Han Seyhun Haberleri

Yer: Gazze: Havadan insan avı! Görüntüler dehşete düşürdü

İsrail, Gazze vahşetlerine devam ediyor. Son gelen görüntüler, katliamın boyutlarını gözler önüne seriyor. Gazze'deki hükümetin Medya Ofisi'nin paylaştığı anlarda, İsrail ordusunun Han Yunus şehrinde işlediği bir sivil katliam kayda alındı. Görüntülerde 4 sivil gencin İHA ile bombalanarak parçalara ayrıldığı görüldü.

Haber 2024-03-22 09:45:22

Kan donduran vahşet! Evinde satırla öldürülmüş halde bulundu

Konya’nın Ereğli ilçesinde kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. Cuma Han (67), yalnız yaşadığı evinde satırla öldürülmüş halde bulundu. Polis ekipleri, cinayeti çözmek için geniş çaplı araştırma başlattı. İşte detaylar...

Haber 2024-02-26 11:46:00

Sosyal medyadan görüp evinde üretmeye başladı, şimdi marketlere satıp kazanç sağlıyor! Herkes çok beğendi

Hakkari'de yaşayan Macit Han sosyal medyada gördüğü videolardan etkilendi, kurslara katılıp evinin üst katını istiridye mantarı üretim alanına dönüştürdü. 7 torbayla başladığı üretimi verim aldıkça 40 torbaya çıkaran Han "Şu anda yaklaşık 1,5 ton ürün var burada" dedi. Han, mantarları marketlere üretip kazanç sağlıyor.

Finans 2024-02-20 15:25:35

Hakkarili genç evinin ikinci katında istiridye mantarı üretim alanı oluşturdu

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde girişimci Macit Han, sosyal medyadan gördüğü videodan etkilenerek başladığı istiridye mantarı yetiştiriciliği için evinin boş olan üst katını "üretim tesisi" yaptı.

Yurthaber 2024-02-20 11:59:24

Dünya Sağlık Örgütü duyurdu! Gazze'deki Nasır Hastanesi artık hizmet veremiyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde, bir süredir İsrail askerlerinin kuşatması altındaki Nasır Hastanesinin artık hizmet veremediğini bildirdi. Ghebreyesus, hastanede hala 200'e yakın hasta bulunduğunu ve bunlardan en az 20'sinin acilen başka hastanelere sevk edilmesi gerektiğini bildirdi.

Haber 19-02-24 09:36

Galatasaray maçında yürekleri ağza getiren an! Bilincini kaybetti, bir anda kendini yerde buldu...

Galatasaray ile Ankaragücü, Eryaman Stadı'nda karşılaştı. Ankaragücü'nde Nihad Mujakic ile kaleci Bahadır Han Güngördü çok şanssız bir şekilde ceza sahası içinde çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savunma oyuncusu Nihad Mujakic bir anda kendini yerde buldu.

Spor 18-02-24 19:52

Abdulhamid Han Camisi ihtişamıyla büyülüyor

Kahramanmaraş’ta ihtişamıyla ve mimari yapısı ile görenleri büyüleyen Abdulhamid Han Camii kendine hayran bırakıyor.

Yurthaber 29-01-24 08:45

AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayları kimler oldu? İşte adayların listesi

AK Parti'de tüm gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak tanıtım toplantısına çevrildi. Toplantı öncesinde Ankara ilçe belediye başkan adaylarının listesi kulislere sızdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak Ankara ilçe belediye başkan adaylarına İl Başkanı Hakan Han Özcan tarafından tebliğler yapıldı.

Haber 23-01-24 23:43

Gazze'de İsrail'e büyük şok! Resmen doğrulandı: 2 bina çöktü, 21 İsrail askeri öldü

İsrail ordu sözcüsü, bu sabah yaptığı açıklamada, Gazze'de 21 İsrail askerinin daha öldüğünü duyurdu. İsrail ordusu, Han Yunus'ta patlama gerçekleştiğini ve iki binanın çöktüğünü doğruladı. Resmi rakamlara göre, Gazze'nin karadan işgalinde İsrail ordusunun kaybı 219'a yükseldi. İşte detaylar...

