Halis Suleyman Haberleri

Diyarbakır seçim sonuçları canlı! Diyarbakır seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Halis Bilden mi DEM Parti adayı Ayşe Serra Bucak Küçük mü önde?

Türkiye'de bir kez daha yerel seçim heyecanı yaşanıyor. Seçim sonuçları herkes tarafından merakla bekleniyor. Diyarbakır seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından araştırılıyor. AK Parti adayı Mehmet Halis Bilden mi, DEM Parti adayı Ayşe Serra Bucak Küçük mü Diyarbakır'da daha avantajlı? İşte detaylar...

Haber 2024-03-29 13:25:56

Bergen'in katili Halil Serbest tazminat davasını kaybetti!

Şarkıcı Bergen'i 30 yaşındayken 6 kurşunla öldüren Halis Serbest, Bergen filminin yapım şirketine "kişilik haklarına saldırı" iddiasıyla tazminat davası açmıştı. Serbest, yaklaşık 2 yıl önce 300 bin liralık açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.

Magazin 2024-03-23 12:36:05

Cennet Mahallesi'nin Oynak Balina Menekşesi son haliyle olay oldu! 6 ayda 22 kilo verdi! Görenler çok şaşırdı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen ve reyting rekorları kıran Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı 'Oynak Balina Menekşe' karakteriyle hafızalara kazınan Şeyla Halis şimdi de son haliyle gündem oldu. Uzun zamandır ekranda yer almayan Halis 6 ayda 22 kilo verdi. Ünlü ismin son halini görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 2024-02-01 16:34:15

100 TL uzatınca... AK Parti'nin Diyarbakır adayı Mehmet Halis Bilden ile simit satan çocuğun diyaloğu gündem oldu

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden'in simit satan çocukla diyaloğu gündem oldu. Bilden 100 TL uzatınca çocuk "Bu paraya simit gelmiyor ki" dedi. Bilden, çocuğun yanıtı karşısında 'Beğenmiyorsun he' dedi.

Trend 2024-01-27 22:42:22

Ailesini bir kere bile düşünmeden 6 çocuklu kadına kaçtı! Müge Anlı bile ne diyeceğini bilemedi

Müge Anlı'nın bugün yayınlanan bölümü ilginç anlara sahne oldu. Ağabeyi ve annesi 35 yaşındaki Halis Güzelordu'yu aramak için Müge Anlı'nın programına başvurdu. İddiaya göre 35 yaşındaki adam sosyal medyadan tanıştığı evli ve 6 çocuk annesi Yasemin Hanım tarafından alıkonuluyor. İddiaların ardından canlı yayına bağlanan kadın oğullarını kaçırmadıklarını ve evleneceklerini söyleyince ortam daha da gerildi.

Magazin 09-01-24 12:54

Efsane dizi Bizimkiler'in Dummkopf Halis'iydi! Ali Uyandıran'ın son halini görenler şaştı kaldı!

90'lı yılların efsane dizisi Bizimkiler, oyuncuları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Dizide Selçuk Uluergüven'in canlandırdığı Almancı Davut Karapınar'ın oğlu Halis Karapınar'ı canlandıran Ali Uyandıran yıllar sonra ortaya çıktı. Usta oyuncu değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 09-11-23 21:01

DEVA'da yaprak dükümü! Kılıçdaroğlu ile görüşmüşlerdi; '20 bin kişi CHP'ye katılıyor' iddiası gündem yarattı

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun DEVA ilçe başkanlarıyla 'gizlice' bir araya gelmesinin yankıları sürerken; DEVA Partisi Esenyurt İlçe Kurucu Başkanı Halis Kahriman 45 bin üyeden 20 binin istifasını beklediklerini söyledi.

