Havuz Enfeksiyonu Haberleri

Listeria hastalığı nedir, insana nasıl ve nereden bulaşır? Listeria belirtileri ve tedavisi

Listeria enfeksiyonu genellikle hafif grip benzeri semptomlarla başlar, ancak bazı durumlarda ciddi komplikasyonlara neden olabilir. Hastalığın belirtileri arasında ateş, kas ağrıları, baş ağrısı, bulantı, kusma ve ishal bulunabilir. Semptomlar genellikle enfekte gıdaların tüketiminden sonra birkaç gün içinde başlar, ancak bazen enfeksiyon belirtisiz kalabilir veya semptomlar daha uzun sürebilir.

Haber 2024-03-21 13:06:36

Kulak tıkanıklığı nasıl geçer, ne iyi gelir? Kulak tıkanıklığı belirtileri ve tedavisi

Kulak tıkanıklığı, günlük yaşamı oldukça rahatsız edebilen ve sıkça karşılaşılan bir durumdur. Kulak tıkanıklığı genellikle kulakta biriken kir, orta kulak iltihabı, havuz suyu, yüksek irtifa değişiklikleri veya sinüzit gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Bu durum işitme kaybına neden olabilir veya rahatsız edici bir his yaratarak kişinin genel yaşam kalitesini etkileyebilir.

Haber 2024-03-21 11:03:41

Kıl kurdu nedir, 3 saatte kıl kurdu nasıl dökülür? Kıl kurdu belirtileri ve tedavisi

Kıl kurdu enfeksiyonu, genellikle ciddi sağlık sorunlarına yol açmasa da kaşıntı, rahatsızlık ve hatta uykusuzluğa yol açabilir. En yaygın belirti enfekte kişinin anal bölgesinde kaşıntıdır, özellikle gece veya erken sabah saatlerinde daha belirgin olabilir. Bu kaşıntı, kıl kurtlarının yumurtalarını bıraktığı zamanlarda artar. Peki, kıl kurdu nedir ve nasıl tedavi edilir?

Haber 2024-03-13 19:23:01

Adeta şifa deposu: Vücuttaki tıkanıklığı açar, iltihabı söker atar! Enfeksiyonu bitiren doğal antibiyotik

Udi hindi, alternatif tıp alanında uzun yıllardan beri vazgeçilmez bitkiler arasında yer alıyor. Uzak Doğu Asya'dan dünyaya yayılan bu bitki adeta şifa deposu özelliği taşıyor. En çok yağ şekliyle kullanılan bu faydalı bitki, özellikle üst solunum sorunu yaşayn kişilerin bir numaralı tercihi.

Haber 2024-03-12 10:44:34

Diğer Haber Etiketleri

gıda zehirlenmesi kulak tıkanıklığı kulak tıkanıklığı nasıl açılır kulak tıkanıklığı nasıl geçer kulak tıkanıklığı neden olur kulak tıkanıklığına ne iyi gelir kulak tıkanması kıl kurdu kıl kurdu neden olur kıl kurdu ilaç 3 saatte kıl kurdu nasıl dökülür kil kurdu nasıl geçer evde kıl kurdu zararları antibiyotik şifa enfeksiyon udi hindi udi hindi yağı doğal ağrı kesici akciğer enfeksiyonu ambulans uçak Şırnak Düzce Şahin tedavi uçmak alara mon Yunus üst solunum yolu enfeksiyonu okul ilişki sorunları sosyal medya beşiktaş beşiktaş, da, maçı süper li Süper Lig yapılan açıklama Trabzonspor omar colley hastalık belirtisi ele Oyuncu ünlü oyuncu Sinem Kobal Bahamalar köpek balığı saldırı covid zatürre hastane krup hastalığı krup nedir Adana fatura özel hastane isim semen sperm hücreler ilik sperm testi sperm testi nasıl verilir Göz vajinal mantar vajinal mantar belirtileri vajinal mantar nasıl geçer doğal yöntemler vajinal mantara ne iyi gelir Hülya Avşar Erdal Özyağcılar şahsiyet sistit sistit nedir rahim ağzı kanseri Kocaeli havuz bonesi hastalık göz enfeksiyonu göz enfeksiyonu belirtileri göz enfeksiyonu nasıl geçer sonbahar soğuk hava dalgası tevfik özlü solunum yolu enfeksiyonu gönül Ferman Toprak Hilal Kaplan silah Yaralama turu tuncay şanlı ibiza Wanda Nara Bergüzar Korel bağırsak enfeksiyonu bağırsak enfeksiyonu belirtileri bağırsak enfeksiyonu neden olur bağırsak enfeksiyonuna ne iyi gelir geçmeyen bağırsak enfeksiyonu Defne Samyeli havuz tatil egzama astım astım belirtileri astım bronşit belirtileri anne fotoğrafı Aslı Enver Evrim Akın Berdan Mardini karakteri özçivit Burak Özçivit Fahriye Evcen ünlü şarkıcı yaşında ceylan idrar yolu enfeksiyonu maydanoz maydanoz kürü ali erbil Mehmet Ali Erbil sevgilisi Yasmin Erbil Yiğit Poyraz

