Hata Haberleri

Memurlarla ilgili çok önemli gelişme! Devlet fazla verdiği parayı memurdan geri alacak…

Milyonlarca memuru yakından ilgilendiren yeni bir düzenleme daha hayata geçiyor. Kamu görevlilerine yapılan fazla ve yersiz ödemelere ilişkin takip ve tahsis işlemlerine ilişkin esaslar düzenlendi. Son yapılan düzenleme ile gerçek dışı beyan, hile ve hata şartı kaldırıldı. Artık yapılan yanlış ödemeler memurlardan faiziyle geri alınacak.

Finans 28-11-2023 15:13

Bir ağ değişikliği algılandı hatası çözümü: Ağ değişikliği nasıl yapılır?

Günümüzün hızla dijitalleşen dünyasında ağlar her zamankinden daha önemli hale gelmiştir. İnternet, iş yerleri, evler ve hatta taşınabilir cihazlar arasında bilgi akışını sağlayan temel bir bileşen olarak karşımıza çıkar. Ancak zaman zaman ağ değişiklikleri veya sorunlarıyla karşılaşmak kaçınılmazdır. "Bir ağ değişikliği algılandı" hatası bu tür sorunlarla başa çıkmak isteyen birçok kişinin karşılaştığı bir sorundur.

Haber 27-10-2023 01:24

err_name_not_resolved” hatası nasıl çözülür? err_name_not_resolved” hatası ve çözümü

Günümüzde internet hayatımızın ayrılmaz bir parçası haline geldiğinden web sitelerine sorunsuz erişim sağlamak önemli bir gerekliliktir. Ancak web tarayıcılarını kullanırken karşılaşabileceğiniz "err_name_not_resolved" hatası internet deneyiminizi olumsuz etkileyebilir. Bu hata bir web sitesini ziyaret etmeye çalıştığınızda tarayıcınızın belirli bir alan adını (URL) çözümleyemediği anlamına gelir.

Haber 27-10-2023 00:57

Kuaför uyurken saçlarınıza yaptığınız 3 hatayı paylaştı! Sakın bu şekilde uyumayın

Saçların sağlıklı ve parlak olması çok daha bakımlı görünüm kazandırıyor. Kuaförler paylaştıkları saç bakım sırlarıyla evde yapılan uygulamalar ile de bakımlı saçlara kavuşulabileceğini belirtiyor. Bir kuaför TikTok hesabında yayınladığı videoda saçları yıpratan üç hatayı açıkladı. İşte uyurken asla yapmamanız gereken hatalar...

Kadin 09-06-2023 16:04

Hata

Hata Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hata Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Farkında olmadan çamaşır makinesini ve kıyafetlerinizi mahvediyorsunuz! Bu hatalardan kaçının

Çamaşır makinesi hayatımızı kolaylaştıran ve en çok kullanılan ev aletleri arasında yer alıyor. Çamaşır makinesinin bozulması temizlik açısından oldukça zorlu anlar yaşatıyor. Temizlik uzmanları sıklıkla farkında olmadan yapılan bazı hataların çamaşır makinesini ve kıyafetleri mahvettiğini söylüyor.

Kadin 06-06-2023 15:08

Diş hekimi dişinizi fırçalamadan önce asla yapmamanız gereken hatayı açıkladı

Diş sağlığı için diş temizliği rutini oluşturmak gerekiyor. Diş fırçalamasını atlamak diş sağlığında bozulmalara neden olabiliyor. Diş hekimi toplumda birçok kişinin dişini fırçalamadan yanlış bir uygulama yaptığını belirterek doğru diş fırçalama yöntemini açıkladı.

Haber 02-06-2023 17:17

Uzmanı gri saçlarda kötü görünüme sebep olan hatayı paylaştı! Saçınızı boyamak istemiyorsanız uygulamanız gereken...

Yaş ilerledikçe artış gösteren beyaz ve gri saçlar özellikle kadınların sık sık saçını boyamasına neden oluyor. Ancak saç boyasından sıkılan ve süreli olarak kimyasal ürünler kullanmak istemeyen kadınlar doğallığı benimseyerek gri saçlarıyla barışıyor. Bir kuaför gri saçlara geçiş aşamasında yapmamanız gereken hatayı açıkladı. Bu hata bakımsız görünümlere sebep oluyor.

