Hayvanlara Siddet Haberleri

Evcil hayvanlar için ilk beslenme danışmanlığı birimi Ankara Üniversitesinde kuruldu

Ankara Üniversitesi (AÜ) Veteriner Fakültesi Hayvan Hastanesinde evcil hayvanlara yönelik beslenme danışmanlık hizmeti sunacak Veteriner Beslenme ve Diyetetik Birimi kuruldu.

Yurthaber 2024-03-04 11:15:04

Zorlu kış şartlarında hayvanlara kucak açtı

Kış mevsiminin en sert geçtiği Ağrı’da, bir mimar her gün aldığı bayat ekmekler ve artık yemekleri çöpe atmayarak sokak hayvanlarını doyuruyor.

Yurthaber 2024-02-14 13:07:37

Battalgazi’de sokak hayvanlara yem bırakıldı

Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, soğuk kış aylarında sokak hayvanlarının aç kalmamaları için ilçenin çeşitli noktalarına kuru mama bıraktı.

Yurthaber 2024-01-30 13:42:03

Sadist kardeşlerden korkunç istismar! Hayvanlara işkence yaparken videoya çektiler... Bu görüntüler sonsuza kadar benimle kalacak

Kristen ve Todd Cooper isimli iki kardeş hayvanlara işkence ederken çekilen videolarının ortaya çıkmasından sonra tutuklandı. Kardeşlerin cep telefonundan çıkan görüntülerde geyik ile tavşanlara işkence ederek onları sakatladıkları, cinsel istismara maruz bıraktıkları ve onları parçaladıkları anlar yer aldı. Bir veteriner, bunun 24 yıllık kariyerinde gördüğü en kötü hayvan istismarı vakası olduğunu söyledi.

Trend 2024-01-25 14:28:13

Sivas'ta nesli tehlike altındaki hayvanlara ait 11 kafatası ele geçirildi

Sivas'ta nesli tehlike altındaki karaca ve çengel boynuzlu dağ keçisine ait 11 kafatası ele geçirildi.

Yurthaber 16-11-23 13:32

Hayvanlara işkence yapan bir grubun üyesiydi! Maymunlara işkence videolarından para kazandı... Savunması herkesi şaşkına çevirdi

Amerika Birleşik Devletleri'nin Florida eyaletinde yaşayan 35 yaşındaki Nicole Devilbiss isimli bir kadın hayvanlara işkence görüntülerden oluşan videolara hazırlamak ve bu videolar üzerinden para kazanmak suçuyla gözaltına alındı. Başlangıçta videoların gösterdiği gruba hayvanlara yardım etmek için girmek istediğini söyleyen Devilbiss, "İşkence görüntülerinin beni rahatlattığını fark ettim" dedi.

Trend 02-11-23 13:17

Bitlis’te hayvanlara şap aşısı yapıldı

Bitlis İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından hayvanlara şap aşısı yaptırıldı.

Yurthaber 06-10-23 08:10

Isparta'da kurt saldırılarına karşı 100'e yakın noktaya fotokapan yerleştirildi

Isparta'da, kurtların küçükbaş hayvanlara saldırısının önüne geçmek için kent geneline yaklaşık 100 fotokapan yerleştirildi.

Yurthaber 03-10-23 07:45

Böyle protesto görülmedi! Kaşmir için işkence gören keçileri canlandırdı... Çığlık sesleri sokağı inletti

Amerika Birleşik Devletleri menşeili hayvan haklarını savunan Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler (PETA) Derneği tarafından gerçekleştirilen protesto gündem yarattı. İlginç protestoda kaşmir için tüyleri alınan keçilerin işkencelerine dikkat çekmek istenildi. Bir masanın üzerine elleri ve ayakları bağlanmış halde yarı çıplak uzanan kadının üzerindeki tüyler bir adam tarafından kopartılırken kadının ise çığlıkları sokağı inletti.

Trend 19-09-23 10:03

Baskın yapılan evden cephanelik çıktı

Kahramanmaraş İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince bir adrese düzenlenen operasyonda çok sayıda silah ve bazı hayvanlara ait tahnitler ele geçirildi.

