Hamur Haberleri

Mide bulandırdı! Hindistan’daki bir hamur imalathanesinde çekilen görüntüler gündem oldu

Hindistan’da bir hamur imalathanesinde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yarattı. Çalışanların çıplak ayakla dolaştığı ve oluşturulan hamurların yerlerde yoğrulduğu imalathane hijyenik koşullardan yoksun olması nedeniyle tepki çekti.

Trend 06-12-2022 14:21

Taş gibi poğaçalara veda edin! Poğaçaların yumuşacık olması için püf noktaları

Poğaça günün her saatinde yenilebilen enfes lezzetler arasında bulunuyor. Misafirlere ikram edilecek yiyecekler düşünüldüğünde ilk akla poğaça geliyor. Poğaçanın yapımı oldukça kolay olsa da tarifinde gözden kaçan püf noktalar poğaçanın taş gibi olmasına neden olabiliyor. Oysaki yumuşacık poğaça yapmanın yolu çok kolay. İşte yumuşak poğaça yapmak için uymanız gereken püf noktalar...

Yemek 24-10-2022 10:15

Hamur işlerinin lezzetini zirveye çıkarıyor: Hamur işlerine katılan sirke ne işe yarar?

Hamur işlerinin daha lezzetli ve kıvamlı olması için çeşitli püf noktaları bulunuyor. Bazı püf noktalar şaşırtıcı olabiliyor. Birçok ev hanımının lezzetli hamur işlerinin sırrı tartların, poğaçaların, kurabiyelerin içerisine gizlice ekledikleri az miktarda sirke. Hamur işlerine eklenen sirkenin ne işe yaradığını merak ediyorsanız bu haberi okuyabilirsiniz.

Yemek 18-10-2022 10:53

Ekmek niyetine tüketin! İşte pişi tarifi ve malzemeleri...

Pişiyi, kahvaltıda ekmek niyetine tüketebilirsiniz. Bal kaymak sürebilir, domates peynirle tatlandırabilirsiniz. Bu hamur kızartmasını düzenli olarak yapmak isteyeceksiniz... İşte pişi tarifi ve malzemeleri...

Yemek 19-09-2022 18:34

Masterchef arabaşı çorbası tarifi! Arabaşı çorbası nasıl yapılır?

TV8 ekranlarında yayınlanan Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüriliği yaptığı program MasterChef’te 30 Ağustos Çarşamba günü 7 bölge 7 yemek konsepti uygulandı. Yarışmacı adaylardan arabaşı çorbasını yapmaları istendi. İzleyiciler internet üzerinden ‘Arabaşı çorbası nasıl yapılır?’ diye aramalarda bulundu.

Yemek 31-08-2022 08:52

Açma nasıl yapılır? Açma malzemeleri neler?

Hemen hemen herkesin kahvaltıda veya akşam çayının yanında severek tükettiği açma hem doyurucu hem besleyicidir. Yumuşacık, hazırlanması kolay bu tarifi evinizde de deneyebilirsiniz. Peki açma nasıl yapılır? Açma malzemeleri neler? İşte merak edilenler...

Yemek 17-07-2022 16:16

Akıtma nasıl yapılır? Akıtma malzemeleri neler?

Geleneksel bir lezzet olan akıtma, özellikle kahvaltı sofralarını süsler. Hazırlanması oldukça basit olan bu leziz yiyecek hemen hemen herkes tarafından sevilerek tüketiliyor. Peki akıtma nasıl yapılır? Akıtma malzemeleri neler? İşte merak edilenler...

Yemek 06-07-2022 22:49

Fark etmeden yapıyorsunuz! Erişte yaparken bu hataları sakın uygulamayın

Mutfakta vazgeçilmezler arasında bulunan erişte evde yapıldığında oldukça lezzetli oluyor. Evde yapıldığında daha lezzetli olan yiyeceklerin başında yer alıyor. Ancak erişte yaparken bazı püf noktalara dikkat etmek gerekiyor. Fark etmeden yapılan hatalar geri dönüşü olmaz bir lezzete neden oluyor.

