Harry Truman Haberleri

Filmleri aratmayacak ilginç hikaye! En yakın arkadaşının aile tarafından kiralanan bir oyuncu olduğunu öğrendi... Bu resmen çılgınlık

Lawson Spolansky isimli bir TikTok kullanıcısı, teyzesinin 10 yıl boyunca 'en iyi arkadaşı' olması için bir oyuncuyu kiraladığını keşfettiğinde yaşadığı şaşkınlığı paylaştı. TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü yaşanan olaya anlam veremediğini ifade ederek durumun "Truman Show" filmine benzediğini söyledi.

Trend 2024-03-15 09:45:09

Şampiyonlar Ligi'nde dev gece: PSG ve Bayern Münih çeyrek finalde! Mbappe'nin ağları delen şutu...

Şampiyonlar Ligi'nde ilk çeyrek finalistler belli oldu. PSG, Real Sociedad karşısında hata yapmazken, Kylian Mbappe maçın 15. dakikasındaki şutuyla ağları deldi. Bayern Münih ise ilk maçta 1-0 yenildiği Lazio karşısında geri döndü. Manuel Neuer'in tarihe geçtiği gecede, Harry Kane ise rekor egale etti.

Spor 2024-03-06 11:09:51

Harry Kewell, Japonya'da takım çalıştıracak

İskoçya'nın Celtic takımında yardımcı antrenörlük yapan Harry Kewell, Japonya ekibi Yokohama F. Marinos'un teknik direktörü oldu.

Spor 2024-01-01 17:15:02

Covid'i, Hitler'i ve 11 Eylül'ü bilmişti! Nostradamus'un çok ses getirecek 2024 yılı kehanetleri: Tek tek sıralamış

Dünya çapında büyük bir üne sahip olan kahin Nostradamus'un "Les Propheties" (Kehanetler) adlı eserinde 2024 yılı için yazdıkları ortaya çıktı. Şimdiye kadar birçok kehaneti gerçekleşen Nostradamus'un 2024 yılı içinki kehanetinde ise Çin ile savaş, Prens Harry, iklim felaketleri ve yeni bir papa gibi konularında kehanetleri bulunuyor. İşte yeni yılda tüm insanlığı bekleyen o kehanetler!

Trend 2023-12-26 16:55:03

Görenler gözlerine inanamadı! Çinli bilim insanları görünmezlik pelerini gerçek oluyor!

Çin Bilimler Akademisi'nde görevli Chu Junhao, icat ettikleri "görünmezlik teknolojisini" tanıttı. Junhao, yakın gelecekte Harry Potter'ın görünmezlik pelerininin dolaplarımızda sıradan bir eşya geleceğini açıkladı.

Trend 05-12-23 16:06

Her yerde aranıyor! Harry Kane'e benzeyen hırsız, sosyal medyanın gündemine oturdu

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Bayern Münih'in yıldız golcüsü Harry Kane'in Londra'da hırsızlık suçundan aranan kişiye çok benzemesi, sosyal medyanın gündemine oturdu. Polisin paylaştığı görseldeki hırsızın Harry Kane ile çok benziyor oluşu, esprili yorumlara yol açtı.

Spor 25-11-23 17:58

MAÇ SONUCU: Galatasaray, Bayern karşısında son bölümde yıkıldı! Aslan, Harry Kane'e engel olamadı...

Son dakika haberleri: UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. maçında Almanya ekibi Bayern Münih ile temsilcimiz Galatasaray karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan müsabaka, büyük bir heyecan fırtınasına sahne olurken, her iki takım da oldukça yüksek bir mücadele sergiledi. Futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta kazanan taraf 2-1'lik skorla Bayern Münih oldu. İşte karşılaşmadan detaylar...

Spor 09-11-23 00:56

Bayern Münih dinlene dinlene gol attı! 37 dakikada rakip kaleye 8 gol atan Alman devinde Harry Kane'in golü şimdiden Puskas'a aday...

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih, liginde Darmstadt 98'i farka boğarak 8-0 mağlup etti. İlk yarısının 0-0 bittiği maçta tüm goller 51. dakikadan sonra geldi.

Spor 28-10-23 18:37

Harry Kane, Galatasaray maçının ardından açıkladı: 'Duyma yetimi kaybettim!'

