Harvey Kasirgasi Haberleri

Kendall Jenner ve Hailey Bieber arkadaşlarıyla teknede! Minik bikinileriyle deniz keyfi

Son dönemde verdiği çıplak pozlarla adından söz ettiren Kendall Jenner kendi gibi model arkadaşları Hailey Bieber ve Lori Harvey ile tatil yaparken teknede görüntülendi.

Magazin 2023-08-27 10:14:57

Newcastle United, Harvey Barnes'ı transfer etti

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, Leicester City'de forma giyen kanat oyuncusu Harvey Barnes'ı renklerine bağladı.

Spor 2023-07-23 19:29:24

Paris Hilton tecavüze uğradığını açıkladı! Kan donduran sözler

Paris Hilton, 15 yaşında uğradığı istismar olaylarını anlattı. Yaşadığı korkunç olayı “hafızasından yıllarca sildiğini” söyleyen Paris Hilton aynı zamanda tecavüzcü yönetmen Harvey Weinstein'ın 2000 yılında, henüz 19 yaşındayken Cannes Film Festivali'nde onu tuvalete kadar kovaladığını da doğruladı.

Magazin 2023-02-26 14:02:27

Tecavüzden hüküm giyen Harvey Weinstein hakime yalvardı! Çürük dişlerimi çekmeyin

Cinsel taciz suçlarıyla hüküm giyen Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein, hapishane sağlık görevlilerinin çürük dişlerini çekeceğinden ve doldurmadan bırakacağından korktuğu için özel bir dişçiye gitmeyi talep etti.

Magazin 2022-09-17 13:52:49

En büyük felaketi düğün günü yaşadı: Sütyen takamıyor, duş bile alamıyor! “Her yerimde varmış gibi”

İskoçya’da yaşayan 34 yaşındaki Stephanie Harvey, nadir görülen bir cilt hastalığına sahip. Cildine baskı oluşunca ortaya çıkan kurdeşen yüzünden kötü anlar yaşayan kadın sütyen, kot pantolon gibi deriye sıkıca temas eden kıyafetler giyemiyor. Derisini sıkan kıyafetler giydiğinde 'derisinin her yerinde sürünen böcekler varmış gibi' hissettiğini söyledi. 34 yaşındaki kadın, en büyük felaketi ise düğün gününde yaşadı.

Haber 27-08-22 07:06

Hande Ataizi: Benjamin çok iyi bir baba

Nişantaşı'nda objektiflere yansıyan Hande Ataizi, gazetecilerin, "Eski eşiniz Benjamin Harvey ile görüşüyor musunuz?" sorusunu yanıtladı. Ataizi, "Tabii ki görüşüyorum. Benjamin çok çok iyi bir baba. Leon'la da istediği zaman görüşüyor ve birlikte vakit geçiriyorlar. Hatta okullar kapandıktan sonra yurt dışına gidecekler. Baba-oğul ilişkileri çok iyi" dedi.

Magazin 07-05-22 13:57

Sosyal medya canlı yayınında dehşet! Silahla oynayan iki kuzen yaşamını yitirdi

St. Louis'deki bir apartman dairesinde yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Instagram hesaplarından canlı yayın açan 14 yaşındaki Kuaron Harvey ve 12 yaşındaki Paris Harvey oynadıkları silahın ateş alması sonucunda başlarından vurularak yaşamını yitirdi. Doğum günü partisinde hayatını kaybeden iki kuzenin ailelerinin yaptığı açıklama herkesi şaşırttı.

Trend 28-03-22 13:51

Gizemini koruyor! Gizli belgeler yayımlandı: Kennedy suikastında Rusya izi

ABD'nin 35. Başkanı John F. Kennedy’nin hayatını kaybettiği suikasta ilişkin gizem kendini korurken Biden yönetimi, gizli 1500 yeni belgeyi Ulusal Arşivler ve Kayıtlar İdaresinin (NARA) internet sitesinde halka açtı. Belgelerde suikastçı Lee Harvey Oswald’ın Başkan Kennedy’yi öldürmeden sadece iki ay önce bir KGB ajanıyla görüştüğü bilgisine yer verildi.

Haber 17-12-21 09:56

Salma Hayek: Sahip olduğum tek şey seksi olmammış!