Yemek 08-06-2022 15:58

Pide kuyruğuna girmeyin, ramazan pidesini evde hazırlayın! İşte ramazan pidesi tarifi ve malzemeleri

Ramazan pidesi, Ramazan ayının olmazsa olmazıdır. Oruçların tutulup ibadetlerin yapıldığı bu bereketli ayda ramazan pidesi, iftarda sofralarda sıklıkla yer alır. Uzun pide kuyruklarına girmek istemiyorsanız siz de ramazan pidesini evinizde hazırlayabilirsiniz.

Yemek 14-04-2022 19:03

En lezzetli kek, börek ve hamur işleriniz için en iyi davul fırın çeşitleri

Teknoloji ilerleyip her geçen gün mutfak eşyalarına yeni özellikler eklese de bazı ürünlerin yeri hayatımızda hiç değişmez. Davul fırınlar da bunlardan biri. Börek, kek ve poğaçalar davul fırında piştiğinde daha da lezzetli olur. Siz de davul fırını yeni nesil modellere değişmeyenlerdenseniz mutfakta harikalar yaratmanızı sağlayacak en iyi davul fırın çeşitlerini listelediğimiz yazımıza mutlaka göz atmalısınız.

Haber 01-02-2022 18:18

Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi: Tokat pağacı

Göz ucuyla baktığınızda poğaça tarifi gibi dursa da bu bir Tokat pağacı tarifi... Ekmekten daha çıtır kıvamı ile kahvaltıların vazgeçilmez lezzeti... Üzerine bir de tereyağı, bal ve reçel sürerseniz tadından yenmez. Bu şahane lezzetin, üzeri için hazırladığımız yoğurtlu sosu kendini ekmekten ayıran en önemli özelliği. Peki, Tokat pağacının en lezzetlisi nasıl yapılır? Gelin, hep beraber inceleyelim.

Yemek 26-01-2022 17:53

Hamur yoğurmaya vakti olmayanlara: Hazır ekmek hamuru ile pratik tatlı ve tuzlu tarifleri

Hamur işlerini neredeyse herkes seviyor ve mutfağında haftanın birkaç günü börek, kurabiye veya kek bulunduruyor. Her ne kadar diyet yapılan dönemlerde pek tercih edilmese de özellikle çocuklu evlerde hamur işlerinden vazgeçmek zor. Hamur mayalamak, yoğurmak ise oldukça vakit alıyor. Peki hazır ekmek hamuruyla tatlı tuzlu tarifleri hiç denediniz m?

Yemek 13-01-2022 10:28

Hamur işi tariflerden vazgeçemeyenlerin mutlaka mutfağında bulunması gereken ürünler

Mutfakta vakit geçirmeyi sevenlerin yapmaktan en çok hoşlandığı tariflerin başında hamur işleri gelir. Fazla zaman ve emek gerektiren hamur işi tariflerinin tadına ise doyum olmaz. Peki hem lezzetten ödün vermeden hem çok zaman harcamadan hamur işi yapmak mümkün mü? Elbette! Mutfakta size yardımcı olacak birçok ürün mevcut. Gelin, o ürünlerin neler olduğuna birlikte bakalım.

Yemek 12-01-2022 10:58

Farklı tarifler denemeyi sevenler için Çerkez mutfağından çok özel bir lezzet: Fıccın

Türk mutfağında hamur işi yemekleri oldukça önemli bir rol oynuyor. Kahvaltıda, öğle ve akşam yemeklerinde, çay saatinde kısacası her öğünde tercih edilen hamur işleri her yaştan herkes tarafından çok seviliyor. Zengin hamur işi tarifleri arasında Çerkez mutfağından gelen Fıccın damaklarda iz bırakmaya hazır. Detaylar yazımızda.

Yemek 29-12-2021 09:53

Fırıncılara taş çıkaracaksınız! Hazır ekmek hamuruyla yapabileceğiniz en pratik tarifler

Mutfaktaki en büyük yardımcınız ekmek hamuru ile birbirinden leziz yiyecekler hazırlayabilirsiniz. Eğer elinizin altında hazır ekmek hamuru varsa kısa sürede ve oldukça az malzeme kullanarak yapabileceklerinizin sınırı yok. Yapımı çok kolay olduğu gibi bir kez tadanı da kendine hayran bırakacak tarifleri sizler için listeledik.

