Halk Bankasi Genel Muduru Haberleri

Doğu Perinçek'in seçim açıklaması gündem oldu! 'Muhtarlıklar kazandık'

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Vatan Partisi’nin şöyle bir başarısı var; bu seçimde muhtarlıklar kazandık" dedi. Açıklamasının devamında Perinçek, "Ve sistem çıkmazda olduğu için bir halk hareketi geliyor. Bu halk hareketi AK Parti ve MHP'yi terk eden halk hareketi olacaktır" dedi.

Haber 2024-04-01 00:43:38

Özgür Özel'den Hamza Dağ'a 'alkol yasası' tepkisi! Şimdi rozeti çıkarıp, bıyığı incelterek içkili mekanlarda geziyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhur İttifakı İzmir adayı Hamza Dağ hakkında gündem olacak açıklamalarda bulundu. Hamza Dağ'ın AK Partili olduğunu gizlemek için bağımsız adaymış gibi seçim kampanyası yürüttüğünü iddia eden Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderme yaparak, "Hamza Dağ'ı da o atadı arkadaşlar. İzmir'e kayyum atamaya çalışıyor" dedi. Özel'in gündem olan açıklamalarının tüm detayları haberimizde!

Haber 2024-03-24 14:34:48

CHP lideri Özgür Özel'den 'para sayma' görüntüsüne yeni açıklama: 2019 yılına ait ve AK Partili bir avukat kaydetmiş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılan para sayma görüntülerine ilişkin açıklama yaptı. Özgür Özel "Görüntüler 2019 yılına ait. AK Partili bir avukat görüntüleri almış sonra demiş ki bu görüntüleri para karşılığı size vereyim, biz de demişiz ki hiçbir çekinecek şeyimiz yok paranın geldiği yer belli, verildiği yer belli alınan bina belli” dedi.

Haber 2024-03-15 23:14:58

Özgür Özel cami açılışına katıldı! İYİ Parti'den istifa eden Hatipoğlu'na sert tepki: Milli irade hırsızı, siyasi yankesici...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir'de 100. Yıl Camisi Tesislerinin açılış törenine katıldı. Özel, İYİ Parti'den istifa ederek AK Parti'ye geçen ve belediye başkan adayı olan Nebi Hatipoğlu'na sert sözlerle yüklendi. Özel, Hatipoğlu'nu milli irade hırsızı olarak niteleyerek, "Cumhuriyet düşmanlarına alan açmaya çalışanlarına 31 Mart’ta en büyük dersi vermelerini bekliyorum." dedi. Ayrıca Özel'in aday gösterilmeyen Yılmaz Büyükerşen ile olan cami anısı dikkat çekti.

Haber 2024-03-15 15:43:22

Özgür Özel '31 Mart'tan sonra yaygınlaşacak' diyerek duyurdu: Öğrencilere destek sağlamanın kıvancını yaşıyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul'un Kartal ilçesinde toplu açılış töreninde konuştu. Özel buradaki konuşmasında " "Kartal'da gençleri merkezine alan bir belediyecilik anlayışının, 'Sen Oku Diye' ve 'Genç Üniversiteli' kampanyalarıyla öğrencilere destek sağlamanın ve bunu 31 Mart'tan sonra Türkiye'deki tüm Cumhuriyet Halk Partili belediyelere yaygınlaştıracak olmanın umudunu, heyecanını, kıvancını yaşıyoruz" dedi.

Haber 10-03-24 15:18

CHP Genel Başkanı Özgür Özel partisinin Eskişehir İl Başkanlığı'nda konuştu:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Başta kadın, erkek, cinsiyet eşitliği olmak üzere Cumhuriyet Halk Partili belediyeler, karşısındakinin etnik kökenine, mezhebine, siyasi tercihine ve cinsiyetine bakmaksızın eşit hizmet verir. Bunu imza altına, taahhüt altına alan tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz." dedi.

Yurthaber 08-03-24 13:35

CHP 7 ilde sandık görevlisi bulunduramayacak: Hem 2024 hem de 2028 seçimlerini kapsıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), geçtiğimiz genel seçimlerde aday göstermediği 7 ilde hem 2024 yerel seçimlerinde hem de 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandık görevlisi bulunduramayacak.