Kadin 25-05-2023 16:04

Güzellik uzmanı en az 15 yıl yaşlı gösteren hataları paylaştı! Para harcamadan genç görünmek mümkün

Görünüşümüzde yaptığımız ufak değişiklikler yaşımızın çok daha genç veya yaşlı görünmesine neden olabiliyor. 45 yaşındaki güzellik uzmanı yeni tanıştığı kişilerin oldukça genç gözüktüğünü söylediğini belirterek genç görünümünün sırlarını paylaştı. Güzellik uzmanı yaşınıza yaş katan ufak hataları açıkladı.

Kadin 16-05-2023 14:08

İlk buluşmayı mahveden 3 hata! En çekici insanı bile anında bitiriyor

İlk buluşma hem ilişki hem de arkadaşlık açısından büyük önem taşıyor. İlk buluşmada fark edilmeden yapılan yanlış davranışlar karşı tarafta kötü bir izlenim bırakabiliyor. Flört ettiğiniz kişiyle veya sevgilinizin ailesiyle ilk tanışmada kaçınmanız gereken 3 basit hata bulunuyor.

Kadin 18-04-2023 15:31

Saçın yağlı görünmesine neden olan 3 hata! En büyük suçlu yanlış saç fırçası kullanımı

Saçların sağlıklı ve bakımlı görünmesi için ilk olarak temiz olması gerekiyor. Yağlı saç oldukça bakımsız görünüme sebep oluyor. Saçımı sabah yıkasam akşama yağlanıyor diyorsanız bunun nedeni gözden kaçırdığınız ufak hatalar olabilir. TikTok'ta video yayınlayan bir dermatolog saçların yağlanmasına neden olan üç hatayı paylaştı.

Kadin 10-04-2023 13:41

Kuaför saçlarınızı tamamen yanlış yıkadığınızı paylaştı! Bu hata saçınızı mahvediyor

Saçların görünümü kadınlar için büyük önem taşıyor. Dış etkenlerden oldukça etkilenen saçlar kolayca yıpranabiliyor. Özellikle yıkama rutininde yapılan ufak hatalar saçların kırılmasına neden olabiliyor. Bir kuaför saçların kırılmasına neden olan hatayı belirterek sağlıklı saçlar için doğru saç yıkama yöntemini paylaştı.

Kadin 04-04-2023 11:49

Sıklıkla yapılan bu hatalardan uzak durun! Kanserden korunmak için 6 öneri

Kanser çağımızın tehlikeli hastalıkları arasında yer alıyor. Her yıl milyonlarca insanın hayatını kaybetmesine neden olan kansere karşı bilinçli olmak hayat kurtarıyor. Günlük hayatta fark etmeden yaptığımız birçok hata kansere yol açabiliyor. Uzmanı kanserden korunmak için 6 öneri paylaştı.

Haber 03-04-2023 12:01

Selena Gomez'in olay yaratan kaşlarında yaptığı hata neydi? Uzmanı kaş laminasyonu yaptıranları uyardı

Selena Gomez, son günlerde Bella Hadid, Hailey Bieber ve Kylie Jenner isimleriyle birlikte gündem haline geldi. Yaşanan bazı olayların ardından Selena Gomez'in kaşlarıyla dalga geçen Hailey Bieber ve Kylie Jenner sosyal medya hesaplarında milyonlarca takipçiyi kaybetti. Peki Selena Gomez'in kaşlarında yaptığı temel hata neydi? Kaş uzmanı kaş laminasyonunda yapılan hataları paylaştı.

Kadin 03-03-2023 14:36

Okan Kocuk'un Alanyaspor maçında yaptığı hatalar sonrası Galatasaray taraftarı çıldırdı! Bu lig bitmez

Hazırlık karşılaşmasında Alanyaspor ile karşılaşan Galatasaray'da Okan Buruk kaleyi Okan Kocuk'a emanet ederken, 27 yaşındaki eldivenin yaptığı hatalar sonrası Sarı-Kırmızılı taraftarlar büyük tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 26-02-2023 19:10

Tüm görünümünüzü mahveden 9 güzellik hatası! Yapmadan önce tekrar düşünün

Cildimize ve saçlarımıza uyguladığımız bazı işlemler çok daha yaşlı ve kilolu görünmemize neden olabiliyor. Daha bakımlı görünmek için yapılan bazı güzellik trendleri bulunuyor. Kuaförler ve stilistler bu güzellik hatalarından uzak durmanız gerektiğini belirtiyor.

Kadin 26-02-2023 14:55

Bu hatadan kaçının! Diş tartarlarının oluşmasına neden oluyor

Ağız ve diş temizliği hem görünüm hem de sağlık için büyük önem taşıyor. Yapılan araştırmalar dişlerde oluşan çeşitli problemlerin kalp sağlığını riske attığını belirtiyor. Uzmanlar dişlerinizin daha temiz olmasını sağlamak için uyguladığınız bir alışkanlık diş tartarına ve plaklara neden olabileceğini belirtiyor. Diş tartarlarından kurtulmak için bu alışkanlıktan uzak durmak gerekiyor.

