Haysiyet Haberleri

O ailelerin haysiyetini sorgulamıştı! Kız çocuklarıyla ilgili tepki çeken açıklamaya Fatih Altaylı'dan çok konuşulacak sözler 'Amacı çok net! Bir sıkıntı vardır'

Aczmendi tarikatı lideri Müslüm Gündüz'ün kız çocuklarıyla ilgili yaptığı açıklama tepkilerin odağında. 28 Şubat dönemiyle de yakından tanınan Müslüm Gündüz, kız çocuğunu eğitim görmesi için lise veya üniversiteye gönderen ailelerin haysiyet ve şereflerini sorguladı. Eleştiri oklarını üzerine toplayan bu açıklama sonrası gazeteci Fatih Altaylı, "Amacı çok net" dediği Gündüz için ses getirecek ifadeler kullandı.

Haber 2023-11-10 10:17:57

İmamoğlu'ndan dikkat çeken sözler! 'Bilecik'e başka bir şey için geldim'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu'daki şehir ziyaretlerine devam ediyor. Bugün Bilecik'te olan İmamoğlu, vatandaşlara seslendi. İmamoğlu yaptığı açıklamada "Bilecik'e başka bir şey için geldim. Haysiyet mücadelesi için, adaletsizliğe karşı buradayım. Milletin iradesine karşı duranlara karşı durmak için buradayım" dedi.

Haber 2023-01-28 14:37:41

Haysiyet eş anlamlısı nedir? Haysiyet kelimesinin eş anlamlıları ile örnek cümleler

Türkçe eş anlamlı sözcükler bakımından çok zengin bir dildir. Eş anlamlısı bulunan sözcüklerden birisi de haysiyettir. Peki, haysiyet kelimesinin eş anlamı nedir?

Egitim 2022-09-09 16:50:22

Haysiyet divanı ne demek? Haysiyet divanı birleşik kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçede birleşik kelimeler, basit sözcüklerin bir araya gelmesiyle oluşur. Eklerle birlikte tür değiştirebilen sözcükler, birleşik kelimeleri oluştururken ses düşmesi, ses türemesi gibi değişimler geçirebilir. Dilbilgisi kuralları göz önünde tutularak oluşturulan iki farklı kelimenin bir araya gelmesiyle türeyen sözcüklerden biri de Haysiyet divanı birleşik kelimesidir. Haysiyet divanı ne demektir?

Egitim 2022-05-17 23:06:14

Haysiyet ne demek? Haysiyet kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türk Dil Kurumu, Türk dili üzerine araştırmalar yürüterek dilimizin gelişmesine ve korunmasına katkıda bulunmaktadır. Bu araştırmalar dahilinde Türkçe ve ilişkili dillerdeki kaynaklar incelenmekte, bulunan Türkçe kökenli kelimeler kayda geçilmektedir. Üstelik TDK bu çalışmalarında pek çok kelimelerin de anlamını açıkça belirtmektedir. Bu nedenle bilinmeyen kelimeler TDK anlamlarına göre araştırılır. TDK’ye göre Haysiyet ne demektir? Haysiyet TDK sözlük anlamı kökeni…

Egitim 17-05-22 23:06

Ece Üner'den gündüz kuşağı programlarına sert eleştiri! Müge Anlı gibi...

Haber spikeri olarak tanınan ve ardından bir süre ‘Ece Üner ile Susma' programı yapan Ece Üner açıklamalarıyla dikkat çekti. Ece Üner bu tarz programlardan sonra kendini sorguladığını söyledi ve "‘Haysiyet’ adlı diye bir kitap yazıp insanların haysiyetleri gün içinde yaya yaya konuşmak bana dokundu" dedi.

Magazin 15-05-22 15:42

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sedef Kabaş'a tazminat davası

Son dakika: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çıktığı televizyon programında kendisine hakaret eden ve daha sonra yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Sedef Kabaş hakkında tazminat davası açtı. Mahkeme sunulan dilekçede "Davalı çıkmış olduğu televizyon programında kullanmış olduğu ifadelerle, Recep Tayyip Erdoğan'ın kişilik haklarına saldırı kastıyla şeref, haysiyet ve onuruna yönelik fevkalade ağır hakaret, saldırı ve iftirada bulunmuştur" denildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 08-02-22 17:47

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi: (3)

