Hakan Yilmaz Haberleri Ve Son Dakika Hakan Yilmaz Haberleri

Hakan Yilmaz Haberleri Ve Son Dakika Hakan Yilmaz Haberleri

6 Aralık 1969 Rize doğumlu Hakan Yılmaz, oyuncu ve komedyendir. Henüz ilkokulda Cimri ve Manav oyunlarımda rol alarak sahne ile tanışan Yılmaz, okulda folklor da yapmıştır. Lise’de modern dans dersleri alan Yılmaz, amatör tiyatro grupları ile okullarda sahnelenen oyunlarda rol aldı. Antalya’da 2 yıl Çizgi tiyatrosunda oynadıktan sonra İstanbul'da Teyfik Gelenbe’nin tiyatro kursuna katılıp ders aldı. Bir süre grafikerlik yapan Yılmaz, İner misin? Çıkar mısın? adlı yarışma programında kendi yazdığı skeçlerde oyunculuk yaptı. 1995’te Televizyon Çocuğu programında oyunculuk yaptı ve bu sırada bazı reklam filmlerinde rol aldı. Özellikle Ayrılsak da Beraberiz dizisi ile popülerlik kazanmış ve dhaa sonra Avrupa Yakası ve Yahşi Cazibe gibi sevilen komedi dizilerinde oynamıştır.

Hakan Yılmaz Haberleri

Hakan Yılmaz'ın kızı Deniz'i görenler hayran kaldı! Cesur pozlarıyla büyüledi

Şimdilerde Trt1 ekranlarında yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisinde izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Hakan Yılmaz özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. İki çocuk babası olan Yılmaz'ın kızı Deniz'i görenler hayran kalıyor. Mavi gözleri ile dikkat çeken Deniz Yılmaz sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 09-11-2023 13:54

Kendi Düşen Ağlamaz ne zaman, bugün var mı? Kendi Düşen Ağlamaz hangi kanalda? Sımsıcak bir aile komedisi!

Kendi Düşen Ağlamaz oyuncuları 2023 ekranı ile ilgili aramalar akşam saatlerine doğru hız kazandı. Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar ve Enes Koçak gibi oyuncuların kadrosunda bulunduğu dizinin yönetmen koltuğunda Emre Kabakuşak ve İnci Balabanoğlu oturuyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu da merak edilen konulardan biri oldu. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz ne zaman, bugün var mı? Kendi Düşen Ağlamaz hangi kanalda? Sımsıcak bir aile komedisi!

Magazin 13-07-2023 19:00

Kendi Düşen Ağlamaz'ın yıldızı Hakan Yılmaz'ın kızı güzelliğiyle nefes kesti! Bakan bir daha baktı

Bir dönemin sevilen dizisi Yahşi Cazibe'de hayat verdiği Kemal karakteriyle hafızalarımıza kazınan Hakan Yılmaz şimdilerde Trt1 ekranlarında yayınlanan Kendi Düşen Ağlamaz dizisi ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Hakan Yılmaz'ın kızını görenler gözlerine inanamadı. Yılmaz'ın kızı Deniz Yılmaz mavi gözleriyle dikkat çekti ve güzelliğiyle adeta büyüledi.

Magazin 03-07-2023 14:06

Kendi Düşen Ağlamaz konusu nedir, oyuncuları kimler? Kendi Düşen Ağlamaz nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi bu akşam TRT1'de ekran hayatına başlayacak. Saat 20.00'de başlayacak dizinin konusu, oyuncuları ve nerede çekildiği merak edildi. Eylül Tumbar ile Enes Koçak'ın başrollerinde yer aldığı yeni dizi, bir gençlik hikayesini konu alıyor. Peki, Kendi Düşen Ağlamaz konusu nedir, oyuncuları kimler? Kendi Düşen Ağlamaz nerede çekiliyor? İşte konusu ve oyuncuları...

