Haluk Pekşen Haberleri

Sağlık Bakanlığı'ndan Haluk Pekşen'in ölümüne 'ihmal' soruşturması

Sağlık Bakanlığı, CHP eski Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'in ölümüyle ilgili ihmal iddiaları üzerine soruşturma başlattı. Bodrum'daki hastanede babasına teşhis konulamadığını belirten avukat Ezgi Pekşen, teftiş kuruluna 5 saat ifade verdi. Avukat Pekşen, yaşanan süreci tüm ayrıntılarıyla anlattı, ellerindeki tüm belgeleri de teslim etti. Teftiş kurulu hastane yönetimi ve tedaviyi yürüten doktorların da ifadesine başvuracak. Ardından bilirkişi raporu hazırlanacak. İşte detaylar...

Haber 27-09-2022 12:40

Kılçıktan öldüğü açıklanmıştı, Haluk Pekşen'in kızı veryansın etti! Akıllarına gelmedi, yoksa şu an aslanlar gibi yanımızda olacaktı

CHP'li Haluk Pekşen'in hayatını kaybetmesinin yankıları sürüyor. Pekşen'in önce koronavirüs aşısı nedeniyle öldüğü iddiaları ortaya atılmış, Prof. Dr. Esin Şenol ise Pekşen'in balık kılçığı ile başlayan bir süreç sonunda yaşamını yitirdiğini dile getirmişti. Pekşen'in kızı Ezgi Pekşen olaya açıklık getirirken "Babamın sorumlu doktoru ne tuhaftır ki bir sözüm ona(!) gastrologtu" ifadesini kullandı. Pekşen'in acılı kızı ayrıca "Haluk Pekşen aslanlar gibi yanımızda olacaktı" diyerek sitem etti.

Haber 19-09-2022 10:27

Eski milletvekili Pekşen'in cenazesi Ankara'da toprağa verildi

Törene, Pekşen'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, CHP parti yöneticileri, eski ve yeni çok sayıda milletvekili katıldı

Yurthaber 18-09-2022 14:33

CHP'li Haluk Pekşen'in ölüm sebebi netleşti! Koronovarüs aşısı iddiası gündem olmuştu gerçek 'kılçık' çıktı

CHP'li Haluk Pekşen'in ölümü siyaset dünyasında derin üzüntü yaratırken, Pekşen'in ölüm sebebiyle ilgili ortaya atılan iddialar gündem yarattı. Pekşen'in koronavirüs aşısı yüzünden öldüğü iddialarına tepki gösteren Prof. Dr. Esin Davutoğlu Şenol, gerçek sebebin balık kılçığı olduğunu açıkladı. İşte Haluk Pekşen'in vefatına sebep olan olayın detayları...

Haber 18-09-2022 07:57

Haluk Pekşen

Haluk Pekşen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Haluk Pekşen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Erdoğan-Putin görüşmesi, ucuz konut projesi, A Milli Takım, Hadise...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Rusya Devlet Başkanı Putin'le görüşmesinin detayları, ucuz konut projesinde il ve ilçe listesi, insan kaçıran örgüte operasyon, Haluk Pekşen'in vefatı, A Milli Takım aday kadrosu, Hadise...

Haber 16-09-2022 19:14

Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Pekşen için taziye mesajı yayımladı

Yurthaber 16-09-2022 15:50

Son Dakika: CHP'nin acı günü! Haluk Pekşen hayatını kaybetti

Son dakika haberine göre CHP'li eski milletvekili Haluk Pekşen hayatını kaybetti. Pekşen'in acı haberi sonrası CHP lideri Kılıçdaroğlu dahil birçok isimden başsağlığı mesajı geldi.

Haber 16-09-2022 15:26

Eski CHP Milletvekili Haluk Pekşen AK Parti'ye tazminat ödeyecek

Ankara 16. Asliye Hukuk Mahkemesi, bir televizyon programında "Darbeyi AKP'nin kendisi yaptı" diyen eski CHP Trabzon Milletvekili Pekşen'in AK Parti'ye 100 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti

Haber 19-12-2019 12:19

Rahmi Turan'ın yazısı bomba etkisi yarattı! Canlı yayında 'Beştepe'ye kim gitti?' tartışması!

Gazeteci Rahmi Turan'ın, CHP'li bir ismin 9 Kasım'da Beştepe Külliyesi'ne giderek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la 'CHP kurultayı' ile ilgili görüştüğünü iddia eden yazısı siyaset kulislerinde bomba etkisi yarattı. CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP 26. Dönem Milletvekili Haluk Pekşen ve Muharrem İnce iddialarla ilgili Habertürk canlı yayınında değerlendirmelerde bulundu.