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 3. maçında temsilcimiz Galatasaray ile Alman ekibi Bayern Münih karşı karşıya geldi. Rams Park'ta oynanan ve futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği maçta kazanan taraf, 3-1'lik skorla Bayern Münih oldu. Konuk takıma galibiyeti getiren gollerden birini kaydeden Harry Kane, maçın ardından yaptığı açıklamada duyma yetisini geri kazanmaya çalıştığını söyledi. İşte detaylar...

Spor 24-10-23 22:49

Prens Harry eşi Meghan Markle'ın erotik sahneleri hakkında konuştu! İzleme hatasına düştüm ve...

Meghan Markle ile Prens Harry, 2020 yılında İngiltere Kraliyet Ailesi'nden ayrılıp ABD'ye taşınmıştı. Gündemden düşmeyen çiftten Prens Harry eşinin bir döneme damga vuran seks sahnelerine dair yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

Magazin 29-09-23 10:26

Harry Potter’ın Dumbledore’u öldü mü? Michael Gambon kimdir, kaç yaşındaydı?

Dünyaca ünlü Harry Potter serisinde Albus Dumbledore karakterine hayat veren İngiliz oyuncu Michael Gambon'dan üzen haber geldi. 82 yaşında hayatını kaybeden oyuncunun vefat haberini ailesi duyurdu. Bu haberin ardından Harry Potter’ın Dumbledore’u öldü mü? Michael Gambon kimdir, kaç yaşındaydı? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Magazin 28-09-23 15:24

Harry Potter'ın sevilen oyuncusu Michael Gambon 82 yaşında hayatını kaybetti! Üzen haberi ailesi verdi

Film serisinde Albus Dumbledore karakterini canlandıran Harry Potter efsanesi Michael Gambon 82 yaşında hayatını kaybetti. Üzen haberi Gambon'un eşi ve oğlu yaptıkları basın açıklamasıyla doğruladı.

Magazin 28-09-23 15:11

Galatasaray'ın rakibi Bayern Münih'ten korkutan skor! Bochum'a gol yağdırdılar...

Devler Ligi'nde Galatasaray ile A Grubu'nda yer alan Bayern Münih, Bundesliga'nın 5. haftasında Bochum'u Allianz Arena'da ağırladı. Bavyera ekibi; 4. dakikada Eric Maxim Choupo-Moting, 13. dakikada Harry Kane, 29. dakikada Matthijs de Light ve 38. dakikada Leroy Sane'nin golleriyle ilk yarıyı 4-0 önde tamamladı. İkinci yarıda üstün oyununu devam ettiren Bayern Münih, 54 (penaltıdan) ve 88. dakikalarda Harry Kane, 81. dakikada ise Mathys Tel ile 3 gol daha bulup, müsabakadan 7-0 galip ayrıldı.

Spor 23-09-23 19:33

Harry Potter’ın rekorunu da geride bıraktı! Barbie filminden yeni rekor geldi

21 Temmuz'da vizyona giren Barbie filmi, Harry Potter: Ölümcül Yadigarlar Bölüm 2 filmini geride bırakarak Warner Bros.'un en çok gişe hasılatı elde eden yapımı olarak tarihe geçti.

Trend 29-08-23 16:01

Avrupa'da yılın transferi açıklandı! Harry Kane, 120 milyon euroya imzayı attı...

Avrupa'da yeni sezon heyecanı start alırken, takımlar takviyelerine devam ediyor. Yıllardır Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur'da forma giyen Harry Kane, İngiliz ekibine veda etmişti. Yıldız golcünün yeni adresi merak edilirken, resmi açıklama yapıldı. Bundesliga devi Bayern Münih, Harry Kane'in bonservisinin alındığını resmen açıkladı. İşte detaylar...

Spor 12-08-23 11:27

Harry Styles sahnede neye uğradığını şaşırdı! Gözüne bir cisim atıldı

'Love on Tour' turnesine devam eden Harry Styles sahnede korkunç bir olay yaşadı. Ünlülerin sahnesine atılan cisimler son dönemde gündem oluyor. Bu bu tuhaf trendin yeni kurbanı ise Harry Styles oldu.

Magazin 10-07-23 08:47

Model Delilah Belle Hamlin iç çamaşırsız haliyle olay oldu! Arkadaşı pantolonunu indirdi...