Haber 06-03-24 17:32

Özgür Özel'den katıldığı canlı yayında 'reklam arası' tepkisi! Bu doğru bir şey değil

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Halk TV canlı yayınında seçim ve gündemle ilgili soruları yanıtladı. Yayında muhalefetle ilgili uzun bir soru soran gazeteci Şirin Payzın yanıtı almadan reklam arasına gitmek isteyince Özgür Özel tepki göstererek "Bu kadar uzun ve yorum içeren bir sorudan sonra bu doğru bir şey değil." dedi. Daha sonra Özel'in yanıtının ardından ise reklam arasına gidildi.

Haber 05-03-24 23:07

Özgür Özel 'Jest bekliyoruz' dedi, Meral Akşener'den sert yanıt geldi! 'Bıktım, usandım, midem bulanıyor artık'

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in "Jest bekliyoruz" sözlerine çok sert yanıt verdi. Akşener, "Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu jest isteme işleminden bıktım, usandım, midem bulanıyor artık" dedi. İşte Akşener'in o açıklamaları...

Haber 01-03-24 17:45

CHP lideri Özgür Özel'den canlı yayında İstanbul ve Ankara açıklaması: 'Her ölçümde puan farkını açıyoruz'

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel katıldığı canlı yayında seçim gündemiyle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Ankara'da Mansur Yavaş, İstanbul'da ise Ekrem İmamoğlu'nun oy oranlarını değerlendiren Özel, "Ankara Büyükşehir'de yarış bitti. İstanbul'da her ölçümde 1,5-2 puan farkını açıyoruz. Türkiye genelinde yüzde 30'u aşmayı önemli görüyorum. Yüzde 25'lik bir cam tavan var üzerimizde. Kaybedecek bir tane belediyemiz yok." ifadelerini kullandı.

Haber 29-02-24 21:43

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Lütfü Savaş' yorumu! Doğru değil diyerek açıkladı

Eski Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan 31 Mart seçimlerine yönelik dikkat çeken açıklamalar geldi. Aday belirleme sürecinin daha sağlıklı yapılmasını beklediğini söyleyen Kılıçdaroğlu, "Aday belirleme sürecinde Lütfü Savaş beyin, bu kadar yıpratılması doğru değil" diye konuştu. Kılıçdaroğlu "Size partiden davetler var. Katılmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna da yanıt verdi.

Haber 29-02-24 14:49

Özgür Özel'e yeni görev: CHP için 12 yıl sonra ilk oldu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir kritik görev daha üstlendi. Üstelik Özel'in görevi bu kez uluslararası çapta. Bu görevle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi 12 yıl sonra Sosyalist Enternasyonal'de yeniden genel başkan düzeyinde temsil edilecek.

Haber 25-02-24 14:59

Özgür Özel'in memleketi Manisa'da şok! Elektrikler kesildi, CHP'li adayın başvurusu yetişmedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’in memleketi Manisa'da, partilileri şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Saruhanlı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Zeki Bilgin’in adaylık başvurusu ve meclis üyeliği listesi YSK sistemine geç girilmesi sebebiyle kabul edilmedi.

Haber 21-02-24 09:07

Artvin'de CHP seçim bürosunda aday gerginliği! Yumruklar havada uçuştu: 'İnsanları telefonla çağırdılar'

Artvin Hopa'da Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) seçim bürosunda il genel meclisi adaylığı itirazı nedeniyle kavga çıktı. CHP Hopa İlçe Belediye başkan adayı Utku Cihan, "Bu saldırı organizedir, telefonla insanlar çağrılmıştır ve saldırı bu şekilde yapılmıştır. Bu işin peşini bırakmayacağız" dedi.

Haber 20-02-24 19:07

İsmail Saymaz'dan CHP'nin Hatay adayıyla ilgili çarpıcı iddia! O isim üzerinde duruluyor...

Cumhuriyet Halk Partisinin hafta sonu yapılan aday toplantısında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. CHP’de Hatay için bir karar verilmezken Gazeteci İsmail Saymaz Hatay'ın Belediye Başkan adaylığıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. CHP'de Lütfü Savaş'ın istifası halinde CHP Genel Merkezi, Hatay'da eski baro başkanı Cihan Açıkalın'ın adı üzerinde duruyor.

Haber 19-02-24 20:43

'Ne koltuk sevdasıymış...' İstenmeyen adam Lütfü Savaş'ın üstü çizildi, eşi Nazan Savaş'ın paylaşımı tepki çekti!