Haber 26-10-23 07:46

YALI ÇAPKINI 41. BÖLÜM TEK PARÇA! Yalı Çapkını ne zaman başlıyor? Son bölüm özeti

Yalı Çapkını 41. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun başrolde olduğu Star TV'nin reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümü heyecanla bekleniyor. Marmaris'te yeni bir mağaza açmak üzere harekete geçen Halis Ağa, Nükhet'in de isteğiyle bu iş için Ferit ve Kaya'yı görevlendirdi. Peki, Yalı Çapkını hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? İşte Yalı Çapkını 41. bölüm izle ekranı ve Star TV yayın akışı

Magazin 13-10-23 19:19

Yalı Çapkını'nda yer yerinden oynayacak! Kadroya bomba bir isim daha

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi birçok ayrılık yaşandı. Bu ayrılıkların yanı sıra kadroya yeni isimlerde dahil oldu. Yeni sezonda yalıya Halis Ağa'nın kızı Nükhet gelecek. Halis Ağa'nın kızına hayata verecek isim ise sonunda belli oldu.

Magazin 16-08-23 16:10

Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi bomba isim! Tüm dengeler değişecek

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda yeni sezon öncesi birçok ayrılık yaşandı. Ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Yalı Çapkını'na bu defa bomba bir isim dahil oldu. Diziye yeni sezonda tüm dengeleri değiştirecek bir karakter olan Halis Ağa’nın torunu gelecek. Halis Ağa’nın torununa hayat verecek o isim artık kesinleşti.

Magazin 11-08-23 15:23

Bizimkiler'in Dunkof'u ve Dilek'i yıllar sonra bir arada! Son halleri olay oldu Başlama yine öpeceğim diye

90'lı yılların efsane dizisi Bizimkiler bir dönem izleyicileri ekranı başına kilitliyordu. Dizide 'Dunkof Halis' karakterini Ali Uyandıran, 'Dilek' karakterini ise Binnur Şerbetçioğlu canlandırıyordu. Efsane ikili yıllar sonra bir araya geldi. Yılların acımadığı ikilin son hali olay oldu. Binnur Şerbetçioğlu'nun takipçilerinden beğeni ve yorum yağdı. İşte Bizimkiler dizisinin unutulmaz oyuncularının son halleri...

Magazin 01-08-23 18:01

Yalı Çapkını'nda bomba ayrılık iddiası! Başrollerden biri... Ortalık karıştırdı

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nın yeni sezonu büyük bir heyecanla bekleniyor. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in paylaştığı dizide bomba bir ayrılık iddiası ortaya atıldı. Dizide Halis Ağa karakterine hayat veren Çetin Tekindor’un ekibe veda edeceği söylentisi ortalığı karıştırdı.

Magazin 31-07-23 10:13

Cennet Mahallesi’nin Oynak Balina Menekşe’sinin son halini gören şaştı kaldı! Yok böyle değişim

17 yıl önce ilk bölümü yayınlanan ve fenomen haline gelen Cennet Mahallesi dizisinde Oynak Balina lakaplı Menekşe’ye Şeyla Halis hayat veriyordu. Başarılı oyuncu adeta yıllara meydan okuyor. Daha önce verdiği kilolarla gündem olan Şeyla Halis’in son hali dikkat çekiyor.

Magazin 28-06-23 00:46

Gazi Koşusu kim kazandı, şampiyonluk ödülü ne? 97. Gazi Koşusu'nun şampiyonu belli oldu

Gazi Koşusu birincisi bugün belli oldu. Halis Karataş, Sadettin Boyraz, Gökhan Kocakaya gibi tecrübeli jokeyler hipodromda olacak. Ayrıca, Muhammet Mir Bilgin, Erhan Aktug, Nizamettin Demir gibi genç jokeyler de ilk defa mücadele etme heyecanını tattı. Birçok kişi "Gazi Koşusu'nu kim kazandı?" sorusuna yanıt arıyor. 97. Gazi Koşusu'nun kazananı şimdiden merak konusu oldu.