Haber 21-11-2019 04:23

Çalınan iki milyon dolarlık tekne için İnterpol de devrede

Muğla'da kiralanan kişilerce çalındığı öne sürülen iki milyon dolar değerindeki teknenin bulunması için İnterpol'e bildirimde bulunuldu - Yat kiralama şirketi yöneticisi Haluk Pekşen: - "Çalanların kimliklerini, nerede nasıl organize olduklarını, örgütün büyük bir kısmını biliyoruz. Bugüne kadar yakayı ele vermemişler"

Haber 09-08-2019 11:13

Çalınan iki milyon dolarlık tekne için İnterpol de devrede

Muğla'da kiralanan kişilerce çalındığı öne sürülen iki milyon dolar değerindeki teknenin bulunması için İnterpol'e bildirimde bulunuldu - Yat kiralama şirketi yöneticisi Haluk Pekşen: - "Çalanların kimliklerini, nerede nasıl organize olduklarını, örgütün büyük bir kısmını biliyoruz. Bugüne kadar yakayı ele vermemişler"

Yurthaber 09-08-2019 11:12

Sarıklı asker fotoğrafı sosyal medyayı salladı! CHP'li isimden çok sert tepki

Sosyal medyada yayılan 'sarıklı asker' fotoğrafı tartışmalara neden oldu. CHP PM Üyesi Haluk Pekşen, fotoğrafla ilgili Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'a tepki göstererek "ordunun siyasallaşmasının eseridir" ifadelerini kullandı.

Haber 22-12-2018 11:32

Üçüncü Havalimanı'nın adı ne olacak? CHP'li Pekşen'den ilginç iddia: LTMF - LTFM

CHP PM üyesi Haluk Pekşen, Üçüncü Havalimanı'nın ismiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya attı. Pekşen, havalimanının adının önce LTMF olduğunu, sonra da LTFM olacağını iddia ederek "Ne demek bu LTFM" diye sordu. İşin uzmanları ise Pekşen'e havacılık diliyle cevap verdi.

Haber 27-09-2018 18:45

CHP'li Pekşen'den 'sahte oy' iddiası: 7 gün geçti rapora ulaşmayı başaramadım

Milliyet gazetesi yazarı Melih Aşık, CHP'li Haluk Pekşen'in 'sahte oy' açıklamasını köşesine taşıdı. CHP PM toplantısında sunumu yapılan ve '2.5 milyon sahte oy kullanılmıştır' tespitinin yer aldığı belirtilen raporun ilgili kısmına ulaşılmadığı iddia edildi.

Haber 06-09-2018 08:21

CHP Parti Meclisi Üyesi Haluk Pekşen'den genel başkan adaylığı açıklaması

CHP Parti Meclisi Üyesi ve Trabzon eski milletvekili Haluk Pekşen, 'CHP'nin adaylık prosedürünü anlatayım. Bizim tüzüğümüzde aday olunmuyor, aday önerilmek gibi usulümüz var. Ben aday olarak önerilmek isteyenlerden biriyim.' dedi.

Haber 28-07-2018 04:57

CHP'de genel başkanlık için sürpriz aday

CHP'de olağanüstü kurultay hareketliliği sürerken, genel başkan adaylığı için sürpriz bir isim daha ortaya atıldı.

Haber 23-07-2018 10:56

CHP'de genel başkanlık adaylığı için sürpriz isim: Haluk Pekşen

24 Haziran seçimleri sonrası liderlik savaşının başladığı CHP’de eski milletvekili Haluk Pekşen’in de genel başkanlığa aday olacağı iddia edildi.

Haber 05-07-2018 10:56

CHP'den seçim sonuçlarıyla ilgili son dakika iddiası: Muharrem İnce'nin oy oranı yüzde 40

24 Haziran seçim sonuçlarıyla ilgili CHP'li Haluk Pekşen'den flaş bir iddia ortaya atıldı. Pekşen, sandıkların sadece yüzde 56,7'sinin açıldığını ve seçimin 2.tura kalacağını söyledi.

Haber 24-06-2018 22:06

CHP'de liste dışı kalan Haluk Pekşen'den sert sözler: Abdullah Gül'ün adaylığına karşı çıktığım için tasfiye edildim

CHP'nin 24 Haziran'da seçime gireceği milletvekili aday listesinin dışında kalan Trabzon Milletvekili ve Parti Meclis (PM) üyesi Haluk Pekşen, "Abdullah Gül'ün cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıktığım için tasfiye edildim" dedi.

Haber 21-05-2018 20:04

CHP'nin milletvekili listesi için flaş Abdullah Gül iddiası

24 Haziran seçimleri için CHP'de liste dışı kalan Trabzon milletvekili Haluk Pekşen,"Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanlığı adaylığına karşı çıkan herkes tasfiye edildi" dedi.

