Halim Bukcuoglu Haberleri

Oğuzhan Uğur'dan sitem dolu deprem paylaşımı... O yüzden süslü cümlelerle edebiyat parçalayacak halim yok

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremler tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Depremlerde binlerce vatandaş hayatını kaybetti. Depremin etkilediği 11 ilde yüzlerce bina yıkıldı. Deprem afetinde yaptığı maddi yardımlar ve çabalarıyla akıllara kazınan bir isim de Oğuzhan Uğur oldu. Uğur'dan depremle ilgili duygulandıran bir paylaşım geldi.

Magazin 2024-02-06 09:26:09

Cezaevinde üzerinde bulunan uyuşturucunun gökten düştüğünü söyledi

Kocaeli’de cezaevinde görüştüğü müvekkiline uyuşturucu verdiği iddiası ile tutuklanan, evinde ve ofisinde yapılan aramada da maddeye rastlanan avukat ilk kez halim karşısına çıkarak tüm suçlamaları reddetti.

Yurthaber 2024-01-17 11:32:59

Kim Milyoner Olmak İster'de yarışmacı anlattıklarıyla Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı! Ünlü oyuncu ağlamaktan konuşamadı

Kenan İmirzalıoğlu'nun üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında çok duygusal anlar yaşandı. 46 yaşındaki Ayfer Erkayaoğlu hayatının dönüm noktasının babasının kaybolması ve sonrasında vefat haberini alması olduğunu anlatırken Kenan İmirzalıoğlu gözyaşlarına halim olamadı.

Magazin 2023-09-05 14:39:23

İstanbul'un barajları alarm veriyor! İSKİ açıkladı, 10 barajın toplam doluluk oranı...

Sıcakların etkisiyle birlikte İstanbul'un ihtiyacını karşılayan 10 barajdaki doluluk oranı son yılların en düşük seviyesine geriledi. İSKİ verilerine göre 10 barajın toplam doluluk oranı yüzde 36,71'e düştü. Prof. Dr. Halim Orta, İstanbul'un barajlarının doluluk oranının normalde yüzde 60'ların üzerinde olması gerektiğini belirterek, "Bunlar sadece içme ve kullanma suyu olarak yeterli olabilecek mi? Bizlere yetecek mi bu da bilinmeyen bir konu" dedi.

Haber 2023-08-02 10:02:19

Sosyetik güzel Ceylan Çapa'nın son hali şaşırttı! Zayıflığı dikkat çekti

Ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle sık sık magazin sayfalarına konu olan Ceylan Çapa'nın son hali herkesi şaşırttı. Verdiği kilolarla dikkat çeken Çapa "Spor ve herhangi bir diyet uygulamıyorum. Doğal halim bu" dedi.

Magazin 16-06-23 09:57

İstanbul'un suyunu karşılayan barajların doluluk oranı belli oldu! 'Hiç kimse beklemesin' diyerek uyardı

İstanbul'un Trakya bölgesinden su ihtiyacını karşılayan Kazandere ile Pabuçdere barajlarında yüzde 5'in altına düşen doluluk oranı, son 2 aydır etkili olan yağışlarla arttı. İstanbul'un su ihtiyacını karşılayan 10 barajın doluluk oranı ise yüzde 31,45'ten 49,42'ye yükseldi. Prof. Dr. Halim Orta yer altı suyu kullanımına dair "Hiç kimse, son yağışlardan dolayı yer altı sularında, kuyularda, barajlarda olduğu gibi bir seviye yükselmesi beklemesin" dedi.

Haber 12-05-23 11:37

İrem Derici'den olay sözler! Eski halim şimdiki halimin halası gibi!

Ünlü şarkıcı İrem Derici, önceki gece Ankara'da bir mekanda sahne aldı. 8 Kasım'da müzik hayatının 10. yılını kutlayacağını belirten Derici "Müzik hayatımdaki ilk halim şimdiki halimin halası gibi!" sözleriyle herkesi güldürdü.