Hakkında açılan cinsel taciz ve tecavüz davaları yüzünden hapiste olan eski film yapımcısı Harvey Weinstein tarafından tacize uğradığını defalarca dile getiren Salma Hayek, Frida filminde yaşadıklarını ilk kez anlattı.

Magazin 03-11-21 14:49

MAÇ SONUCU | Leeds United 0-3 Liverpool

Premier Lig'in 4. haftasında Liverpool deplasmanda 3-0 yendi. Harvey Elliott'a sert müdahelede bulunan Pascal Struijk 60. dakikada kırmızı kart gördü.

Spor 13-09-21 10:18

Liverpool'un genç oyuncusu Harvey Elliott'ın ayağı kırıldı

Leeds oyuncusu Pascal Struijk’in yaptığı müdahale sonrası Liverpool oyuncusu Harvey Elliott yerde kaldı. Elliott'ın ayağı kırıldı. İşte detaylar...

Spor 12-09-21 20:38

Kelly Brook'tan Harvey Weinstein sitemi: Yıldızlar tacize ses çıkarmadı

İngiliz manken ve oyuncu Kelly Brook, cinsel saldırı suçlarından hapiste olan filmin yapımcısı Harvey Weinstein konusunda sessiz kalan ünlü kadınlara isyan etti.

Magazin 27-07-21 10:24

Bitcoin madencilik cihazı üreten Bitmain, yeni mağazasını Türkiye'de açtı

Kripto para madencileri için cihaz üreten Bitmain’in Türkiye ve MENA bölgesindeki tek resmi distribütörü Phoeniz Store, ilk mağazasını İstanbul’da açtı. Şirketin CEO’su Phil Harvey, mağazayla öncelikli hedeflerin Türk yatırımcısına sektöre yönelik eğitimler vermek olduğunu söyledi. Mağazada eğitimlerin yanı sıra madencilik cihazları ve soğuk cüzdanlar gibi kripto para madencilik ekipmanlarının tanıtımı ve satışı yapılacak.

Finans 13-07-21 17:00

Salma Hayek yaşadığı tacizi tüm ayrıntılarıyla anlattı

Salma Hayek, ilk olarak 2017 yılında ABD’de halen cinsel saldırı suçlarından hapiste olan Harvey Weinstein’in kendisini de cinsel istismara kalkıştığını itiraf etmişti. Salma Hayek verdiği bir röportajda, “Frida filmi uğruna tacizciye katlandım” dedi.

Magazin 10-06-21 14:18

Harvey Nichols, Türkiye'den çekildi

Ünlü İngiliz marka, 2006 yılından beri Türkiye'de hizmet veriyordu. Türkiye’den çekilen Harvey Nichols’ın Kanyon’daki yerine Demsa’nin kendi mağazası Brandroom geldi.

Finans 20-04-21 08:19

Hande Ataizi kimdir? Camdaki Kız Cana karakteri kimdir? Hande Ataizi kaç yaşında?

Hande Ataizi, burnuna estetik yaptırdıktan sonra bir mekan çıkışında gazetecilerle karşılaşmış ve burnunu saklamak için bulunduğu mekanın tuvalet camından kaçmaya çalışmıştı. Bu haber ile magazin gündemine bomba gibi düşen Ataizi, oldukça konuşulmuştu. 2012 yılında Benjamin Harvey ile bir evlilik yapmış ancak 2018 senesinde çift yollarını ayırmıştır.

Magazin 08-04-21 13:01

Sonu onun gibi olmasın diye... Tecavüzcü yapımcı Harvey Weinstein’in kayıt altına alındığı ortaya çıktı

Tecavüz ve cinsel saldırı suçlarından ABD'de Mart ayında 23 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'in Jeffrey Epstein gibi hapishanede kendini öldürmemesi için sürekli kayıt altına alındığı ortaya çıktı.

Magazin 23-11-20 11:18

Koronavirüs: Harvey Weinstein, hapishanede hastalandı ve 'Covid-19 şüphesiyle' gözlem altında

Tecavüz ve cinsel saldırı suçlarından ABD'de Mart ayında 23 yıl hapis cezasına çarptırılan eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'in hapishanede hastalandığı ve gözlem altında olduğu açıklandı.

Haber 18-11-20 13:23

Liverpool, Harvey Elliott ve Harry Wilson'ı kiralık olarak gönderdi

İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool, genç kanat oyuncuları Harvey Elliott ve Harry Wilson'ı Championship takımlarına kiraladı.

