Hasim Yumlu Haberleri

Ünlü şarkıcı Nilüfer 4 aylıkken evlat edinmişti! Nilüfer'in kızı Ayşe Nazlı büyüdü kocaman oldu

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden biri olan Nilüfer'in Reha Muhtar ile Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı, büyüdü ve kocaman bir genç kız oldu. 4 ay yuvada kaldıktan sonra şarkıcı Nilüfer Yumlu tarafından evlat edinilen Ayşe Nazlı'nın annesiyle pozları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Magazin 2023-07-21 14:37:57

İzmir'de konteynerlerdeki depremzedeler tahliye edildi! Gidecek yerim yok, kira ödeyecek gücüm yok

İzmir'de 2020'de meydana gelen deprem sonrası kurulan geçici konaklama merkezinde kalan konut sahibi olmayan bazı depremzedeler tahliye edildi. Konteynerlerdeki özel eşyalarını alıp dışarı çıkan depremzedeler, gidecek yerleri olmadığını belirterek çadır kuracaklarını söyledi. Depremzede Meryem Tülin Yumlu, "Gidecek yerim yok, kira ödeyecek gücüm yok" sözleriyle çadır talep etti. Geçici konaklama merkezine Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşların yerleştirileceği belirtildi.

Haber 2023-03-14 23:44:57

Ünlü şarkıcı Nilüfer 4 aylıkken evlat edinmişti! Güzelliği ile dikkat çeken Ayşe Nazlı, annesinin doğum gününü böyle kutladı

Türk pop müziğinin efsane isimlerinden Nilüfer'in Reha Muhtar ile Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı, büyüdü. 4 ay yuvada kaldıktan sonra şarkıcı Nilüfer Yumlu tarafından evlat edinilen Ayşe Nazlı, şimdilerde İngiltere'de psikoloji okuyor. Sosyal medyayı sık kullanan Ayşe Nazlı, bugün annesi Nilüfer'in doğum gününü kutladı.

Magazin 2022-06-01 11:32:38

Şarkıcı Nilüfer'in bebekken evlat edindiği kızı Ayşe Nazlı koca kız oldu

Pop müziğinin başarılı isimlerinden biri olan Nilüfer 1999 senesinde Ayşe Nazlı Yumlu'yu Çocuk Esirgeme Kurumu'ndan evlat edinmişti. Ayşe Nazlı Yumlu şimdilerde bir genç kız oldu. Ayşe Nazlı Yumlu sosyal medyayı aktif olarak kullanıyor. İşte Ayşe Nazlı Yumlu'nun son hali...

Magazin 2021-09-12 14:17:11

Mustafa Yumlu sezona iyi başladı

Büyükşehir Belediye Erzurumspor’un deneyimli savunma oyuncusu Mustafa Yumlu savunmada yaptığı başarılı hamleler haricinde son 2 haftada takımı adına 1 gol 1 asistlik katkı sağladı.

Spor 12-09-21 13:55

Mustafa Yumlu, Denizlispor'a veda etti

Süper Lig'den düşen Yukatel Denizlispor'da futbolculardan Mustafa Yumlu, takımından ayrıldığını duyurdu.

Spor 21-05-21 14:13

Küme düşen Denizlispor'da Mustafa Yumlu neden güldüğünü açıkladı

Süper Lig'de Çaykur Rizespor'a mağlup olarak bitime 3 maç kala ligde kalma umutlarını yitiren Yukatel Denizlispor'da, karşılaşma sonrası güldüğü gerekçesiyle sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan Mustafa Yumlu açıklama yaptı.

Spor 04-05-21 18:07

Yukatel Denizlispor-Göztepe maçının ardından

Denizlispor Kulübü Başkan Yardımcısı Salih Özcan: - "İkinci yarıya galibiyetle başladık. İnşallah bunun devamı gelecek" - Futbolcu Mustafa Yumlu: - "Kazanmamız gereken bir maçı kazandık"

Yurthaber 31-01-21 21:02

Mustafa Yumlu, Rize kadrosuna dahil edildi

Sakatlığı nedeniyle ilk etapta Rizespor maçı kafilesine dahil edilmeyen Mustafa Yumlu, yapılan son kontrollerin ardından kafileye alındı.

