Hatice Uzunoglu Haberleri

Kuzu göbeği mantarı altın ile yarışıyor! Kilosu 900 liraya çıktı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, bahar yağışları ile birlikte Madra Dağında çıkmaya başlayan Kuzu Göbeği mantarının kilosu 900 liraya kadar çıktı. Köylere alıcıların geldiğini anlatan Hatice Karakaya, pek çok insanın kuzu göbeği topladığını söyledi.

Haber 2024-03-26 11:59:37

Göz kızarıklığı deyip geçmeyin! 'Tedavide geç kalınırsa...'

Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Hatice Onur, gözde kızarma çapaklanma sulanma batma ile kendini gösteren konjonktivit hakkında bilgi verdi. Hastaların genelde kırmızı göz sorunu ile kendilerine geldiğini anlatan Onur, “Her kırmızı göz konjonktivit olmayabilir, bunu mikroskobik muayene ile anlarız” dedi.

Kadin 2024-03-21 13:21:15

Kahvesine ilaç attıkları kadına cinsel saldırıda bulunmuşlardı! Sanıklar hakkında karar

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde yalnız yaşayan Hatice Çetinbaş'ın kahvesine uyuşturucu hap koyarak cinsel saldırıda bulundukları, aynı zamanda haptan zehirlenip ölümüne neden oldukları öne sürülen Resül Keski ile Zafer Kara, yerel mahkemenin haklarında verdiği kararın Yargıtay tarafından bozulmasının ardından yeniden yargılandı. Mahkeme daha önce 62 yıl 11 ay hapse çarptırılan Resül Keskin hakkında ceza indirimine gitti.

Haber 2024-03-13 19:07:14

Eski eşinin öldürdüğü Mervegül'ün acılı annesi, kızının gelinliğini benzin döküp yaktı

Mersin'in Tarsus ilçesinde 1 yıl önce boşandığı polis memuru Mustafa Yıldır (41) tarafından 6 Mart'ta tabancayla başından vurularak öldürülen Mervegül Bayer'in (31) annesi Hatice Kurt, sokak ortasında kızının gelinliğini "Her şey bununla başladı, şimdi her şey burada bununla bitecek" diyerek ağıt yakıp, benzin dökerek ateşe verdi. Mervegül Bayer’in cenazesi, kadınlar tarafından omuzlara alınarak mezara taşındı.

Haber 2024-03-10 01:09:56

75 yaşındaki kadın 5 işçiyi darbettiği iddiasıyla yargılanıyor: Tek başımaydım! Elimde sopa yoktu, nasıl vurayım?

Denizli'de yaşayan 75 yaşındaki Hatice Kocalar ilginç bir suçlamayla karşı karşıya. Yaşlı kadının, tarlasına girmek isteyen mermer ocağı görevlilerini darbettiği öne sürülüyor. Hatice teyze "Beş kişiye karşı tektim. Elimde sopa yoktu" diyerek suçlamaları reddetti. Silah sayılan sopa ise ortalarda yok.

Haber 05-03-24 16:45

Portakallı Adana kebabı ve pide yaptılar! Hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı: Bir ete portakal bu kadar mı yakışır?

Antalya'da portakal üreticisini desteklemek için tescilli Finike portakalından 101 çeşit yemek yapıldı. Etle portakalın harmanlandığı Adana kebabı ve pide hem şaşırttı hem de tadına bakanlardan tam not aldı. Ürünlerin tadına bakan Erkan Şahin, "Adana kebabında portakalın kullanılması çok ilginç geliyor kulağa, ama tadına bakınca beğendim" dedi. Hatice Çobaner de "Adana kebabının tadına da baktım. Bir ete portakal bu kadar mı yakışır? Çok beğendim" diye konuştu.

Haber 03-03-24 13:07

Uzun ve sağlıklı bir yaşam için atılacak ilk adımı anlattı! 'Yaşam kalitesini yükseltir'

Düzenli sağlık taramalarının önemini vurgulayan Dr. Hatice Seda Kuz, “Sağlık, en değerli varlığımızdır. Sağlığımızı korumak ve hastalıkları önlemek için düzenli olarak sağlık kontrolü yaptırmak, uzun ve sağlıklı bir yaşam sürmek adına atılacak en önemli adımdır" dedi.