"Milli İstihbarat Başkanlığımızın, uzun süredir yürüttüğü çalışmalar neticesinde yerini belirlediği, PKK'nın Suriye genel sorumlusu Sofi Nurettin kod isimli terörist, Irak'ın kuzeyinde gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirilmiştir" - "Türkiye'ye yönelik pek çok kanlı eylemin faili olan bu terörist, Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekatlarında askerlerimize karşı yapılan pek çok saldırının da sorumlusudur" - "Gara Operasyonu sırasında 13 masum insanımızın şehit edilmesi talimatını verenlerden biri yine bu teröristtir" - "Etkisiz hale getirilen Sofi Nurettin'in durumu, PKK/KCK ile PYD/YPG'nin aynı örgüt olduğu gerçeğini inkarı mümkün olmayacak şekilde ortaya koymuştur" - "En büyük üzüntümüz, ülkemizde hala çetelerden medet umacak kadar zavallılaşan, küçülen haysiyet fukarası kişiliklerin olduğunu görmektir" - "Terör örgütleri gibi suç çeteleri de zehirli bir yılan gibidir. Onlarla aynı çuvala girerseniz, daha sonra başınıza geleceklere rıza göstermiş olursunuz"

Yurthaber 17-05-21 21:33

Mustafa Cengiz'den kaptan Arda'ya telefon

Süper Lig'in 35. haftasında Galatasaray, deplasmanda Göztepe'yi 3-1 yenerek moral buldu. G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz'in hafta içi, "Futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları lazım. Bunu neden yapmıyor futbolcularımız? Adamın ipinde değil" söylemi oyuncuları isyan noktasına getirmişti. Cengiz'in, oyuncularla ilgili yaptığı eleştirinin ardından Arda Turan'ı aradığı ortaya çıktı.

Spor 18-04-21 10:43

Terim, Abdurrahim Albayrak ile aynı fotoğrafta yer almadı

Mustafa Cengiz'in "Haysiyet ve şereflerini hatırlamaları gerekir" diyerek ağır şekilde eleştirdiği futbolcuların antrenmanı boykot edeceği gündeme gelmişti. Bu sözlerin ardından sarı-kırmızılı kulübün yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Florya'ya gelerek futbolcularla aynı karede resim çektirdi. Fotoğrafta Fatih Terim'in olmaması kafalarda soru işareti bıraktı.

Spor 15-04-21 12:09

Mustafa Cengiz: Donk'un seks partilerinden bıktık

Cimbom'da sular durulmuyor. G.Saray Başkanı Mustafa Cengiz'in, "Futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları lazım. Bunu neden yapmıyor futbolcularımız? Adamın ipinde değil" söylemi oyuncuları isyan noktasına getirmişti. Bu polemiğe bir yenisi daha eklendi. Donk'un seks partilerden bıktık diyen Cengiz, "Akşam parti, sabah idman. Performanslarını başka yere harcıyorlar. İşin eğlencesindeler" diye konuştu. Başkan Cengiz, takımın tam çalışamamasındaki sebebin ise Terim olduğunu iddia etti.

Spor 15-04-21 10:10

İdman boykotundan oyuncuları Fatih Terim vazgeçirdi

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'in, "Futbolcuların haysiyet ve şereflerini hatırlamaları lazım. bunu neden yapmıyor futbolcularımız? Adamın ipinde değil" söylemi oyuncuları isyan noktasına getirdi. Arda Turan ile Fernando Muslera, takım arkadaşlarıyla bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda alınan karar idmana çıkmama yönünde oldu. Teknik direktör Terim araya girerek, oyuncuları bu kararından vazgeçirdi.

Spor 14-04-21 09:46

CNN Türk canlı yayınında büyük gerginlik! 'Haysiyet yoksunu'

Canlı yayında Yargıtay'ın HDP'ye inceleme başlatmasını tartışan gazeteci Melik Yiğitel ile hukukçu Ruşen Gültekin arasında hakarete varan diyalog yaşandı. Yiğitel, "Benim söylediklerimi çürütsün" deyince Gültekin, "Hukuk cahili ile konuşmak çok zor" yanıtını verdi. Çok sinirlenen Yiğitel, "Cahil sensin, alçak. Kimsin sen, haysiyet yoksunu" dedi.

Haber 03-03-21 02:21

Selçuk Özdağ'dan hakkındaki 'taciz' iddialarına yanıt

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gazeteci Metin Özkan'ın hakkındaki taciz iddialarına yanıt verdi. Özdağ, "Eline her dosya alanın TV ekranlarından haysiyet cellatlığına soyunması, bunu yaparken de yüksek perdeden haysiyetli ve dürüst gazeteci pozları vermesi, sadece ve sadece hazin bir ironi olsa gerek. Dinimi öğreten Müslüman olsa bari dememek için kendimizi zorluyoruz. Silahla susturamadıklarına ahlaksız iftiralar atanların önce dönüp aynaya bir bakması gerekmez mi?" dedi.

