Hamit Paksoy Haberleri

Türkiye Korhan Berzeg'i konuşmuştu! 300 gündür haber yok... 'Ailesi evi kapattı' Umutlar tükendi mi?

Balıkesir, Gönen'de tatil için geldiği yazlık evinden köpeği 'Tina'yla ayrıldıktan sonra haber alınamayan Korhan Berzeg 300 gündür kayıp. Arama çalışmaları 130. günde sonlandırıldı, artık gelen ihbar da yok. İstanbul Büyükada’da yaşayan eşi Angela sosyal medyadan Berzeg’in fotoğrafını “Neredesin Korhan, hala bekliyoruz, seni hala seviyoruz” notuyla paylaştı. Ailenin Gönen'deki evini kapattığını söyleyen muhtar Hamit Erman "Umudumuz kalmadı. Ailesi evi kapattı, buraya gelmiyorlar artık" dedi.

Haber 2024-04-11 11:26:54

Hamit altın nedir, kaç gram? Hamit altın kaç çeyrek eder?

Piyasada birçok farklı altın çeşidi mevcuttur. Bu altınların bazıları finansal araç olarak tercih edilirken bazıları ise süs eşyası veya takı amacıyla kullanılmaktadır. Hamit altın da piyasada bulunan altın türlerinden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Gram yönünden fazla olan bu altın türü, diğer altın çeşitlerine nazaran daha pahalı olabilmektedir. Peki, Hamit altın nedir, kaç gram ve kaç çeyrek eder?

Finans 2024-04-04 20:17:02

Canlı Esenyurt seçim sonuçları! Esenyurt'ta kıyasıya mücadele! Seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor?

İstanbul seçim sonuçları için geri sayım başladı. İBB başkanlığı için kıyasıya rekabetin yaşandığı İstanbul'daki özellikle Esenyurt'ta da benzer bir tablo söz konusu. 2019 yerel seçimlerinde 5 puanlık bir farkın olduğu Esenyurt'ta 2024 seçimlerini AK Parti'nin mi yoksa CHP'nin mi kazanacağı merak ediliyor. Son seçimi kazanan CHP'nin mevcut başkanı aday göstermediği ilçede seçimi Ahmet Özer mi Hamit Öncü mü kazanıyor? sorusunun yanıtı yakından takip ediliyor. İşte Esenyurt'taki seçim sonuçları...

Haber 2024-03-30 23:23:21

10 gündür kayıptı! Edirne'de kan donduran cinayeti JASAT dedektifleri çözdü

Edirne'nin Hıdırağa köyünde yaşayan ve yaklaşık 10 gündür kayıp olan Hamit Kır'ın cesedi jandarma çalışmalarının ardından toprağa gömülü halde bulundu. Olayla ilgili, köyde hayvan ağılında çalışan bir şüpheli gözaltına alındı.

Haber 2024-03-30 20:46:10

Edirne'de korkunç olay! Öldürüp toprağa gömmüş, koyun derileriyle...

Edirne'de 10 gündür kendisinden haber alınamayan 51 yaşındaki Hamit Kır'ın toprağa gömülü cansız bedeni bulundu. Cesedin bulunduğu noktada üzerinin, koyun derileri ve çöplerle örtüldüğü görüldü. Olayla ilgili köyde bir ahırda çalışan İ.T. gözaltına alındı. İ.T.'nin çevresine, "Kır'ın kendisine yurt dışına gidiyorum" şeklinde mesaj attığını söylediği de öğrenildi.

Haber 29-03-24 22:05

10 gündür kayıptı! Üzeri koyun derileri ve çöplerle kapatılmış halde bulundu

Edirne'nin Hıdırağa köyünde 10 gündür kayıp olan Hamit Kır'dan haber alamayan komşuları jandarmaya kayıp ihbarında bulundu. 51 yaşındaki Hamit Kır, köy yakınlarında öldürülüp; araziye üzeri koyun derileri ve çöplerle kapatılmış şekilde gömülü bulundu. Olayla ilgili 1 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 29-03-24 21:02

Uluslararası Yaşar Doğu, Vehbi Emre ve Hamit Kaplan Güreş Turnuvası

Türk sporcular, turnuvanın ilk gününde 4 madalya kazandı.

