Hakkari Valisi Cuneyit Orhan Toprak Haberleri

Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasında 30 ev boşaltıldı 114 kişi tahliye edildi

İstanbul Gaziosmanpaşa'da dün akşam saatlerinde yaşanan toprak kayması nedeniyle 30 gecekondu boşaltılırken, 114 kişi de tahliye edildi. İstanbul Valisi Davut Gül sabah saatlerinde bölgede incelemelerde bulundu.

Haber 2024-04-20 10:10:57

SON DAKİKA | İliç'teki maden faciasında bir işçinin daha cansız bedenine ulaşıldı

Son dakika haberi: Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Erzincan'ın İliç ilçesinde maden sahasında meydana gelen heyelanda toprak altında kalan 9 işçiden birinin daha naaşına ulaşıldığını bildirdi. Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Sabırlı Deresi bölgesinde ulaşılan cenazenin Adnan Keklik’e ait olduğunu belirterek, aileye başsağlığı diledi.

Haber 2024-04-19 11:15:13

Son dakika | İşçiler göçük altında kaldı, can kayıpları var! Niğde'de patates deposunda çökme; Vali Çelik'ten açıklama geldi

Son dakika haberi: Niğde'de bir patates deposunda çökme gerçekleşti. Çökme sonucu göçükte toprak altında kalan 2 işçiden acı haber geldi. 4 işçi ise ağır şekilde yaralandı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Çökmenin nasıl meydana geldiği Niğde Valisi Cahit Çelik'in açıklamasıyla netlik kazandı.

Haber 2024-04-08 15:32:09

Erzincan Valisi Aydoğdu, maden ocağında toprak altında kalan işçilerin aileleriyle görüştü

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen toprak kaymasında göçük altında kalan işçilerin ailelerine ziyarette bulundu.

Yurthaber 2024-03-06 07:58:41

Erzincan Valisi Aydoğdu kayıp işçilerin yakınlarını kurtarma çalışmaları hakkında bilgilendirdi

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, İliç ilçesine bağlı Çöpler köyünde toprak kayması meydana gelen maden ocağında yaşanan kazada kaybolan işçilerin aileleriyle görüşüp çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Yurthaber 16-02-24 10:07

Son dakika | Erzincan İliç'te toprak kayması: Maden ocağı bölgesinde felaket görüntüleri! 9 kişiye ulaşılamıyor, Erzincan Valisi sosyal medyadaki iddiaya yanıt verdi

Son dakika haberi: Erzincan'dan altın madeni bulunan noktada felaket meydana geldi. Bölgede toprak kayması yaşanırken çekilen görüntüler dağın adeta yıkıldığını gözler önüne serdi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya "9 kişiye ulaşılamıyor" dedi. İşletmeci şirketten de açıklama geldi. Erzincan Valisi,"Şu an Fırat Nehri'ne herhangi bir akma veya sızıntı söz konusu değil" dedi.

Haber 13-02-24 17:22

Hakkari Valisi Ali Çelik, zoon üzerinde görüştüğü 5 bin öğretmene teşekkür etti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, karne günü dolayısıyla 5 bin öğretmenle zoom üzerinde görüşerek gösterdikleri gayret ve verdikleri emekler için kendilerine teşekkür edip iyi tatiller diledi.

Yurthaber 19-01-24 14:52

Kar esareti başladı! Peş peşe uyarılar... Soğuk ve yağışlı hava geliyor '10-12 derece birden düşecek' Meteoroloji'den son dakika 6 - 10 Ocak hava durumu

Van, Hakkari, Bitlis ve Muş'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle 681 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor. Erzincan'da etkili olan kar yağışı sonrası ekipler, trafikte aksamaların yaşandığı geçitlerde çalışma yürütüyor. Öte yandan ülke genelinin yarından itibaren Balkanlar üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı sistemin etkisi altına girmesi bekleniyor. Prof. Dr. Orhan Şen 9 Ocak'ta sıcaklığın 10-12 derece birden düşeceğini söyledi. İşte Meteoroloji son dakika 6-10 Ocak hava durumu tahmini...

Haber 06-01-24 11:44

Samsun'da sağanaktan etkilenen bölgelere 1717 personelle müdahale ediliyor

Samsun Valisi Orhan Tavlı, "Yağışın ve selin olumsuz etkilediği bölgelere 1717 personel, 305 iş makinesi, 138 kamyon ve 206 araç ile müdahale ediliyor." dedi.