Spor 09-01-21 14:13

Mustafa Yumlu ve Özgür Çek takımdan ayrı çalıştı

Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'a konuk olacak olan Denizlispor, bu maçın hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü. Yeşil-siyahlılarda Mustafa Yumlu ve Özgür Çek takımdan ayrı çalıştı.

Spor 08-01-21 14:48

Yukatel Denizlispor, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını tamamladı

Yukatel Denizlispor, Pazartesi günü saat 20.00’de Eryaman Stadyumu’nda oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını bugün sabah saatlerinde yaptığı antrenman ile tamamladı.Taktik çalışmalarının yapıldığı son antrenmanın ardından karayolu ile Ankara’ya gidecek olan yeşil-siyahlılar, konaklayacakları otelde kampa girerek maç saatini bekleyecek.Karşılaşma öncesi Covid-19 PCR testinden geçen teknik heyet, futbolcu ve çalışanlarda hiçbir pozitif bulguya rastlanmadı.Yukatel Denizlispor’un Gençlerbirliği maçı kafilesi şu şekilde:Costel Pantilimon, Cenk Gönen, Hüseyin Altıntaş, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Neven Subotic, Muhammed Özkal, Tiago Lopes, Zakarya Bergdich, Özer Özdemir, Marvin Bakalorz, Mathieu Dossevi Ismail Aissati, Recep Niyaz, Fede Varela, Alihan Kalkan, Eren Kıryolcu, Hadi Sacko, Angelo Sagal, Muris Mesanovic, Hugo RodallegaSakatlıkları devam eden Radoslaw Murawski, Fabiano Leismann, Özgür Çek ve Sakıb Aytaç deplasman kafilesinde yer almıyor.

Yurthaber 18-10-20 13:11

Rodallega bu sezonda yeşil siyah forma giyecek

Denizlispor, sözleşmesi sona eren Hugo Rodallega ile yeni sözleşme imzaladı.Yukatel Denizlispor önce Mustafa Yumlu ve Oğuz Yılmaz’ın ardından sözleşmesi sona eren Hugo Rodallega için görüşmelere başladı.

Yurthaber 21-08-20 22:10

Denizlispor’da ilk imza atıldı

Yukatel Denizlispor’un tecrübeli oyuncusu Mustafa Yumlu ile 2 yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı.

Yurthaber 29-07-20 14:02

Denizlispor, Mustafa Yumlu ile 2 yıllık sözleşme yeniledi

Süper Lig'de son hafta kümede kalmayı başarıp derin bir nefes alan Yukatel Denizlispor, transfer harekatına başladı. Yeşil-siyahlı ekip iç transferde ilk imzayı stoper Mustafa Yumlu'ya attırdı.

Spor 29-07-20 12:10

Mustafa Yumlu: Hakem iyi yönettiği maçın içine...

Denizlispor'un tecrübeli stoperi Mustafa Yumlu maç sonunda yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Spor 07-07-20 23:35

Mustafa Yumlu: Kötü gidişattan kurtulacağız

Denizlispor'un başarılı savunma oyuncusu Mustafa Yumlu, ligde geri kalan maçlarla ilgili umutlu konuşarak, "Taraftarlarımız, camiamızın hiç panik yapmasına gerek yok. Biz futbolcular olarak her şeyin bilincindeyiz, farkındayız. Bu kötü gidişattan en kısa zamanda kurtulacağız" dedi.

Spor 25-06-20 08:58

Denizlispor'da Mustafa Yumlu tamam

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, sözleşmesi sezon sonunda bitecek tecrübeli stoperi Mustafa Yumlu ile prensipte anlaşma sağladı.