Yurthaber 08-03-24 08:59

Gelininin evine giren kişiyi bıçaklayarak öldüren kayınpeder kendini bakın nasıl savundu! 'Gece üst kattan sesler geldiğini duydum...'

Bartın'da Recep Karakuş (58), oğlu işteyken gelininin yanına gelen Aykut Yaldız’ı (29) bıçaklayarak öldürdü. Üst kattan gelen sesler üzerine gelininin evine çıktığını söyleyen Karakuş, “Bıçağı da yanıma alarak, üst kata çıktım. O sırada karanlıktı, şahsı görmedim. Biraz boğuştuk. Sonra bıçağı sapladığımı bile hatırlamıyorum. Şok halindeydim. Kendimi korumak için yaptım, pişmanım” dedi. Aykut Yaldız’ın babası Hamit Yaldız ise “Oğluma tuzak kuruldu. Bilerek eve çağrıldı, öldürüldü" dedi.

Haber 01-03-24 10:59

Cansız bedeni apartman boşluğunda bulunmuştu! Sinem Erköseoğlu davasında yeni gelişme: Kritik tarih 31 Ocak

Beyoğlu'nda 13 yıl önce apartman boşluğunda cesedi bulunan Boston Üniversitesi mezunu 24 yaşındaki Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun ölümüne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Yargıtay'ın beraat kararını bozduğu Can Paksoy hakkında yerel mahkeme 31 Ocak 2024'e duruşma tarihi verdi. Ailenin avukatı Rezan Epözdemir ise, Can Paksoy'un tutuklanması veya yurt dışına çıkış yasağı konulması talebinde bulundu.

Haber 30-10-23 20:16

90'lı yıların unutulmaz spikerlerindendi! Hamit Özsaraç yıllar sonra ortaya çıktı! 'Bu nasıl değişim'

90'lı yılların unutulmaz spikerleri arasında yer alan Hamit Özsaraç yıllar sonra gündem oldu. Uzun süredir ekranlarda görünmeyen ünlü ismin meslek değiştirdiği ortaya çıktı. Oldukça değiştiği görülen Özsaraç son haliyle oldukça şaşırttı.

Magazin 21-10-23 20:18

Can Paksoy hakkında beraat kararı verilmişti... Öldürülen Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun aile avukatı Rezan Epözdemir'den Yargıtay Başkanı Akarca'ya sitem! Bunun hesabını kim verecek?

İstanbul Beyoğlu'nda 2010 yılında bir apartman boşluğunda cansız bedeni bulunan Nazlı Sinem Erköseoğlu'nu öldürdükleri iddiasıyla yargılanan- Can ve Emre Paksoy kardeşler hakkında beraat kararı verilmişti. Nazlı Sinem Erköseoğlu'nun aile avukatı Rezan Epözdemir, sanık Can Paksoy hakkında basına yansıyan haberler hakkında Yargıtay Başkanı Mehmet Akarca'ya sitem etti. İşte haberin tüm detayları!

Haber 09-10-23 19:42

Hamit Altıntop resmen açıkladı! Vincenzo Montella öncesi Fatih Terim ile görüşüldü mü? Tüm iddialara net cevap...

A Milli Takımımızda Stefan Kuntz'un ayrılığı sonrasında göreve Vincenzo Montella getirilmişti. İtalyan çalıştırıcının 3 yıllık imzayı atmasından önce Fatih Terim, Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın isimleri gündeme gelmişti. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Montella ile anlaşılmadan önce yaşananları anlattı. İşte detaylar...

Spor 26-09-23 12:17

90’lı yılların unutulmaz isimlerinden biriydi! Ana Haber sunucusu Hamit Özsaraç'ın son hali şaşırttı

90'lı yıllarda Show TV'de Ana Haber bültenini sunan Hamit Özsaraç'ın son hali görenleri şaşırttı. Kariyerini noktaladıktan sonra spikerlik kursu veren Özsaraç yıllar sonra tekrar gündem oldu.