Spor 25-06-23 17:40

Yalı Çapkını’nın Halis Ağa’sı Çetin Tekindor’un oğlunu görenler çok şaşırdı! Meğer o da ünlüymüş

Star Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda hayat verdiği Halis Ağa karakteri ile büyük beğeni toplayan Çetin Tekindor, özel hayatını gözlerden uzak yaşıyor. Ünlü oyuncu Çetin Tekindor'un oğlunu görenler ise çok şaşırıyor. Annesi ve babasının izinden giden Hira Tekindor yakışıklılığıyla dikkat çekiyor.

Magazin 24-06-23 16:45

Burcu Binici bornozuyla poz verdi! Ünlü oyuncuya beğeni yağdı 'Bu güzellik halis mi?'

Bir süredir sosyal medyanın gündeminde olan Burcu Binici, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde de bir işbirliği için Marilyn Monroe'ya benzetilen Binici bu defa, bornozuyla poz verdi. Ünlü oyuncunun paylaşımına adeta beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 26-05-23 00:25

Transparan giyen Ala Tokel dekolteli pozuyla mest etti! “Bu güzellik halis mi”

Bir dönem Survivor 2021’de yarışan ve performansıyla dikkat çeken Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan sosyal medya fenomeni Ala Tokel, Cannes Film Festivali'ne gitti. İddialı bir seçim yapan Tokel transparan elbisesiyle mest etti.

Magazin 24-05-23 09:57

Burak Deniz Tarkan'ın 'Kuzu Kuzu' dansıyla ortalığı yıktı geçti! Bu yakışıklılık halis mi?

En son Şahmaran dizisiyle izleyicinin karşısına çıkan Burak Deniz, bir medya ve eğlence etkinliğine katılmak için gittiği Hindistan’da sevenlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan yakışıklı oyuncunun sahnede Tarkan'ın 'Kuzu Kuzu' dansını yaptığı anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Magazin 05-05-23 20:44

Sesini duyan komşusu kontrole gidince korkunç manzarayla karşılaştı

Samsun'un Terme ilçesinde kan donduran bir olay yaşandı. Eşi Halis Ç. ile tartışan 1 çocuk annesi Hayriye Ç. (43), yatak odasındaki gardıropta asılı halde ölü olarak bulundu. Korkunç olay, tartışma seslerini duyup merak eden komşunun kapıyı çalmasıyla ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 23-04-23 09:40

Survivor şampiyonu Merve Oflaz göğüs dekolteli poz verdi! Bu güzellik halis mi

Var Mısın Yok Musun yarışmasıyla ün kazanan ardından Survivor'a katılan Merve Oflaz yarıştığı ilk yılda şampiyon olmuştu. Daha sonra farklı dizilerde rol alan Merve Oflaz sosyal medya hesabından pozlarını paylaştı. Ünlü ismin göğüs dekolteli pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 18-04-23 21:27

Yalı Çapkını'nda Ferit çıldırdı! Boğazına yapıştı, kovdu, üzerine yürüdü… Karımın adını ağzınıza almayacaksınız”

Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm fragmanı sosyal medyada gündem oldu. Star TV ekranlarında yayınlanan sevilen dizi en son 28. bölümü ile izleyici karşısına çıkmıştı. Yalı Çapkını’nın yeni bölüm fragmanına Ferit’in Seyran için herkese meydan okuması ve Halis Ağa'nın Kazım'a tokat atması damga vurdu.

Magazin 18-04-23 12:40

Halis: “Söz yine baharlar gelecek”

CHP Ödemiş’in önceki İlçe Başkanı ve İzmir'de 2. bölge milletvekili aday adayı Hamdi Halis, tarım ve hayvancılık alanında çevre dostu bir üretim düzeni kurmak için aday olduğunu belirtti.

Haber 30-03-23 15:21
CHP

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli göğüs dekoltesiyle takipçilerini büyüledi! 'Bu güzellik halis mi?'

İbrahim Tatlıses'in gelini Yasemin Şefkatli sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Düzgün fiziği ve güzelliğiyle çok beğenilen Şefkatli bu defa göğüs dekoltesiyle takipçilerini mest etti.

Magazin 10-03-23 22:44

Yalı Çapkını 21. BÖLÜM tek parça İZLE! Star Tv ile Yalı Çapkını yeni bölüm kesintisiz izle!

