Hayvan Haklari Federasyonu Haberleri

Boksta 2024 hedefi: Avrupa'nın zirvesi ve rekor sayıda olimpiyat madalyası

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, gelecek ay düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda zirveye çıkmak istediklerini daha sonra da Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda rekor sayıda madalya beklediklerini söyledi.

Yurthaber 2024-03-28 11:19:18

Beşiktaş'tan PFDK sevklerine sert tepki!

Beşiktaş Kulübü, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edilmesine tepki gösterdi.

Spor 2024-03-27 23:27:22

Antalya, spor turizminde tenis kortlarıyla öne çıkıyor

Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş, "Teniste Antalya ve buradaki hizmet, dünyada bilinir hale geldi. Antalya'ya yabancı sporcular, antrenör ekibi ve çoğu zaman da ailesi ve akrabalarıyla geliyor. Sporcular, ülkelerine dönünce de Antalya'yı tanıtıyor." dedi.

Yurthaber 2024-03-27 12:33:49

Rüdiger'den IŞİD ile adı geçen gazeteciye dava!

Real Madrid'in Alman milli oyuncusu Antonio Rüdiger ve Almanya Futbol Federasyonu (DFB), tecrübeli futbolcunun sosyal medyadan yaptığı ramazan ayı paylaşımını terör örgütü IŞİD ile ilişkilendiren Alman gazeteci Julian Reichelt hakkında suç duyurusunda bulundu.

Spor 2024-03-26 21:25:22

Diğer Haber Etiketleri

avrupa şampiyonası Belgrad Boks beşiktaş beşiktaş taraftarı da, paylaşım tff, yapılan açıklama PFDK türkiye tenis federasyonu antonio rüdiger kutlama real madrid rudiger işid Belçika petshop pet shop hayvan sosyal medya köy hayatı Çiftlik Kocaeli maçın oynanacak türkiye futbol federasyonu fenerbahçe galatasaray süper kupa a milli futbol takımı devam edecek hazırlık maçı maçı milli takım Mehmet Büyükekşi beşiktaş, kulübün tff tff yönetim kurulu Tahkim Kurulu son dakika karar Marmaris Muğla kedi antalya erden Gölbaşı aday aday kadro iyet yaşında Semih Kılıçsoy hakemler süper li Süper Lig süper lig hakemler Hakem anadolu kaplanı geyik Kutup ayısı leopar kurt timsah kırmızı et Bolu yangın Erzurum türkiye kayak federasyonu Masa Tenisi Nevşehir köpek evcil hayvan taciz Gaziantep ele gecesi Aleyna Tilki Okçuluk eros Adliye duruşma mahkeme ak parti Eskişehir Seçim 2024 Ramazan sıralaması sıralama sucuk reklam işkembe bakla faydaları nelerdir de voleybol federasyonu başkanı voleybol takımı Ali Koç Eda Erdem Heykel marius trabzonspor, hasan arat beşiktaş başkanı ankara üniversitesi veteriner fakültesi diyet Bilecik kedi mama kabı kedi kumu proplan proplan köpek maması proplan kısır kedi maması türkiye kupası final ziraat türkiye kupası final VAR Yozgat Bodrum ak sezon yayın ihalesi bein bein sport Tunceli Düzce 10 portekizli Suudi Arabistan Cristiano Ronaldo al nassr Mauro Icardi galatasaraylı icardi Tarım ve Orman Bakanlığı Hayvancılık yol haritası Antalyaspor

Çiftçiler Brüksel'i savaş alanına çevirdi! Polise gübre sıkıp sis bombaları attılar

Belçika'da çiftçiler, Avrupa Birliği’nin (AB) tarım politikalarına karşı bir kez daha traktörleriyle Avrupa Birliği'nin de başketi olan Brüksel'e gelerek AB binalarının bulunduğu caddeleri trafiğe kapattı. Sis bombaları atan çiftçilerin polise hayvan gübresi sıkıp yumurta fırlatmasıyla ortalık savaş alanına döndü.