Yemek 20-12-2021 07:39

Bu ipuçlarına dikkat edin! Puf puf kabaran mayalı hamurun püf noktaları

Dev gibi kabaran mayalı hamur nasıl yapılır? Mayayı tetikleyen ürünler hangisi? Hamurun mayalandığı nasıl anlaşılır? Herkes hamur mayalayabilir ama herkes kaptan taşacak kadar kabaran bir hamur elde edemez. Devasa bir mayalı hamur elde etmek için bilinmesi gereken bazı noktalar var. Gelin, bu püf noktaları birlikte inceleyelim...

Yemek 18-11-2021 03:16

Papanaşi nasıl yapılır? İşte papanaşi tarifi ve malzemeleri

Romen mutfağına ait geleneksel bir tatlı olan papanaşi kızartılarak veya haşlanarak hazırlanan meyveli bir tatlıdır. Romanya'nın meşhur tatlısını evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Papanaşi hazırlarken kullandığınız yumurtaların oda sıcaklığında olmasına dikkat edin. Yumurta sarısını ve beyazını ayrı ayrı ekleyin. Önce beyazını çırparsanız çörekler daha hafif olur. İşte papanaşi tarifi ve malzemeleri...

Yemek 18-11-2021 00:12

Her yörede farklı yapılıyor! Damak çatlatan babuko tarifleri

Babuko deyince aklınıza yalnızca bir hamur işi gelmesin. Doğu Anadolu'da, Karadeniz'de ve İç Anadolu'nun pek çok şehrinde farklı yorumlarla pişiriliyor babuko. Tuzlu tereyağı ve ayranla servis edilen babuko, daha çok Erzincan, Sivas, Gümüşhane, Tunceli, Elazığ, Bingöl ve Kayseri'de yapılıyor. Bu yöresel yemeğin farklı tariflerini sizler için araştırdık.

Yemek 04-11-2021 01:33

Volovan nasıl yapılır? Volovan malzemeleri neler?

Fransız mutfağından dünyaya yayılan leziz yiyeceklerinden biri olan volovan etli, tavuklu veya sebzeli yapılabiliyor. Aynı zamanda bu yiyeceğin tatlı çeşitleri de yapılabilir. İçi boş puf böreği olan volovan malzemelerini isteğe göre ayarlayabilirsiniz. İşte volovan tarifi...

Yemek 24-09-2021 01:12

Mayasız pişi nasıl yapılır? Mayasız pişi malzemeleri nelerdir?

Kahvaltı sofralarının ve çay saatlerinin favori yemeği olan pişi, mayalı ve mayasız olmak üzere ikiye ayrılıyor. Pratikliğiyle sıkça tercih edilen mayasız pişi, müthiş lezzetiyle mideye bayram yaşatıyor. İşte 10 dakikada hazırlanan mayasız pişi tarifi:

Yemek 22-09-2021 16:30

Kek nasıl yapılır? Kek malzemeleri neler?

Çayın yanında sevilerek tüketilen yiyeceklerden biri olan kekin yapımı oldukça pratik. Sade kek yapmak için 3 adet yumurta, 1 su bardağı şeker, 1 paket vanilya ve yarım su bardağı sıvı yağ gerekli malzemeler arasında yer alıyor. Kekin yapımına hamuru hazırlamakla başlanır.

Yemek 21-09-2021 23:27

Lokma tatlısı nasıl yapılır? Lokma tatlısı malzemeleri neler?

Şerbetli tatlılar arasında en çok tercih edilenlerden biri olan lokma tatlısı evde de kolaylıkla yapılabilir. Lokma hamurunun gevşememesi için bir tutam limon tuzu ekleyebilirsiniz. Hamuru hazırladıktan sonra nemli bez ile örtün ve kenarda dinlendirin. Böylelikle daha kolay mayalanır. İşte lokma tatlısı tarifi...

Yemek 21-09-2021 01:29

Ustası işin sırrını açıkladı! İşte hamur mayalarken kullanabileceğiniz nokta atışı tüyolar...