Haber 23-01-24 09:59

İkinci el otomobil alacaklar dikkat! 'Hatasız' diye aldığı araç 'pert' çıktı

Ankara'da yaşayan Erhan Han, internet sitesinden beğendiği 2009 model otomobili, geçtiğimiz yıl şubat ayında satıcının "Bir gün önce ekspertizi yapıldı" sözüne güvenerek satın aldı. 7 ay sonra aracı muayeneye götürdüğünde ise hayatının şokunu yaşadı. Han'ın aldığı otomobilin önü 2009, arkası 2013 model çıktı. İki aracın birleştirilmesiyle yapıldığı tespit edilen otomobil trafikten men edildi. İşte detaylar...

Haber 28-12-23 09:59

Kadın göğsü, erkek cinsel organı derken alay konusu olan Mücahid Cihad Han gündemde! Geniş kalça güzel ahlaka işaret eder

Kadınlara ve erkeklere göğüsleri, cinsel organları, kıllı olup olmamaları gibi bedensel özellikleri üzerinden karakter özellikleri tanımlayan Mücahid Cihad Han son günlerde yine sosyal medyanın gündeminde. Kendini 'metafizik uzmanı' diye tanıtıp yanlış kaynak atfetmesiyle alay konusu oldu. Erkeğin cinsel organı, kadının göğsüyle ilgili sözlerine kimse anlam veremedi.

Trend 27-12-23 10:30

İstiklal Caddesi'ndeki 126 yıllık tarihi bina icradan satılık! 6 yıl önce 450 milyona satılamamıştı... İşte 2023'te Rumeli Han için istenen rakam

İstanbul'un merkezi konumdaki Taksim'deki İstiklal Caddesi'nde bulunan tarihi Rumeli Han, satışa çıkarıldı. Tam 126 yıldır tüm görkemi ve ihtişamıyla ayakta duran bina açık artırma yöntemiyle satılmak için ilana konuldu. 1897 yılında (Sarıca) Ragıp Paşa tarafından inşa edilen bina, 2017 yılında da 450 milyon TL'ye satılmak istenmişti. Şimdilerde istenen rakam ise dikkat çekti.

Finans 14-12-23 09:51

SON DAKİKA | İsrail Han Yunus kenti ile Nuseyrat Mülteci Kampı'na saldırdı: En az 50 kişi öldü

Son dakika haberi: Filistin resmi haber ajansı WAFA, İsrail'in Gazze'deki Han Yunus kenti ile Deyr el-Belah'taki Nuseyrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırılarda en az 50 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

Haber 05-12-23 11:30

Van'daki tarihi camilerde başlatılan restorasyon çalışmaları devam ediyor

Van'ın Gevaş ilçesindeki tarihi İzzettin Şir, Van Kalesi'nin zirvesindeki Süleyman Han camileri ile Eski Van Şehri'ndeki Ulu Cami ve Kızıl Minareli Cami restore ediliyor.

Yurthaber 17-11-23 07:33

Fatih'te akılalmaz hırsızlık! '2.5 milyon liralık zararımız var'

Fatih'te bir iş hanına giren iki kişi, güvenlik kameralarını kırıp içerideki iş yerlerinden piyasa değeri yaklaşık 2 buçuk milyon lira olan, döviz, tesbih, altın, gümüş gibi değerli eşyaları alarak kayıplara karıştı. İş hanında dükkanı olan Doğuş Yayla, "Gece 23.45 civarında hana hırsızlar girmiş. Handaki hemen hemen bütün dükkanları patlatmışlar. Bizim zararımız toplam 800 bin ila 1 milyon lira civarında. Han olarak da toplama 2 buçuk milyon lira zararımız var." diye konuştu.

Haber 12-11-23 18:28

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafını, hatta sesini bile kullandılar! Dolandırıcılar TPAO’yu rahat bırakmadı: 50 bin aldatıcı reklam, 450 hesap…

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, "yatırım fırsatı" adı altında vatandaşı hedef alan 50 bin yanıltıcı reklamı sosyal medyadan kaldırttıklarını ve 5 bin hesaba karşı da hukuki çalışma yürüttüklerini belirterek, "Vatandaşlarımızın bu haberlere kesinlikle itibar etmemesi önemlidir" dedi.