Magazin 22-06-2023 18:35

Yahşi Cazibe'nin Kemal'i Hakan Yılmaz'ın kızı kıvrak dansıyla sosyal medyayı salladı! 'Beklenen ikili'

Oyuncu, sunucu ve tiyatrocu Hakan Yılmaz'ın kızı Deniz Yılmaz ile dansı sosyal medyada gündem oldu. Yahşi Cazibe dizisinde Kemal karakteri ile hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu dizinin jenerik müziğinde kızıyla dans etti. Deniz Yılmaz hem güzelliği hem de kıvraklığıyla dikkat çekti.

Magazin 04-03-2023 16:59

Hakan Yılmaz'dan Hülya Avşar'a simit göndermesi! 'Sıkıldım' şarkısıyla paylaştı

Hülya Avşar'ın ekonomik gelişmelerle ilgili "Gerekirse simit yiyeceğiz ve bu günleri atlatacağız" şeklindeki sözleri tepki çekmişti. Avşar'a oyuncu Hakan Yılmaz'dan da bir gönderme geldi. Hülya Avşar'ın "Sıkıldım" şarkısıyla simit yiyen Yılmaz o anları sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 20-12-2021 21:16

Düşler Vadisi, Giresunspor'a sponsor oldu

Düşler Vadisi, Giresunspor'a sponsor oldu

Yurthaber 29-07-2021 15:33

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşinin darp edilme davasında 3 sanığa hapis istemi

Etiler'de 2017 yılında Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın bir otelin lobisinde darp edilmesine ilişkin, 3 tutuksuz sanık hakkında açılan davada mütalaa verildi. Mütalaada üç sanığın, "Kasten yaralama", "Hakaret" ve "Tehdit" suçlarından 4 ay ile 9 yıl arasında değişen oranlarda hapisle cezalandırılması istendi.

Magazin 24-02-2021 11:00

Ayrılsak da Beraberiz dizisi oyuncuları Janset ve Hakan Yılmaz yeniden bir arada!

1999-2004 yılları arasında seyircisiyle buluşan Ayrılsak da Beraberiz dizisinin başrol oyuncuları seneler sonra yeniden bir araya geldi. 490 bölüm boyunca seyirciyle buluşan dizinin sevilen oyuncuları Janset ve Hakan Yılmaz’ın fotoğrafı hayranlarını duygulandırdı.

Magazin 07-10-2020 17:52

Hakan Yılmaz, Aykut Enişte 2’nin kadrosunda!

Aykut Enişte'ye bacanak geldi... Cem Gelinoğlu’nun Giray Altınok ve Muammer Tali’yle birlikte kaleme aldığı, yapımını BKM’nin üstlendiği ‘Aykut Enişte 2’nin çekimleri İstanbul’da başladı.

Magazin 29-07-2020 17:19

Hakan Yılmaz, 'İz Bırak'ta oynadı

Oyuncu Hakan Yılmaz, 18 yaşında yaşamını yitiren rapçi VİO anısına yayınlanan 'Yan Yol Vol.2' albümünde Ezhel'in seslendirdiği 'İz Bırak' adlı şarkının klibinde rol aldı.

Magazin 30-05-2020 16:47

Bakan Ersoy, ünlülerin görme engelli çocuklarla sahne aldığı oyunu izledi:

"Mahmut Hocamız ne demiş, 'Okul, dört tarafı duvarlarla çevrili, üzerinde damı olan bir yer değil. Her yer okuldur. Önemli olan öğrenmek, öğretmek, başarmak için bir gaye uğruna, birlikte çabalamaktır' demiş. Bugün bu salon, çok güzel bir okul oldu bizlere" - "Onların bu azminin sonucunu burada, kalabalık bir seyirci topluluğu önünde izlemek hem çok mutluluk vericiydi hem çok keyifliydi hem de açıkçası insana bir şeyler öğretiyordu. Yani unuttuğumuz, bazen görmezden geldiğimiz değerleri çok iyi öğrenme ve hatırlama fırsatı verdi" - "Bu tarz kültürel faaliyetler için bizim birçok fonumuz, kaynağımız var. Biz seve seve destek veririz. O kaynaklardan yararlanmalarını sağlarız. Bu tarz kültürel faaliyetler, özellikle engelliler için yapılanlara, gerekirse yönetmeliğimizde değişiklik yapar ve daha fazla katkı veririz"