Haber 26-03-24 19:15

Pet shopta yasaklanan hayvan satışı sosyal medyada patladı! Rakamlar dudak uçuklatıyor

Pet shoplarda kedi ve köpek satışı vitrinde yasaklandı, internet üzerinden yapılan satışlar ise arttı. Binlerce kişinin üye olduğu Telegram gruplarında, satışlar fotoğraflı ve videolu reklamlarla yapılıyor. Hayvan fiyatları belirtilmiyor ancak "görüşülür" diye not düşülüyor. Telefonla yapılan görüşmelerde ise hayvanların fiyatları ve cinsleri hakkında bilgi veriliyor. Bu satışlarda hayvanlar hakkında yeterli bilgi bulunmamasına tepki gösterilirken, fiyatlar ise dudak uçuklatıyor. İşte detaylar!

Haber 26-03-24 10:59

Köy hayatı tutkunu çift 2 koyunla başladı! Şimdi çiftlik sahibi oldular

Düzce'nin Konaklı köyünde yaşayan Figen ve Kadir Ayyıldız çifti, devlet desteğiyle aldıkları 2 koyunla başladıkları besicilikte büyüdüler. Aldıkları diğer desteklerle ahırlarını büyüten çift, 8 yılda hayvan sayısını 200'e çıkardı.

Haber 25-03-24 19:37

Dirft pilotları tozu dumana kattı

Kocaeli’de Türkiye’nin ilk Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) onaylı dirf pisti açılışı nefes kesen anlara sahne oldu.

Yurthaber 25-03-24 08:29

Fenerbahçe, Süper Kupa maçına çıkmak istemiyor iddiası!

Türkiye Futbol Federasyonu, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa finalinin tarihiyle ilgili resmi sitesinden açıklamada bulundu. Yapılan duyuruda, Süper Kupa finalinin daha önce belirlendiği gibi 7 Nisan Pazar günü saat 21.30'da Şanlıurfa'da oynanacağı ifade edildi. Bu açıklamanın ardından Fenerbahçe için flaş bir iddia ortaya atıldı.

Spor 24-03-24 14:54

Mehmet Büyükekşi, Macaristan maçını Orban, Ceferin ve Csany ile birlikte izledi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Macaristan ile oynanan hazırlık maçını Macaristan Başbakanı Viktor Orban, UEFA Başkanı Aleksander Ceferin ve Macaristan Futbol Federasyonu Başkanı Sandor Csanyi ile birlikte izledi.

Spor 23-03-24 16:25

TFF Tahkim Kurulu yapılan görüşme sonrası, müsabaka görevlilerine yönelik fiili saldırı için puan silme ve küme düşme cezalarını iptal etti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, müsabaka görevlilerine yönelik fiili saldırı için getirilen puan silme ve alt lige düşürme cezalarını iptal etti. İşte detaylar...

Spor 22-03-24 22:42

Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayaydın, Marmaris'te ziyaretlerde bulundu

Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, seçim çalışmaları kapsamında, Marmaris ilçesinde hayvan geçici rehabilitasyon merkezini ve otogarı ziyaret etti.

Yurthaber 22-03-24 13:41

Belediye başkan adayı masasındaki davetsiz misafiri görünce aklına bir projesi daha geldi

Antalya AK Parti Döşemealtı belediye başkan adayı Bekir Kıvrım mahallelilere projelerini anlatırken ilginç anlar yaşandı. Kıvrım konuştuğu sırada önce yanındaki sandalyeye, ardından masasına bir kedi çıktı. Bunun üzerine Kıvrım, hayvan mezarlığı vaadinden bahsetmeye başladı.

Haber 22-03-24 13:33

Fenerbahçe'nin 'Süper Kupa ertelensin' talebine Galatasaray'dan ret geldi! Top artık TFF'de...

Türkiye Futbol Federasyonu, Suudi Arabistan'da yaşanan kriz nedeniyle ertelenen Süper Kupa maçının 7 Nisan'da oynanacağını duyurmuştu. Yaşanan bu gelişmenin ardından Galatasaray'dan yeni cevap geldi.

