Hamas Liderlerinden Cemal Et Tavil Haberleri

Tescilli Eşme koyunu et verimiyle yetiştiricinin vazgeçilmezi oldu

Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Karaca: - "Sınırlı bakım ve beslemeyle çok yüksek diyebileceğimiz performans veriyor, yaklaşık 3 ayda kasaplık hale gelebiliyor" - Prof. Dr. İbrahim Cemal: - "(Halk Elinde Islah Projesi) Bu proje olmasaydı o bölgede bir koyun popülasyonu olurdu ama Eşme koyunu diye bir koyun olmayacaktı"

Yurthaber 2022-03-04 11:43:05

Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısından Justin Bieber’a 'konserini iptal et' çağrısı

2018 yılında İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu binasında öldürülen muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz ünlü şarkıcı Justin Bieber'dan yardım istedi.

Magazin 2021-11-22 13:54:03

Justin Bieber: Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı, yıldız şarkıcıya 'Suudi Arabistan konserini iptal et' çağrısında bulundu

İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda 2018'de öldürülen Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, Kanadalı pop müzik yıldızı Justin Bieber'a hitaben açık mektup yayımladı. Cengiz, Formul 1 Grand Prix'inde sahne alacak Bieber'ın etkinlikten çekilmesini istedi.

Haber 2021-11-22 03:48:35

Tavuk dönerin içinden bağırsak, dana sucuktan domuz eti çıktı

Ankara Gıda Kontrol Laboratuvarı et ve et ürünleri biriminde çalışan gıda mühendisi Cemal Alptekin Seçkin, hayvanlardan yapılan ürünlerde bağırsak, akciğer gibi organlara rastladıklarını belirtti.

Haber 2021-06-26 11:19:11

Semt pazarlarındaki denetimler sıklaşacak

Efeler Kaymakamı Cemal Şahin başkanlığında korona virüs salgınıyla mücadelede semt pazarı denetimleri ve ilave tedbirlere yönelik yapılan toplantıda, semt pazarlarının sık aralıklarla denetlenmesine karar verildi.Toplantıda salgınının Efeler genelindeki seyrinde semt pazarlarının yeri değerlendirildi ve pazarlardaki bulaş riskinin en aza indirgenmesi için alınabilecek ek tedbirler üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu.Salgınla ilgili bulaş istatistiklerine bakıldığında semt pazarlarının vaka artış nedenleri içinde ihmal edilemeyecek ölçüde önem arz ettiğini belirten Kaymakam Şahin, salgının kontrolünü kaybetmemek ve bugüne kadar verilen mücadelede harcanan emek ve zamanı heba etmemek için pazar yeri denetimlerinde kurallara aykırı hiçbir uygulamaya taviz verilmeyeceğini ve bu konuda uygulanacak yaptırımların artacağını belirtti.Pazar esnafına yönelik HES Kodu uygulaması, pazar tezgahlarının tahsis belgelerinde belirtilen metrekare ve alanlara uygun olması, pazar esnaflarının Oda Başkanlıklarınca da sürekli denetlenip uyarılması gibi pek çok başlık üzerinde durulan toplantıda, halk sağlığını korumak ve salgınla etkin bir şekilde mücadele edebilmek için alınan tüm tedbirlerin taviz verilmeksizin uygulanacağı belirtildi.Semt pazarlarında alınan tedbirlere yönelik toplantıya Efeler Kaymakamı Cemal Şahin, Efeler İlçe Emniyet Müdürü Kadir Erciyes, Efeler İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Yılmaz Erbay, Efeler Belediyesi Zabıta Müdürü Ahmet Başurgan, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Esen, Aydın Manifaturacılar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Kamil Tavil, Aydın Bakkallar Odası Başkanı İlyas Seçkin, Aydın Kasaplar ve Celepler Odası Başkanı İsmail Kadı, Aydın Bakırcılar Saatçiler ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Mehmet Gökcen ve Aydın Manavlar Odası Başkanı Yusuf Demirtaş katıldı.