Spor 29-05-20 13:42

Nilüfer kızıyla birlikte mutfağa girdi

Koronavirüs nedeniyle uzun süredir evden çıkmayan müzisyen Nilüfer Yumlu, kızıyla mutfağa girdiği anı takipçileriyle paylaştı.

Magazin 20-05-20 15:46

Denizlispor defans hattını takımda tutacak

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denizlispor, sözleşmeleri sezon sonunda sona erecek defans oyuncuları Zeki Yavru, Mustafa Yumlu ve Oğuz Yılmaz ile yeniden sözleşme imzalamak için harekete geçti.

Spor 10-04-20 11:43

Mustafa Yumlu'dan Türkiye'yi ağlatan Mehmetçik sözleri

Denizlispor forması giyen Mustafa Yumlu, İdlib kahramanları ile ilgili yaptığı açıklamayla herkesi duygulandırdı. Yumlu, "Şu an İdlib’e oraya Mehmetçik kardeşlerimin yanına gitmek için can atıyorum. Konuşurken dahi boğazım düğümleniyor. Evet belki acemiyim, belki biz orada gitmek istesek bile operasyonlara bizi göndermeyecekler. Ama en azından kardeşlerimizin erzaklarını, mühimmatlarını, çantalarını gerekirse o çamur olmuş ayakkabılarını, botlarını temizlerim" ifadelerini kullandı.

Spor 02-03-20 08:48

Maçın ardından

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Uygun: - "Çalışacağız ve Denizlispor camiasının ve o formanın hak ettiği futbolu sahada sergilemeye devam edeceğiz" - Yukatel Denizlisporlu futbolcu Mustafa Yumlu: - "Şu an oraya İdlib'e Mehmetçik kardeşlerimizin yanına gitmek için can atıyorum" - BtcTurk Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş: - "Önümüzdeki maça hemen konsantre olmalıyız. Hem camiayı hem de oyuncuları uyandırmak gerekiyor"

Yurthaber 01-03-20 17:23

Mustafa Yumlu: Kefenimi giydim, İdlib'e gitmek istiyorum

Süper Lig'in 24. haftasında BtcTurk Yeni Malatyaspor'u 2-0 mağlup eden Yukatel Denizlispor'da Mustafa Yumlu, maç sonrası açıklamalar yaptı.

Spor 01-03-20 16:13

Mustafa Yumlu: İnşallah Trabzonspor şampiyon olur

Denizlispor’un tecrübeli futbolcusu Mustafa Yumlu, takımının durumu hakkında özel açıklamalarda bulundu. Eski takımı Trabzonspor’u de değerlendiren Yumlu, "İnşallah Trabzonspor şampiyon olur, Denizlispor da Süper Lig’de devam eder. Göreve gelen Hüseyin Çimşir hocam da bu yükün altından kalkacaktır" ifadelerini kullandı.

Spor 07-01-20 10:41

Mustafa Yumlu: “İnşallah Trabzonspor şampiyon olur”

Denizlispor’un tecrübeli futbolcusu Mustafa Yumlu, takımının durumu hakkında özel açıklamalarda bulundu.

Spor 07-01-20 10:22

MKE Ankaragücü - Yukatel Denizlispor: 2-2

STAT: Eryaman HAKEMLER: Arda Kardeşler, Candaş Elbil, Bilal Gölen MKE ANKARAGÜCÜ: Korcan Çelikay - Cebrail Karayel, Alihan Kubalas (Dk.57 Scarione) , Pazdan, Pinto, Sedat Ağçay (Dk.81 Sadaev), Faty, Kitsiou, Canteros (Dk.55 Aydın Karabulut), İlhan Parlak, Orgill YUKATEL DENİZLİSPOR: Stackhowiak - Zeki Yavru (Dk.62 Sapunaru), Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumlu, Olcay Şahan, Sackey (Dk.87 Mbamba), Murawski, Aissati, Sacko (Dk.74 Estupinan), Barrow, Rodallega GOLLER: Dk.66 ve Dk.84 Scarione (Ankaragücü) - Dk.10 Mustafa Yumlu, Dk.45+1 Rodallega (Yukatel Denizlispor) SARI KARTLAR: Alihan Kubalas, Dever Orgill (Ankaragücü), Murawski (Yukatel Denizlispor) KIRMIZI KARTLAR: Dk.10 Modou Barrow (Yukatel Denizlispor) Süper Lig’in 17’nci haftasında MKE Ankaragücü sahasında 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Yukatel Denizlispor ile 2-2 berabere kaldı.