Spor 22-03-24 11:53

Gölbaşı’nda canlı hayvan pazarı ve borsası kuruluyor

Gölbaşı Belediyesi’nin girişimleri sonucu canlı hayvan pazarı ve borsası için ruhsat alındı.

Yurthaber 22-03-24 10:12

Beşiktaş'tan A Milli Takım kadrosundan çıkarılan Semih Kılıçsoy için olay yaratacak açıklama!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Takım kadrosunda bulunan futbolcular Semih Kılıçsoy ve Ahmetcan Kaplan'ın, Ümit Milli Takım'ın aday kadrosuna alındığını duyurmuştu. Yaşanan bu gelişme sonrası Beşiktaş cephesinden konuyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.

Spor 21-03-24 18:46

Mehmet Büyükeşi'den Süper Kupa açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Spor 21-03-24 15:40

TFF Hakem Akademisi, Hakem Analiz Uygulaması’nı başlattı! Artık futbolcu gibi maçlara çalışacaklar...

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hakem Akademisi, hakemlerin oynanacak müsabakalara daha hazırlıklı ve donanımlı çıkmalarını sağlamak amacıyla Trendyol Süper Lig’de analiz uygulaması başlattı.

Spor 21-03-24 14:32

İstanbul'daki kaçak hayvan müzesi şaşkına çevirdi! Anadolu Kaplanı, çizgili geyik, kutup ayısı, timsah, leopar, siyah kurt...

İstanbul’da kaçak hayvan müzesi açtığı belirlenen iş insanı Ali Haydar Üstay’a ait 2 farklı adrese operasyon düzenlendi. Operasyonda, 405 ayrı hayvana ait tahnit ele geçirildi. Üstay'ın kaçak müzesinde ele geçirilen kutup ayısını avlamak için Kanada'da 2 ay kaldığı, çizgili geyik için 2 hafta ağaçta kaldığı öğrenildi. Öte yandan, Üstay'ın Türkiye'deki son Anadolu kaplanını da Hakkari'de vurup öldürdüğü, derisini de sergilediği iddia edildi. İşte detaylar...

Haber 19-03-24 14:59

Bakan Bolat'tan kırmızı et açıklaması: 'Orada küçük bir sıkıntı oldu'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kırmızı et fiyatlarındaki artışa ilişkin yaptığı açıklamasında, "Kesime daha az hayvan gönderilince orada bir küçük sıkıntı oldu" dedi.

Finans 18-03-24 14:38

Bolu'da çıkan yangında ev, ahır ve samanlık zarar gördü

Bolu'da çıkan yangında ev, ahır ve samanlıkta hasar oluştu, 2 büyükbaş hayvan telef oldu.

Yurthaber 15-03-24 14:41

Erzurum'da düzenlenen Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası sona erdi

Türkiye Kayak Federasyonu 2023-2024 faaliyet takviminde yer alan Kayaklı Koşu Türkiye Şampiyonası, Erzurum'da tamamlandı.

Yurthaber 15-03-24 14:36

ETTU Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları Nevşehir'de başladı

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) tarafından düzenlenen "Avrupa Masa Tenisi Birliği (ETTU) Türkiye Gençlik Serisi Açık Masa Tenisi Müsabakaları" Nevşehir'de başladı.

Yurthaber 15-03-24 14:12

Mama kabından şampuana evcil hayvan sahiplenmek isteyenlerin mutlaka edinmesi gereken ürünler

Evinizi neşelendirmek ve bir canı korumaya alabilmek için kedi veya köpek sahiplenmek istiyorsanız onların konforunu ve sağlığını da detaylı olarak düşünmeniz gerekir. Evcil hayvanınızın tüm ihtiyaçlarından oluşan alışveriş listesi hazırlayarak işe başlayabilirsiniz. Peki bu listede hangi ürünler mi olmalı? Eğer yardıma ihtiyacınız varsa sizin için hazırladığımız seçkiye göz atabilirsiniz.

