Hayata Veda Partisi Haberleri

Tam 3 penaltı kurtaran Olympiakos kalecisi Konstantinos Tzolakis'ten maç sonu 'muska' itirafı!

UEFA Konferans Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe, Yunan ekibi Olympiakos'a penaltılar sonucu elenerek Avrupa'ya veda etti. Karşılaşmada kurtardığı 3 penaltıyla takımını adeta sırtlayan Olmypiakos kalecisi Tzolakis mücadelenin ardından dikkat çeken bir açıklamada bulundu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-19 08:42:20

Fenerbahçe Olympiakos'a elenince dev bir geliri elinin tersiyle itti! Sarı-Lacivertliler turlasaydı tam 70 milyon Euro daha kasasına koyacaktı

Fenerbahçe UEFA Konferans Ligi rövanş mücadelesinde Olympiakos'u 1-0 mağlup ederek uzatmalara götürdüğü maçta rakibine penaltı vuruşları sonucu mağlup olarak Avrupa defterini kapatmıştı. Sarı-Lacivertliler yarı finale veda ederek büyük bir geliri de elinin tersiyle itmiş oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-04-19 08:33:21

Oosterwolde'den Konferans Ligi'ne veda edilmesinin ardından flaş paylaşım!

Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden Jayden Oosterwolde, Olympiakos'a penaltı atışları sonrası elenerek Avrupa defterinin kapatılmasının ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Spor 2024-04-19 01:52:30

SON DAKİKA: Yarı final olmadı! Fenerbahçe Olympiakos'a penaltılarda mağlup olarak Konferans Ligi'ne veda etti

Son dakika... UEFA Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe, çeyrek final rövanş mücadelesinde Yunan ekibi Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Yunanistan'daki maçta rakibine 3-2 mağlup olan Sarı-Lacivertliler Kadıköy'de oynanan karşılaşmada Olympiakos'u 1-0 mağlup ederken maç uzatmalara gitti. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmazken temsilcimiz rakibine penaltı atışları sonucu mağlup oldu ve Avrupa defterini kapattı.

Spor 2024-04-19 00:54:09

Diğer Haber Etiketleri

'Anı olarak kalsın' diye kaydetmişlerdi! Uyuşturucu partisi görüntüleri sosyal medyaya sızdı

Sakarya’da bir evin içerisinde ‘anı olarak kalsın’ diye kaydedilen uyuşturucu ortamı görüntüleri sosyal medyaya düştü. Emniyet ve Valilik etiketlenerek paylaşılan videoların ardından polis ekipleri harekete geçti. Görüntülerinin yaklaşık 2 buçuk yıl önce kaydedildiği ortaya çıktı. Videoların ardından harekete geçen polis ekipleri konuya ilişkin 2 kişiyi gözaltına aldı. Görüntüdeki şahıslardan 1’inin cezaevinde olduğu ve kadınların fuhuş başta olmak üzere birçok suçtan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber 18-04-24 15:59

Durağın ismine karşı çıktı! İmamoğlu ve çalışanlar hakkında suç duyurusunda bulundu

İstanbul'da savcılığa başvuran bir kişi, toplu taşıma duraklarına şirket ismi verilerek gelir elde etmeye yönelik hazırladığı projenin İBB tarafından telif hakkı ödenmeden hayata geçirildiğini öne sürerek İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Metro İstanbul çalışanları hakkında şikayette bulundu. Şikayetçi Aydın Coşkuntürk, "Şu an İstanbul Büyükşehir Belediyesinin kullanmış olduğu Pegasus-Kozyatağı metro durağının telif hakları tamamen şahsıma aittir. Burada benim bütün haklarım çiğnenmiş oluyor" dedi.

Haber 18-04-24 15:50

Vanlı aileler DEM Parti İl Başkanlığı önündeki eylemlerini sürdürdü

Van'da çocukları dağa kaçırılan aileler, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) İl Başkanlığı önündeki eylemlerine bu hafta da devam etti.

