Hareketlendi Haberleri

Nevruz, Paskalya ve 9 günlük bayram tatili turizmi hareketlendirdi

Paskalya ve Nevruz dolayısıyla açık olan otellerdeki doluluk oranlarının yüzde 90'a ulaştığı Antalya'da, Kurban Bayramı tatilinin 9 gün ilan edilmesiyle de rezervasyonlar hareketlendi.

Yurthaber 2024-03-27 11:01:38

Selahattin Demirtaş İstanbul için çağrı mı yapacak? Kulisler hareketlendi, CHP lideri Özel'den açıklama geldi

Yerel seçimlere günler kala eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın açıklama yapacağı iddiasına ilişkin CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den dikkat çeken değerlendirmeler geldi. "Sayın Demirtaş'ın Edirne Cezaevi'nden İstanbul seçimlerine yönelik bir açıklama yaparak seçime yönelik hamle yapacağını falan beklemiyorum açıkçası" diyen Özel, böyle bir açıklama gelmesi takdirde kendileri de gerekli açıklamayı yapacaklarını belirtti.

Haber 2024-03-26 07:46:18

En sert tepki dolar ve borsadan! Merkez Bankası faiz kararı beklentileri aştı: Piyasalar hareketlendi

Merkez Bankası faiz kararı sonrasında piyasalar çok sert tepki verdi. Dolar/TL kuru yüzde 1'den fazla geri çekilerek 32 liranın altını gördü. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi 9000 puanı aştı. Ekonomistler ise Merkez Bankası'nın bu hamlesini yerinde bulduklarını dile getirdi. Dolarda kalıcı düşüş beklemediğini dile getiren Finans Uzmanı Murat Özsoy, "500bps artış yönündeki bu karar sonrasında ticari kredi faiz oranları yanı sıra ihtiyaç kredisi faiz oranları da artacak” dedi.

Finans 2024-03-21 14:35:27

Emeklilere seyyanen zam söylentileri kulislerin 1 numaralı gündemi oldu! Akşener 'arkadaşımdan duydum' dedi rakam vererek açıkladı: Emekliler ayağa kalkar

2024 Ocak ayı itibarıyla emeklilere verilen zam yüzleri güldürmedi. Hal böyle olunca hem vatandaşlar hem siyasetçiler emekli maaşlarındaki düşüklüğü dillerinden düşürmedi. Bugün gelen bir haber ise emeklileri heyecanlandırırken kulisleri de hareketlendi. Seyyanen zam iddiası sonrası İYİ Parti lideri Meral Akşener de 'Arkadaşımdan duydum' diyerek tartışmalara katıldı. Rakam veren Akşener 'emekliler ayağa kalkar" dedi. İşte detaylar...

Finans 2024-03-20 19:37:18

31 Mart için geri sayım sürüyor! Anket sonuçları paylaşıldı: O ilde sürpriz olabilir

Türkiye adım adım seçimlere gidiyor. 31 Mart'a az bir süre kala siyasetin gündemi de hareketlendi. Yapılan seçim anketlerin sonuçları da kamuoyuyla paylaşılıyor. Yapılan anketlerden bir tanesi dikkat çekti. Muğla'da yapılan anketlerde CHP ile AK Parti'nin adayları arasında oy farkının birbirine yakın olduğunu ortaya koyuldu.

Haber 19-03-24 20:45

Dün düşüşe geçen altında yukarı yönlü hareket! Gram, çeyrek altın ne kadar oldu? (13 Mart 2024 Çarşamba altın fiyatları)

ABD enflasyon verilerinin açıklanmasının ardından düşüşe geçen altın yeniden hareketlendi. Gram altında 'dolar' desteği gözlenirken altın fiyatları ne oldu? Gram altın, çeyrek altın ne kadar?

Finans 13-03-24 11:54

Cumhurbaşkanı Erdoğan 'Son seçim' dedi, gündem hareketlendi! Fatih Portakal erken seçim için tarih verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yerel seçimler için son seçimim yorumunda bulunması ardından AK Parti Urfa Milletvekili Bekir Bozdağ'ın Meclis'i işaret etmesi siyasetin gündemini hareketlendirdi. Gazeteci Fatih Portakal, ana gündem maddesi haline gelen erken seçim ile ilgili olarak canlı yayında tarih verdi.