Haber 21-05-2018 11:06

CHP Trabzon Milletvekili Pekşen:

"Dünyanın bütün hukuk düzenlerinde bu ittifak yasasının adı; muvazaadır. Kanuna karşı hile ile tutunmaya çalışıyorlar"

Haber 16-03-2018 13:04

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP'li Haluk Pekşen'e tazminat davası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Franciscus ile görüşmek için yüklü miktarda bağış yapıldığını iddia eden CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen'e 100 bin liralık tazminat davası açtı.

Haber 13-02-2018 13:29

Erdoğan'dan CHP'li Pekşen'e tazminat davası

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Papa Franciscus ile görüşmek için yüklü miktarda bağış yapıldığını iddia eden CHP Trabzon Milletvekili Pekşen'e 100 bin liralık manevi tazminat davası açtı

Haber 13-02-2018 12:07

Erdoğan Papa ile görüşmek için bağışta bulundu mu? Vatikan'dan açıklama geldi

CHP Trabzon Milletvekili Pekşen'in "Cumhurbaşkanı Erdoğan Papa ile görüşmek için bağışta bulundu" iddiasını Vatikan'dan yalanlama geldi: Kesinlikle doğru değil. Olabilecek en güçlü şekilde yalanlıyoruz.

Haber 09-02-2018 19:26

Olay yaratacak iddia! Zarrab'ın adını verdiği 3 eski bakana yurt dışı yasağı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, katıldığı canlı yayında Zafer Çağlayan, Muammer Güler ve Egemen Bağış hakkında yurt dışı yasağı getirildiğini iddia etti. Pekşen, yurt dışına konulan çıkış yasağı Interpol kayıtlarına konulduğunu söyleyerek "Korkularının onlar da gider Zarrab gibi itirafçı olur” açıklamasını yaptı.

Haber 01-12-2017 22:30

CHP'den yeni bir yürüyüş daha: Fındık İçin adalet

Ankara-İstanbul arasında, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde gerçekleştirilen Adalet Yürüyüşü ve Çanakkale'deki Adalet Kurultayı ile gündem yaratan CHP'den yeni bir yürüyüş daha geliyor. CHP, Pazartesi günü Ordu'dan Giresun'a 'Fındık İçin Adalet' yürüyüşü yapacak. Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Karadeniz milletvekilleri başta olmak üzere bütün vekillerini bu yürüyüşe davet etti.

Haber 15-09-2017 13:51

CHP'li vekille kaymakam tartıştı! Gerginliği vatandaş bitirdi

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu'nun makam aracının kentin en işlek caddelerinden Kahramanmaraş Caddesi’nde trafiği engelleyecek şekilde park edilmesine tepki gösterirkeni, görüntüleri sosyal medyada paylaştı. Akabinde aracın park edildiği alanda karşı karşıya gelen Kaymakam Hatipoğlu ile Pekşen arasında yaşanan gergin anların görüntüleri de başkaları tarafından paylaşıldı.

Haber 18-07-2017 15:08

Erdoğan’ın AKP’ye üye olmasına itiraz edildi

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın AKP üyeliğine karşı Yüksek Seçim Kurulu ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na itiraz başvurusu yaptı. Pekşen, “Bu üyelik Anayasa’ya ve kanunlara aykırıdır. Yüksek Seçim Kurulu ve Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı Anayasa’nın ve kanunların kendilerine verdiği görevi yerine getirmelidir" dedi.

Haber 18-05-2017 20:57

Pekşen: Vahim tabloyu doğrular nitelikte

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, ÇAYKUR'un yüzde 70 hissesinin teminat olarak gösterildiğine yönelik haberlerin, vahim tabloyu doğrular nitelikte olduğunu söyledi. CHP'li Pekşen, ayrıca Varlık Fonu ile ilgili "Halka açık olan şirketlerin piyasa değeri ile ilgili son bir yıllık değişim nasıl olmuştur?" diye sordu.

Haber 23-04-2017 06:25

CHP'li Haluk Pekşen: Referandumda ‘evet’ oyları fazla çıkarsa bu bir mucize olur

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen “Bu referandumda ‘evet’ oyları fazla çıkarsa bu bir mucize olur” dedi.

Haber 13-02-2017 20:46

Pekşen: CHP Trabzon’da son 40 yılın en büyük mitingini yaptı

CHP Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Trabzon mitingine büyük bir destek veren Trabzon halkına teşekkür etti.

Haber 21-05-2015 17:19

Umut Oran’dan Haluk Pekşen’e destek

CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, CHP Trabzon 1. Sıra Milletvekili Adayı Avukat Haluk Pekşen'in seçim gezisine katılarak destek verdi.

Haber 30-04-2015 15:45