Yurthaber 18-04-24 13:58

Herkes onu konuşuyor! Bernardo Silva Real Madrid kalesine öyle bir penaltı gönderdi ki... O vuruş akıllara 2014 Süper Kupa maçını getirdi

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde karşılaştığı Real Madrid'e penaltılarla elenerek veda eden Manchester City'de Bernardo Silva'nın kullandığı penaltı vuruşu geceye adeta damga vurdu. Tecrübeli oyuncunun bu vuruşu akıllara 2014 yılında Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanan ve penaltı vuruşlarına giden mücadelede Yekta Kurtuluş'un kullandığı penaltı vuruşunu getirdi. İşte detaylar...

Spor 18-04-24 01:28

Survivor All Star'da duygusal veda! Gözyaşları sel oldu: Vallahi çok alışmıştım

Survivor All Star 2024'e bir yarışmacı daha veda etti. Heyecanın hız kesmeden devam ettiği yarışmada bu haftanın eleme adayları arasında Kırmızı Takım'dan Özgür ve Yunus Emre; Mavi Takım'dan ise Yaman ve Batuhan olmuştu. Nefes kesen mücadele sonucunda Survivor All Star şampiyonluğuna veda eden isim belli oldu. Duygusal anların yaşandığı gecede gözyaşları sel oldu.

Magazin 18-04-24 01:06

Nurgül Yeşilçay'ın iddialı pozları sosyal medyayı salladı! Lahmacun kombini

Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği 'Alanur Yıldız' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay sosyal medya paylaştığı iddialı pozlara 'Lahmacun kombini' notunu düştü.

Magazin 17-04-24 17:55

Dünyanın en sert yasağı hayata geçti! O grup hayatları boyunca sigara alamayacak

İngiltere'de 'dünyanın en sert sigara yasaklarından' biri olan yasa onaylandı. Yasaya göre artık 1 Ocak 2009'dan sonra doğanlar hayatları boyunca sigara satın alamayacak.

Haber 17-04-24 10:51

Ebru Şancı Kocam terk etmedi deyip bomba bir halini paylaştı! Sosyal medyayı salladı

Bir dönem podyumların aranan modellerinden olan Ebru Şancı futbolcu Alpaslan Öztürk ile evlenince o hayatına veda etmişti. Sosyal medya hesabını sık sık kullanan Şancı, son olarak diş yaptırırken çekilen pozunu paylaştı. Paylaşıma "Kocamı tebrik ediyorum" notunu yazdı.

Magazin 16-04-24 13:54

Zonguldak'ta otizmli bireyler ve aileleri tiyatroyla sahneye renk katıyor

Zonguldak'ta tiyatro ve halk oyunları eğitimi alan otizmli bireyler ve aileleri, sosyal hayata aktif katılımlarının yanı sıra keyifli vakit geçirme imkanı buluyor.

Yurthaber 16-04-24 11:13

Sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenen kadının intikam planı sosyal medyada viral oldu! Babam da bana yardım etti

Eski adıyla Twitter şimdilerin X platformunda ismini açıklamayan bir kadın itiraf hesabı olarak bilinen Fesshole'e sevgilisinin kendisini aldattığını öğrendiğinde babasının yardımıyla hayata geçirdiği intikam planını anlattı. Genç kadının paylaşımı kısa sürede viral olurken 800 binden fazla izlenmeye ulaştı.

Trend 16-04-24 10:32

Seçimlerin ardından ilk Kabine Toplantısı yarın… Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Hayata geçireceğiz’ demişti: 3600 ek gösterge bekleyen memurlar dikkat!

Yerel seçimler geride kalırken, seçimlerin ardından ilk Kabine Toplantısı yarın yapılacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek Kabine’de Orta Doğu’da yaşanan savaş gerilimi, terör, yerel seçimler, ekonomi konuları gündem başlıkları arasında yer alacak. Öte yandan öğretmen ataması için de gözler Kabine’de olacak. Erdoğan’ın ‘Önümüzdeki dönemde hayata geçireceğiz’ dediği 3600 ek gösterge düzenlemesinin de masaya gelmesi ihtimal dahilinde bulunuyor.