Şırnak'ta rahatsızlanan 2 yaşındaki çocuk ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi

Şırnak'ta akciğer enfeksiyonu tanısı konulan 2 yaşındaki çocuk, ambulans uçakla Ankara'ya sevk edildi.

Yurthaber 11-03-24 10:54

Kas erimesi nedeniyle uçamayan şahinler, tedaviyle yeniden kanat çırpacak

Ağız enfeksiyonu nedeniyle uzun süre aç kalınca kasları eriyen ve uçma kabiliyetini kaybeden iki şahin, Düzce'de uzman veteriner hekimlerce uygulanan çok yönlü tedavi sayesinde yeniden göklerde süzülebilecek.

Yurthaber 04-03-24 11:38

Şırnak’ta ambulans helikopter 2 yaşındaki Emine bebek için havalandı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde solunum enfeksiyonu şikayetiyle hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki Emine A. isimli bebek Sağlık Bakanlığına ait ambulans helikopterle Elazığ’a sevk edildi.

Yurthaber 29-02-24 11:25

Tedavi edilmezse... KBB uzmanı uyardı! 'Okul başarısını olumsuz etkileyebilir'

Özellikle kış aylarında çocukluk çağı hastalıkları arasında üst solunum yolu enfeksiyonlarının sık görüldüğünü belirten Kulak, Burun, Boğaz (KBB) Uzm. Opr. Dr. Yunus Karadavut, "Çocuklar yılda ortalama 3-8, erişkinler ise 2-5 kez üst solunum yolu enfeksiyonu geçirebilirler. Kış aylarında belirgin bir artış gösteren, viral ya da bakteriyel kökenli olabilen bu hastalıkların tedavisinde nedenin çok iyi belirlenmesi gerekir” dedi.

Kadin 19-02-24 12:33

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyada gündem yarattı! 'Yabancılar beni kocamın annesi zannediyor'

59 yaşındaki Tamela Stephey, dört yıl önce havuz tadilatını yapması için evine gelen 42 yaşındaki Zach ile tanıştı. Peyzaj mimarı olan Zach ile aralarındaki yakınlaşma olduğunu ifade eden Stephey onunla evlendi. Ancak 59 yaşındaki kadın aralarındaki yaş farkı nedeniyle onu kocasının annesini zannettiklerini söyleyerek duruma sitem etti.

Trend 10-02-24 14:26

Beşiktaş'a derbi maçı öncesi kötü haber! Omar Colley, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek

Beşiktaş’ın Gambiyalı savunma oyuncusu Omar Colley, yüksek ateş ve üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle Trabzonspor maçı kadrosunda yer alamayacak.

Spor 04-02-24 16:15

Afazi hastalığı nedir, belirtileri nelerdir? Afazi geçici midir?

Afazi dil becerilerini etkileyen bir nörolojik bozukluktur. Afazi genellikle beyin hasarı sonucu ortaya çıkar. Bu durum; konuşma, anlama, okuma ve yazma becerilerinde zorluk yaşanmasına neden olabilir. Genel olarak felç, travma, tümör veya beyin enfeksiyonu gibi nedenlerle ortaya çıkan afazi, bireyin günlük iletişim yeteneklerini de derinden etkiler.

Haber 29-01-24 15:51

Ünlü oyuncu Sinem Kobal'ın havuz pozları gündem oldu! Omuzları bayağı geniş

Uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, eşi Kenan İmirzalıoğlu ve kızlarıyla tatile çıktı. Tatil pozlarını paylaşan Kobal, havuza girdiği anları da paylaşmayı ihmal etmedi. Oyuncunun paylaşımına beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 29-01-24 13:12

Kan donduran görüntüler! Köpek balığı 10 yaşındaki çocuğun etrafında dönmeye başlayınca dalış kabusa döndü...