Kadin 19-02-24 11:13

Meslektaşları onlara ‘Süper ikili’ diye sesleniyor! Gece gündüz demeden olaylara koşuyorlar: Gurur duyuyoruz

Amasya Suluova'da yaşanan adli vakalarda olay yeri inceleme görevini kadın polisler Hatice Erer ve Güllü Şahin üstleniyor. Olay yerindeki delilleri en ince detayına kadar titizlikle inceleyen 2 kadın polise meslektaşları ‘Süper ikili’ diye sesleniyor. Gece, gündüz olaylara koşan 'delil avcısı' ikili, Türk Polis Teşkilatı’nda görev yapmaktan gurur duyduklarını vurguluyor.

Haber 18-02-24 10:25

Sabah aç karna tüketildiğinde cayır cayır yağ yakıyor! '1 ayda 10 kilo verdirdiğim danışanıma uyguladığım tarif'

Kişilerin kilo verme süreçlerinde deneyimledikleri yöntemler ve elde ettikleri sonuçlar daima ilgi çeki oluyor. Özellikle sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü konularında bilgi edinmek isteyenler için bu tarz içerikler oldukça değerlidir. Diyetisyen Hatice Nur Ege '1 ayda 10 kilo verdirdiğim danışanıma uyguladığım tarif' başlığı altında cayır cayır yağ yakan o karışımı paylaştı.

Kadin 07-02-24 16:07

Kahveye 2 damla ekleyin mucizeye tanıklık edin! Metabolizmayı adeta uçuruyor

Kahvenin metabolizmayı canlandırdığı ve enerji seviyelerini artırdığı birçok kişi tarafından bilinir. Kahveye ekleyeceğiniz limon ile metabolizmanızı adeta uçurabilir birçok faydasından yararlanabilirsiniz. Diyetisyen Hatice Nur Ege kahvenin içerisine eklenen sadece iki damla limon gerçekleşen bu karışımın mucizevi etkilerini paylaştı.

Haber 05-02-24 10:35

Yüzündeki değişim çok konuşulmuştu! Hatice Şendil sabah rutinini paylaştı

Son olarak Fox Tv ekranlarında yayınlanan 'İyilik' dizisinde rol alan Hatice Şendil'in yüzündeki değişim uzun süre konuşulmuştu. Ünlü oyuncu şimdi de 'Sabah rutinimin kısa özeti' diyerek bir video paylaştı. Şendil'in gönderisi kısa sürede gündem oldu.

Magazin 03-02-24 12:54

Ünlü şarkıcı Gülşen, Dilber akımına uymuştu... Performansına Hatice'den bomba yorum!

Ünlü şarkıcı Gülşen, başarılı şarkıları ve sahne tarzıyla gündemden düşmüyor. Elbisesiyle, dansıyla adeta bir furya haline gelen Dilber akımına Gülşen'de uydu. Geçtiğimiz günlerde sahne alan ünlü şarkıcı 'Gemileri Yakarım’ şarkısını seslendirdi. Şarkıcının performansına yorum yağdı. Yorum yapanlardan biri de şarkıcı Hatice oldu.

Magazin 27-01-24 17:44

Sigara içerken babalarına yakalanan kuzenler koşarak kaçtı! 4 gündür her yerde aranıyorlar

Adana'da yaşayan 14 yaşındaki Reyhan Hürü Gönül ve kuzeni 17 yaşındaki Hatice Taşyürek 4 gün önce evden markete gitmek için çıktı. Kızlar evlerinin yakınındaki Kasım Gülek Çocuk Parkı'na giderek sigara yaktı. O sırada Reyhan'ın babası kızları gördü. Kızlar korkarak kaçmaya başladı. Baba kovalasa da yetişemedi. 4 gündür haber alınamayan kızların ailesi perişan halde kızlarına eve dön çağrısı yaptı.