Haber 17-09-23 14:59

Denizli'de Pati Festivali yapıldı

Denizli'de Pamukkale Belediyesi tarafından sahipsiz hayvanlara dikkati çekmek için "Pati Festivali" düzenlendi.

Yurthaber 11-09-23 07:24

Hakkarili Özbiçen, köy işlerinde çalışırken derslerini de ihmal etmeyerek tıp fakültesini kazandı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde ailesine yardımcı olmak için ot biçip bağ yapan, hayvanlara bakan Mehmet Zekeriya Özbiçen, bir taraftan da azimle ders çalışarak hayalini kurduğu tıp fakültesini kazandı.

Yurthaber 29-08-23 11:08

Gönüllüler depremin vurduğu Hatay'daki sahipsiz hayvanlara desteğini sürdürüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'daki sahipsiz hayvanların yardımına koşan Düzce Hayvanları Koruma Derneği (Bipativer) üyeleri, "can dostlara" destek vermeye devam ediyor.

Yurthaber 21-08-23 11:57

Kedisi ölünce kliniği bastı, veterinere kabusu yaşattı! O anlar kamerada

Ankara'da A.K. adlı kadın, enfeksiyon tedavisi gören kedisi ölünce 4 arkadaşı ile kliniği bastı. Veteriner hekim Ceren Eroğlu'nu tokatlayarak darbeden A.K., daha sonra da klinikteki eşyaları dağıttı. Olay, güvenlik kamerasına yansırken, A.K., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Veteriner hekim Ceren Eroğlu, "İnsanlar sokakta ellerini kollarını sallayıp birilerini dövmemeliler. Biz hayvanlara bu kadar iyi davranırken üzerine şiddet görmek hiç kabul edilir bir şey değil" dedi. İşte detaylar...

Haber 03-08-23 12:30

Kayseri'de devrilen kamyonetteki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde büyükbaş hayvanlara çarpan kamyonetin devrilmesi sonucu sürücü hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Yurthaber 19-07-23 09:35

İstanbul’da hayvana şiddet kamerada! Güvercini fırlatıp tekmeledi

İstanbul Kağıthane’de boş bir araziye kurduğu kulübeye güvercinleri kapatan bir şahıs, kulübeye girmek istemeyen güvercinleri önce fırlattı ardından tekmeledi. Hayvanlara yapılan kötü muamele vatandaş kameralarına yansıdı.

Haber 17-07-23 15:43

Dereyi didik didik aradılar, ağaçları kontrol ettiler: Ordu'da sel sırasında kaybolan kadından haber alınamıyor! Başörtüsü bulundu

Hafta sonundan itibaren etkisini artıran sağanak yağış Karadeniz'de felakete neden oldu. Ordu'yu da sel teslim aldı. Dün sel sırasında hayvanlara yaprak kesmek için bahçeye giden Naciye Yılmaz (64) kaybolmuş, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Fatsa'da 1 kişinin kaybolduğu bilgisini paylaşmıştı. Dereye düştüğü tahmin edilen Yılmaz'ın başörtüsü bulundu. Dün akşam ara verilen arama çalışmaları bu sabah yeniden başladı. Yılmaz'ın oğlu Metin Yılmaz "Umutlu bekleyişimiz sürüyor" dedi.

Haber 11-07-23 11:18

Afyonkarahisar'da otomobil şarampole yuvarlandı! AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ve oğlu yaralandı

Afyonkarahisar'da meydana gelen kazada bir TIR'dan yola dağılan büyükbaş hayvanlara çarpan otomobil, şarampole yuvarlandı. Olayda, araç içinde bulunan AK Parti Manisa Milletvekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ve Muhammet Talha Yenişehirlioğlu hafif bir şekilde yaralandı. Yaralılar üniversite hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haber 09-06-23 06:42

Beyşehir Belediyesinden, hayvan barınağında köpeklere kötü muamele edildiği iddialarına ilişkin açıklama:

Beyşehir Belediyesi, bazı sosyal medya hesaplarında yer alan, "Beyşehir Belediyesi hayvan barınağında hayvanlara kötü muamele edildiği" iddialarını yalanladı.

