Hastane Haberleri

Avcılar'daki devlet hastanesinde 'izole hasta' alarmı! Zehirlenmeler yaşanınca acil servis boşaltıldı, görevliler özel kıyafetler giydi

İstanbul'da Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi'ne zehirlenme belirtisi ile getirilen 2 işçinin tedavisi sırasında hastanedeki bazı kişilerde de zehirlenme belirtilerinin ortaya çıktı. Bunun üzerine 'acil servis' boşaltılarak hasta kabulü durduruldu. Hastanede temizlik çalışması başlatılırken, izole hastaların nakline kadar serviste hizmetlerin durdurulduğu öğrenildi. Sağlık görevlileri ise özel koruyucu kıyafetler giydi.

Haber 16-03-2024 23:37

Erzincan’da iki aracın çarpışması sonucu 7 kişi yaralandı

Erzincan'ın Tercan ilçesinde iki otomobilin çarpıştığı kazada 4’ü çocuk, 7 kişi yaralandı.

Yurthaber 15-03-2024 07:17

Günde 210 bin kişiyi taşıyacak: Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı 17 Mart'ta açılıyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Kocaeli Şehir Hastanesi Tramvayı'nın 17 Mart'ta açılacağını duyurdu. Uraloğlu, "Bu proje ile şehrin dışında bulunan Kocaeli Şehir Hastanesi'ne ulaşım 15 dakikaya düşecek. Beş istasyonu olacak hattımız, günde 210 bin vatandaşımızı taşıyacak" dedi.

Finans 14-03-2024 17:31

İzmir'de evinde tabancayla vurulan kişi hastanede öldü

İzmir'in Bornova ilçesinde evinde tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti, olayla ilgili baba gözaltına alındı.

Yurthaber 13-03-2024 13:32

Tüm dünya bu olayı konuşuyor! Morgda cesetler karıştı: Başkası gömüldü...

Galler'de meydana gelen olay ülkeyi ayağa kaldırdı. Cwmbran şehrindeki Grange Üniversitesi Hastanesi'nde bir aileye yanlış bir adamın cesedi verildi. Aile durumun farkına varmadığı için hiç tanımadıkları adamın cesedine cenaze töreni düzenlemiş oldu. Hastanin daha önceden de yanlışlıkla farklı bir kişinin cesedini yaktığı öğrenildi.

Trend 10-03-2024 15:31

Siirt'te kalp rahatsızlığı olan bebek ambulans uçakla Konya'ya sevk edildi

Siirt'te kalp rahatsızlığı olan 3 aylık bebek, ambulans uçakla Konya'ya sevk edildi.

Yurthaber 27-02-2024 08:28

Kadın doktora kabusu yaşattı, savunması 'yok artık' dedirtti! 'Öküz dediğini duydum...'

Bursa’da Tayfun Eserkaya (31), Hematoloji Uzmanı Dr. Nihan Alkış'ı (41) darbederek yaraladı. Tutuklu yargılanan Eserkaya ilk kez hakim karşısına çıktı. Eserkaya savunmasında, "Doktoru görünce yanlış odaya girdiğimi anladım. Özür dileyip dışarı çıktım. Bu sırada kendisinin bana, 'Öküz' dediğini duydum. Psikolojim de bozuk olduğu için kendisini itekledim. Düşüp burnunu masaya çarptı. Düştükten sonra kendisine tekme atmadım, vurmadım" dedi. Hakim, sanığın tutukluluk halinin devamına karar verdi.

Haber 26-02-2024 13:30

Dünya Sağlık Örgütü duyurdu! Gazze'deki Nasır Hastanesi artık hizmet veremiyor

Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze'nin güneyindeki Han Yunus kentinde, bir süredir İsrail askerlerinin kuşatması altındaki Nasır Hastanesinin artık hizmet veremediğini bildirdi. Ghebreyesus, hastanede hala 200'e yakın hasta bulunduğunu ve bunlardan en az 20'sinin acilen başka hastanelere sevk edilmesi gerektiğini bildirdi.

Haber 19-02-2024 09:36

Adana'da acil serviste doktorun darbedilmesi güvenlik kamerasında

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde, hastanenin acil servisinde görevli doktorun darbedilmesi güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Yurthaber 16-02-2024 14:30

Hastanede 5 milyonluk vurgun! Kanser hastalarının umutlarını böyle çaldılar

İstanbul'da bir hastanede yaşananlar 'bu kadarı da olmaz' dedirtti. Hastanedeki bazı sağlık çalışanlarının tedavi bekleyen kanser hastalarının ilaçlarını çalarak simsarlara sattığı ortaya çıktı. Onkoloji bölümünde görev yapan çalışanlar 5 milyona yakın vurgun yaptı. İşte kanser hastalarının umutlarını çalanların görüntüsü...