Haber 27-01-24 10:45

İstanbul'da acı olay! Üst geçitten yola atlayan genç kıza otomobil çarptı

İstanbul Esenler'de 24 yaşındaki genç kız, çıktığı üst geçitten otoyola atladı. Bu sırada bir otomobil, yola atlayan genç kıza çarptı. Hatice A., olay yerinde hayatını kaybetti.

Haber 25-01-24 17:40

Adalet Bakanı Tunç, Bartın Belediye Başkanı Fırıncıoğlu'nun eşinin cenaze törenine katıldı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Bartın Belediye Başkanı Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu'nun eşi Hatice Fırıncıoğlu'nun cenaze törenine iştirak etti.

Yurthaber 23-01-24 14:13

Gelinini öldürüp cesedini ateşe vermişti! Mahkeme salonu karıştı, katil zanlısı hakkında karar verildi

Muğla'da Kamil Öğüt, gelinini öldürüp cesedini ateşe vermişti. Kan donduran olayla ilgili mahkeme bugün kararını verdi. Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırıldı. Mahkeme kararını açıklamadan önce öldürülen Hatice Öğüt’ün akrabalarının, katil zanlısına yönelik "Hapiste sen de öl, çürüyüp gidersin inşallah" gibi sözleri kısa süreli gerginlik yaşanmasına yol açtı.

Haber 10-01-24 17:34

Yaşlı kadına 'sahte polis' tuzağı! 1.2 milyon TL dolandırıldı

Üsküdar’da yaşayan Hatice Kendirli, kendisini telefonla arayıp polis olarak tanıtan ve "kara para aklama dosyasına adınız karışmış" yalanıyla kandıran dolandırıcılara, değeri yaklaşık 1.2 milyon TL olan 600 gram altınını kaptırdı. Evinin satışından elde ettiği para ile altınları satın aldığını belirten yaşlı kadın, yetkililerden altınlarını ve çetenin çökertilmesini istedi. İşte detaylar...

Haber 02-01-24 10:59

En Son Babalar Duyar'ın mavi saçlı asi kızı Defne yıllar sonra ortaya çıktı! Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı

2002-2006 yılları arasında yayınlanan En Son Babalar Duyar dizisi ekrana geldiği dönemde büyük bir ilgiyle izleniyordu. Ayşegül Atik, Ali Erkazan, Hatice Aslan, Levent Ülgen, Ali Sunal ve Arzu Balkan gibi ünlü isimleri yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide Defne karakterini canlandıran Burçak Işımer'in son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 28-12-23 14:55

Yüzündeki değişim olay olmuştu! Hatice Şendil sokak tarzıyla dikkat çekti

Son olarak İsmail Demirci ile başrolünü paylaştığı İyilik dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan ünlü oyuncu Hatice Şendil geçtiğimiz aylarda yüzündeki değişimle gündem olmuştu. Güzel oyuncu şimdi de sokak tarzıyla dikkat çekti. Şendil'in son pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 15-12-23 14:01

Gelinini öldürüp cesedini yakmıştı! Kendini böyle savundu: 'Beni zorlamayın...'

Muğla’nın Seydikemer ilçesinde gelini Hatice Öğüt’ü öldürüp cesedini ateşe veren kayınpeder Kamil Öğüt, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle ilk kez hakim karşısına çıktı. Fethiye 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada, olay günü ile ilgili olarak konuşmak istemediğini belirten Kamil Öğüt, "Hap kullanıyordum, şeker hastasıydım. Ne yaptığımı bilmiyorum, hiçbir şey hatırlamıyorum. Beni zorlamayın, konuşmak istemiyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 14-12-23 17:20

Muhteşem Yüzyıl'in yıldızları bir araya geldi! O kareye yorum yağdı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde rol alan Cansu Dere (Firuze), Selma Ergeç (Hatice) ve Nur Fettahoğlu (Mahidevran) geçtiğimiz akşam bir araya geldi. Üç oyuncunun fotoğrafını Nur Fettahoğlu takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 28-11-23 12:59

Şark Bülbülü'nün yıldızıydı! 68 yaşındaki ünlü oyuncu Ayşen Cansev'in son hali şaşırttı

Yeşilçam'ın utangaç güzeli olarak bilinen Ayşen Cansev sosyal medyada gündem oldu. Şark Bülbülü'nde Şaban'ın gönlünü kaptırdığı Hatice rolünü canlandıran ünlü oyuncu şimdilerde 68 yaşında. Gerçek adı Nergis Cansevdi olan ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi görenlerin ağzını açık bıraktı.