Mis gibi poğaçalar, çörekler, börekler ve pizzaların kokusu ara ara sizin de burnunuza geliyor mu? Onlarca defa mayalı hamur hazırlayıp bu ürünleri yapmak için harekete geçtiniz ama başarılı olamadınız mı? O halde doğru yerdesiniz! Bu yazıyı okuduktan sonra mayalı hamurun püf noktaları sizden sorulacak.

Yemek 02-08-2021 14:10

Skandal görüntülerin ardından fırıncıdan şaşırtan açıklama

Van’ın Erciş ilçesinde, personelin hamura tekme atıp, önce yere sonra da tavana fırlattığı, tepki çeken görüntülerin ardından fırın işletmecisi Mehmet Matur (42), 2 çalışanın da o dönem deneme sürecinde olduğunu söyledi. Matur, "Ramazanda iş yoğunluğu nedeniyle geçici olarak işe alınmak üzere deneme sürecindeydiler. Yetersiz görülerek işe alınmadılar. Bunun fırınımıza yönelik kumpas olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Haber 05-07-2021 12:06

Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin ardından serbest bırakıldılar

Van’ın Erciş ilçesinde, ekmek fırınında çalışan personelin hamura tekme atıp, önce yere sonra da tavana fırlattığı görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından başlatılan soruşturma kapsamında ifadeleri alınan 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber 03-07-2021 19:13

Fırında mide bulandıran görüntü! Ekmek hamuru ile top oynar gibi oynadı

Van’ın Erciş ilçesi Kocapınar Mahallesi'nde, ekmek fırınında çalışan personelin hamura tekme atıp, önce yere sonra tavana fırlattığı görüntüler, sosyal medyada paylaşılınca tepki topladı. Erciş Kaymakamlığı, belediye ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri işletmeyi mühürleyip, 31 bin 687 TL ceza keserken, savcılık da soruşturma başlattı. Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan fırındaki skandala ilişkin açıklama geldi.

Haber 02-07-2021 11:10

8 bin yıllık gelenekte yeni dönem! Yörük kadınları hamur yoğurma makinesiyle tanıştı

Torosların zirvesinde bulunan, emeğin ve fedakarlığın simgesi kadınların ekmek mesaisi kolaylaştı, yüzleri güldü. Mersin’in Erdemli Belediyesi kırsalda bulunan 41 mahalle için hamur yoğurma makinası aldı. Belediye Başkanı Mükerrem Tollu alınan makineleri teslim etti, ilk hamur besmeleyle yoğuruldu.

Finans 24-06-2021 09:44

Ağrı’nın içerisinde saklanan doğal güzellik Bekiran Şelalesi keşfedilmeyi bekliyor

Ağrı’da bulunan ve doğanın içerisinde saklı bir cenneti anımsatan Bekiran Şelalesi, doğaseverler tarafından keşfedilmeyi bekliyor.

Trend 07-05-2021 10:46

Hem kolay hem pratik kahvaltı önerileri ile uzun süre tok hissedeceksiniz

Farklı tariflerle donatılan kahvaltı sofraları günün ilk öğününü oldukça kıymetli hale getiriyor. Ancak tempolu hayat akışı kahvaltı hazırlamak için gerekli zamanı elimizden alabiliyor. Bu noktada kahvaltı önerilerinde pratik lezzetlere yönelmek kaçınılmaz oluyor. Pek çok kişide bu durum tatsız bir öğün düşüncesini uyandırsa da unutmayın ki kahvaltı önerilerinden kolay olanları seçerek de lezzetten yoksun kalmadan öğün geçirebilirsiniz.

Yemek 22-02-2021 18:15

Harika ekmek ve poğaça yapmak için hamur mayalarken bu püf noktalarına dikkat

Koronavirüs salgınıyla birlikte insanlar evlerinde daha çok zaman geçirmeye başladı. Hal böyle olunca evin en sevilen köşesi mutfaklara dönüştü. Hatta pandeminin ülkemizde ilk görüldüğü günlerde evde ekmek yapmak oldukça popülerdi. Fırınları evlerine taşıyan ve hamur işlerinin rakipsiz en iyisi olmak isteyenlere benzersiz bir tüyo veriyoruz. Bahsedeceğimiz basit mayalama önerileri sayesinde harika lezzetler hazırlayabilirsiniz.

