Haldun Ozorten Haberleri

Tarihi Unkapanı Değirmeni'ni üniversiteye dönüştürecek proje tanıtıldı

İbn Haldun Üniversitesinin (İHÜ) başlattığı "Unkapanı Değirmeni Üniversite Dönüşüm Projesi"nin tanıtımı yapıldı.

Yurthaber 2024-03-28 14:17:24

Üniversiteli Zeynep'in ölümü sonrası Başakşehir Belediyesi başsağlığı mesajında 'O yol İBB'nin' dedi tepkilerin odağı oldu! 'Siyasetten başka değeriniz yok...'

Zeynep Cilan, İbn Haldun Üniversitesi'nde okuyan bir öğrenciydi. Okulundan çıkıp otobüs durağına giderken son sürat gelen bir araç tarafından yaşama hakkı elinden alındı. Arkadaşları ise defalarca ışıksız yol için müracaatta bulunmuştu. Başakşehir Belediyesi'nin yaptığı 'O yol İBB'ye bağlı' paylaşımı ise büyük tepki çekti.

Haber 2024-02-13 08:00:59

Cumhurbaşkanı Erdoğan, icazet merasiminde açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn-i Haldun Üniversitesi tarafından Süleymaniye Camii'nde düzenlenen 'Uluslararası Hadis Araştırmaları Takdim ve İcazet Merasimi'nde konuştu. Erdoğan, "Hadis alanında biri 7 yıl diğeri 4 yıl süren projeyi tamamlamanın bahtiyarlığını yaşıyoruz" dedi.

Haber 2024-01-19 12:55:21

95 yaşına giren Haldun Dormen'e sahnede doğum günü sürprizi

Dünya Tiyatro Günü, Sahne Tozu Tiyatrosunda düzenlenen etkinlikle kutlanırken, 95 yaşına giren Haldun Dormen'e de sahnede yaş günü sürprizi yapıldı. Sahnede şaşkınlığını gizleyemeyen Haldun Dormen, Şahane Züğürtler adlı oyunda oynadığı karakterden yapılmış sürpriz doğum günü pastası üfleyerek yeni yaşını kutladı.

Magazin 2023-03-28 22:13:44

İstanbul'da en yaşlı konut stoku o ilçelerde '6,2 milyon kişi...' 12 maddelik yol haritası! Önemli çağrı

İstanbul'da 2000 ve öncesi bina sayısı 818 bin adedi aşarken en yaşlı konut stokunun Fatih ve Üsküdar'da olduğu ortaya kondu. Uzmanlar, deprem dayanıklılık testi yaptırılması, sonuca göre binanın güçlendirilmesi veya dönüştürülmesi çağrısı yapıyor. KENTSEV Başkan Vekili Haldun Ersen İstanbul'da muhtemel 7,5 ve üzeri bir depremde hafif, orta, ağır ve çok ağır hasar alması beklenen 491 bin binada 6,2 milyon kişinin yaşadığının tahmin edildiğini söyledi ve 12 maddelik yol haritasına dikkat çekti.

Finans 15-02-23 11:42

Görme Engelliler Federasyonu Başkanlığına Haldun Kırkık yeniden seçildi

Görme Engelliler Federasyonu 7. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa yeniden Haldun Kırkık seçildi.

Yurthaber 14-11-22 07:41

Ajda Pekkan'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan kimdir, kaç yaşında? Semiramis Pekkan son hali!

Ajda Pekkan'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan Broadway’den İstanbul’a Müzikaller projesinin yönetmeni Haldun Dormen'in konuğu olarak 53 sene sonra sahneye çıktı. Kimler Geldi Kimler Geçti, Bambaşka Biri, Boşvermişim Dünyaya, Bir Günah Gibi ve Yakar Geçerim gibi sayısız şarkıyla dinleyicinin gönlünde taht kuran ve yıllara meydan okuyan Ajda Pekkan gibi kız kardeşi de fit vücuduyla dikkat çekti. Peki, Ajda Pekkan'ın kız kardeşi Semiramis Pekkan kimdir? İşte Semiramis Pekkan'ın son hali...