Yalı Çapkını 21. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından bir süredir yayınlanmayan Yalı Çapkını yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin yeni bölümünde; Seyran ile konuştuktan sonra duyduklarından hem öfkelenen hem de etkilenen Halis Ağa, yalıda ve işyerinde yeni kurallar getirir...

Magazin 25-02-23 09:06

Yalı Çapkını 22. bölüm fragmanı yayında! Ferit'ten Seyran'a büyük sürpriz

Yalı Çapkını dizisinin 22. yeni bölüm fragmanı çıktı. Dün akşam yayınlanan 21. bölümün ardından yeni fragman heyecanla beklenmeye başlanmıştı. Seyran'ın Halis Ağa'ya olup biten her şeyi anlatması üzerine artık yalıda yeni kurallar getirilir. Seyran ile Ferit'in arasındaki suların durulduğunu izlediğimiz son bölümün ardından yeni bölümdeki yakınlaşma heyecanı giderek artıracak...

Magazin 25-02-23 08:59

Cennet Mahallesi'nin Oynak Balina Menekşe’sinin acı kaybı! Herkesin tanıdığı ünlü ismin…

Cennet Mahallesi dizisinde Menekşe karakterine hayat veren Şeyla Halis depremde arkadaşını kaybetti.16 yıl önce yayınlanan dizide canlandırdığı Menekşe karakteri izleyiciler tarafından çok sevilen Halis, tiyatrocu Orhan Aydın’ın kızı Eylem Şafak Aydın’ın sınıf arkadaşı olduğunu açıkladı ve üzüntüsünü dile getirdi.

Magazin 17-02-23 08:22

Annesi çöp atmak için çıkmıştı! Korkunç olayda 1 yaşındaki bebek hayatını kaybetti

Kan donduran olay Samsun’un Alaçam ilçesinde meydana geldi. Çöp atmak için evden çıkan anne Suta D., oturduğu binada dumanları görünce komşularıyla içeriye girdi. Anne ve komşuları, evde kapının önüne gelen 3 yaşındaki Mira D.'yi kurtarırken, 1 yaşındaki Ömer Halis bebeğe ulaşamadı. İtfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederken, soğutma çalışmaları sırasında acı gerçekle karşılaştı.

Haber 31-01-23 20:15

Cennet Mahallesi’nin Oynak Balina Menekşesi’nin son haline bir bakın! Görenler şaştı kaldı

Ünlü oyuncu Şeyla Halis, Cennet Mahallesi’nde hayat verdiği Oynak Balina lakaplı Menekşe karakteri ile hafızalara kazındı. 16 yıl önce yayınlanan dizide Menekşe karakteri izleyiciler tarafından çok sevilmişti. Şimdilerde 45 yaşında olan Halis, son haliyle dikkat çekti.

Magazin 08-01-23 23:31

Yalı Çapkını 14. BÖLÜM kesintisiz İZLE! Yalı Çapkını 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Yalı Çapkını 14. yeni bölümüyle bu akşam izleyicisinin karşısına çıkacak. Star Tv'nin her hafta heyecanla beklenen dizisinin başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir yer alıyor. Dizinin bu bölümünde yine yer yerinden oynayacak. Yalı Çapkını'nda Seyran’ın Ferit’i öpmesi Ferit’i yolundan döndürmeye yetmez. Öte yandan Halis Ağa fenalaşıp hastaneye kaldırılır...

Magazin 23-12-22 18:53

Yalı Çapkını 13. BÖLÜM İZLE tek parça! Star TV Yalı Çapkını 13. bölümünde neler oldu?

Star Tv'nin büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Yalı Çapkını geçtiğimiz gün 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölümünde yine heyecan had safhadaydı. Yalı Çapkını'nda bu hafta; Halis Ağa’nın Ferit’e tokat atması Ferit’in evden ayrılmasına neden oldu. İşte son bölümde yaşananlar...