Haber 12-03-24 21:21

Damat düğünün ortasında en yakın arkadaşı ve gelinin yasak aşkını ifşa etti! Davetlilere fotoğraf dağıttı...Tüm düğün masraflarını gelin ödedi

Bir damadın düğün yemeği konuşmalarından önce aldatan karısını ifşa etmesi üzerine sosyal medya bir anda hareketlendi. Sosyal medya kullanıcıları o anları yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Trend 12-03-24 11:05

Asgari ücrete ara zam iddiası! Kulisler hareketlendi, AK Partili ismin açıklamasına dikkat çekti!

Seçimler öncesi emeklilere seyyanen zam iddiaları tartışılırken bir yandan da asgari ücrete temmuz ayında ara zam beklentisi oluştu. Çalışanlar yapılan açıklamaları merakla takip ederken "Asgari ücrete temmuz ayında zam gelir mi? Kulis bilgileri neler?" sorularına yanıt aranıyor.

Finans 08-03-24 07:37

Sıfır otomobillerin fiyatları arttı, ikinci el piyasası hareketlendi: Araç alacaklar dikkat, zam için tarih verildi

Mart ayı başında sıfır araçlara gelen zamlar sonrası alıcılar yeniden ikinci el piyasasına yöneldi. İkinci el araç alacakların elini çabuk tutması gerekiyor. İlgi sonrası mayıs ve haziran aylarında ikinci el araçlarda da zam bekleniyor.

Finans 07-03-24 13:06

Leylek köyündeki yuvasına 13. kez konan Yaren, turizmi de hareketlendirdi

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, Uluabat Gölü'nün kıyısındaki kırsal Eskikaraağaç Mahallesi, "Yaren" leylek ve balıkçı Adem Yılmaz'ın 13. kez buluşmasıyla hareketlendi.

Yurthaber 04-03-24 13:38

Canlı yayında emekliye çifte zam iddiası! 2 bin, 3 bin, 4 bin TL mi? SGK Uzmanı Özgür Erdursun rakam verdi: Aldığımız duyumlar...

SSK Bağ-Kur Emekli Sandığı (4a-4b-4c) kapsamındaki tüm emekliler yüzde 49,25 emekli maaşı zammı aldı. Bayram ikramiyeleri de 3 bin TL'ye yükseldi. Zamlar yetersiz kalınca seçim öncesi kulisler yeniden hareketlendi. SGK Uzmanı Özgür Erdursun katıldığı canlı yayında mart ayı öncesini işaret ederek seyyanen zam için rakam verdi.

Finans 23-02-24 12:44

Gökhan Zan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu! Sürpriz gelişmeyi açıkladı, parti ise...

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Hatay milletvekili adayı olarak gösterilen eski futbolcu Gökhan Zan ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Zan, yarın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacak. Haberi duyuran gazeteci Hasan Basri Akdemir, Zan'ın hangi partiden aday olarak gösterileceğini de açıkladı.

Haber 11-02-24 22:18

Seçim öncesi kulisler hareketlendi: Emeklilere seyyanen zam mı geliyor? En düşük emekli maaşı için 12 bin TL iddiası…

Milyonlarca emekli maaş zammı açıklamalarını merakla takip ediyor. Emeklilerin ek zam farkları hafta başında hesaplara geçerken seçim öncesi seyyanen zam iddiaları yeniden gündeme geldi.

Finans 11-02-24 15:06

Emekliye seyyanen zam müjdesi: Erdoğan’ın o sözü yeni düzenlemenin sinyali: Rakam 4 bin lira!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2024'ü ‘emekliler yılı’ ilan etmesiyle birlikte milyonlarda seyyanen zam beklentisi oluşmuştu. Ankara kulisleri bir kez daha hareketlendi. Sandık öncesi emekliye zam müjdesi ufukta göründü. Ayrıca emekli bayram ikramiyelerinde de artış yapılabileceği öne sürüldü.

Finans 07-02-24 09:04

Adaylık açıklaması gündem olmuştu! Başak Demirtaş ile ilgili çarpıcı iddia

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla gündem de hareketlendi. Seçimler için kritik nokta ise İstanbul... Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ederken Başak Demirtaş'ın DEM Parti'den adaylık açıklaması gündem olmuştu. DEM Parti'den henüz resmi bir açıklama gelmezken, partide 3 farklı görüşün hakim olduğu ve yaşanan tartışmalardan dolayı Demirtaş'ın adaylıktan çekileceği iddia edildi.