Yurthaber 04-04-23 13:44

Erzincan’da şap hastalığıyla mücadele sürüyor

Türkiye’de hayvanlarda ilk defa görülen SAT-2 serotipi hastalığının ardından 81 ilde tüm hayvan pazarları kapatılarak, tüm büyükbaş hayvanlara aşılama çalışması başlatılmıştı.

Yurthaber 03-04-23 11:49

Hayvanlara işkence ettiğini fark ettiler! Bedelini ağır ödedi... Hayvan dışkısı yemeye zorlandı

Çin’de hayvanlara işkence ederek öldüren ve ölümlerinin sonrasında dahi hayvanların üzerindeki işkencelerini sürdüren ismi Lee olarak açıklanan bir adamın cezasını bir grup hayvansever verdi. Hayvanlara canlı ve cansızken işkence ettiği videoları sosyal medyadan paylaşan adamın peşine düşen bir grup hayvansever yakaladıkları şahsı önce dövüp ardından zorla dışkı yedirdiler. O anları da sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmediler.

Trend 14-03-23 08:57

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak isyan etti! Otobüste kadının arkasından dokunan...

Türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sosyal medyada patladı. Hayvanlara yapılan işkencelere ve tepkilere kızan Çıtak "Avrupa'ya asla erişemeyeceğiz" diyerek "Hangi insana güveniyorsun da hayvana güvenmiyorsun?" diyerek isyan etti.

Magazin 09-03-23 15:50

Jandarma ekiplerince deprem bölgesindeki hayvanlara mama desteği

6 Şubat'ta meydana gelen depremlerin ardından Sinop'tan bölgeye giden jandarma ekipleri, buradaki sahipsiz hayvanlara mama desteğinde bulundu.

Yurthaber 06-03-23 15:32

Çadır kent evcil hayvanlara da yuva oldu

Adıyaman merkezde kurulan çadır kentin bazı sakinleri, depremde kurtardıkları kedi ve kuş gibi evcil hayvanlarına da çadır kentte bakıyor.

Yurthaber 27-02-23 13:49

Galeria sitesinde mahsur kalan hayvanlara ilişkin açıklama

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, depremde ağır hasar gören Galeria binasında mahsur kaldığı iddia edilen evcil hayvanlar için dün kurtarma çalışması yaptı.

Yurthaber 22-02-23 14:33

Depremden önce kedilerinin uyandırdığı hemşire, sahipsiz kalan hayvanlara can borcunu ödüyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Malatya'da yaşayan hayvansever hemşire Zeliha Babayiğit, sahipsiz ve evsiz kalan kuşların bakımını üstlendi.

Yurthaber 21-02-23 12:09

Evcil hayvanı olanlar dikkat! Çip uygulamasında ilk cezalar kesildi

Evcil hayvanlara çip uygulamasında sürenin dolmasıyla birlikte ocak ayında çip taktırmayanlara ilk cezalar uygulandı. Ankara Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Genel Sekreteri İsa Yıldırım, "Cezaların hepsi yurt dışına çıkış veya şehirlerarası yolculuk sırasında belge istenilmesi zorunlu olduğu için uygulandı. Onun dışında bu tür hayvanların tespiti açıkçası çok zor" dedi.

Finans 02-02-23 14:00

Koyun sürüsü yolun karşısına geçerken facia yaşanmıştı! Çoban hakkında yeni karar 'Ölümlerle bağlantılı...'

Elazığ'da 2015 yılında yaşanan ve 2 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili yeni bir gelişme oldu. Gece vakti bir çoban koyun sürüsünü yolun karşısına geçirmek istemiş, o sırada bir sürücü küçükbaş hayvanların bazılarına çarpıp ölümlerine neden olmuş, sonrasında araçtan inen sürücüyle yolculara ve ölü hayvanlara çarpmamak için bir başka sürücü daha manevra yapmış ve kaza gerçekleşmişti. Yargıtay, çobanın ölümlerden sorumlu tutulması gerektiğine hükmetti ve beraat kararını bozdu.