Magazin 26-11-23 15:10

İkiz bebekleriyle feci şekilde can vermişti! Müge Anlı’dan canlı yayında tepki çeken sözler! “Ben olsam o kadını öldürürüm!

Müge Anlı; Denizli'nin Buldan ilçesindeki evinin banyosunda ölü olarak bulunan Hatice Çaltı olayını ele almaya devam ediyor. Otopsi raporunda Çaltı'nın ölümünden önce vücudunda darp izleri oluştuğu kaydedildi. Tüm oklar kocası Ramazan Çaltı'ya çevrildi. Ramazan Bey'in birliktelik yaşadığı Emine Hanım canlı yayına bağlanınca olanlar oldu. Müge Anlı'nın “Ben olsam o kadını öldürürüm. Öldürmek için fırsat kollarım, sen nasıl kıskanmıyorsun?” sözleri olay oldu.

Magazin 23-11-23 16:03

AK Parti'nin acı günü! 35 yaşındaki Hatice Yıldırım hayatını kaybetti

AK Parti Diyarbakır İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı 35 yaşındaki Hatice Yıldırım, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Haber 18-11-23 19:24

Canlı yayında 'aldatma' iddiası! Gizli tanığın sözleri Didem Arslan'ı şoke etti! Banyoda başka kadınlarla görüşüyor!

Didem Arslan Yılmaz programında Süleyman-Hatice çiftini ağırladı. 5 yıl önce kaçarak evlenen çiftin evlilikleri Süleyman Bey'in sosyal medya bağımlılığı yüzünden bitme noktasına geldi. Süleyman Bey, oradan gelen mesajlar yüzünden eşiyle kavga ettiğini, bu sebeple kayınpederi Fevzi’nin geçtiğimiz Haziran ayında karısı ve çocuğunu götürdüğünü vurguladı. Çift canlı yayında yüzleşirken programa bağlanan gizli tanığın sözleri ortalığı karıştırdı.

Magazin 14-11-23 10:15

Her yere birlikte gidiyorlar! Gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor

İzmir’de yaşayan 64 yaşındaki Hatice Suner, 9 ay önce gurktan çıkardığı İsveç cinsi ‘Bıdık’ isimli horozunu omzuna alarak İzmir sokaklarını karış karış geziyor. Suner’i omuzunda horoz ile yolda yürürken gören vatandaşlar şaşırıyor. Suner ise her yere ‘Bıdık’ ile birlikte gittiklerini belirtiyor. 64 yaşındaki kadın, “Civcivken koynumda büyüttüm, evde bakıyorum. İsveç cinsi ufak bir horoz, bu kadar büyüyor. Başka hayvanlarım da var ama bu böyle özel çıktı” şeklinde konuştu.

Haber 12-11-23 09:50

Samsun'daki hayvan hastanesinde bu yıl 350 yaban hayvanı tedavi edildi

VEYSEL ALTUN - Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Veteriner Fakültesi Yabani Hayvan Hastalıkları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hatice Özlem Nisbet, hayvan hastanelerinde bu yıl 350 yaban hayvanının tedavi edilerek doğaya bırakıldığını bildirdi.

Yurthaber 02-11-23 11:23

Hamile eşini boğarak katletmişti! Kan donduran detay: Sabaha kadar...