Haber 06-02-24 19:13

Gazeteci Fatih Portakal canlı yayında gündem olacak iddiayı paylaştı! CHP ile DEM İstanbul'da anlaştı

31 Mart'a doğru adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Yerel seçimlerde gözler İstanbul'da olacak. Parti ve ittifakların adaylarının büyük bir çoğunluğu belirlenirken son günlerde Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın da "İstanbul'dan aday olabilirim" açıklaması gündem yaratmıştı. Gazeteci Fatih Portakal, İstanbul konusunda kendisinde gelen bir iddiayı aktararak CHP ile DEM'in İstanbul noktasında anlaştığını aktararak öne çıkan isimleri paylaştı.

Haber 31-01-24 21:19

Kulisler hareketlendi, seçim öncesi yeni zam iddiası: En düşük emekli maaşı 17 bin TL'ye çıkabilir

Milyonlarca emeklinin beklediği ek zam Meclis'ten geçti, Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından maaşlara yansıması bekleniyor. Emekliler ek zamma kavuşmadan yeni bir ek zam geleceği iddiaları da devam ediyor. Kısa Dalga yazarı Mehmet Çetigüleç Ankara kulis bilgilerini aktardı. Çetigüleç, en düşük emekli maaşının 14-17 bin TL arasına çıkarılacağını iddia etti.

Finans 28-01-24 10:45

Memurların gözü kulağı bu haberde! Kulisler hareketlendi, çalışmalar başladı: Memura büyükşehir tazminatı geliyor, maaş farkı...

Artan enflasyonla birlikte özellikle büyükşehirlerdeki kira artışları gündem olmuştu. Memurlar yaşanan kira artışları sonrasında daha az kira ödeyebilmek için küçük illere gitmenin yollarını aramaya başlamıştı. Kulislerde konuşulanlara göre büyükşehirlerde çalışan memurlar için 'büyükşehir tazminatı' geliyor. AK Parti'nin 30 Ocak'ta açıklayacağı yerel seçim beyannamesinde tazminat konusuna da yer ayırması beklendiği aktarıldı.

Finans 23-01-24 20:06

Yeniden Refah Partisi'nden 'ittifak' açıklaması! Kulisler hareketlendi... AK Parti ne teklif edecek bunu bilmiyoruz dedi, İmamoğlu için noktayı koydu: İstemiyoruz

Yerel seçimlerde özellikle İstanbul'da AK Parti ile ittifak yapıp yapmayacağı merak konusu olan Yeniden Refah Partisi'nden (YRP) kulisleri hareketlendiren bir açıklama geldi. AK Parti heyeti ile bir araya geleceklerini duyuran YRP Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, "Ne teklif edecek bunu bilmiyoruz" dedi. Kılıç'ın İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili sözleri ise dikkat çekti.

Haber 22-01-24 15:37

Mansur Yavaş'ın rakibi Turgut Altınok anketlerdeki oy oranını açıkladı: Oy vermeyenler 'Keşke verseydik' diyecek

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya başladı. Cumhur İttifakı'nın Ankara adayı Turgut Altınok, AK Parti Genel Merkezi'nce yapılan anketlerde "Altınok'a oy verebilirim" diyenlerin oranının yüzde 73 olduğunu aktardı.

Haber 21-01-24 20:59

Kulisler hareketlendi: Herkes bunu konuşuyor, yerel seçim öncesi emeklilere ilave ek zam iddiası

TÜİK'in aralık ayı enflasyon verilerini açıklamasının ardından memur ve emeklilerin de zam oranları belli oldu. Memur ve SSK-Bağkur emeklilerinin zam oranlarındaki makas açılınca hükümetten ek zam kararı geldi. 31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken kulisler de hareketlendi. Seçimler öncesinde emeklilere bir ek zam daha mı geliyor?