Haber 12-02-2024 18:42

Kocaeli'de halk otobüsü şoförü fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Kocaeli'de özel halk otobüsünün şoförü fenalaşan yolcusunu hastaneye götürdü.

Yurthaber 02-02-2024 13:32

Özel hastanede skandal iddia! Can çekişen hastanın oksijen tüpünü kestiler, saatler sonra can verdi

KOAH hastası Kemal Atkoşar Gaziosmanpaşa'da özel bir hastaneye kaldırıldı, iddiaya göre hastane desteğe muhtaç haldeki Atkoşar'ın tüm cihazlarını söküp oksijen desteğini kesti. Kemal Atkoşar 24 saat geçmeden yaşamını yitirdi, ailesi isyan etti. Atkoşar'ın günlüğü 7 bin 500 liraya servise yatırılması önerisi ve nefes almakta güçlük çeker haldeyken "Genel durumu iyi" raporu hazırlanması ailenin güvenini zedelemişti: "Hastanın kalan ömrü bu şekilde elinden alındı ve ölümü hızlandırdı."

Haber 02-02-2024 09:34

Hastanede suikast! Doktor, hemşire ve hasta kılığında girmişler... Görüntüler ortaya çıktı: Susturucularla öldürdüler

Batı Şeria'daki bir hastanede yaşanan suikast görüntüleri gündem yarattı. İsrail özel kuvvetleri, sabah saatlerinde hasta ve doktor kılığında girdikleri hastanede 3 Filistinliyi öldürdü. Susturucu silahlarla düzenlenen suikast anlarına ait kamera görüntüleri de ortaya çıkarken, İsrail Ordusu'ndan ise 'Hamas' iddiası geldi.

Haber 30-01-2024 11:27

Hastane odasında dans videosu çekerken doktora yakalandı! Genç kadının utangaç tavrı sosyal medyada çok konuşuldu

Sosyal medyada ameliyatın öncesinde hastane odasında dans ettiği anları paylaşan bir kadın doktora yakalandı. Doktorun odaya girmesi üzerine "Çok üzgünüm" diyerek videoyu kapatan kadının hastane odasındaki dans performansı çok konuşuldu.

Trend 27-01-2024 07:53

Erzincan’da cezaevi aracı ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 9 kişi yaralandı

Erzincan’da cezaevi aracı ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6'sı askeri personel 9 kişi yaralandı.

Yurthaber 26-01-2024 15:33

Hastanenin dışındaki otoparkta doğum yaptı! Doğum hikayesini anlatınca sosyal medyada gündem oldu... Kızımı alışılmadık bir yerde doğurdum

İngiltere'deki bir kadın hastanenin dışındaki otoparkta doğum yaparak ailesini ve sağlık görevlilerini şaşkına çevirdi. Doğum deneyimini sosyal medyadan paylaştıktan sonra 27 yaşındaki Taylor Thacker gündem olmayı başardı. Hastaneye gidecek kadar zamanı olmadığını dile getiren Thacker, "Çok aceleye geldi ve gerçekten şoktaydım; düşünecek zamanım olmadı" dedi.

Trend 20-01-2024 13:16

Muş'ta yolu kardan kapanan mezrada rahatsızlanan kadın hastaneye kaldırıldı

Muş'ta yolu kardan kapanan mezrada rahatsızlanan kadın, ekiplerin saatler süren çalışmasıyla Batman'ın Sason ilçesinde hastaneye ulaştırıldı.

Yurthaber 16-01-2024 07:47

Denizli'de silahla yaralanan 17 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde silahla yaralanmış olarak bulunan 17 yaşındaki çocuk hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 12-01-2024 08:00

Gözle görülür artış yaşanıyor! Hastane kapasiteleri... Bakan Koca'dan uyarı geldi 'Ciddiye alınmalı'

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, üst solunum yolu enfeksiyonlarının arttığı bir dönemde olunduğunu belirtip "Bağışıklık sistemi baskılanmış hastalarda, yaş gibi sebeplerle risk grubunda olan kişilerde gribal semptomları taşıyan enfeksiyonlar ciddiye alınmalı" dedi. Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Koord. Başhekimi Surel ise hastalık kaynaklı yoğunluk bulunduğunu ama kapasitenin bunu eritebildiğini söyledi. Doç. Dr. Aktaş da başvuran hasta sayısının gözle görülür oranda arttığına dikkat çekti.