Spor 18-12-2019 23:57

RÖPORTAJ- Gülümseten ikili Ebru Cündübeyoğlu ve Hakan Yılmaz, boşanmaları bitirmeyi hedefliyor

Ünlü oyuncular Ebru Cündübeyoğlu ile Hakan Yılmaz'ın, boşanmalara dikkati çekmek üzere sahneye taşıdıkları "Ölü'n Bizi Ayırana Dek", izleyiciden büyük ilgi görüyor - Oyuncu Ebru Cündübeyoğlu: - "Kadın-erkek ilişkisi yeniden keşfedilecek şey değil. Ama bunu anlatma ve gösterme oku çok farklı yerlerden olunca seyircinin de hoşuna gidiyor" - Oyuncu Hakan Yılmaz: - "Diyalog, konuşmak. İlişkilerin çoğu da zaten konuşamamaktan bitiyor. Aslında konuşsalar belki bu boşanmaların yarısı çözülecek. Konuşmuyorlar. İnat ediyorlar, konuşmadan kavgayla yükseliyorlar. Sonucunda da insanlar ayrılıyor. Konuşmak çok önemli"

Magazin 22-11-2019 13:36

Hiç var olmamış insan yüzlerini hayal eden yapay zeka

Contemporary Istanbul'un Plugin bölümünde yer alan ve dijital insan yüzlerini gösteren tasarımıyla dikkati çeken "Under1Minute" isimli eser yoğun ilgi görüyor - Dijital Sanatçı Hakan Yılmaz: - "Görsel sanatlar dijitalleşeli yaklaşık 10 yıl kadar oldu. Resmin artık yeni nesilleri var ama plastik sanatlar, heykel gibi gravür gibi üç boyutlu sanatlar dijitalleşmemişti. Buna en yakın olarak 3 boyutlu yazıcı vardı fakat o da yeterli değildi. Dolayısıyla biz bu eseri bu ihtiyaç dolayısıyla yaptık" - "Yapay zeka algoritmalarını kullanarak hiç var olmamış ve var olmayacak insanların yüzlerini bilgisayara hayal ettirdik. Bilgisayarın hayallerini aslında eserin içine kattık" - Yazılım geliştirme uzmanı ve deneysel besteci Mehmet Ünal: - "Buradaki görsellerin üretiminde bir algoritma kullanıyoruz. Bu algoritma aslında bir tür rüya görüyor. Bizim öğrettiğimiz insan yüzlerinden yeni insanlar hayal ediyor"

Haber 15-09-2019 12:05

Ayrılsak da Beraberiz'in oyuncularından 20 yıl sonra aynı poz

Bir döneme damga vuran dizilerden olan Ayrılsak da Beraberiz'in başrol oyuncuları Hakan Yılmaz ve Necmi Yapıcı, 20 yıl sonra aynı kareyi yeniden canlandırdı.