Bahamalar'da bulunan bir tatil köyünde kaydedilen anlar görenleri dehşete düşürdü. Köpek balığı kafesinin içine dalış için giren gruptaki 10 yaşındaki bir çocuğa köpek balığı saldırdı. Saldırı sonrası havuz kırmızı renge bürünürken kan donduran saniyeler böyle kaydedildi!

Trend 28-01-24 10:41

Türkiye için korkutan tablo! Yüzde 70-80 oranında arttı! Hangi virüsle enfekte olursanız olun...

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi'ne solunum yolu enfeksiyonu şikayetiyle başvuran günlük ortalama hasta sayısı, son 1 ayda yüzde 80 arttı. Yoğun bakım ünitesindeki yoğunluğun kış aylarında arttığını söyleyen Prof. Dr. Melike Cengiz, “Covid farklı varyantlarla halen devam ediyor. Hangi virüsle enfekte olursa olsun burada genel zatürre tedavisi yapıyoruz" dedi. Öte yandan Kovid-19 etkeni olan SARS-CoV-2'nin de yeni varyantlarının ortaya çıkmaya devam ettiğine dikkat çekildi.

Haber 23-01-24 09:56

İsim değiştirerek kış boyu sürebiliyor! Hastaneler dolup taşıyor... Uzman isimden önemli uyarılar

Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Özgür İnce, son dönemde artan üst solunum yolu enfeksiyonu hastalıklarının isim değiştirerek kış boyunca sürebildiğini söyleyerek, uyarılarda bulundu.

Haber 08-01-24 12:33

Krup nedir, nasıl geçer? Krup hastalığı belirtileri ve tedavisi

Krup hastalığı tıbbi terimle "akut larenjit" olarak da bilinen ve genellikle solunum yollarını etkileyen bir enfeksiyon nedeniyle ortaya çıkan bir hastalıktır. Bu rahatsızlık özellikle çocukları etkileyen bir solunum yolu enfeksiyonu olarak bilinir ve genellikle virüslerin neden olduğu bir iltihaplanma sürecini içerir. Ebeveynleri oldukça endişelendiren bir çocuk hastalığı olan krup nedir, nasıl tedavi edilir?

Haber 07-01-24 13:27

Özel hastaneden fatura oyunu: Hasta ölünce ortaya çıktı! Devleti bakın nasıl dolandırmışlar

Adana'da özel hastanede idrar yolu enfeksiyonu tanısıyla 28 gün tedavi gören ve taburcu olduktan sonra yaşamını yitiren Şadiye Taşdan'ın (75), ikinci derece yoğun bakım hastası olmasına rağmen üçüncü derece entübe edilmiş olarak gösterilip, fazla fatura kesildiği ortaya çıktı. SGK, faiziyle 25 bin 496 lira 50 kuruşluk fazla ödemeyi hastaneden tahsil etti. Annesi üzerinden hastanenin usulsüzlük yaptığını belirten Mine Taşdan, "Bu hastane, devleti dolandırıp zarara uğrattı" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-12-23 16:55

Sperm enfeksiyonu nedir? Sperm enfeksiyonu belirtileri nelerdir, spermde enfeksiyon varsa ne olur?

Konu cinsel sağlık olunca, her bireyin dikkat etmesi gereken bazı noktalar vardır. Korunmasız olarak cinsel ilişkiye girmek kişilerin hem kendi sağlıklarını hem de partnerlerinin sağlıklarını tehlikeye atabilir. Cinsel yolla bulaşan hastalıkların önüne geçebilmek ve çok ciddi rahatsızlıklara neden olabilecek virüslerden ve bakterilerden uzak kalabilmek için düzenli doktor kontrolü de önemli bir başka önlemdir.

Kadin 15-12-23 18:56

Sperm testinde enfeksiyon çıkması ne anlama gelir? Spermde enfeksiyon (sperm enfeksiyonu) neden olur?

Cinsel organlarda çeşitli hastalıklar ya da enfeksiyonlar görülebilir. Bu durum hayat standartlarını düşürdüğü gibi çok ciddi hastalıkların da habercisi olabilir. Herhangi bir sorun ya da belirti hissedildiğinde vakit kaybetmeden bu alanda uzman bir doktora görünmek önemlidir. Sperm enfeksiyonu da ciddiye alınması gereken ve ihmal edilmemesi tavsiye edilen durumlar arasında yer alır.