Spor 28-12-19 17:05

Süper Lig'in 16'ncı haftasında sakat ve cezalı oyuncular

ANTALYASPOR SAKAT: Bahadır, Harun  CEZALI: Ufuk  MKE ANKARAGÜCÜ SAKAT: Canteros, Yalçın, Mehmet  CEZALI: Orgill  ---------------------------------------------------- BTC TURK YENİ MALATYASPOR SAKAT: Eren CEZALI: Chebake ÇAYKUR RİZESPOR  SAKAT: Mykola Morozyuk, Nill De Pauw CEZALI: Yok  ---------------------------------------------------- KASIMPAŞA SAKAT: Pavelka, Ramazan, Veigneau, Yusuf, Veysel  CEZALI: Sadiku, Hajradinovic, Youssef  GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ  SAKAT: Furkan, Muğdat CEZALI: Chibsah ---------------------------------------------------- GÖZTEPE SAKAT: Poko  CEZALI: Berkan GALATASARAY SAKAT: Seri, Andone, Luyindama  CEZALI: Yok  ---------------------------------------------------- GENÇLERBİRLİĞİ SAKAT: Ahmet CEZALI: Yok  DEMİR GRUP SİVASSPOR SAKAT: Rybalka CEZALI: Emre Kılınç, Fatih Aksoy ---------------------------------------------------- İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR SAKAT: Eray, Alpay, Levent, Henrique, Mensah     CEZALI: Yok   MEDİPOL BAŞAKŞEHİR  SAKAT: Arda, Gulbrandsen, Skrtel  CEZALI: Yok  ---------------------------------------------------- FENERBAHÇE SAKAT: Sadık, Victor Moses, Zajc, Hasan Ali Kaldırım     CEZALI: Rodrigues     BEŞİKTAŞ SAKAT: Dorukhan, Víctor Ruiz, Nkoudou, Douglas CEZALI: Yok ---------------------------------------------------- İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR SAKAT: Yok  CEZALI: Anicic TRABZONSPOR SAKAT: Abdülkadir Ömür CEZALI: Yok  ---------------------------------------------------- YUKATEL DENİZLİSPOR SAKAT: Bergdich, Sapunaru*     CEZALI: Mustafa Yumlu AYTEMİZ ALANYASPOR SAKAT: Lokman Gör, Juanfran, Tayfur Bingöl CEZALI: Siopis

Spor 19-12-19 10:30

Trabzonspor - Yukatel Denizlispor: 1-2

STAT: Medical Park HAKEMLER: Halis Özkahya xx, Aleks Taşçıoğlu xx, Süleyman Özay xx TRABZONSPOR: Uğurcan x- Pereira x, Hüseyin x, Campi x, Novak x- Mikel xx (Dk.86 Avdijaj), Sosa x- Yusuf xx(Dk.66 Abdulkadir x), Sturridge xx (Dk.67 Ekuban x), Nwakaeme x- Sörloth xx YUKATEL DENİZLİSPOR: Stachowiak xx- Zeki xx, Mustafa xx, Oğuz xxx, Bergdich x (Dk.46 Lopes xx)- Sacko xxx, Murawski xx- Olcay x (Dk.59 Oscar xxx) , Aissati xxx, Barrow xxx- Rodallega xxxx (Dk.90+1 Mbamba) GOLLER: Dk.21 (KK) Oğuz (Trabzonspor), Dk.59 - Dk.82 Rodallega (Yukatel Denizlispor) SARI KARTLAR: Hüseyin Çimşir (Yardımcı Antrenör), Mustafa Yumlu, Veysel Cihan (Yardımcı Antrenör) (Yukatel Denizlispor) Süper Lig'in 15'inci haftasında Trabzonspor sahasında konuk ettiği Yukatel Denizlispor’a 2-1 mağlup oldu.