Ünlü oyuncu Harry Hamlin ile Lisa Rinna'nın 25 yaşındaki model kızı Delilah Belle Hamlin yeni yaşını kutladı. Genç model sütyensiz tarzı ve paylaşımlarıyla gündem oldu. Hamlin arkadaşının pantolonunu indirmesini çekerek paylaştı.

Magazin 13-06-23 14:33

İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilk: Prens Harry hakim karşısında

Prens Harry, İngiltere Kraliyet ailesinde 130 yıl sonra bir ilke imza atarak, Daily Mirror, Sunday Mirror ve Sunday People’ın yayıncısı Mirror Group Newspapers’a (MGN) açtığı dava kapsamında tanık sıfatıyla hakim karşısına çıktı. Harry, ifadesinde bazı gazetecilere ve editörlere seslenerek, “Daktilonuz daha ne kadar parmaklarınıza kan bulaştıracak?" dedi.

Haber 06-06-23 22:38

Makyajla yaşadığı değişimler herkesi şaşırtıyor! Bir anda başka bir insana dönüşüyor

Makyaj yeteneklerini kullanarak bambaşka görünümlere kavuşan kişiler izleyenleri oldukça şaşırtıyor. TikTok'ta istediği ünlüye dönüştüğünü gösteren bir kadın yaşadığı değişimlerle viral oluyor. Angelina Jolie, Harry Styles gibi ünlülere dönüşen kadının videoları milyonlarca kişi tarafından izleniyor.

Kadin 31-05-23 11:44

Emily Ratajkowski, cinselliğini keşfetmeye hevesli olduğunu açıkladı! Olay itiraf

Emily Ratajkowski, 4 yıllık evliliğini Temmuz 2022’de sonlandırmıştı. Harry Styles ile öpüşürken yakalanan Emily bomba açıklamalarda bulundu. Cinselliğini keşfetmeye hevesli olduğunu açıklayan model olay bir itirafta bulundu.

Magazin 11-05-23 10:53

Harry Potter’dan sonra sıra onda! Alacakaranlık (Twilight) serisi dizi oluyor

Harry Potter’ın dizi olarak yeniden uyarlanacağının haberi hayranlarını sevindirirken bir müjde de Alacakaranlık (Twilight) serisi için geldi. Stephenie Meyer’ın ünlü vampir serisi bu kez dizi olarak izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Trend 20-04-23 15:09

Harry Potter efsanesi geri dönüyor! Bu kez dizi olarak seyircisinin karşısına çıkacak... İlk tanıtım geldi

İngiliz yazar J.K Rowling’in sinema perdesine uyarlanan kitap serisi Harry Potter tüm dünyada ses getirmeyi başarmıştı. Sinemada gişe rekorları kıran Harry Potter serisi bu kez dizi olarak sevenlerinin karşısına çıkacak.

Trend 13-04-23 10:40

Ünlü isimle öpüşürken yakalanmıştı! Emily Ratajkowski'den şaşırtan karar... 'Göğüsleri dışında...'

Harry Styles ile sokak ortasında ateşli şekilde öpüşürken yakalanan model Emily Ratajkowski, oyunculuğu bıraktığını açıkladı. Ratajkowski, "Kendimi, insanların 'Göğüsleri dışında başka bir şeyi var mı' şeklinde yargıladığı küçük bir et parçası olarak görüyorum" dedi.

Magazin 07-04-23 15:41

Harry Potter dizi mi oluyor? Harry Potter film serisi dizi mi yapılacak, hangi kanalda? Gözler HBO'da

Harry Potter bir döneme damga vuran bilim kurgu türündeki toplam 8 bölümden oluşan filmdir. Film, yazar J.K. Rowling tarafından kaleme alınan 7 kitaptan sinemaya uyarlandı. HBO Max ve Warner Bros. Harry Potter'ın dizisi için harekete geçti. Peki, Harry Potter dizi mi oluyor? Harry Potter film serisi dizi mi yapılacak, hangi kanalda? İşte detaylar...

Magazin 04-04-23 14:50

Delilah Belle Hamlin transparan elbisesiyle olay oldu! İçine sütyen giymedi

Ünlü oyuncu Harry Hamlin ile Lisa Rinna'nın 24 yaşındaki model kızı Delilah Belle Hamlin ödül gecesinde oldukça iddialıydı... iHeartRadio Müzik Ödülleri gecesine transparan elbisesiyle gelen ünlü isim sütyen giymedi ve göğüslerini de sergilemekten çekinmedi.