Cumhuriyet Halk Partisi, hafta sonu genel başkan Özgür Özel'in katılımıyla bir aday tanıtım toplantısı yaptı. Bu toplantıda İstanbul'un Esenyurt ilçesinde aday olacağı açıklanan fakat daha sonra adaylığı geri çekilen Ali Dikmen ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın isimleri telaffuz edilmedi.

Haber 19-02-24 08:30

Özgür Özel'in zor anları! Cemil Tugay sanarak elini kaldırdığı kişi...

Türkiye, yapılacak yerel seçimlere kilitlenmiş durumda. Siyasi partiler seçim mitinglerine tam gaz devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay sanarak başka birisinin elini kaldırdı. Yaşanan o ilginç anlar sonrası hatasının farkına varan Özel, hızla Cemil Tugay'ı bularak elini kaldırdı.

Haber 16-02-24 17:03

CHP Genel Başkanı Özel, Dikili'de halk buluşması etkinliğine katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bu seçimde kurumsal ittifaklar yok. İstedik, gayret ettik ama başarılı olamadık." dedi.

Yurthaber 16-02-24 13:40

Manisa’da 35 bin ton arıtma çamuru bertaraf edildi

MASKİ Genel Müdürlüğü, 2023 yılı içerisinde il genelinde hizmet alanındaki 20 atıksu arıtma tesisinden çıkan 35 bin 674 ton tehlikesiz sınıftaki arıtma çamurunu bertaraf ederek çevre ve halk sağlığını korumaya devam etti.

Yurthaber 13-02-24 15:33

Tekirdağ'da üretilen eşofman ve montlar Gazze'deki sivilleri ısıtacak

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün, Gazze'de İsrail'in saldırıları altında yaşam mücadelesi verenlere insani yardım ulaştırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamında, Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nde eşofman ve mont üretiliyor.

Yurthaber 12-02-24 11:44

Depremzede kadından CHP lideri Özgür Özel'e tepki: 'Burada konuşma yapamazsınız, burası siyaset yeri değil'

6 Şubat'taki deprem felaketinin yıl dönümü nedeniyle Gaziantep'in İslahiye ilçesinde deprem şehitliğini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, depremzede bir vatandaşın tepkisine maruz kaldı. Afetzede bir kadın, "Burada konuşma yapamazsınız, burası siyaset yeri değil" diyerek CHP lideri Özel'e tepki gösterdi.

Haber 06-02-24 13:54

Muharrem İnce'den Özgür Özel’e şiir: Ben diyorum siyasette ilke, o diyor istedi benden ilçe

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel’e şiirli göndermede bulunarak, “Ben diyorum ’siyasette ilke’. O diyor ’istedi benden ilçe’. Ben diyorum ’arada Ali de olsun’. O diyor ’her yer veli ile dolsun’ ” dedi.

Haber 31-01-24 13:21

CHP lideri Özel duyurdu! Yılmaz Büyükerşen'e yeni görev 'Buradan ilan ediyorum'

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Eskişehir ilçe ve belediye başkan adaylarını açıklamak için düzenlediği tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 86 yaşındaki Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’in Türkiye’deki bütün CHP’li belediyelerin yer alacağı komisyonun genel koordinatörü olacağını söyledi.

Haber 27-01-24 16:56

Samsun'da üretilen giysi, battaniye ve oyuncaklar Gazze'ye gönderildi

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün, Gazze'de İsrail'in saldırıları altında yaşam mücadelesi verenlere insani yardım ulaştırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamında Samsun'daki halk eğitim merkezleri ve olgunlaşma enstitüsünde üretilen battaniye, giysi ve oyuncaklar, Gazze'ye gönderildi.

Yurthaber 18-01-24 15:47

Gül hastalığı nedir? Gül hastalığı belirtileri ve tedavisi

Halk arasında gül hastalığı olarak da adlandırıldığı görülen rozasea, genel olarak yüzde kırmızılık, şişme ve küçük kırmızı damarların belirdiği bir cilt durumudur. Bu kronik cilt hastalığı, genellikle orta yaşlı yetişkinleri etkiler. Ancak rozasea, her yaş grubundan insanı da etkileyebilir. Rozasea genellikle güneşe maruz kalma, stres, sıcak içecekler, baharatlı yiyecekler ve alkol gibi tetikleyici faktörlere tepki olarak ortaya çıkar. Peki gül hastalığı nedir ve neden olur?