Haber 21-01-21 23:08

Aydemir: ‘Arvasi, milli vicdan ve haysiyet ufkudur’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, mütefekkir Seyyid Ahmet Arvasi’nin hakla vuslatının 32’inci yıldönümü dolayısıyla bir anma mesajı paylaştı.Arvasi’yi Rahmet Ve Şükranla AnıyoruzMilletvekili Aydemir, ‘Hayatı hakkı tefekkür, hakka teslim, hakla tespit ve hakta karar ile bezeli; milli şuur dehası, Türk İslam ülküsüne sadakat abidesi, milli ve manevi değerlere vefa timsali olmakla tarif bulan mütefekkir Seyyid Ahmed Arvasi’yi hakka vuslatının 82’inci yılında, ufkuna bağlılık, istikametinde yoldaşlık ahdiyle; rahmet, şükran ve minnetle anıyoruz.

Yurthaber 31-12-20 12:34

Bakan Soylu: “Polislik bir şeref, haysiyet ve onur mesleğidir”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Polislik bir şeref, haysiyet ve onur mesleğidir” dedi.İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, KOM Daire Şehit Altuğ Verdi Toplantı Salonu’nda düzenlenen ‘Poliste Psikolojik Sağlamlık Semineri’ne katıldı.

Haber 15-12-20 13:50

Milletvekili Aydemir: “İffet, izzet ve haysiyet kırmızı çizgidir”

TBMM Plan Bütçe Komisyonu’nca kabul edilen “İşsizlik Sigortası Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi” görüşmelerinde söz alan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Dijital Zemine Dönük Komisyon Kurulmasının önemine işaret etti, iftira, yalan, hakaret alanının temizlenmesinin şart olduğunu kaydetti.TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda 2/3037 esas numaralı Kanun Teklifi görüşmelerinde Milletvekilleri Cemal Öztürk Mustafa Kalaycı Şirin Ünal, İbrahim Aydın, İbrahim Aydemir, Nilgün Ök "Dijital Mecralar Komisyonu” kurulması teklifinde bulundular.

Yurthaber 17-07-20 14:41

Girişimci kadınlardan Esra Albayrak’a destek

Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar ev İstihdam Derneği Başkanı Birsen Günay, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın eşi Esra Albayrak’a yönelik hakaret içerikli paylaşımlara tepki gösterdi.Dernek Başkanı Birsen Günay, Esra Albayrak’a yapılan ahlaksızlığı kabul etmediklerini belirterek, "Ne olursa olsun kadınlar ve çocuklar canınızın istediği zaman hakaret edebileceğiniz, onların şeref, haysiyet, onur ve namus kavramlarıyla oynayabileceğiniz varlıklar değildir.

Yurthaber 01-07-20 16:12

Uçak; “Eğitimdeki başarıyı itibarsızlaştırma operasyonu var”

Son günlerde belli bir güruh tarafından Muğla Milli Eğitimini hedef alan asılsız iddialarla haberlerin yaptırıldığını belirten Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Önder Uçak, bu girişimlerin başarıyı gölgelemekten başka bir işe yaramayacağını açıkladı.Daha önce de sendikaya yönelik gerçek dışı haberlerin bir kısım tetikçiler tarafından internet sitelerine servis edildiğinin altını çizen Eğitim Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Uçak, “Son zamanlarda ilimizde haysiyet cellatlığı diyebileceğimiz bir furya devam ediyor.

Yurthaber 23-12-19 10:25

RÖPORTAJ - Yavuz Bülent Bakiler: Gerçek şair ve yazar sokakta olmalı

Şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler: - "Çok ciddi çalışmalar içerisinde bulundum ama Kenan Evren ve arkadaşları yaptığım bu ciddi çalışmaları anlamadılar. Beni adeta anamdan doğduğuma pişman ettiler. Dürüst davrandığım için pişman değilim" - "Lise sıralarından itibaren yeterli miktarda okumadığım, yazmaya o yıllardan itibaren başlamadığım için gerçekten üzüntü duydum fakat fakültenin birinci sınıfından itibaren okumam ve fakülteyi bitirdikten sonra yazmam da benim için bir kazanç sayılabilir. Yayımlanmış 25 kitabım var, Allah ömür verirse 25 kitap daha yazabilirim" - "Haysiyet sahibi herkes kayıtsız ve şartsız Türkiye dışında yaşayan soydaşlarına çok yakın bir ilgi duymak mecburiyetindedir" - "Batı'nın birtakım kültür meselelerini alarak kendi meselelerimizi halledemeyiz. Yanlışın ötesinde bir yanlıştır" - "Türk devletleri arasında çok yakın bir ilgi var. İleride inşallah bu durum çok daha ciddi noktalara ulaşacaktır. Bizim edebiyatımız da tarihimiz ve kültür değerlerimiz de tamamen o topraklarda bulunuyor"