Finans 21-01-24 09:25

Adliyede 'şeriat' sloganları yükseldi! Atatürk'e hakaret davası: Bugünkü görüntüler sosyal medyayı salladı

Atatürk'e hakaret yağdırıp sosyal medyada paylaştıktan sonra tutuklanan Ahmet Bostancı hakkında karar verilmesi sonrası adliye hareketlendi. Kararı karşılayan kalabalık bir grubun "Yaşasın şeriat" diye bağırdığı ve tekbir getirdiği anlar bir anda sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Haber 16-01-24 14:15

DEM Parti’den Ankara sürprizi! Yerel seçimlerde aday gösterecekleri illeri tek tek duyurdular…

DEM Parti’nin yerel seçimler öncesinde aday göstereceği iller merak edilirken konu ile ilgili çok önemli bir son dakika bilgisi geldi. DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan, Ankara, Antalya, Bolu, Konya, Kocaeli, Kayseri ve Samsun’da aday çıkaracaklarını bildirdi. Ankara’da aday gösterileceğinin açıklanmasının ardından Ankara kulisleri de hareketlendi. İşte detaylar…

Haber 12-01-24 15:40

Bankalar mevduat faizini düşürdü! Piyasalar hareketlendi! Faiz oranları ne olacak? Rakam ve tarih verdi: Yüzde 60...

Bankaların verdiği mevduat hesapları için verdikleri faiz oranları seçim öncesinde birden bire yüzde 45-50 seviyelerinden 40 civarına inince piyasalarda herkes aynı sorunun cevabını merak etmeye başladı. Mevduat faizleri neden düştü? Faiz oranlarındaki bu düşüş sürecek mi? Uzman isim bu sorulara tek tek yanıt verirken faiz oranları ile ilgili de geleceğe dönük dikkat çeken bir rakam verdi. Peki seçimlerden sonra faiz oranları artacak mı? İşte kredi ve mevduat faizlerindeki son durum...

Finans 10-01-24 08:20

Kurum ile Uraloğlu'nun gündem olan karesine İmamoğlu'ndan tepki! Ben ve yol arkadaşlarım cevabını verir

AK Parti'nin İstanbul adayı olarak Murat Kurum'u açıklamasının ardından İstanbul'da siyasi arena hareketlendi. İBB Başkanı ve CHP'nin 31 Mart seçimlerindeki adayı Ekrem İmamoğlu Kurum'la ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İmamoğlu ayrıca Kurum'un gündem olan Bakan Uraloğlu fotoğrafına da tepki gösterdi.

Haber 09-01-24 13:37

İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara adayı kim olacak? Kulisler hareketlendi, Ankara adayı için dikkat çeken detay: İşte öne çıkan isimler...

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken İYİ Parti'nin İstanbul ve Ankara'da çıkaracağı adaylar merak ediliyor. İYİ Parti'nin Adana'daki yerel seçim kampı öncesinde kulislerde isimler konuşulmaya başlandı. İYİ Parti'nin önce Ankara adayını daha sonra ise İstanbul adayını açıklamasının beklendiği konuşulurken Mansur Yavaş'ın karşısında ülkücü kökenli birisinin çıkarılacağı iddia edildi.

Haber 01-01-24 18:58

Yeğeni paylaştı, Ankara kulisleri hareketlendi! AK Parti'nin adayı o isim mi olacak? Hemen yanıt geldi

Türkiye, iyiden iyiye yerel seçim havasına girdi! CHP'nin Ankara ve İstanbul adayının Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu olduğu da kesinleşti. Burada tüm gözler AK Parti ve MHP'ye çevrilmişti. İstanbul için ismi geçen adayların dışında Ankara için de hummalı bir çalışma sürüyor. AK Parti'nin Ankara adayının belli olduğu iddiası bir anda gündem yaratırken; iddialar sonrası açıklama geldi.

Haber 27-12-23 16:49

Uygun kredi için 'yakın zamanda devreye alınacak' dedi: Mayıs, Haziran, Eylül, Ekim... Ev almak isteyenler bu tarihlere dikkat!

Konut fiyatları düştü piyasa hareketlendi. Kampanyalar aracılığıyla da tüketiciye cazip teklifler sunuluyor. Yeni yılla birlikte fiyatların yönü ise merak konusu. Uzman isim 2024 yılında konut fiyatları ve kiralar için dikkat çeken açıklamada bulundu. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Hakan Akçam, “Mayıs, Haziran gibi öğrenciler gittikten sonra yine stabil gider. Eylül, Ekim gibi tayin döneminde okulların açılmasıyla hareket olacağı kanaatindeyiz" dedi.

