Hastanede Yangin Haberleri

Burdur'da çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Burdur'da çıkan silahlı kavgada yaralanan 3 kişi hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 2024-04-19 13:30:12

Zayıflamak isterken hayatı kabusa döndü! 1 milyon 400 bin lira ödedi, yemek bile yiyemiyor

Avcılar'da 61 yaşındaki Sabiha Eldenüstün, 78 kiloyken takıntı haline getirdiği kilolarından kurtulmak için özel bir hastanede midesine balon taktırdı. Eldenüstün, toplamda 1 milyon 400 bin lira ödeme yaptı. Kısa sürede zayıflayan kadının midesinin delindiği ortaya çıktı. 4 aydır yemek yiyemediğini belirten kadın, doktordan şikayetçi oldu. Doktor M.K. ise iddiaları kabul etmeyerek, "Kendisi aşırı sigara tüketiyor. Balon taktıktan 3-5 gün sonra midesi delinmedi, 1 ay sonra midesi delindi" dedi.

Haber 2024-04-19 13:15:19

Karın ağrısıyla gittiği hastanede vücudunda tümör bulunan çocuk tedavi edildi

İzmir'de karın ağrısı ve kusma şikayetiyle hastaneye giden ve yumurtalığında tümör tespit edilen 8 yaşındaki çocuk, ameliyatla sağlığına kavuştu.

Yurthaber 2024-04-19 11:50:55

İsmi gibi Melek! 3 gün önce karar verdi, 4 kişiye umut oldu

Yalova'da Melek Karakaş'ın (21), otomobile arkadan çarpan motosiklette ağır yaralandıktan 5 gün sonra tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşti. Karakaş’ın kazadan 3 gün önce bağışladığı organları, 4 kişiye umut oldu. Melek’in kalbi, karaciğeri ve böbrekleri Ankara, Bursa ve Çanakkale’de organ sırası bekleyen hastalara nakledilecek.

Haber 2024-04-18 13:59:48

GÜNCELLEME 2 - Çanakkale'de kanal kazısında toprak altında kalan 3 işçiden 2'si hayatını kaybetti

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, su kanalı açmak için kazı yapılırken meydana gelen göçükte toprak altında kalan 3 kişiden 2'si yaşamını yitirdi, biri hastanede tedaviye alındı.

Yurthaber 18-04-24 08:41

Çanakkale'de toprak kayması! Saatler sonra acı haber geldi

Çanakkale'de bir köyde çeşme için kanal yapımı sırasında toprak kayması meydana geldi. Göçük altında kalanlar olduğu aktarıldı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken saatler sonra acı haber geldi. 2 kişi hayatını kaybederken bir kişinin ise tedavisi hastanede sürüyor.

Haber 17-04-24 19:38

Gelin ve damadın ilk dansı korkunç bir şekilde bitti! Kendisini dansa kaptıran gelinin dizi çıkınca hastanelik oldu

Her gelin ve damat düğün günlerinin unutulmaz olmasını ister ve bir gelin de talihsiz bir tıbbi kazanın ardından kesinlikle unutulmaz bir gün geçirdi. Julie Benn ve Paul Richter çifti Pensilvaya'da yaptıkları düğün töreninde ilk dansları sırasında korkunç bir kaza yaşadı. Gelin Julie'nin ilk dans sırasında dizi çıkınca ikili soluğu hastanede aldı.

Trend 17-04-24 13:42

23 yaşındaki genç, oynadığı ruhsatsız tabancayla kendini vurdu

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde seyir halinde olan otomobilde oynadığı ruhsatsız tabancayla kendisini vuran 23 yaşındaki genç, hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 17-04-24 11:47

Uzman çavuştan sağlık çalışanına saldırı! Sarılır gibi yapıp ısırdı

Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde jandarma uzman çavuş, trafik kazasına müdahale eden 112 Acil Ambulans personeline saldırdı. Açığa alınan ve hakkında soruşturma başlatılan uzman çavuş, sağlık ekibinden özür dilemek için geldiği hastanede, ambulans şoförüne sarılır gibi yaparak ısırdı. O anların güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. İşte o görüntüler...

Haber 16-04-24 15:59

Samsun'da otomobilin bariyerlere çarptığı kazada ölü sayısı 2'ye yükseldi

Samsun'un Çarşamba ilçesinde otomobilin beton bariyerlere çarpması sonucu 1 kişinin öldüğü kazada ağır yaralanan kişi de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 16-04-24 15:46

Artvin’de su kanalına düşen adam hayatını kaybetti

Artvin’in Arhavi ilçesinde duvarın üzerinden su kanalına düşen şahıs, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 16-04-24 08:26

Trabzonsporlu Hicran, lösemiye yenildi...

