Havva Kul Haberleri

Ağrı şikayetiyle hastaneye gitti, karnından çıkan şoke etti! Tam 10 kilo ağırlığında

Trabzon'un Vakfıkebir ilçesinde karın ve bel ağrısı şikayetiyle hastaneye başvuran Havva Kara’nın (83) karnından 10 kilo ağırlığında, 30 santimetre çapında tümör çıkartıldı. Başarılı operasyon sonrası sağlığına kavuşan Kara, taburcu edildi.

Haber 2024-03-22 12:59:20

Eşi yeni vefat eden kadın, kendisini rahatsız eden adama meydan dayağı attı! İşte o anlar...

Sakarya'da eşi yeni vefat eden bir kadın, kendisini son zamanlarda rahatsız eden adamı sokak ortasında dövdü. Sosyal medyada yayılan o görüntüler gündem oldu. Kameraya yansıyan o anlarda kadın, "Benim kocam yeni öldü, seni gebertirim, adam ol arama diyorum sana" dedi. Yaşanan olayı anlatan Nuran Kul, “Kendisini uyardım, dinlemedi. Hak ettiği cezayı verdim, Osmanlı tokadını yapıştırdım” ifadelerine yer verdi.

Haber 2024-03-15 21:17:54

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel tarzıyla hayranlarını mest etti

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sık sık sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı gönderilerle gündeme geliyor. Ünlü şarkıcının annesi bu sefer de tarzıyla dikkat çekti. Öztel'in mini siyah elbisesine beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 2024-02-13 10:08:41

İmamoğlu'ndan Süleyman Soylu taklidi! 'O zaman kürsüleri devirecekti' dedi böyle yüklendi: Şimdi pısırık pısırık cevaplar gönderiyorsunuz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya çok sert çıktı. İBB'ye dönük terör ithamına ilişkin soruşturmada Soylu'nun avukatının yaptığı savunmayı işaret eden İmamoğlu, Soylu'nun o dönem Meclis'te yaptığı konuşmayı hatırlattı. Soylu'nun taklidini de yapan İmamoğlu, "Kürsüleri devirecekti, mikrofonlar sallanıyordu bize anlatırken, sayı veriyordu. Kul hakkı yediniz şimdi köşenizden pısırık pısırık cevaplar gönderiyorsunuz" dedi.

Haber 2024-01-15 13:58:27

Fenerbahçe'den gazeteci Abdülkadir Selvi'nin iddiaları sonrası ardı ardına açıklamalar! Kul hakkı yiyen iftiracı, günahkar

Fenerbahçe, resmi kanallardan yaptığı açıklamayla gazeteci Abdülkadir Selvi'nin iddialarına oldukça sert bir yanıt verdi ve kendisini yalanladı.

Spor 04-01-24 15:57

Aleyna Tilki'nin açıklamaları gündemde! Anne Havva Öztel çıldırdı: Küfür eden evladımla...

Şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından "Beni çocukluğumdan beri canım pahasına vicdansızca çalıştıran insanlar, bugün daha fazla para kazanmak için beni ait olduğum sahnelerden alıkoymaya çalışıyorlar" diyerek isyan etti. Paylaşımının sonunda küfür eden Tilki'ye gelen eleştiriler anne Havva Öztel'i çıldırttı.

Magazin 10-12-23 13:23

Kırmızı kart gören futbolcusunu tokatladı! Yedekler ve saha komiseri gerginliği yatıştırdı

Bölgesel Amatör Lig 5'inci Grup'ta Burdur Maküspor ile deplasmanda karşılaşan Manavgat Belediyespor'da kaptan Tugay Tiryaki takım arkadaşıyla yaşadığı tartışma sonrası kırmızı kart gördü. Duruma sinirlenen Manavgat Belediyespor Teknik Sorumlusu Ercan Kul oyundan çıkan futbolcusunu tokatladı.

Spor 27-11-23 15:26

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel isyan etti! Yobazım ulan yobaz...

