Haluk Levent Haberleri Ve Son Dakika Haluk Levent Haberleri

Haluk Levent Haberleri Ve Son Dakika Haluk Levent Haberleri

Haluk Levent, rock şarkısısı olarak tanınan sanatçılardan biridir. 26 Kasım 1968 tarihinde doğan Haluk Levent, Adana'da dünyaya geldi. Kalabalık bir ailenin çocuğu olan sanatçı, lise eğitiminin sonuna kadar Adana'da kaldı, ardından çeşitli üniversitelerde kısa dönemler okudu. Yaşadığı maddi sıkıntılar nedeni ile eğitimine ara verdi. İş hayatına ticaretle uğraşarak başlayan sanatçı, istediği başarıyı elde edemedi. Bunun ardından Adana'dan ayrılarak farklı şehirleri gezdi. Bu dönemde hayatının büyük çoğunluğu yollarda geçtiği için ilk müzik albümüne Yollarda adını verdi. İstanbula geldikten sonra bir süre barlarda sahne aldı. Yollarda ve Bir Gece Vakti isimli albümleri ile büyük başarı yakaladı. Son albümü ise 2014 yılında piyasaya çıktı. Şarkı çalışmalarının yanı sıra hayırsever davranışlarıyla da Türk Halkı'nın kalbini kazandı.

Haluk Levent Haberleri

Haluk Levent'in hayatı film mi oluyor? Konuyla ilgili açıklama yaptı: Kara mizah...

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve şarkıcı Haluk Levent, hayatının film olacağı iddiasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Levent, "Hayatım film olmuyor" dedi.

Magazin 15-03-2024 17:57

Özgür Özel açıkladı! Haluk Levent dışında Mert Fırat'a da Hatay için teklif götürülmüş

Yerel seçimlerde CHP'de Hatay'da kimin aday gösterileceği muamması yaşanmıştı. Mevcut belediye başkanı Lütfü Savaş'a yönelik tepkiler gelmesi sonrasında CHP yönetimi isim arayışına gitmişti. Adaylık için sanatçı Haluk Levent'e de teklif götürülmüştü. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Levent dışında bir sanatçıya daha adaylık teklifi götürdüklerini açıkladı.

Magazin 29-02-2024 23:01

Haluk Levent’i dolandırıcılıkla suçlamıştı: Deniz Akkaya’ya 3,5 yıla kadar hapis talebi

Sosyal medyadan sanatçı Haluk Levent’e yönelik iddialarda bulunan eski manken Deniz Akkaya hakkında Levent şikayetçi olmuştu. Şikayet üzerine başlatılan soruşturma tamamlandı. Hazırlanan iddianamede Akkaya’nın 3,5 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması talep edildi.

Magazin 26-02-2024 11:49

Adaylığı kesinleşen Lütfü Savaş, Gökhan Zan ve Haluk Levent'i hedef aldı: Parayla, şöhretle olmuyor...

6 Şubat'ta protesto edildiği için adaylığı tartışmalı hale gelen Lütfü Savaş dün gece itibarıyla yerini sağlamlaştırdı ve adaylığı kesinleşti. Bugün Hatay'da miting düzenleyen Savaş gövde gösterisi yaparak kendi yerine adaylık için adı geçen şarkıcı Haluk Levent'i ve TİP adayı Gökhan Zan'ı hedef aldı. Savaş'ın, "Bu güven parayla, şöhretle, şarkı söylemekle, top oynamakla olmuyor." demesi dikkat çekti.

Haber 20-02-2024 17:21

Haluk Levent

Haluk Levent Hakkındaki Haberler Mynet'te. Haluk Levent Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye Erzincan'dan gelecek güzel habere kilitlendi! Arama kurtarma sürerken, o detayı Haluk Levent duyurdu: Kendi imkanlarıyla kurtulmuş!

Erzincan'ın İliç ilçesindeki altın madeninin bulunduğu alanda meydana gelen toprak kaymasıyla ilgili yeni bir detay ortaya çıktı. Ekipler saatlerdir toprak altında kaldığı belirtilen 9 kişiye ulaşmaya çalışırken, bir işçinin göçükten kendi imkanlarıyla çıktığı belirtildi. Söz konusu detayı Haluk Levent duyurdu.