Magazin 29-10-22 14:27

Yıllardır evden dışarı çıkamıyor, kapılardan bile geçemiyor... Tam 300 kiloya ulaştı! En zayıf halim 7 yaşındaydı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde yaşayan obezite hastası 25 yaşındaki Uğur Civan'ın hayatı adeta kabusa döndü. 7 yaşında sünnet olduktan sonra kilo almaya başlayan ve 300 kiloya ulaşan Civan, kapılardan geçemediğini ifade ederek yıllardan beri evden çıkamadığını söyledi. Epilepsi ve daha birçok hastalıkla mücadele eden Civan, en zayıf halinin 7 yaşında olduğunu kaydetti. Civan'ın annesi Selma Civan ise "O benim en ağır ve en güzel yüküm. Biz oğlumla beraber öleceğiz, kimseye vermem onu." dedi.

Haber 18-10-22 23:26

Yıllardır evden çıkamayan Uğur, artık kapılardan bile geçemiyor! 'En zayıf halim 7 yaşındaydı'

Kocaeli'de 25 yaşındaki Uğur Civan, 7 yaşından beridir aldığı kilolarla mücadele ediyor. Artık kapılardan sığamayan, evinden de yıllardır çıkamayan Civan, 300 kiloya ulaştı. Civan, "Kalp, şeker, tansiyon ve solunum yetmezliği hastalıklarım oluştu. Artık iyileşip bu ilaçları kullanmak istemiyorum. Artık kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum. Günde 3 öğün yiyorum. Gece yarısı da acıktığımda yiyorum. 1,5-2 ekmek yiyorum. Hayalim sokaklara dönmek. Yatağa bağımlı olmamak'' diye konuşuyor.

Haber 18-10-22 11:31

SİDA, Mavi Vatan savunmasında yerli dizel motorla görev yapacak

TÜMOSAN Genel Müdürü Halim Tosun: - "Savunma Sanayii Başkanlığı uhdesinde ve ARES Tersanecilik Sanayi ve Ticaret AŞ ana yükleniciliğinde üretilen Silahlı İnsansız Deniz Aracı'nda, yerli dizel marin TÜMOSAN motoru kullanılacak"

Yurthaber 05-09-22 11:02

Gazeteci Mehmet Akif Ersoy ile haber spikeri Pınar Erbaş evlendi

Habertürk TV moderatörlerinden Mehmet Akif Ersoy ile Show Ana Haber spikerlerinden Pınar Erbaş, dünya evine girdi. Çiftin Sait Halim Paşa Yalısı'nda düzenlenen nikah törenine, Ömer Çelik, Dursun Özbek ve Aziz Yıldırım da katıldı.

Magazin 15-08-22 01:06

Ceylan kızı ve oğluyla pozunu paylaştı! Seda Sayan hemen yorum yaptı

Estetikli haliyle sık sık gündeme gelen Ceylan kızı ve oğluyla pozunu paylaştı. Yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettiren ünlü türkücü, son olarak kızı Melodi ve oğlu Yiğitcan'ın ile pozuna ise "Ayakta duracak halim yokken ayakta duracak nedenlerim var benim" yazdı.

Magazin 27-06-22 17:27

Modern tekniklerle tarımda su tasarrufu

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Arazi ve Su Kaynakları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta: - "Yağmurlama ve damla sulama yöntemlerine geçerek kullandığımız suyu yarı yarıya veya 3'te 2 oranında azaltabiliriz"

Yurthaber 17-06-22 13:13

Sakarya'da minibüste iğrenç olay! 'Ağlamaktan halim kalmadı'

Sakarya'da dolmuşta iğrenç bir olay yaşandı. Yolculuk sırasında 26 yaşındaki genç bir kız, bir kişinin fiziksel tacizine uğradı. Genç kız, kendisini taciz eden kişiyi kayıt altına alırken o sırada şüpheli kişi dolmuştan inerek uzaklaştı. Genç kız, sosyal medyadan görüntüleri "Ağlamaktan halim kalmadı" diyerek paylaşırken gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Haber 13-06-22 13:27

Kocaeli'de sevgilisini öldüren katilden mide bulandıran sözler: Küsünce kardeşime gidiyor, ilişkiye giriyordu

Kocaeli'de kendisinden ayrılmak isteyen sevgilisini öldüren Halim E.'nin duruşması görülürken, mahkemede söylediği sözler mide bulandırdı. Sanık Halim E., ''2017 yılının sonundan bu yana Hacer’le duygusal birliktelik yaşıyorduk. Benimle her küstüğünde kardeşim de dahil olmak üzere ayrı ayrı 3 kişiyle kaçıyordu. Hacer F.Y. isimli kişinin yanına gittiğinde uyuşturucu kullanıyordu, kardeşim K.E. ile de cinsel birliktelik yaşadığını söylüyordu'' şeklinde konuştu.

