Hayri Ugu Haberleri

İhtiyaç kredisi faizleri, döviz, asgari ücret… Yüzde 82’ye yükselmişti! Seçim sonrası iki zorlu karar: ‘Ani durgunluğun habercisi’ diyerek anlattı

31 Mart seçimleri sonrası piyasanın oldukça sakin bir seyir izlediğini ve döviz kurunda korkulan sıçramanın olmadığını söyleyen Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, bunu Cumhurbaşkanı’nın balkon konuşmasında Orta Vadeli Program’a ve 12. Kalkınma Planı’na referansla, Mehmet Şimşek’in uyguladığı kemer sıkma programının devam edeceğini ima etmesine bağladı. Kozanoğlu ayrıca, kredi faiz oranları için uyarıda bulundu. Ekonomi yönetiminin önünde iki zorlu karar olduğunu dile getirdi.

Finans 2024-04-03 14:08:44

Gölpazarı Belediye Başkanı Suer, trafik kazasında yaralandı

Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer ile bir kişi yaralandı.

Yurthaber 2023-12-25 07:32:50

Bursa’da ‘uyarmayan’ deprem sistemi! Belediye Başkanı 2018 yılında ‘gururluyum’ diyerek duyurmuştu

Bursa’daki 5.1’lik deprem sonrası ilginç bir haber ortaya çıktı. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz 2018 yılında olası bir depremi 45 gün önceden uyaracak sistem kurduklarını söylemişti. Kurulan sistem o günden beri hiçbir depremi öngöremedi ama belediyenin şirkete her ay para ödediği iddia edildi. Son olarak 4 Aralık’ta meydana gelen 5.1'lik depremi de sistem önceden uyarmadı. Hasar gören Belediye binası ise tahliye edildi.

Haber 2023-12-09 08:35:16

Kapana kısılan teröristler kendini patlattı! Mardin'de sıcak çatışma: 4 hain talimat ondan çıkmış

Terörle mücadele son gelişmeyi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya duyurdu. Kahramanlar-32 operasyonunda terör örgütü ağır bir darbe aldı. Mardin'de gerçekleştirilen operasyonda etkisiz hale getirilen teröristlerden 1'i kırmızı kategorideki Rodi Hayri kod adlı Orhan Elma'ydı. Elma'nın toplam 5 şehit ve 12 yaralının olduğu 4 ayrı eylemin talimatını verdiği belirlendi.

Haber 2023-12-04 08:26:13

SON DAKİKA | MİT'ten 'nokta' operasyon! İstiklal Caddesi'ndeki saldırının organizatörü öldürüldü

Son dakika haberi: İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısının planlayıcılarından PKK/KCK'lı Nabo Kele Hayri, MİT'in nokta operasyonuyla öldürüldü.

Haber 04-10-23 14:36

Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan diziden ayrıldı mı? Camdaki Kız'ın gerçek hikayesi gündem oldu

Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin ölüp ölmediği merak konusu haline geldi. Oyuncuları arasında Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Cihangir Ceyhan gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümüne Hayri’nin kanlar içinde yere yığılması damga vurdu. Peki, Camdaki Kız Hayri öldü mü? Cihangir Ceyhan diziden ayrıldı mı?

Magazin 08-06-23 14:59

CHP Erbaa İlçe Başkanı Hayri Kocaoğlu görevinden istifa etti

Tokat'ın Erbaa ilçesinde CHP İlçe Başkanı Hayri Kocaoğlu görevinden istifa etti.

Yurthaber 07-06-23 13:26

Başkan Suer, köylerde düzenlenen Hıdrellez etkinliklerine katıldı

Gölpazarı Belediye Başkanı Hayri Suer, ilçeye bağlı köylerde düzenlenen Hıdrellez etkinliklerine katıldı.