Yemek 28-12-2020 09:12

Zonguldak'ta fırında hamur taşınan asansöre sıkışan işçi yaşamını yitirdi

Zonguldak'ta fırında hamur taşınan asansöre sıkışan işçi yaşamını yitirdi

Yurthaber 22-11-2020 16:01

Pizza hamurundan jilet çıktı, eski çalışan tutuklandı

ABD'de bir müşterinin marketten satın salın aldığı pizzadan jilet çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, pizza hamurunu üreten şirketin eski çalışanlarından Nicholas Mitchell'in pizzaya jilet koyduğu görüldü ve eski çalışanın tutuklandığı aktarıldı.

Haber 13-10-2020 14:03

Kreşte ihmal iddiası: Nefes borusuna kaçan hamur felç etti

Hakkari'de gittiği özel kreşte nefes borusuna kaçan börek hamuru nedeniyle bitkisel hayata giren 6 yaşındaki Cevahir Mukaddes Akar'ın ailesinin şikayeti üzerine kreş yetkilileri ve sorumlu öğretmenler hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında İstanbul Adli Tıp Kurumu 2'nci İhtisas Kurulu'ndan bir rapor hazırlanan rapora itiraz eden baba Recep Akar, "Raporda, 'Kızınızın başına özel kreşte bir şey gelmeseydi, evinizde gelecekti' denmek isteniyor. Kızım ihmal kurbanı oldu" dedi.

Haber 29-09-2020 11:11

İstanbul'dan Ağrı'ya gelen gönüllüler köy çocuklarını oyuncaklarla sevindirdi

İstanbul'dan Ağrı'ya gelen gönüllüler köy çocuklarını oyuncaklarla sevindirdi

Yurthaber 26-09-2020 11:36

Oklava kullanmadan hamurunu açabileceksiniz! En pratik börek tarifi...

Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden olan börek, birbirinden farklı çeşitleriyle her damağa hitap eder. Yapımı zahmetli gibi görünse de bu pratik öneriler sayesinde kolay bir şekilde böreğinizi hazırlayıp konuklarınıza servis edebileceksiniz. İşte oklava kullanmadan hamurunu açabileceğiniz börek tarifi...

Yemek 26-08-2020 03:20

Ağrı’da iki aile arasında kavga! 10 kişi yaralandı

Ağrı’nın Hamur ilçesinde bulunan Kümbet Mahallesi’nde iki aile arasında çıkan kavgada 10 kişi yaralandı. Yaralılardan 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Haber 06-08-2020 16:33

Ağrı'da kardeşler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Ağrı'da kardeşler arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı

Yurthaber 06-08-2020 16:06

Ağrı'da eğitime kar engeli

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Ağrı'nın Eleşkirt ve Hamur ilçelerinde, bazı okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi

Yurthaber 01-03-2019 09:46

Ağrı'da eğitime kar engeli

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Ağrı'nın Eleşkirt ve Hamur ilçelerinde, bazı okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi

Haber 01-03-2019 09:42

Ağrı'da 2 evde silah ve mühimmat ele geçirildi

Ağrı'da 2 evde silah ve mühimmat ele geçirildi

Haber 23-02-2019 14:40

Ağrı'da 2 evde silah ve mühimmat ele geçirildi

Ağrı'da 2 evde silah ve mühimmat ele geçirildi

Yurthaber 23-02-2019 14:40

İngilizceyi modern sınıflarında öğrenecekler

Ağrı'nın Hamur ilçesinde, İngilizce öğretmeninin isteğini geri çevirmeyen hayırseverler, tamamı kızların eğitim gördüğü okulda modern bir İngilizce sınıfı oluşturdu - Hamur Kaymakamı Ömer Faruk Tuncer: - "Eğer sizin yanınızda hevesli bir öğretmen varsa, gerekli imkanları sağladığınızda verdiğiniz emeklerin karşılığını alabilecek öğrenciler varsa, bu imkansızlıklar ortadan kalkıyor" - İngilizce öğretmeni İlknur Güven: - "Çok mutluyum çünkü çocuklarımız istediklerinde çok amaçlı salon, kütüphane, ders çalışma ya da her alana dair kitabı bulabilecekler"