Magazin 05-11-19 13:57

Aydemir: ‘Yolumuz, Hakka tapan ecdadın yoludur’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Cumhuriyet, milli haysiyet ve vicdanın kaydı; milli iradeyi tarif ve tasvir eden değerlerin ifadesi; millete ait duruşun vurgusu; yüce milletimizin küresel tarihe damga vuran basiret ve ferasetinin tarifi; ‘Hakka Tapan’ ecdadın eseri; Çanakkale’den Aziziyeye dirilişimizi tasvir eden ruhun takdimidir.

Yurthaber 29-10-19 10:11

Aydemir: ‘Kızıl elmamız hak ve adalettir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ’Malazgirt Zaferi, yüce milletimizin ilayı kelimetullah yolunda can adama kararlılığını en beliğ biçimde ortaya koyan; mübarek Anadolu Coğrafyası mana ufkunun ‘Devleti Ebed Müddet’ imanıyla çizildiği kutlu bir diriliştir.” dedi.KURANİ VİCDAN VE HAYSİYETBir mütefekkirin, ‘Mesele kendinize bir kutup yıldızı bulmanızdır’ tespitini paylaşan Milletvekili Aydemir, ‘Pusulası hak, rotası adalet, kırmızı çizgisi Kurani vicdan ve haysiyet olan Aziz Milletimizin kutbu her daim: tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet olmuştur.

Yurthaber 26-08-19 10:10

Milletvekili Dülger, “Sahte hesaplar ile yapılan paylaşımların şahsımla ilgisi yok”

AK Parti Kilis milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, adına açılan sahte hesaplarla paylaşım yapıldığını daha sonra da bu hesapların kapatıldığını söyledi.Kilis Milletvekili Mustafa Hilmi Dülger, bazı kendini bilmez art niyetli kişilerin sosyal medyada adını kullanarak sahte hesap oluşturduğunu bu hesaplardan da kendi beğeni yapmış gibi beğeni ve paylaşımlarda bulunarak haysiyet cellatlığına soyunduklarını belirtti.Dülger yaptığı açıklamada, Mersin ilinden bir telefondan hesaplarına girildiğinin tespit edildiğini bu suretle adına beğenilerde bulunarak kendi adına beğeni yapılmış gibi bazılarının, şahsiyetsiz bir tutum ve davranış içerisine girdiklerini, bundan dolayı da böyle bir davranışa tevessül eden siyaseten düşük, ahlaken zayıf, insanlık olaraktan da sefil ve rezil bir duruma düşenleri kınadığını belirtti.Dülger, “Siyasete girdiğimizden beri veya daha öncesinden beri bizleri bilen değerli vatandaşlarımızın ve gerçek dava arkadaşlarımın bugüne kadar nasıl bir yol ve tutum izledik ise bundan sonra da izleyeceğimizi, bizden daha çok bilip inandıklarını belirten telefon, mesaj ve düşünceleri ile bize olan güvenlerini bir kez daha gösterdikleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.Milletvekili Dülger, “Bu rezil yola tevessül edenlerin ve de bunu gerçekmiş gibi yaymaya çalışanların bilmedikleri tek bir şey var ki: o da siyaseti çıkar için değil hizmet için yaptığımızdır.

Yurthaber 22-08-19 09:25

Aydemir: ‘Hak bizi ‘Tekbir’ ufkunda daim kılsın’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Cenabı Hakk,Mekke’den İstanbul’a fetih ruhunu diri tutan; Aziziye’den Çanakkale’ye diriliş mucizesine muhatap olan; Asırlara bir vicdan ve yüksek haysiyet medeniyeti damgası vuran; Hak yolunda ‘tekbir’ kararlılığıyla sefer kılan Yüce Milletimizi bayram sevincinde daim kılsın.