Haber 13-01-24 17:09

Muharrem İnce'den 'İzmir' açıklaması! Aday mısınız? sorusuna tek kelimelik yanıt... Özgür Özel'le görüştü

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'le görüştü. İki liderin görüşmede yerel seçimler ve İnce'nin ifadesiyle 'memleket meseleleri' görüşüldüğü öğrenildi. Genel Merkeze girişi sırasında Muharrem İnce’ye, “İzmir için aday adayı olacak mısınız?” sorusu soruldu. İnce'nin tek kelimelik yanıtı dikkat çekti.

Haber 04-01-24 11:23

Yerel seçim öncesi CHP'de Artvin sürprizi! Belediye Başkanı Demirhan Elçin adaylıktan vazgeçti: Genel Merkez'e yalvaracağım aklımın ucundan geçmezdi

Yerel seçim için aday belirleme çalışmalarını yürüten CHP'de 'Artvin' sürprizi yaşandı. Artvin’in CHP’li Belediye Başkanı Demirhan Elçin, aday adaylığı sürecini durdurduğunu açıkladı. CHP yönetimi için sert ifadeler kullanan Elçin, "Aklımın ucundan geçmezdi ben belediye başkanlığına aday olacağım da Cumhuriyet Halk Partisi’ne yalvaracağım" diye konuştu.

Haber 27-12-23 10:32

Hollanda'da kritik seçim! Sandık çıkış anketine aşırı sağcı Geert Wilders liderliğindeki Özgürlük Partisi açık ara önde

Hollanda'da düzenlenen erken genel seçimde, sandık çıkış anketine göre Geert Wilders liderliğindeki aşırı sağcı Özgürlük Partisi açık farkla ilk sıraya yerleşti. Göçmen karşıtı politikaları savunan Wilders, ülkenin Avrupa Birliği'nden ayrılması için referandum düzenlemek istiyor. Dilan Yeşilgöz-Zegerius liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi (VVD) ise 24 sandalye ile üçüncü sıraya geriledi.

Haber 23-11-23 00:09

Hollandalılar sandık başına gitti! Dilan Yeşilgöz ülkenin yeni başbakanı olabilir

Hollandalılar genel seçimler için sandık başına gitti. Ülkede yapılan seçim anketlerine göre 4 siyasi partinin seçimleri başa baş götürmesi ve haftalarca sürecek görüşmelerin ardından koalisyon hükümetinin kurulması bekleniyor. Mevcut Başbakan Mark Rutte'nin istifasının ardından Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi'nin (VVD) genel başkanlığına seçilen Ankara doğumlu Dilan Yeşilgöz Zegerius ise ülkenin yeni başbakanı olabilir.

Haber 22-11-23 21:28

'ANAP' iddiası olay olmuştu! İmamoğlu 'Kılıçdaroğlu ile aramızı bozamazlar' diyerek açıkladı: Biraz ukalaca olacak ama...

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, bazı PM üyelerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında "CHP'yi İmamoğlu'na kaptırmayın, direnin. Partiyi ANAP’laştırmak istiyor" mesajı verdiği iddiası gündem yaratmıştı. Konuyla ilgili İmamoğlu'ndan açıklama geldi. İmamoğlu "Biraz ukalaca olacak ama seçim kaybetmemiş bir üyesiyim. Onun için Cumhuriyet Halk Partililiğimi hiç kimse tartışmaya açamaz. Kılıçdaroğlu ile aramızı bozamazlar" dedi.

Haber 16-11-23 15:22

Tekrar aday gösterileceği söylenmişti! Mansur Yavaş ile Özgür Özel bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyük Şehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş’ı kabul etti.

Haber 13-11-23 12:26

'Yüzde 99 ihtimalle...' diyerek açıkladı! Özgür Özel'le söylediği o cümle... Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP'ye geri dönecek mi?

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP genel başkanlığına seçilen Özgür Özel'e söylediği bir cümleyi açıkladı. Özcan "Özel'e, 'Siz ne zaman dönmemi isterseniz, dönüş için dilekçemi vermeye hazırım' dedim." ifadelerini kullandı. Devamında CHP'ye geri dönüş ihtimaliyle ilgili oran veren Özcan "Geri dönüşümün sağlanacağını düşünüyorum. Yüzde 99 ihtimal ile Cumhuriyet Halk Partisi'ne dönüş yapacağım" dedi. Özcan, yerel seçimlerde de CHP'den aday olacağını ifade etti.