Magazin 03-09-23 10:21

Asker oğlunu ziyaretten dönerken Kars'taki otobüs kazasında ölen Ayrım defnedildi

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu hayatını kaybeden Sultan Hamit Ayrım (58) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Yurthaber 01-08-23 15:15

Eski dünya yıldızları sahada! Figo'nun takımı Hamit Altıntop'un takımına karşı... Volkan Demirel gündem oldu...

Acun Ilıcalı, Şampiyonlar Ligi finali öncesinde İstanbul’da özel bir turnuva organize etti. Eski dünya yıldızlarının yer aldığı turnuva dünya genelinde büyük ilgi gördü. İşte detaylar...

Spor 09-06-23 15:38

Osmaniye'de kahreden kaza! Otomobil şarampole devrildi: 9 yaşındaki çocuk öldü, 4 kişi yaralandı

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, İ.A. yönetimindeki otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkarak şarampole devrilip ters durdu. Otomobildeki 9 yaşındaki Hamit Talha Acar yaşamını yitirdi, 4 kişi de yaralandı.

Haber 28-05-23 08:42

Son dakika: TFF'de neler olmuş neler! Selim Soydan tek tek açıkladı: 'Hamit Altıntop, Stefan Kuntz'un altını oyuyor!'

Son dakika haberleri: A Milli Takımımız için günden güne sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Ay-Yıldızlılar'ın teknik direktörü Stefan Kuntz'un görevden alınacağı ve yerine Abdullah Avcı'nın getirileceğine dair ortaya atılan iddiaların ardından TFF'nin milli takımlar eski sorumlusu Selim Soydan'dan olay yaratan açıklamalar geldi. Soydan, TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'un Stefan Kuntz'u istemediğini dile getirdi. İşte detaylar...

Spor 05-05-23 09:37

Depremzede seyyar satıcı 48 yıldır iş yaptığı mahallede yeniden tezgah açtı

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde seyyar satıcılık yapan 72 yaşındaki Hamit Kozan, 48 yıldır tezgah açtığı mahallede çalışmaya devam ediyor.

Yurthaber 13-04-23 11:00

TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop'tan genç oyuncu açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, gençlerin merkeze konularak futbolda gelişimin sağlanabileceğini söyledi.

Spor 07-04-23 15:48

Depremde ağır hasar alan 133 yıllık tarihi cami aslına uygun restore edilecek

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerde ağır hasar alması sonucu ibadete kapatılan 133 yıllık Envar-ül Hamit Camisi aslına uygun restore edilecek.

Yurthaber 06-04-23 11:37

Milli Takım için Sabri Sarıoğlu sürprizi! Görüşme yapıldı, top artık TFF'de!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yöneticisi Hamit Altıntop tarafından görevden alınan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas'ın yerine kimin geleceği büyük merak konusu olmuş durumda. TFF'nin birçok isimle görüşme yaptığı öğrenilirken, Sabri Sarıoğlu sürprizi herkesi şaşırttı.

Spor 10-03-23 17:06

Arda Turan ve Volkan Demirel derken Milli Takım'da sürpriz isim! Hamit Altıntop araya girdi, anlaşma an meselesi...

TFF'nin Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Ümit Milli Takım için göreve geçecek kişi için düğmeye bastı. Kısa süre önce Tolunay Kafkas'ın görevine son veren TFF'nin yapacağı yeni hamle büyük merak konusu olmuştu. Arda Turan ve Volkan Demirel'in adı bu konum için geçse de son gelişmelerin apayrı olduğu iddia edildi.

Spor 09-03-23 16:46

Gram altında düşüş devam ediyor! Yeni standartlar belirlendi: Kuyumcular artık…

Altın fiyatlarında rekor seviyeden düşüş bugün de devam ediyor. Yatırımcılar gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ve 22 ayar bileziğin gram fiyatı için Kapalıçarşı anlık verileri merak ederken Hazine ve Maliye Bakanlığı piyasada kapsamlı bir düzenlemeye gitti. Gram, Reşat ve Hamit altını gibi ürünler için "basılı kıymetli maden" tanımı yapılırken bunların kimler tarafından alınıp satılabileceğine ilişkin kurallar getirildi.

Finans 24-02-23 10:32

Altın için kapsamlı düzenleme! Yeni kurallar resmen duyuruldu: Zorunlu oluyor...