Spor 16-12-19 22:11

Gaziantep FK - Yukatel Denizlispor: 1-2

STAT: Kalyon HAKEMLER: Atilla Karaoğlan, İsmail Şencan, Samet Çiçek GAZİANTEP FK: Günay, Oğuz, Djilobodji, Kana Biyik, Tosca, Güray, Furkan (Dk.77 Pawlowski), Diarra, Jefferson, Twumasi (Dk.77 Chibsah), Kayode YUKATEL DENİZLİSPOR: Stachowiak, Lopes, Sapunaru (Dk.48 Oğuz), Mustafa, Zakarya, Sackey (Dk.87 Zeki Yavru), Aissati, Olcay, Sacko (90+1 Oscar), Barrow, Rodallega SARI KARTLAR: Furkan, Oğuz, Chibsah (Gaziantep FK) - Sacko, Aissati, Mustafa Yumlu, Zakarya, Modou (Yukatel Denizlispor) GOLLER: Dk.54 Kayode (Gaziantep FK) - Dk.58-85 Sacko (Yukatel Denizlispor) Süper Lig'in 13'üncü haftasında Gaziantep FK, konuk ettiği Yukatel Denizlispor'a 2-1 mağlup oldu.

Spor 01-12-19 16:14

Yukatel Denizlispor - Demir Grup Sivasspor: 0-2

STAT: Atatürk HAKEMLER: Zorbay Küçük (xx), Hakan Yemişken (xx), İbrahim Bozbey (xx) YUKATEL DENİZLİSPOR: Stackhowiak (x) - Lopes (xx), Mustafa Yumlu (x), Oğuz (x), Bergdich (xx), Zeki (xx) (Dk.

Spor 03-11-19 16:03

Cristian Sapunaru ve Mustafa Yumlu, Denizlispor kampına katıldı

Afyonkarahisar'da hazırlıklarını sürdüren Yukatel Denizlispor'un yeni transferleri Roman Cristian Sapunaru ve Mustafa Yumlu kampa katılarak takımla çalışmalara başladı.

Spor 11-07-19 11:05

Denizlispor'da yeni transferler kampa katıldı

Yukatel Denizlispor'un yeni transferleri Cristian Sapunaru ve Mustafa Yumlu, Afyonkarahisar'daki kamp çalışmalarına dahil oldu

Yurthaber 10-07-19 22:36

Mustafa Yumlu, Denizlispor'da

Süper Lig'in yeni ekiplerinden Denizlispor, geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor’dan ayrılan Mustafa Yumlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 08-07-19 15:10

Mustafa Yumlu, Denizlispor’da

Süper Lig’in yeni ekiplerinden Denizlispor, geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor’dan ayrılan Mustafa Yumlu ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.Transfer çalışmalarını sürdüren Süper Lig’in yeni ekibi Yukatel Denizlispor, geçtiğimiz sezon Akhisar Belediyespor’da forma giyen ve sözleşmesi sona eren Mustafa Yumlu’yu renklerine bağladı.

Haber 08-07-19 15:09

Mustafa Yumlu Göztepe'ye yakın

Spor Toto Süper Lig'de transferde şimdiye kadar alt liglerden 3 ismi kadrosuna katan Göztepe, Akhisarspor'dan ayrılan stoper Mustafa Yumlu'ya imza attırmaya çok yakın.

