Hayat Bilgisi Haberleri

Hayat Bilgisi'nin Gamze'si İpek Erdem 4 yıl sonra Türkiye'ye geri döndü! Son hali herkesi şaşırttı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Perran Kutman, Tarık Papuççuoğlu, Gökçe Bahadır, İpek Erdem ve Ümit Erdim gibi oyuncuların kadrosunda yer aldığı Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyke hafızalara kazınan İpek Erdem yıllardır gözlerden uzak bir yaşam sürüyordu. 4 yıldır Paris'te yaşayan Erdem ülkeye geri döndü. Ünlü oyuncunun son haline yorum yağdı.

Magazin 20-03-2024 08:51

Değişimiyle sık sık gündem oluyordu! Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi dizisiyle yıldızı parlayan oyuncu İpek Erdem son dönemde değişimiyle gündemden düşmüyor. Yaptığı imaj değişiklikleriyle adından söz ettiren güzel oyuncu bu defa hakkında çıkan bir gerçekle herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı. Bunu ilk defa duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 11-01-2024 08:23

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’siydi... İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran Hayat Bilgisi dizisinde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyle hafızalarımıza kazınan ünlü oyuncu İpek Erdem uzun zamandır ekranlara yer almıyor. Son olarak Kuzgun dizisinde Şermin karakteriyle karşımıza çıkan ünlü oyuncu hakkında ortaya çıkan gerçek herkesi şaşırttı. İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı.

Magazin 26-10-2023 17:23

Oyunculuğu bırakıp ortadan kaybolmuştu! Hayat Bilgisi'nin Rüya'sı Yıldız Asyalı bakın şimdi ne yapıyor

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran, başrollerini Perran Kutman, Kerem Kupacı, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin paylaştığı Hayat Bilgisi dizisi yıllar geçse de Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. Hayat Bilgisi dizisiyle hafızalarımıza kazınan güzel oyuncu Yıldız Asyalı, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Yıldız Asyalı bakın şimdi ne yapıyor...

Magazin 19-09-2023 15:20

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si kısa sarı saçlarıyla dikkat çekti! Romantikliği özlüyorum

Barbie filmiyle dünyada başlayan akım sürerken akıllara 'Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem geldi. Gözlerden uzak bir hayat yaşamaya çalışan güzel oyuncu hem son haliyle hem de geçtiğimiz günlerde paylaştığı notuyla dikkat çekti.

Magazin 01-08-2023 14:16

Hayat Bilgisi’nin Barbie Gamze’si Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı! Duyunca çok şaşıracaksınız! ''O hala...''

Bir dönemin efsane dizisi Hayat Bilgisi'nde hayat verdiği 'Barbie Gamze' karakteriyle hafızalarımıza kazınan İpek Erdem Fenerbahçe efsanesinin kardeşi çıktı. Bunu ilk kez duyanlar ise şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 27-07-2023 16:19

Hayat Bilgisi’nin Ortega’sı Paşhan Yılmazel'in son haline yorum yağdı! Hep karizmatik

Perran Kutman, İpek Erdem, Gökçe Bahadır gibi ünlü isimlerin yer aldığı, bir döneme damga vuran Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Son hali merak edilen Paşhan Yılmazel'in pozlarına yorum yağdı.

Magazin 29-06-2023 13:55

Hayat Bilgisi'nin Ürperi'si Ceren Soylu değişimiyle şaşırttı! Son hali olay oldu

Bir dönemin efsane dizisi Hayat Bilgisi 2003-2006 yılları arasında yayınlanmış ve büyük bir ilgiyle izlenmişti. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla beğeni toplayan dizideki oyuncuların son halleri ise zaman zaman gündeme geliyor. Dizide sempatik tavırları ile hafızalara kazınan Ürperi karakterine hayat veren Ceren Soylu değişimiyle herkesi şaşırttı.

Magazin 30-05-2023 11:21

Hayat Bilgisi'nin Mennan'ıydı! Erdal Türkmen son haliyle şaşırttı! Bambaşka bir meslek seçti

Bir döneme damga vuran ve büyük ilgiyle takip edilen Hayat Bilgisi dizisinde "Mennan" karakterini canlandıran Erdal Türkmen, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. Hayat Bilgisi dizisinin Mennan'ı "Yüce Rabbim amirimi müdür olsun diye yaratmış yav" repliğiyle hafızalara kazınmıştı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen oyuncunun son hali ise görenleri şaşırttı.