Haber 14-02-2024 07:33

Fatih Altaylı'nın CHP ve Haluk Levent yorumu gündem oldu! 'O günden beri çekingen'

31 Mart yerel seçimleri için son zamanların en çok tartışılan şehri Hatay'da Lütfü Savaş'a gelen tepkiler ardından harekete geçen CHP yönetimi deprem zamanında yaptığı yardımlarla öne çıkan sanatçı Haluk Levent'e teklif götürdü. Gazeteci Fatih Altaylı, sanatçı Haluk Levent'in CHP'den gelen Hatay teklifini iktidarın gazabına uğrama korkusuyla reddettiğini iddia etti.

Magazin 13-02-2024 13:52

CHP'de Hatay ve Haluk Levent hareketliliği! Parti Sözcüsü 'Teklif söz konusu değil' dedi, Levent'ten yalanlama geldi: Üst düzeyden 3 kez arandım

CHP'nin yerel seçimlerde Hatay'da adaylık için Lütfü Savaş yerine Haluk Levent'e adaylık teklifi götürmesi siyaset kulislerini hareketlendirdi. CHP Sözcüsü Deniz Yücel, "Kurumsal düzeyde Haluk Levent ya da başkasına adaylık teklif edilmesi söz konusu değil" açıklamasına Levent'ten yanıt geldi. Levent, "Herkes arıyor beni. Haliyle açıklayayım. Sözlü yapıldı. Üst düzeyden yapıldı. 3 kez arandım" diyerek süreçte yaşananları sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber 12-02-2024 20:43

Hatay'da dengeleri değiştirecek hamle! CHP yönetimi harekete geçti: Haluk Levent'e teklif götürdü, yanıt hemen geldi

31 Mart yerel seçimleri için son zamanların en çok tartışılan şehri Hatay'da bir sıcak gelişme daha yaşandı. Lütfü Savaş'a gelen tepkiler ardından harekete geçen CHP yönetimi deprem zamanında yaptığı yardımlarla öne çıkan sanatçı Haluk Levent'e teklif götürdü. Levent ise teklife verdiği yanıtı sosyal medyadan duyurdu.

Haber 12-02-2024 13:50

Haluk Levent telefonunu götürene menemen yapacak! Akşam misafirim olsun

Ahbap Derneği'nin kurucusu ve sanatçı Haluk Levent, New York'taki konserine gitmek için havalimanında check-in işlemini yaptı. Ama sanatçı telefonunu arabada unuttuğunu fark etti. Konserini iptal etmek istemeyen Levent, Twitter'dan yardım çağrısında bulundu.

Magazin 02-02-2024 11:58

Haluk Levent ve Hasan Can Kaya sözünü tuttu! Çadırda kalan şehit ailesine tapu verildi! Eşyaları da o isim karşılayacak

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, geçtiğimiz hafta Pençe - Kilit Harekatı bölgesinde şehit olan 9 askerimizden Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemir'in ailesine ev aldıklarını duyurdu. Ev eşyaları ise başka bir ünlü şarkıcı tarafından karşılanacağını açıkladı.

Magazin 19-01-2024 15:36

Çadırda kalan şehit ailesi için harekete geçildi! Haluk Levent ve Hasan Can Kaya ev alacaklarını duyurdu

Dün Metina bölgesinde şehit olan ve ailesinin depremde evi yıkıldığı için çadırda kaldığı belirlenen Şehit Müslüm Özdemir ile ilgili Haluk Levent harekete geçti. Hasan Can Kaya ile birlikte bir ev alacaklarını duyuran Levent'in paylaşımı kısa sürede ses getirirken paylaşıma da, 'Bizler de bir ucundan tutalım dedik' notu düşüldü. Öte yandan bir açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'den geldi.

Magazin 13-01-2024 12:28

Epstein skandalında 'Türk çocuk' iddiası yalanlandı! Haluk Levent de isyan etti

Dünya Epstein skandalının dehşete düşüren detaylarını okuyor. Bir çocuğun görüntülerinden yola çıkarak Türk olduğu iddia edilmişti. Sosyal medyayı karıştıran olayla ilgili hem Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden hem de Haluk Levent'ten açıklama geldi.