Kadin 15-12-23 18:22

Göz çapağı neden olur? Göz çapaklanmasına ne iyi gelir?

Gözde oluşan çapaklar birçok kişi için günlük yaşamın bir parçasıdır. Sabahları uyandığınızda göz kapaklarınızın kenarında bulunan bu küçük parçacıkları temizlemek yaygın bir ritüeldir. Ancak çapakların oluşumu bazen göz sağlığınız hakkında ipuçları verebilir. Gözdeki çapaklar genellikle zararsızdır ve basit bir temizlikle çıkarılabilir. Ancak çapaklarla birlikte kaşıntı, kızarıklık veya gözdeki sıvı akışında bir artış varsa bu durum göz enfeksiyonu veya alerjik reaksiyonu gösteriyor olabilir.

Haber 28-11-23 15:45

Vajinal mantar neden olur, nasıl geçer? Vajinadaki mantara ne iyi gelir?

Vajinal mantar enfeksiyonu kadınların üreme sistemini etkileyebilen yaygın bir sorundur. Genellikle Candida albicans adlı bir mantar türünün aşırı büyümesi sonucu ortaya çıkan bu enfeksiyon, kaşıntı, yanma, vajinal akıntı ve ilişki sırasında ağrı gibi rahatsız edici semptomlara neden olabilir. Kadınların büyük bir çoğunluğu hayatlarının belirli dönemlerinde vajinal mantar enfeksiyonu ile karşılaşabilirler.

Haber 22-11-23 00:29

Hülya Avşar siyah mayosuyla poz verdi! Paylaşımı yorumlara kapattı

Hem kariyeri hem de özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hülya Avşar yıllara meydan okuyan güzelliğiyle adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Avşar şimdi ise kasım ayında havuz başında güneşlendiği anları takipçileriyle paylaştı. Ünlü ismin bu gönderisi sosyal medyayı salladı.

Magazin 15-11-23 17:15

Şahsiyet'in yıldızı Erdal Özyağcılar heyecandan hasta oldu! Hayatım alt üst oldu

Polisiye ve dram türünü ele alan Şahsiyet dizisinin ilk sezonu 2018 yılında yayınlanmıştı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere ve Şebnem Bozoklu gibi isimlerin yer aldığı dizinin ikinci sezonuna ünlü oyuncu Erdal Özyağcılar dahil oldu. 13 Kasım'da 2. sezonu yayınlanacak olan Şahsiyet'in galasında konuşan Özyağcılar, bağırsak enfeksiyonu geçirdiğini anlattı.

Magazin 11-11-23 14:23

Sistit nedir, neden olur? Sistite evde ne iyi gelir?

Sistit, mesane iç yüzeyini kaplayan zarın (mukozanın) iltihaplanması olarak tanımlanan yaygın bir idrar yolu enfeksiyonu türüdür. Genellikle "idrar yolu enfeksiyonları" olarak anılan bu durum özellikle kadınları etkileyen bir sağlık sorunudur. Ancak erkekler de sistite yakalanabilir. Sistit idrar yolunda yaşanan bakteriyel enfeksiyonlar sonucunda meydana gelir ve kendini idrara çıkarken yanma, sık sık idrara gitme isteği, idrarda kanama ve alt karın bölgesinde ağrı gibi belirtilerle gösterir.

Haber 31-10-23 22:35

Rahim ağzı kanseri nedir? Rahim ağzı kanseri belirtileri nelerdir?

Rahim ağzı kanseri, rahim ağzındaki hücrelerin anormal büyümesi sonucu gelişen bir kanser türüdür. Genellikle HPV (insan papillomavirüs) enfeksiyonu ile ilişkilendirilir ve cinsel yolla bulaşabilir. Erken teşhis edildiğinde tedavi edilebilir, ancak ihmal edildiğinde ciddi sonuçlar doğurabilir. Düzenli Pap smear testleri ve HPV aşıları, rahim ağzı kanseri riskini azaltmada etkili önlemlerdir. Bu nedenle, bu kanser türüne karşı bilinçli olmak ve düzenli taramalar yapmak önemlidir.

Haber 31-10-23 09:53

Down sendromlu 7 yaşındaki Muhammet’in acı ölümü

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde yaşayan down sendromlu 7 yaşındaki Muhammet Ali Sümer, akciğer enfeksiyonu sebebiyle hayatını kaybetti.