Haber 14-03-24 17:00

Gaziantep'teki iğrenç olay ABD'den gelen raporla ortaya çıktı! 10 yaşındaki kız kardeşini taciz ettiği videoları sosyal medyada paylaştı

Gaziantep'te Mehmet T. (21), 10 yaşındaki kız kardeşini taciz edip, videoları sosyal medyada paylaştı. Mide bulandıran olay, ABD'den gelen raporla ortaya çıktı. Mehmet T.'nin videoyu sahte sosyal medya hesabından 'aşkım' yazarak paylaştığı tespit edildi. Ayrıca videoda mağdurun şüpheliyi engellemeye çalıştığı ancak şüphelinin eylemine devam ettiği görüldü. Sanığın telefon incelemesinde ise çok sayıda müstehcen içerikli çocuk ve hayvan videolarına da rastlandı. İşte detaylar...

Haber 14-03-24 12:59

Eros'un katili İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu! Aleyna Tilki tepki gösterdi: Büyük bir vicdansızlıktır...

Başakşehir'de yılbaşı gecesi Eros isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan'a iyi hal indirim uygulanarak "Kasten hayvan öldürme" suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Konuyla ilgili paylaşım yapan Aleyna Tilki isyan etti. Tilki, "Bu sonuç çok büyük bir vicdansızlıktır" ifadelerini kullandı.

Magazin 13-03-24 18:00

Okçulukta 18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası, Antalya'da başladı

Türkiye Okçuluk Federasyonu tarafından Antalya'da düzenlenen 18 Mart Şehitleri Türkiye Kupası mücadeleleri başladı.

Yurthaber 13-03-24 15:24

Canice öldürülen kedi Eros'un duruşmasına hayvanseverlerden akın! İbrahim Keloğlan'ın cezası belli oldu: 'İyi' hal indirimi' uygulandı

Başakşehir'de İbrahim Keloğlan, yılbaşı gecesi kedi Eros'u asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek vahşice öldürmüştü. Keloğlan'a verilen 1 yıl 3 ay hapis cezasının üst mahkemece bozulmasının ardından yeniden yargılama bugün başladı. Duruşma için hayvanseverler adliyeye akın ederken, koridorda izdiham oluştu. Keloğlan'a iyi hal indirimi uygulanarak 'kasten hayvan öldürme' suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Serbest bırakılan Keloğlan'a yurt dışı yasağı adli kontrol tedbiri kararı uygulandı.

Haber 13-03-24 14:31

Hayvan bakımevi ve 'pati kulübü' vaat etmişti! AK Parti'nin Eskişehir adayı Nebi Hatipoğlu'nun av görüntüleri ortaya çıktı

İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçen ve ardından AK Parti'den Eskişehir adayı olarak gösterilen Nebi Hatipoğlu'nun geyik ve yaban domuzu avladığı görüntüler ortaya çıktı. Hatipoğlu'nun öldürdüğü geyik ve yaban domuzunun yanında fotoğraf çektirdiği görüldü.

Haber 12-03-24 07:45

Yerel zincir marketlerden ramazan ayı boyunca fiyat sabitleme ve indirim kararı

Türkiye Perakendeciler Federasyonu (TPF) Başkanı Ömer Düzgün, ramazan ayı boyunca yüzlerce üründe fiyat sabitleme ve indirim kampanyası başlattıklarını bildirdi.

Yurthaber 11-03-24 14:46

Dünya Kulüpler Sıralaması güncellendi! İlk 30'da bulunan 2 Türk takımı, diğer takımlarımıza adeta fark attı...

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS), her sene yaptığı kulüpler dünya sıralamasını güncelledi. 1 yıllık verilerden yola çıkılarak hazırlanan listede ilk 30'da 2 Türk takımı yer aldı.