Haber 26-05-22 14:24

Halim selim ne demek? Halim selim birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller değişen, gelişen ve büyüyen yapılardır. Bir dilin gelişmesinde kültür etkileşimi ve kelime çeşitliliği önemlidir. Bir dil, bünyesine yeni kavramlar katarak gelişir. Türkçe de bünyesinde farklı dillerden kelimeler barındıran, pek çok anlamı karşılayan kelime çeşitliliğine sahip bir dildir. Türkçedeki bu zenginliğin kaynaklarından biri de birleşik kelimelerdir. Kendisi de bir birleşik kelime olan Halim selim ne demek? Halim selim TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 22:56

Halim ne demek? Halim kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Gündelik yaşamın bir parçası da kelimelerdir. Derdimizi anlatmak için gün boyunca kullandığımız sayısız kelime, TDK tarafından yapılan detaylı incelemeler sonucunda dilimizde kabul görmüş ve hayatımızın bir parçası haline gelmiştir. Halim kelimesi için de yapılan araştırmalar, kelimenin anlamını merak edenler için yayımlanmıştır. Halim ne demektir?

Egitim 17-05-22 22:56

Diyarbakır'da liseli gençler tiyatro yeteneğini sahnede sergileyecek

Merkez Kayapınar ilçesinde liseli gençlerden gelen talep üzerine belediyenin düzenlediği tiyatro şenliğine katılacak 15 okuldan yaklaşık 300 öğrenci, oyun sahnelemek için tiyatro eğitimi alıyor - Tiyatro Şenliği Koordinatörü Halim Kaplan: - "Hiç tiyatroyla ilgilenmemiş, sahne görmemiş ve metin çalışmamış çocuklar var. Amacımız çıkacak güzel yeteneklere detaylı eğitim vererek, onları oyunculuk sınavlarına hazırlamak"

Yurthaber 24-02-22 12:15

MOKA'ya elektronik para ihraç izni

MOKA Genel Müdürü Halim Memiş: - "Müşteri deneyimini ana odağına alan çözümlerle finansal hizmetler sektörüne katkı sağlamak ve bu alanda müşterilerine yenilikçi ürünler sunmak amacıyla çalışmalar sürdürüyoruz"

Yurthaber 16-02-22 11:46

Trakya'da yerin altı da, üstü de alarm veriyor! Yağışlar yeterli olmadı

Namık Kemal Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim Orta, son kar ve yağmurların yeterli olmadığını belirterek, Trakya'nın yer altı ve yer üstü sularında kuraklık yaşandığını söyledi. Orta, İstanbul'a oranla Trakya'da durumun çok farklı olduğunu dile getirerek, "Orta Trakya diyebileceğimiz, bizim yıllardan beri bütün idarecileri uyarmaya çalıştığımız, tehlikeli dörtgen diye bahsettiğimiz Çerkezköy, Çorlu, Lüleburgaz, Muratlı dörtgeni ciddi bir kuraklık yaşıyor'' açıklamasında bulundu.

Haber 01-02-22 12:40

Beşiktaş'ta fetret devri! Takımın başına geçecek hoca kalmadı...

Beşiktaş, yardımcı antrenör Serdar Topraktepe’nin koronavirüs testinin de pozitif çıktığını açıkladı. Rizespor maçında, Beşiktaş Futbol Akademisi antrenörlerinden Halim Okta, takımın başında sahaya çıkacak. Beşiktaş geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Teknik Sorumlu Önder Karaveli'nin de pozitif olduğunu açıklamıştı. Karaveli'nin yardımcısının da pozitif olmasından dolayı takımın başında utbol Akademisi antrenörlerinden Halim Okta yer alacak.

Spor 08-01-22 00:23

Dizlerinin üstüne çöküp hüngür hüngür ağladı! Ben bittim abi!