Türk parası kıymetini koruma hakkında 32 sayılı kararda kıymetli madenlerin ithalat, ihracatını ve yurtiçi satışını düzenleyen kapsamlı değişiklikler yapıldı. Gram altın, Reşat altını, Hamit altını gibi ürünler için "basılı kıymetli maden" tanımı yapılırken bunların kimler tarafından alınıp satılabileceğine ilişkin kurallar getirildi. Yeni kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finans 23-02-23 10:33

Tolunay Kafkas flaş açıklamalarda bulundu! ''Helalleşmeyi hak etmiyor muyum?''

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve TFF yöneticisi Hamit Altıntop tarafından daha önce görevden alınan Ümit Milli Takım Teknik Direktörü Tolunay Kafkas flaş açıklamalarda bulundu.

Spor 22-02-23 10:29

Depremzedelere yardım kampanyasında para hesabını karıştırınca gündem olmuştu: Yeni Çamoluk Otomotiv’in sahibi konuştu: ‘Reklam değil, bağışı 100 bin TL’ye çıkardım’

Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen deprem için ortak yayınla ekranlarda ve radyolarda gerçekleştirilen "Türkiye Tek Yürek" kampanyasına yaptığı bağışla gündeme gelen Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras, sosyal medyada dile getirilen ‘reklam yapıyor’ iddiasına yanıt verdi. Duras, reklam yapmadıklarını ve 50 bin liralık bağışı 100 bin liraya çıkardıklarını söyledi.

Finans 18-02-23 12:27

Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras kimdir, kaç yaşında? Hamit Duras nereli, ne kadar bağış yaptı?

Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras'ın kim olduğu dün akşamdan beri merak ediliyor. Hamit Duras, depremzedeler için yapılan ‘Türkiye Tek Yürek’ yardım gecesinde, “50 bin TL” diyecekken 50 milyar TL bağış yaptığını söyleyerek Türkiye’nin gündemine oturdu. Peki, Yeni Çamoluk Otomotiv sahibi Hamit Duras kimdir, kaç yaşında? Hamit Duras nereli, ne kadar bağış yaptı? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Haber 16-02-23 15:31

Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi kim? 50 milyar TL'lik 'yanlış' bağışla Türkiye'nin gündemine oturan Hamit Duras'ın telefonuna bildirim yağdı

Türkiye Tek Yürek deprem ortak yayınında depremzedeler için bağış toplandı. Birbirinden ünlü isimlerin ve sunucuların katılımıyla gerçekleştirilen ortak yayınına canlı bağlanan Yeni Çamoluk Otomotiv'in 50 bin TL'lik bağışı yanlış anlaşıldı. Herkes Yeni Çamoluk Otomotiv'in sahibi kim? Yeni Çamoluk Otomotiv depremzedelere ne kadar, kaç TL bağışladı? sorularına yanıt ararken, o anlarda iş adamı Hamit Duras'ın telefonu bildirim yağmuruna tutuldu. Gerçek miktar ise sonradan açıklandı.

Haber 16-02-23 07:12

Oyuncu Hamit Demir çocuklar için deprem bölgesine gitti! Anlattığı hikayelerle yüzlerini güldürdü... Sosyal medyadan yorum yağdı

Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından afet bölgesine tıbbi, gıda ve arama-kurtarma yardımları gelmeye devam ediyor. Tiyatro sanatçısı Hamit Demir bölgeye giderek depremzede çocuklarla çadırlarında bir araya geldi. Demir’in anlattığı hikayelerle çocukların kahkaha attığı anlar sosyal medya gündem oldu.

Trend 14-02-23 14:07

Erden Timur ile Hamit Altıntop buluştu iddiasına yanıt! O fotoğraftaki gerçekler ortaya çıktı! Resmi açıklama geldi...

Türkiye Futbol Federasyonu; Milli Takımlardan Sorumlu Yönetici Hamit Altıntop ile Galatasaray Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur'un birlikte görüntülendiği fotoğrafla ilgili resmi siteden bir açıklama yayımladı. Federasyon, tartışma yaratan fotoğrafta Altıntop ve Timur'a ek olarak Fenerbahçe'den Özgür Özaktaç ve birçok yöneticinin bulunduğu, Avrupa'ya yapılacak ziyarette altyapıların inceleneceği belirtildi.