Adana'da Emrah Demir, 5 aylık hamile eşi Hatice Demir’i boğarak öldürdü. Gözaltına alınan Emrah Demir, emniyetteki ifadesinde, eşiyle gece boyunca tartıştıklarını anlattı. Öte yandan, katil zanlısının eşini öldürüp sabaha kadar başında beklediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Haber 02-11-23 10:45

Hamile eşini boğarak katletmişti... İfadesi ortaya çıktı! Vahşetin nedeni 'pes' dedirtti

Adana’da Emrah Demir (26), 5 aylık hamile eşi Hatice Demir'i (21) boğarak öldürdü. Demir, emniyetteki ifadesinde, eşiyle aralarında 'uyuma' yüzünden kavga çıktığını, çığlıklarını susturmak istediği eşinin ağzını eliyle kapattığını anlattı. “Olay anını hatırlamıyorum” diyen katil zanlısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 31-10-23 10:28

Hamile karısını öldürdü! Sokağa çıkıp bağırdı: Galiba eşimi öldürdüm

Adana'da 4 aylık hamile eşi Hatice D. (21) ile kavga eden E.D. (27), sokağa çıkıp ‘Galiba eşimi öldürdüm’ diye bağırdı. Çağırılan sağlık ekibi, Hatice D.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Boğulduğu değerlendirilen Hatice D.’nin cenazesi otopsi için morga kaldırılırken, E.D. ise gözaltına alındı.

Haber 29-10-23 13:31

Türk televizyon tarihine damga vurmuştu! Kurtlar Vadisi'nde Polat Alemdar'ın kızını oynayan Doğa Sakarya'nın son hali şaşırttı

Necati Şaşmaz, Oktay Kaynarca, Zafer Ergin, Selçuk Yöntem ve Gürkan Uygun gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı bir dönemin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi'nin tekrar bölümleri günümüzde bile izleniyor. Dizide Hatice Şendil’in hayat verdiği Ebru karakteriyle evlenip çocuk sahibi olan Polat Alemdar, kızına ölen sevgilisi Elif'in adını vermişti. Kurtlar Vadisi'nin çocuk yıldızı Doğa Sakarya'nın son hali şaşırttı.

Magazin 26-10-23 10:27

İki ay önce eşi ve oğlu öldürülen kadın 4 gündür kayıp!

Sivas'ın Kangal ilçesinde 2 ay önce arazi anlaşmazlığı nedeniyle eşi ve oğlu öldürülen Hatice Ercan’dan 4 gündür haber alınamıyor. Yakınlarının hayatından endişe ettiği Ercan'ın bulunması için jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlattı.

Haber 24-10-23 19:52

Gram altın rekor kırdı: Ekranlar ilk kez 1800 liranın üzerini gösterdi! En az 1 yıl…

Altın, dolar, euro… Yurt içi piyasalarda Orta Doğu’da yaşanan savaş gerilimi ile rekorlar günü yaşanıyor. Gram altın fiyatı ekranlarda bu sabah 1804 lirayı göstererek tarihi zirvesini güncelledi. Perşembe günü duyurulacak Merkez Bankası faiz kararı öncesinde ekonomistler jeopolitik risklerin mali politikanın önüne geçtiğine vurgu yaptı. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Hatice Kolçak ise yatırımcıya ‘uzun vade’ uyarısında bulundu.

Finans 24-10-23 13:23

Adım Farah'ın Rahşan'ı Hatice Aslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hatice Aslan'ın oynadığı diziler

Hatice Aslan, Adım Farah dizisinde Rahşan karakterine hayat veriyor. Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in başrollerini paylaştığı Adım Farah 2. sezonu ile bugün FOX TV izleyicisi ile buluşuyor. Peki, Hatice Aslan kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Adım Farah'ın Rahşan'ı Hatice Aslan'ın oynadığı diziler...

Magazin 27-09-23 15:31

Babalarının cenazesi için geldikleri köyde otomobil çarptı: 3 ölü

Diyarbakır'da vefat eden babaları için İstanbul'dan gelen Vahide ve Hatice Yavuz ile onlara köyde refakat eden yeğenleri Seydo Süer Dinçer'e taziye evinden çıkışta otomobil çarptı. Feci kazada ağır yaralanan 2 kız kardeş ve Dinçer kaldırıldıkları hastanede hayatını kaybetti.