İsrail'in Gazze'de yüzlerce sivilin ölümüne neden olan hastane saldırısının yankıları sürerken, bölgeden bombardıman haberleri gelmeye devam ediyor. Sosyal medyada da ünlü isimler İsrail'e tepkilerini dile getiriyor. Bu isimlerden biri de Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel oldu.

Magazin 20-10-23 08:09

Mahalleden Arkadaşlar oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mahalleden Arkadaşlar nerede ve ne zaman çekildi?

Mahalleden Arkadaşlar konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Başrollerinde Alper Kul, Nurgül Yeşilçay, Murat Akkoyunlu'nun olduğu Mahalleden Arkadaşlar filmi TV'de ilk kez yayınlanacak. Mahalleden Arkadaşlar filmini seyretmek isteyen sinema severler film hakkında detaylı bilgiye ulaşmak istiyor. Peki, Mahalleden Arkadaşlar oyuncuları kimdir, konusu nedir? Mahalleden Arkadaşlar nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 02-10-23 21:40

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel başını örtüp poz verdi! Kandil olsaydı...

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel, sık sık sosyal medya hesabından yayınladığı iddialı gönderilerle magazin gündeminde adından söz ettirmeyi başarıyor. Ünlü şarkıcının annesi bu sefer başını örtüp poz verdi.

Magazin 01-10-23 14:13

Aleyna Tilki'nin sözlerine gelen yorumlardan sonra anne Havva Öztel patladı! Sapkın davranışlarınız...

Aleyna Tilki, "Ben bu 0-12 yaş arası bebek kıvamında çocukların modellik falan yapıp fenomen olmasına çok karşıyım" diyerek ailelerine karşı isyan etti. Tilki'nin paylaşımları sonrası kendi sahneye ilk çıktığı yaşı hatırlatıldı. Gelen yorumlar üzerine ise anne Havva Öztel açıklama yaptı.

Magazin 22-09-23 13:41

Kiracılar Dayanışması Platformu kurucusu kiralık evinden atıldı! Eşyaları ile sokakta kaldı

Fahiş kira artışına boyun eğmeyen Antalya Kiracılar Dayanışması Platformu kurucusu Cengiz Kul, ev sahibi tarafından tahliye edildi. İcra memurları tarafından evinden tahliye edilen Kul, eşyalarıyla birlikte geceyi dışarıda geçirdi.

Haber 09-09-23 14:44

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Bırakın kızınız devam etsin siz annelik yapın yorumuna bakın ne yanıt verdi

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi gerek sesi gerekse verdiği pozlarla kızı kadar popüler bir isim. Havva Öztel bu sebeple zaman zaman takipçilerinden ve kızının fanlarından eleştiriler alıyor. Aleyna Tilki'nin annesi son olarak "Bırakın kızınız devam etsin siz annelik yapın" yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 13-08-23 15:10

Kapınızda kul köle edeceksiniz! Hangi burç nasıl aşık olur? İşte sevgilinizi burcuna göre etkileme yolları

Aşk birçok kişi mühim bir konu. Fakat bazı durumlarda karışık bir hal alabiliyor. Birçok kişi bir ilişkiye başlamadan önce burç uyumlarını kontrol ediyor. "Hangi burç nasıl aşık olur?" sorusu yanıt buldu. İşte flört ettiğiniz kişi ya da sevgilinizi burcuna göre etkileme yolları...

Kadin 28-07-23 09:20

Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel'den Barbie tarzı! Paylaşımları gündem oldu

Uzunca bir süredir vizyona girmesi beklenen Barbie sonunda vizyonda. Dünyada Barbie çılgınlığı başlamışken Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel de bu çılgınlığa tarzlarıyla dahil oldu. Anne kızın süper minili tarzı gündemde.

Magazin 23-07-23 15:26

Kuş Uçuşu'nun yıldızı Birce Akalay'ın estetiksiz halini gören tanıyamadı! Değişimi şoke etti

Yer aldığı projeler ile adından sıkça söz ettiren ünlü oyuncu Birce Akalay sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor. 39 yaşındaki ünlü ismin yıldızı Yer Gök Aşk dizisinde hayat verdiği "Havva" rolüyle parlamıştı. Oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken Akalay'ın estetiksiz halini gören tanıyamadı. Birce Akalay'ın değişimi herkesi şoke etti.