Magazin 22-09-22 12:27

Bakan Varank, İbn Haldun Üniversitesi Tercih Festivali programında öğrencilerle buluştu

"Sosyal bilimlerde farklı alanlarda özellikle başarılı öğrencilerimiz o bölümleri tercih ederlerse onlara da burslar veriyoruz" - "TÜBİTAK olarak eşit ağırlık ve sözel bölümlerden yani Antropoloji, Arkeoloji, Sanat Tarihi, Coğrafya, Felsefe, İlahiyat, Sanat, Sosyoloji, Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerini tercih eden, ilk bine girmiş arkadaşlarımıza aylık 5 bin 250 TL burs veriyoruz"

Yurthaber 26-07-22 18:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi mezuniyet töreninde konuştu: (3)

"Kuzeyimizdeki savaşta taraflarla her düzeyde konuşabilen, diyalog yollarını açık tutan, son tahıl anlaşmasındaki gibi mümkün olan alanlarda iş birliğini sağlayan anahtar ülke konumundayız" - "Türkiye'ye karşı sistematik husumet politikası izleyen herkesi tutumunu gözden geçirmeye ve uzlaşma yolları aramaya mecbur bıraktık. Siyasi, ekonomik ve askeri çıkarlarımızdan taviz vermeden bölgesel ve küresel ilişkilerimizi koruyabileceğimizi gösterdik"

Yurthaber 24-07-22 20:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesinin mezuniyet töreninde konuştu: (2)

"Geçtiğimiz 20 yılda ülkemize kazandırdığımız demokrasi ve kalkınma altyapısından aldığımız güçle hedeflerimize doğru adım adım yürüyoruz. Vesayetle, terör örgütleriyle, darbecilerle, ekonomik tetikçilerle mücadele ederek, geldiğimiz bu noktada son dönemdeki sınamaları da başarıyla geçtiğimize inanıyorum" - "Salgın sürecinde sağlık ve üretim gücümüzü test ettik. Rusya-Ukrayna savaşıyla bölgesel krizler karşısındaki dayanıklılığımızı gördük" - "Bu millet rastgele bir millet değil. Bu millet öyle rastgele giderken yolda toparlanan bir millet değil. Bu milletin mayası sağlam. Mayası sağlam olduğu için de bu millet evelallah geleceği çok farklı bir şekilde inşa etmeye namzet"

Yurthaber 24-07-22 20:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesinin mezuniyet töreninde konuştu: (1)

"Fikri temelden yoksun bir kalkınma çabası, insanlığı ekonomik olarak zengin kılsa da gönül çoraklığının hakim olduğu belirsizliklere mahkum eder" - "Önümüze her biri ayrı öneme sahip tehditleri ve fırsatları birlikte çıkaran bu kritik süreci kendi inanç ve kültür değerlerimizle bütünleştirerek tarihi bir avantaja dönüştürmek mecburiyetindeyiz. Aksi takdirde iklim değişikliğinden gelir dağılımındaki bozulmaya, giderek artan küresel göçten toplumsal düzenin yeniden biçimlenen yapısına kadar pek çok alanda yüzleştiğimiz sınamalardan başarıyla çıkamayız"

Yurthaber 24-07-22 19:54

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ekonomi mesajı: Zaferle sonuçlandıracağız

Son dakika haberine göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi Mezuniyet Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kur, faiz, enflasyon şeytan üçgeninde sıkıştırıldığımız ekonomi istikrar mücadelemizi de zaferle neticelendireceğiz." ifadelerini kullandı.