Spor 16-01-23 08:09

Sivasspor - Galatasaray ve Gaziantep FK - Beşiktaş maçlarının VAR kayıtları neden açıklandı? Hamit Altıntop ilk kez konuştu...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, VAR kayıtlarının açıklanmasıyla ilgili olarak "Burada hiç bir şekilde oyun yok, hiç bir şekilde bir tarafın üstüne oynama yok ve ya ön plana çıkarma söz konusu olamaz." dedi.

Spor 09-01-23 15:51

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 6 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı!

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta kimin birinci olduğu 6 Ocak 2023 Cuma günü yayınlanan bölüm öncesi merak konusu oldu. Haftanın finali bu akşam Acun ılıcalı'nın sahibi olduğu TV 8'de saat 16.00'da yayınlandı. Yarışmada Hamit, Safiye, Cahide, Murat ve Bedia arasından kimin birinci olduğu belli oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? 6 Ocak 2023 Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de haftanın kazananı merak konusu oldu.

Magazin 06-01-23 19:21

Son dakika: Fiyatı fırladı! Altın fiyatlarında yükseliş devam edecek mi? Uzman isim açıkladı 'Altın bir müddet daha...'

Son dakika haberine göre vatandaşlar güncel altın fiyatlarını merak ediyor. Son gelişmelerin ardından gram altın fiyatında yeni rekor geldi. Son bir haftada 100 doların üzerinde değer kazanan ons altın da 2020 Temmuz’dan bu yana en iyi haftalık performansını sergiledi. Peki altın fiyatlarında yükseliş devam edecek mi? Stratejist Cüneyt Paksoy altın yatırımcılarının merak ettiği sorunun cevabını verdi. İşte son dakika altın haberi ile ilgili detaylar...

Finans 15-11-22 20:46

Yöneticiler zor sakinleştirdi! TFF'de dev gerginlik! Hamit Altıntop ve Süleyman Hurma arasındaki konuşma ortaya çıktı: Ben olsam seni tesislere almam!

Türkiye Futbol Federasyonu ile Kulüpler Birliği arasında dün Riva'da bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda Türkiye'nin, Faroe Adaları mağlubiyeti masaya gelince Süleyman Hurma ile Hamit Altıntop arasında büyük bir gerginlik yaşandı. Çıkan münakaşa sonrası diğer yöneticiler araya son anda girerken, tartışmanın nedeni belli oldu. İkili arasında karşılıklı kullanılan ifadeler de ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Spor 15-10-22 16:54

Otomobil sporları tutkunu iki engelli, yarış pistinde sürüş deneyimi yaşadı

Co-pilotluk eğitimi alan ve TOSFED Körfez Yarış Pisti'nde özel donanımlı yarış arabasının pilot koltuğuna oturan bedensel engelli Ayhan Metin ile co-pilot koltuğunda yer alan görme engelli Hamit Alemdaroğlu, ilk kez birlikte piste çıktı - TOSFED Engelliler Komisyonu Başkanı Metin: "Uzun süredir bu aracı kullanmak istiyordum. Yarış koltuğunda pilot olarak ilk kez oturuyorum, daha önce hep co-pilot koltuğunda oturdum. Heyecan epeyce vardı, hala o heyecanı yaşıyorum"

Yurthaber 04-10-22 11:15

Tradesoft yeni nesil teknolojilerini sektöre anlatacak

ATP Genel Müdür Yardımcısı Hamit Can: - "Finans sektörü başta olmak üzere hız hassasiyeti yüksek ve işlem yapısı karmaşık sektörlerde çalışan çekirdek sistemlere, In-Memory Database OMS mimarisinin gücünü kullanarak hazırladığımız yazılım çözümümüz XFront ürünümüzle hız kazandırıyoruz"

Yurthaber 29-09-22 12:54
atp

Son dakika: Ortalık karıştı! Selim Soydan'dan Hamit Altıntop'a ağır sözler! Şenol Güneş'in kuyusunu kazdı!