Magazin 28-03-23 14:16

Harry Styles ile sokaklarda öpüşürken yakalanmıştı! Emily Ratajkowski erkekler hakkında bakın ne dedi

Model Emily Ratajkowski, Tokyo gezisi sırasında Harry Styles ile öpüşürken yakalandıktan sonra gündeme bomba gibi düştü. Modelin ateşli anları sosyal medyada gündem olurken son paylaşımı da gözlerden kaçmadı.

Magazin 28-03-23 13:23

Amelia Gray Hamlin üstsüz poz verdi! Göğüslerini eliyle kapattı

Hollywood'un tanınan çiftlerinden Harry Hamlin ile Lisa Rinna'nın kızı Amelia Gray Hamlin cesur pozları ve iddialı tarzı ile sık sık gündeme geliyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren ünlü model bu defa yine sınırlarını zorladı. Göğüslerini eliyle kapatıp cesur pozlar verdi.

Magazin 27-03-23 14:45

Harry Styles ve model Emily Ratajkowski sokakta öpüşürken yakalandı! Olay olan görüntü

Oyuncu Olivia Wilde ile kısa süre önce ayrılan oyuncu Harry Styles'ın Tokyo sokaklarında Emily Ratajkowski'yi öperken görülmesi sosyal medyayı salladı. Sevgilisinden yeni ayrılan ünlü oyuncunun aşk acısını çabuk atlattığı ve Olivia Wilde'i unuttuğu sosyal medyada konuşulmaya başlandı.

Magazin 27-03-23 09:06

Son dakika: Galatasaray'ın 'Harry Potter'ı Kerem Aktürkoğlu'na dünya devi talip oldu! Yeni sezon öncesi ilk ayrılık...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da sezona kötü bir başlangıç yapsa da performansını yükselterek taraftarların beğenisini toplayan ve takımın kaptanları arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu için flaş bir gelişme yaşandı. Sezon başında ayrılacağına dair iddialar çıkan milli futbolcu için İtalya Ligi Serie A devi Milan kapıyı çaldı. İşte detaylar...

Spor 09-03-23 19:46

Yeni Harry Potter filmi ne zaman vizyona girecek, oyuncuları kimler? Daniel Radcliffe, Harry Potter efsanesiyle geri dönüyor!

Yeni Harry Potter filminin ne zaman vizyona gireceği basında yer alan haberlerin ardından merak konusu olurken, serinin fanları ünlü oyuncu Daniel Radcliffe'ın kadroda olup olmadığını öğrenmek için araştırma yapmaya başladı. J. K. Rowling'in kitabından uyarlanan efsane film serisine dair sosyal medyada ve basında yeni iddialar yer aldı. Peki, Yeni Harry Potter filmi ne zaman vizyona girecek? Yeni Harry Potter filminin oyuncuları kimler?

Trend 20-02-23 14:06

Tottenham'dan Manchester City'e dev çelme! Harry Kane tarihe geçti...

İngiltere Premier Lig'in 22. haftasında Tottenham Hotspur ile Manchester City karşı karşıya geldi. Tottenham Hotspur Stadyumu'nda oynanan müsabaka, ev sahibi ekibin 1-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı ve Manchester City, şampiyonluk yarışında ağır bir yara almış oldu.

Spor 05-02-23 21:28

Prens Harry'nin Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü itiraf ettiği anı kitabı satışa çıktı! Kitapçılar gece yarısı açıldı

İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry'nin tartışmalara yol açan "Spare" adlı anı kitabı pek çok ülkede raflardaki yerini aldı. Kitaba olan büyük ilgi nedeniyle, Londra'daki kitapçılar, talebi karşılamak için gece yarısı açıldı. Kitabı en erken satın alanlardan olmak isteyenler, başkent Londra'daki Victoria istasyonundaki kitapçıda sıraya girdi. Prens Harry kitapta "Afganistan'da 25 kişiyi öldürdüğünü ve bundan utanç duymadığını" da yazmıştı.