Haber 11-01-2024 09:33

Fuhuş, pedofili, çocuklara yönelik cinsel istismar... Epstein davasında kan donduran detaylar! Haluk Levent o görüntüleri önce paylaştı sonra sildi

ABD'de çocuklara yönelik cinsel istismarla suçlanan ve cezaevinde intihar eden iş adamı Jeffrey Epstein'in bağlantılı olduğu dava dosyalarının beşinci ve son bölümü yayınlandı. Kan donduran detayların ortaya çıktığı davaya dair Haluk Levent bazı paylaşımlar yaptı. 'Görüntülerden rahatsız olan çok kişi var' diyen ünlü isim gönderisini kısa sürede sildi.

Magazin 10-01-2024 15:45

Usta sanatçı Haluk Levent yeni yıla depremzedelerle girdi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerde binlerce kişi hayatını kaybetmişti. Meydana gelen depremlerin ilk gününden itibaren deprem bölgesinde bulunan usta sanatçı depremzedelere yardım için seferber olmuştu. AHBAP'ın kurucusu Haluk Levent depremlerin etkilediği şehir olan Hatay'da yeni yıla girdi. Levent yılbaşını, Hatay Antakya'daki konteyner kentte yaşayan depremzedelerle birlikte kutladı.

Magazin 01-01-2024 10:34

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent duyurdu! Deprem bölgesine 21 okul daha geliyor: İmzalar atıldı

AHBAP Derneği'nin kurucusu sanatçı Haluk Levent, yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle takdir toplamaya devam ediyor. Daha önce deprem bölgelerine 18 okul kazandıran Levent, bu kez de 21 okul için harekete geçti. Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Hatay’a, acil ihtiyaç olan 42 okuldan 21’inin protokolünün imzalandığını belirtti.

Haber 27-11-2023 15:05

AFAD Başkanı Okay Memiş, Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent ile görüştü! Birlikte güçlüyüz

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, Ahbap Derneği Genel Başkanı Haluk Levent ile görüştü. Toplantıda, AFAD Başkanlığı ile Ahbap Derneği arasında devam eden işbirliğinin geliştirilmesi konuşuldu.

Haber 31-10-2023 20:38

-20. Germencik İncir, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali konserle sona erdi

Aydın'da düzenlenen "20. Germencik İncir, Tarım, Kültür ve Sanat Festivali" sanatçı Haluk Levent konseriyle tamamlandı.

Yurthaber 25-09-2023 07:26

Haluk Levent şikayetçi olmuştu... Deniz Akkaya ifade verdi! Adliye önünde çok konuşulacak sözler

AHBAP Derneği'nin kurucusu Haluk Levent'e 6 Şubat'ta yaşanan deprem sırasında toplanan bağışlarla alakalı olarak iddialarda bulunarak hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma başlatılan Deniz Akkaya, "şüpheli" sıfatıyla ifade verdi. İfadesinin ardından basın açıklaması yapan Akkaya, "Çok insan daha ağır şeyler söyledi. Ama sıkıntı yok, ben vatandaş olarak gereğini yaptım, bu adama para teslim etmeyin" dedi.

Magazin 26-05-2023 17:15

Adıyaman Gölbaşı'nda prefabrik yaptırılan iki okul açıldı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde prefabrik olarak yaptırılan Gölbaşı Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulu hizmete girdi.

Yurthaber 25-05-2023 09:53

Haluk Levent 'Ahbaplar bölgeyi bıraktı' iddiasına tepki gösterdi: Haftaya 6 okul daha açacağız

Haluk Levent ve başkanı olduğu AHBAP Derneği, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen bölgelerdeki çalışmalarını sürdürüyor. Ünlü sanatçı "Ahbaplar bölgeyi bıraktı" iddiasına tepki gösterdi. Sosyal medyadan açıklama yapan Levent, "Kötüler devamlı iftira atarlar. Şeytanın Türkiye temsilcilerinin her kılığa girebileceğini biliyorsunuz" diyerek haftaya bölgede 6 okul daha açacaklarını duyurdu.