Spor 06-07-19 12:46

İhlas Pazarlama Çukurova Bölgeler Zirvesi Adana’da yapıldı

İhlas Pazarlama’nın Çukurova Bölgeler Zirvesi, Adana Bölge Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde yapıldı.Adana Baro Tesislerinde düzenlenen iftar programına İhlas Pazarlama Genel Müdürü Orhan korkusuz, Ofisler Direktörü Yakup Özaydın, Türkiye Gazetesi Dagitim Direktörü Yusuf Guler, Mağazalar Direktörü Halil Caglar, İhlas pazarlama Mersin Müdürü Bulent Saymali, Osmaniye Müdürü Ahmet Aslan, Hatay Müdürü Yasar Küçük, Kahramanmaraş Müdürü Ahmet Dalkıran, Malatya Müdürü Celal Koyuncu, Elazığ Müdürü Veysel Beyazgul, Van Müdürü Hasim Talayhan, Antalya Müdürü Nihat Karataş’ın yanısıra İhlas Vakfi Adana Yurt Müdürü Mustafa Kukak, İHA Bölge Müdürü Adnan Kulak ve birim müdürleri katıldı.İhlas Pazarlama Adana Bölge Müdürü Cumali Geleri’nin ev sahipliğini yaptığı geleneksel iftar programına, İhlas holdingin değişik birimlerinden çok sayıda çalışanın yanısıra İhlas’a muhabbet duyan gönül dostları da katıldı.

Yurthaber 16-05-19 10:31

Akhisarspor'da Mustafa Yumlu mutluluğu

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe'yi deplasmanda yenerek 9 maç sonra düşme hattında son sıradan kurtularak kümede kalma yarışında umutlanan Akhisarspor'da Mustafa Yumlu, aylar sonra yeşil sahalara adım attı. Ligde 3 Kasım 2018'de Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor'la oynanan maçın 62. dakikasında çapraz bağları kopup ameliyat olan takımın sembol isimlerinden Mustafa Yumlu, 5 ay sonra yine BŞB Erzurum maçı arifesinde takımdan ayrı olarak antrenmanlara başladı.

Spor 09-04-19 13:35

Devlet desteği ile çiftliğin kapasitesini arttırdı

Muşlu yatırımcı Haşim Yumlu, 2,5 milyon lira devlet desteği ile 120 büyükbaş hayvan kapasiteli çiftlikte modernizasyon projesi ile hayvan sayısını 350’ye yükseltti.Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumundan (TKDK) 2016 yılında aldığı 2,5 milyon lira destek sayesinde Korkut ilçesinin Pınarüstü köyünde 3,5 milyon lira maliyetle 30 dönüm araziye büyükbaş hayvan çiftliği kuran Haşim Yumlu, kapasiteyi artırarak hayvan sayısını 350’ye çıkardı.

Yurthaber 19-03-19 13:05

Akhisarsporlu Mustafa Yumlu ameliyat oldu

Süper Lig ekibi Akhisarspor'un tecrübeli defans oyuncusu Mustafa Yumlu, sakatlığı sebebiyle ameliyat oldu.

Spor 16-11-18 15:43

Akhisarspor'da Mustafa Yumlu sezonu kapattı

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'nda perşembe günü İspanyol devi Sevilla'yı ağırlayacak Akhisarspor'a iki şok haber birden geldi.

Spor 07-11-18 11:10

Adana’da Muay Thai rüzgarı esti

Adana’da Muay Thai Turnuvası düzenlendi.Adana Valiliği, Büyükşehir Belediyesi ve Star Fight Arena Spor Kulübü sponsorluğunda Çukurova Üniversitesi Lütfullah Aksungur Spor Salonu’nda gerçekleştirilen turnuvaya 7 ülkeden 18 sporcu katıldı.Turnuvada Azeri Yusuf Memmedov Yıldırım Oğuz’u, Samet Keser Hollandalı Theo Enow’u, İlknur Kurt Sultan Ünal’ı, Ali Doğan İranlı Ahad Ghorbani’yi, Serdar Yiğit Eroğlu Afgan Ehsan Vafaei’yi, Yahya Gökalp Rus Ganiyev Marfaig’i, Buğra Tugay Erdoğan İranlı Hasim Rahimzade’yi, Azeri Namık Rakhmatullayev Osman Çeken’i, Caner Kart Güney Afrikalı Farshab Ambari’yi yendi.Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Hüseyin Sözlü ve Seyhan Belediyesi Başkanı Zeydan Karalar’ın da katıldığı turnuvada sporculara kupaları verildi.