Trend 29-07-2019 22:48

Çetmili Kara Ali Çavuş ve oğlunun belgeselini çekti

Kütahya'daki Dumlupınar Şehitliği'nde "şehit babasını kucağında taşıyan oğul"u gösteren anıta konu olan Çetmili Kara Ali Çavuş ve oğlu Mehmet'in hikayesi belgeselleştirildi - AKÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü Araştırma Görevlisi Hakan Yılmaz: "Belgesel çekimleri 4 ayda tamamlandı. Belgeselin 500 DVD'sini okullara ve çeşitli kurumlara göndereceğiz"

Haber 06-01-2019 11:44

Hakan Yılmaz'ın ismi Fatih Sarıalioğlu ve Şafak Sezer arasındaki görüşmede geçti

Sarallar suç örgütüne yönelik hazırlanan iddianamede iki ünlü oyuncunun isimi de yer aldı. İddianamede, çete yöneticisi olarak gösterilen Fatih Sarıalioğlu ile oyuncu Şafak Sezer'in, bir otelin lobisinde eşinin yanında darp edilen oyuncu Hakan Yılmaz hakkında yaptıkları konuşmaya yer verildi.

Magazin 17-12-2018 09:58

Koca Koca Yalanlar dizisinin yayın tarihi belli oldu! İşte konusu ve ilk fragmanı

Kanal D'nin yeni romantik komedi dizisi Koca Koca Yalanlar'ın yayın tarihi belli oldu. Başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Tuğçe Karabacak, Ferdi Sancar ve Sertan Erkaçan'ın rol aldığı Koca Koca Yalanlar, eşini aldatan bir kocanın yaşadığı olayları anlatacak.

Magazin 07-08-2018 02:27

Koca Koca Yalanlar dizisinden ilk fragman yayınlandı! Koca Koca Yalanlar konusu nedir?

Kanal D'nin yeni sezondaki iddiaları dizilerinden olan Koca Koca Yalanlar'dan ilk fragman yayınlandı. Başrollerinde Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Tuğçe Karabacak, Ferdi Sancar ve Sertan Erkaçan'ın rol aldığı romantik komedi Koca Koca Yalanlar Ağustos ayında Kanal D'de olacak.

Magazin 03-08-2018 00:37

'Ayrılsak da Beraberiz'in efsane ikilisi yıllar sonra bir araya geldi

2000'li yıllarda yayınlanan 'Ayrılsak da beraberiz' dizisi ile gönüllerde taht kuran Janset ve Hakan Yılmaz yıllar sonra bir araya geldi. Janset Instagram hesabından Hakan Yılmaz ile fotoğrafını paylaşarak 'Yıllar sonra' notuyla takipçilerini duygulandırdı.

Magazin 24-07-2018 14:09

'Hakan Yılmaz vatana küfrederek üstüme geldi!'

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın, Beşiktaş'ta bir otelin lobisinde darbedilmesine ilişkin 3 sanığın "tehdit", "basit yaralama" ve "hakaret" suçlarından 2 yıldan 5 yıl altışar aya kadar hapisle cezalandırılmaları istemiyle yargılanmasına devam edildi. Sanık Algül, "Kamera görüntülerinden, benim bir şey yapmadığım görülecektir. Ben resepsiyondayken, sonradan Hakan Yılmaz olduğunu öğrendiğim bir kişi, devlete, millete, vatana küfür ederek bulunduğum noktaya doğru geldi. Sarhoş bir hali va

Magazin 12-07-2018 14:06

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşinin darbedilmesi davası

Bir otelin lobisinde meydana gelen darp olayına ilişkin 3 sanığın yargılandığı davada, Yılmaz ve eşi sanıklardan şikayetçi oldu

Haber 26-04-2018 15:17

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi oteldeki o saldırıyı mahkemede anlattı

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın Etiler'de bir otelin lobisinden darp edilmeleriyle ilgili dava başladı. Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi sanıklardan şikayetçi olduklarını söyledi.

Magazin 26-04-2018 14:39

Saldırının şokunu atlattılar

6 Aralık gecesi gittikleri otelin lobisinde saldırıya uğrayan Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, olayın şokunu atlattı.

Magazin 29-12-2017 11:11

Saldırganın ailesinin ilginç bağlantıları

Habertürk gazetesi yazarı Fatih Altaylı, oyuncu Hakan Yılmaz’ın otel lobisinde herkesin gözü önünde dayak yemesiyle ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı

Haber 16-12-2017 15:15

Darp edilen Hakan Yılmaz, ilk kez konuştu!