Magazin 17-12-22 09:25

Araç kiralamak istedi, hayatının şokunu yaşadı! 'Hadi sen git suyunu iç, bu da sana ders olsun

Ordu'da bir kişi, araç kiralamak isteyince dolandırıcıların kurbanı oldu. Kurumsal bir firmaya benzetilen internet sitesinden araç kiraladığını sanan ve hesaba para gönderen Halis Gözpınar "Bana ‘hadi sen git suyunu iç, hayırlı olsun, bu da sana ders olsun’ deyip telefonu kapattılar" dedi.

Haber 08-12-22 14:58

Hiç görmediği kadına 450 bin TL vermişti! Esra Erol'daki yayın ihbar kabul edildi, Halis Ağca'yı dolandıran çift tutuklandı

Esra Erol'da programına katılan Halis Ağca'nın yaşadıkları günlerdir konuşuluyordu. Sosyal medyada tanıştığı ve hiç görmediği bir kadına 450 bin TL'sini kaptıran 10 çocuklu Halis amca, ünlü sunucudan yardım istemişti. Her detayı farklı bir olay olan programdaki iddiaları ihbar kabul eden Sivas Suşehri Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçti. Gözaltına alınan karı-koca, nitelikli dolandırıcılıktan tutuklandı.

Magazin 08-12-22 07:31

Yalı Çapkını'nın şoför İbrahim'i Cansu Fırıncı kimdir? Cansu Fırıncı diziden ayrıldı mı? Yalı Çapkını'nda şok ayrılık!

Yalı Çapkını dizisinde Halis Ağa'nın şoförü İbrahim'i canlandıran Cansu Fırıncı sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor ve Emre Altuğ gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yalı Çapkın'ı dizisine ilişkin açıklamada bulunan başarılı oyuncunun açıklaması gündem oldu. Peki, Yalı Çapkını'nın şoför İbrahim'i Cansu Fırıncı kimdir? Cansu Fırıncı diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Magazin 05-12-22 15:20

Sosyal medyada tanıştığı kadına 450 bin TL kaptırdı, gerçek fotoğrafını görünce şoke oldu! Esra Erol'un programına damga vuran olay

Esra Erol'un programına başvurarak yardım isteyen, evli ve 10 çocuk babası Halis Ağca'nın anlattıkları izleyenleri şaşırttı. Canlı yayına katılan Halis Ağca, sosyal medya üzerinden tanıştığı Y.N.T.'ye 450 bin TL kaptırdığını belirterek ünlü sunucudan yardım istedi. Halis Ağca yaşadıklarını anlatırken, programa bağlanan Y.N.T.'nin gerçek fotoğrafını da ilk kez görmüş oldu. Yaşlı adamın para gönderdiği hesabın kadının kocasına ait olduğu da ortaya çıktı.

Haber 30-11-22 21:03

Bursa'da feci kaza! Şarkıcı Tarkan'ın kuzeni de yaralılar arasında

Bursa'da Gebze-Orhangazi-İzmir otoyolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, yolda savrulan bir otomobile arkadan gelen bir başka otomobil çarptı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Yaralılardan Halis Tevetoğlu'nun şarkıcı Tarkan'ın kuzeni olduğu öğrenildi.

Haber 29-11-22 02:47

Yalı Çapkını'nın Hattuç Hala'sı Şerif Sezer'in kızı bakın kim çıktı! Görenler şaşkına döndü

Yalı Çapkını dizisinde Hattuç Hala karakterini canlandıran Şerif Sezer, yayınlanan son bölümle gündem oldu. Dizide Halis Ağa'nın unutamadığı aşkı Hatice rolünü üstlenen oyuncunun kızını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Başarılı oyuncunun kızı da annesinin mesleğinden giderek oyuncu oldu.