Yurthaber 24-11-20 12:19

Burhaniye’de iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Burhaniye ilçesinde, Çanakkale-İzmir karayolunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Adyar kavşağından ana yola çıkan Cemal Deniz yönetimindeki 34 GK 0527 plakalı otomobil, Ayvalık yönüne gitmekte olan Hüseyin Kavukçu yönetimindeki 34 ET 1373 plakalı otomobille çarpıştı.

Haber 12-01-20 14:01

İsrail'den Filistinli aktivist hakkında 4 ay idari tutukluluk kararı

Filistin Esirler Cemiyetinin açıklamasına göre, aktivist Büşra et-Tavil hakkındaki karar mahkeme tarafından değil İsrail ordusunca alındı

Haber 17-12-19 16:19

El-Mısri: “Bahreyn çalıştayı kararları hükümsüz olacaktır”

Hamas Hareketi liderlerinden Filistinli milletvekili Muşir el-Mısri, ABD liderliğindeki Bahreyn çalıştayının Filistin davasına karşı olduğunu söyleyerek, Arap milletinin kararlarından sapmaya başladığını söyledi.

Haber 24-06-19 22:40

Filistinliler Manama Çalıştayı'na karşı tek ses

Fetih Hareketi liderlerinden Yahya Rabah: "Bu ekonomi çalıştayı Filistin halkına ve haklarına karşı yapılmıştır. Dolayısıyla sonucu da başarısızlık olacaktır" - Hamas Sözcüsü Abdullatif Kanu: "Çalıştaya katılmak Filistin halkının sırtından zehirli hançerle vurulması demektir" - İslami Cihad Hareketi liderlerinden Ahmed Mudellel, Bahreyn halkının da çalıştaya karşı durmasını istedi - Filistin Halk Kurtuluş Cephesi Siyasi Büro Üyesi Meryem Ebu Dakka, çalıştayın amacının yalnızca Filistin'i değil tüm Arap dünyasını yıkmak olduğunu belirtti

Haber 24-06-19 11:03

GRAFİKLİ - Suudi Veliaht Prens'e yakın isimler ABD'nin yaptırım listesinde

ABD Dışişleri Bakanlığının, Cemal Kaşıkçı cinayetiyle ilgili ülkeye girişini engellediği 16 Suudi vatandaşı, Veliaht Prens Muhammed bin Selman'a yakın kişilerden oluşuyor - Aralarında Eski Kraliyet Danışmanı Suud el-Kahtani'nin de bulunduğu yaptırım uygulanan kişilerin ekseriyetinin akıbeti belirsizliğini koruyor - ABD'nin yaptırım listesinde Veliaht Prens'in Başdanışmanı Kahtani'nin yanı sıra cinayetin ele başı Mahir Abdulaziz Mutreb, delilleri ortadan kaldıran cinayet uzmanı Salah Muhammed Abduh et-Tubeyki ve Kaşıkçı'nın dublörlüğünü yapmaya gelen Mustafa el-Medeni öne çıkıyor - Söz konusu listede, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosu Muhammed el-Uteybi ve cinayeti Kahtani ile planladığı düşünülen İstihbarat Başkan Yardımcısı Ahmed Asiri bulunmuyor

Haber 10-04-19 17:28

İsrail askerleri Hamas lideri Şeyh Hasan Yusuf’u gözaltına aldı

İsrail askerleri, Hamas’ın Batı Şeria’daki önde gelen liderlerinden Şeyh Hasan Yusuf’u gözaltına aldı.İsrail askerleri bu gece Ramallah kentinin batısında yer alan Beytuniya beldesine baskın düzenleyerek Hamas’ın önde gelen liderlerinden Şeyh Hasan Yusuf’u gözaltına aldı.