Yurthaber 10-08-19 11:35

CHP TBMM Grup Toplantısı

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu: (2) - "23 Haziran'da sandık başında görev yapacak arkadaşlarımıza o sandıkta oy kullanacakların isim listesini vereceğiz. Niçin? 23 Haziran sabahında bile seçim listelerinde oynayabilirler. Her türlü sahtekarlığın önlemini alıyoruz" - "(Çorum'un Büğet Köyü'ndeki muhtarlık seçimi) Bu ülkenin, demokrasi kültürünü içine sindirmiş insanları var. Bir muhtarlık seçiminde gösterilen onur ve haysiyet duruşunu, Yüksek Seçim Kurulu gösterememiştir. O nedenle YSK'nin bu milletin nezdinde toplu iğne ucu kadar itibarı yoktur"

Haber 11-06-19 16:07

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail açıklaması

Dışişleri Bakanlığı’ndan, İsrail’in işgal altında tuttuğu Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşim faaliyetlerini sürdürmesine ilişkin açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Filistin’de tarihin yeniden yazılmasını, adaletin ekonomik çıkarlara değişilmesini, haysiyet ve meşruiyetin göz ardı edilmesini asla kabul etmeyeceğiz” denildi.

Haber 01-06-19 16:23

Dışişleri’nden İsrail açıklaması

Dışişleri Bakanlığı, İsrail’in, işgal altında tuttuğu Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşim faaliyetlerini sürdürmesine ilişkin yapılan açıklamada, “Filistin’de tarihin yeniden yazılmasını, adaletin ekonomik çıkarlara değişilmesini, haysiyet ve meşruiyetin göz ardı edilmesini asla kabul etmeyeceğiz” denildi.Dışişleri Bakanlığı’ndan, İsrail’in işgal altında tuttuğu Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşim faaliyetlerini sürdürmesine ilişkin açıklama yapıldı.

Haber 01-06-19 16:18

Filistin'de adaletin çıkarlara değişilmesini kabul etmeyeceğiz

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: - "Filistin'de tarihin yeniden yazılmasını, adaletin ekonomik çıkarlara değişilmesini, haysiyet ve meşruiyetin göz ardı edilmesini kabul etmeyeceğiz" - "Bağımsız ve egemen bir Filistin devletinin kurulmasını sağlamayan herhangi bir barış anlaşması reddedilecek" - "İİT'in kuruluşundan 50 yıl sonra, Ümmet'in barışı, güvenliği, istikrarı ve refahı halen ciddi zorluklarla karşı karşıya"

Haber 01-06-19 03:00

DEMOKRASİNİN İNFAZI: 27 MAYIS Darbeyi pulla, sigarayla, plakla meşrulaştırmaya çalıştılar

Cuntacılar, 27 Mayıs 1960 askeri darbesini meşrulaştırmak için "Düşükler Yassıada'da" filmi başta olmak üzere, "27 Mayıs İnkılabı" adıyla yayınlanan pulları, 27 Mayıs sigarasını, "27 Mayıs Hatıra Parası"nı ve hatta "27 Mayıs" yazılı nikel alyansları, plakları birer propaganda aracı olarak kullandı - Yassıada'da Demokrat Partililere kötü muamele yapıldığı iddiaları üzerine çekilen "Düşükler Yassıada'da" filminde, tutukluların sözde günlük hayatından görüntülere yer verildi ancak seslendirmeler büyük tepki çekti - Merhum Cumhurbaşkanı Celal Bayar, film çekimlerinin ardından "haysiyet kırıcı" bu muamele yüzünden intihar girişiminde bulundu ve kurtarıldıktan sonra tepkisini "Bize Yeşilçam oyuncuları gibi film çevirttiler. Revayı hak mıydı bu?" sözleriyle dile getirdi - 7 Ekim 1960'da basına gösterilen ve ardından sinemalarda oynatılmaya başlanan "Düşükler Yassıada'da" filmine MBK Üyesi Suphi Karaman bile "Olmaz böyle şey" diyerek tepki gösterdi

Haber 26-05-19 11:19

Sosyal medyada paylaşımları işinden etti

AYDIN'ın Kuşadası Belediyesi'nde taşeron işçi olarak çalışan ve yerel seçim öncesi Kuşadası Belediye Başkanı CHP'li Ömer Günel aleyhinde sosyal medyadan paylaşımlarda bulunan Cengiz Serdar Baş'ın (33) iş akdi, 'İşveren hakkında şeref ve haysiyet kırıcı asılsız ihbar ve isnatlarda bulunduğu' gerekçesiyle feshedildi.