Haber 11-01-2024 16:48

Batman'da özel hastanede çıkan yangın söndürüldü

Batman'da özel bir hastanede çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Yurthaber 11-01-2024 09:56

Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan bir bilgi ortaya çıktı! 11 gündür orada kalıyormuş

Dilan Polat ile ilgili sır gibi saklanan bir detay daha ortaya çıktı. Polat, ''kara para aklamak'', ''vergi kaçırmak'' ve ''örgüt kurmak'' suçlamalarıyla 5 Kasım 2023'te tutuklu yargılanmıştı. Tutukluluğu devam eden fenomen Polat ile ilgili bilinmeyen bir detay ortaya çıktı. Dilan Polat'ın 11 gün önce Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldığı ve halen tedavi gördüğü öğrenildi.

Magazin 08-01-2024 22:07

İsim değiştirerek kış boyu sürebiliyor! Hastaneler dolup taşıyor... Uzman isimden önemli uyarılar

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özgür İnce, son dönemde artan üst solunum yolu enfeksiyonu hastalıklarının isim değiştirerek kış boyunca sürebildiğini söyleyerek, uyarılarda bulundu.

Haber 08-01-2024 12:33

Hastanede bomba paniği! Ekipler alarma geçti, acil servis boşaltıldı

Gaziantep'in Şamilkamil ilçesindeki devlet hastanesinin acil servis girişine bırakılan valiz, paniğe yol açtı. Ekipleri alarma geçiren olayda, bomba şüphesi ile acil servis boşaltıldı. Polisin ulaştığı sahibi, valizi yanlışlıkla unuttuğunu söyledi. İşte detaylar...

Haber 07-01-2024 15:55

Hastanelerde alarm! Bazı şehirlerde yoğunluk 4 katına çıktı, bazı şehirlerde yoğun bakımda yer kalmadı, uyarı geldi: Evde dinlenin

Soğukların etkisini artırması ve viral enfeksiyonların önüne geçilememesinden dolayı hastanelerde yaşanan yoğunluklar katbekat arttı. İstanbul için Tabipler Odası ve TTB'den ayrı ayrı açıklama yayınlanarak yoğun bakımlarda yer kalmadığına vurgu yapıldı. Anadoluda bazı şehirlerde de artış 4 katına çıkınca uzmanlardan uyarı geldi.

Haber 05-01-2024 08:06

Afyonkarahisar'da tırla çarpışan otomobildeki bebek öldü

Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde tırla çarpışan otomobildeki bebek öldü, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 05-01-2024 07:49

Balon balığı yiyen 7 şahıs hastanelik oldu! 1 kişinin hayati tehlikesi var

Hatay'ın İskenderun ilçesinde denizden tuttuğu balon balığını yiyen 7 kişi hastanelik oldu. Şahıslardan 1 kişinin hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Haber 03-01-2024 00:21

Hastanede küfürler havada uçuştu! Kayıt açmayan memur ağzını bozdu, o anlar kameraya alındı

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşananlar anlar sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Bir çocuğun kimliği olmadığı için kayıt açmayan tıbbi sekreterle çocuğun ailesi tartıştı. Daha sonra olay büyüyünce tehdit ve küfürler havada uçuştu.

Haber 02-01-2024 10:55

Yaraladıkları adamı, hastaneye gelip tekrar bıçakladılar! İzmir'de korkunç olay

İzmir Konak'taki bir sokakta yaşanan bıçaklı kavga hastaneye taştı. Aldığı bıçak darbeleriyle yaralanan 29 yaşındaki A.Ö. kaldırıldığı hastanede tedavi gördüğü sırada yine aynı kişiler tarafından bıçaklandı. A.Ö.’nün hayati tehlikesi bulunmazken, polis olaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Haber 27-12-2023 08:56

İzmir'de kavgada yaralanan kişi kaldırıldığı hastanede de bıçaklandı

İzmir'in Konak ilçesinde çıkan bıçaklı kavgada yaralanan kişi, kaldırıldığı hastaneye gelen husumetlisi tarafından tekrar bıçaklandı.

Yurthaber 27-12-2023 07:25

Doğum için hastaneye geldiler, bebeklerinin öldüğünü öğrendiler! Şoke eden iddia: 2 saat boyunca...