Spor 16-10-20 21:24

Nobel Tıp Ödülü, Hepatit C virüsünün keşfine katkıda bulunan 3 bilim insanına verildi

Nobel Tıp Ödülü, Hepatit C virüsünün keşfine sağladıkları katkı nedeniyle Amerikalı bilim insanları Harvey J. Alter ve Charles M. Rice ile İngiliz viroloji uzmanı Michael Houghton'a verildi. Ödülü kazanan bilim insanları altın madalya alacak ve 10 milyon İsveç kronu (yaklaşık 1 milyon 118 bin dolar) para ödülünü paylaşacak.

Haber 05-10-20 13:49

2020 Nobel Tıp Ödülü sahiplerini buldu

Son dakika haberine göre 2020 Nobel Tıp Ödülü sahiplerini buldu. 2020 Nobel Tıp ödülü Hepatit C virüsünü bulan Harvey J. Alter, Michael Houghton and Charles M. Rice'a verildi.

Haber 05-10-20 12:46

Liverpool 17 yaşındaki Elliott'ı profesyonel yaptı!

İngiltere Premier Lig şampiyonu Liverpool, 17 yaşındaki Harvey Elliott ile profesyonel sözleşme imzaladı.

Spor 06-07-20 17:45

Mısır gevreği zayıflatır mı? Diyet listesinde bulundurulabilir mi?

Mısır gevreği, darının (mısır) kızartılmasıyla elde edilen bir tür tahıldır. Severek yediğimiz bu kahvaltılık gevrek ilk olarak, doktor John Harvey Kellogg tarafından 1894'te, denetçi olduğu Michigan'da bulunan Battle Creek Sanatoryumu'ndaki hastaların sağlığı için iyi olacağını düşündüğü bir gıda olarak üretildi.

Kadin 23-06-20 13:57

Harvey Weinstein'in cinsel organı enfeksiyon kaptı kangren oldu

Tecavüzle yargılanan ünlü yapımcı Harvey Weinstein'in cinsel organı, enfeksiyon nedeniyle kangren oldu...

Magazin 15-06-20 13:44

Harvey Weinstein 17 yaşındaki kız çocuğunu cinsel istismar etti

Harvey Weinstein'ın, 17 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismar uyguladığı doğrulandı.

Trend 29-05-20 17:08

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 09-05-20 16:12

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 20-04-20 12:27

Taciz ve tecavüz suçlarından mahkum edilen Weinstein koronavirüsten kurtuldu

Çok sayıda kadına tecavüz ve cinsel taciz suçlarından hüküm giyen ve cezaevinde koronavirüse yakalanan ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein'in hastalıktan kurtulduğu ve karantinadan çıktığı belirtildi.

Magazin 10-04-20 13:57

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 30-03-20 00:51

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 25-03-20 13:44

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 25-03-20 13:44

Harvey Weinstein 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Amerikalı film yapımcısı Harvey Weinstein, tecavüz ve cinsel saldırı suçundan 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 25-03-20 13:34

Harvey Weinstein 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Amerikalı film yapımcısı Harvey Weinstein, tecavüz ve cinsel saldırı suçundan 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 25-03-20 13:34

Hollywood yapımcısı Weinstein'a 23 yıl hapis cezası

Eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein tecavüz ve ağır cinsel saldırı suçundan 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 25-03-20 13:34

Hollywood yapımcısı Weinstein'a 23 yıl hapis cezası

Eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein tecavüz ve ağır cinsel saldırı suçundan 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 25-03-20 13:34

Hollywood yapımcısı Weinstein'a 23 yıl hapis cezası

Eski Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein tecavüz ve ağır cinsel saldırı suçundan 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 25-03-20 13:34

Tecavüzden hüküm giyen Harvey Weinstein, hapishanede koronavirüse yakalandı

Hayatı durma noktasına getiren koronavirüs epidemisi etkisini tüm dünyada sürdürmeye devam ediyor. Koronavirüs spor, sanat, eğlence ve siyaset dünyasından birçok ünlü ismi de etkiledi. Tecavüz ve cinsel saldırı suçundan 23 yıl hüküm giyen ve cezaevinde bulunan Hollywood’un ünlü film yapımcısı Harvey Weinstein’in de koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Haber 23-03-20 16:29

Tecavüzcü Harvey Weinstein'dan Jennifer Aniston'a şok tehdit: Öldürülmesi gerek

Taciz ve tecavüz skandallarıyla Hollywood'u derinden sarsan yapımcı Harvey Weinstein'ın, ünlü oyuncu Jennifer Aniston'la ilgili şoke eden ifadeler kullandığı e-posta ortaya çıktı.