Magazin 13-07-23 12:00

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel 'Sana talibim' mesajını paylaşıp bakın ne dedi

Kızlarıyla birlikte Türkiye'yi terk eden Havva Öztel sık sık gündeme geliyor. Popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son olarak bir hayranından gelen mesajı paylaşarak verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 04-07-23 12:27

Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki'nin klibi tepki çekti! Sorun benim klibim değil...

Popçu Aleyna Tilki'nin annesinden sonra kardeşi Ayça Tilki de şarkıcılığa soyundu. 17 yaşındaki genç kızın "Gönlüme göre ver" şarkısı ve klibi tepki çekti. Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki ise sosyal medyadan tepkilere isyan etti. Genç isme anne Havva Öztel destek oldu.

Magazin 03-07-23 14:13

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Türkiye'yi terk etmişti! Ekonomik koşullara bakınca...

Kızı Aleyna Tilki kadar popüler olan Havva Öztel kızlarını da alıp ülkeyi terk etti. Zaman zaman Türkiye'ye işleri için geleceğini söyleyen Öztel hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Aleyna Tilki'nin annesi "Türkiye mi Amerika mı ağır basıyor?" sorusuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 25-06-23 15:32

Süreyya Yalçın'ın son haline Yeliz Yeşilmen'den olay yorum! Aleyna Tilki'nin annesi kayıtsız kalamadı

Servetiyle ve lüks yaşamıyla çok konuşulan Süreyya Yalçın son olarak zayıflığı ile gündem oldu. Yurt dışında yaşayan ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın’ın son haline yorum yapanlar arasında Yeliz Yeşilmen de yer aldı. Yeşilmen’in olay olan yorumuna Aleyna Tilki’nin annesi olan Havva Öztel sert çıktı.

Magazin 13-06-23 08:40

Ülkeden gitmişti! Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'den asgari ücret yorumu

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel kızlarıyla birlikte Amerika'ya yerleşti. Şarkıcı kızı kadar popüler olan ve adından söz ettiren Öztel "Küçük kızımın eğitimi için geldik, canımız öyle istedi" yanıtını vermişti. Aleyna Tilki'nin annesi asgari ücret yorumuyla da dikkat çekti.

Magazin 23-05-23 14:29

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Türkiye'yi terk etti! işte sebebi

Kızı Aleyna Tilki kadar popüler olan Havva Öztel bir süredir Amerika'da... Kızlarını da alıp ülkeyi terk eden genç anne sosyal medyada soru cevap etkinliği yaptı ve zaman zaman ülkeye işleri için geleceğini ve gitme sebebini açıkladı.

Magazin 21-05-23 14:34

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken sözler: 'Haramilerin saltanatını bitireceğim'

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sivas'ta yaptığı açıklamada "Otoriter bir yönetimi demokratik yollarla değiştireceğiz. Haramilerin saltanatını bitireceğim. Kul hakkı yemem, kul hakkı da yedirmem. Beraber güzel Türkiye'yi inşa edeceğiz. İnanın her şey çok güzel olacak. Birlikte bu ülkeyi huzuru ve bereketi getireceğiz" dedi.

Haber 11-05-23 13:55

Kılıçdaroğlu 'Gelirsem ne yapacağım belli' diyerek açıkladı: 'Kul hakkı yiyenler benden korkuyorlar'

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırşehir'deki mitingde vatandaşlara seslendi. Kılıçdaroğlu, "Kul hakkı yiyenler benden korkuyorlar. Ya gelirse? Gelirsem ne yapacağım belli." ifadelerini kullandı.

Haber 07-05-23 13:32

Güldür Güldür Mehtap'ı anne oluyor! Karnı burnunda poz verdi

Alper Kul, Doğa Rutkay, Ali Sunal, Onur Atilla, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Güldür Güldür'ün yıldızlarından Meltem Yılmazkaya anne olmak için gün sayıyor. Kadir Doğan ile geçtiğimiz aylarda dünyaevine giren ünlü isim karnı burnunda poz verdi.