Yurthaber 06-06-23 11:42

Camdaki Kız'da Hayri Krizi! Üç kadını birden idare edince ortalık karıştı! 'Feride az bile yapıyormuş'

Perşembe akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da bu hafta Hayri krizi yaşandı. Nalan ile olan ilişkisinin yanı sıra Türkan ile evli ve iki kızı olduğu ortaya çıkan Hayri, son birkaç bölümdür Laz kızı ile de birliktelik yaşıyor. Yeni bölümde yaşananlar sonrasında Hayri sosyal medyanın diline düştü. Kullanıcılar 'Erkeklerin özetisin' gibi yorumlarda bulundular.

Magazin 02-06-23 00:05

'Kezban Yenge' türküsü dillere pelesenk olmuştu! Durmuş Yıldırım'dan kahreden haber

Türkü severlerin usta sanatçı Hayri Dev’in yanında üç telli çalan adam olarak tanıdığı ve Denizli’nin Çameli ilçesinde yaşayan saz ustası Durmuş Yıldırım'dan üzen haber geldi. 'Muhtar mı oldun Kezban Yenge' türküsünün mimarı Durmuş Yıldırım 91 yaşında hayatını kaybetti.

Magazin 20-05-23 12:55

Camdaki Kız’ın Laz Kızı’nın Instagram pozları olay oldu! “Hayri’den önce ben aşık oldum”

Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Hayri ile sahneleri dikkat çeken Laz Kızı’na şarkıcı Alya hayat veriyor. Düzgün fiziği ve duru güzelliği ile dikkat çeken Alya Instagram hesabını da aktif olarak kullanıyor.

Magazin 19-05-23 09:15

Camdaki Kız’ın Türkan’ı dekolteli pozlarıyla nefes kesti! Hayri görse bayılır

Perşembe akşamları ekrana gelen Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşi Türkan’a Hivda Zizan Alp hayat veriyor. Instagram hesabını aktif olarak kullanan Alp'in dekolteli pozlarını görenler çok şaşırdı. Ünlü ismin fotoğraflarını Camdaki Kız izleyicileri yorum yağmuruna tuttu.

Magazin 07-04-23 10:40

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan eski haliyle herkesi şaşırttı! Görenler tanıyamadı

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'da hayat verdiği Hayri karakteriyle adından söz ettiren Cihangir Ceyhan'ın ünlü olmadan önceki hali ortaya çıktı. Ceyhan'ın eski hali, herkesi şaşırttı.

Magazin 23-03-23 19:45

Doktordan belediye önünde açlık grevi! Sebebi şaşkına çevirdi

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Kayhan Turan, Mudanya Belediye binası önünde açlık grevine başladı. Mudanya’ya yapacağı ortopedi ve travmatoloji hastanesini, belediyenin çeşitli gerekçeler göstererek iptal ettiğini söyleyen Turan, hastaneyi yapabilmek için tek şansının açlık grevi yapmak olduğunu belirtti. Öte yandan konuyla ilgili açıklama yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, "İmar Planı mahkemece iptal edilen bir bölgede yapılaşmanın söz konusu olamayacağını belirtti.

Haber 13-02-23 17:30

Camdaki Kız’ın Hayri’sinin eşi Türkan'a bir bakın! Herkesin tanıdığı bir isim

Camdaki Kız dizisi her hafta perşembe akşamları ekrana geliyor. Dizinin oyuncuları arasında yer alan Cihangir Ceyhan’ın hayat verdiği Hayri karakterinin eşi Türkan’a kimin hayat vereceği merak konusuydu. Merakla beklenen isim belli oldu.

Magazin 06-01-23 10:06

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan'ın dolmuşa parası yetmedi! Ben bunun altında kalmam! sözleri sosyal medyayı salladı!

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan dizideki rolü ile büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Rafet Koroğlu'nun şoförü olarak çalışan Hayri, dolmuşa bindi ama parası yetmedi. Bu anını sosyal medya hesabından paylaşan Cihangir Ceyhan'ın sözleri sosyal medyada gündem oldu...