Son dakika haberleri: A Milli Takımımız, UEFA Uluslar C Ligi'nde önce Lüksemburg ile 3-3 berabere kalmış sonra ise Faroe Adaları'na 2-1 mağlup olmuştu. Milliler, B Ligi'ne yükselmeyi garantilemiş olsa da teknik direktör Stefan Kuntz'un kadro tercihi ve takıma oynattığı futbol büyük tepki toplamıştı. TFF Eski Yöneticisi Selim Soydan, Ay-Yıldızlılar'da yaşananları değerlendirirken, Hamit Altıntop ile ilgili çok çarpıcı ifadeler kullandı. Soydan'ın Şenol Güneş ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Spor 28-09-22 09:18

Son dakika: Türk futbolunda devrim gibi karar! Hamit Altıntop, MHK'de bir ilke imza atmak için kolları sıvadı! 'Yeni başkan Markus Merk olacak!'

Son dakika haberleri: TFF'de Nihat Özdemir'in istifasının ardından haziran ayında tek aday olarak girdiği seçimde başkanlığa Mehmet Büyükekşi seçilmişti. Özdemir döneminde de Milli Takımlar Sorumlusu olarak görev yapan Altıntop, koltuğunda kalmıştı. A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile yola devam edeceklerini açıklayan Hamit Altıntop'un bir diğer hedefi de ortaya çıktı. Altıntop'un MHK'nin başına Markus Merk'i getirmek istediği iddia edildi.

Spor 28-09-22 08:12

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe müjdeler, Rusya'da okulda katliam, EYT'de kritik tarih...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplantısı sonrası açıkladığı kararlar, Rusya'da okulda katliam, annesinin başını kesen cani hakkında yeni gelişme, EYT'de kritik tarih, Caner Erkin'den Hamit Altıntop'a tepki...

Haber 26-09-22 17:29

Caner Erkin bir konuştu, pir konuştu! Hamit Altıntop'u hedef aldı...

Fatih Karagümrük forması giyen Caner Erkin'den Milli Takım'ın sorumlusu Hamit Altıntop'un açıklamalarına çok sert bir tepki geldi. Dün gece Faroe Adaları maçı sonrası konuşan Hamit Altıntop'a tepki gösteren Caner Erkin, sosyal medyada kısa süre içinde gündem olmayı başardı. Uzunca bir süredir milli takıma çağırılmayan tecrübeli oyuncu, söylendiği gibi milli takımı bırakmadığını ifade etti.

Spor 26-09-22 16:35

Hamit Altıntop masaya vurdu ortalık karıştı! Maç sonu canlı yayındaki sözlerine büyük tepki

Son dakika... TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, A Milli Takım'ın Faroe Adaları karşısında aldığı 2-1'lik mücadele sonrası katıldığı canlı yayında, takımdan ayrılması gündeme gelen teknik direktör Stefan Kuntz'un geleceğine dair açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada tüm sorumluluk bizim diyen Altıntop, Kuntz ile yola devam edileceği mesajını verirken, yayın esnasında mimik ve hareketleri tepkilere neden oldu. İşte detaylar...

Spor 26-09-22 09:20

Almanya'dan Bursa'daki evine gelen gurbetçiye şok! 'Biz evi Suriyelilerden kiraladık'

Almanya'da yaşayan gurbetçi Bursa'daki evine geldiğinde neye uğradığını şaşırdı. Evine girdiğinde 1'i kadın 2 kişi ile karşılaşan Adem Çiftçi, evinde yaklaşık 20 gün kalan kişilerin eşyalarını da sattığını öğrendi. "Biz bu evi Suriyeli'den kiraladık" diyen Sinan Paksoy ile Sabriye S. kaçmak isterken yakalanıp, polise teslim edildi. 'Hırsızlık' suçundan nöbetçi mahkemeye çıkartılan şüphelilerden Sinan Paksoy tutuklanırken Sabriye S. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 21-09-22 16:34

Bayburt'taki köyden toplandı, etkisi inanılmaz! Kanser hücrelerini yüksek oranda yok ediyor

Uzmanların yaptığı araştırmaya göre siyah kuşburnunun göğüs kanseri hücrelerini yüksek oranda yok ettiği belirlendi. Bayburt Üniversitesi'nde yapılan çalışma ile siyah kuşburnunun özellikle göğüs kanserine karşı etkili olduğunun ortaya konulduğunu vurgulayan Dr. Öğr. Üyesi Hamit Emre Kızıl, ''Siyah kuşburnunun içerik olarak göğüs kanseri hastalarına son derece yararlı bileşiklere sahip olduğu sonucuna varıldı. Bu çalışmamızın ardından deney hayvanı çalışmalarını hedefliyoruz'' dedi.