Yurthaber 04-09-23 09:33

Buzul üstünde yürürlerken kendilerini bir anda çukurda buldular... Cilo Dağı'nda talihsiz olay! Hakkari Valisi'nden açıklama geldi

Hakkari'de 20 bin yıllık buzulların bulunduğu Cilo Dağı'na çıkan 4 kişilik grubun başına son derece talihsiz bir olay geldi. Rehber eşliğinde dağa çıkan grup buzulların üzerinde yürürken bir anda kendilerini çukurun içinde buldu. Bölgeye AFAD ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hakkari Valisi İdris Akbıyık buzulun kırılmasıyla çukura düşen grubu arama çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ağrı Dağı'nda ise sıcak havanın etkisiyle eriyen kar sele neden oldu.

Haber 16-07-23 15:00

Muğla’da seçim güvenliği toplantısı

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinin Muğla’da huzur ve güven içinde gerçekleşmesi için alınan ve alınacak tedbirlerin görüşüldüğü toplantı, Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında yapıldı.

Yurthaber 03-05-23 09:59

Hakkari-Van Karayolu’nda heyelan

Hakkari-Van Karayolu toprak kayması nedeniyle ulaşıma kapandı.

Yurthaber 12-04-23 15:09

Vali Akbıyık şehit ailesinin evinde iftarını açtı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Pençe Kilit Operasyonunda şehit olan Topçu Uzman Çavuş Nedim Korkmaz ailesinin iftar sofrasına konuk oldu.

Haber 28-03-23 09:22

Hakkari'de İl Afet Risk Azaltma Planı görüşüldü

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık başkanlığında "İl Afet Risk Azaltma Planı" değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Yurthaber 28-02-23 14:38

Muğla Valisi Orhan Tavlı, 39 kişiyi ve 2 hayvanı kurtaran ekiple bir araya geldi

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Hatay'ın Antakya ilçesinde 39 kişiyi ve 2 hayvanı canlı olarak enkazdan çıkaran, yaklaşık 300 depremzedeye de ilk yardım müdahalesinde bulunan Muğla Mahalle Afet Gönüllüleri Acil Müdahale Ekibi (MAG-AME) ile bir araya geldi.

Yurthaber 23-02-23 08:00

Muğla'da Afet Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında, depremden etkilenen illere gönderilecek insani yardımların ve Muğla'ya gelen depremzedelere verilen hizmetlerin değerlendirildiği toplantı düzenlendi.

Yurthaber 23-02-23 07:56

Hakkari’de ‘1 kitap 1 bilet’ etkinliği

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, ‘1 kitap 1 bilet’ projesi çerçevesinde düzenlenen ‘Rumuz Goncagül’ isimli tiyatro gösterisini izledi.

Yurthaber 11-01-23 10:57

Muğla Valisi Tavlı, Milas’ta görüşmelerde bulundu

Muğla Valisi Orhan Tavlı, Milas’a gelerek kurum ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaret programı çerçevesinde Türkiye Muharip Gaziler Derneği Milas Şubesi’ne gelen Vali Tavlı’ya, Milas Kaymakamı Mustafa Ünver Böke de eşlik etti.

Yurthaber 06-01-23 14:01

Hakkari Valisi Akbıyık, karla kaplı 3 bin 200 rakımdaki üs bölgesini ziyaret etti

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Yüksekova ilçesindeki İkiyaka Dağlarında bulunan 3 bin 200 rakımlı üs bölgesini ziyaret etti.

Yurthaber 20-12-22 11:09

Vali Akbıyık: “Hakkâri için hizmete devam”

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, 1 yılda 25 kilometre asfalt yaptıklarını söyledi. Vali İdris Akbıyık, Hakkari’ye hizmet etmeye devam ettiklerini ifade ederek, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla Hakkari’ye hizmet etmeye devam ediyoruz.

Haber 01-11-22 15:31

Kars’ta mahalleler modern yollara kavuştu

Kars’ta uzun yıllar ihmal edilen ara mahalle ve sokaklar modern yollara kavuştu. Kars Valisi Türker Öksüz’ün belediye kayyum atanmasının ardından son kentte yapılan alt yapı ve üst yapı çalışmaları vatandaşları memnun ederken, uzun yıllar toz, toprak ve çamurdan yürümekte zorluk çekilen cadde ve sokaklar yerini sıcak asfalt yollara bıraktı.