Haber 08-11-23 09:41

CHP’nin yeni lideri Özgür Özel'e İzmir'de davul zurnalı coşkulu karşılama! Ezilme tehlikesi geçirdiler

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) yeni Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa programı için geldiği İzmir Adnan Menderes Havaalanında partililer tarafından karşılandı. Coşkuyla karşılanan CHP lideri Özel'e yoğun ilgi gösterilirken, alanda zaman zaman ezilme tehlikeleri yaşandı.

Haber 07-11-23 12:48

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözleri gündem olmuştu, Özgür Özel'den yanıt geldi! Kılıçdaroğlu açıklaması: 'Telefonda görüştük'

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kılıçdaroğlu ile görüştüklerini ifade ederek "Önümüzdeki günlerde, mazbatadan sonra bir devir teslim törenini hep birlikte bütün Türkiye'nin gözü önünde, partimize yakışır bir şekilde yapacağız" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına da yanıt veren Özel, "Erdoğan'ın stresini, içindeki karabasanı anlıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'nden endişe etmeye devam etsin" dedi. Öte yandan Özel, kurmay ekibini belirlemek için 70 kişilik bir anahtar liste hazırladı.

Haber 06-11-23 07:18

Özgü Özel'e sürpriz protesto: 'Kılıçdaroğlu sana ekmek yedirdi'

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı olan Özgür Özel, protesto edildi. Bülent Ecevit’in vefat yıl dönümünde düzenlenen törende bir vatandaş "Kılıçdaroğlu elinden tuttu ekmek yedirdi" diyerek Özel'e tepki gösterdi.

Haber 05-11-23 15:16

CHP'de yeni başkan Özgür Özel! Seçimi kazandı, pazartesiyi işaret etti: Seferberlik ilan ediyorum

Cumhuriyet Halk Partisi uzun ve tansiyonu yüksek bir kurultay geçirdi. 12 saatten fazla süren kurultay ilk turda sonuçlanmayınca seçim ikinci tura kaldı. İlk turda oy sayımı sonucunda Özgür Özel 682, Kemal Kılıçdaroğlu 664 oy aldı. İkinci tur için delegeler bir kez daha sandık başına gitti. Saatler süren kurultayın ardından ikinci turda 812 oy alan Özgür Özel CHP'nin yeni genel başkanı seçildi. Kemal Kılıçdaroğlu ise 536 oy aldı.

Haber 04-11-23 15:09

MYNET ÖZEL / Herkesin gözü orada olacak! İşte CHP'deki Kurultay öncesi son kulisler: Tam 24 sene öncesini hatırlattı... Kıran kırana yarış!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayı için geri sayıma geçildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısında en güçlü rakip olarak 'değişimcilerin' adayı Özgür Özel gösterilirken; hafta sonu yapılacak kurultayın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Aylardır konuşulan 'değişim'in gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu olurken, kulisler de hareketlendi. Kurultay öncesi gazeteciler Ali Haydar Fırat, Şaban Sevinç ve CHP'li Gürsel Tekin; Mynet'in sorularını yanıtladı.

Haber 02-11-23 12:48
CHP

Usta sanatçı Arif Sağ'dan Kılıçdaroğlu'na mektup: 'Yarıştan çekilin, gençlere el verin'

Türk halk müziği sanatçısı Arif Sağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na mektup yazdı. Kılıçdaroğlu'na "CHP'yi güvenli limana ulaştırdınız" diyen Sağ, Kılıçdaroğlu'ndan "yarıştan çekilmesini" ve "gençlere el vermesini" istedi.

Haber 01-11-23 10:13

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu Ankara’da bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi.

Haber 26-10-23 11:27
CHP

Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kızının nikah törenine katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in kızı Duygu Soyer'in nikah törenine katıldı.

Haber 30-09-23 23:35

Halk otobüsü esnafı fiyatlara isyan etti: Karar aldık, taşımayacağız

Halk otobüsü esnafının zor durumda olduğunu söyleyen Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Kurtuluş Kara, "22 kalem ücretsizlerimizden abonman, 62-64 yaş ve bazı ücretsizleri taşımayacağız. Gazi ve şehit aileleri, basın mensupları ve polis hariç taşımayacağız. Ancak 65 yaş üstü konusunda 15 Ekim itibarıyla Türkiye genelinde ne karar alınırsa ona uyacağız" dedi.