Finans 26-12-23 14:22

ÖZEL | Asgari ücret zammı için heyecan dorukta! %50 alt sınır oldu 'ilave zam' gündeme geldi... İki seneyi kıyaslayarak duyurdu 'En az 17 bin TL'

Asgari ücret zammı için artık son düzlüğe girilirken, gözler komisyona çevrildi. 31 Aralık'a kadar netleşmesi gereken asgari ücret zam oranı için kulisler hareketlendi. 2022'de toplamda yüzde 94; 2023 yılında ise toplam yüzde 107'lik bir zam yapıldığına dikkat çeken Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, Mynet'e yaptığı açıklamada 2024 asgari ücret zammı için rakam verdi. Yüzde 50'lik zammın alt sınır olacağını belirten Erdursun ilave zam iddiasını gündeme getirdi. Asgari ücret ne kadar olacak?

Finans 22-12-23 16:26

Piyasalar hareketlendi! Dolar, euro, altında rekor fiyatlar: İşte döviz, altın ve borsada son durum

Dolar, altın ve euro fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dolar tüm zamanların rekorunu kırarak 29,43'e kadar yükseldi, euro da 32,38'i gördü. Gram altında da rekor geldi. Gram altın, ons altın ve dolar/TL'deki yükselişin etkisiyle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 1938 TL'yi gördü.

Finans 22-12-23 11:05

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Fatih Erbakan o illerin ismini bir bir sıraladı! Cumhur'da ittifak tablosu netleşiyor: İstanbul, Ankara, İzmir...

Cumhur İttifakı'nda ittifak mesaisi son günlerde hareketlendi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan önce HÜDA Par lideri Yapıcıoğlu, ardından Yeniden Refah lideri Fatih Erbakan ile sürpriz görüşmeler gerçekleştirmişti. AK Parti, MHP ile 30 büyükşehirde ortak aday gösterme kararı alırken Fatih Erbakan'ın açıkladığı iller de ittifak tablosunu şekillendirdi.

Haber 18-12-23 15:33

Son sözü Akşener söyleyecek! Randevu talebi yanıtsız kaldı... İYİ Parti'yle farkımız 1 puan

CHP lideri Özgür Özel'in İYİ Parti ile iş birliği yapma çabaları sırasında devreye Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ girince Ankara'nın gündemi hareketlendi. Geçtiğimiz günlerde, seçim döneminde Kemal Kılıçdaroğlu ile yaptıkları gizli protokolü ifşa eden Özdağ şimdi İYİ Parti'yle yerel seçimlerde iş birliği peşinde. Meral Akşener'e ilettiği teklif ve randevuyla ilgili yeni açıklama yapan Özdağ'ın sözünü ettiği anketlerdeki oy oranları ise çok konuşulacak türden...

Haber 04-12-23 14:46

İzmir bilmecesinde kulisler hareketlendi: Tunç Soyer aday olacak mı? Antalya'da Muhittin Böcek'e rakip çıktı! Eskişehir kararı Büyükerşen'de...

CHP yerel seçimlere hazırlanırken büyükşehir adayları merak konusu. Özgür Özel yalnızca Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve Özlem Çerçioğlu için söz verdiğini açıklayarak İstanbul, Ankara ve Aydın'da başka adayları kapıyı kapatmıştı. Bunun üzerine gözlerin çevrildiği İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer için kulisleri hareketlendiren bilgiler geldi. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'in adaylığıyla ilgili de iddialar gelirken Antalya'da ise Muhittin Böcek'e rakip çıktı!

Haber 27-11-23 14:42

Özgür Özel seçildi, İmamoğlu istedi! İzmir için çok konuşulacak 'Selin Sayek Böke' iddiası

Yerel seçimlere lider değişikliğiyle girecek olan CHP'de, Özgür Özel'in genel başkan seçilmesiyle kulisler hareketlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu hariç, kurultay sürecinde Kılıçdaroğlu'nu destekleyen 10 büyükşehir belediye başkanının yeniden aday gösterilip gösterilmeyeceği merak konusu olurken; İzmir için ortaya atılan 'Selin Sayek Böke' iddiası gündem yarattı.