Magazin 03-01-23 08:37

Camdaki Kız 61. Bölümde yaşananlar! Kanal D Camdaki Kız 61. BÖLÜM İZLE tek parça!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız bu akşam 61. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Feyyaz Şerifoğlu ve Burcu Biricik'in başrollerinde yer aldığı dizide her hafta heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Dizide bu hafta; Hayri Nalan’ın neden konağa geri döndüğünü anlamakta kararlıdır...

Magazin 15-12-22 23:38

Camdaki Kız 59. bölüm ÖZETİ! Kanal D Camdaki Kız 59. bölüm tek parça izle!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız bu akşam 59. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Her hafta heyecan dolu sahneleriyle seyircisini ekrana kilitleyen dizide bu hafta yine sular durulmuyor. Camdaki Kız'ın yeni bölümünde; Nalan’ın Billur’da olmadığını gören Feride, Billur’dan hesap sorar. Olaya müdahale eden Muzo sayesinde Hayri Nalan’ı Billiur’un evine getirir....

Magazin 01-12-22 12:20

Alanya’da Çarşamba Caddesinin trafik sorunu kavşak ile çözülecek

Alanya’nın Oba Mahallesi’nde bulunan Çarşamba Caddesi ile Hayri Doğan Caddesi’nin kesiştiği noktada kavşak çalışması başlatıldı.

Yurthaber 14-11-22 11:51

Maç oynanırken kalp krizi geçirdi, ambulans olmadığı için özel araçla hastaneye götürüldü! Hayati tehlikesi sürüyor...

Aydın 1'inci Amatör Küme 3'üncü Grup'ta Demirci Gençlikspor ile Hayri Usta Sportif karşı karşıya geldi. Ev sahibi Demirci Gençlikspor'un futbolcusu Hüseyin Kaya, müsabaka devam ederken kalp krizi geçirdi. Bilinçsiz bir şekilde yere düşen 29 yaşındaki futbolcuya ilk müdahalesi yapıldı. Hastaneye kaldırılan Kaya'nın hayati tehlikesinin sürdüğü ifade edildi.

Spor 15-10-22 18:10

Fatih'teki 1600 yıllık açık hava Bizans sarnıcı restore ediliyor

İstanbul'daki 3 açık hava sarnıcından biri olan, "Yavuz Sultan Selim Sarnıcı" diye de bilinen Çukurbostan'daki Aspar Sarnıcı'nın restorasyon projesi Fatih Belediyesince başlatıldı - Sanat tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz: - "Bunlar dünyada benzeri olmayan dev su hazneleri. Suyun insanlık tarihi boyunca ne kadar önemli olduğunu, uygarlığın gelişmesine nasıl katkı sağladığını anlamak ve İstanbul tarihini algılamak açısından bu mekanlar çok hoş"

Yurthaber 05-10-22 11:06

Kahramanmaraş'ta muhtarlardan Mahir Ünal'a protesto iddiasına yalanlama

Elbistan Muhtarlar Derneği Başkanı Hayri Kale: - "Elbistan muhtarları Mahir Ünal'a tavır almış gibi pozisyon yaratıldı. Kesinlikle yalandır, yalan haberdir"

Yurthaber 22-08-22 17:18

Podesta Sarayı satışa çıkarıldı! Fiyatı dudak uçuklatıyor

İstanbul'daki Cenevezliler tarafından 1316 yılında Galata'da yaptırılan Podesta Sarayı, sahibi Nizam Hışım tarafından satışa çıkarıldı. İstanbul'un önemli yapılarından olan saray, 14 ve 19'uncu yüzyılın mimarisini bir arada bulunduruyor. Sanat Tarihçisi Hayri Fehmi Yılmaz, "Türkiye ile İtalya'yı birbirine bağlayan çok özel bir yapıdır. Restore edilirse kentimize her ihtimalle müthiş bir hediye olacaktır" ifadelerini kullandı. Satışa çıkarılan tarihi sarayın fiyatı ise dudak uçuklatıyor.