Haber 17-02-2023 10:14

Bu hatalardan kaçının! 20 yaş büyük görünmenize neden oluyorlar

Kadınlar güzellikleri için saçlarını ve ciltlerini çeşitli bakımlara sokuyorlar. Ancak bu bakım uygulamaları ve makyaj teknikleri her zaman istenilen sonucu vermeyebiliyor. Bir makyaj uzmanı kadınları olduklarından çok daha yaşlı gösteren teknikleri paylaştı. İşte uzak durmanız gereken o basit hatalar...

Kadin 03-02-2023 10:21

Sakın bu hatayı yapmayın! Soğanın sadece bir dilimi bile zehirliyor

Soğan yemeklerin ve salataların vazgeçilmezleri arasında bulunuyor. Mutfağın demir başı olarak görülen soğanın faydası saymakla bitmiyor. Ancak yemek yaparken fark edilmeden yapılan bir hata soğanın ölümcül etkiler yaratmasına sebep olabiliyor. İşte soğan yaparken asla yapmamanız gereken o hata...

Haber 17-01-2023 16:09

Uzmanı paylaştı: Sizi en az 10 yaş yaşlı gösteren kaş hatası! Bu hatayı sakın yapmayın

Her sene değişen kaş trendleri oldukça şaşırmamıza neden olabiliyor. Yüzümüzde tüm ifademizi, görünüşümüzü ve yaşımızı değiştirebilen kaşlara gerekilen önem verilmiyor. Kaş uzmanı Sarah Amelia Fogg, sizi olduğunuzdan çok daha yaşlı gösteren kaş stillerini paylaştı.

Kadin 15-01-2023 13:32

Yanlışlık eş anlamlısı nedir? Yanlışlık kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçede kök ya da gövde durumundaki kelimeye farklı ekler ekleyerek yeni türetilmiş kelimeler oldukça fazladır. Türetilen bu kelimeler, kullanılan eke göre asıl anlamını kaybetmeden, organik bağıyla türetilen kelimelerdir. Ancak kimi zaman türemiş kelimeler eski dilde karşılıklara sahiptir yalnızda güncel kullanım için dilde yapılan sadeleşmeyle kullanıma tekrar gelebilir. Yanlış kelimesinden türetilen yanlışlık kelimesinin eş anlamlısı nedir?

Egitim 30-12-2022 17:03

Yüzlerce kişi kalp krizi geçirmeden önce aynı hatayı yaptığını belirtti! Kalp krizi riskini dört kat artırıyor

Kalp krizi ve kalp hastalıkları nedeniyle her yıl milyonlarca insan hayatını kaybediyor. Sağlıksız koşulların kalp krizi riskini artırdığı biliniyor. Bu konuda yapılan araştırmalara göre yemek düzeniniz kalp krizi riskini dört kat artırıyor. Kalp krizi geçiren yüzlerce kişi krizden önce aynı şeyi yediklerini itiraf ettiler. İşte sağlığınız için çok dikkat etmeniz gereken o risk faktörü...

Haber 05-12-2022 08:37

Tüylerim alındıktan sonra anında çıkıyor diyorsanız sebebi bu hata olabilir! Ağda işleminde dikkat edilmesi gerekenler

İstenmeyen tüyler oldukça can sıkıcı olabiliyor. Tüyleri almak için birçok yöntem bulunuyor. Lazer epilasyonlara göre daha uygun fiyatta olan yöntemler arasında jilet ve ağda bulunuyor. Ağda tüylerin daha geç çıkmasını sağlasa da bazı kadınlar ağda yaptırdıktan sonra da tüylerinin hızlı uzadığını iddia ediyor. Ağdadan sonra tüylerinizin erken çıkmasının nedeni bu yaygın hata olabilir.

Kadin 19-10-2022 10:16

Boşuna inkar etmeyin! Bilime göre aşık olduğunuzu gösteren 9 işaret

Aşk tüm hayatı değiştiren olaylardan. Yaşamı çok daha çekilebilir bir hale getiren aşk doğru kişiyle yaşandığında oldukça mutlu edici sonuçlar sağlasa da yanlış kişiye aşık olmak zorlayıcı durumlar meydana getirebiliyor. Kimse yanlış kişiye aşık olmak istemese de buna engel olmak zor oluyor. Birçok kişi aşık olduğunu inkar ediyor. Ancak bilime göre aşık olduğunuzu gösteren 9 işaret bulunuyor.