Haber 24-07-22 19:08

İbn Haldun Üniversitesi'nde basın buluşması

İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. İrfan Gündüz: - "Dünyadaki gelişmeler için artık tek dil yeterli olmuyor. Bir Batı, bir Doğu dilini öğrenecek şekilde gençlerimizi yetiştirmek ve geleceğin dünyasında akranlarıyla yarışacak değil, onları aşacak kabiliyette donatmak esas hedefimizdir" - İbn Haldun Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkan Vekili Necmeddin Bilal Erdoğan: - "Şimdi bir psikolog, bir sosyolog, bir felsefeci şu anda Türkiye'deki üniversitelerde okuduğu zaman ya da Batı üniversitelerinde okuduğu zaman genelde Batılı bilim adamlarının paradigmalarıyla eğitilmiş oluyor. Bu fikri bağımsızlık sağlamıyor. Bu aslında fikri olarak Batı'nın paradigmalarına bağlılık getiriyor insana. Onun dışında düşünememeye başlıyorsunuz"

Yurthaber 04-07-22 16:03

İbn Haldun Üniversitesi, Uluslararası Üniversiteler Münazara Yarışması'nda şampiyon oldu

İbn Haldun Üniversitesi, Uluslararası Üniversiteler Münazara Yarışması'nda şampiyon oldu

Yurthaber 22-06-22 20:46

Yıldız Kenter'in hayatını anlatan Caniko izleyiciyle buluştu! Gala gösterimine ünlü isimler akın etti

Usta oyuncu Yıldız Kenter'in yaşamını ele alan "Türk Tiyatrosunun Kutup Yıldızı: Caniko" belgeseli, ENKA Açıkhava Tiyatrosu'ndaki gala gösteriminde sanatseverlerle buluştu. Belgeselin gala gösterimine Haldun Dormen, Ayça Bingöl, Göksel Kortay, Hakan Gerçek, Bekir Aksoy, Ozan Orhon ve Murat Evgin'in de aralarında olduğu çok sayıda ünlü isim katıldı.

Trend 22-06-22 17:30

Usta oyuncu Haldun Dormen’in hayatı belgesel oldu! Oyuncu kadrosunda dev isimler yer aldı

Yönetmenliğini Selçuk Metin'in yaptığı, senaryosunu Zeynep Miraç'ın kaleme aldığı belgeselin görüntü yönetmenliğini Uğur İçbak üstlendi. Seslendirmesini ünlü oyuncu Demet Evgar'ın yaptığı belgeselin müziklerini ise Serpil Günseli hazırladı.

Trend 14-06-22 17:31

TÜRKİYE'NİN EKMEK KÜLTÜRÜ - Söke'nin tescilli lezzeti tatlı maya ekmeği

Söke'de 3 kuşaktır tatlı maya ekmeği üreten Haldun Arıcı: - "Tatlı mayayı diğer ekmeklerden ayıran özelliğine 'canı sıcak' deriz, her şeyinin sıcak olması lazım" - "Derecesini düşürmeden fırına girmesi lazım hatta fırına verirken içerideki tüm pencerelerin kapalı olması gerekiyor"

Yurthaber 17-04-22 11:02

Haldun Dormen kimdir, kaç yaşında? Doğum günü dansı olay oldu! Haldun Dormen aslen nereli ve evli mi?

Türk tiyatrosunun ünlü ismi Haldun Dormen'in doğum günü yetiştirdiği öğrenciler tarafından sürpriz şekilde kutlandı. Haldun Dormen, öğrencilerinin hazırladığı partide gönlünce eğlenip dans etti. Haldun Dormen'in öğrencileriyle yaptığı dans da sosyal medyanın gündemine otururken ünlü tiyatrocunun hayatı ve yaşı merak konusu oldu. Peki Haldun Dormen kimdir, kaç yaşında? Haldun Dormen aslen nereli ve evli mi? İşte hayatı ve merak edilenler...

Magazin 05-04-22 14:53

Haldun Dormen 94 yaşına dans ederek girdi! Gençlere taş çıkardı

Usta tiyatrocu Haldun Dorman, kendi akademisinin öğrencileri tarafından düzenlenen sürpriz doğum günü partisinde duygusal anlar yaşadı. 94 yaşına giren duayen isim, dans ederek gençlere taş çıkardı.