Finans 11-11-23 12:07

Gazze'ye düzenlenen saldırı sırasında hayatını kaybeden hamile kadının bebeği kurtarıldı! Ölen annesinin karnından sağ çıktı

7 Ekim sabahı Hamas'ın silahlı kolu İzzeddin El-Kassam Tugayları, 'Aksa Tufanı' operasyonunu başlattı. Filistin ve İsrail arasında savaş tüm şiddetiyle devam ederken Gazze bir mucizeye sahne oldu. Abluka altındaki Gazze Şeridi'nin güneyinde yer alan Han Yunus kentindeki Nasır Hastanesi doktorları, İsrail bombardımanında ölen annenin karnındaki bebeği kurtarmayı başardı.

Trend 25-10-23 15:17

Van Kalesi'nin zirvesindeki Süleyman Han Camisi yeniden inşa ediliyor

Birçok medeniyetten izler taşıyan Van Kalesi'nin zirvesindeki Süleyman Han Camisi, yeniden inşa ediliyor.

Yurthaber 19-10-23 12:28

SON DAKİKA | İsrail'den Gazze'deki hastane yakınına yeni saldırı! Han Yunus'a çok sayıda yaralı getirildi

Hastane katliamına dünyadan tepkiler gelmeye devam ederken İsrail, bugün Han Yunus Hastanesi yakınını vurdu. Hastaneye çok sayıda yaralı getirildi. Öte yandan İsrail basını ABD yönetiminin Lübnan'daki Hizbullah ile savaş başlatmaması için İsrail'e baskı kurduğunu yazdı. Rusya ise çatışmaların sona ermesi için Türkiye'nin önerdiği formülü görüşmeye hazır olduklarını açıkladı.

Haber 19-10-23 10:44

7 EKİM REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI! Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, MasterChef reyting birincisi kim oldu?

7 Ekim reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Bu akşam Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, Cengiz Han Destanı, MasterChef All Star gibi yapımlar ekrana geldi. Peki, 7 Ekim reyting sonuçları açıklandı mı? Gönül Dağı, Kardeşlerim, Kader Bağları, Cengiz Han Destanı, MasterChef reyting birincisi kim oldu?

Magazin 08-10-23 11:00

CENGİZ HAN DESTANI KONUSU VE OYUNCULARI! Cengiz Han Destanı film konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Cengiz Han Destanı (Mongol: The Rise of Genghis Khan) filmi ile ilgili aramalar filmin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla hız kazandı. Tadanobu Asano ve Honglei Sun'un başrolde olduğu dram, macera ve biyografi tarzındaki film bu akşam televizyonda ekrana gelecek. Her yayınlandığında büyük bir ilgi ile izlenen filme yine filme ilgi oldukça yoğun. Peki, Cengiz Han Destanı film konusu nedir, oyuncuları kimler? Kanal D yayın akışı

Magazin 07-10-23 19:20

460 yıllık bu sokak asırlara meydana okuyor

Eminönü’nde Rüstem Paşa Camii, Büyük Çukur Han ve Küçük Çukur Han’ın arasında kalan sokak 460 yıldır değişmeden bugünlere geldi.

Yurthaber 25-09-23 10:17

Malazgirt'teki kazı çalışmalarında çevresi toprakla kaplı han ortaya çıkarıldı

Malazgirt Savaşı alanının noktasal tespiti amacıyla yapılan kazılarda bulunan hanın çevresinden 70 kamyon toprak kaldırıldı. - Kazıya bilimsel danışmanlık yapan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Adnan Çevik: - "Yapıda ciddi tahribatlar vardı. Güçlendirme yaparak bir sonraki aşamada restorasyonla ilgili projemizi yürütmek için sanat tarihi uzmanlarının çalışmasına uygun bir hale getirdik"

Yurthaber 24-08-23 12:24

Sultan Abdülhamit Han’ın eseri ağır tonaj tehdidi altında

Sivas’ın Kangal ilçesinde Sultan Abdülhamit Han tarafından eski Sivas-Malatya yol güzergâhında, Mancılık Deresi üzerinde, kesme taştan inşa edilmiş ve iki kemer gözlü tarihi köprü yüksek tonaj tehdidi altında.

Yurthaber 23-08-23 10:15

Abdülhamid Han sondaj gemisi yeni seferi için Mersin açıklarında bekliyor

Türkiye'nin hidrokarbon arama çalışmalarına katılan 4. sondaj gemisi Abdülhamid Han, yeni görevi öncesi Mersin'in Taşucu Limanı açıklarında bekliyor.