Haber 17-07-22 10:58

Yasak aşk cinayetinde kan donduran itiraf! 'Hatır için öldürdüm'

Adana'da 13 yıl önceki cinayette sır perdesi aralandı. İbrahim Evren (52), yasak aşk yaşadığı Pakize Atar'ı (39) öldürttüğünü itiraf etti. Evren'in arkadaşı Hayri Deliçay (43), Atar'ı Evren'in talimatıyla öldürdüğünü itiraf etti. Deliçay, "Yüzüne doğru ateş ettim. Yerde can çekiştiğini görünce de kafasına sıktım. Herhangi bir menfaat gözetmeden hatır için öldürdüm. Pişmanım" dedi. Evren, Deliçay ve ve onlara yardım eden arkadaşları Mehmet Gül (42), 25'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 05-07-22 17:10

Mısır'da art arda gelen siyasi tutuklu tahliyeleri muhalifleri umutlandırdı

Mısırlı hukukçu Mahmud Cabir: - "Az sayıdaki tahliyeler, kendini aklamak için propaganda çalışmalarıyla sadece rejimin bozulan hukuki imajını düzeltmekten ibaret" - Mısırlı akademisyen ve siyasi uzman Hayri Ömer: - "(Tahliyeler), kapalı siyasi kapıların açılması, isteyenler için siyasi alanın genişletilmesi ve bunun sadece küresel ekonomik krizin gölgesinde yapılmış bir manevra olduğuna dair muhalefetin endişelerinin ortadan kaldırmasıyla sonuçlanabilir"

Yurthaber 18-06-22 12:44

Rol model aldıkları avukat babalarıyla aynı adliye koridorlarında adaleti savunuyorlar

Çocuklarıyla meslektaş olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşayan avukat baba Necdet Pakdil, 38 yıllık meslek tecrübelerini çocuklarıyla paylaşıyor - Kızı Avukat Zeynep Berre Pakdil: - "Mesleğime dair bir problemle karşılaştığımda ilk başvurduğum kişi babam, onunla aynı ortamda çalışmayı her zaman avantaja çevirmeye çalışıyorum" - Oğlu Avukat Hayri Taha Pakdil: - "Girdiği her ortamda, 'sahanın yıldızı' oluyordu. İster istemez bizde de mesleğe karşı bir sempati oluştu. Biz de babamı rol model seçtik ve hukuk fakültesini okuduk"

Yurthaber 18-06-22 11:03

Her detayı korkunç! Polis memuru cinnet getirip önce eşini ve çocuğunu öldürdü, ardından intihar etti

Batman’da dehşete düşüren bir olay meydana geldi. Her detayı korkunç olan olayda, Batman Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Hayri Mağara, ikamet ettiği Memur-Sen TOKİ polis lojmanlarının bahçesinde iddiaya göre, cinnet getirip eşini ve çocuğunu silahla vurduktan sonra intihar etti. Hastaneye kaldırılan yaralılar, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatlarını kaybetti. Evin diğer çocuğunun ise o sırada evde olduğu için kurtulduğu öğrenildi.

Haber 14-06-22 19:29

Ekonomiye ilişkin atılan yeni adımları duyuruldu! İşte ekonomistlerin değerlendirmesi

Hazine ve Maliye Bakanlığı, ekonomi yönetiminin, Türkiye Ekonomi Modeli çerçevesinde hızlı ve çözüm odaklı adımlar atmaya devam ediyor. Bakanlık, Türk lirası cinsi varlıkların teşvik edilmesi amacıyla gelire endeksli senet ihraç edileceğini duyurmuştu. Altınbaş Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden öğretim üyesi ve ekonomist Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu, açıklanan ekonomik önlemler paketini değerlendirdi.