Antalya'da gecekonduda çıkan yangında ev küle döndü. Yangın esnasında ev içerisinde eşyalarını kurtarmaya çalışan ev sahibi Cemil Dürgen, ellerinde ve başında oluşan yanıklara rağmen dizlerinin üzerine çöküp gözyaşı döktü. Dürgen, "Her şeyim yandı, hiçbir şey kalmadı. Ben bittim abi. Param, altınım her şey gitti. Ne olacak benim halim?” dedi. Dürgen ile dumandan etkilenen oğlu tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı.

Haber 03-01-22 00:33

Her satırı korkunç! Yerde can çekişirken 'Sen daha ölmedin mi' diyerek alnından vurmuş

Kocaeli'de kendisinden ayrılmak isteyen Hacer Çetin'i (36) tabancayla vurarak öldüren Halim Er'in (53) yargılanmasına başlandı. Hacer Çetin'in ablası C.Y., Halim Er'in can çekişen kardeşinin yanına gidip "Sen daha ölmedin mi?" diyerek alnından vurduğunu söyledi. Halim Er ise savunmasında, Hacer Çetin'in 'Kardeşin ile birlikte oldum’ dediğini iddia etti. Ağabeyi Halim Er'in söylediklerine karşı savunma yapan K.E. ise, "Benim Hacer ile ne duygusal, ne de cinsel bir ilişkim olmadı" dedi.

Haber 15-12-21 16:52

Uzman isim uyardı: Prostatın tedavisi cinsel sağlık sorunlarına yol açabiliyor

Orta yaş ve üzerindeki erkekleri en sık tehdit eden hastalıkların başında prostatın geldiğini söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Prostat hastalıklarında uygulanan tedavi seçenekleri erken boşalma, sertleşme güçlüğü gibi cinsel sorunlara yol açabiliyor. O neden tedavi yöntemini seçerken dikkat etmek gerekiyor” dedi.

Haber 22-10-21 09:36

Endişelen görüntü! Kocaeli'nde binlerce ölü denizanası kıyıya vurdu

Kocaeli Başiskele'de sahil şeridinin belirli bölümlerinde binlerce ölü denizanası kıyıya vurdu. Kocaeli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Halim Aytekin Ergül, denizanası ölümleriyle ilgili ölçümler yapılacağını belirtti.

Haber 18-10-21 14:58

Çalıştığı restoranda garson tarafından 5 saat rehin tutulmuştu! Dehşeti yaşayan usta konuştu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, pazar günü, çalıştığı restoranda garson Kamil Tarık Albayrak (25) tarafından 2 bıçakla 5 saat boyunca rehin alınan Lütfü Salman, "Yalan yok 'Artık bu dünyada kalacak halim kalmadı' dedim kendi kendime. Artık ölüme gidiyorum, diye düşündüm. Elinden takla atarak kurtuldum. O kadar çok sıkı tutuyordu ki bıçak, boğazımı kesmeye başlamıştı. Ben takla atmasaydım bitmişti" dedi.

Haber 25-09-21 10:32

Tarkan'dan duygusal paylaşım: Hep yüzüm güler, hayat doluyumdur sanmayın

Koronavirüs salgınının ardından yaşamını Almanya'da sürdüren Tarkan, sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor. Pazar günü pozunu paylaşan Tarkan "Bugün ruh halim bu. Kasvetli, sıkıntılı, biraz da hüzünlü. Hep yüzüm güler, hayat doluyumdur sanmayın. Düşerim ben de karanlıklara arada" dedi. Tarkan'ın duygusal paylaşımına ünlü sanatçılar da yorum yağdırdı.

Magazin 19-09-21 20:19

Paulina Porizkova hüngür hüngür ağladı: Bu benim en çıplak halim

1980'li ve 90'lı yılların en gözde modellerinden biri olan Paulina Porizkova, sosyal medya hesabından hüngür hüngür ağladığı anları "Bu en kırılgan olduğum andaki benim. Bu benim en çıplak halim" notuyla paylaştı. Milyonlarca kişinin genellikle hayatlarının en mutlu ve en güzel göründükleri anlarını paylaştığı Instagram'ın bu anlamdaki en "aykırı" kullanıcılarından biri yine takipçilerine "gerçek yüzünü" gösterdi.