Trabzonspor’un 2020-21 sezonunda hazırladığı duygusal çubuklu forma tanıtımı videosunda babasıyla birlikte yer alan Hicran Yıldız (14), lösemi ve kas hastalığı tedavisi gördüğü hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.

Spor 15-04-24 15:45

Antalya'da parkta tabancayla vurulmuş halde bulunan kişi öldü

Antalya'nın Kepez ilçesinde tabancayla vurulan kişi hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 15-04-24 15:12

Kan donduran cinayet! Döverek ve çarşafla boğarak öldürdüler

Afyonkarahisar’da kan donduran bir cinayet olayı yaşandı. 4 genç tarafından darp edilip yüzükleri ve parası gasp edildikten sonra çarşafla boğulan 51 yaşındaki adam, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Katil zanlıları T.K. (27), M.D. (26), Y.A. (26) ve C.Y. (42) yakalandı.

Haber 15-04-24 12:59

Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Türk halk müziği sanatçısı Şakir Öner Günhan son yolculuğuna uğurlandı.

Magazin 14-04-24 17:12

Cinayeti ve yasak aşkı eşi itiraf etti... Sevgilisi 500 bin TL'ye tetikçi tutmuş! Bayram namazına gidenler kanlar içinde bulmuştu

İzmir'deki korkunç cinayetin arkasındaki sır kan donduran itirafla ortaya çıktı. Kamyonetinde, başından tabancayla vurulmuş olarak bulunan Mehmet Akgül, kaldırıldığı hastanede öldü. Olayı itiraf eden eşi A.A. ile onun ilişki yaşadığı, cinayeti planladığı öne sürülen Rojhat Kızılban ve 500 bin TL'ye anlaştığı tetikçi Gültekin Uslu gözaltına alındı. Şüpheliler Kızılban ve Uslu tutuklandı, A.A. adli kontrolle serbest bırakıldı. Öte yandan Uslu'ya, anlaşılan paranın ödenmediği de öğrenildi.

Haber 13-04-24 12:56

Kene ısırması sonrası öldü, özel giysilerle toprağa verildi! Erzurum'da endişe yaratan görüntü

Erzurum'da, kene ısırması sonrası tedavi gördüğü hastanede ölen 2 çocuk babası 37 yaşındaki İrşat Yüksel, sağlıkçıların getirdiği özel giysiler giyen mahalledeki gençler tarafından toprağa verildi. Nüğürcük Mahallesi muhtarı Abubekir Gültekin, "Tedbir olarak böyle bir defin yapıldı" diye konuştu.

Haber 12-04-24 14:36

'Karım sana emanet' dedi... Birlikte olduklarını öğrenince öldürdü! Dehşete düşüren cinayette çarpıcı iddia

İzmir’in Ödemiş ilçesinde kan donduran bir cinayet meydana geldi. 45 yaşındaki adam, evine giderken motosikletten açılan yaylım ateşi sonucu bacaklarına 6 kurşun isabet etmesiyle, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Cinayetle ilgili ortaya çıkan bir detay ise dehşete düşürdü. Olayı gerçekleştiren şüphelinin, kısa süre önce cezaevinde olduğu ve karısını emanet ettiği arkadaşı ile eşinin ilişkisi olduğu iddiasıyla cinayeti işlediği öğrenildi.

Haber 10-04-24 14:45

Günlerdir yoğun bakımdaydı! Nuri Alço'nun doktorundan açıklama geldi! 'Hayati tehlikesi...'

Yeşilçam'ın efsane isimlerinden biri olan Nuri Alço, Eskişehir'deki evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Kaldırıldığı hastanede tetkikler sonucu beynine pıhtı attığı öğrenilen Alço'nun doktorundan yeni açıklama geldi.

Magazin 09-04-24 14:30

Yoğun bakımdaydı! Nuri Alço şehir hastanesine sevk edildi! Bilinci yerinde...

Eskişehir'de evinde rahatsızlandıktan sonra kaldırıldığı özel hastanede tedaviye alınan Nuri Alço, Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Burcu Alço, eşinin tedavisinin devam ettiğini ve bilincinin yerinde olduğunu ifade etti.

Magazin 07-04-24 15:28

Şanlıurfa’da otogar savaş alanına döndü! Döner bıçağı, sopa, silah... Ölü sayısı 2'ye yükseldi, 9 yaralı var

Şanlıurfa Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde, dün geceki kavgada Halil Deveci’nin (43) ardından akrabası Muhammed Deveci (14) de bu sabah tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Olaya ilişkin 5 kişi gözaltına alındı.

