Hasan Nasrallah Haberleri

İYİ Partili aday yarıştan çekildi! AK Parti'nin adayını destekleyecek

İYİ Partinin Afyonkarahisar Sinanpaşa ilçe belediye başkan adayı Hasan İnan, AK Partili Belediye Başkanı'na destek için adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Haber 2024-03-27 23:31:36

Canlı Bayrampaşa seçim sonuçları! Bayrampaşa'da seçimi İlknur Kovaç Bayraktar mı Hasan Mutlu mu kazanıyor?

Sandık günü geldi çattı! Uzun süredir devam eden seçim maratonu bugün sona eriyor. İstanbul'un önemli ilçelerinden Bayrampaşa'da da seçim sonuçları büyük bir heyecanla devam ediyor. Bayrampaşa seçim sonuçlarında AK Parti adayı İlknur Kovaç Bayraktar mı önde Hasan Mutlu mu önde?

Haber 2024-03-27 13:59:16

Servet değerinde teklifler yağıyordu! Hasan Can Kaya'nın lüks arabası dikkat çekti

Konuşanlar ile büyük beğeni toplayan Hasan Can Kaya'ya servet değerinde teklifler geliyordu. Acun Ilıcalı "Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın" demişti. Hasan Can Kaya son olarak lüks aracıyla dikkat çekti.

Magazin 2024-03-27 08:06:03

Komşuların gürültü kavgası cinayetle bitti! 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı

Denizli'de komşusuyla gürültü nedeniyle tartışan adam dehşet saçtı. Motosikletin egzozundan çıkan yüksek ses nedeniyle oğlunu azarlayan komşusu İbrahim Kızılkaya'yı (67) tabancayla vurarak öldüren, olay yerinde bir kişinin de yaralanmasına neden olan Hasan Ersoy (30) tutuklandı.

Haber 2024-03-26 23:19:53

Hasan Can Kaya'dan Survivor göndermesi! Acun abinin var öyle fantezisi...

Son dönemin en öne çıkan komedyenlerinden Hasan Can Kaya'nın Exxen'deki Konuşanlar programına yoğun ilgi var. Hasan Can Kaya son bölüm fragmanında Acun llıcalı göndermesiyle güldürdü.

Magazin 26-03-24 15:21

Depremde eşi ve sporcularını kaybeden antrenör sporla yeniden hayata tutundu

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde eşini, yeğenini ve yetiştirdiği birçok sporcusunu kaybeden, kendisi de enkazdan çıkarılan milli tekvando antrenörü Hasan Özdemir, sporla yaşama yeniden bağlandı.

Yurthaber 25-03-24 11:23

Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı! Aranızda kullanıyor musunuz?

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan konukların yaptıkları ve açıklamaları sık sık gündeme geliyor. Son olarak bir erotik shop sahibi çift konuk oldu. Hasan Can Kaya konuğunun yaptığı işi duyunca kendini tutamadı.

Magazin 21-03-24 10:46

'Depremi 16 saniye öncesinden öğrenebiliyoruz' Deprem erken uyarı sistemi... Sona gelindi! '485 faydan sadece 25'i kırıldı' uyarısı: Kesip içine bakacağız

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, 3 yıl önce İzmir için başlattıkları deprem erken uyarı sistemi projesinin sonuna geldiklerini belirtti. Sözbilir, "Hem yazılı hem tasarım hem de mekanizma açısından tamamen yerli, yeni bir deprem uyarı sistemi geliştirdik. Geliştirdiğimiz sistemi önümüzdeki aydan itibaren 6 aylık bir deneme sürecine sokacağız. İzmir'de farklı lokasyonlardaki 12 istasyona yerleştireceğimiz bu sistem oluşacak depremlerle ilgili saniye saniye bize bilgi aktaracak" dedi.

Haber 16-03-24 10:33

Konuşanlar'da bomba anlar! Hasan Can 'Sevgiline hangi organını vermek isterdin?' diye sordu! Aldığı cevap şaşırttı

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 137. bölüm shot tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Hasan Can Kaya'nın 'Sevgiline eşine hangi organını 15 günlüğüne vermek isterdin?' sorusu damga vurdu. Kadın konuğun cevabı sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-03-24 15:01

Bakan Yumaklı'yla görüşüyordu! Ne olduysa o an oldu: Bir anda yere yığıldı

Afyonkarahisar'a giden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'yla görüşen bir kadın bir anda konuşurken baygınlık geçirerek yere düştü. Kadına ilk müdahaleyi AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan yaptı. Kadının bir hastası olduğu ve bakandan destek istediği tespit edildi.