Magazin 26-11-22 14:25

Yalı Çapkını 10. bölüm full izle! Star Tv Yalı Çapkını son bölüm tek parça izleme linki ile iyi seyirler

Star Tv'nin büyük bir ilgi ile takip edilen dizisi Yalı Çapkını bu akşam 10. yeni bölümüyle ekrana gelecek. Heyecanla beklenen yeni bölümde yine nefesler kesilecek. Dizinin yeni bölümünde bu hafta; Ferit'in, Halis Ağa'nın torun isteğini tekrar gündeme getirmesi üzerine Seyran ve Ferit yarım kalan maçlarına devam ederler...

Trend 25-11-22 16:34

Yalı Çapkını'nın Halis Ağa'sı Çetin Tekindor'un oğlu da oyuncu çıktı! Gören hayret etti

Türk Sineması'nın efsane isimleri arasında yer alan usta oyuncu Çetin Tekindor, şimdilerde Star TV'nin iddialı dizisi Yalı Çapkını'nda 'Halis Ağa' karakterine hayat veriyor. Özel yaşamıyla gündeme gelmekten kaçınan Çetin Tekindor'un oğlu da oyuncu çıktı.

Magazin 25-11-22 16:34

SON DAKİKA | Türkiye'nin konuştuğu kuduz vakasında yeni detaylar! Babaanne olay gününü anlattı: Üstü başı tozlanmıştı. 'Bisikletten düştüm' dedi

Son dakika haberi: Türkiye'nin konuştuğu kuduz vakasıyla gelişmeler yakından takip ediliyor. Herkes 10 yaşındaki M.E.'nin sağlık durumunu merak ederken, acılı baba oğlunun son durumunu açıkladı. Öte yandan olayın yaşandığı köyde veteriner ekiplerin çalışmaları sürerken, köyde kimse dışarı çıkmak istemiyor. Adeta hayalet köye dönen yerde muhtar Halis Uruçlu "Herkes korku içinde. Okula bile çocukları gönderemiyoruz" diye konuştu. Olay günüyle ilgili ise yeni detaylar ortaya çıktı.

Haber 06-11-22 07:56

Son dakika | İptal edilen KPSS ile ilgili yeni gelişme: Sınav soruları sızdırıldı mı? Ön raporda dikkat çeken detay!

Son dakika haberi: Sınavda yer alan soruların daha önceden başka bir yayınevi tarafından paylaşıldığı iddialarının ardından soruşturma başlatılarak iptal edilen KPSS'ye ilişkin ön raporda soruların sızdığı yönünde herhangi bir tespit yapılamadığı açıklaması yer aldı. Rapora göre ayrıca dönemin ÖSYM Başkanı Halis Aygün hakkında soruşturma izni talep edildiği öğrenildi.

Haber 31-10-22 13:29

Yalı Çapkını'nın gerçek hikayesi: Halis Ağa aslında kim? Yalı Çapkını uyarlaması nereden geliyor?

Cuma akşamları Star TV'de yayınlanan ve reytinglerde birincilik elde eden Yalı Çapkını dizisi ile ilgili gerçekler merak ediliyor. Yapımını OGM Pictures'in gerçekleştirdiği sevilen ve tutan bu projenin uyarlamasının nereden geldiği araştırılan konular arasında yer aldı. Yalı Çapkını'nın gerçek hikayesi, Halis Ağa'nın aslında kim olduğu soruluyor. Haberimizin devamında Yalı Çapkını ile ilgili detayları derledik.

Magazin 21-10-22 18:03

Yok böyle canilik! Baraka kundaklandı, son anda kurtuldu! 90 güvercin ise yanarak öldü

Adana'nın Kozan ilçesinde akıllara durgunluk veren canilik yaşandı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, barakayı ateşe verdi. O sırada içeride uyuyan Halis Gedik, alevleri fark ederek dışarı koştu. Ancak içeride bulunan 90 güvercin yanarak can verdi.

Haber 06-10-22 07:58

Survivor Nagihan Karadere'nin derin yırtmacına yorum yağdı! 'Bu çekicilik halis mi?'