Haber 03-05-19 12:34

Kılıçdaroğlu'na Çubuk'taki saldırı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu: - "Akkuzulu'da değerlerini yitirmemiş Anadolu evlatları gereğini yapmış, Sayın Kılıçdaroğlu ve CHP heyetini şeref, haysiyet, gelenek ve ahlakını yitirenlerden korumuştur" - "Devlet; devlet erkanını, milletvekillerini, vatandaşlarını koruyamıyorsa, benim gibi milletvekilleri gövdesini koyarak, tabancasını çekerek gereğini yapar. 'Devlet değiliz, bu işi beceremiyoruz' deniliyorsa, ben görevimi yapmaya hazırım"

Haber 25-04-19 13:10

Aydemir: ‘Türk Polisi milli vicdanın ifadesidir’

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Vatanın birliği, milletin bütünlüğü, devletin dirliği öncelik ve kararlılığıyla; huzur, asayiş ve güven için Rabia imanını can pahasına ortaya koyan Türk Polis Teşkilatı milli iradenin gururu, milli irade vicdanının ifadesidir ‘dedi.EMNİYET TEŞKİLATIMIZA MİNNETTARIZTürk Polis Teşkilatının milletin indinde özel bir konum ve yüksek bir manası olduğunu; ‘Türk Polisi’ kavramının küresel boyutta da hususi bir önem, ilgi ve övgüye mazhar bulunduğunu ifade eden Milletvekili Aydemir, ‘Milli irade haysiyet, iffet ve namusunun korunması; milli bütünlüğü kaydeden değerlerin asayiş ve güven içeriğinde muhafazası için kutsal bir mesai sarf eden emniyet teşkilatımıza minnettarız’ vurgusunu yaptı.

Yurthaber 10-04-19 12:05

Bahçeli, Altunköprü Türkmen katliamı şehitlerini andı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: - "Türk ve İslam yurtlarında vuku bulan hazin ve ibretlik olaylar, elbette milli vicdanlarda derin izler bırakmıştır. Türkmeneli'nde dökülen her gözyaşı bizimdir, feryat eden her nefes bizdendir, şehit olup sıcacık toprağıyla buluşan her kahraman bizim haysiyet timsalimizdir"

Haber 28-03-19 20:47

Sözlü: Beka için 1071’den beri bedel ödüyoruz

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, varlığımızı sürdürmek için hala bedel ödediklerini ifade ederek, "Şehitlerimizi, gazilerimizi görmezden gelip, ‘Beka sorunu zeka sorunudur” diyenlerin aslında onur, şeref ve haysiyet sorunu vardır" dedi.Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Sözlü, Türkiye Kuvayi Milliye Mücahitler Derneği’nin 68’inci kuruluş yıldönümü kutlama etkinliğine katıldı.

Yurthaber 06-03-19 12:50

Simone Kaslowski TÜSİAD yönetim kurulu başkanı seçildi

TÜSİAD’ın düzenlenen 49’uncu genel kurulu toplantısında TÜSİAD Yönetim Kurulu, Yüksek İstişare Konseyi Başkanlık Divanı, Denetleme Kurulu ve Haysiyet Divanı üyelerinin seçimi gerçekleşti.Genel kurul toplantısında, TÜSİAD’ın yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

Haber 20-02-19 14:29

TÜSİAD'ın 49. Genel Kurul Toplantısı 20 Şubat'ta yapılacak

Genel kurul gündemi kapsamında TÜSİAD'ın yeni Yüksek İstişare Konseyi Başkanı ve Divanı, Yönetim Kurulu, Denetleme Kurulu ve Haysiyet Divanı asil ve yedek üyelerinin seçimi gerçekleşecek

Finans 18-02-19 10:56

Maduro, Trump'ın tehditlerine karşı dünyadan destek istedi

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro: - "Bugün ABD Başkanı Venezuela'yı yine askeri müdahaleyle tehdit etti. Tüm dünyanın dayanışmasını istiyorum" - "Biz, kimsenin kölesi, dilencisi, hizmetçisi değiliz. Biz, özgür kadın ve erkekleriz. İçimizde taşıdığımız bu haysiyet bizim en büyük şevkimiz ve memnuniyetimizdir"