Haber 14-03-24 15:56

Eylem Tok'un oğlunun karıştığı korkunç kazayla ilgili bir kişi tutuklandı! Yaralanan gençler ilk defa konuştu! Hepimiz beyaz ışık gördük

Eylem Tok ve oğlunun yurt dışına kaçtığı olayla ilgili olarak yeni detaylar ortaya çıktı. Tok'un 17 yaşındaki oğlunun lüks araçla çarparak yaraladığı gençler ilk kez bir araya gelerek olay anını ve ardından yaşananları anlattı. Kazada eniştesi Oğuz Acı’yı kaybeden 23 yaşındaki Tahsin Arslan kayıp telefonlardan birinin kendisine ait olduğunu söyleyerek "Muhtemelen cebimden alındı” dedi. Hasan Topal ise "Hepimiz beyaz ışık gördük" dedi. Diğer yandan ise olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Haber 12-03-24 17:33

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Mandal, TEKNOFEST'le yaşanan değişimi değerlendirdi:

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, "TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'yle 2018 yılından itibaren tüm Türkiye'de inanılmaz bir şekilde teknoloji bağımlılığından teknoloji tasarlayıcılığı ve geliştiriciliğine doğru bir dönüşüm var. Bu ülkemiz ve insanlık için bir kazanç." dedi.

Yurthaber 12-03-24 10:25

İzmir’de suç örgütü lideri ’Maraz’a ve çetesine operasyon

Türkiye genelinde gerçekleşen Mahzen Operasyonu’nun İzmir ayağında, Torbalı ilçesinde ’Maraz’ lakaplı Hasan Keser’in liderliğini yürüttüğü suç örgütü çökertildi.

Yurthaber 12-03-24 09:34

Göksel'den Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın iddialarına yanıt! ''Buhar olan kısmı ben de merak etmekteyim...''

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, stadyumda yapılması planlanan fakat gerçekleşmeyen konser için Göksel hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Ünlü sanatçı Göksel, kendisi hakkında söylenen bu sözlere cevap verdi.

Spor 09-03-24 20:32

Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'tan Galatasaray açıklaması

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, divan kurulu toplantısında yaptığı konuşmada Galatasaray maçı sonrası sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma yönelik, “Türkiye’de hangi salıncağa kimlerin bindiğini herkes çok iyi bilir” dedi.

Spor 09-03-24 16:58

Hasan Can Kaya'da açık açık anlattı! Hayatında ilk kez Tinder açtı bomba olay...

Konuşanlar ile Exxen'de ilgiyle takip edilen Hasan Can Kaya'ya katılan konuklardan biri özel hayatına dair bir olayı açık açık anlattı. Hayatında ilk kez Tinder açtığında yaşadığı olayı anlatan genç kadın herkesi şaşırttı.

Magazin 07-03-24 11:57

Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, PFDK'ye sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Arat'ın da hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Spor 05-03-24 22:56

Karadeniz’in ilk ampute futbol sahası Tekkeköy’e yapılacak

Tekkeköy Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar, Karadeniz’in ilk ampute futbol sahasının ilçeye kazandırılacağını söyledi.

Yurthaber 04-03-24 14:52

Evi yanan aileye yardım eli

Sanayi Mahallesi’nde çıkan yangında kullanılmaz hale gelen ev, Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar’ın desteğiyle yeniden sıcak bir yuvaya dönüştü.

Yurthaber 04-03-24 11:53

Antika tutkunu esnaf, biriktirdiği yüz binlerce eser ile müze açmak istiyor

Erzincan’da esnaf Hasan Akın, başladığı hobi sayesinde yüz binlerce antika ve nostalji eser biriktirdi.

Yurthaber 04-03-24 08:03

Galatasaray'ın paylaşımı protokol tribünün karıştırdı! Beşiktaş başkanıyla sarı-kırmızılı yöneticiler tartışma yaşadı! ''Bedelini çok ağır ödersiniz''

Beşiktaş-Galatasaray maçı sonrası sarı-kırmızılıların yaptığı paylaşım Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın sabrını taşırdı. Paylaşımı gören Hasan Arat, sarı kırmızılı yöneticilere bağırarak tartışma yaşadı.

Spor 03-03-24 21:51

Hasan Can Kaya yurt dışında İngilizce şov için özel ders alıyor

Konuşanlar ile hem Türkiye'de hem de yurt dışında geniş bir hayran kitlesi bulunan Hasan Can Kaya yurt dışında daha fazla program yapmak için özel İngilizce dersi alıyor.