Magazin 05-05-23 12:36

Aleyna Tilki'den sonra anne Havva Öztel de paylaştı! Mini şortuyla pozuna beğeni yağdı

Aleyna Tilki'nin iç çamaşırları pozları gündemdeyken bir poz da anne Havva Öztel'den geldi. Genç kızlara taş çıkartan pozlarıyla dikkat çeken anne Öztel'i görenler "Anne kız çok güzelsiniz" dedi.

Magazin 02-05-23 11:43

Son dakika | Şanlı ordumuza geri vereceğim diyerek açıkladı! Kılıçdaroğlu'ndan GATA ve hastaneler mesajı

Son dakika haberi: Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu bugün Ardahan'daki mitingin ardından Kars'a geldi. Buradaki konuşmasında Kılıçdaroğlu "En büyük özelliğim; kul hakkı yemem, haram yemem, oy versin vermesin her insana saygı duyarım" dedi. Kılıçdaroğlu ayrıca "Ordu bizim ordumuzdur" diyerek bir vaadini açıkladı.

Haber 24-04-23 14:32

Son dakika | Kılıçdaroğlu'ndan 'staj mağdurları' mesajı! Hiç endişe etmeyin diyerek seslendi: Tek amacım...

Son dakika haberi: 13. cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Mayıs seçimlerine 20 gün kala mitinglerine devam ediyor. Bugün Ardahan'daki konuşmasında, EYT düzenlemesiyle gündeme gelen staj mağduriyetine değinen Kılıçdaroğlu, "Onu da çözeceğim, hiç endişe etmeyin. Tek amacım bu ülkeye huzuru getirmek" ifadelerini kullandı. Mülakat, kadınlara sosyal güvence gibi konulardaki vaatlerini de açıklayan Kılıçdaroğlu halka "Kul hakkı yiyene oy vermeyin!" diye seslendi.

Haber 24-04-23 11:34

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel gece yarısı paylaştı! Genç kız gibisin

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin kendi gibi adından söz ettiren annesi Havva Öztel uzun zamandır gündeme gelmiyordu. 2 kız annesi Öztel yine iddialı bir pozuyla dikkat çekti. Gece yarısı gelen göbek dekolteli pozlara yorum yağdı.

Magazin 11-04-23 14:51

Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafı tartışmalara yol açtı! İnce'den dikkat çeken paylaşım: 'Seccadeye ayakkabı ile basmak...'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medyadan paylaşılan ve bir seccade üzerinde durduğu fotoğrafıyla ilgili bir açıklama da Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den geldi. İnce yaptığı paylaşımda "Bir din bilginine danıştım, şöyle dedi; İslam’a göre seccadeye ayakkabı ile basmak diye bir günah yoktur. Ancak; kul hakkı yemek, yalan söylemek, israf etmek, gururlu ve kibirli olmak, kalp kırmak, işi ehline vermemek haramdır ve günahtır" ifadelerini kullandı.

Haber 01-04-23 10:56

Güldür Güldür’ün Mehtap’ı Meltem Yılmazkaya evlendi! Eşi bakın kim çıktı

Oyuncuları arasında Alper Kul, Aziz Aslan, Doğa Rutkay, Açelya Topaloğlu gibi isimlerin yer aldığı Güldür Güldür Show'da Mehtap karakterine hayat veren Meltem Yılmazkaya evlendi. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yılmazkaya eşi ile fotoğraflarını peş peşe paylaştı.

Magazin 15-03-23 08:27

Şahan Gökbakar'ın Kızılay Başkanı Kerem Kınık paylaşımları gündemde! Kızılay Başkanı sonunda patladı

Şahan Gökbakar Kızılay Başkanı Kerem Kınık paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Ara Ara Kınık'ı paylaşarak tiye alan Gökbakar'ın son paylaşımı sonrası Kerem Kınık patladı. Kızılay Başkanı Gökbakar'a sitem ederek "Gözlerinin içine bakarak savunma hakkı vermediğiniz hiçbir insanı linç etmeyin, kul hakkıdır" dedi.