Spor 11-03-24 14:42

İsyan ettiren reklam: 5 kilo sucuk 750 lira! 'Bu fiyata işkembe bile yok'

İnternette 5 kilosu 750 liraya satılan sucuk reklamı isyan ettirdi. Türkiye Kasaplar Federasyonu Başkanı Osman Yardımcı, reklama tepki gösterdi. Yardımcı, "5 kilogram sucuğun 750 lira olması demek, kilosu 150 lira demek. 150 liraya işkembe yok. İnternet sahtekarlığı bu" dedi. İşte detaylar...

Haber 10-03-24 11:25

Baklanın faydaları nelerdir? Bakla hangi hastalığa iyi gelir?

Besleyici nitelik taşıyan ve sağlık açısından önemli yararları olan birçok farklı baklagil çeşidi vardır. Bakla da bu baklagiller sınıfı içerisinde yer alan tek senelik bir bitki olarak karşımıza çıkmaktadır. Bilimsel ismi Vicia faba olan bakladan yaygın olarak yem bitkisi, hayvan yemi ve gıda tarımı yapılmaktadır. Lezzetli bir baklagil çeşidi olan baklanın sağlık alanında da çeşitli faydaları mevcuttur. Peki, baklanın faydaları nelerdir ve hangi hastalığa iyi gelir?

Haber 09-03-24 19:02

Ali Koç şaşırdı kaldı! TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ: 'Eda Erdem adam gibi adamdır'

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Fenerbahçeli mili voleybolcu Eda Erdem'in heykelinin açılışında söylediği sözlerle gündeme oturdu. Üstündağ'ın sözleri karşısında Eda Erdem tebessüm ederken, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un şaşkınlığı kameralara yansıdı. İşte o görüntüler...

Spor 08-03-24 13:22

Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, PFDK'ye sevk edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Trendyol Süper Lig'den 11 kulüp ile Beşiktaş Kulübü Başkanı Hasan Arat'ı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti. Arat'ın da hakem ve diğer müsabaka görevlileri hakkındaki açıklamaları nedeniyle PFDK'ye sevk edildiği aktarıldı.

Spor 05-03-24 22:56

Evcil hayvanlar için ilk beslenme danışmanlığı birimi Ankara Üniversitesinde kuruldu

Ankara Üniversitesi (AÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinde evcil hayvanlara yönelik beslenme danışmanlık hizmeti sunacak Veteriner Beslenme ve Diyetetik Birimi kuruldu.

Yurthaber 04-03-24 11:15

“Bizim Kızlar” coşkulu sevinç gösterileriyle karşılandı

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Lig’inde Bozüyük’ü başarıyla temsil ederek 1. lige çıkan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Voleybol Takımı, 1. lige yükselme maçlarının ardından şampiyonluk kupasını alarak döndüğü Bozüyük’te büyük bir coşkuyla karşılandı.

Yurthaber 04-03-24 10:28

Evcil hayvan sahiplerinin Almakla ne iyi ettim! dediği ürünler listesi

Her evcil hayvan sahibi, sevgili dostlarının hayatlarına kattığı değeri ve mutluluğu bilir. Peki birlikte geçirdiğiniz zamanlarda, onların hayatını daha da güzelleştirecek ürünlerden haberdar mısınız? Mama, oyuncak, yaşam alanı ve daha pek çok kategoride evcil dostlarımız için geliştirilmiş ürünler mevcut. Minik dostlarınızın ihtiyaçlarına uygun ürünleri bulmak için hazırladığımız içeriğimize göz atarak birlikte geçireceğiniz anları daha da özel kılabilirsiniz.

Haber 01-03-24 19:36

TFF resmen duyurdu! VAR Support uygulamasına başlanıyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trendyol Süper Lig’de 28. haftadan itibaren ve Turkcell Süper Kupa ile Ziraat Türkiye Kupası finallerinde gelecek sezona hazırlık kapsamında VAR Support uygulamasına geçileceğini açıkladı. Buna göre VAR hakeminin yanında ikinci bir VAR hakemi, VAR Support / VAR Destekleyicisi sistemini kullanılacak.

Spor 01-03-24 17:06

Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde şap karantinası!