Finans 15-04-24 14:08

Yeniden Refah Partisi 4.kez Siverek seçimlerine itiraz etti!

Yeniden Refah Partisi, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) olağanüstü itirazda bulunarak, Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki seçimlerin yenilenmesini talep etti. Bu partinin dördüncü itirazı oldu.

Haber 14-04-24 18:38

Adaya veda eden Hakan Hatipoğlu ailesine kavuştu! Gözyaşlarına hakim olamadı

Survivor'da bu yıl heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Kavga ve kaosun hiç bitmediği yarışmadan en son elenen isim Hakan Hatipoğlu olmuştu. Hatipoğlu, ailesine gözyaşları içerisinde kavuştu.

Magazin 14-04-24 17:51

Ancelotti'nin bir türlü süre vermediği Arda Güler, Real Madrid'e veda etmeye hazırlanıyor! Madrid yönetiminin kararı bekleniyor

Real Madrid'e transferiyle büyük ses getiren genç yıldız Arda Güler yaşadığı sakatlıklar nedeniyle formadan uzak kalırken, iyileşmesine rağmen hala kulübeden kurtulabilmiş değil. Hal böyle olunca birçok iddianın ortaya atıldığı yıldız oyuncu için İspanyollar ayrılık çanlarını çalmaya başladı. İşte detaylar...

Spor 14-04-24 16:57

SGK açıkladı! 7 bin kadın 12 ay boyunca yararlanacak... Euro ile destek geliyor

AB finansmanıyla "Eğitimli Çocuk Bakıcılarının Teşviki Yoluyla Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi"ni hayata geçiriliyor. Ankara, İstanbul ve İzmir'de 0-36 aylık çocuk sahibi sigortalı annelerin yararlanabileceği projeden, 3 bin 500'ü anne ve 3 bin 500'ü bakıcı olmak üzere toplam 7 bin kadın faydalanacak.

Finans 14-04-24 11:53

Duy Beni'nin yıldızı Rabia Soytürk bayram tatilinde aşkını ilan etti!

Duy Beni dizisiyle adını geniş kitlelere duyuran oyuncu Rabia Soytürk son olarak Veda Mektubu dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkmıştı. Sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren oyuncu bu kez özel hayatıyla gündeme geldi. Samet Vuruşan ile aşk yaşayan Soytürk, bayram tatilinde aşkını ilan etti. Çiftin çektikleri aşk pozunu Samet Vuruşan, sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 14-04-24 10:29

Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Akaryakıtta yeni dönem! Geri sayım başladı

Akaryakıt sektöründe usulsüz fatura uygulamalarının ve vergi kayıplarının önüne geçmeyi hedefleyen Gelir İdaresi Başkanlığı’nın hayata geçireceği Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi (UTTS) için geri sayım başladı. Uygulama 1 Ocak 2025'te başlıyor.

Finans 14-04-24 07:22

Süper Lig'de tarihe geçen an! İspanyol hakem VAR'dan bağlanarak golü iptal ettirdi

Türkiye'de hayata geçen yabancı VAR hakemi uygulamasında ilk müdahale Ankaragücü-Gaziantep FK maçında gerçekleşti. Tartışma yaratan pozisyonda İspanyol hakem VAR'da müdahale ederek golü iptal etti.

Spor 13-04-24 16:43

'Yatak odasında kardeşim yüzünü çeviyor' itirafıyla çok konuşulan yapışık ikizler 62 yaşında hayatını kaybetti

Dünyanın en yaşlı yapışık ikizleri Lori ve George Schappell 62 yaşında hayatını kaybetti. İkili baş bölgelerinden birbirlerine yapışık halde dünyaya gelerek frontal lob beyin dokularının %30'unu birlikte kullanıyordu. Doktorlar yapışık ikizlerin en fazla 30 yıl yaşayabileceğini söylerken kardeşler 62 yaşında hayata veda etti.