Magazin 05-04-22 11:49

Kentsel dönüşüm için destek iki katına çıktı! Sektör canlanacak

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Genel Sekreteri Dr. Haldun Ersen, kentsel dönüşüm kredisi desteğinin iki kat artırılmasına ilişkin, "Bu teşvikler çok değerli. Daire başına tutarların iki kat artırılması kentsel dönüşümü hızlandıracak, inşaat sektörünü canlandıracak." ifadesini kullandı.

Finans 02-02-22 15:39

Aleyna Tilki sevgilisi Uzi'nin konserinde kendinden geçti! Bu şarkı çok sağlam geliyor

Haldun Demirhisar ile adı aşk dedikodularına karışan Aleyna Tilki'nin rapçi Uzi ile aşk yaşadığı gündeme bomba gibi düşmüştü. Sevgilisi olduğu iddia edilen Uzi'yi konserde yalnız bırakmayan Aleyna Tilki sosyal medyada dans ettiği anları paylaştı.

Magazin 10-01-22 08:46

Havva Öztel'den Işın Karaca'ya kısa yanıt!

Işın Karaca Aleyna Tilki'nin Haldun Demirhisar ile ilgili açıklamasını görünce kendini tutamadı. Karaca'nın sert sözlerine anne Havva Öztel kısa bir yanıt verdi.

Magazin 28-12-21 17:26

Işın Karaca, Aleyna Tilki’nin açıklamasını görünce patladı

Aleyna Tilki’nin kendisinden yaşça büyük Haldun Demirhisar'la aşk yaşadığı iddialarıyla dikkat çekti. Havva Öztel'in "Onlar arkadaş" açıklamasından sonra Aleyna Tilki de bir açıklama yaptı. Şarkıcı Işın Karaca ise bu açıklamayı görünce kendini tutamadı.

Magazin 28-12-21 10:11

Bircan Bali, Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’e ateş püskürdü! Ülkede bu kadar sapkınlık varken...

Aleyna Tilki, daha önce adı Serenay Sarıkaya ile anılan Haldun Demirhisar ile yakalanmıştı. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel ise Haldun Demirhisar ile ilgili açıklama yapmıştı. Bircan Bali, Aleyna Tilki’nin annesi Havva Öztel’in açıklamaları sonrası ateş püskürdü!

Magazin 27-12-21 12:04

Haldun Demirhisar kimdir, evli mi? Haldun Demirhisar kaç yaşında, mesleği nedir?

Şarkıcı Aleyna Tilki ile görüntülenmesinin ardından kimliği merak konusu olan Haldun Demirhisar'ın memleketi, yaşı ve mesleği gibi konular merak ediliyor. Demirhisar'ın adı bir dönem Serenay Sarıkaya ile anılmıştı. Peki Haldun Demirhisar kimdir, aslen nereli ve mesleği nedir? İşte merak edilenler...

Magazin 24-12-21 22:54

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel açıkladı: Haldun Bey...

Aleyna Tilki adı daha önce Serenay Sarıkaya ile aşk dedikodularına karışan Haldun Demirhisar ile görüntülendi. Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel konuya dair hemen açıklama yaptı.

Magazin 24-12-21 13:40

Aleyna Tilki evli ve çocuklu isimle yakalandı! Haldun Demirhisar'ın adı Serenay Sarıkaya ile anılıyordu

Aleyna Tilki ve iki çocuk babası Haldun Demirhisar geçtiğimiz akşam birlikte görüntülendi. Yaz aylarında Serenay Sarıkaya ile adı aşk dedikodularına karışan Haldun Demirhisar yeniden magazin gündeminde yer edindi.

Magazin 24-12-21 12:28

Mustafa Üstündağ kimdir? Mustafa Üstündağ kaç yaşında ve nereli?