Magazin 12-03-23 15:45

Kendisi de depremzede ama gönüllülere böyle yardım etti! O anlar sosyal medyada gündem oldu

Kahramanmaraş merkezli yaşanan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından Türkiye’den ve dünyadan afetten etkilenen 10 ile adeta yardım yağdı. Türkiye’de 7’den 70’e herkes depremzedelerin yaralarını sarmaya çalışırken ilk günden beri afet bölgesinde gönüllü olarak yardım eden Havva Aydanur Ertuğrul’un sosyal medyadan yaptığı bir paylaşım görenlerin yüreklerini ısıttı.

Trend 24-02-23 15:21

Görevliyken ambulansla izin gününde karavanıyla depremzedelerin yardımına koşuyor

Depremin ardından gönüllü olarak gittiği Hatay'da görev süresi dolunca karavanıyla tekrar bölgeye dönen acil tıp teknisyeni Havva Aydanur Ertuğrul, depremzedelerin hayatına dokunmaya devam ediyor.

Yurthaber 24-02-23 14:08

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel isyan etti! Herkes profesör olmuş ahkam kesiyor

Genç popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medyadan isyan etti. Instagram hesabından, "Herkes profesör olmuş ahkam kesiyor" diye yazan Öztel ardından, "İyi hissedene kadar hiçbir şey hissetmek istemiyorum" yazısını paylaştı. İşte tüm detaylar...

Magazin 23-02-23 12:09

Enkazdan böyle kurtarıldı, ailesinden kimse kalmadı! Aldıkları telefon onları bir kez daha yıktı! ‘Borcunuzu ödeyin…’

Malatya’da annesi ve iki kardeşiyle yıkılan binanın altında kalan 12 yaşındaki kız çocuğu 40 saat sonra kurtarılırken ailesinden geriye kimse kalmadı. Annesinin deprem olmadan önce 19 bin 600 liralık eşya aldığı mobilyacı ise aileyi arayarak hakkını helal etmediğini borcu istediğini söylemesi anneanneyi gözyaşlarına boğdu. Anneanne Havva Serttaş açıklamasında “Mobilyacı parayı ödeyin hakkımı helal etmem diyor. Kızımın kemikleri sızlayacak ben bu parayı ödeyemem” dedi.

Haber 21-02-23 12:07

Günlerdir enkaz bölgesindeydi! Alper Kul paylaştı: Fiziken ve psikolojik açıdan çok yorulduk...

Oyuncu Alper Kul iki büyük depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş'a gitti. Alper Kul Kahramanmaraş'a koşmuştu. SAR Arama Kurtarma Acil Yardım Derneği ile ortak hareket eden ve günlerdir afet bölgesinde olan Kul paylaşımıyla dikkat çekti.

Magazin 13-02-23 08:43

Ambulansta tebessüm ettiren diyalog! Deprem enkazından 69 saat sonra çıkarılan gencin ilk isteği kitapları oldu

Hatay’da devam eden arama kurtarma çalışmalarının 69. Saatinde enkazdan sağ olarak çıkarılan 19 yaşındaki Gürkan Öztürk ile sağlık görevlisi Havva Aydanur Ertuğrul’un arasında tebessüm ettiren kitap diyaloğunun olduğu video sosyal medyada büyük beğeni topladı. Ambulans içerisinde yaşanan diyalog görüntülerin ardından 19 yaşındaki gencin sağlık durumunun iyi olduğu ve kitaplarının temin edileceği öğrenildi.

Haber 10-02-23 13:57

Deprem bölgesinde olan oyuncu Alper Kul sitem etti! Yarım saat enkaz aradılar ama...

Oyuncu Alper Kul da pek çok ünlü isim gibi soluğu deprem bölgesinde aldı. Kurtarma ekipleriyle birlikte bir ses duymak için büyük çaba harcayan Alper Kul bir konuda rahatsızlığını sosyal medyada paylaştı ve sitem etti.

Magazin 10-02-23 10:31

Sütyensiz halleri gündem olan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel taytıyla poz verdi! Aldık kiloları...