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Etiler'deki bir otelde üç kişinin saldırısına uğramıştı. Saldırı sonrası Hakan Yılmaz, ilk kez konuştu.

Magazin 13-12-2017 15:55

Hakan Yılmaz ve eşine otel lobisinde dayak

Oyuncu Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz, önceki gün Etiler'deki bir otelde üç kişinin saldırısına uğradı.

Magazin 08-12-2017 09:02

SAS Komandosu motosiklet kazasında yaşamını yitirdi

SAS Komandosu Astsubay Kıdemli Başçavuş Hakan yılmaz Beykoz’da geçirdiği motosiklet kazasında hayatını kaybetti.

Haber 09-03-2016 16:51

Şehit polisin annesine son sözü: 'Ben devlet aşığıyım, burada şehit olacağım'

Şırnak'ın İdil İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 38 yaşındaki Özel Harekat polisi Hakan Yılmaz'ın cenazesi memleketi Karaman'a getirildi.

Haber 09-03-2016 15:30

İdil’de iki polisten büyük kahramanlık

Çatışma sırasında PKK’lıların bulunduğu eve giren 2 polis, 4 teröristi öldürdü. Açılan ateşle ağır yaralanan kahraman polisler, 2 teröristi daha öldürdükten sonra hastaneye kaldırılırken şehit oldu

Haber 09-03-2016 07:31

Hakan Yılmaz: 'Hande zor bir dönem geçiriyor'

Tiyatro oyunu için Mall of İstanbul sahnesinde olan Hande Subaşı, kapıda haberciler olduğunu öğrenince oyun arkadaşı Hakan Yılmaz'dan açıklama yapmasını istedi.

Magazin 28-02-2016 11:01

Üç Arkadaş 4. Bölüm Galerisi

Üç arkadaş, Gülperi'nin ameliyat parasını sonunda bulur ve Gülperi'yi ameliyat için hastaneye yatırırlar.

Magazin 30-10-2014 12:20

Üç Arkadaş 4. Bölüm Fragmanı

Üç arkadaş, Gülperi'nin ameliyat parasını sonunda bulur ve Gülperi'yi ameliyat için hastaneye yatırırlar. Gülperi'nin gözleri açılır. Fakat Gülperi görmeye başladığında yanında Meral dışında kimse yoktur. Gülperi, üç arkadaşı ve bu zamana kadar tanıdığı herkesi görmek için köşke ve mahalleye döner. Üç Arkadaş yeni bölümüyle 30 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 28-10-2014 11:58

Üç Arkadaş 3. Bölüm Galerisi

Üç arkadaş, Gülperi'yi köşkten çıkarmak zorunda kalır ve mahalleye götürür.

Magazin 23-10-2014 10:25

Üç Arkadaş 3. Bölüm Galerisi

Üç arkadaş, Gülperi'yi köşkten çıkarmak zorunda kalır ve mahalleye götürür.

Magazin 23-10-2014 10:03

Üç Arkadaş 3. Bölüm Fragmanı

Üç arkadaş, Gülperi'yi köşkten çıkarmak zorunda kalır ve mahalleye götürür. Ameliyata sayılı gün kalmıştır. Mahalleli, Gülperi ameliyata girene kadar üç arkadaşın oyununa dahil olur. Bu sırada üç arkadaş, konserden gelen paranın üstünü tamamlama yolları ararlarken ellerindeki paradan da olurlar. Üç arkadaşın yardımına Jülide yetişir. Üç Arkadaş yeni bölümüyle 23 Ekim Perşembe 20:00'da atv'de...

Magazin 17-10-2014 14:49

Üç Arkadaş 2. Bölüm Galerisi

Gülperi'nin kasabaya dönmesine razı olmayan üç arkadaş, ameliyatını yaptırmayı üstlenirler ve bunun için söz verirler.