Oyuncu Mustafa Üstündağ kariyer hayatı boyunca onlarca film, televizyon dizisi ve tiyatro oyununda rol aldı. Başarılı televizyon dizilerinde yer alan Mustafa Üstündağ "Abimm" filminde Levent Üzümcü, Selen Seyven, Haldun Boysan gibi oyuncularla birlikte çalıştı. İşte merak edilenler...

Magazin 16-10-21 18:58

Kurtlar Vadisi’nin Tombalacı Mehmet’i şaşırttı! Ünlü oyuncu Haldun Boysan meğer o dizide de oynamış

Kalp krizi geçirerek hayata veda edan Haldun Boysan, Kurtlar Vadisi’nde Tombalacı Mehmet rolüyle gönüllerde taht kurmuştu. Usta oyuncunun bir döneme damga vuran Türk dizisinde de rol aldığını biliyor muydunuz? İşte detaylar...

Magazin 23-09-21 11:24

Dadı dizisinin Tolga'sı Yaşar Abravaya şimdi ne yapıyor? İşte Abravaya'nın son hali...

Yaşar Abravaya, bir zamanlara damga vuran 5 Ocak 2001 - 28 Ekim 2002 tarihleri arasında yayınlanan "Dadı" dizisinde "Tolga" karakterine hayat verdi. Abravaya "Dadı" dizisinde Gülben Ergen, Haldun Dormen, Kenan Işık ve Seray Sever ile birlikte çalıştı. İşte Abravaya'nın son hali...

Magazin 12-09-21 11:57

Seren Serengil'den Naz Elmas'ı kızdıracak iddia: Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarını sızdırdı

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar evdeki fotoğraflarının sızması üzerine Seren Serengil'den Naz Elmas'ı kızdıracak bir iddia geldi.

Magazin 01-09-21 12:08

Kazara Aşk dizisine flaş transfer! Ünlü oyuncu Hakan Meriçliler kadroya katıldı

Star'ın perşembe akşamları izleyiciyle buluşan, başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in paylaştıkları, Koliba Film imzalı Kazara Aşk dizisinin kadrosuna, sürpriz bir isim dahil oldu. Daha önce de birçok önemli projede yer alan ünlü oyuncu Hakan Meriçliler, dizinin 8. bölümünden itibaren oyuncu kadrosuna dahil olarak, ‘Haldun’ karakterini canlandıracak.

Magazin 16-08-21 22:31

Askeri nakliye uçakları Koca Yusuflar Türk mühendislerin elinde yenilenerek gökyüzüne yükseliyor

Türk mühendisler, Kayseri 2. Hava Bakım Fabrika Müdürlüğünde, "uçan kale" olarak da adlandırılan A400M'lerin "retrofit" adı verilen versiyon yükseltme işlemini yapıyor - Fabrika Müdürü Hava Tuğgeneral Haldun Taşan: - "Burada retrofit faaliyetlerinde Airbus ile çalışarak standartlarımızı uluslararası konuma ulaştırdık. Bunun karşılığında bölge ülkeleri ve Avrupa'dan iş alıp ekonomiye faydalı olmak istiyoruz"

Yurthaber 02-07-21 11:57

Dadı dizisinin küçük Duygu'su Gökçe Bilgebay şimdi ne yapıyor?

Haldun Dormen, Kenan Işık, Gülben Ergen ve Seray Sever’i kadrosunda buluşturan "Dadı" dizisi hala en çok konuşulan yapımlar arasında. Dizide evin en küçüğü Duygu’ya hayat veren Gökçe Bilgebay (Uzuner) bakın şimdi ne yapıyor?

Magazin 19-06-21 10:20

Serenay Sarıkaya leopor bikinisiyle sosyal medyayı salladı!

Geçtiğimiz haftalarda adı İzmir'li iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk dedikodularına karışan Serenay Sarıkaya, bu iddiaları yalanlamıştı. Tatil sezonunu Göcek'te açan ünlü oyuncu tatilin keyfini çıkarmaya devam ederken, sosyal medya paylaşımları ile de dikkat çekiyor. Önceki gün leopar bikinisi ile pozlarını yayınlayan Sarıkaya'nın pozuna beğeni yağdı.