Bolu'da, doğum için İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Ünitesi'ne gelen Gamze Çağlar (23) ile eşi Ali Çağlar (24) aldıkları haberle yıkıldılar. Doğum için sıra beklerken, 'Elisa' ismini vermeyi planladıkları kız bebeklerinin öldüğünü öğrenen genç çift gözyaşlarına boğuldu. Ali Çağlar, 2 saat sıra beklediklerini iddia ederek, “Bunlar öldürdü benim çocuğumu. Şikayetçi olacağım” diyerek hastane yönetimine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber 26-12-2023 15:59

Muğla'da halk otobüsü şoförü, fenalaşan yolcuyu hastaneye yetiştirdi

Muğla'da halk otobüsünde fenalaşan yolcunun, şoför tarafından hastaneye ulaştırılması, araç içi güvenlik kamerasıyla görüntülendi.

Yurthaber 21-12-2023 08:21

Enfeksiyon alarmı! Grip mi, Covid mi? Hastanelere akın ediyorlar

Son günlerde İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok kentinde hastane koridorları üst solunum yolu rahatsızlıklarıyla gelenlerle dolmaya başladı. Özellikle son 10 günde artan vakalar uzmanları endişelendirirken, İstanbul Tabip Odası Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Saffet Ercan, koronavirüs testlerinin yeniden başlatılması gerektiğini söyledi.

Haber 20-12-2023 09:59

Hastane yöneticileri de gözaltına alındı! Sahte çürük raporu şebekesinin hazin sonu: Asker kaçaklarıyla kıskıvrak yakalandılar

İstanbul'da bir özel hastanenin yoğun bakım ünitesinde çalışan bir kişi fırsat buldukça askere gitmek istemeyenlere 45 bin liraya usulsüz çürük raporu aldırıyordu. Çürük raporu şebekesinde hastane yöneticileri ve hemşireler de faaliyet gösteriyordu. O şebeke dün sabaha büyük şokla uyandı...

Haber 20-12-2023 09:14

'Yoğun bakıma alındı' iddialarına yalanlama Yıldız Tilbe'den haber var: Durumu gayet iyi

Besteleri ve şarkılarıyla gönüllere taht kuran şarkıcı Yıldız Tilbe'nin yoğun bakıma alındığı iddia edilmişti. Tilbe sosyal medya hesabından iyi olduğunu belirten bir açıklama yaptı. Öte yandan Tilbe'nin yoğun bakımda olduğu haberlerinin ardından iş adamı İbrahim Sayın yaptığı paylaşımda, "Durumu iyi, yoğun bakım dedikodularına inanmayın" dedi.

Magazin 19-12-2023 17:00

SON DAKİKA | İstanbul Güngören'deki hastanede korkutan yangın! Ekipler sevk edili

Son dakika haberi: İstanbul Güngören'de bulunan özel bir hastanede yangın çıktı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, yangının lazer epilasyon odasında çıktığı belirtildi.

Haber 17-12-2023 13:25

Ankaragücü Çaykur Rizespor maçı sonrası yumruklu saldırıya uğrayan Halil Umut Meler hastaneden taburcu oldu! İşte ilk görüntüler

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçı sonrası Ankaragücü Başkanı Faruk Koca tarafından saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler, tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilirken, hastanenin başhekimi Meler'in son durumuna dair bilgilendirmelerde bulundu. İşte detaylar...

Spor 13-12-2023 10:33

10 gün önce çocuğu olmuştu! Halil Umut Meler'in hastanedeki ilk isteği yürek burktu

Ankaragücü - Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan çirkin olaylar sonrası saldırıya uğrayan hakem Halil Umut Meler hastanede tedavi altına alınırken, tecrübeli hakemin hastanedeki ilk isteği ise duyanların yüreğini burktu. İşte detaylar...

Spor 12-12-2023 15:23

Kocaeli'de bıçakla yaralanmış halde bulunan kişi hastanede öldü

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, sokakta bıçakla yaralanmış halde bulunan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 06-12-2023 07:45

Osmaniye'de hafif ticari araçla çarpışan motosikletteki sürücü öldü

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde hafif ticari araçla çarpışan motosikletteki sürücü hayatını kaybetti.

Yurthaber 05-12-2023 10:40

Türk heyeti Gazze’de… Kurulacak sahra hastanesi için adım atıldı

Gazze’de kurulması öngörülen sahra hastanesinin fizibilite çalışmalarını yapacak teknik heyet bu sabah Mısır üzerinden Gazze’ye intikal etti.