Trend 13-04-24 13:14

Survivor'da beklenmedik veda! Dominik'e veda eden isim belli oldu

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yarışmada ilk eleme adayı Yaman Keleş, ikinci eleme adayı Hakan Hatipoğlu, üçüncü eleme adayı Yasin Obuz, dördüncü ve son eleme adayı Sercan Yıldırım olmuştu. Adaya veda eden yarışmacı ise belli oldu.

Magazin 13-04-24 07:41

Siyasete yeni soluk katan iddiaya kapıyı açık bıraktı! Yeniden Refah ile birleşiyorlar mı? Bayram ziyaretinde bir araya gelmişlerdi

Yerel seçimlerle birlikte gündeme gelen bomba bir iddia, son açıklamayla birlikte yeniden konuşulmaya başladı. Seçimde önemli bir çıkışa imza atan Yeniden Refah Partisi ile Saadet Partisi'nin birleşeceği öne sürüldü. İki parti arasındaki bayram ziyareti dikkat çekerken Saadet Partili isim iddiaya kapıyı açık bıraktı.

Haber 12-04-24 12:17

Messi'nin takımı Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde elendi

Arjantinli futbolcu Lionel Messi’nin formasını giydiği MLS ekibi Inter Miami, CONCACAF Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Meksika ekibi Monterrey’e iki maçta da yenilerek turnuvaya veda etti.

Spor 11-04-24 16:07

Karamollaoğlu'ndan Hamas liderine başsağlığı mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, İsrail'in son saldırılarında çocuklarını ve torunlarını kaybeden Hamas lideri İsmail Haniyye'ye başsağlığı dileklerini iletti.

Haber 11-04-24 15:30

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan- Özgür Özel görüşmesinin detayları ortaya çıktı! Dikkat çeken 'Fatih Erbakan' ayrıntısı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Bursa İl Başkanlığı'nın programında konuştu. Erdoğan'ın konuşmasındaki 'Gazze' mesajı dikkat çekti. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan parti liderleriyle bayramlaştı. Erdoğan-Özel görüşmesinin detayları ortaya çıkarken Erdoğan'ın bayramlaştığı isimler arasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın olmaması dikkat çekti.

Haber 10-04-24 18:08

Ben Bu Cihana Sığmazam’dan bomba ayrılık! Final yaklaşırken vedalar artacak

atv’nin salı akşamları yayınlanan dizisi “Ben Bu Cihana Sığmazam”ın güçlü oyuncu kadrosunda bir ayrılık yaşanacak. Dizide Erman Barka rolüne hayat veren Levent Özdilek diziye veda ediyor.

Magazin 10-04-24 15:32

Şehit Aslan'a acı veda! 1 yaşındaki kızı uğurladı: Bugün bizim bayramımız

Pençe- Kilit Operasyonu bölgesinde PKK'lı teröristlerin taciz ateşinde şehit olan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın (26) cenazesi, memleketi Niğde'de toprağa verildi. Kübra Aslan, kucağındaki 1 yaşındaki kızı Rüveyda ile birlikte şehit eşinin tabutuna sarılıp, "Bugün bizim bayramımız Rüveyda. Hikmet'im, Allah'ım seni benden çok seviyormuş" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 10-04-24 14:26

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisine jest yaptı! Görenler beğeni yağdırdı

Ebru Şallı oğlu Beren'in sevgilisi Laçin Terlemez'e sürpriz doğum günü partisi düzenledi. Şallı'nın 21 yaşındaki oğlunun son haline de beğeni yağdı.

Magazin 10-04-24 14:17

İsrail hamlesi sonrası Yeniden Refah'tan 'Kürecik' çıkışı! Erbakan'dan da açıklama geldi: İtiraf niteliğinde genelge yayımladınız

Türkiye'nin İsrail ile ihracatta kısıtlamaya gitmesi geniş yankı uyandırdı. İsrail'e her fırsatta karşı çıkan Yeniden Refah Partisi de kararla ilgili çarpıcı bir çıkışa imza attı. Fatih Erbakan da bizzat açıklamada bulunarak kararı "son derece geç kalınmış" olarak değerlendirdi.