Magazin 17-05-2023 20:35

TIME'ın en etkili 100 kişi listesindeydi! Haluk Levent Ödülü reddediyorum diyerek açıkladı

TIME'ın "en etkili 100 kişi" listesinde yer alan Haluk Levent, ödülü reddettiğini sosyal medyadan açıkladı. Deprem bölgesinde yaptıklarıyla gündem olan Haluk Levent "Amerika’ya gitmeme kararı aldım" diyerek ödülü neden istemediğini açıkladı.

Magazin 14-04-2023 07:11

TIME dergisi seçti! Dünyanın en etkili 100 kişisi listesinde yer aldı... Haluk Levent'ten açıklama: Ödülü reddediyorum

TIME Dergisi merakla beklenen 'en etkili 100 kişi' listesini açıkladı. Listede Haluk Levent, Özlem Türeci ve Uğur Şahin de yer aldı. Listenin açıklanmasının ardından ünlü sanatçı Haluk Levent, sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulundu. Levent, ödülü reddettiğini ve ABD'ye gitmeyeceğini duyurdu.

Magazin 13-04-2023 16:48

Haluk Levent milletvekili adayı olacak mı? Açıklama yaptı

AHBAP Derneği’nin kurucusu ünlü isim Haluk Levent geçtiğimiz günlerde bir araştırma şirketi tarafından yapılan anketin ardından depremden sonra en güvenilen ünlü seçilmişti. Bu haberin ardından Levent’in milletvekili adayı olacağı iddiaları gündeme geldi. Ünlü şarkıcı iddialara yanıt verdi.

Magazin 05-04-2023 10:05

Haluk Levent, AHBAP'ın deprem bölgesindeki yeni çalışmasını duyurdu: 2 katlı çelik konstrüksiyon evleri 6 ay sonra teslim edeceğiz

Ünlü sanatçı Haluk Levent kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği'nin deprem bölgesi için yapacağı konut projesini açıkladı. Projenin detaylarını Twitter hesabından paylaşan Haluk Levent, "Adıyaman, Hatay, Kahramanmaraş, Malatya ve Gaziantep’te 2+1 çelik konstrüksiyon ev inşaatlarına başlıyoruz. Devlet bize arsayı veriyor. 3 ayrı firma ile inşaata başlıyoruz. 2 katlı olacak. Evleri 6 ayda teslim edeceğiz. " ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-2023 22:53

Haluk Levent AHBAP Derneği'nin gelirinin 2 milyar 994 milyon TL olduğunu açıkladı: Depremzedeler yararına muazzam projeler yapacağız

Ünlü sanatçı Haluk Levent kurucusu ve başkanı olduğu AHBAP Derneği'nin toplam gelirini, TÜRMOB'un denetim raporunu ve deprem bölgesinde yaptıkları harcamaları açıkladı. AHBAP'ın toplam gelirinin 2 milyar 994 milyon TL olduğunu belirten Haluk Levent, "45 günde 1 milyar TL kullandık. Kalan 2 milyar için depremzedeler yararına muazzam projeler yapacağız. Hazırlıklar bitmek üzere. Yakında açıklayacağız." dedi.

Haber 25-03-2023 00:18

Eski manken Deniz Akkaya'dan Haluk Levent'e ağır sözler! Utanmıyor musun?

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent'i hedef alan Deniz Akkaya yeni açıklamalarda bulundu. "Beni mahkemeye ver ki her şeyi anlatayım. Utanmıyor musun Haluk Levent? Davaya vermeni heyecanla bekliyorum" diyen eski manken sosyal medyada gündemde...

Magazin 12-03-2023 13:24

Haluk Levent'ten depremzedeler için istihdam çağrısı! O artık benim kardeşim diyerek işe aldı

Kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile afet bölgelerinde çalışmalarına devam eden Haluk Levent, depremde tüm ailesini kaybeden bir gence destek oldu. Genci yardımcısı olarak işe alan Levent, sosyal medya hesabından depremzedeler için istihdam çağrısı yaptı.

Magazin 12-03-2023 00:47

'Beni kıskanmış olabilir' Haluk Levent o listeyi paylaşıp ABD Başkanı Biden'ı etiketledi! Çağrı yaptı 'Gel üye ol'

AHBAP Derneği Başkanı ve şarkıcı Haluk Levent, deprem felaketinin ardından gündemin en çok konuşulan isimlerinden biri olmuştu. Yaptığı paylaşımlarla çok sayıda etkileşim alan Haluk Levent, son olarak Twitter'dan yaptığı bir paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. Levent paylaşımında ABD Başkanı Joe Biden'ı da etiketleyerek mizahi bir çağrı yaptı.