Haber 19-09-23 23:18

CHP genel başkanlığına adaylığını açıklamıştı: Özgür Özel'in konuşmasında 'Kılıçdaroğlu' sloganı: 'Beni Süleyman Soylu susturamadı...'

Cumhuriyet Halk Partisi'nde genel başkanlığa aday olan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partisinin İzmir il kongresinde dikkat çeken bir konuşmaya imza attı. "CHP'yi ayağa kaldırmak için babaevinden helallik almaya geldim" diyen Özel'in konuşması zaman zaman "Bay Kemal'in yanındayız" sloganları ile bölündü. Özel ise, "Hepimiz Bay Kemal'in yanındayız. Hep yanında olduk, bundan sonra da olacağız. Gençler size bunu kim dediyse yapmayın. Beni Süleyman Soylu susturamadı, yapmayın bunu" dedi.

Haber 16-09-23 14:11
CHP

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da! Kahvehane saldırısında hayatını kaybeden gencin ailesini de ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul’da ziyaretlerde bulundu. Kılıçdaroğlu, Güngören'de kahvehane saldırısında hayatını kaybeden Burak Kan'ın ailesini de ziyaret edip baş sağlığı diledi.

Haber 02-09-23 13:25

Özel halk otobüsçülerinden, ücretsiz taşımada ücretin yarısının karşılanması talebi

Tüm Özel Halk Otobüsleri Kooperatifleri Birliği (TÖHOB) Genel Başkanı Kurtuluş Kara, özel halk otobüslerini ücretsiz kullanan 65 yaş üstü yolcuların biniş ücretinin yarısının karşılanması talebinde bulundu.

Yurthaber 24-08-23 13:53

Antalya plajları incelendi: Sonuçlar mükemmel! 304 plajın tamamı...

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'nün Yüzme Suyu Takip Sistemi'nde yayınlanan verilere göre, Türkiye'deki 1501 plajda, insan sağlığı açısından sakıncalı sayılabilecek koli basili ve enterokok cinsi bakterilerle ilgili ölçümler yapıldı. Alınan numune ölçümlerinin sonuçlarına göre, Antalya'daki 304 plajın tamamı 'mükemmel' düzeyde çıktı. İşte detaylar...

Haber 11-08-23 10:45

MECLİS OLAĞANÜSTÜ TOPLANTISI bitti mi? Meclis neden olağanüstü toplandı?

Meclis olağanüstü toplantısı ile ilgili araştırmalar basında yer alan haberlerin ardından hız kazandı. Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkan olduğu Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) bazı vergilerdeki artışlarla ilgili genel görüşme yapılmasına ilişkin önerisini müzakere etmek üzere, olağanüstü toplandı. Peki, Meclis olağanüstü toplantısında ne görüşüldü?

Haber 25-07-23 18:06

CHP'li Eren Erdem'den Halk TV açıklaması! Sansür uygulaması...

CHP'den dün yapılan duyuruda Halk TV ile yapılan tüm anlaşmaların feshedildiği açıklanmıştı. Gündem olan bu gelişmenin ardından CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, Halk TV'yle ilgili bir açıklama daha yaptı. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Erdem, "Partimizin yayınladığı genelge açıktır. Bu genelgede hiçbir koşulda Halk TV kanalının iddialarının aksine, 'sansür uygulama ifadesi' yoktur." ifadelerini kullandı.

Haber 23-07-23 16:33

CHP'li Erdem duyurdu: CHP'nin Halk TV ile ilişkisi sona ermiştir

CHP, Halk TV'yle yapılan tüm anlaşmaları feshetti. Fesih anlaşmasını CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem duyurdu.

Haber 22-07-23 18:55

CHP Kadın Kollarından EPDK önünde basın açıklaması

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, son dönemde akaryakıt başta olmak üzere çeşitli alanlarda yapılan fiyat artışlarını eleştirerek, "Halk, borcu borçla kapatmaya çalışıyor. Bu tablonun sebebi, uygulanan politikalar, bedelini ödeyen ise halktır." dedi.

Yurthaber 21-07-23 14:09
CHP