Hakan Uzan Haberleri

Armağan Çağlayan'ın programında Yeşim Salkım'dan olay yaratan 'Hakan Uzan' itirafı: Külliyen yalan!

Yeşim Salkım, YouTube'da yayınlanan bir programa konuk oldu. Armağan Çağlayan'ın sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı Yeşim Salkım geçmişte yaşadıklarını, eski eşi Hakan Uzan ve Kral TV dönemine ilişkin merak edilenleri anlattı. Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, Uzan ile evli olduğu dönemde birçok sanatçıya engel olduğu iddiaları üzerine konuştu. Ünlü şarkıcı, Hakan Uzan'ın başında olduğu müzik kanalını hatırlatarak "Top 10'da birisi 1 numaraysa bilin ki Hakan Uzan onu beğenmiştir." dedi.

Magazin 03-08-2022 10:35

Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Uzan kimdir? Hakan Uzan ve Yeşim Salkım ne zaman evlendi, kaç yıl evli kaldı?

Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Uzan programın 28 Mayıs 2022 Cumartesi günü ekrana gelen bölümü sebebiyle merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı Yeşim Salkım, geçmişte birçok kez o evliliğine atıfta bulunarak açıklamalarda bulunmuştu. Vatandaşlar internette; Şarkılar Bizi Söyler konuğu Yeşim Salkım'ın eski eşi Hakan Uzan kimdir? Hakan Uzan ve Yeşim Salkım ne zaman evlendi, kaç yıl evli kaldı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 28-05-2022 20:50

Yeşim Salkım eski eşi Hakan Uzan ile düğün pozunu paylaştı! Gelen yorum çıldırttı

Yeşim Salkım boşandığı iş insanı Hakan Uzan'la düğünlerinde pasta keserken çekilen ve daha önce hiç görülmemiş bir pozunu Instagram'dan paylaştı. Daha önceki açıklamalarında "Hakan Uzan'ın gözünde bir eşyaydım" diyen Yeşim Salkım paylaşıma gelen yorumlar sonrası ise çıldırdı.

Magazin 22-04-2022 14:53

Hakan Uzan, talimatla ifade verecek

Kepez Elektrik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Hakan Uzan'ın, vergi kaçakçılığı ve farklı belge kullandığı gerekçesiyle talimatla ifadesi alınacak.

Haber 02-10-2002 17:09

Hakan Uzan

Hakan Uzan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hakan Uzan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.