Magazin 09-03-2023 17:06

Haluk Levent Hatay’dan Malatya’ya kadar altyapısı biten yerlere gönderim başladı diyerek duyurdu

Haluk Levent, başkanı olduğu AHBAP Derneği ile birlikte Kahramanmaraş depremlerinin ilk gününden beri canla başla çalışıyor. Büyük bağışlar toplayan Levent "Hatay’dan Malatya’ya kadar altyapısı biten yerlere gönderim başladı" diyerek duyurdu.

Magazin 06-03-2023 15:37

'Şerefim üzerine yemin ediyorum açıklayacağım' 'Kızılay çadırları' tartışmasından sonra Haluk Levent'ten gündem olacak sözler

'Kızılay çadır sattı' tartışmaları uzun süre gündemi meşgul etmişti. AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent'in yaptığı açıklamalar da gündem yaratırken Levent, canlı yayına bağlanarak yine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Hangi kurumlara bu paranın aktarıldığını şeffaf olarak paylaşırsanız…” sözleri üzerine Levent, "Size şerefim üzerine yemin ediyorum bu paraların nerelere gittiği hiçbir kurumun olmadığı kadar şeffaf bir biçimde her yerde olacak." dedi.

Haber 02-03-2023 10:58

Ahbap burs başvurusu ne zaman yapılacak? Ahbap bursu ne kadar, başvuru şartları neler? İşte burs miktarı

Ahbap derneği kurucusu Haluk Levent sosyal medya üzerinden, öğrencilere burs desteği sağlayacaklarını açıkladı. Bunun ardından bursun detayları merak konusu oldu. Başvurular Ahbap üzerinden alınacak. Peki Ahbap burs başvurusu ne zaman yapılacak? Ahbap bursu ne kadar, başvuru şartları neler? İşte burs miktarı...

Finans 02-03-2023 09:43

AHBAP Başkanı Haluk Levent açıkladı: Depremde ebeveynini kaybeden üniversite öğrencilerine burs vereceğiz

Depremin ilk günlerinden bu yana başkanı ve kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile bölgede yardım çalışmaları yapan Haluk Levent, Kızılay'dan çadır satın alınması tartışmalarıyla da gündeme gelmişti. Haluk Levent son yaptığı paylaşımda ise depremlerde ebeveynini kaybeden üniversite öğrencilerine 1 yıl boyunca aylık 5 bin TL burs vereceğini duyurdu.

Magazin 02-03-2023 02:09

Haluk Levent 'Artık yoruldum' diyerek isyan etti! ''Hiç sağlıklı bir dönemden geçmiyorum''

Ülkemizde yaşanan asrın felaketinin ardından kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile bölgelere giderek yardımlarda bulunan Haluk Levent, bu süreçte hakkında yapılan yorumlara da sık sık sosyal medya hesabından cevaplar verdi. Haluk Levent son olarak 'Artık yoruldum' diyerek isyan etti. Ünlü isim açıklamasında, bundan sonra tüm açıklamaların AHBAP Derneği Yönetim Kurulu tarafından yapılacağını açıkladı.

Magazin 01-03-2023 09:11

Yeşim Salkım'dan Haluk Levent'e sert eleştiri! Hükümet tarafından eleştirilirken...

Şarkıcı Yeşim Salkım, Devlet Bahçeli'den sonra AHBAP başkanı olan Haluk Levent'i hedef aldı. "Hırsızın hiç mi suçu yok?" diyen Yeşim Salkım, Levent'in eleştirilerin odağındayken Kızılay'dan çadır satın almasına dair yorumlarda bulundu.