Magazin 26-04-2023 10:26

Hayat Bilgisi’nin Kikirik’i son haliyle herkesi şaşırttı! Çisil Oral estetik harikası oldu

Bir dönem herkesi ekranı başına kilitleyen Hayat Bilgisi dizisi ve oyuncuları ara ara gündeme gelmeye devam ediyor. Dizide 'Kikirik' lakaplı Biricik karakterine can veren oyuncu Çisil Oral yıllar içerisindeki değişimiyle görenlere kendini hayran bırakıyor. İşte Çisil Oral'ın son hali...

Magazin 17-04-2023 21:32

Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem son haliyle dikkat çekti! Yaşlanmak yaramış

Hayat Bilgisi dizisinde Barbie Gamze rolüne hayat veren İpek Erdem gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Tiyatro ve reklamlarda rol almaya devam eden İpek Erdem'in son haline yorum yağdı.

Magazin 09-04-2023 13:12

Ömer'in Gamze'si Gökçe Bahadır'ın ilk eşi bakın kim çıktı! Kendisinden daha ünlü

Ömer dizisi 'Gamze' rolüyle seyirci karşısına çıkan Gökçe Bahadır, geçtiğimiz sene 2. kez evlenmişti. Ünlü oyuncu Gökçe Bahadır, başarılı yapımlarda yer alarak adından söz ettirmeye devam ediyor. Daha önce bir evlilik yapan Gökçe Bahadır'ın ilk eşini görenler şaşıp kalıyor. Kendisinden de ünlü olan o isim bakın kimmiş...

Magazin 10-01-2023 10:27

Yalı Çapkını'nın başrolü Afra Saraçoğlu Ümit Erdim'in paylaşımına sessiz kalamadı! 'Çok ayıp'

Sık sık verdiği kilolarla gündeme gelen ünlü oyuncu Ümit Erdim, Yalı Çapkını'nın yıldızı Afra Saraçoğlu ve sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Ümit Erdim'in fotoğrafa düştüğü nota Afra Saraçoğlu kayıtsız kalamadı.

Magazin 11-11-2022 11:34

Hayat Bilgisi’nin Almanyalı Didem’i Yeliz Doğramacılar’ın son haline yorum yağdı! 'Doğal halin güzeldi'

Hayat Bilgisi'nde Didem karakterini canlandıran oyuncu Yeliz Doğramacılar sosyal medya paylaşımıyla dikkat çekti. Bir hayli değişime uğrayan Hayat Bilgisi’nin Almanyalı Didem’i Yeliz Doğramacılar’ı görenler "Doğal halin güzeldi" yorumlarında bulundu.

Magazin 10-11-2022 14:04

Saçlarını üçe vurdurmuştu! Hayat Bilgisi'nin Barbie Gamze'si İpek Erdem Fransa'ya gitti

'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie Gamze' rolü ile tanınan, bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu İpek Erdem saçlarını üçe vurdurmasıyla ve tarzıyla gündeme gelmişti. Gözlerden uzak olan Erdem, oyunculuk çalışmaları için Fransa’ya gitti.

Magazin 20-10-2022 11:16

Hayat Bilgisi'nin Aslı'sı Zeynep Doruk'u bir de şimdi görün! Bakın yeni mesleği ne

Başrollerini Perran Kutman, Kerem Kupacı, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin paylaştığı Hayat Bilgisi dizisi, yıllar geçse de Türk televizyonlarının efsane yapımları arasında yerini koruyor. Hayat Bilgisi dizisiyle akıllara kazınan güzel oyuncu Zeynep Doruk, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. Zeynep Doruk'un yeni mesleği bakın neymiş...

Magazin 14-10-2022 15:12

Ben Bu Dünyaya Sığmazam'ın Ethem'i Kerem Kupacı'nın eski aşkı bakın kim çıktı! Yıllar sonra gelen itiraf

Başrollerini Oktay Kaynarca, Ebru Özkan ve Pelin Akil'in paylaştığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi, ATV'nin iddialı yapımları arasında şimdiden yerini aldı. Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ekranlara geri dönen ünlü oyuncu Kerem Kupacı hakkında şaşırtan bir detay ortaya çıktı.

Magazin 13-10-2022 15:36

Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i Çisil Oral yıllara meydan okuyor! Pembe saçlarıyla dikkat çekti

Bir zamanların efsane dizisi Hayat Bilgisi'ndeki rolüyle anılan Çisil Oral, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla göz önünde yer alıyor. Bir dönem, değişimiyle magazin gündeminde uzunca konuşulan Çisil Oral, bu defa pembe saçlarıyla dikkat çekti.