Magazin 11-06-21 09:21

Serenay Sarıkaya'dan leoparlı tatil pozları

Cem Yılmaz'la ayrıldıktan sonra adı iş adamı Haldun Demirhisar ile anılan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın leopar desenli mayosu ile verdiği pozları Instagram hesabından paylaştı.

Magazin 10-06-21 17:30

Adı aşk iddialarına karışan Serenay Sarıkaya tatil modunu açtı: Güzel oyuncu bikinisiyle yürekleri hoplattı!

Son olarak Haldun Demirhisar ile adı aşk iddialarına karışan Serenay Sarıkaya tatil modunu açtı. Gittiği tatilden seksi bikinisiyle Instagram'a poz vermeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu fiziğiyle herkesi büyüledi.

Magazin 10-06-21 17:20

Serenay Sarıkaya süper minili pozlarıyla mest etti

Cem Yılmaz ilişkisinden sonra Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündemde olan Serenay Sarıkaya süper minisiyle verdiği pozlarla mest etti.

Magazin 04-06-21 13:40

Haldun Demirhisar ve Serenay Sarıkaya aşkı Kasım'da başlamış

Serenay Sarıkaya Cem Yılmaz'dan sonra Haldun Demirhisar ile görüntülenince aşk iddiaları alevlendi. Sarıkaya'nın eski bir pozundaki detay ise olay oldu.

Magazin 16-05-21 07:19

Serenay Sarıkaya ve yeni sevgilisi Haldun Demirhisar baş başa görüntülendi! Arkadaşım demişti...

Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda ünlü komedyen Cem Yılmaz ile bir beraberlik yaşamış ve ardından ayrılık kararı almıştı. Sonrasında Sarıkaya'nın Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı iddiaları ortalığı sallamış fakat Sarıkaya bu iddiaları reddetmişti. Güzel oyuncu “Arkadaşım” dediği yeni sevgilisi ile görüntülendi.

Magazin 15-05-21 15:51

Haldun Demirhisar kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor? Serenay Sarıkaya ile görüntüleri ortaya çıktı

Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra iş insanı Haldun Demirhisar’la görüntülenen ve adı aşk iddialarına karışan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya, ‘’Arkadaşım’’ diyerek, iddiaları yalanlamıştı. Ancak Serenay Sarıkaya ile Haldun Demirhisar’ın yeni görüntüleri ortaya çıktı.

Magazin 15-05-21 11:28

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar görüntülendi! 'Arkadaşım' demişti...

Oyuncu Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz ay teknede görüntülendikten sonra "Arkadaşım" açıklaması ile aşk iddiasını yalanladığı Haldun Demirhisar'la yeniden görüntülendi. Aşk iddiaları yine alevlendi.

Magazin 15-05-21 09:16

Galatasaraylı eski yöneticiden Fenerbahçe'ye gönderme

Sosyal medyayı etkisi alan 20'li yaşlar akımına Galatasaray'ın eski yöneticisi Haldun Üstünel de Fenerbahçe fotoğrafıyla katıldı. 3 yıldızlı 2 tane Fenerbahçe logosunu yan yana koyan Üstünel'in bu paylaşımı sarı-lacivertli taraftarları kızdırdı.

Spor 06-05-21 12:39

İbn Haldun Üniversitesi’ne yeni rektör! | Atilla Arkan kimdir? Atilla Arkan kaç yaşında? İşte Atilla Arkan'ın biyografisi

Atilla Arkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan Cumhurbaşkanı Kararnamesi ile İbn Haldun Üniversitesi rektörlüğüne atandı. Alınan bu karar Resmi Gazete’de yayınlandı. Atilla Arkan, Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’ni bitirdikten sonra yine aynı üniversitede Sosyal Bilimler Enstitüsü Felsefe ve Din Bilimleri programında yüksek lisansını tamamladı. 2008 yılında Doçent olan Atilla Arkan, bir dönem Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev aldı

Haber 21-04-21 09:19

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar aşk mı yaşıyor? 'Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle...'