Magazin 28-02-2023 14:51

'Çadır' iddiası sonrası Haluk Levent'in canlı yayındaki sözleri gündem olmuştu! Kızılay'dan yeni 'çadır' ve 'gıda' açıklaması

Kızılay ve AHBAP arasındaki çadır konusunda gündem olan iddialardan sonra peş peşe açıklamalar geldi, Haluk Levent de dikkat çeken ifadeler kullandı. Türk Kızılayı yeni bir açıklama yaptı. Kızılay Çadır-Tekstil Grubu’nun asli görevinin Kızılay Derneği’nin ’barınmaya destek’ fonksiyonu gereği çadır stoklarını hep aynı miktarda tutmak olduğu belirtilip "Bu sorumluğunun ardından ülkemizde ve dünyada kendisinden talep eden kurum ve kuruluşlar için ücreti mukabili çadır üretimi yapmaktadır" denildi.

Haber 27-02-2023 17:00

Haluk Levent'i eleştiren Şahan Gökbakar'dan tartışma yaratacak sözler! Güvendiğiniz dağlara karlar yağınca…”

Haluk Levent ve Kızılay arasındaki çadır alışverişine Şahan Gökbakar da kayıtsız kalamadı. Sosyal medya hesabından Levent’e eleştiride bulunan Gökbakar son paylaşımında "Güvendiğiniz dağlara karlar yağınca…" diyerek sitem etti.

Magazin 27-02-2023 16:18

Şahan Gökbakar Haluk Levent'i eleştirdi! Kızılay ile alışverişini cansiperane savunurken...

Haluk Levent ve Kızılay arasındaki çadır alışverişi gündemden düşmüyor. Şahan Gökbakar Haluk Levent'i eleştirdi, yanıt gecikmedi. "Kızılay ile alışverişini cansiperane savunurken..." diyen Şahan Gökbakar'a gelen yanıt sosyal medyada da gündem oldu.

Magazin 27-02-2023 14:02

Haluk Levent canlı yayında açıkladı! 'Ben gittiğimde üç bakanı birden gördüm, görmedim mi diyeyim?'

Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent, depremin ardından yaşadıkları süreci aktarmak adına canlı yayına katıldı. Haluk Levent, bölgede yaptıkları çalışmaların ardından devletle iyi çalışamamaları adına okyanus ötesi hesapların 'Devlet yok Ahbap var' algısı yapmaya çalıştığını belirtti.

Haber 27-02-2023 11:08

'Yetkililer yalanlasın' diyerek ilk kez açıkladı! Haluk Levent'ten gündem yaratacak 'AFAD' iddiası... Gıda da aldık

Deprem felaketinin ardından barınma ihtiyacı gündem olurken çadırlar konusu sosyal medyadaki iddialarla çok konuşuldu. 'Kızılay çadır sattı' iddialarının üzerine peş peşe konuyla ilgili açıklamalar gelirken AHBAP derneği başkanı şarkıcı Haluk Levent katıldığı canlı yayında çarpıcı ifadeler kullandı. Kızılay'dan aldıkları çadırlarla ilgili konuşan Haluk Levent "AFAD da parayla alıyor Kızılay’dan" dedi. Öte yandan Kızılay'dan gıda aldıklarını da söyledi. Kızılay'dan da yeni bir açıklama geldi.

Haber 27-02-2023 11:02

'Depremin üçüncü günü Kızılay AHBAP’a çadır sattı' iddiası! Haluk Levent ve Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık'tan açıklamalar peş peşe geldi

Kahramanmaraş depremlerinin üçüncü gününde Kızılay’ın şarkıcı Haluk Levent’in yönettiği AhBAP Derneği’ne 46 milyon lira karşılığında çadır sattığı öne sürüldü. İddialar gündeme bomba gibi düşünce Haluk Levent ve Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık'tan peş peşe açıklamalar geldi.

Magazin 27-02-2023 07:09

Haluk Levent'ten “AHBAP’lar eğlencede” diyenlere tepki! Tek tek açıkladı

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından deprem bölgesinde vatandaşlara destek olan dernek arasında bulunan AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent sosyal medya hesabından sitemde bulundu. Levent, "AHBAP’lar eğlencede" diyenlere tepki gösterdi.

Magazin 25-02-2023 12:04

Büyük bağışlar toplamıştı... Haluk Levent sosyal medyadan paylaştı! Spekülasyonlar sebebiyle...

Türkiye'yi sarsan depremlerin ardından deprem bölgeleri için çabalayan ve büyük bağışlar toplayan Haluk Levent, spekülasyonlar sebebiyle AHBAP’ın tekrar denetlenmesi için İçişleri Bakanlığı Dernekler Müdürlüğü'ne başvurduklarını açıkladı.