Yurthaber 10-08-23 14:41

Dehşete düşüren olay! Cansız manken zannetti, kadın cesedi çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Mezit deresi kenarında dinlenmek için mola veren Mehmet Ali Han, su kenarında kadın cesedi ile karşılaştı. Polise haber veren Mehmet Ali Han, "Dere yatağındaki gördüğümü cansız manken sandım. Yanına gidince gerçeği fark ettim" dedi. İşte olayın detayları...

Haber 12-07-23 22:10

Kahreden kaza! Annesinin kucağındaydı... Otomobil takla atıp tarlaya uçtu

Sivas’ta yoldan çıkan otomobilin takla attığı kazada ağır yaralanan Abdülhamid Han isimli 3 aylık bebek kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Haber 30-06-23 12:26

Dünya bu görüntüleri konuşuyor! Eski Pakistan Başbakanı İmran Han böyle gözaltına alındı

Eski Pakistan Başbakanı ve Pakistan Adalet Hareketi Partisi (PTI) lideri İmran Han hakkındaki davaları izlemek için başkent İslamabad'a geldi. Han İslamabad Yüksek Mahkemesi dışında paramiliter birlikler tarafından gözaltına alınıp tutuklandı. Hakkında 90'ın üzerinde açılmış dava bulunan Han'ın hangi sebeple tutuklandığı belirsizliğini koruyor. PTI siyasetçilerinden Musarrat Çima, Han'a işkence edildiğini ve paramiliter birliklerin Han'ı dövdüğünü öne sürdü.

Haber 09-05-23 14:31

Peçenekler kimdir, nerede kuruldu? Peçeneklerin Türk tarihindeki önemi nedir, Peçenekler Türk mü?

Bazı islam kaynaklarında adı ‘Biçene, Beçenek’ ya da ‘Beçene’ olarak geçen Peçenekler, Anadolu ağzında ‘gayretli, iyi iş görür’ anlamına gelen ‘Peçeneke’ ya da ‘Beçenek’ olarak bilinen bir Orta Asya kavmidir. Göktürk dönemindeki Oğuz boylarındandır. Anayurtları Orta Asya’dır. Sonraları varlıklarını geliştirerek Sriderya (Seyhun) ve Volga (İdil) ırmaklarına yerleşmişlerdir. Çok güçlü, savaş deneyimli, kalabalık ve disiplinli ordulara sahiptirler. Peki, Peçenekler Türk mü?

Egitim 08-05-23 10:04

Cudi Gabar dağı nerede? Cudi dağı petrol rezervi neresi? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan petrol müjdesi!

Cudi Gabar dağının nerede olduğu merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Erdoğan, Karapınar GES, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan projelerin açılış törenine katılıyor. Petrol müjdesi veren Erdoğan, "Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol bulduk." dedi. Peki, Cudi Gabar dağı nerede? Cudi dağı petrol rezervi neresi?

Haber 02-05-23 19:18

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan petrol müjdesini Konya'da duyurdu! '100 bin varil üretim kapasitesine sahip'

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karapınar GES, Bozkır Barajı ve Abdülhamit Han Caddesi ile yapımı tamamlanan projelerin açılış törenine katıldı. Erdoğan, konuşmasında beklenen petrol müjdesini de verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cudi, Gabar'da günlük 100 bin varil üretim kapasitesine sahip petrol bulduk." ifadelerini kullandı.

Haber 02-05-23 18:32

'Cumhurbaşkanım sözümüzü tuttuk...' Karadeniz gazı karaya ulaştı, ilk alevleri geceyi aydınlattı

Karadeniz’in derinliklerinde keşfedilen gaz karaya ulaştı. Karadeniz Gazı'nın ilk alevleri geceyi aydınlattı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın verdiği görevi tamamlamanın huzuru içerisinde olduklarını belirten Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Genel Müdürü Melih Han Bilgin, "Sayın Cumhurbaşkanım sözümüzü tuttuk. Bize verdiğiniz görevi tamamladık" ifadelerine yer verdi.