Geçtiğimiz yıl Survivor All Star sezonunun iddialı yarışmacıları arasında yer alan Nagihan Karadere, kendine has tavırları ve açıklamalarıyla dikkat çeken bir isimdi. En güçlü yarışmacılar arasında yer alan Nagihan Karadere, Nisa Bölükbaşı'nın finalist olmasına öfkelenip All Star'ın final gecesine katılmamıştı. Sosyal medyada epey aktif olan Nagihan Karadere, Instagram hesabından paylaştığı derin yırtmaçlı pozuyla beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 03-10-22 18:29

Yalı Çapkını'nın Halis Ağa'sı Çetin Tekindor'un oğlunu görenler 'kopyası' dedi! Babasını geçmiş...

Usta oyuncu Çetin Tekindor, yeni dizi Yalı Çapkını ile seyircilerle buluştu. Ekranların en tanınan yüzlerinden biri olan Çetin Tekindor, oğlu ile yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

Magazin 23-09-22 21:39

Vergi müfettişleri özlük haklarında iyileştirme talep etti

Vergi Müfettişleri Derneği Genel Başkanı Ahmet Halis Başli: - "Vergi müfettişlerinin özlük hakları en azından Sayıştay denetçilerinin özlük haklarına kavuşturulmalıdır" - "Vergi müfettişleri tarafından son 5 yılda toplam 230 bin mükellef incelenmiş, 310 milyar lira matrah farkı bulunmuş, 74 milyar lira vergi tarhı istenilmiş ve 148 milyar lira vergi cezası tarhiyatı önerilmiştir"

Yurthaber 23-09-22 13:40

Silivri’de polislere bıçaklı saldırı: Kimliği belli oldu! Dikkat çeken 'Ebu Hanzala' detayı

Silivri’de kaymakamlık binası önünde 2 polis memurunu bıçakla yaralayan saldırganın kimliği belli oldu. Polislerin vurarak etkisiz hale getirdiği şüphelinin Abdülkerim Satuk Buğra Dağ (28) olduğu tespit edildi. Dağ’ın kamuoyunda Ebu Hanzala olarak bilinen Halis Bayancuk grubuna yakın olduğu belirtildi. İşte olayın detayları...

Haber 23-08-22 17:52

GÜNCELLEME - Silivri'de polisleri bıçaklayan zanlı, silahla vurularak yakalandı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: - "İki polisimizin hafif yaraları var, onlar iyiler" - (Şüpheli) Son zamanlarda da bu, uzun zamandır mücadele edilen Halis Bayancuk grubu var. O grubun videolarına aşina olmuş. Zannediyorum ondan etkilenerek bir şey yapmaya çalışmış" BAKAN SOYLU'NUN AÇIKLAMASI EKLENDİ

Yurthaber 23-08-22 15:06

Türkiye'nin gözü KPSS soruşturmasında! Yeni detaylar ortaya çıktı: ÖSYM çalışanlarının hesaplarındaki para trafiği...

KPSS'de sızıntı soru iddiaları ve eski ÖSYM Başkanı Halis Aygün'ün görevden alınmasının ardından Türkiye bu soruşturmaya kilitlendi. Devlet Denetleme Kurulu'nun suç duyurusunun ardından harekete geçen ekipler Yediiklim Yayınevi'nde arama gerçekleştirmişti. Merak edilen soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı. Yayınevi çalışanları ve ÖSYM çalışanlarının hesaplarındaki para trafiği mercek altına alındı. İşte KPSS soruşturmasındaki son gelişmeler

Haber 05-08-22 17:32

Türkiye'nin gündemindeki yayınevinin sahibinden KPSS iddialarına yanıt! Soruları nasıl hazırladıklarını anlattı

31 Temmuz'da düzenlenen, 'aynı soru' iddiaları nedeniyle Halis Aygün'ün ÖSYM Başkanı görevinden alınması ve sınavın iptal edilmesine yol açan KPSS ile ilgili kritik gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. İddialarda adı geçen Yediiklim Yayınevi'nin sahibi Münir Çelik, iddialara yanıt verdi. Soruları nasıl hazırladıklarını anlatan Çelik, asıl mağdurun kendileri olduklarını dile getirdi.

Haber 04-08-22 16:09