Kadin 17-10-2022 09:45

Msvcr100 dll hatası neden olur? Msvcr100 dll hatası nasıl çözülür?

Bir bilgisayarda ya da herhangi bir cihazda yüklü olan programlar ya da oyunlar bazı hatalara sebep olabilir. Kullanıcıların en çok karşısına çıkan hatalardan birisi de msvcr hatasıdır. Bu hata genel olarak program ya da oyun kurulduktan sonra çalıştırma sürecinde ortaya çıkar. Bu hatayı çözebilmek için bazı yöntemler vardır. Msvcr100 dll hatası neden olur, çözümü nedir?

Haber 12-10-2022 09:38

Steam_api64 dll dosyasının en son sürümü nedir, nasıl kurulur? Steam_api64 dll hatası nedir?

Steam_api64 dll hatası, Steam oyunlarını oynamayı engelleyen bir sorundur. Eksik bir dosya nedeni ile ortaya çıkan bu sorun, oyunseverler tarafından can sıkıcı olabilir. Steam_api64 dll hatası nedir, nasıl çözülür?

Haber 12-10-2022 09:34

Valorant Van 1067 hatası nedir, neden olur? Valorant Van 1067 hatası çözümü nasıl yapılır?

Son zamanlarda oyun meraklıları tarafından sevilen oyunlardan bir tanesi Valorant’dır. Riot Games tarafından piyasaya sürülen Valorant, çoklu oyunculu bir FPS oyunudur. Oyun sırasında kullanıcılarına yaşattığı görsel zevk nedeni ile adından sıklıkla söz ettirmektedir. Bazı durumlarda oyuncular, Valorant Van 1067 hatası ile karşılaşmaktadır. Valorant Van 1067 hatası nedir, nasıl çözülür?

Haber 10-10-2022 18:57

xinput1_3 dll hatası nedir, neden olur? xinput1_3 dll hatası çözümü nasıl yapılır?

Her bilgisayar kullanıcısı, günlük kullanım sırasında farklı nedenlerden kaynaklanan ve sıklıkla kolay çözümlere sahip hatalar ile karşılaşmaktadır. Farklı alanlarda çalışan her uygulama, xinput1_3 dll gibi bir hata verebilmektedir. xinput1_3 dll hatası nedir, neden olur ve nasıl çözülür?

Haber 10-10-2022 18:57

iPhone bu aksesuar desteklenmiyor hatası nedeni ve çözümü nedir? iPhone bu aksesuar desteklenmiyor olabilir hatası nasıl çözülür?

Gün geçtikçe teknolojinin hayatımızdaki önemi azımsanamayacak dereceye gelmiştir. Gerek iş ortamında ihtiyaç duyulan belgelere erişim sağlamak için gerek ise boş zamanlarımızda yazılı basınları takip etmek ve müzik dinlemek için akıllı telefonlara başvururuz. Bu akıllı telefonlardan arasından en çok kullanılanlardan bir tanesi olan iPhone cihazlarda kimi zaman çeşitli hatalar ile karşılaşılabilir. Bu hatalardan biri olan iPhone bu aksesuar desteklenmiyor hatası neden olur, nasıl çözülür?

Haber 10-10-2022 18:57

Seks uzmanı paylaştı: Sık yapılan hatalardan uzak durmak aldığınız zevki zirveye taşıyacak

Cinsel ilişki sizin ve partnerinizin oldukça zevk almanızı sağlasa da yapılan ufak hatalar büyük sorunlara dönüşebiliyor. Toplumda çeşitli cinsel ilişki sorunları bulunuyor. Bu sorunların çözülmemesi ilişkinin birçok açıdan bozulmasına yol açabiliyor. Seks uzmanına göre en yaygın yapılan 8 hata bulunuyor. İşte o hatalar...

Haber 16-09-2022 08:10

Tiktok’ta paylaştı: Yaygın yapılan 6 hata! Deodorantı, şampuanı yanlış kullanıyormuşuz

Temizlik ve bakım için kullanılan çok çeşitli ürünler bulunuyor. Her geçen sene yeni çıkan bu ürünleri kullanma şeklimiz yanlış olabilir. Tiktok’ta paylaşım yapan güzellik uzmanı doğru uyguladığımızı sandığımız hataları belirtti. Kısa süre içerisinde birçok izleyiciye ulaşan bu video ezber bozdu.

Kadin 02-09-2022 11:20