Yurthaber 27-10-23 15:45

Havuz hijyenine önem verenler için en iyi koruyan ve rahat takılan havuz boneleri

Havuzun klorlu suyundan saçlarınızın zarar görmesini istemiyorsanız bone kullanmayı alışkanlık hâline getirebilirsiniz. Birçok havuzda da zorunlu tutulan boneler arasından hem tarzınıza hem bütçenize uygun seçenekleri sizin için seçtik. Kalitesiyle ve şık tasarımıyla sizi kendine çekecek en iyi havuz bonesi modellerini incelemek için aşağıdaki listeye göz atmaya hazır mısınız?

Haber 12-10-23 16:44

Ders zili çaldı, acil ve poliklinikler doldu taştı! Belirtiler birbirine karıştı: 'Okula göndermeyin'

Okulların açılmasıyla birlikte hastalık zili de çaldı. Sıcaklıklar yazı aratmasa da okula giden öğrenciler bir bir hastalanıyor. Aciller ve poliklinikler şimdiden doldu. Nezle, grip, ateş, ishal gibi belirtiler birbirine karışırken Doç. Dr. Bora Baysal, "Hasta çocuklarımızı okula göndermeyelim. Bir hasta çocuk içeri enfeksiyonu soktuğu zaman, enfeksiyon çıkasıya kadar aylar geçiyor" dedi.

Haber 27-09-23 07:50

Soğuk havalarla birlikte vakalar artıyor! Dikkat o kişiler risk altında, bu belirtiler varsa hemen uzmana görünün

Soğuk havalarla birlikte göz enfeksiyonu vakalarında artış yaşanabileceğini belirten uzmanlar, bilhassa dışarıda uzun süre vakit geçiren çocuklar ile açık havada çalışan işçilerin risk altında olduklarını vurguladı.

Haber 25-09-23 09:23

Vakalar arttı! Prof. Dr. Tevfik Özlü uyardı: 'Bu semptomlar varsa okula göndermeyin'

Son zamanlarda okulların açılmasıyla birlikte hastanelerde solunum yolu enfeksiyonları hastalıklarında artış yaşandığını belirtildi. Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Özlü, “Bir kişi hasta olarak okula geldiğinde bu 40-50 kişi oluyor. Daha sonra hastalık okullardan evlere taşınıyor. Bu sürecin en az hasarla atlatılması için bu zincirin kırılması lazım. Solunum yolu enfeksiyonu semptomları olan öğrencileri ne olur okula göndermeyin” dedi.

Haber 23-09-23 09:40

Ferman Toprak'ın Beykoz'daki 5 katlı lüks villası olay oldu! İçinde yok yok! Spor salonu, sauna, havuz...

Dillere pelesenk olan şarkılarıyla gönüllere taht kuran Ferman Toprak "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programının konuğu oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan ünlü türkücünün evindeki detaylar dikkat çekti. Ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 22-09-23 15:59

'Abla bakar mısın?' dedikten sonra yaralamıştı!

Beşiktaş'ta geçtiğimiz yıl Avukat Nur Peker'e dehşeti yaşatmıştı. Peker'in evinin önünde "Abla bakar mısın" dedikten sonra silahla yaraladığı iddiasıyla yargılanıp ceza alan Canip Kandemir ile suçu birlikte işlediği ileri sürülen sanık Barış Havuz, 'Silahla kasten yaralama' ve 'Ruhsatsız silah taşıma' suçlarından 2 yıl 3 ay hapis ve 600 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Haber 21-09-23 18:57

Efsane futbolcu Tuncay Şanlı'nın lüks villası olay oldu! İçinde yok yok! Giyinme odasında jakuzi, havuz, kış bahçesi...

Fenerbahçe'nin efsane oyuncusu Tuncay Şanlı, "Evrim Akın ile Ev Gezmesi" programının konuğu oldu. Beykoz'daki lüks villasının kapılarını açan Şanlı'nın evindeki detaylar dikkat çekti. Ünlü ismin evini görenler hayran kaldı.

Magazin 20-09-23 08:41

Havuz partisinde şaşkına çeviren anlar! Vefat eden kardeşinin küllerini bir anda havuzun ortasına döktü... Görüntüler tepki çekti

İnternette paylaşılan bir görüntü kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Dünyanın en popüler turistik merkezlerinden biri olan İbiza'da bir partide ismi açıklanmayan kadın vefat eden kardeşinin küllerini yüzme havuzuna döktü. O anlar saniye saniye sosyal medyada paylaşılınca tepkiler gecikmedi.