Magazin 23-02-2023 15:09

Haluk Levent isyan etti! AHBAP AFAD'ın alternatifi değil

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından dün Hatay’da 6,4 ve 5,8 şiddetinde yeni büyük depremler gerçekleşti. Depremzedelere ilk günden beri yardım eden kuruluşlardan biri olan AHBAP Derneği’nin kurucusu Haluk Levent sosyal medya hesabından kendisine yöneltilen AFAD eleştirilerine isyan etti.

Magazin 21-02-2023 10:11

Haluk Levent duyurdu: Hatay depreminde enkaz altında kalan iki AHBAP gönüllüsü ile bir çocuk kurtarıldı

Ahbap Derneği kurucusu ve başkanı Haluk Levent, Hatay depremi sırasında Samandağ'da kuru gıda dağıtımı yapan iki Ahbap gönüllüsü ile bir çocuğun enkaz altında kaldığını söyledi. Levent paylaşımında "Ufuk , Ali ve bir küçük çocuk AFAD gönüllülerince az önce kurtarıldılar" açıklamasını yaptı.

Magazin 21-02-2023 02:15

Haluk Levent'ten Ahbap paylaşımı! Her şey için 28 Şubat'ı işaret etti

AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada depremin 14. gününe kadar yapılmış toplam harcamalara değindi. 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremde zarar gören depremzedelere yapılan yardımlara ilişkin paylaşımda bulunan Haluk Levent, "Ahbaplar şu ana kadar 504 milyon TL harcama yapmış." ifadesini kullandı ve 28 Şubat'ı işaret etti.

Magazin 21-02-2023 01:04

'Off çok bina gitti çok...' Önce 'çok fena sallandık' diye yazmıştı! Haluk Levent'ten Hatay'daki depremler sonrası paylaşım

Son dakika haberi: Hatay'da bu akşam 20.04 ve 20.07'de iki büyük deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüklerini 6.4 ve 5.8 olarak açıklarken, bölgede bulunan AHBAP derneği kurucusu Haluk Levent'in sosyal medyadan yaptığı paylaşım dikkat çekti. Oğuzhan Uğur da yaptığı açıklamada "Maalesef enkaz altında kalanlar olduğu bilgisi geliyor. Maalesef." ifadelerini kullandı.

Magazin 20-02-2023 20:43

Haluk Levent’e dolandırıcı demişti! Deniz Akkaya tek tek açıkladı! “Şovunu yaptın, olacaklara katlanacaksın”

Deniz Akkaya geçtiğimiz günlerde Ahbap Derneği’nin kurucusu ünlü isim Haluk Levent ile ilgili zehir zemberek açıklamalarda bulunmuş, Levent’ten ise açıklama gecikmemişti. Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay ve birçok ili etkileyen depremin ardından yardım seferberliği başlatan Haluk Levent’e dolandırıcı diyen ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya son açıklamasında açtı ağzını yumdu gözünü.

Magazin 20-02-2023 09:33

Haluk Levent 'Ben de bir karar aldım' diyerek duyurmuştu! ''Şeytanın yeryüzü temsilcileriyle...''

AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent, ülkemizde yaşanan ve asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından ilk günden beri yardımlar toplayarak depremzedelere ulaştırmaya çalışıyor. Son günlerde hakkında birçok iddia gündeme gelen Haluk Levent 'Bende bir karar aldım' diyerek sosyal medya hesabından açıklama yapmıştı...

Magazin 18-02-2023 22:22

Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçlayan Deniz Akkaya'dan beklenmedik hamle! Öyle bir şey yaptı ki

Ünlü manken Deniz Akkaya'dan AHBAP Derneği kurucusu Haluk Levent hakkında zehir zemberek sözler geldi. Akkaya, ülkemizde yaşanan deprem felaketinin ardından ekibiyle birlikte ilk günden itibaren depremzedeler için çalışan Haluk Levent'i dolandırıcılıkla suçladı. Bu suçlamalara ise Haluk Levent'ten yanıt gecikmedi. Deniz Akkaya son olarak öyle bir şey yaptı ki duyanlar şaşkınlığını gizleyemedi...

Magazin 18-02-2023 10:41