Magazin 15-10-2014 14:14

Üç Arkadaş 2. Bölüm Fragmanı

Gülperi'nin kasabaya dönmesine razı olmayan üç arkadaş, ameliyatını yaptırmayı üstlenirler ve bunun için söz verirler. Tabii kendilerini zengin ve köşkte yaşayan insanlar gibi tanıttıkları için Gülperi de bunu kabul eder. Üç arkadaş, Gülperi'ye verdikleri sözü tutmak için para bulmak zorundadır. Üç Arkadaş yeni bölümüyle 16 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 10-10-2014 15:06

Üç Arkadaş 1. Bölüm Galerisi

Gülperi, kasabada yaşayan, gözleri görmeyen bir genç kızdır.

Magazin 08-10-2014 10:54

Üç Arkadaş 1. Bölüm Fragmanı

"Arkadaşlar, karanlıkta yol gösteren yıldızlardır." Başrollerini Hakan Yılmaz, Leyla Feray, Bülent Seyran ve Burak Hakkı'nın paylaştığı, Süreç Film imzalı yeni dizi Üç Arkadaş ilk bölümüyle 09 Ekim Perşembe akşamı saat 20:00'da atv'de...

Magazin 02-10-2014 11:03

Üç Arkadaş Yakında atv'de...

"Arkadaşlar, karanlıkta yol gösteren yıldızlardır." Başrollerini Hakan Yılmaz, Leyla Feray, Bülent Seyran ve Burak Hakkı'nın paylaştığı, Süreç Film imzalı yeni dizi Üç Arkadaş yakında atv'de...

Magazin 18-09-2014 12:27

Yeni dizide şok ayrılık

Gani Müjde, Üç Arkadaş dizisinden ayrıldı.

Magazin 27-08-2014 09:47

Üç Arkadaş Eylül'de atv'de...

"Arkadaşlar, karanlıkta yol gösteren yıldızlardır." Başrollerini Hakan Yılmaz, Leyla Feray, Bülent Seyran ve Burak Hakkı'nın paylaştığı, Süreç Film imzalı dizi Üç Arkadaş Eylül'de atv'de...

Magazin 26-08-2014 11:49

Hakim: Neden yerli malı içmiyorsun

Ünlü isimlerin yargılandığı uyuşturucu davasına devam edildi. Duruşmaya, hakimin oyuncu Hakan Yılmaz’a sorduğu soru damga vurdu.

Haber 07-06-2014 10:40

Kenan'a yer temin etmek suçlaması

Ünlü isimlere "uyuşturucu madde ticareti yapmak" ve "uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması başladı.

Magazin 05-06-2014 15:48

Kenan'a yer temin etmek suçlaması

"Uyuşturucu ticareti yapmak, uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak" suçlarından ilk kez hakim karşısına çıkacak ünlü isimlerin hapsi isteniyor.

Haber 05-06-2014 10:14

Ünlü isimlere kötü haber

Narkotik operasyonunda Kenan İmirzalıoğlu, ve Koray Candemir'in de arasında bulunduğu 53 kişi hakkında hazırlanan iddinama TMK 10'la yetkili İstanbul 23'üncü Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

Magazin 29-01-2014 14:28

Hakan Yılmaz'ın babalık heyecanı

Hakan Yılmaz, geçtiğimiz temmuz ayında evlendiği Elif Öngel ve ilk evliliğinden olan kızı Deniz'le birlikte önceki akşam Nişantaşı'ndaki Cento Per Cento'da yemek yedi.

Magazin 13-01-2014 05:38

Hakan Yılmaz'ın yeni dizisi başlıyor

atv ekranlarının merakla beklenen dizisi Cesur Hemşire bu akşam izleyicisiyle buluşuyor.

Magazin 01-12-2013 12:20