Magazin 18-09-21 15:12

Şehit babasından duygulandıran davranış! Her gece rüyalarıma geliyordu

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsalında 2018 yılında PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan Van'ın Erciş nüfusuna kayıtlı Jandarma Komando Uzman Onbaşı Uğur Sağlam (26), tedavi gördüğü GATA'da 16 gün sonra yaşam mücadelesini kaybederek şehit oldu. Yaşar Sağlam, şehit oğlunun rüyasında kendisine sürekli anıt yaptırmasını istediğini belirterek ilçedeki Halim Hoca Mezarlığı'nda şehitlik anıtı yaptırdı.

Haber 17-09-21 21:11

Uzman isim açıkladı! İşte orta yaştaki erkekleri bekleyen 5 ürolojik tehlike

Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, orta yaştaki erkeklerde performans kaybı, cinsel istekte azalma, prostat büyümesi, motivasyon düşüklüğü gibi problemlerin olabileceğini söyleyerek, “Kişiler bu sorunları sadece kendilerinin yaşadığını düşünüp, uzmana başvurmuyor. Ama hepsinin tedavisi var, mutlaka bir doktora gidin” dedi.

Haber 16-09-21 09:45

Kargaya ateş edip komşu kadını vurdu! Akılalmaz olayda yeni gelişme

Konya'da bahçesindeki kargaya ateş ederken yan binadaki komşusu Gülizar Yaşa'yı (38) başından yaralayan Halim Gün (71) tutuklandı. Tedaviye alınan Yaşa'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Haber 06-09-21 17:59

Yüksek tansiyon cinsel hayatı etkiliyor! 40 yaş üstü dikkat

Türkiye'de yüksek tansiyon hastalığının yaygın görüldüğünü söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “Yüksek tansiyonun en önemli yan etkilerinden biri ise cinsel hayatta ortaya çıkıyor. Bir çalışmaya göre, 40 yaşın üzerinde yüksek tansiyonu olan erkeklerin yarısında sertleşme sorunu görülüyor” dedi.

Haber 28-08-21 15:12

Sel felaketinin yaşandığı Bozkurt'ta esnaflık yapan Hatice Sezer, yaşadıklarını anlattı:

"Geldim, dükkanı gördüm, iki gözüm iki çeşme ağladım. Sadece kendim için değil, Bozkurt'um için ağladım. Yakınlarımız gitti onlara çok üzüldüm, tanıdıklarımızdan ölenler oldu" - "Buraları temizleyip yine vatandaşlara yardımcı olmaya çalışacağım. Memleketimi bırakıp gidecek halim yok. Yine burada çalışmaya devam edeceğim"

Yurthaber 18-08-21 17:15

Erkekler dikkat: Fazla kolesterol sertleşme sorununa yol açıyor

Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, fazla kolesterolün damarların duvarlarında biriktiğini belirterek “Fazla kolesterolün birikmesi sonucu damar tıkayıcı plaklar oluşuyor. Bu tıkaçlar cinsel bölgeyi de etkiliyor. Sertleşme sorunu başta olmak üzere bir dizi cinsel probleme yol açıyor” dedi.

Haber 10-08-21 15:01

Orman yangınlarından etkilenen vatandaşlara tıbbi ve psikososyal destek hizmeti sağlanıyor

Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Olgun Gündüz: - "Yangının başladığı ilk günden beri personelimizle sahadaydık. Antalya'daki yangında 21 ekip 120 kişiyle sahada vatandaşlarımıza psikososyal destek veriyoruz" - Manavgat Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Çınar: - "Kurduğumuz ekiple afetzedelerin hem sağlık problemlerini gideriyor hem de devletin tüm imkanlarıyla vatandaşının yanında olduğunu gösteriyoruz" - "Belenobası Mahallesi'nde yaşayan Halim Demirtaş: "Herkes elini taşın altına koydu. Binlerce yardım geldi. Devletimizden ve milletimizden Allah razı olsun"

Yurthaber 07-08-21 11:31

Büyükşen çiftinin çocukları cinayetin çözülmesinden sonra ilk kez konuştu

Konya'da 3 yıl önce öldürülen Metin-Necla Büyükşen cinayetleriyle ilgili 4 kişi tutuklandı. Cinayetteki sır perdesinin aralanmasının ardından Büyükşen çiftinin çocukları ilk kez konuştu. Osman Büyükşen, "Cinayet sebebi, çok nadir rastlanan bir durum. Belki bir çoğumuzun aklına bile gelmeyecek bir sebeple cinayetin işlendiğini gördük" dedi. Büşra Büyükşen ise, "Yaşadığım olayın etkisiyle, ruh halim insanlar tarafından yanlış anlaşıldı. Sabretmekten başka çarem yoktu. Sabrettim" dedi.