Haber 02-04-19 10:05

Gazze'deki tek ilaç fabrikası İsrail ablukasına direniyor

Fabrikanın müdürü Mervan el-Astal: - "2003 yılından bu yana işgalci İsrail, ilaç fabrikasına 9 kez saldırı düzenleyerek büyük tahribat ve maddi kayıplara neden oldu" - Ecza deposu müdürü Sami et-Taban: - "İthal edilen her ham madde için İsrail ordusunun yanı sıra sağlık ve çevre bakanlığının onayını almamız gerekiyor. Bu da yaklaşık 6 ay ile 1 yıl gibi bir süre alıyor" - Gazze Ablukası ile Mücadele Halk Komitesi Başkanı Cemal el-Hudari: - "Gazze'yi içinde bulunduğu bu durumdan kurtarmak için ablukanın kalkması, kalkınma projelerinin hayata geçirilmesi, altyapının yeniden inşa edilmesi gibi pek çok adım atılması gerekiyor"

Haber 17-03-19 12:16

Kaşıkçı cinayetinde çiğ et muamması

İnfaz timinin, gazeteci Cemal Kaşıkçı'yı öldürdükten sonra konuta 32 porsiyon pişmemiş et sipariş ettiği restoranın sahibi, konuyla ilgili tüm bilgileri soruşturmayı yürüten yetkililere verdiklerini belirtti

Haber 15-02-19 18:39

Rapor: Kaşıkçı cinayeti sonrası 32 kg et sipariş edildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün raporunda, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin delillerinin başkonsolosluktaki tandırda yakıldığı belirtildi.

Haber 14-02-19 17:44

İstanbul Emniyet Müdürlüğü: İnfaz timi Kaşıkçı cinayetinden sonra 32 porsiyon pişmemiş et sipariş etti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, hazırladığı 1 yıllık faaliyet raporunda Cemal Kaşıkçı cinayetini ayrıntılarıyla anlattı.

Haber 14-02-19 16:05

Hamas lideri Heniyye Ezher Şeyhi ile görüştü

Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye ve beraberindeki heyet, Ezher Şeyhi Ahmed et-Tayyib ile Mescid-i Aksa başta olmak üzere Filistin'de yaşanan son gelişmeleri ele aldı

Haber 07-02-19 23:34

'Kaşıkçı'nın ölüm emrini o verdi'

İslami Siyasi Düşünce Enstitüsü Müdürü Azzam et-Temimi, "Cemal Kaşıkçı'nın, Veliaht Prens Bin Selman'ın 'liberal ve reformcu' biri olduğu imajını baltalaması nedeniyle Prens kendini kaybetti ve Kaşıkçı'nın ölüm emrini verdi." dedi.

Haber 19-11-18 15:32

Kaşıkçı'nın ölüm emrini Prens Bin Selman verdi

Lonra'daki İslami Siyasi Düşünce Enstitüsü Müdürü Azzam et-Temimi: - "Cemal Kaşıkçı'nın, Veliaht Prens Bin Selman'ın batıya pazarlamaya çalıştığı 'liberal ve reformcu' biri olduğu imajını baltalaması nedeniyle Prens kendini kaybetti ve Kaşıkçı'nın ölüm emrini verdi" - "Kaşıkçı'nın yazdığı objektif eleştiriler, Suudi lobiye bağlı kurumların milyon dolarlar harcadığı Suudi propagandasıyla çelişiyordu" - "Türkler, süreci çok iyi şekilde yönetti. Bilgileri aşamalı olarak paylaştılar ve bu şekilde olayın gündemde tutulmasını sağladılar" - "Olay, evrensel bir meseleye dönüştü ve bazı kurbanların üstüne yıkılsa bile Prens Bin Selman'ın peşini bırakmayacak" - "Abu Dabi Veliahtı, Bin Selman'ın manevi babası"

Haber 19-11-18 14:36

CHP TBMM Grup Toplantısı

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: (2) - "(Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın Kadir Mısıroğlu'nu ziyareti) Bunun insani duygularla ne ilgisi var? Hadi sen gittin; altında makam araban, üstünde resmi kıyafetin, cübben var. Resmi kıyafetle gidiyorsan, Diyaneti temsilen gidiyorsun sen oraya. Sen bunu bilmiyorsan o koltuğu derhal ama derhal terk et" - "(Cemal Kaşıkçı cinayetinin ses kayıtları) Yeni bir araştırma önergesi vereceğiz, o ses kayıtlarının TBMM'ye gelmesini isteyeceğiz. Türkiye'nin onurunu koruyacağız" - "100 günün sonunda ne oldu? 100 günde dolar acayip fırladı, faizler düşürülecekti, faizler rekor kırdı. Konkordato ve işsizlikte rekor kırdık. İşsizlik Fonu yağmalandı"

Haber 13-11-18 17:18

Aşk ve Mavi 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Cemal Elmas'ı öldürüyor mu? Yaman'ın dönüşü konağı karıştırdı!