Sütyensiz halleri gündem olan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel de en az kızı kadar popüler bir isim. İddialı tarzıyla kızı kadar gündem olmayı başaran Öztel son olarak mavi spor taytı ve sütyeniyle spor salonundan paylaşım yaptı.

Magazin 29-01-23 15:18

Aleyna Tilki 'yoğunluk'tan mahkemeye gidemedi! Anne Havva Öztel ifade verdi

Aleyna Tilki’nin ikamet ettiği siteye dikenli tellerden atlayarak giren saplantılı hayrana dair açılan davaya devam edildi. Aleyna Tilki duruşmaya yoğunluklarını sebep göstererek katılmazken annesi Havva Öztel salonda hazır bulundu.

Magazin 10-01-23 12:50

İş yerinden ayrılmadığı için Tuğba'yı katletmiş! Kan donduran olayda yeni gelişme

Korkunç olay İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana geldi. Caner G. (29), kız arkadaşı Tuğba Kul’un (22) çalıştığı iş yerinden ayrılmasını istedi. Tuğba Kul bu isteği kabul etmeyince aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından Caner G., Kul’u tabancayla vurarak öldürdü. Caner G. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 28-12-22 18:20

Kızının pozları gündemdeydi... Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel mini elbisesiyle poz verdi!

Son günlerde şarkıcı Aleyna Tilki'nin sadece göğüs ucunu kapatarak yaptığı paylaşımlar gündemdeydi. Aleyna Tilki'den sonra anne Havva Öztel'den de iddialı pozlar geldi. Şu sıralar şarkıcılığa soyunan Öztel minicik elbisesi ve yırtmacıyla poz verince gündem oldu.

Magazin 27-12-22 17:36

Kızına rakip oldu! Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'e Yıldız Tilbe şarkısı! Gelinlik giyip...

Havva Öztel, Unutamazsın Beni'yi yeniden yorumladı. Öztel, klipte gelinlik giydi. Klipteki gelinliği ise kızı Ayça Tilki annesi için özel olarak Amerika’dan getirdi.

Magazin 24-12-22 11:18

Mehmet Kul kimdir? Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Kul nereli ve kaç yaşında? Resmi Gazete'de yayımlandı!

Mehmet Kul, 24 Aralık 2022 Cumartesi günü Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü oldu. Resmi Gazete'deki açıklamanın ardından birçok kişi arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. Peki, Mehmet Kul kimdir? Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Kul nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Haber 24-12-22 09:12

Akşener ve İmamoğlu... 'Kader birliği' sonrası bu seçim anketinin sonucu çok konuşulur! İYİ Parti, CHP'yi solladı

İmamoğlu hakkındaki hapis kararı sonrası Akşener, 'Kul kurar, kader gülermiş' mesajını paylaşmıştı. Siyaset kulislerinde Akşener'in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için İmamoğlu'nu önerdiği de konuşulurken ortaya çıkan bir anket sosyal medyada gündem oldu. Sadece kadınlar özelinde yapılan ankette İYİ Parti'nin Cumhuriyet Halk Partisini geride bırakması 'sürpriz' olarak nitelendirildi.

Haber 15-12-22 13:04

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel gelinlik giydi! Evleniyormuşum

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son haliyle sosyal medyada gündem olmuş ve tanınmamıştı. Göksel'e benzetilen Öztel şimdi de gelinlik giydiği bir pozu paylaştı. "Evleniyormuşum" notuyla paylaşım yapan Öztel'in klip çekimi yaptığı düşünüldü.

Magazin 08-12-22 07:40

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'i görenler tanımadı! Göksel sandım

İç çamaşırlı pozları ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel de tarzıyla ve paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Havva Öztel son olarak yaptığı paylaşımda Göksel'e benzetildi.

Magazin 05-12-22 15:26

Ispartalı öğrenci, uluslararası matematik yarışmasında birinci oldu

Isparta'da 3. sınıf öğrencisi Havva Ebrar Can, çevrim içi yapılan Uluslararası Caribou Matematik Yarışması'nda birincilik elde etti.

Yurthaber 01-12-22 11:14