Haber 17-07-21 22:27

Seren Serengil 'makyajsız notuyla' paylaşsa da kimseyi inandıramadı!

Geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan 'Söylemezsem Olmaz' adlı programın sivri dilli sunucusu Seren Serengil'den olay yaratan paylaşım. Uzun süredir sağlık sorunları ile savaşan Serengil, sosyal medya paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü sunucu paylaştığı kareye 'makyajsız halim' demesiyle dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 28-06-21 09:05

Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez'den çok iddialı paylaşım: Her halim...

Fenomen dizi "Çukur"un Efsun'u Damla Sönmez, sosyal medyadaki iddialı paylaşımlarına devam ediyor. Son olarak, ne kadar müthiş biri olduğunu söyledi.

Magazin 22-06-21 13:05

Organik Tarım Havzası Hemşin'de su değirmenleri yeniden dönmeye başladı

Hemşin Belediye Başkanı Halim Kazım Bekar: - "Bölgede toprağın değeri daha da artmaya başladı. Herkes kendi toprağını işlemeye, ekmeye başladı. Bu vesile ile değirmenlerin de önemi yeniden gün yüzüne çıktı" - Tohum Platformu Kurucusu Mine Ataman: - "Bulutların ülkesi Hemşin'de yerel ürünlerimize, yemeklerimize sahip çıkıyoruz. Değirmenlerimiz, suyumuz, doğanın bize sunduğu her şeyle yeni bir mutfak akımını başlatmış oluyoruz"

Yurthaber 30-05-21 11:05

Aşırı şeker tüketimi sertleşme bozukluğuna neden oluyor

Aşırı tüketilen şekerin cinsel hayatı olumsuz etkilediğini söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, yaklaşan Ramazan Bayramı’nda dikkatli olunmasını önerdi. Dünyada yaklaşık 300 milyon diyabet hastası olduğunu vurgulayan Prof. Dr. Hattat, “Diyabet, cinsel bölgeye kan taşıyan ve sertleşmeyi sağlayan damarları olumsuz etkileyerek, sertleşme bozukluğuna neden oluyor. Diyabetli erkeklerde sertleşme sorunu görülme riski diğerlerine göre 3 kat artıyor” dedi.

Haber 11-05-21 10:52

Koronavirüse meydan okudu! Şınav çekti, havada pedal çevirdi: Kanım damarlarıma sığmıyor

Zonguldak'ta burun akıntısı ve öksürükle yaptırdığı test sonucunun pozitif çıktığı üç çocuk babası Halim Demir, izole olduğu evinde çektiği video ile sosyal medyada büyük ilgi gördü. Memleketi Trabzon'a yürüme gidecek bir enerjiye sahip olduğunu söyleyen Demir, koronavirüse yakalanan hastalara böyle moral verdi.

Haber 24-04-21 11:04

Kayseri'de 'Riskli' olan kişiden şaşkına çeviren sözler: Hanım Covid çıktı, biz yaklaşmadık

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Erciyes Huzur-3 Uygulaması" kapsamında şüpheli araçlar ve şahısları kontrol etti. Uygulama noktasında HES kodu sorgulamasında 'riskli' olduğu ortaya çıkan vatandaş, "Yalan atacak halim yok. Riskli olabilirim, niye riskli? Hanim Covid çıktı, biz yaklaşmadık. Çocuk değiliz ki biz burada oyun oynayalım" diyerek kendini savundu.

Haber 13-04-21 10:52

Karantinada olması gereken ’riskli’ şahıstan pes dedirten savunma

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, "Erciyes Huzur-3 Uygulaması" kapsamında şüpheli araçlar ve şahısları kontrol etti. Uygulama noktasında HES kodu sorgulamasında ’riskli’ olduğu ortaya çıkan vatandaş, "Yalan atacak halim yok. Riskli olabilirim, niye riskli? Hanim Covid çıktı, biz yaklaşmadık. Çocuk değiliz ki biz burada oyun oynayalım" diyerek kendini savundu.