Haber 14-02-19 02:49

Yargıtayın algı operasyonlarına malzeme edilmesine izin verilmeyecek

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit: - "Son zamanlarda bazı FETÖ itirafçıları, geçmişi, görev anlayışı, duruşu itibarıyla başından beri terör örgütü FETÖ ile mücadelesi bilinen Yargıtay üyesi arkadaşlarıma karşı, FETÖ elebaşısının 'İtirafçı ol, iftira et' talimatına uygun olarak soyut ve mesnetsiz iddialarda bulunmak suretiyle haysiyet cellatlığına soyunmuşlardır" - "Yargıtayın bu ve benzeri algı operasyonlarına malzeme edilmesine müsaade edilmeyecektir"

Haber 06-12-18 12:42

Başkan Deniz: “Haysiyet cellatları hem delegeden hem mahkemeden dersini alacaktır

Eğitim-bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, kendisi ile ilgili bir internet sitesinde çıkan haberin gerçeği yansıtmadığını belirterek, haysiyet cellatlığı yapanların gereken dersi alacağını vurguladı.Eğitim-Bir-Sen Adıyaman Şube Başkanı Ali Deniz, bir internet sitesinde kendisinin Eğitim-Sen’e 2003 yılında üye olduğu yönünde haber yayınlanması üzerine bunu sert dille yalanladı.

Yurthaber 08-10-18 23:41

AK Parti MYK toplantısı

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: (5) - "(Kılıçdaroğlu'nun eleştirileri) Bir kişi bu kadar sık ve sıradan bir şekilde 'onur' ve 'haysiyet' kelimesini kullanıyorsa kendi zihninde ve kalbinde onur ve haysiyet kavramlarıyla ilgili çok ciddi bir cari açık vardır. Kendisinin bu cari açığı kapatması lazım" - "Devletin mali bilgilerini kim kime emanet ediyor. Devletin mali bilgileri Türkiye Cumhuriyeti'nin ajandasındadır" - "Sayın Kılıçdaroğlu'nun ezanımıza, bayrağımıza saldıranlar karşısında bir hassasiyet gösterme durumuna gelmesi sevindiricidir"

Haber 03-10-18 00:06

Polatlı Belediyesi toplu temel atma ve açılış töreni

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: (2) - "Türkiye'yi kundaklamak, haysiyet ve hassasiyetlerini kurcalamak için fırsat kollayan mihraklar unutmasınlar ki ne verilecek ilimiz, ne teslim edilecek toprağımız ne de çizilecek sınırımız ne de vazgeçecek tek bir insanımız vardır. Bu vatan eşantiyon ürünü, teselli ikramiyesi, bağış, lütuf, ikram veya ihsan değildir" - "Tanklarıyla, toplarıyla, uçaklarıyla eğer tekrar üzerimize gelirlerse bir kez daha 15 Temmuz benzeri işgal ve ihanete kalkışırlarsa ant olsun ki bayrağı bedenimize kefen niyetine sarar, okunan selaları duya duya son kanımıza son canımıza kadar bu aziz vatanı yine korur yine namertlere dünyayı dar ederiz" - "Bölgesel ve küresel senaristler ayaklarını denk alsınlar, ayranımızı daha fazla kabartmasınlar, sırtımızda kurban kesmeye kalkmasınlar, sabrımızı yanlışa yormasınlar, sağduyumuzu ve vakarımızı ürkeklik sanmasınlar, sinir uçlarımıza ısrarla basmasınlar" - "İkazen ifade ediyorum, milli sınırlarımızın diğer yakasında kaos ve karmaşanın yayılmasına hizmet eden, bu maksatla aleni faaliyet gösteren malum ülke ve çevrelerin Türkiye'nin geri adım atmayacağını anlamaları hayırlarına olacaktır"

Haber 13-09-18 22:23

Büyük Zafer'in 96. yılı kutlanıyor

İstanbul Valisi Vasip Şahin: - "30 Ağustos 1922 esarete, zulüm ve işgale asla boyun eğmeyen Türk milletinin, 26 Ağustos 1071'den beri sahibi olduğu Anadolu topraklarına bir kez daha mührünü vurduğu benzersiz bir ölüm kalım savaşının, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde büyük bir zaferle taçlandırdığı tarihtir" - "Bu millet, bu devlet, harici düşmanları kadar dahili düşmanlarına da bu ülkenin bölünmez bir bütün olduğunu, bu birliği bozmaya teşebbüs eden en ufak bir tehdidi nasıl yerle yeksan edeceğini dün olduğu gibi bugün de göstermektedir" - "En güçlü silahlarla, ordularla başaramadıklarını, destekledikleri terör örgütleriyle, hain plan ve teşebbüslerle yapmaya çalışan emperyalist güçler çirkin emellerini gerçekleştiremeyince bu kez başka bir oyunla, ekonomik bir kuşatmayla ülkemizi tehdit etmektedir. Ancak Türkiye Cumhuriyeti güçlü ekonomik dinamikleriyle milli menfaatlerinden taviz vermeksizin ekonomik çıkarlarını, milli onurunu, haysiyet ve şahsiyetini hedef alan bu saldırıları da bertaraf etti, etmeye de devam edecektir"