Aşk ve Mavi dizisinin 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Diziden ayrılan Emrah'ın yerine Aşk ve Mavi'ye katılan Keremcem'in canlandırdığı Yaman karakteri konaktaki tüm dengeleri değiştirdi. Aşk ve Mavi'nin 77. yeni bölümünde ise Yaman'ın fit vücudunu gören Birgül bayılıyor! Yaman'ı Mavi'yle samimi şekilde gören Yüksel ise çılgına dönüyor. Aşk ve Mavi'de Yüksel kimi öldürüyor? Cemal'in ise Elmas'ın başına silah dayayarak 'Son duanı et' demesi dikkat çekti. Cemal Elmas'ı öldürüyor mu?

Magazin 03-11-18 02:29

Cemal Kaşıkçı’nın ölümünden 15 gün önce Nusret’te görüntüleri ortaya çıktı

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmeden 15 gün önce ünlü et restoran Nusret’te yemek yediği görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 31-10-18 20:47

GRAFİKLİ - Kaşıkçı cinayetinde Prens'in adamları

AA muhabirleri, Suudi Arabistan makamlarının gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin konsolosluk binasında gerçekleştiğini kabul etmesinin ardından genç kral adayı Muhammed Bin Selman'a yakınlıklarıyla bilinen ve bazıları görevden alındığı açıklanan 4 ismi araştırdı - Suudi Arabistan Kraliyet Divanı Müsteşarı Bakan Suud Bin Abdullah el-Kahtani, Genel İstihbarat Başkan Yardımcısı Tümgeneral Ahmed Asiri, Kraliyet Muhafızı Albay Mahir Abdulaziz Mutrib ve Adli Tıp Kurumu Başkanı Salah Muhammed Abduh et-Tubeyki, Kaşıkçı cinayetinde "Prens'in adamları" olarak dikkati çekiyor

Haber 24-10-18 14:46

Türkiye Büyük Dönüş Yürüyüşü'nde yaralananları tedavi etti

Hamas liderlerinden Isam ed-Dalis: - "Gazze'deki sorumluluklarını yerine getirmeyen Filistin yönetiminden kaynaklanan boşluğu Türkiye, İran, Katar, Mısır ve Fas doldurmaya çalışıyor" - "Ramallah yönetimi, Büyük Dönüş Yürüyüşü'ndeki yaralananları tedavi etmezken Türkiye, bu yaralıları kendi ülkesinde karşıladı ve hastanelerinde tedavi etti"

Haber 12-10-18 11:17

Hamas BM ve Mısır'ın Gazze'ye ablukanın kalkması çabalarına destek veriyor

Hamas liderlerinden Halil Hayye, hareketin Birleşmiş Milletler ve Mısır'ın İsrail'in Gazze Şeridi'ne uyguladığı ablukayı sona erdirme çabalarının başarıya ulaşması için çalıştığını söyledi

Haber 17-08-18 21:10

Hamas liderinden flaş Gazze ablukası açıklaması

Hamas liderlerinden Husam Bedran, İsrail'le anlaşma ihtimaline dair yaptığı açıklamada, "Gazze ablukasını kaldırmak için büyük bir fırsat var" dedi.

Haber 05-08-18 17:11

Baba hakkını helal et, diyemedim

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden şehit Cemal Demir, vefatının ikinci yılında sevenleri tarafından özlemle anılıyor - Şehit Demir'in oğlu Yusuf Demir: - "Ani ölümü insanı sarsıyor. Soramadım, 'Baba hakkını helal et.' diyemedim. Bu dokunuyor. 5 dakika önce muhabbet ediyorsun, babanlasın, 5 dakika sonra yok. Hastanede ayaklarını sevdim... 2 sene geçti hala gelecek diye bekliyorum. Özlem artıyor. Gidenin yeri hiçbir zaman dolmuyor. Her sene de özlem giderek artacak" - "O gece yaşananlar gerçek olmasa niye silahın üzerine bayraklarla yürünsün? Bu millet bu kadar aptal mı? Can bu kadar ucuz değil. Yani o akşamki olay bambaşka bir olay. Allah bir daha yaşatmasın" - "Bizim bu ülkeden başka ülkemiz yok. Bunu bu millet bilsin. Başka ülkemiz yok, başka Türkiye yok. Bu halk da buna hiçbir zaman müsaade etmeyecek"