Haber 10-01-23 20:46

Prens Harry’in itiraflarının arkası kesilmedi! Şimdi de bekaret açıklamasıyla gündem yarattı... “17 yaşındayken bekaretimi kaybettim”

İngiliz Kraliyet Ailesi, ailedeki görevlerinden ayrılarak eşi Meghan Markle ile Amerika Birleşik Devletlerine taşınan Sussex Dükü Prens Harry’in açıklamalarını konuşmaya devam ediyor. 10 Ocak’ta yayınlanacak anı kitabından detaylara yer verilen Prens Harry bu kez bekaret açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Trend 07-01-23 07:58

Dünya basınına damga vuran sözler! Prens Harry’in Afganistan itirafı gündemi salladı... “25 kişiyi öldürdüm”

İngiliz Kraliyet Ailesi’nde sular durulmak bilmiyor. İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve eşi Meghan Markle’in belgeseli ülke gündemine bomba gibi düşmüştü. Belgeselin ardından Prens Harry’in 10 Ocak’ta yayınlanacak anı kitabında yer alan detaylar dikkatleri çekti. İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşen Sussex Dükü Prens Harry, 10 Ocak'ta yayımlanacak anı kitabında, Afganistan'daki görevi sırasında 25 kişiyi öldürdüğünü ve bundan utanç duymadığını belirtti.

Trend 06-01-23 14:43

The Sun gazetesi Meghan Markle ve Prens Harry’den özür diledi

Ünlü İngiliz köşe yazarı Jeremy Clarkson'ın yazdığı makale yüzünden The Sun gazetesi Prens Harry ve Meghan Markle'dan özür diledi. Çift, özrü bir halkla ilişkiler çalışması olarak nitelendirerek kabul etmedi.

Magazin 26-12-22 15:47

Kriz yaratan belgeselden sonra Meghan Markle ve Prens Harry kraliyet ailesiyle görüşmek istiyor

Kraliyetten ayrılma süreçlerini anlattıkları belgeselleriyle ses getiren ve İngiltere'de büyük tepkiyle karşılanan Meghan Markle ve Prens Harry çiftinden beklenmedik bir adım geldi: Kraliyet ailesiyle görüşüp özür dileyecekler!

Magazin 20-12-22 10:07

Meghan Markle ile Prens Harry’nin belgeselinin ikinci kısmı da olaylarla başladı! Kraliyet Ailesi’nin sırları ortaya çıktı

İngiliz Kraliyet Ailesi'nden radikal bir karar verip ayrıldıktan sonra adeta bir savaşa giren SussexDükü ile Düşesi Prens Harry ve Meghan Markle'ın heyecanla beklediği belgeselin ikinci kısmı İngiliz medyasına bomba gibi düştü. Harry ve Meghan'ın Kraliyet Ailesi'nin içinde olup bitenlere ilişkin itirafları da Kral Charles ve Prens William'ı çok kızdıracak!

Magazin 16-12-22 13:39

Prens Harry ve Meghan Markle durmak bilmiyor! Bu kez saray çalışanlarını hedef aldılar... “William’ı korumak için yalan söylüyorlar”

Prens Harry ve Meghan Markle'ın beklenen Netflix belgeselinin ilk kısmı büyük yankı uyandırırken gözler bir kez daha Kraliyet Ailesi’ne çevrildi. Toplamda 6 bölüm olarak hazırlanan belgeselin kalan üç bölümlük ikinci kısmının fragmanı bile sansasyon yarattı. Fragmanda Prens Harry’in saray çalışanlarını hedef alan sözleri tartışma yarattı.

Trend 12-12-22 16:21

Belgesel kriz yarattı! Taç giyme törenine giderse yuhalanır

Britanya'da Prens Harry ve Meghan Markle'ın Netflix belgeselinin yankıları sürüyor. Ülkenin siyasi büyükleri ve önemli tarihçileri, Sussex çiftini Kral III. Charles'ın 6 Mayıs 2023'te düzenlenecek taç giyme törenine katılmamaları için uyardı.

Magazin 12-12-22 10:13

Lanet devam ediyor! Harry Kane, İngiltere'yi Dünya Kupası'ndan böyle eledi!

FIFA Dünya Kupası'nda heyecan fırtınası devam ediyor. Çeyrek final etabında İngiltere ile Fransa karşı karşıya geldi. Müsabaka; Fransa'nın 2-1'lik üstünlüğüyle sonuçlanırken, İngiltere'nin golcüsü Harry Kane, 84. dakikada kaçırdığı penaltıyla maça damgasını vurdu. Maçta 1 golü bulunan yıldız futbolcunun yararlanamadığı penaltı sonrasında akıllara İngiltere'nin geçtiğimiz yıllarda penaltı atışları ile yaşadığı kabus geldi. İşte detaylar...