Trend 16-09-23 14:56

Lüks evde havuz keyfi! Icardi'nin eşi Wanda Nara'dan iddialı paylaşım

Galatasaray ile üç yıllık sözleşme imzalayan Mauro Icardi ailesiyle İstanbul'a dönmüştü. Lüks evini paylaşmasıyla dikkat çeken eş Wanda Nara'dan havuz pozu geldi.

Magazin 12-09-23 14:46

Bergüzar Korel fazla kilolarından kurtuldu! Beyaz bikinisiyle poz verdi

Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan oyuncu Bergüzar Korel hamilelik sonrası aldığı kiloları spor ve diyetle verdi. Yeni imajıyla çok konuşulan Bergüzar Korel beyaz bikinisiyle havuz başında fit görünümünü sergiledi.

Magazin 01-09-23 14:57

Bağırsak enfeksiyonu nedir? Bağırsak enfeksiyonu nasıl atılır?

Bağırsak enfeksiyonları sindirim sisteminin bir parçası olan bağırsaklarda meydana gelen enfeksiyonlardır. Virüsler, bakteriler, parazitler veya mantarlar gibi mikroorganizmaların neden olduğu bu enfeksiyonlar, sindirim sistemi fonksiyonlarını etkileyebilir. Bağırsak enfeksiyonları genellikle gıda veya su yoluyla bulaşabilir ve yaygın semptomlar arasında karın ağrısı, ishal, kusma, ateş, halsizlik ve iştah kaybı bulunabilir. Peki, bağırsak enfeksiyonuna ne iyi gelir?

Haber 27-08-23 18:45

Defne Samyeli bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Karın kasları dikkat çekti

Özel hayatı, açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Defne Samyeli son paylaşımıyla olay oldu. Turuncu bikinisiyle havuz başında pozlar veren Samyeli'nin bu pozları çok konuşuldu. Ünlü ismin karın kasları dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 23-08-23 09:15

Tatil planı yapanlar dikkat! Havuza girmeden önce bir daha düşünün, çocuklar risk altında

Ağustos ayının sonu yaklaşırken tatil planı yapan kişiler otel rezervasyonu için incelemelere başladı. Hem havuzu olan hem de denize yakın oteller ön plana çıkıyor. Öte yandan uzmanlar, ebeveynleri havuz konusunda dikkatli olmaları yönünde uyarıyor. Bilhassa çocuklar risk altında. İşte detaylar...

Haber 21-08-23 06:59

1.5 ay önce doğum yapmıştı! Aslı Enver'den havuz pozu

İki kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Aslı Enver kızını 1.5 ay önce kucağına aldı. Doğum kilolarından hızla kurtulan güzel oyuncu eşine havuz pozu verdi.

Magazin 20-08-23 14:30

Berdan Mardini'nin 3 katlı lüks villasını görenler hayran kaldı! İçinde yok yok! Konser salonu, havuz, kış bahçesi...

Özel hayatı, farklı giyim tarzı ve sosyal medya paylaşımlarıyla çok konuşulan Berdan Mardini şimdi de 3 katlı lüks villasıyla gündem oldu. 'Evrim Akın İle Ev Gezmesi’' programının konuğu olan ünlü türkücünün evini görenler hayran kaldı. Mardini'nin özel yaptırdığı villasının içinde yok yok.

Magazin 18-08-23 09:51

Burak Özçivit'in eşi Fahriye Evcen tatile doyamadı! Teknedeki bikinili pozuna beğeni yağdı

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'da Osman Bey karakterine hayat veren Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den tatil paylaşımı geldi. Oğlu Karan ile havuz keyfi yapan yakışıklı oyuncunun fotoğrafı çok sayıda beğeni aldı. Fahriye Evcen'in Instagram hesabında yer verdiği bikinili pozuna ise adeta yorum yağdı.

Magazin 09-08-23 14:10

Icardi'nin eşi Wanda Nara lüks villasının havuzundan öyle bir poz paylaştı ki... Yenge yapma...

Galatasaray için üç yıllık sözleşme imzalayan Mauro Icardi ve ailesi Türkiye'ye gelince rezidanstan çıkarak villaya taşındı. Icardi ve Wanda Nara'nın lüks evleri gündemdeyken Wanda Nara'dan havuz pozu gecikmedi.