Finans 13-06-22 17:03

Kız kavgasında Hayri'yi öldürmüştü! Sanığa 18 yıl hapis: Meyve bıçağıyla kaç kez bıçakladım bilmiyorum

Kayseri'de sokakta kız meselesinden çıkan kavgada Hayri Kara'yı bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Samet Göker 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Göker, '' Olay günü de elini beline atmıştı. Bir an silah ya da bıçak çıkararak beni öldürecek, düşüncesiyle üzerimdeki meyve bıçağına benzer bir bıçak ile birkaç kez vurdum. Olayın şokuna girdim ardından bıçağı kaç defa vurduğumu hatırlamıyorum'' dedi.

Haber 31-05-22 17:42

Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan'dan kas şov!

Sıfır Bir dizisiyle tanınan şimdilerde ise Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine can veren başarılı oyuncu Cihangir Ceyhan, sosyal medya hesabından karın kaslarını gösterdiği bir videoyu takipçileriyle paylaştı. Kaslarıyla şov yapan oyuncunun paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Magazin 28-05-22 14:18

Sır cinayet 4 yıl sonra çözüldü! Katil, ev arkadaşı çıktı, her şeyi itiraf etti: Cinsel saldırıda bulundu

Ankara'da 4 yıl önce meydana gelen olayda Hayri yüksel (60), yaşadığı evde ölü bulunmuştu. Evden gelen kötü kokular üzerine cesedi bulunan Yüsel'in ölümüyle ilgili sır perdesi yıllar sonra aralandı. Yaşlı adamı, o dönem ev arkadaşı olan Sabri Özkürkçü'nün (48), uyurken kendisine cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla öldürdüğü ortaya çıktı.

Haber 25-05-22 13:26

Son dakika: Galatasaray Divan Kurulu'nda Burak Elmas'a çok ağır sözler! Yiyorsa aday ol...

Son dakika haberleri: Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve yönetimi idari yönden ibra edilmemiş, sarı - kırmızılı camia tüzük gereği zorunlu olarak seçime gitme kararı almıştı. Ancak istinaf mahkemesi, Galatasaray Kulübü'nün kararına tedbir koymuş ve seçimi iptal etmişti. Divan üyesi Hayri Kozak, başkan Burak Elmas için çok ağır ifadeler kullandı.

Spor 30-04-22 15:52

İstanbul'da korku dolu anlar! Evlilik teklifi reddedilince dehşet saçtı

İstanbul'da evlilik teklifi geri çevrilen Hayri Karaman canice bir yola başvurarak teklifini reddeden Günay Erbay'ı kaçırdı. Rehin alınan Erbay, başında Karaman'ın dayadığı silahla beklerken polis ekipleri Karaman silahın tetiğini çektikten sonra etkisiz hale getirdi.

Haber 28-04-22 17:27

Camdaki Kız 39. yeni bölüm fragmanı! Nalan ve Hayri yakınlaşmasına Feride'den rest!

Camdaki Kız'ın 39. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan ve Hayri'nin yakınlaşması artık iyiden iyiye göze batmaya başlıyor. Feride bu durumdan hiç hoşlanmaz ve Hayri'ye Nalan'dan uzak durması gerektiğini söylüyor. Nalan ise Hayri ile arasındaki yakınlaşmadan dolayı karışan kafasını toplamaya çalışıyor.

Magazin 11-04-22 02:29

Camdaki Kız 37. son bölüm final sahnesi! Feride, kızı Nalan ile Hayri'yi böyle yakaladı

Camdaki Kız'ın 37. son bölümüyle ekranlara geldi. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'a Nalan ve Hayri'nin yakınlaşması damga vurdu. Nalan'ın Hayri ile olan ilişkisinden hoşlanmayan Feride, kızının peşine düştü. Final sahnesinde ise Feride, kızı Nalan'ı Hayri ile yakaladı. Nalan ve Hayri ise karşılarında Feride'yi göründe donup kaldı.

Magazin 01-04-22 01:38

Camdaki Kız 37. yeni bölüm 2. fragmanı! Feride, Nalan ve Hayri'yi yakalıyor!

Camdaki Kız'ın 37. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Nalan'ın Hayri ile olan ilişkisinden hiç hoşlanmayan Feride, kızının peşine düşüyor. Feride, kızı Nalan'ı Hayri ile yakalıyor. Feride, kızını yine bir kıskacın içine sokuyor.