Magazin 03-03-24 14:07

9 yıl boyunca müvekkilinin nafakasını alan avukattan şoke eden savunma: 'Dosyayı unutmuşuz, o parayı yemişiz'

Ankara'da avukat Hasan C., müvekkili emekli hemşire Ayşe Ç.'nin 2 çocuğu için eski eşinin ödediği 400 lira nafakayı 9 yıl boyunca alıp, müvekkiline de 'nafakanız yatmıyor' dedi. Nafakasının yattığını ancak kendisine teslim edilmediğini öğrenen Ayşe Ç.'ye de, ‘Biz o dosyayı kaldırmışız, unutmuşuz ve o parayı yemişiz’ cevabını verdi. Ayşe Ç. soluğu mahkemede alırken, Hasan C.'ye 9 ay 10 gün hapis ve 8 bin 320 lira adli para cezası verilip hükmün açıklanması geri bırakıldı. İşte detaylar...

Haber 03-03-24 09:59

TÜBİTAK Başkanı Mandal Kayseri'de Sağlık ve Yaşam Bilimleri Öğrenci Kongresi'ne katıldı

TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal, Kayseri'de düzenlenen Sağlık ve Yaşam Bilimleri Öğrenci Kongresi'ne katıldı.

Yurthaber 01-03-24 14:02

Kütahya Lisesinde Bilim Fuarı açıldı

Kütahya Lisesinde Bilim Fuarının açılışı gerçekleştirildi. Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit, Ortaöğretim Hizmetleri Şube Müdürü İrfan Kanık, Eğitim Bir Sen Kütahya 1 No’lu Şube Başkanı Fatih Köse, okul müdürleri, Kütahya Lisesi okul yönetimi, öğretmenleri ve öğrencilerinin katılımıyla Bilim Fuarının açılışı yapıldı.

Yurthaber 29-02-24 15:45

'7 kilo verdim' dedi nasıl zayıfladığını tek tek saydı! Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar'ında bomba anlar

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 135. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda Hasan Can Kaya'nın nasıl zayıfladığını anlattığı anlar sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-02-24 14:09

Eski sevgilisi tarafından katledilmişti! Karar belli oldu, ailesi isyan etti: 'Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum...'

Eskişehir'de Hasan Fakıoğlu (23), eski sevgilisi Ayşenur Çolakoğlu'nu (21) tabancayla başına ve göğsüne 4 el ateş ederek öldürdü. Fakıoğlu, tutuklu yargılandığı davada iyi hal indirimiyle müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Mesut Çolakoğlu, kızını canice katlettiklerini belirterek, “Yakından göğsünün üst kısmına ateş ediyor. Barbarca öldürüyor resmen. İndirim alamaz, her şey ortada. Cumhurbaşkanımıza sesleniyorum, bu işe son versinler” diyerek karara tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 29-02-24 13:35

Afyonkarahisarlı genç Hasan Emir Yalçınkaya bölge üçüncüsü oldu

Gençler Arası Kültür ve Sanat Yarışmaları Şiir Okuma Yarışması Bölge finalinde Afyonkarahisar Gençlik Merkezlerini temsilen 13-17 yaş erkek kategorisinde yarışan Şuhut Gençlik Merkezi gönüllü genci Hasan Emir Yalçınkaya, okuduğu şiir ile bölge üçüncüsü oldu.

Yurthaber 29-02-24 11:22

Konuşanlar'da Hasan Can Kaya'yı şaşırtan 'seks' yanıtı! Bizim ekibin yanında keşke böyle şeyler söylemeseydiniz

Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programında yine seyirciler oldukça açık sözlüydü. Kadın konuklardan Nagihan neden boşandığını anlatırken açık açık "Seks bitti" dedi. Hasan Can ise "Bizim ekibin yanında keşke böyle şeyler söylemeseydiniz" dedi.

Magazin 26-02-24 07:34

AK Parti'den YRP'ye geçmişti! Başkan adayı Hasan Togar'ın seçim kampanyasına saldırı

Samsun’un Tekkeköy İlçe Belediye Başkanı ve Adayı Hasan Togar’ın bulunduğu araca saldırı düzenlendi. Aracın camı kırıldı, seçim pankartı kurşunlandı. Togar, “Bu ilçeyi kimsenin geçmişe döndürmesine izin vermeyeceğiz” dedi.

Haber 24-02-24 18:35

TİP'ten o şehirde dikkat çeken karar! CHP'yi destekleyecekler

31 Mart seçimleri için TİP'ten dikkat çeken bir karar geldi. TİP Eskişehir İl Başkanı Hasan Toprak, seçimlerde CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'nin destekleneceğini ifade etti.