Haber 09-04-24 14:54

Bireysel emeklilikte kısmi ödeme dönemi! 10 soru 10 cevap: Başvuru şartları belli oldu

Kısmen Ödeme Uygulaması BES'te sistemden çıkmadan birikimlerin yüzde 50'ye kadar olan kısmını alma imkanı tanıyor. Konuya ilişkin detaylar belli oldu. İşte 10 soruda BES kapsamında hayata geçecek "Kısmen Ödeme' uygulaması...

Finans 09-04-24 11:51
BES

Kuruluş Osman'da bomba ayrılık! Başrol oyuncusu veda etti

Atv'nin çarşamba akşamları izleyicisiyle buluşan dizisi Kuruluş Osman'da bomba bir ayrılık yaşanıyor. Dizin başrollerinden biri olan Malhun Hatun karakterine hayat veren Yıldız Çağrı Atiksoy son sahnesini çekip ekibe veda etti.

Magazin 09-04-24 10:31

İYİ Parti Genel Merkezinde hareketli anlar! Akşener'in koltuğuna istendiği öne sürülen isim sessizliğini bozdu: Yeni parti yakın vakitte

31 Mart yerel seçimleri Meral Akşener'e havlu attırdı, bu kez yeni bir seçim rekabeti başladı. Akşener'in dünkü veda açıklamasının ardından parti merkezinden kameraya dikkat çeken görüntüler yansıdı. Günay Kodaz, Tolga Akalın, Müsavat Dervişoğlu ve Koray Aydın, Akşener'in koltuğuna talip olduklarını açıkladı, kulisleri sallayan iki isim de sessizliğini bozdu. Açıklamalardan birinde çok net bir 'yeni parti' sinyali geldi.

Haber 09-04-24 10:15

Özge Ulusoy isyan etti: Pişmanlık ve vicdansızlık sıfır

Özge Ulusoy'un babası emekli Albay Haydar Ulusoy, geçtiğimiz yıllarda Ankara'da karşıdan karşıya geçerken Elif Nasır'ın çarpması sonucu hayata gözlerini yummuştu. Nasır, ilk duruşmada tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Babasının mezarını ziyaret eden Ulusoy, konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulundu.

Magazin 09-04-24 09:51

Marketteki 'omuz atma' vahşetinde yeni gelişme! Sanığın ifadesi dikkat çekti: Bıçak yerdeydi...

İzmir'in Urla ilçesinde 'omuz atma' gerekçesiyle tartışma yaşayan iki kişiden Semih Kenan Köse, aldığı bıçak darbesiyle hayata gözlerini yummuştu. Şüpheli kardeşler hakkında istenen ceza belli olurken, iddianame de ortaya çıktı. Sanık S.B., maktulün yerdeki bıçağın üzerine düşerek öldüğünü iddia etti.

Haber 08-04-24 14:37

Survivor Yiğit Poyraz elenince kayıplara karıştı! Hiç kimseyle konuşmak istemiyor

Survivor All Star'da favori isimlerden olan Yiğit Poyraz'ın elenmesi herkesi şaşırttı. Veda sırasında zor anlar yaşayan Survivor Poyraz elendikten sonra kayıplara karıştı. Hanzede Poyraz'a dair söyledikleriyle gündeme geldi.

Magazin 08-04-24 13:17

Son dakika | İYİ Parti'de Meral Akşener dönemi sona erdi: Genel başkanlığa veda! Radikal karardan sonra yeni adaylar da çıktı

Son dakika haberi: Yerel seçimlerden umduğunu alamayan İYİ Parti'de Meral Akşener tepkilerin odağındaydı. Seçimin hemen ertesi günü Akşener, 27 Nisan'da seçimli kurultay yapılması kararını açıkladı. Bunun üzerine İYİ Parti'den adaylığa göz kırpan isimler de sahneye çıkarken Akşener'in aday olup olmayacağı büyük merak konusuydu.