Haber 07-02-2019 17:17

Elektrik arızalarına atlı müdahale

Ağrı'da EDAŞ ekipleri, araçla ulaşamadıkları kırsal kesimdeki bölgelere köylülerden temin ettikleri atlarla giderek, yoğun kar yağışı ve fırtına nedeniyle arızalanan elektrik hatlarına müdahale ediyor - Ağrı Aras EDAŞ Sistem İşletme Müdürü Abdurrahman Aydemir: - "Arızaya daha erken müdahale etmek için atları kullanıyoruz. Atlar bu anlamda işimizi çok kolaylaştırıyor" - Aras EDAŞ çalışanı Feridun Taylan: - "Yürüyerek gidemediğimiz yerlerde köylülerden at desteği alarak arıza çalışmalarımızı yapıyoruz. Sağ olsun köylüler yardımcı oluyor"

Haber 29-01-2019 11:15

Kar soğuğunu futbol ve kızaklarla eğlenceye dönüştürüyorlar

Ağrı'da çetin kış şartlarında köyde hayvancılık yaparak geçimlerini sağlayanlar, yorgunluklarını futbol oynayıp kızaklarla kayarak atıyor - Besici Burhan Vançin: - "Kuru soğuk ve don oluyor. Bu sene kar çok fazla yağdı. Hayvanları ahırdan çıkarıp bir kilometre uzaklıktaki dereye götürüp su içiriyoruz" - Karda futbol oynayan Caner Yaka: - "Çektiğimiz çileyi zevke dönüştürmeye çalışıyoruz. Günde 3-5 saat maç yapıyoruz. Mahalleler arası maçlar da yapıyoruz"

Haber 18-01-2019 11:04

Köydeki kardeşlerinin de artık kitapları var

Ağrı'da lise son sınıf öğrencileri, köydeki kardeşleri için başlattıkları projeyle köy okuluna bin 200 kitap bağışladı - İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Faruk Tekin: - "Öğrenciler kitapları bizzat raflara yerleştirip arkadaşlarına teslim ettiler. Sadece kitap değil, küçük kardeşlerine kırtasiye yardımında da bulundular" - Projede görev alan öğrencilerden Ceylan Yiğit: - "Projede yer aldığım için mutluyum. Öğrenciler her zaman hayallerinin peşinden gitsin, okumak çok güzel şey, okumayı asla bırakmasın"

Haber 17-01-2019 12:49

Sağlık ekipleri hamile kadın için seferber oldu

Ağrı'da hamile bir kadının doğum sancılarının başladığı bilgisi üzerine harekete geçen ve yolu kapalı köye 6 saatte paletli araçla ulaşan ekipler, doğumu köyde gerçekleştirdi

Haber 16-01-2019 11:18

Doğu Anadolu'da 1803 köy ve mahalle yoluna ulaşım yok

Kar ve tipi nedeniyle Erzurum, Erzincan, Kars, Ağrı, Ardahan, Iğdır ile Tunceli'de 1803 mahalle ve köy yolu ulaşıma kapandı - Karayolları, İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerinin kapalı yolları açma ve tuzlama çalışmaları devam ediyor - Erzurum kent merkezinde kar kalınlığı 27 santimetreye ulaştı

Haber 28-12-2018 11:11

Doğu Anadolu'da eğitime kar talili

Ağrı'nın Hamur ile Tunceli'nin Çemişgezek ilçelerinde taşımalı eğitim veren okullar ile köy okullarında eğitime ara verildi

Haber 28-12-2018 10:39

Elektrik arızasını tamir için at arabasıyla malzeme taşıyorlar

Doğu Anadolu Bölgesi'nde yoğun kar yağışı ve fırtına sonucu enerji nakil hatlarında oluşan arızalar, kar kalınlığının fazla olduğu bölgelerde görevliler tarafından at üstünde ve at arabasıyla taşınan malzemeyle gideriliyor

Haber 19-12-2018 16:34