Haber 12-07-18 11:04

Twitter Hamas ve Hizbullah liderlerinin hesaplarını kapattı

Twitter'ın İsrail'in talebi üzerine Hamas liderlerinden İsmail Heniyye ve Halid Meşal ile Hizbullah Genel Sekreter Yardımcısı Şeyh Kasım ve bu hareketlerin önde gelen isimlerine ait hesapları kapattığı bildirildi

Haber 02-07-18 17:31

İsrail'in Filistinlilere yönelik gözaltıları

İsrail askerleri Hamas liderlerinden Tavil'i gözaltına aldı

Haber 15-04-18 09:41

Filistin Başbakanı Hamdallah'ın konvoyuna düzenlenen saldırı

Hamas liderlerinden Rıdvan: "Güvenlik birimlerinin elinde saldırıyla ilgili güçlü deliller bulunuyor"

Haber 23-03-18 20:35

Bu Restoranın Patronu Da Tüm Çalışanları Da Kadın

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, Balıkesir-Çanakkale karayolunun kenarında açılan et lokantasında köfteyi kadınlar pişiriyor. ’Köfteci Cemal’ adı...

Yurthaber 19-02-18 11:42

ABD Hamas Liderlerinden İsmail Haniye’yi Terörist Listesine Aldı

Amerika, Hamas liderlerinden İsmail Haniye’yi uluslararası teröristler listesine alarak örgüte yönelik baskıyı arttırdı.

Haber 01-02-18 00:03

Muhammed EtTavil Beykoz’da

- Filistin direnişinin sembol isimlerinden, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınarak darp edilmesinin ardından, psikolojik destek için Türkiye’ye getirilen down sendromlu Muhammed Et-Tavil (30), Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek’i ziyaret etti

Haber 18-01-18 16:51

Pedallar Kudüs İçin Döndü

Aydın’da "Pedallar Kudüs İçin Dönüyor, Fevzi El-Cuneydi ve Muhammet et Tavil Özgür Kalacak" adı altında...

Yurthaber 06-01-18 13:58

Down sendromlu Filistinli Muhammed, Konya'da

- İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan Muhammed et-Tavil ve ailesi, Atiker Konyaspor-Fenerbahçe maçını izlemek amacıyla Konya'ya geldi - Filistinli Muhammed et-Tavil ve ailesi, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti

Haber 23-12-17 18:57

Filistinli etTavil ailesi yaşadıklarını AA'ya anlattı

- Down sendromlu Filistinli Muhammed: - "Türk halkına, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a çok teşekkür ederim. Filistin inşallah özgür olur, barış içinde olur" - "Elhamdülillah çok mutluyum. Cumhurbaşkanına çok teşekkür ederim, ona 'Türk vatandaşı olmak istediğimi' söyledim, Sayın Cumhurbaşkanımın cevabı olumluydu, yapıcıydı" - Baba et-Tavil: - "Cumhurbaşkanımız bizi çok güzel karşıladı. Misafirperverliğinden dolayı da kendisine teşekkür ederiz. Aslında giderken çekiniyorduk ama biziml

Haber 22-12-17 17:18

Down sendromlu Filistinli Muhammed, Konyaspor'un maçını izleyecek

- Konyaspor Kulübü, İsrail askerleri tarafından gözaltına alınıp, serbest bırakılan Muhammed et-Tavil ve ailesini, Atiker Konyaspor-Fenerbahçe maçına davet etti

Haber 22-12-17 15:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Down Sendromlu Filistinli Muhammed Et-tavil Kabul Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, psikolojik destek için Türkiye’ye getirilen down sendromlu Filistinli Muhammed et-Tavil ve...