Haber 01-11-22 14:01

Sbide Antik Kenti'ndeki kazılar bölgenin tarihine ışık tutacak

Karaman Valisi Tuncay Akkoyun: - "Elde edilen buluntular en hassas şekilde incelenmekte. Bulunan cam, toprak, seramik eşyalar, sikkeler, ev eşyaları, çalışmalar bittikten sonra sergilenecek"

Yurthaber 20-10-22 11:24

GÜNCELLEME - Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla Valisi Orhan Tavlı: - "Marmaris'teki orman yangını kontrol altına alındı. Soğutma çalışmalarına başlandı" VALİNİN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 22-09-22 08:54

GÜNCELLEME 3 - Muğla'daki orman yangını kontrol altına alındı

Muğla Valisi Orhan Tavlı: - "Sabaha kadar süren yangınla mücadele çalışmalarının neticesinde Gökova Kozlukuyu yangını kontrol altına alınmıştır" YANGININ KONTROL ALTINA ALINMASI EKLENDİ

Yurthaber 14-09-22 09:05

SON DAKİKA | Muğla Valiliği duyurdu! Yangın geceden beri devam ediyordu, kontrol altına alındı

Son dakika: Muğla'nın Gökova Mahallesi’nde gece saatlerinde ormanlık alanda yangın çıktı. Alevlere çok sayıda ekip müdahale ederken çevre illerden de bölgeye ekipler sevk edildi. Muğla Valisi Orhan Tavlı, yangına ilk andan itibaren yer ekiplerinin müdahale ettiğini ve çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi. Valilik yaptığı açıklamada alevlerin kontrol altına alındığını açıkladı.

Haber 14-09-22 06:41

Nezarethanede intihar! Tuvalet penceresine asılı halde bulundu

Manisa'da 'polise mukavemet' suçundan gözaltına alınan Orhan Azman iddiaya göre intihar ederek yaşamına son verdi. Azman'ın, ilk belirlemelere göre kendisini nezarethanenin tuvaletine tişörtüyle asarak intihar ettiği, adli ve idari soruşturmanın tamamlanmasının ardından olayın netlik kazanacağını kaydetti. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, olaya ilişkin adli ve idari soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Haber 24-08-22 15:46

Erzurum'da Geleneksel Hasat Bayramı yapıldı

Erzurum Valisi Okay Memiş: - "Yüksek rakımda yaşadığımız için toprak kalitemiz çok iyi. Toprağımız henüz iyi, tarımdan dolayı sorun yaşamıyoruz. Ürünlerimizin de hem aroması hem de kalitesinin çok yüksek olduğuna inanıyoruz"

Haber 17-08-22 19:00

Hakkari Valisi Akbıyık, şehit güvenlik korucularının ailelerini ziyaret etti

Hakkari Valisi Akbıyık, şehit güvenlik korucularının ailelerini ziyaret etti

Yurthaber 02-08-22 20:19

Yüksekova'ya doğal gaz hattı döşenmeye başlandı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık: - "Yüksekova'da doğal gazın 2023-2024'te kullanılmaya başlanmasını bekliyoruz. Bunun için de gerekli girişimleri yapıyoruz" - Şantiye şefi İsmet Türfent: - "Kışımız çok çetin geçiyor. Hava kirliliği fazla oluyor. Yüksekova bu çalışmayla hem ekonomik hem de temiz ısınma kaynağına ulaşacak"

Yurthaber 18-07-22 12:34

Sat Buzul Gölleri 4. Cilo Festivali'ne ev sahipliği yapıyor

Hakkari Valisi İdris Akbıyık: - "Hakkari'de büyük bir değişim, dönüşüm var. Artık Hakkari'nin dağlarında terör, şiddet, kötülük yok. Huzur, eğlence, festival ve fuarlar var"

Yurthaber 03-07-22 01:49
Van

Sat Buzul Gölleri 4. Cilo Festivali'ne ev sahipliği yapıyor

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık: - "Hakkarililer artık terör istemiyor. Huzur, eğitim, sağlık ve turizm istiyor"

Yurthaber 02-07-22 16:30
Van

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Hakkari Valisi Akbıyık'ı ziyaret etti

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy, Hakkari Valisi Akbıyık'ı ziyaret etti

Yurthaber 25-06-22 01:41

Marmaris'teki orman yangını nedeniyle yangın koordinasyon merkezi tahliye ediliyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, Muğla Valisi Orhan Tavlı ile yürütülen çalışmaları havadan inceledi

Yurthaber 22-06-22 19:36

GÜNCELLEME - Marmaris'te orman yangını başladı

Muğla Valisi Orhan Tavlı: - "Yangını en kısa sürede kontrol altına almak için tüm imkanlar seferber edilmiş, takviye ekipler yangın bölgesine yönlendirilmiştir" VALİNİN AÇIKLAMASI VE GELİŞMELER EKLENDİ

Yurthaber 21-06-22 23:20

GÜNCELLEME - Kars'ta evin toprak damlı kısmındaki göçük nedeniyle anne ile 2 oğlu öldü

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz, olayın yaşandığı Verimli köyünde incelemelerde bulunarak, aileye başsağlığı diledi VALİ ÖKSÜZ'ÜN OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNMASI EKLENDİ