Magazin 12-03-20 09:37

Son dakika! Ünlü Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein'a cinsel saldırı suçundan 23 yıl hapis cezası

Ünlü Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein, tecavüz ve cinsel saldırı suçundan 23 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 11-03-20 18:21

Harvey Weinstein cinsel taciz ve tecavüzden suçlu bulundu

ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein, çok sayıda kadına tecavüz ve cinsel tacizde bulunduğu iddiaları üzerine yargılandığı davada suçlu bulundu. Harvey Weinstein kararın ardından gözaltına alındı.

Magazin 25-02-20 09:32

Yapımcı Weinstein tecavüzden suçlu bulundu

Hollywood’un taciz ve tecavüz iddiasıyla yargılanan ünlü yapımcılarından Harvey Weinstein’ın davasında jüri kararını açıkladı: tecavüz ve cinsel saldırıdan suçlu.

Haber 24-02-20 23:15

Weinstein Cinsel Saldırı ve Tecavüzden Suçlu Bulundu

Hollywood’un önde gelen film yapımcılarından Harvey Weinstein New York’taki mahkeme tarafından cinsel saldırı ve tecavüz iddialarından suçlu bulundu. Bu karar, kadınları cinsel tacize karşı seslerini yükseltmeye teşvik eden #MeToo hareketi için bir dönüm noktası olarak değerlendiriliyor

Haber 24-02-20 22:07

ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein tecavüzden suçlu bulundu

ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein, çok sayıda kadına tecavüz ve cinsel tacizde bulunduğu iddiaları üzerine yargılandığı davada suçlu bulundu.

Haber 24-02-20 20:56

Harvey Weinstein, ABD'de tecavüz ve cinsel saldırı davasında suçlu bulundu

Bir zamanlar "Hollywood'daki en güçlü isim" olarak bilinen 67 yaşındaki Harvey Weinstein, New York'ta yargılandığı davada suçlu bulundu. Üçüncü derece tecavüzden ve birinci derece suç teşkil eden cinsel eylemden suçlu bulunan Weinstein, daha ağır ceza gerektiren birinci derece tecavüz ve cinsel saldırı suçlamasından ise beraat etti.

Haber 24-02-20 20:49

Tecavüze karşı 'seks sözleşmesi' işe yarar mı?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi.

Haber 13-02-20 11:31

Tecavüzle suçlanan Weinstein'ın avukatının önerdiği 'seks sözleşmesi' gerçekçi mi?

Harvey Weinstein'ın avukatı Donna Rotunno, yazılı rıza formu imzalamayan biriyle cinsel ilişkiye girmeyeceğini söyledi. Peki böylesi bir metin kimi korur ve mahkemede işe yarar mı? BBC'den Holly Honderich hukukçulara ve uzmanlara sordu.

Haber 12-02-20 16:33

Harvey Weinstein’in çıplak fotoğrafları jüriye gösterildi

Taciz ve tecavüzle suçlanan Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein’in yargılanmasına devam edilirken, duruşmada tanığın ifadesini kanıtlamak için, jüri üyelerine Weinstein’in çıplak fotoğrafları gösterildi.

Magazin 05-02-20 17:00

Harvey Weinstein tarafından tecavüze uğrayan Jessica Mann sinir kiriz geçirdi

Dünya ünlü oyunculara tecavüz etmekten yargılanan Hollywood'un ünlü film yapımcısı Harvey Weinstein'ın cinsel taciz davasında kilit tanıklardan birisi sorgulama esnasında yaşadıklarını anlatırken sinir krizi geçirdi.

Magazin 05-02-20 11:39

80'den fazla kadına tecavüz ve cinsel tacizle suçlanan Hollywood yapımcısı Harvey Weinstein hakim karşısında

ABD'li film yapımcısı Harvey Weinstein, hakkında açılan ve müebbet hapis istemiyle yargılandığı kamu davasında ilk kez hakim karşısına çıktı.

Magazin 24-01-20 09:23