Yurthaber 04-11-18 09:45

Akhisarspor'un en tecrübelisi Seleznov

İlk defa UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak Akhisarspor'un UEFA'ya bildirdiği 22 kişilik kadrodan 15 futbolcu daha önce başka takımlarla bu organizasyonda mücadele etti - Organizasyonda 35 maça çıkıp 11 gol atan Yevgen Seleznov, yeşil-siyahlı ekibin en tecrübeli ve en golcü ismi konumunda bulunuyor - Türk futbolcular içinde Mustafa Yumlu Trabzonspor'da 24 UEFA Avrupa Ligi maçına çıktı

Yurthaber 18-09-18 12:00

Gelibolu'daki ev yangınında 5 yaşındaki Tuğba Melek öldü

ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde bir evde çıkan yangında, 5 yaşındaki Tuğba Melek Yumlu hayatını kaybetti, anne ve babası ise yaralandı.

Haber 22-08-18 10:03

Gelibolu'daki ev yangınında 5 yaşındaki Tuğba Melek öldü

ÇANAKKALE'nin Gelibolu ilçesinde bir evde çıkan yangında, 5 yaşındaki Tuğba Melek Yumlu hayatını kaybetti, anne ve babası ise yaralandı.

Haber 22-08-18 08:19

Çanakkale'de ev yangını! 5 yaşındaki küçük Tuğba kurtarılamadı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde bir evde çıkan yangında Ali Yumlu ve Sümeyye Yumlu çifti ile çocukları Tuğba Melek Yumlu alevlerin arasından zorlukla kurtuldu. Çiftin durumu ağır olan 5 yaşındaki küçük kızı Tuğba Melek hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Haber 22-08-18 05:01

Rize kaçtı, Akhisar yakaladı

Süper Lig'in 2. haftasında Akhisarspor ile Çaykur Rizespor 1-1 berabera kaldı. Vedat Muriqi ile öne geçen Çaykur Rizespor'a, 66'da Mustafa Yumlu cevap verdi ve taraflar sahadan 1 puanla ayrıldı.

Spor 19-08-18 22:40

Akhisarsporlu futbolcular, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonluğunu değerlendirdi!

Teleset Mobilya Akhisarspor forması giyen Aykut Çeviker, Mustafa Yumlu ve kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel, kupayı kazandıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Spor 10-05-18 23:42

Minik Meryem'in hayvan sevgisi

MUŞ'un Korkut ilçesine bağlı Pınarüstü köyünde hayvancılık yapan Sevim-Haşim Yumlu çiftinin 2,5 yaşındaki kızları Meryem, buzağılara biberonla süt veriyor.

Haber 30-04-18 12:50

Minik Meryem'in hayvan sevgisi 

MUŞ'un Korkut ilçesine bağlı Pınarüstü köyünde hayvancılık yapan Sevim-Haşim Yumlu çiftinin 2,5 yaşındaki kızları Meryem, buzağılara biberonla süt veriyor.

Haber 30-04-18 09:47

Teleset Mobilya Akhisarspor-Göztepe: 1-1

  STAT: Spor Toto Akhisar HAKEMLER: Arda Kardeşler (xx), Süleyman Özay (xx), Mustafa Savranlar (xx) TELESET MOBİLYA AKHİSARSPOR: Fatih (xx)- Lopes (xxx), Caner (xx), Mustafa Yumlu (xxx), Ömer (x), Aykut (xx) (Dk.

Haber 22-04-18 18:06