Haber 18-09-23 01:12

Kanal D'den beklenmedik final kararı! O dizinin fişini çekti

Kanal D'de geçtiğimiz aylarda yayın hayatına başlayan diziyle ilgili flaş karar alındı. Oyuncu kadrosunda Kerem Bürsin, Hafsanur Sancaktutan, Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman, Durukan Çelikkaya gibi isimlerin yer aldığı Ya Çok Seversen dizisi her hafta cumartesi akşamı yayınlanıyordu. Dizinin final yapacağı öğrenildi.

Magazin 16-09-23 16:38

Polis olan eşi 12 yıl önce şehit olmuştu... Aracında başından vurulmuş halde bulundu

Diyarbakır'da 12 yıl önce PKK’lı teröristlerin devriye aracına düzenlediği saldırıda şehit olan polis memuru Zafer Sayil'in (32) eşi Hatice Sayil, Kayseri’de aracının içinde başında vurulmuş halde ölü bulundu. İntihar üzerinde durulan olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 08-09-23 14:33

Şark Bülbülü'nün Hatçe'si Ayşen Cansev'e yıllar acımadı! Yeşilçam'ın utangaç güzelinin son hali şaşırttı

Yeşilçam'ın utangaç güzeli olarak tanınan Ayşen Cansev'in son hali görenleri şaşırtıyor. Şark Bülbülü filmiyle yıldızı parlayan Ayşen Canev filmde, Şaban'ın gönlünü kaptırdığı Hatice rolünü canlandırmıştı. Şimdilerde 68 yaşında olan ünlü oyuncunun son hali "Yıllar acımasız" dedirtti.

Magazin 31-08-23 12:14

İyilik'in Nehir'i Mina Akdin kimdir, kaç yaşında? Mina Akdin hangi yapımlarda rol aldı?

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen başrollerinde Hatice Şendil ve İsmail Demirci'nin yer aldığı İyilik dizisinde hayat verdiği Nehir karakteriyle büyük beğeni toplayan Mina Akdin sempatik tavırları ve başarılı oyunculuk performansıyla dikkat çekmişti. Şimdilerde Aile Çıkmazı filmiyle izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan Mina Akdin'in kim olduğu ise merak edildi. Peki, Mina Akdin kimdir, kaç yaşındadır? İşte hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 25-08-23 14:01

Yangından kurtulmak için 3. kattan atlayarak hayatını kaybeden Hatice Arslan toprağa verildi

Kadıköy'de, binada çıkan yangından kurtulmak için 3. kattan atlayarak yaşamını yitiren Hatice Arslan'ın cenazesi toprağa verildi.

Yurthaber 22-08-23 15:27

Kocaeli'de feci kaza! Otomobil 100 metreden yuvarlandı: 3 ölü, 1 yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde feci bir trafik kazası meydana geldi. Demir bariyerlere çarpan otomobil, 100 metreden yuvarlandı. Otomobildeki Osman Turhan ile oğulları Ali Zahit ve Muhammet Yusuf Turhan öldü, eşi Hatice Turhan ise yaralandı.

Haber 20-08-23 11:30

SON DAKİKA | ‘Hedefimiz 2000 TL…’ Gram altın fiyatı için Hatice Kolçak ve İslam Memiş’ten yeni tahmin! ‘Artık 100 lira koyabilirsiniz’

Son dakika… Altın gram fiyatı ons altın fiyatı düşüşünden etkilenmedi. Yurt içinde dolar/TL kurundan destek alan gram altın fiyatı yeşil bölgede kalmaya devam ediyor. Piyasada yaşanan bu hareketlilik sonrası Kapalıçarşı'da gram, çeyrek, 22 ayar bilezik ve Cumhuriyet altını en çok takip edilenler arasında başı çekiyor. Peki altın fiyatları düşecek mi yükselecek mi? İşte iki yeni tahmin ve piyasadan son dakika haberleriyle beraber canlı rakamlar…

Finans 09-08-23 07:41

Burhaniyeli sporcu Türkiye üçüncüsü oldu

Burhaniye ilçesinde, Kars’ta düzenlenen Türkiye Boks Şampiyonasına katılan Hatice Irmak Kaya 40 kiloda Türkiye üçüncüsü oldu.