Haber 06-04-24 14:38

Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan sağlık durumunu anlattı! Son haliyle gündem oldu

90'lı yıllarda seslendirdiği arabesk şarkılarla tanınan Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun zamandır gözlerden uzak sakin bir yaşam süren Hakan Taşıyan “Hep Yek Aşiret” filminin galasına katıldı. Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin 06-04-24 11:34

Hastanede müdür yardımcısı ile teknikerin kavgası kamerada

Tekirdağ Çorlu Devlet Hastanesi’nde, müdür yardımcısı ile tekniker arasında iddiaya göre malzeme alımıyla ilgili olarak kavga çıktı. Yaşanan kavga anları kameralara yansıdı.

Yurthaber 05-04-24 07:46

Diyarbakır’da yaralılar ve yakınları aynı hastaneye gidince ortalık savaş alanına döndü

Diyarbakır’da bıçaklı kavgada yaralanan iki kişi ve yakınları aynı hastanede karşı karşıya gelince ortalık savaş alanına döndü.

Yurthaber 05-04-24 07:41

Kocaeli'de 2 kişi gazdan zehirlendikleri şüphesiyle hastaneye kaldırıldı

Kocaeli'nin Darıca ilçesinde 2 kişi, gazdan zehirlendikleri şüphesiyle hastanede tedavi altına alındı.

Yurthaber 05-04-24 07:31

Hastanede tekme tokat kavga: Müdür yardımcısı ile tekniker birbirine girdi! O anlar kamerada

Tekirdağ’da Çorlu Devlet Hastanesi'nde, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdür Yardımcısı Cumali K. ile hastanede protez ortez teknikeri olan Halil İbrahim Kazankaya arasında kavga çıktı. İkilinin tekme toka birbirine girdiği kavga, kameraya yansıdı. Taraflar şikayetçi olurken, hastane yönetimi olayla ilgili idari soruşturma başlattı. İşte o görüntüler...

Haber 04-04-24 17:55

'Hayatım komple karardı' Estetik yaptırdı... Düğününü iptal etmek zorunda kaldı Doktor dalga geçer gibi 'sen de ne kadar şanssızsın' dedi

Ankara'da yaşayan turizmci Gülizar Aras (25), 3 yıl önce özel hastanede burun estetiği ameliyatı yaptırdı. Ancak 6 ay sonra burnunun uç kısmında çökme meydana geldi. Burnunun düzelmesi için aynı doktor tarafından 2 kez daha ameliyat edilen Aras, şekil bozukluğunun daha da arttığını ileri sürerek, savcılığı suç duyurusunda bulunup, 1 milyon liralık tazminat davası açtı.

Haber 04-04-24 12:57

Mersin'de kan donduran vahşet! Hastanede annesinin boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurdu

Mersin'den tüyleri diken diken eden bir cinayet haberi geldi. Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından vahşice katledildi. M.Ç. (32), yanında refakatçi olarak kaldığı annesi Selma Çiftçi'nin bıçakla boğazını ve ayaklarını kesip silahla vurarak vahşice öldürdü. İşte kan donduran olayın tüm detayları...

Haber 04-04-24 09:55

Hastanede vahşi cinayet: Oğlu annesini öldürdü

Mersin Tarsus Devlet Hastanesi’nde tedavi gören 61 yaşındaki kadın, oğlu tarafından bıçakla boğaz ve ayakları kesilip silahla vurularak vahşice öldürüldü.

Yurthaber 04-04-24 09:29

Kayseri'de cezaevi ring aracının devrilmesi sonucu yaralanan astsubay, hastanede şehit oldu

Kayseri'de 21 Mart'ta cezaevi ring aracının devrilmesi sonucu yaralanan Kıdemli Başçavuş Nebi Çullu, tedavi gördüğü Kayseri Şehir Hastanesinde şehit oldu.

Haber 03-04-24 19:31

Kastamonu'daki silahla kavgada yaralananlardan biri hastanede yaşamını yitirdi

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde çıkan kavgada silahla yaralanan 2 kişiden 1'i, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 03-04-24 13:48

Muhtarlık kavgasında silahla vurulan kişi hayatını kaybetti

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde muhtarlık sebebiyle çıkan silahlı kavgada ağır yaralanan vatandaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 03-04-24 12:01

Yapımcı Türker İnanoğlu 4 Nisan'da son yolculuğuna uğurlanacak

Bugün akşam saatlerinde kaldırıldığı hastanede 88 yaşında hayatını kaybeden yapımcı Türker İnanoğlu, 4 Nisan'da son yolculuğuna uğurlanacak.

Yurthaber 03-04-24 07:31

Mardin'de seyir halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda yaralanan kişi hayatını kaybetti

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde seyir halindeki otomobile düzenlenen silahlı saldırıda ağır yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 02-04-24 14:54

Bursa'da villada çıkan yangında ölen kişinin cinayete kurban gittiği belirlendi

Yangında yaralanan ve kendisini bahçıvan olarak tanıtan Ali Vurgun'un tedavi gördüğü hastanede yapılan sorgulamasında cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.