Spor 11-12-22 00:41

Son dakika: Dramatik bir son! İngiltere, yarı finali Fransa'ya adeta hediye etti!

Son dakika haberleri: FIFA Dünya Kupası'nda heyecan fırtınası devam ediyor. Çeyrek final etabında İngiltere ile Fransa karşı karşıya geldi. 90 dakikası nefes kesen ve büyük bir mücadeleye sahne olan müsabakada kazanan taraf, 2-1'lik skorla Fransa oldu ve son şampiyon yarı finale adını yazdırdı. Dünya Kupası'na veda eden İngiltere'de Harry Kane, 84. dakikada kullandığı penaltıyı üstten auta attı. İşte detaylar...

Spor 11-12-22 00:01

Prens Harry hayatının en büyük hatasını anlattı

Prens Harry, Nazi üniforması kostümü seçimini "muhtemelen hayatımın en büyük hatalarından biri" olarak tanımladı. Sussex Dükü, Ocak 2005'te bir arkadaşının kostümlü doğum günü partisine gamalı haçlı kol bandıyla tamamlanmış bir Nazi üniformasıyla katılmıştı.

Magazin 10-12-22 08:52

Prens Harry ve Meghan Markle Netflix'ten aldığı para dudak uçuklattı

Prens Harry ve Meghan Markle'ın beklenen Netflix belgeselinin ilk kısmı bugün (8 Aralık) yayımlandı. Liz Garbus'un yönettiği Meghan & Harry'nin ilk kısmı üç bölüm olarak gösterime girdi. Meghan ve Harry, 2020'de Kraliyet görevlerinden istifa ettikten kısa süre sonra Netflix'le anlaşma imzaladıklarını duyurmuştu. Belgesel, yayınlandığı andan itibaren tartışmaların merkezine oturdu.

Magazin 09-12-22 12:27

Ortalığı karıştıracak iddia! Prens Harry ile tutkulu bir aşk mı yaşadı? ''Ben 34 yaşındaydım o ise 21. Hayatımın en unutulmaz öpücüğüydü''

ABD'li bir televizyon yıldızı Catherine Ommanney, gündemi sarsan bir iddia ile ilgi odağı oldu. Yıllar önce, aralarındaki 13 yıllık yaş farkına rağmen Prens Harry ile tutkulu bir kaçamak yaşadıklarını iddia eden Ommanney, Prens Harry ve aralarında geçenlere ilişkin çarpıcı iddialarda bulundu.

Trend 27-11-22 17:05

Harry Kane'den İngiltere'ye iyi haber

İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Gareth Southgate, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda İran'ı 6-2 mağlup ettikleri maçta sakatlanan Kane'in yarın ABD karşısında oynayabilecek durumda olduğunu açıkladı.

Spor 24-11-22 15:50

Sette başka oyuncuyla öpüştüğü ortaya çıkmıştı! Harry Styles ve Olivia Wilde ayrıldı

Harry Styles'in Olivia Wilde ile ilişkiye başlamadan haftalar önce, film setinde başrol oyuncusu Florence Pugh'u gizlice öptüğü iddiası geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Bu gündem sonrası aynı sette olan Wilde'in ne yapacağı konuşulurken çiftten Harry Styles ve Olivia Wilde çiftinin ayrlık haberi gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 20-11-22 09:05

Prens Harry ve Meghan Markle ile yemeğe 1 milyon dolar

ABD'de bir etkinliğe katılarak ödül alacak olan Prens Harry ile Meghan Markle çiftine yakın oturmak isteyenler 1 milyon dolar ödeyecek.

Magazin 15-11-22 09:42

Harry Potter'da efsane karakteri seslendiren Leslie Phillips hayatını kaybetti

Harry Potter serisinde öğrencilere okullarını seçmede yardımcı olan 'Seçmen şapka'yı seslendiren Leslie Phillips yaşamını yitirdi.

Magazin 08-11-22 16:14

Olivia Wilde buna ne diyecek? Harry Styles ve Florence Pugh sette gizlice öpüşmüş

Harry Styles, yönetmen Olivia Wilde ile ilişkiye başlamadan haftalar önce, film setinde başrol oyuncusu Florence Pugh'u gizlice öptü. Bu iddia dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Öpüşme iddiası sonrası "Olivia Wilde buna ne diyecek?" yorumları yapıldı.

Magazin 27-10-22 14:38