Yurthaber 28-07-23 15:19

Hatice Karahan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Hatice Karahan hangi görevlerde bulundu? İşte biyografisi!

Hatice Karahan ile ilgili son dakika açıklaması yapıldı. 28 Temmuz 2023 Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararına göre Başkan Yardımcıları Emrah Şener, Taha Çakmak ve Mustafa Duman görevden alınıp yeni atamalar gerçekleştirildi. Peki, Yeni Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Hatice Karahan kimdir, nereli ve kaç yaşında? Hatice Karahan hangi görevlerde bulundu? İşte biyografisi...

Haber 28-07-23 09:16

SON DAKİKA | Merkez Bankası başkan yardımcıları görevden alındı! Hatice Karahan, Cevdet Akçay ve Fatih Karahan geldi...

Son dakika haberi: Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Merkez Bankası başkan yardımcıları görevden alındı. Emrah Şener, Taha Çakmak ve Mustafa Duman'ın yerine Fatih Karahan, Osman Cevdet Akçay ve Hatice Karahan atandı.

Finans 28-07-23 08:30

Altın fiyatları Fed faiz kararı öncesi diken üstünde! Gram altın için ‘2000 TL’ dedi: 'Trenin herhangi bir istasyonundan katılmak gerekiyor…’

Gram altın fiyatı ve dolar/TL kuru, saat 21.00’de açıklanacak ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı öncesinde gergin bekleyişini sürdürüyor. Altın almalı mı, satmalı mı? Düşecek mi, yükselecek mi? soruları yatırımcıların gündemindeki sıcaklığını ise bugün de korurken, uzmanlardan yeni bir tahmin geldi. Piyasa Uzmanı Hatice kolçak gram altın fiyatı için 2.000 TL tahmini yaparken, “Tren hareket etti ve gidiyor. Trenin herhangi bir istasyonundan katılmak gerekiyor” diyerek uyarıda bulundu.

Finans 26-07-23 08:26

Şarkıcı Hatice'nin estetiksiz halini görenler tanıyamadı! ''Adeta bambaşka biri''

90’lı yıllara damgasını vuran ünlü şarkıcı Hatice, yıllar içindeki değişimiyle herkesi şoke etti. Sayısız kez estetik operasyon yaptırdığı bilinen Hatice'nin estetiksiz hali ortaya çıktı. Ünlü ismin eski halini görenler tanımakta güçlük çekti.

Magazin 25-07-23 17:36

SON DAKİKA: Gram altın fiyatı ve dolar kurunun Merkez Bankası faiz kararına ilk tepkisi! Yeni rekor için çok net rakam: ‘Artık fırsat vermeyecek…’

Son dakika… Altın fiyatları ve dolar/TL Merkez Bankası faiz kararı sonrasında yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Rekor seviyelerdeki gram altın fiyatı ile dolar kuru için ‘Düşecek mi, yükselecek mi?’ sorusuna yanıt arayanlara, piyasa uzmanından cevap geldi. Hatice Kolçak, dolar için 30-31 TL tahmini yaparken, altının gram fiyatı içinse 2.000 TL ve üzerindeki rakamları gündeme getirdi. İşte 20 Temmuz 2023 Perşembe Kapalıçarşı verileri ile güncel döviz kurları ve altın fiyatları grafiği…

Finans 20-07-23 14:17

Balkona çıkan kadın büyük şok yaşadı! Polisi ara diye feryat ettim

Sultangazi'de bir binanın 2. katında oturan Hatice Vatansever, kızının balkonda birilerinin olduğunu söylemesi üzerine balkona geldi. Balkonda 3 kişinin olduğunu gören Vatansever, büyük bir korku yaşadı. Vatansever'in bağırması üzerine şüpheliler kaçarken, o anlar cep telefonuyla görüntülendi. Vatansever, "Balkonda camımın önünde 1'i yarı çıplak 3 kişi vardı. Hemen camı açıp, 'benim balkonumda ne işiniz var? Hemen polisi arıyorum' dedim. Eşime seslenerek, M. polisi ara diye feryat ettim" dedi.

Haber 19-07-23 09:56