Finans 19-04-23 06:20

Bakan Dönmez yerinde inceledi! Karadeniz gazı için geri sayım başladı, günler kaldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 20 Nisan'da yerli Karadeniz gazının karaya çıkacağı ilk noktada incelemelerde bulundu. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Melih Han Bilgin'den detaylı bilgi alan Bakan Dönmez'e Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan Bayraktar da eşlik etti.

Finans 16-04-23 15:52

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan Karadeniz gazı açıklaması! TPAO Genel Müdürü tarih verdi

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazı için 20 Nisan'ı işaret etti. Erdoğan açıklamasının devamında deprem bölgesiyle ilgili olarak da "Vatandaşlarımdan 1 yıl gibi süre talep ettim. İnşallah biz bu konutlarımızı süratle bitirip hak sahiplerine teslim edeceğiz" diye konuştu. Öte yandan TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Karadeniz gazı ile ilgili olarak "Mayıs ayı başında tamamen gaz sisteme verilmeye başlanacak" dedi.

Haber 14-04-23 14:05

Yüz Yıllık Mucize'nin yıldızı Birkan Sokullu Tuğba Ekinci’nin klibinde oynamış! Yatak sahnesi yıllar sonra olay oldu

Masumlar Apartmanı dizisinde hayat verdiği Han karakteri ile büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Birkan Sokullu şimdilerde Ebru Şahin ile başrollerini paylaştığı yeni dizi Yüz Yıllık Mucize ile seyircisinin karşısına çıkıyor. Hem başarılı performansı ile hem de yakışıklılığıyla dikkat çeken ünlü ismin kariyerinin ilk yıllarında Tuğba Ekinci’nin klibinde oynadığı ortaya çıktı.

Magazin 12-04-23 16:55

Kuraklık alarmı veren Kazdağları’ndan sevindiren görüntü

Kazdağları’nda son yıllarda yaşanan en kurak kış aylarının ardından kuruma noktasına gelen Han Dere Şelalesi, bahar yağmurları ile birlikte tekrar yüksek su debisine ulaştı.

Yurthaber 07-04-23 10:22

Kahramanmaraş'ta enkaz altında kalan kediye depremden 49 gün sonra ulaşıldı

Kahramanmaraş'ta yaşamını sürdüren Dina ailesi, "asrın felaketi" olarak nitelenen 6 Şubat'taki depremlerde enkazda kalan "Han" isimli kedilerini 49 gün sonra yıkıntıların altında buldu.

Yurthaber 28-03-23 14:56

SON DAKİKA | Acı haberler peş peşe geldi! Biri hastanede, öbürü otelde çıkan yangınlar sonucu can kayıpları...

İstanbul güne peş peşe gelen yangın haberleriyle başladı. Biri otelde, biri ise hastanede çıkan yangınlarda can kayıpları yaşandı. Pendik'teki 7 katlı otelde sabah saatlerinde yangın çıkmasıyla beraber içeridekiler apar topar tahliye edildi. Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ise gece çıkan yangınla ilgili de acı haberi İstanbul Valiliği duyurdu.

Haber 24-03-23 08:20

Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yangın! Çok sayıda ekip sevk edildi

İstanbul'da bulunan Sultan Abdulhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yangın çıktı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangına çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın nedeniyle hastanede tedavi gören olan hastalar diğer hastanelere sevk edildi.

Haber 24-03-23 06:13

Adıyaman'da depremde yıkılan sitenin yapı denetim yetkilisi tutuklandı

Adıyaman'da, çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği depremde yıkılan Han Sitesi'nin yapı denetim yetkilisi Deniz Çakmak tutuklandı.

Yurthaber 16-03-23 12:09

İBB Meclis Toplantısında gergin anlar: Sokaklara verilen isim tartışmaya neden oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Mart Ayı Olağan Toplantısında Pendik ilçesindeki cadde isimlendirilmesi teklifi tartışmaya neden oldu. Pendik’te iki caddeye Sultan Vahdettin ve Sultan Abdülhamid Han isimleri verilmesi teklifi, tartışmaların ardından oy çokluğuyla kabul edildi.

Haber 14-03-23 17:53

Kahramanmaraş Dondurma Müzesi depreme tadilatta yakalandı

Kahramanmaraş'ın tarihi ve turistik değerleri arasında yer alan Dondurma Müzesi'nin bulunduğu Katip Han Konağı, depremleri hafif hasarlarla atlattı.