Haber 28-11-2023 11:59

Özel hastanede skandal! Bebeğin vücudunda yanık izleri oluştu, mahkemenin kararı şaşkına çevirdi

Mardin’de 20 günlükken nefes darlığı şikayeti ile özel bir hastanede 28 gün tedavi gören Hira Oktay’ın (2), sırt ve karın bölgelerinde yanık izleri oluştu. Oktay'ın ailesi, hastane ve doktor hakkında ‘ihmal’ davası açtı. Mahkeme, 2 yıl sonra aileden yeniden ‘doktor raporu’ istedi. Duruma tepki gösteren anne Rukiye Oktay, "Neden benden 2 yıl sonra rapor istiyorlar? Zaten yeterince mağdur olduk" dedi. Hastane yönetimi ise herhangi bir ihmalin olmadığını savundu. İşte detaylar...

Haber 21-11-2023 12:31

Karabük'te arızalanan otomobilinden inen sürücü başka bir aracın çarpması sonucu yaralandı

Karabük'ün Yenice ilçesinde arızalanan otomobilinden inen sürücüye, başka bir otomobil çarptı, yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı.

Yurthaber 15-11-2023 07:35

Diyarbakır'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 5 kişi yaralandı

Diyarbakır'da iki otomobilin çarpışması sonucu 1'i çocuk 5 kişi yaralandı.

Yurthaber 14-11-2023 08:09

Isparta'da gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelere başvuran 117 öğrenci taburcu edildi

Isparta'da kız öğrenci yurdunda kalan ve yedikleri tavuk yemeğinden zehirlendikleri şüphesiyle hastanelere başvuran 117 öğrencinin taburcu edildiği bildirildi.

Yurthaber 13-11-2023 07:41

SON DAKİKA | Gazze'deki hükümet duyurdu! İsrail güçleri, Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin ameliyathane bölümünü vurdu

Son dakika haberi: İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor. Gazze'deki hükümet yaptığı açıklamada İsrail güçlerinin Gazze'deki Şifa Hastanesi'nin ameliyathane bölümünü vurduğunu duyurdu. Gazze’deki Sağlık Bakanlığı, İsrail güçlerinin, içerisinde hareket eden her şeyi hedef alması nedeniyle Şifa Hastanesi'nin hizmet dışı kaldığını bildirdi.

Haber 11-11-2023 11:57

Hastaneyi savaş alanına çevirdiler! Yaralılar ve gözaltılar var: İşte saniye saniye onlar

Şırnak'ta yaşanan olayın görüntüleri akıllara durgunluk verdi. Akraba iki aile arasında sokakta tartışma çıktı. Olayın büyümesiyle kavgaya dönüşen tartışmada iki kişi yaralandı. Husumetli akrabalar acil serviste bir kez daha karşılaşınca sandalyeler havada uçuştu. Hastanedeki birçok malzeme kullanılamaz hale geldi. Dehşete düşürün görüntüler saniye saniye kaydedildi.

Haber 04-11-2023 21:40

Diyarbakır'da iki husumetli grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 13 yaralı

Diyarbakır'da iki husumetli arasında çıkan kavga ölümle sonuçlandı. Gündüz bir çırçır fabrikasında işçi ile ustası arasında yaşanan kavganın ardından hastanede karşılaşan her iki tarafın aileleri arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 13 kişi yaralandı. Yaralılar, Diyarbakır ve Batman’dan sevk edilen ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.

Haber 03-11-2023 00:38

Ağrı kesici bağımlısı olduğu iddia edilen doktor açığa alındı! İlaçları hastaları üzerinden reçete edip...

Ağrı kesici ilaç bağımlısı olduğu iddia edilen, İznik Devlet Hastanesi’nde görevli genel cerrahi uzmanı açığa alındı. Doktorun, ilaçları hastaları üzerinden reçete edip kullandığı ileri sürüldü.

Haber 02-11-2023 11:28

Hastaneden yenidoğan bebeği kaçırdı! Spor çantasının içine koyup kaçmaya çalıştı... Güvenlik kamerasına yansıdı

Brezilya'nın Rio de Janeiro kentindeki bir hastanenin güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler ülke gündemine yerleşti. 19 yaşındaki Cuane Malaquias hastaneden yenidoğan bebeği kaçırmak için girişimde bulundu. Spor çantasının içine 1 günlük bebeği koyarak hastaneden çıkmayı başardı. Malaquias evinde yakalanarak tutuklandı.

Trend 02-11-2023 09:32