Magazin 07-08-23 07:05

Ünlü şarkıcı Ceylan havuz başında göbek attı! Bodrum'daki villasından paylaştı, dansıyla olay oldu

Ünlü şarkıcı Ceylan havuz başında göbek attı. Daha önce geçirdiği estetik operasyonlarla gündem olan şarkıcı bu kez dansıyla olay oldu. Bodrum'daki villasında tatilin keyfini süren Ceylan havuz başında göbek attığı anları Instagram hesabında paylaştı.

Magazin 06-08-23 12:11

İdrar yolu enfeksiyonu ateş yapar mı? İdrar yolu enfeksiyonu ateşi kaç gün sürer?

İdrar yolu enfeksiyonu idrar yollarını etkileyen yaygın ve rahatsız edici bir enfeksiyon türüdür. Bu enfeksiyon bakterilerin mesane, böbrekler veya üretra gibi idrar yolunda çoğalması sonucu meydana gelir. İdrar yolu enfeksiyonu kadın ve erkeklerde farklı semptomlar gösterebilir ve genellikle idrar yapma sırasında yanma, sık idrara çıkma, idrarda kan görünümü ve alt karın bölgesinde ağrı gibi belirtilerle kendini belli eder. Ayrıca bazı durumlarda idrar yolu enfeksiyonu ateşe de yol açabilir.

Haber 31-07-23 23:10

İdrar yolu enfeksiyonu bulaşıcı mı? İdrar yolu enfeksiyonu başkasına bulaşır mı?

İdrar yolu enfeksiyonu toplumda sık görülen ve her yaştan insanı etkileyebilen yaygın bir sağlık sorunudur. Bakterilerin idrar yollarına yerleşmesiyle meydana gelen bu enfeksiyon genellikle kadınlarda erkeklere kıyasla daha sık görülür. Bulaşıcı bir hastalık olup olmadığı ve başkasına bulaşıp bulaşmadığı enfekte olan kişinin uygun tedavi ve önlem almasıyla doğrudan ilişkilidir.

Haber 31-07-23 23:10

İdrar yolu enfeksiyonuna iyi gelen maydanoz kürü tarifi: Maydanoz kürü ile idrar yolu iltihabı tedavisi

İdrar yolu enfeksiyonu toplumda sık görülen rahatsız edici bir sağlık sorunudur. Bu enfeksiyon idrar yolunu etkileyen bakteriyel bir enfeksiyon nedeniyle meydana gelir. Bu şikayetler genellikle antibiyotik tedavisi ile kontrol altına alınırken bazı insanlar doğal ve bitkisel yöntemlere yönelmeyi tercih edebilirler. Maydanoz kürü geleneksel tıpta uzun süredir kullanılan bir yöntemdir ve idrar yolu enfeksiyonlarına karşı mücadelede doğal bir seçenek olarak kabul edilir.

Haber 31-07-23 23:09

Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu bebeğe zarar verir mi? Hamilelikte idrar yolu enfeksiyonu belirtileri ve bitkisel tedavisi

Hamilelik dönemi bir kadının hayatında oldukça özel ve hassas bir süreçtir. Ancak maalesef hamilelik süreci vücutta bazı sağlık sorunlarının da ortaya çıkmasına zemin hazırlayabilir. Bu sorunlardan biri de hamilelikte idrar yolu enfeksiyonlarıdır. İdrar yolu enfeksiyonları anne adaylarını tedirgin eden ve bebeğin sağlığını endişelendiren önemli bir konudur. Anne ve bebeğin sağlığını korumak adına bu hassas konuyu anlamak ve tedavi edilmesi gereken belirtileri bilmek son derece önemlidir.

Haber 31-07-23 23:09

Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonuna ne iyi gelir? Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu belirtileri ve tedavisi

İdrar yolu enfeksiyonları kadınların sıklıkla karşılaştığı rahatsız edici ve yaygın bir sağlık sorunudur. Bu enfeksiyonlar idrar yapma sırasında yanma hissi, sık sık idrara çıkma isteği, idrar renginde ve kokusunda değişiklikler gibi belirtilerle kendini gösterir. Tedavi edilmediğinde ise ciddi komplikasyonlara yol açabilir. Kadınlarda idrar yolu enfeksiyonunun belirtilerini hafifletmek ve iyileştirmek için bir dizi etkili yöntem ve tedavi seçeneği bulunur.

Haber 31-07-23 23:08