Serenay Sarıkaya ve iş insanı Haldun Demirhisar'ın aşk yaşadığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Bu iddialar ünü oyuncuyu çok kızdırdı.

Magazin 12-04-21 09:07

Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar aşk mı yaşıyor? | Haldun Demirhisar kimdir? Haldun Demirhisar kaç yaşında ve nereli?

Uzun bir süredir ekranlarda görünmeyen ve Cem Yılmaz ile yaşadığı aşkla magazin gündemine bomba gibi düşen Serenay Sarıkaya hakkında, bu seferde iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk iddiaları gündeme geldi. Haldun Demirhisar ve Serenay Sarıkaya’nın Göcek Bedri Rahmi Koyu’nda birlikte görüntülenmeleri ise bu iddiayı güçlendirdi. Ancak Sarıkaya’dan bu konu ile ilgili açıklama gecikmedi. Bu haberden sonra birçok kişi ise Haldun Demirhisar’ın kim olduğunu merak etti. Detaylar haberimizde…

Magazin 11-04-21 21:57

Rüzgarın cambazları ekmeklerini metrelerce yüksekte kazanıyor

Rüzgar türbinlerinde bakım ve onarım işlerini yapan iple erişim teknisyenleri, zorlu eğitimlerin ardından yüzlerce metre yüksekte çalışıyor - Özellikle kanat tamiri için iple rüzgar türbinine çıkan teknisyenler cambazları andırıyor - İple erişim teknisyeni Ali Başaran: - "İlk rüzgar türbinine çıktığım günü unutamıyorum. Hafif bir korku ile karışık heyecan oldu ama yükseklik alışabilen bir şey. Zamanla o korkularınızı aşabiliyorsunuz" - İple erişim eğitmeni Haldun Ülkenli: - "Avrupa'daki pek çok ülkenin rüzgar türbinlerinin bakımı Türk teknisyenler tarafından yapılıyor. Meksika, Pakistan, Suudi Arabistan gibi ülkelerde de pek çok Türk teknisyen çalışıyor"

Yurthaber 21-02-21 11:03

Rüzgarın cambazları ekmeklerini metrelerce yüksekte kazanıyor

Rüzgar türbinlerinde bakım ve onarım işlerini yapan iple erişim teknisyenleri, zorlu eğitimlerin ardından yüzlerce metre yüksekte çalışıyor - Özellikle kanat tamiri için iple rüzgar türbinine çıkan teknisyenler cambazları andırıyor - İple erişim teknisyeni Ali Başaran: - "İlk rüzgar türbinine çıktığım günü unutamıyorum. Hafif bir korku ile karışık heyecan oldu ama yükseklik alışabilen bir şey. Zamanla o korkularınızı aşabiliyorsunuz" - İple erişim eğitmeni Haldun Ülkenli: - "Avrupa'daki pek çok ülkenin rüzgar türbinlerinin bakımı Türk teknisyenler tarafından yapılıyor. Meksika, Pakistan, Suudi Arabistan gibi ülkelerde de pek çok Türk teknisyen çalışıyor"

Yurthaber 21-02-21 11:03

Çaycuma ’yı 20 iş insanı ziyarette bulundu

Zonguldak Sanayici ve İş İnsanları Derneği ’nın (ZONSİAD) "Eve Dönüş Projesi" kapsamında 20 iş insanı, Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’ni (OSB) ziyaret etti.ZONSİAD organizasyonu ile gerçekleştirilen; Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Zekai Kamitoğlu, Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Demir, Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Hacıkulaoğlu ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yaşar Karaman’ın da katıldığı ziyaret programı ile Çaycuma Organize Sanayi Bölgesi’ne gelen ’Gurbetteki’ 20 İş İnsanına bölgenin tanıtımı yapıldı.

Yurthaber 05-02-21 18:40