Magazin 27-08-2022 15:03

Ürperi’nin kardeşi rolüyle deli dolu Ruhi! Hayat Bilgisi’nin eğlenceli karakteri Ruhi bakın şimdilerde nasıl biri

Bir zamanlara damga vuran Hayat Bilgisi dizisi, şimdilerde oyuncularıyla gündemde yer alıyor. Bu defa, dizide Ürperi'nin kardeşi Ruhi rolüne hayat veren Ceyhun Yılmaz'ın değişimi dikkat çekti.

Magazin 18-08-2022 11:45

Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i estetik harikası oldu! Çisil Oral'ın güzelliği hayran bıraktı

Hayat verdikleri karakterler ile yıldızları parlayan Hayat Bilgisi'nin genç oyuncularının değişimleri hayranlarını şaşırtıyor. Bu isimlerden biri de Hayat Bilgisi'nin Kikirik'i Çisil Oral. 'Kikirik' lakaplı Biricik karakterine hayat veren Çisil Oral son haliyle şaşırttı.

Magazin 18-08-2022 09:19

Hayat Bilgisi’nin Hanako Öğretmeni Ayumi Takano yıllar sonraki haliyle şaşırttı! İnsan hiç mi yaşlanmaz

Hayat Bilgisi dizisi bir zamanlara damga vuran yapımlardan biriydi. Konusu ve sevilen oyuncularıyla halen gündem olmaya devam eden dizide bu defa, Hanako Öğretmen rolüne hayat veren Japon oyuncu Ayumi Takano dikkat çekti.

Magazin 16-08-2022 11:38

Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı Paşhan Yılmazel paylaştı! Yıllara meydan okuyorsun

Perran Kutman, İpek Erdem ve Gökçe Bahadır gibi isimlerin oynadığı Hayat Bilgisi'nde Ortega karakterine hayat veren Paşhan Yılmazel uzun süredir ekranlardan uzakta. Hem tiyatro hem de seslendirme yapan Hayat Bilgisi'nin Ortega'sı son haliyle takipçilerinin dikkatini çekti.

Magazin 15-08-2022 14:33

Müdür Bey’in sevdiceğiydi! Hayat Bilgisi’nin Sevda Hoca’sı Belma Canciğer'in değişimi görenleri şaşkına çevirdi!

Bir dönem herkesin izlediği Hayat Bilgisi dizisi ve oyuncuları ara ara gündeme gelmeye devam ediyor. Dizide Müdür Bey'in sevdiceği olan Sevda Hoca karakteriyle Belma Canciğer'in yıllar sonraki değişimi merak konusu oldu. İşte Belma Canciğer'in son hali...

Magazin 09-08-2022 15:41

Hayat Bilgisi’nin Panzer Emin lakaplı Emin Hoca’sını görenler tanıyamıyor! İşte Altan Gördüm’ün yıllar sonraki değişimi

Bir dönemin popüler kült dizileri arasında yer alan Hayat Bilgisi'nin Panzer Emin lakaplı Emin Hoca'sı Altan Gördüm'ün son hali birçok kişi tarafından merak edildi. Dizinin final yapmasının üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala ara ara dizideki karakterler merak ediliyor. İşte Altan Gördüm’ün yıllar sonraki değişimi...

Magazin 01-08-2022 09:25

Hayat Bilgisi’nin unutulmaz karakterlerinden Afet Hoca’yı yıllar sonra gören inanamadı! Perran Kutman adeta yıllara meydan okumuş

2003-2006 yılları arasında ekranlara gelen Hayat Bilgisi dizisi, yayınlandığı döneme damga vurdu. Komedi dizisinde Afet Hoca karakterine hayat veren Perran Kutman'ın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 30-07-2022 10:23

Hayat Bilgisi’nin Almanyalı Didem’i Yeliz Doğramacılar’ın son hali görenleri şaşkına çevirdi!

Televizyon ekranlarının unutulmaz dizilerinden olan Hayat Bilgisi'nde Didem karakterini canlandıran Yeliz Doğramacılar, seneler sonra yaşadığı değişimle şaşırttı. Sosyal medyadan hayatından kesitler paylaşan ünlü oyuncunun son halini görenler tanıyamıyor.

Magazin 29-07-2022 12:18

Hayat Bilgisi’nin Beton Ayşe’sinin son halini görenler küçük dilini yuttu! Değişimini görenler gözlerine inanamadı....

Hayat Bilgisi'nin Beton Ayşe lakaplı karakteri değişimiyle görenleri hayrete düşürdü. Bir dönem herkesin izlediği Hayat Bilgisi dizisinde Beton Ayşe karakterini canlandıran Hayfa Safi, uzun süredir ekranlarda görünmüyor. İşte Hayfa Safi'nin yıllar içindeki değişimi...

Magazin 28-07-2022 14:34