Haber 19-02-24 19:07

Hasan Can Kaya'nın kadın hayranı portresini göğsünün üstüne dövme yaptırdı! Bakın ne tepki verdi

Hasan Can Kaya her hafta Exxen'de yayınlanan Konuşanlar programıyla izleyici karşısına çıkıyor. Komedyenin son paylaşımı gündem oldu. Kaya, kendi portresini göğsünün üstüne dövme olarak yaptıran kadın hayranına bakın ne dedi.

Magazin 19-02-24 12:21

Hasan Can Kaya konukları arasında 'Benimle Evlenir Misin?' ile ünlenen Caner Toygar'i görünce dayanamadı

Uzun süredir Esra Erol'un programında çalışan Caner Toygar, Konuşanlar'ın seyircileri arasında yer aldı. Hasan Can Kaya Caner Toygar'ın değişimine bir hayli şaşırdı. Ünlü komedyen evlilik programına dair yaptığı göndermelerle herkesi güldürdü.

Magazin 16-02-24 15:07

GÜNCELLEME - Şanlıurfa'da eğitime sağanak engeli

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sağanak nedeniyle Siverek ve Viranşehir ilçelerinin yanı sıra il genelindeki kırsal mahallelerde eğitime 15 Şubat Perşembe günü için ara verildiğini bildirdi.

Yurthaber 15-02-24 07:50

Yayın İhale Komisyonu, ihale tekliflerini noter huzurunda açmak için toplandı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Süper Lig Kulüpler Birliği Vakfı üyelerinden oluşan Yayın İhale Komisyonu, bugün TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda yayın ihalesi tekliflerini noter huzurunda açmak üzere toplandı.

Spor 14-02-24 23:34

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Fenerbahçe maçındaki teşvik primi iddialarına cevap verdi!

Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, son oynadıkları Fenerbahçe maçındaki hakem hatalarının sonuca doğrudan etki ettiğini belirterek, hakemlerin daha dikkatli olması gerektiğini vurguladı.

Spor 14-02-24 16:26

Hasan Can Kaya'nın konuğu öyle bir yanıt verdi ki ünlü komedyenin nutku tutuldu! Beni tokatlar mısınız?

Son dönemin popüler isimlerinden Hasan Can Kaya konuğunun sözleri karşısında donakaldı. Genç kadının bel altı göndermesi sonrası Kaya "Beni tokatlar mısınız?" diyerek stüdyoyu kahkahaya boğdu.

Magazin 13-02-24 11:15

Gökhan Zan Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu! Sürpriz gelişmeyi açıkladı, parti ise...

31 Mart yerel seçimlerine adım adım yaklaşılırken siyasetin gündemi de hareketlendi. Parti ve ittifaklar adaylarını açıklamaya devam ediyor. Son olarak 14 Mayıs seçimlerinde İYİ Parti'den Hatay milletvekili adayı olarak gösterilen eski futbolcu Gökhan Zan ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Zan, yarın Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını açıklayacak. Haberi duyuran gazeteci Hasan Basri Akdemir, Zan'ın hangi partiden aday olarak gösterileceğini de açıkladı.

Haber 11-02-24 22:18

96 kişinin öldüğü apartmanın müteahhidi: Hastalıklarım var, burada tedavi olamıyorum

Adana'da 6 Şubat'taki ilk depremde yıkılıp, 96 kişiye mezar olan Alpargün Apartmanı'nın tutuklu müteahhidi Hasan Alpargün, ikinci duruşmada, "Hiçbir suç ve kabahatim yoktur. İTÜ raporu da bu yöndedir. 73 yaşındayım ve hastalıklarım var, burada tedavi olamıyorum. Tahliyemi istiyorum" dedi.

Haber 08-02-24 18:19

Hasan Can Kaya ile Konuşanlar'da o sahne gündem oldu! Emziririm ben onu dedi! Genç adam şoke oldu

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 133. yeni bölüm tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda yer alan emzirme muhabbeti gündem oldu. Stüdyoyu gülmekten kırdı, geçirdi.

Magazin 07-02-24 18:15

Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan karı-koca şoke etti! Arabada prezervatif çöpü buldum...

Komedyen Hasan Can Kaya'nın programı Konuşanlar'a katılan karı-koca sosyal medyayı salladı. Kocasının çapkınlıklarıyla çok uğraştığını söyleyen kadın seyirci eşinin arabasında bulduğu şeyleri tek tek sayıp şok etti.