Yurthaber 08-03-23 13:30

Survivor Chaby elendi mi? Chaby Han yarışmada neden yok? Gözler Acun Ilıcalı'dan gelecek açıklamada

Chaby Han Survivor yarışmacılarının en eğlenceli olanlarından biri. Aynı zamanda Youtuber olan Chaby bir süredir oyunlarda yer almıyor. İzleyiciler yarışmacının neden oyunlara katılmadığını merak ediyorlar. Survivor bu yıl yarışmacıları oldukça zorluyor. Yarışma başlayalı daha bir ay olmamasına rağmen toplamda üç yarışmacı Survivor'dan kendi isteğiyle ayrıldı. Peki Survivor Chaby elendi mi? Chaby Han yarışmada neden yok? İşte ayrıntılar...

Magazin 05-02-23 01:38

Survivor Chaby Han kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Chaby’nin Türk eşi güzelliğiyle büyüledi

Survivor Chaby'nin kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2023 kadrosunda yer alan Chaby Han'ın Türk eşi de sosyal medyada gündem oldu. Chaby Han, 16 Mayıs 2022 tarihinde Gülce Elibol ile nikah masasına oturmuştu.

Magazin 03-02-23 14:35

Survivor Chaby Han elendi mi? Survivor Chaby neden yok? Acun Ilıcalı’dan meraklandıran açıklama

Survivor Chaby’nin elenip elenmediği merak konusu haline geldi. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor izleyicileri son bölümde Chaby Han’ın yer almamasının ardından araştırmalarını hızlandırdı. Öte yandan Acun Ilıcalı’nın açıklaması akıllarda soru işaretleri oluşturdu. Peki, Survivor Chaby Han elendi mi? Survivor Chaby neden yok?

Magazin 03-02-23 14:28

Chaby Han kimdir? Survivor Chaby evli mi, kaç yaşında? Ünlü Youtuber Survivor'da herkesi kırıp geçiriyor

Survivor Chaby'nin kim olduğu izleyiciler tarafından oldukça araştırılıyor. Yarışmadaki eğlenceli halleriyle herkesi güldüren yarışmacı bu haftanın eleme adaylarından biri. Chaby Han'ın yarışma öncesi hayatı da merak edildi. Peki Chaby Han kimdir? Survivor Chaby evli mi, kaç yaşında? İşte detaylar...

Magazin 25-01-23 17:20

CHABY HAN KİMDİR, kaç yaşında ve nereli? Fenomen Chaby Survivor'da!

Chaby Han Survivor 2023 fenomenler takımında yarışacak yarışmacılardan biri. Youtuber ve Twitter fenomeni olan Chaby halk tarafından oldukça sevilen bir kişi. Özellikle Youtube kanalındaki videolarıyla oldukça Gündem olan yarışmacının Survivor performansı nasıl olacak merak ediliyor. Peki Chaby Han kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Survivor yarışmacısının merak edilen hayatı...

Magazin 15-01-23 23:48

Chaby Han kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor Chaby Chan'in türk eşi kim? Elin Oğlu ve YouTube'un ardından şampiyonluğa oynayacak

Chaby Han Survivor 2023 sezonunda fenomenler (Influencer'lar) kadrosunda yer alacak. Bir dönem reyting rekorları kıran Elin Oğlu yarışmasıyla tanındı. Fizyoterapist Gülce Elibol ile evli olan ünlü fenomen, Survivor'da yarışacak. Peki, Chaby Han kimdir, nereli ve kaç yaşında? Survivor Chaby Chan'in türk eşi kim? İşte detaylar...

Magazin 15-01-23 14:51

Chaby Han kimdir, kaç yaşında ve nereli? Youtuber Chaby Han O Ses Türkiye Yılbaşı Özel konuğu!

Chaby Han, Youtube platformunda paylaştığı videolar ile fenomen haline geldi. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel'in konuğu olan Chaby Han programda şarkı söyledi. Öte yandan Chaby Han Survivor 2023'ün yarışmacılarından biri olacak. Peki, Chaby Han kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte O Ses Türkiye Yılbaşı Özel konuğu Youtuber Chaby Han hakkında merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 01-01-23 04:42