Haber 12-04-21 19:00

Simav’da 2 okula ‘e Twinning scholl’ etiketi

Kütahya’nın Simav ilçesindeki 4 Eylül Ortaokulu ve Atatürk İlkokulu Müdürlüğü, Kaymakam Türker Çağatay Halim ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Şirikçi tarafından ziyaret edilerek, ‘e Twinning scholl’ etiketleri verildi.Kaymakam Halim, “İlçemiz 4 Eylül Ortaokulu’nda müzik öğretmeni Muzaffer Orhan tarafından yürütülen ‘İçindeki İyiliği Keşfet’ projesiyle Ulusal kalite ödülü, ‘Sev Kardeşim’ projesiyle Ulusal ve Avrupa kalite ödülü almıştır.

Yurthaber 07-04-21 10:18

Vefatının 100’üncü yılında Said Halim Paşa sempozyumu

Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan “Osmanlı Sadrazamı ve Düşünür Said Halim Paşa Sempozyumu” ilk gün kısıtlı sayıda katılımla, ikinci gün ise online olarak devam edecek.Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi, Osmanlı Sadrazamı ve Düşünür Said Halim Paşa’yı vefatının 100’üncü yılında düzenlediği bir sempozyumla anıyor.

Yurthaber 01-04-21 09:21

En çok kitap okuyanlara teşvik ödülü

Kütahya’nın Simav ilçesinde, pandemi kısıtlamalarında en çok kitap okuyan, üç kategoride toplam 9 vatandaşa, ‘Kütüphaneler Haftası’ dolayısıyla teşvik ödülü verildi.En çok kitap okuyan 65 yaş üzeri kategorisinden Ahmet Körük, Nazlı Meter, Sami Girginer, Yetişkin kategorisinden Hatice Arslanpamuk, Gülay Berhan Toker, İlknur Türkoğlu ve Çocuk kategorisinden Fatih Banis, Fatih Günaydın ile Müberra Çulha’ya, Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim ve Belediye Başkanı Adil Biçer tarafından teşvik ödülleri verilerek tebrik edildi.Simav Halk Kütüphanesi Şefi Necdet Toktaş, Kütüphanede 27 bin 930 kitabın olduğunu belirterek, 4 bin 445 kayıtlı üyenin bulunduğu Kütüphaneden aktif olarak 7 bin 537 kişinin yararlandığını ifade etti.

Yurthaber 31-03-21 10:42

Kaymakam Halim: Yaya geçitlerine kırmızı çizgimizi çektik

Kütahya’nın Simav ilçesinde, İçişleri Bakanlığı tarafından ‘Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ sloganıyla hazırlanan uygulama hayata geçirildi.

Yurthaber 30-03-21 19:40

Tapu Müdürlüğü’nden bir yılda 11 bin 713 işlem

Kütahya’nın Simav ilçesindeki Tapu Müdürlüğü tarafından, 2020 yılı itibariyle 11 bin 713 işlem yapıldığı bildirildi.Simav Kaymakamı Türker Çağatay Halim “ ilçemizdeki Tapu Müdürlüğü’nde 2020 yılı itibariyle; 233 ipotek işlemi, 136 kredili satış, 529 veraset ve intikal işlemi, bin 925 satış işlemi ve 8 bin 880 diğer işlemler olmak üzere toplam 11 bin 713 işlem yapılmış olup, bu işlemler sonucunda ; 696 bin 862 TL döner sermaye, 5 milyon 499 bin 946 TL tapu harcı, 108 bin 166 TL damga vergisi olmak üzere toplam 6 milyon 304 bin 974 TL tahsil edilmiştir” dedi.

Yurthaber 24-03-21 10:15

Cinsel isteksizlik yaşı 30'lara kadar düştü: Check-up yaptırın!

Sağlıksız beslenme, hareketsiz yaşam, aşırı alkol ve sigara kullanımının cinsel isteksizlik yaşını 30’lara kadar düşürdüğünü söyleyen Üro-Androloji Uzmanı Prof. Dr. Halim Hattat, “35 yaşından sonra her erkeğe düzenli check-up yaptırmasını öneriyorum. Çünkü, böyle bir kontrolde hem var olan cinsel sorunların nedenlerini buluyoruz hem de fark edilmeyen fonksiyon düşüşleri ortaya çıkıyor” dedi.

Haber 13-03-21 14:23