Magazin 06-02-24 08:27

20 milyon TL'lik lüks aracı gündeme gelmişti... Hasan Can Kaya'yı kızdıran soru!

Konuşanlar ile büyük bir çıkış yakalayan Hasan Can Kaya Etiler'de bir mekan çıkışı kameralara yakalandı. İddialara göre Hasan Can Kaya sorulan o soruya çok sinirlendi. Kaya geçtiğimiz günlerde 20 milyon TL'lik lüks aracı gündeme gelmişti.

Magazin 04-02-24 14:20

Paraşütle gökyüzünde kahvaltı keyfi yapmıştı! Bu kez ölümden döndü

Gökyüzünde kahvaltı keyfi ölümle sonuçlanıyordu. Erzincan'daki Ergan Dağı Kayak Merkezi'nde yamaç paraşütü yapan Hasan Kaval, önceki gün özel hazırladığı düzenekle paraşüte bağladığı masada, arkadaşıyla birlikte gökyüzünde kahvaltı yaptı. İkinci gösterisi olan çift katlı ranzayla yamaç paraşütü yapmaya çalışırken yere çakılan paraşütçü, ölümden döndü.

Haber 03-02-24 20:42

Program ihbar kabul edildi, polis ekipleri stüdyoya geldi! Müge Anlı canlı yayınında gözaltı

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine heyecan dolu dakikalar yaşandı. 15 Kasım'dan beri kayıp olan Hasan Hüseyin Çelik'in şüpheli kaybıyla ilgili ihbar kabul edilen programa polis ekipleri geldi. Canlı yayında iki şüpheli gözaltına alındı.

Magazin 01-02-24 17:48

Kilosu ‘600 TL’ iddiası sonrası canlı yayına ‘kıyma’ ile geldi! Şaban Sevinç'ten Hasan Öztürk'e yanıt: ‘Haftaya geldiğimde parasını ödeyeceğim…’

Gazeteci Şaban Sevinç ve CHP’li vekil Hasan Öztürk arasında kıyma fiyatları ile ilgili tartışma yaşanmıştı. Öztürk, 380 TL'ye aldığı kıymayı canlı yayında stüdyoya getirdi. Öztürk "Şaban Sevinç, kıyma 600 TL diyordu. Bende evimin altındaki marketten 380 TL’ye kıyma aldım. ‘Al getir parasını ben vereceğim’ dedi. Aldım getirdim, faturası cebimde duruyor” dedi. Sevinç ise Öztürk’e mesaj ile yanıt verdi. “Haftaya geldiğimde parasını ödeyeceğim…”

Finans 01-02-24 08:22

Mudanya eski belediye başkanı Hasan Aktürk hayatını kaybetti

Mudanya eski belediye başkanı Hasan Aktürk hayatını kaybetti.

Yurthaber 31-01-24 13:52

Hasan Can Kaya genç konuğun aylık kazancını duyunca dayanamadı! Dilan Polat göndermesi sosyal medyayı salladı

Konuşanlar ile büyük bir hayran kitlesi olan Hasan Can Kaya Exxen'deki programıyla da sık sık gündeme geliyor. Son olarak yurt dışından gelerek bağış yapan genç seyircinin kazancı ağızları açık bıraktı. Hasan Can Kaya da kazancı duyunca Dilan Polat göndermesi yapmadan duramadı.

Magazin 30-01-24 15:50

Survivor Nagihan Karadere ve Sahra Işık neden kavga etti? Gerilime Hasan Can Kaya'daki cinsel ilişki itirafı mı sebep oldu?

Survivor All Star'da Nagihan ve Sahra Işık arasında çıkan özel hayat kavgası gündem oldu. Görüntüler yayınlanmazken sosyal medya bu büyük kavgayı merak etti. "Benim özel hayatımı neden buraya getiriyorlar?" diyen Nagihan ve Sahra arasındaki kavganın nedeni merak edilirken Hasan Can Kaya'daki cinsel hayat itirafı gündeme geldi.

Magazin 29-01-24 08:59

Kocası fantezilerini açıklayınca çok utandı! Hasan Can Kaya ne diyeceğini bilemedi

Ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın Youtube’da izleyici karşısına çıktığı daha sonra ise Exxen’de yayınlanmaya başlanan Konuşanlar programının 130. yeni bölüm tanıtımı sosyal medyanın gündemine oturdu. Programa fantezilerini tek tek açıklayan konuk damga vurdu. Hasan Can Kaya duyduklarını karşısında ne diyeceğini bilemedi.

Magazin 26-01-24 15:23