Haber 30-08-18 22:04

Gayret müminlerden, zafer Allah'tandır

Türkiye genelindeki camilerde Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan "Gayret müminlerden, zafer Allah'tandır" başlıklı cuma hutbesi okundu - Cuma hutbesinden: - "Aziz milletimiz dün en ağır şartlara rağmen yedi düveli dize getirdiği gibi bugün de feraseti ve Allah'ın inayetiyle hainlere geçit vermeyecektir. Dün 15 Temmuz işgal girişimine göğsünü siper ettiği gibi bugün de ekonomik ve teknolojik her türlü saldırıya korkusuzca karşı koymasını bilecektir" - "Tarih şahittir ki Cenabıhak dinini ve vatanını muhafaza etmeyi en ulvi görev bilen aziz milletimizi yardımsız bırakmayacaktır. Her kim mazlumun, mağdurun, mültecinin ve muhacirin yanındaysa, Allah'ın rahmet ve inayeti de onun yanında olacaktır" - "Yegane emeli, mabedinin göğsüne namahrem eli değdirmemek olan bu aziz millet, haysiyet ve onuruna hiçbir zaman halel getirmemiştir. Tarih boyunca nice Ağustos ayına damgasını vuran Malazgirt, Otlukbeli, Çaldıran, Mercidabık, Mohaç, Sakarya ve Büyük Taarruz zaferleri buna şahittir"

Haber 24-08-18 13:38

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “türkiye’nin Bağımsızlığını, Ekonomik Çıkarlarını, Haysiyet Ve Şahsiyetini Hedef Alan Bu Atakların Farklı Biçimlerine De Hazır Olmalıyız.

IHAAW140334-SIY/13-08-2018 - Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Türkiye’nin bağımsızlığını, ekonomik çıkarlarını, haysiyet ve şahsiyetini hedef alan bu...

Yurthaber 13-08-18 14:03

Dış politikamız adalet, haysiyet ve hürriyet üzerine kuruludur

Cumhurbaşkanlığı Uluslararası İlişkiler Başkanı Ayşe Sözen Usluer: - "Bizim dış politikamız adalet, haysiyet ve hürriyet değerleri üzerinde kuruludur. Bütün dünyada adaletin insanlık onurunun ve herkesin özgürlüğünün temel alındığı değerler üzerine inşa edilmiş bir dış politikadır" - "Bunu tesis ve temin ederken bütün dünyada milletlerin, devletlerin ve toplumlarının eşit temsilini amaçlamaktayız"

Haber 01-07-18 12:41

Arif Sağ ve ekibi MESAM'dan ihraç edildi

Arif Sağ ve ekibi, Coşkun Sabah başkanlığındaki Geçici Yönetim Kurulu tarafından Haysiyet Kurulu'na sevk edilmişti. Başta Arif Sağ, Cahit Berkay, Ali Haydar Timisi, Metin Karataş ve Ali Rıza Binboğa olmak üzere otuza yakın MESAM üyesi bu sabah ihraç edildi

Magazin 30-05-18 15:05

CHP'li İlgezdi'den MESAM açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi: - "Atanan kayyumun, tek görevi kurumu seçime götürmek olmasına rağmen kurulları değiştirerek önceki yönetimi meslek birliklerinin yargı kurumu olan 'Haysiyet Kurulu'na sevk etmeleri kabul edilemez"

Haber 25-05-18 17:06

MHP’li Yalçın: Tahrik fırsatçıları, şeref ve haysiyet düşkünüdür

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “İstanbul’da sahnelenen çirkin tahriki fırsat bilerek her türlü edepsizliği sergileyenler, şeref ve haysiyet düşkünüdür.

Haber 07-05-18 14:10

DHA ANKARA - MHP’li Yalçın: İstanbul'da sahnelenen 'çirkin tahrik'i fırsat bilerek her türlü edepsizliği sergileyenler, şeref ve haysiyet düşkünüdür

MİLLİYETÇİ Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, "İstanbul’da sahnelenen çirkin tahriki fırsat bilerek her türlü edepsizliği sergileyenler, şeref ve haysiyet düşkünüdür.

Haber 07-05-18 14:05