Yozgat’ın Kadışehri ilçesinde şap hastalığı nedeniyle oluşan hayvan ölümleri sonucu bazı mahalle ve köylerde karantina kararı alındı.

Yurthaber 01-03-24 14:18

Bodrum'da hayvan katliamı! Mahkemede akılalmaz savunma: 'Kendilerini MİT'çi olarak tanıtanların dediklerini yaptım'

Muğla Bodrum'da 4 köpek ile 3 kedi zehirlenerek öldü. Jandarma ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda hayvanları zehirleyen İbrahim Özlem tespit edilip yakalandı. Özlem çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Özlem mahkemedeki savunmasında "Kendilerini MİT'çi olarak tanıtanların dediklerini yaptım, sen bizden misin yoksa jandarmadan mı diye beni denemek istediler" dedi.

Haber 29-02-24 19:47

SON DAKİKA: Bugün açıklanması beklenen yayın ihalesi tarafların anlaşamaması nedeniyle iptal edildi! TFF resmen açıkladı

Son dakika... Süper Lig'de yeni dönemde yayıncı kuruluşun kim olacağı belirsizliğini korurken çok sürpriz bir gelişme yaşandı. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada Türkiye Futbol Federasyonu, gelecek 3 sezonu kapsayan Süper Lig ve 1. Lig yayın hakları ihalesinin iptal edildiği açıklandı.

Spor 29-02-24 17:05

Karlı dağları aşarak göç yoluna koyulan yaban keçileri belgesel tadında görüntü oluşturdu

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) başarılı operasyonlarıyla terörden temizlenen 3 bin 300 rakımlı Munzur Dağları’nda yabani hayvan popülasyonu arttı.

Yurthaber 29-02-24 10:28

Kayıp kedi mikroçip sayesinde bulundu

Düzce’nin Cumayeri ilçesinde yaşayan "Sufle" ismindeki kedi kaybolduktan 2 gün sonra Düzce Merkez’de hayvan sever tarafından bulundu. Bulunan kedinin sahibine mikroçip sayesinde ulaşıldı.

Yurthaber 28-02-24 11:04

Süper Lig'de 27. haftanın VAR kayıtları açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçındaki tartışmaları pozisyonların detayları ortaya çıktı...

Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig'de sezonun 27. haftasına ait VAR kayıtlarını paylaştı. Bu hafta oynanan Fenerbahçe ve Galatasaray maçındaki tartışmalı pozisyonların da yer aldığı video kısa süre içinde sosyal medyada gündem oldu.

Spor 27-02-24 19:32

Cristiano Ronaldo'nun olay hareketi sonrası Suudi Arabistan Federasyonu soruşturma başlatıyor

Son oynanan Al-Shabab karşılaşmasında Ronaldo, “Messi” tezahüratı yapan taraftarlara ilginç bir harekette bulunmuştu. Suudi Arabistan'dan gelen habere göre Portekizli oyuncuya soruşturma açıldı.

Spor 26-02-24 18:36

Tahkim Kurulu'ndan Mauro Icardi kararı!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu, Galatasaray'ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi'ye verilen 1 maç men cezasını onadı.

Spor 26-02-24 17:35

SON DAKİKA | Galatasaray'a büyük şok! Mauro Icardi'nin cezası belli oldu

Son dakika haberi: Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'ye bir maç ceza verdi. Yıldız golcü, bu akşam oynanacak Antalyaspor müsabakasında cezasını çekecek ve sahada yer alamayacak. Öte yandan Galatasaray, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Mauro Icardi'ye verdiği bir maçlık ceza için Tahkim Kurulu'na itirazda bulunacak.

Spor 26-02-24 12:44

Hayvancılıkta 5 yıllık yol haritası yarın açıklanacak

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından sektör paydaşları ve uzmanların görüşleri alınarak hazırlanan 5 yıllık programda, hayvansal üretim planlaması, hayvan hastalıklarıyla mücadelede yeni tedbirler ve Islah Eylem Planı konularında atılacak adımlar yer alıyor.

Finans 25-02-24 11:32