Yurthaber 21-12-17 21:59

Kurtulmuş, Filistinli down sendromlu gençle buluştu

- Kültür ve Turizm Bakanı Kurtulmuş: "Muhammed et-Tavil kardeşimiz de bu mücadelenin sembol kahramanlarından birisi. Filistin'in o direnişçi ruhunu sembolize ediyordu ama hiç haline, tavrına, hastalığına aldırmadan maalesef onu da yaka paça derdest edip götürdüler. Ailesi de burada, üç gün evvel Türkiye'ye geldiler. Türkiye olarak sahip çıkıyoruz" - "Ümit ediyoruz ki BM Genel Kurulu'nda bütün dünya, çok büyük bir oyla Kudüs'ün İsrail devletinin başkenti olması kararını değiştirecektir" - "Hiç ki

Haber 21-12-17 14:33

İsrail Askerleri Tarafından Gözaltına Alınan Muhammed Et-tavil: “türk Vatandaşı Olmak İstiyorum”

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, İsrail askerleri tarafından darp edilip gözaltına alınan ve dünyadan...

Yurthaber 21-12-17 14:09

Filistinli down sendromlu gence sağlık desteği

- İsrail askerlerince darp edilen ve Türkiye'ye getirilen down sendromlu Muhammed et-Tavil, sağlık kontrolünden geçirilecek - Sağlık Bakanı Demircan: - "Filistinli gencimizin karşılaştığı travmanın etkilerinden kurtulması için gerekli sağlık desteğini vermek bizim görevimiz. Gencimizin ailesiyle temas kuracağız. Sağlık ekibimiz, kendisini değerlendirecek"

Haber 19-12-17 14:12

Down sendromlu Filistinli genç Türkiye'de

- İsrail tarafından gözaltına alındıktan sonra, tüm dünyada yankı bulan tepkiler üzerine serbest bırakılan Muhammed et-Tavil, Uluslararası Down Sendromu Federasyonu’nun girişimleriyle Türkiye’ye getirildi - Federasyon tarafından misafir edilecek Muhammed'e sosyal ve psikolojik destek sağlanacak

Haber 18-12-17 12:15

Dünya Liderlerinden Başbakan Yıldırım’a Tebrik Telefonu

Tunus Başbakanı Habib Essid, Filistin Devlet Mahmud Abbas, Hamas Siyasi Büro Şefi Halid Meşal, Başbakan...

Yurthaber 31-05-16 00:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan Halit Meşal'i kabul etti

İstanbul'da gerçekleşen görüşmede Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hamas liderlerinden Halid Meşal'i kabul etti

Haber 19-12-15 19:12

İlk yerli Türk otomobil Devrim'e 5 yılda 163 bin ziyaretçi

Eskişehir Demiryolu Fabrikaları'nda dönemin Cumhurbaşkanı Cemal Gürsel'in talimatıyla 1961 yılında üretilen Türkiye'nin ilk yerli otomobili "Devrim''in, Türkiye Lokomotif ve Motor Sanayii AŞ'de (TÜLOMSAŞ) sergilendiği alanı 5 yılda 163 bin kişi ziyaret et

Haber 31-10-14 14:26

Bursa’nın Palası Hayatını Kaybetti

Uludağ’ın sembolu haline gelen "Palabıyık Cemal" lakaplı Cemal Melek hayatını kaybetti.Uludağ’ın ünlü kasabı ve et...

Yurthaber 15-08-14 15:54

İsrail'in Gazze'ye saldırıları

İsrail uçaklarının, Gazze Şeridi'nde bulunan İslami Direniş Hareketi (Hamas) liderlerinden Nizar Avadullah'ın evini vurduğu bildirildi.

Haber 23-07-14 05:17

İsrail hapishanelerindeki Filistinli tutuklular

İsrail, 27 gündür açlık grevinde olan Hamas Hareketi'ne bağlı İslam Bloku liderlerinden Rami el-Bergusi'yi serbest bıraktı.

Haber 20-05-14 23:32

KCK Yöneticisi Bayık: Geri Dönüşler Başlarsa Büyük Bir Savaş Çıkar

Kandil'de bulunan örgüt liderlerinden Cemal Bayık, Türkiye’nin barış sürecinde ciddi olmadığını öne sürerek, “Süreç çökerse...

Yurthaber 19-08-13 14:47