Yurthaber 02-04-24 13:49

Antalya'da silahla vurulan kişi hastanede öldü

Antalya'nın Kepez ilçesinde silahla vurulan kişi hastanede yaşamını yitirdi.

Yurthaber 02-04-24 13:41

Manisa'da 3 kişinin öldüğü kazada yaralanan çocuk hastanede hayatını kaybetti

Manisa'nın Salihli ilçesinde, dün hafif ticari aracın sabun yüklü tıra arkadan çarptığı kazada ölenlerin sayısı 4 oldu.

Yurthaber 02-04-24 12:18

Tüfekle kazara vurulan 11 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Sinop’ta tüfekle kazara vurulan 11 yaşındaki çocuk Samsun’da tedavi altına alındığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 02-04-24 11:38

Seçim kutlaması sırasında feci kaza! Başkan yardımcısı canından oldu

Denizli’nin Tavas ilçesinde resmi olmayan seçim sonuçlarının kutlandığı CHP ilçe binasında balkon çöktü. Olayda 3'ü ağır 8 kişi yaralandı. Ağır yaralanan İlçe Başkan Yardımcısı Mehmet Palaz, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Haber 01-04-24 10:30

Seçim günü kahreden haberler! Sandık başında can verdiler

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, görevli olduğu sandık başında kalp krizi geçiren CHP’den belediye meclis üyesi adayı Hüseyin Çakır, hayatını kaybetti. Yozgat'ta ise oy verme işlemi sırasında kalp krizi geçiren Mustafa İldiş (76), hayatını kaybetti. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde de oyunu attıktan sonra kalp krizi geçiren Hasan Çay (73) kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 31-03-24 13:30

Kocaeli'de acı olay! Çöken duvarın altında kalan 14 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Kocaeli'nin Derince ilçesinde, tadilat yapılan bir dairede duvar çöktü. Duvarın altında kalan ve ağır yaralanan 14 yaşındaki bir çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 30-03-24 20:00

Karnı şişince hamile olduğunu sandı! Ortaya çıkan gerçek genç kadının sonu oldu

Bir anne karnındaki şişkinlik nedeniyle hamile olduğunu düşündü. Gebelik testi negatif çıkınca soluğu hastanede alan 33 yaşındaki kadın hastalık teşhisi konduktan haftalar sonra aniden vefat etti.

Kadin 30-03-24 11:56

Aydın’da seçimde 260 sağlık personeli görev yapacak

Pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için Aydın’da 882 bin 124 seçmenin oy kullanması beklenirken, hastanede yatan veya evde sağlık hizmetlerinden faydalanan vatandaşlar için de İl Sağlık Müdürlüğü koordinesinde seçim günü 260 sağlık personeli görev yapacak.

Yurthaber 29-03-24 15:56

Şiddetli baş ağrıları ve dejavu yaşayan kadın soluğu hastanede aldı! Hayatının şokunu yaşadı

39 yaşındaki Kirsty Connell, korkunç baş ağrıları ve sık sık dejavu (sanki daha önce bir durum yaşamışsınız gibi hissetme olgusu) vakaları yaşadıktan sonra doktoruna başvurdu.

Kadin 29-03-24 11:47

Motosiklet kazası sonrası beyin ölümü gerçekleşen gencin organları 5 kişiye umut oldu

Samsun'da motosiklet kazasında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede beyin ölümü gerçekleşen 34 yaşındaki Ali Kara'nın organları, 5 hastaya nakledilecek.

Yurthaber 27-03-24 07:46

Genç hemşire görev yaptığı hastanede hayatını kaybetti

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde, otomobilin ağaca çarpması sonucu ağır yaralanan hemşire, görev yaptığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 26-03-24 11:28

Tartıştığı kişiyi beyzbol sopasıyla darp ederek öldürdü

Muğla’nın Milas ilçesinde bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Yurthaber 26-03-24 08:48

Alışveriş merkezinde kan donduran infaz! Beyzbol sopasıyla vura vura öldürdü

Muğla Milas'ta bir alışveriş merkezinde yaşanan kavgada beyzbol sopasıyla vücuduna aldığı darbeler sonucu bir kişi kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Haber 26-03-24 07:33

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın kaza yaptığı anın görüntüleri ortaya çıktı! Ölen kişi Suriyeli olunca yapılan insanlık dışı yorumlar mide bulandırdı

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın aracıyla çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü İbrahim M. ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Yaşanan kazanın görüntüleri ortaya çıkarken bazı sosyal medya kullanıcılarının ölen kişinin Suriyeli olduğunu öğrenmesi sonrası yaptığı insanlık dışı yorumlar dikkat çekti. İşte detaylar...

Spor 25-03-24 15:23