Haber 08-04-24 10:03

Survivor'dan ayrılan Turabi gelen mesajlardan bıktı! Adada yaşadıklarını anlattı... Acun abi kurtardı beni

Survivor All Star'a sağlık sorunları nedeniyle veda etmek zorunda kalan Turabi Çamkıran adaya döneceğine dair gelen mesajlardan bıktı. Konuya dair açıklama yapan Turabi adada yaşadığı sağlık sorunlarını tek tek anlatarak Acun Ilıcalı'nın tüm imkanları seferber ettiğini de ifade etti.

Magazin 07-04-24 11:46

Belediyede kriz! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı indirilmek istendi: 'Hiç kimse racon kesemez'

Iğdır Belediyesi'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafının indirilmeye çalışıldığı ortaya çıktı. Iğdır Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ercan Turan, talimat veren Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İl Başkanı Mehmet Sekman hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. Turan, "Iğdır ilinde hiç kimsenin racon kesmesine, memurları, kamu görevlilerini ve insanları tehdit etmesine, devlet büyüklerine hakaret etmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

Haber 06-04-24 18:28

Üç Kız Kardeş'in Türkan'ı Özgü Kaya'nın estetiksiz hali sosyal medyayı salladı! Görenler çok şaşırdı

Reha Özcan, Berken Güven, Almida Ada ve Veda Yurtsever gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Üç Kız Kardeş dizisinde hayat verdiği 'Türkan' karakteri ile adından söz ettiren Özgü Kaya başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Kaya bu defa estetiksiz hali sosyal medyayı salladı.

Magazin 06-04-24 15:58

Gözyaşları içinde veda etmişti... Yiğit Poyraz'ın Survivor'dan elenmesi şaşırtmıştı! Eski yarışmacı Mustafa Kemal'den tepki geldi

Survivor All Star'da kaos bir türlü bitmiyor. Yarışmanın son bölümünde herkesi şaşırtan bir olay yaşanmış ve Poyraz elenmişti. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili birçok isimden yorum gelirken konuya sessiz kalmayan isimlerden biri de eski yarışmacılardan Mustafa Kemal oldu.

Magazin 06-04-24 09:21

Esra Dermancıoğlu Hudusuz Sevda'ya veda etti! 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti

Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Burak Sergen ve Asuman Dabak gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Hudutsuz Sevda dizisinde Asiye karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu projeye veda etti. Dermancıoğlu'nun 'Sınırları zorlamaya devam' notu dikkat çekti.

Magazin 05-04-24 13:09

Survivor Turabi sakatlanarak Dominik'e veda etmişti! Paylaşımı olay yarattı: Sayın Acun Ilıcalı...

Survivor All Star'dan sağlık sorunları nedeniyle ayrılan Turabi, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Poyraz'ın elenmesiyle ilgili bir paylaşım yapan Turabi'nin Acun Ilıcalı hakkında yaptığı açıklama dikkat çekti.

Magazin 05-04-24 10:10

Yeniden Refah Partisi’nden çok konuşulacak AK Parti iddiası: ‘Çok büyük bir grup gelecek’

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Vekili Doğan Aydal’dan çok konuşulacak bir AK Parti iddiası geldi. Yerel seçim sonuçlarının ardından AK Parti’den ayrılma ihtimali olanlar hakkında canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulunan Aydal “AK Parti’den çok büyük bir grubun geleceğini düşünüyoruz. O günün de çok uzak olmadığını görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Haber 05-04-24 08:30

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

Magazin 05-04-24 07:28

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal tüm görevlerinden istifa etti

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Çok severek, gönülden çalıştığım partimdeki tüm görevlerimden bugün itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım" dedi.

Haber 04-04-24 20:57

Seçimlerde aldıkları oy dikkat çekmişti! Ahmet Davutoğlu: 'Radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık'

31 Mart yerel seçimlerinde 0,07 oranında oy alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, halkın radarına giremeyen bir siyasi partinin teorik çalışmalarla netice alabilmesinin mümkün olmadığını belirterek, "Bu konuda önümüzdeki dönemde gerek söylem, gerekse iletişim yöntemi konusunda radikal bir değişim gerçekleştirme kararı aldık." ifadelerini kullandı.

Haber 04-04-24 19:26