Haber 06-11-23 07:57

Özgür Özel zafer sonrası yerel seçimi işaret etti, gözler 11 CHP'li büyükşehre çevrildi! Aralarındaki tek isim Ekrem İmamoğlu'ydu

CHP tarihi bir kurultayı geride bıraktı. 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu dönemi sona ererken Özgür Özel, CHP'nin 8. Genel Başkanı seçildi. İlk konuşmasında Özel, yerel seçimleri işaret ederken, gözler CHP'li 11 büyükşehir belediyesine çevrildi. Kurultay sürecinde Özel'i destekleyen tek ismin İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu olması dikkat çekerken, kulisler hareketlendi.

Haber 05-11-23 12:49

MYNET ÖZEL / Herkesin gözü orada olacak! İşte CHP'deki Kurultay öncesi son kulisler: Tam 24 sene öncesini hatırlattı... Kıran kırana yarış!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) kurultayı için geri sayıma geçildi. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun karşısında en güçlü rakip olarak 'değişimcilerin' adayı Özgür Özel gösterilirken; hafta sonu yapılacak kurultayın kıran kırana geçmesi bekleniyor. Aylardır konuşulan 'değişim'in gerçekleşip gerçekleşmeyeceği merak konusu olurken, kulisler de hareketlendi. Kurultay öncesi gazeteciler Ali Haydar Fırat, Şaban Sevinç ve CHP'li Gürsel Tekin; Mynet'in sorularını yanıtladı.

Haber 02-11-23 12:48
CHP

Yerlikaya, Kurum, Göksu ve Karaismailoğlu konuşulurken... AK Parti'nin İstanbul adayı için sürpriz iddia: Fatma Şahin olursa şaşırma

AK Parti'nin İstanbul adayı için kulisler hareketlendi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın isminin konuşulduğu iddiası yalanlanırken dikkat çeken yeni bir iddia ortaya atıldı. Murat Kurum isminin anketlerde öne çıktığını belirten gazeteci Kenan Taş, "Çok güvendiğim bir AK Partili isim 'İstanbul için Fatma Şahin'in ismi çıkarsa şaşırma' dedi" diye konuştu.

Haber 31-10-23 14:41

İstanbul için 'ortak aday' iddiası! Gelecek, Saadet ve DEVA... Kulisler hareketlendi, açıklamalar peş peşe geldi

Gelecek, Saadet (SP) ve DEVA partilerinin yerel seçimlerde İstanbul'da ortak aday çıkaracağı gündeme geldi. Gelecek Partisi yetkilisi, SP ile görüştüklerini belirtip “Kongre süreçleri geçsin ve taşlar yerine otursun. İstanbul ve Ankara son noktada konuşulur” ifadelerini kullanırken; SP ve DEVA'dan ise açıklamalar peş peşe geldi.

Haber 12-10-23 07:22

Emekliye 5 bin TL ikramiye sonrası yeni gelişme! Şimdi de bankalar harekete geçti… Emekli promosyonu 12.500 TL’ye yükseldi

Emekli maaşı zammı için geri sayım başlarken Cumhurbaşkanı Erdoğan 16 milyona yakın kişi için 5 bin TL Cumhuriyet ikramiyesi verileceğini duyurmuştu. Hem aylığı bağlanan EYT'lilere hem de mevcut emeklilere yönelik promosyon kampanyaları ise bu gelişmenin ardından hareketlendi. Bankalardan 12 bin 500 liraya varan emekli maaşı promosyonu alma imkanı ortaya çıktı. Diğer bankaların da bu rakam ayak uydurarak promosyon tutarlarını arttırması bekleniyor.

Finans 11-10-23 10:17

AK Parti Mansur Yavaş'ın karşısına çıkaracak! Ankara'da kulisler hareketlendi, adaylık için iki isim öne çıkıyor

Yerel seçim için çalışmalarına hız veren AK Parti'de Ankara adaylığı için iki isim öne çıktı. Kulislerde Turgut Altınok ve Hulusi Akar isminin konuşulduğunu belirten gazeteci Fatih Portakal "Turgut Altınok'un Mansur Yavaş'ın karşısına AK Parti'den aday olarak çıkacağı tahmin ediliyor." dedi. Portakal, Altınok'un görev beklediğinin de altını çizdi.