Yurthaber 02-06-22 10:29

Hakkari Valisi Akbıyık, güvenlik korucuları toplantısında konuştu:

"Hakkari'de 4 yıldır terör örgütüne katılım olmadı"

Yurthaber 01-06-22 13:22

Bilim insanları Cilo Dağları'ndaki buzul alanında inceleme yaptı

Etkinlikte Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürü İsmail Üzmez ve akademisyenler, davul zurna eşliğinde halay çekti

Yurthaber 28-05-22 19:19

Hakkari Valisi Akbıyık, güvenlik güçleriyle bayramlaştı

Hakkari Valisi Akbıyık, güvenlik güçleriyle bayramlaştı

Yurthaber 02-05-22 20:41

Hakkari Valisi Akbıyık, güvenlik korucu başlarıyla iftarda bir araya geldi

Hakkari Valisi Akbıyık, güvenlik korucu başlarıyla iftarda bir araya geldi

Yurthaber 26-04-22 22:46

Hakkari Valisi Akbıyık, teröristlerce şehit edilen vatandaşın ailesiyle iftar yaptı

Hakkari Valisi Akbıyık, teröristlerce şehit edilen vatandaşın ailesiyle iftar yaptı

Yurthaber 25-04-22 23:16

Hakkari Valisi Akbıyık, İl Özel İdaresi personeliyle iftar yaptı

Hakkari Valisi Akbıyık, İl Özel İdaresi personeliyle iftar yaptı

Yurthaber 24-04-22 00:14

Hakkari Valisi Akbıyık, jandarmayla iftarda bir araya geldi

Hakkari Valisi Akbıyık, jandarmayla iftarda bir araya geldi

Yurthaber 11-04-22 23:45

57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'na doğru

Cumhurbaşkanlığı Personel ve Prensipler Genel Müdürü Bilal Şentürk: - "Tüm sporcular ve misafirlerimiz için çok farklı, güzel bir tur olacak" - Muğla Valisi Orhan Tavlı: - "57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun ilk etabına Muğla olarak ev sahipliği yapmanın onurunu ve heyecanını yaşıyoruz"

Yurthaber 09-04-22 12:37

Çankırı Valisi Ayaz, toprak kayması yaşanan köyde incelemelerde bulundu

Çankırı Valisi Ayaz, toprak kayması yaşanan köyde incelemelerde bulundu

Yurthaber 27-03-22 16:14

Muğla’da “Kadınlarımız Zeytinleri ile Yeniden Doğacak” projesinin lansmanı yapıldı

Muğla Valisi Orhan Tavlı: -"Tarımsal projelere sadece tarım olarak bakmıyoruz. Hem ticaret hem sağlık hem eğitim hem kültür hem spor gibi her alana ivme kazandıracak projeler olarak bakıyoruz"

Yurthaber 08-03-22 15:32

SON DAKİKA | İstanbul'da kar etkili oldu, uyarılar peş peşe geldi! Vali Yerlikaya: Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım

Son dakika haber: Günlerdir yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen kar sabah saatlerinde geldi. Özellikle kentin yüksek kesimlerinde kar hayatı olumsuz etkiledi. Kar yağışının İstanbul'da etkili olmasının ardından İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ve Meteoroloji uzmanı Prof. Dr. Orhan Şen vatandaşlara uyarıda bulundu. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 23-01-22 08:34

SON DAKİKA | Hakkari'den kahreden haber! Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz şehit oldu, cenazesini köylüler yürüyerek gidip aldı

Son dakika haberi: Yürekleri yakan şehit haberi Hakkari'den geldi. Yüksekova'daki üs bölgesinde görev yapan Jandarma Uzman Çavuş Ayberk Soyutemiz el bombasının kaza sonucu patlamasıyla şehit oldu. 23 yaşındaki Ayberk Soyutemiz'in cenazesi yoğun kar yağışı nedeniyle korucular ve halkın da desteği ile üs bölgesinden yaya olarak alındı. Görüntüleri Hakkari Valisi sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Türkiye'yi kahreden şehit haberinin detayları...

Haber 17-01-22 15:50

Hakkari Valisi Akbıyık, üs bölgesinde görevli güvenlik güçlerini ziyaret etti

Hakkari Valisi Akbıyık, üs bölgesinde görevli güvenlik güçlerini ziyaret etti

Yurthaber 10-01-22 17:34

Kırklareli Valisi Bilgin'den çiftçilere toprak satarken dikkatli olun uyarısı:

"Arazi alım satımında hem alıcı hem satıcı bazında ciddi manada mağduriyetler oluşuyor. Vatandaşlarımızın maalesef kandırıldıklarını görüyoruz"

Yurthaber 10-12-21 11:54