Haber 21-09-22 09:20

Ne Beşiktaş, ne de Hull City! Sergen Yalçın iddiasına açıklama geldi

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra hiçbir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın adı zaman zaman büyük kulüplerle anılıyordu. Sosyal medyada çıkan iddialar, Sergen Yalçın'ın Türkiye Milli Takımı'nın başına geçeceği yönündeydi. TFF Yönetim Kurulu Üyesi Hamit Altıntop, Sergen Yalçın iddialarına yanıt verdi.

Spor 20-09-22 07:33

Kastamonu'da akılalmaz olay! İç çamaşırını ev sahibine teslim etmek istediler, pompalı tüfekle vuruldular

Kastamonu'nun Cide ilçesinde işlenen cinayet hayret içinde bıraktı. Cide'de bir binada en üst kattan bahçeye kadın iç çamaşırı düştü. Binada boya işleri yapan Abdurrahman B. (47) ve Hamit O. (33) iç çamaşırını ev sahibi Serhat O.'ya (35) teslim etmek istedi. Çıkan tartışma sonucu Serhat O. öfkelenerek işçilere pompalı tüfekle ateş açtı. Abdurrahman B. yaşamını yitirdi.

Haber 12-09-22 10:45

Galatasaray'da Sergio Oliveira direkleri kırıyordu! Hamit Altıntop Türkiye gündemine oturdu

Sergio Oliveira'nın ceza sahasının dışından çektiği şut direkten döndü. Sergio Oliveira bu vuruşla birlikte sezonun en fazla topu direkten dönen futbolcusu oldu (3) ve büyük bir şanssızlığa imza attı. Bu olayın ardından Twitter'da Hamit Altıntop Türkiye gündemine oturdu. Galatasaray'da oynadığı dönemde sık sık topları direkten dönen Hamit Altıntop, Oliveira'nın yaşadığı bu şanssızlıkların ardından akıllara geldi.

Spor 11-09-22 20:40

Yok böyle kura! İşte Şampiyonlar Ligi'nin ölüm grubu

Son dakika... UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları İstanbul'da gerçekleştirilen organizsyonla çekildi. Kura çekimlerini Hamit Altıntop ve Yaya Toure gerçekleştirdi. Çekilen kuralar sonrası Devler Ligi'nde oldukça heyecanlı maçlara sahne olacak 8 grup belli oldu. İşte detaylar...

Spor 25-08-22 20:55

Dansıyla fenomen olan temizlik görevlisi Kıraç konserinde

Geçtiğimiz günlerde Hamit Karakaya isimli bir temizlik işçisi, çalıştığı sırada denk geldiği düğündeki dans görüntüleriyle gündem olmuştu. Şarkıcı Kıraç, Aksaray'da müzik dinleyerek çalışan temizlik görevlisi Hamit Karakaya'yı sahneye çıkardı.

Magazin 15-08-22 15:48

Ahududunun merkezi Bursa'da üretim alanı ve rekolte artıyor

Polka cinsi ile verim artışı kaydedilerek geçen sene Türkiye ahududu üretiminin yüzde 97'sinin yapıldığı Bursa'da çiftçilerin mesaisi sürüyor - Tarım ve Orman İl Müdürü Hamit Aygül: - "Bursa'da gıda sanayi sektörü gelişmiş olduğundan ahududu bu sektörde de ham madde olarak kullanılmakta. Bu da ahududuyu daha cazip hale getirmekte. El birliğiyle bu sektörü daha da büyüteceğiz"

Yurthaber 13-08-22 11:05