Haber 27-09-23 08:02

İkinci aday belli oldu, kulisler hareketlendi! İmamoğlu taraftarı isme CHP Genel Merkezi'nin desteklediği rakip çıktı

Adım adım kurultaya yaklaşan CHP'de gözler son olarak İstanbul İl Başkanlığı seçimine çevrildi. Parti içi 'değişim' taraftarlarının desteklediği Özgür Çelik dün adaylığını duyurmuş, İmamoğlu hakkında verdiği mesajla dikkatleri üzerine çekmişti. Sahneye çıkacak ikinci aday da kulislere sızdı. Genel merkezin desteklediği belirtilen ikinci adayın açıklamayı kısa süre içinde yapması bekleniyor.

Haber 25-09-23 10:59

Son dakika | Avrupa Merkez Bankası'ndan 'faiz' kararı! Euro/TL hareketlendi...

Son dakika haberi: Avrupa Merkez Bankası, piyasaların beklediği faiz kararını açıkladı. Alınan kararla birlikte piyasa beklentileri doğrultusunda 3 temel politika faizi 25 baz puan artırıldı. Kararla birlikte euro/TL hareketlendi.

Finans 14-09-23 15:27

Emekli maaşları ile ilgili Bakan Şimşek konuştu, kulisler hareketlendi! İkramiye mi kök maaşa zam mı? İşte detaylar…

Emekli maaşları ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği talimatı hatırlatarak en düşük emekli maaşına düzenleme için çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Şimşek, imkanlar çerçevesinde hareket edeceklerini söyledi, milyonlar yeni yasama yılı için gün saymaya başladı. İşte kulislerde emekli maaşları ile ilgili konuşulan son detaylar...

Finans 13-09-23 07:57

İmamoğlu'na sürpriz rakip kulisleri hareketlendirdi! Bugünlerde konuşuluyor, Erdoğan ile görüşmüşler

Yerel seçimlerde rekabetin en yoğun geçeceği belediyelerden biri kuşkusuz İBB olacak. Ekrem İmamoğlu mega kenti 5 yıl daha yönetmeye talip. Haliyle AK Parti'nin İmamoğlu'nun karşısına rakip olarak çıkaracağı isim büyük merak konusu. Son olarak Ankara kulisleri sürpriz bir isimle hareketlendi!

Haber 09-09-23 10:39

BBP lideri Mustafa Destici, partisinin yerel seçim kararını açıkladı

Meral Akşener’in yerel seçimlerle ilgili kararı sonrası Ankara kulisleri hareketlendi. BBP lideri Mustafa Destici de partisinin yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceğini açıkladı. Destici, bazı bölgelerde Cumhur İttifakı ile bazı yerlerde de kendi adaylarıyla seçime gideceklerini belirtti.

Haber 31-08-23 11:27

İBB adaylığına hazırlık fotoğrafı mı? Murat Kurum paylaştı, kulisler hareketlendi

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için geri sayım başlarken, İstanbul adaylığı için adı geçen isimlerden olan AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum'un paylaştığı fotoğraf karesi dikkat çekti. Söz konusu paylaşım sonrası kulisler hareketlenirken, "İBB adaylığına hazırlık fotoğrafı mı?" sorusu akıllara geldi.

Haber 31-08-23 08:40

SON DAKİKA | Emekli maaşlarına zam için 3 formül! Seyyanen zam, refah payı ve taban maaşlarının değişmesi... Geri sayım başladı

Son dakika haberi: Emekli maaş zammı milyonlarca vatandaş gelecek haberlere kilitlenmiş durumdayken 'Emekli maaşlarına ne kadar zam olacak? Emekli maaşları artacak mı?' sorularına yanıt arıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın emekli maaşların zam için çalışmaların yapıldığını açıklamasıyla kulisler de hareketlendi. Masada emekli maaş zammı için 3 farklı formülün oluğu iddia edildi. Buna göre seyyanen zam, refah payı ve taban maaşlarının yeniden belirlenmesi gündemde. İşte detaylar...

Finans 27-08-23 10:00

Tanju Özcan Zafer Partisi'ne mi katılacak? Ümit Özdağ 'Beraber yürüyeceğiz' dedi, kulisler hareketlendi

CHP'den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın yerel seçimlerde hangi partiden aday olacağı merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı. Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın, Özcan hakkında “Sayın başkan birlikte Atatürk ve Cumhuriyet için yürüyeceğiz” ifadelerini kullanması, “Özcan Zafer Partisi’ne mi yakınlaşıyor” sorularını akıllara getirdi.

Haber 23-08-23 09:12