Magazin 31-03-22 01:35

Camdaki Kız dizisinin Hayri'si kim? Cihangir Ceyhan kaç yaşında? Cihangir Ceyhan nereli, evli mi?

Cihangir Ceyhan günün en çok araştırılan ismi oldu. Ceyhan bilindiği gibi Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine hayat veriyor. Camdaki Kız izleyicileri geçtiğimiz akşam Hayri ve Nalan’ın arasında gerçekleşen yakınlaşmadan sonra Hayri ile ilgili araştırmalarına hız verdi. İzleyiciler Cihangir Ceyhan'ın özel hayatı, daha önce oynadığı diziler sorgulanıyor. İşte Cihangir Ceyhan'a dair merak edilen detaylar!

Magazin 25-03-22 12:11

Camdaki Kız 34. yeni bölüm 2. fragmanı! Nalan ve Hayri yakınlaşıyor

Camdaki Kız'ın 34. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde acı Nalan ve Hayri'yi yakınlaştırıyor. Nalan yaşananlardan dolayı çok üzgündür. Hayri, Nalan'a destek olurken yavaş yavaş birbirlerine ısınmaya başlarlar. Rafet ve Feride'nin ise Sedat ile Cana'ya verilecek dersleri vardır.

Magazin 10-03-22 02:17

Camdaki Kız 32. yeni bölüm 2. fragmanı! Sedat ile boşanma kararı alan Nalan, Hayri ile yakınlaşıyor

Camdaki Kız'ın 32. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümünde Hayri ve Nalan arasındaki samimiyet artıyor. Hayri Nalan'a bir hediye veriyor. Nalan, Sedat'la olan evliliğini bitirme kararı alıyor. Cana ile olan olaylar içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Feride gerçekleri Nalan'dan saklamaya çalışsa bile bunda başarılı olamaz. Nalan, Alp ile görüşür ve ondan duydukları şok etkisi yaratıyor.

Magazin 24-02-22 02:37

Camdaki Kız 32. yeni bölüm fragmanında aşk sürprizi! Nalan ve Hayri arasında neler olacak?

Camdaki Kız'ın 32. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer ve Cihangir Ceyhan'ın başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın yeni bölümüne Nalan ve Hayri arasındaki sürpriz yakınlaşma damga vuracak. Nalan, Cana ile hesaplaştıktan sonra Hayri ile aşkın anlamını arıyor. Feride ise Sedat'a Cana'ya uyguladığı cezayı planlıyor. Nalan ve Hayri arasında ise ilginç yakınlaşma başlıyor. Hayri'nin "İnsan aşık olduğu zaman karşı tarafla bir bütün olur" sözleri dikkat çekiyor.

Magazin 21-02-22 02:37

Camdaki Kız 30. yeni bölümden 2. fragman yayınlandı! Hayri ve Nalan arasında neler olacak?

Camdaki Kız'ın 30. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde mahkeme Koroğlu ailesi için kötü sonuçlanıyor. Sedat'ın tutuklu olarak yargılanmasına karar verilirken Nalan ise hamileliğinin getirdikleriyle uğraşıyor. Öte yandan Hayri'nin Nalan'a olan duyguları her geçen gün artıyor. Yeni bölümde Hayri'nin aşkını ilan edip etmeyeceği ise merak konusu oluyor. Fragmanda Feride, Nalan'a "Bundan sonraki tek hedefimiz bu çocuğu sağ salim doğurabilmek" diyor.

Magazin 09-02-22 02:40

Kayseri'de kız meselesi tartışması kanlı bitti! Bıçağı kaç defa vurdum hatırlamıyorum

Kayseri'de, sokakta tartıştığı Hayri Kara'yı (19) bıçaklayarak öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Samet Göker (18), hakim karşısına çıktı. Göker, ilk duruşmadaki savunmasında, "Olayın şokuna girdim. Bıçağı kaç defa vurduğumu hatırlamıyorum" dedi. Duruşmada, sanık Göker'in olay tarihinde kullandığı telefonunun HTS analiz raporunun alınması ve bazı tanıkların dinlenmesi kararlaştırıldı. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 08-02-22 17:01

Bitlis'te karakola saldıran PKK'lı gruptaki teröriste ağırlaştırılmış müebbet istemi

Üç ayrı suçtan ağırlaştırılmış müebbet ve 87 yıldan 138 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan "Hayri Çiyager" kod adlı teröristin Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 6 yıl önce ele geçirilen el yapımı patlayıcı, tüfek ve 2 şarjörde de parmak izinin tespit edildiği bilgisi iddianamede yer aldı

Yurthaber 08-02-22 13:12

Camdaki Kız 28. yeni bölüm 2. fragmanı! Hayri değişimiyle Nalan'ı şaşırtıyor!

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 28. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Camdaki Kız yeni bölümde, Cihangir Ceyhan'ın canlandırdığı Hayri karakterinin değişimi Nalan'ı şaşırtıyor. Nalan karşısında yeni imajıyla Hayri'yi görünce değişikliğin nedenini soruyor. Hayri ise "Kıramayacağım bir hanımefendinin ricası" diyor.

Magazin 26-01-22 02:11

Çalışmalar sürüyor! Kripto parada yanlış aktarıma 'dur' denilecek

Mağduriyetleri engellemek için kripto para piyasasına düzenlemeler geliyor. Kripto para piyasasındaki yasal boşluklardan ve yaşanan mağduriyetlerden bahseden Öğr. Gör. Hayri Cem, “En güvenilir cüzdanı almadan önce araştırma yapmalısınız” dedi.

Finans 08-01-22 13:45

Baba yadigarı kahvehanede müşterilerine nostalji yaşatıyor

Sakarya'da 5 yıl önce kaybettiği babasından kalan antika eşyalarla dolu kahvehaneyi işleten Hayri Yıldız, babasının emanetine sahip çıkıyor ve yeni ürünlerle müşterilerine nostaljik ortamda hizmet veriyor

Yurthaber 31-12-21 11:20

Camdaki Kız 21. son bölümde Melisa gizemi! Hayri, Muzo, Sedat ve Nalan'ı şoke eden olay!

Kanal D'de ekrana gelen Camdaki Kız, 21. bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Camdaki Kız son bölümüne Yüsra Geyik'in canlandırdığı Melisa karakteri damga vurdu. Muzo'nun sevgilisi olarak aileyle tanışan Melisa'yı gören dövmesinden hatırlayan, Nalan'ın eşi Sedat dondu kaldı. Melisa ve Sedat'ın geçmişte birlikte oldukları ortaya çıktı. Final sahnesinde ise Melisa ve Hayri karşı karşıya geldi. Hayri'nin Melisa ile geçmişindeki sırlar merak konusu oldu.

Magazin 26-11-21 02:20

Camdaki Kız dizisinde rol alacağı konuşulan Buse Varol hakkındaki gerçek ortaya çıktı

Alişan’ın oyuncu eşi Buse Varol’un ekranların popüler dizisi Camdaki Kız’da rol alacağı öne sürülmüştü. İkinci sezon kadroya katılan Cihangir Ceyhan’ın canlandırdığı Hayri karakterinin karısı Türkan karakterini canlandıracağı iddia edilen Buse Varol hakkındaki gerçek bambaşka çıktı.

Magazin 11-11-21 09:43

Camdaki Kız dizisinde Hayri’nin eşini Buse Varol mu canlandıracak?

Ünlü şarkıcı Alişan’ın eşi Buse Varol, uzun zamandır ara verdiği oyunculuğa geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde “setlere dönüyorum” diye açıklama yapan Buse Varol’un, Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterinin eşinin canlandıracağı ileri sürüldü.

Magazin 10-11-21 08:03