Haber 01-02-23 11:52

Boş arazide bulunan deri, sakatat ve kanlı brandalar jandarmayı harekete geçirdi! Hayvanlar parçalamış

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, sulama kanalı kıyısı ve tarım arazisinde en az 4 tane olmak üzere kesilmiş büyükbaş hayvanlara ait deri ve sakatatlar bulundu. Olay yerine gelen jandarma, Tarım İlçe Müdürlüğü ve zabıta ekipleri, gerekli incelemeleri yaptıktan sonra tutanak hazırlayarak deri ve sakatatları imha etti. Hayvanların parçaladığı deri ve sakatatların, hırsızlar tarafından çalınan ya da kaçak şekilde kesimi yapılan hayvanlara ait olma ihtimali üzerinde duruluyor. İşte olayın detayları...

Haber 05-01-23 17:00

Ceza yememek için akın ettiler! Kuyruk gece daha da arttı

1 Ocak 2023 ile beraber birçok yenilik hayata geçecek. Bunlardan biri de evcil hayvanlara çip takma zorunluluğu... Yasal süre 31 Aralık 2022'de bitiyor. Ceza yemek istemeyen evcil hayvan sahipleri ise akşam saatlerinde veterinerlere koştu.

Haber 30-12-22 22:53

Sayılı gün kaldı! Kedisini, köpeğini getiren mikroçip sırasına girdi

Tarım ve Orman Bakanlığı'nın Köpek ve Gelinciklerin Kimliklendirilmesi ve Kayıt Altına Alınmasına Dair Yönetmelik çerçevesinde evcil hayvanlara mikroçip takma zorunluluğu süresi, 31 Aralık 2022 tarihinde bitecek. Bu tarihe kadar hayvanlarına çip taktırmayanlara 5199 sayılı kanun çerçevesinde 3 bin 642 lira para cezası uygulanacak. Evcil hayvanların kimliklendirilmesi sürerken hayvan sahipleri de tarım müdürlüğü önünde yoğunluk oluşturdu.

Haber 28-12-22 10:11

Evcil hayvanlara çip taktırma süresi uzatılacak mı? Evcil hayvanı olanlar dikkat: 31 Aralık 2022 son gün!

Evcil hayvanlara çip taktırma süresi Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Aralık 2022 Cumartesi günü sona erecek. Yeni yıl yaklaşırken konuya dair çekinceleri olan kişiler internette araştırma yapmaya başladı. Peki, evcil hayvanlara çip taktırma süresi uzatılacak mı? Sahipli ev hayvanlarının kimliklendirme ve kayıt işlemleri için son gün ne? İşte detaylar...

Haber 27-12-22 14:07

Bayburt'taki rehabilitasyon merkezi can dostlara şifa dağıtıyor

Bayburt Belediyesi Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, hasta ve yaralı hayvanlara şifa dağıtıyor.

Yurthaber 21-12-22 14:31

Trakya'da evcil hayvanların kayıt altına alınması uygulaması sürüyor

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da evcil hayvanların kayıt altına alınması ve kimliklendirilmesi kapsamında bu hayvanlara mikroçip takma işlemi sürüyor.

Yurthaber 14-12-22 10:13

İhbar sonrası karşılaştıkları manzara tüyler ürpertti: Hepsi ölü ve çürümüş halde bulundu! Marmaris'te gizemli olay

Muğla'nın Marmaris ilçesinde polisler korkunç ihbarı alınca harekete geçti. Olay yerine giden polislerin karşılaştıkları manzara korkunçtu. H. A.'nın evinde onlarca çürümüş hayvan ölüsü bulundu. Gizemli olayın ardından H. A. gözaltına alınırken akıllara son zamanlarda hayvanlara uygulanan işkence görüntüleri geldi.

Haber 11-12-22 10:25

Kars'ta sahipsiz hayvanlar kuduza karşı aşılanıyor

Kars'ın Kağızman ilçesinde kuduz nedeniyle bir köyün karantinaya alınmasının ardından il genelinde sahipsiz hayvanlara karşı aşılama çalışması yürütülüyor.

Yurthaber 30-11-22 13:46

Hayvanlara yapılan isyan ettirdi! Kiminin kuyruğu kesildi, kiminin karnı parçalandı: Ruh hastaları yetişiyor

Gümüşhane’de kuyrukları ve ayakları kesildiği iddia edilen kediler vatandaşların tepkisine neden oldu. Hayvanların bacaklarının ve kuyruklarının büyü için kesildiği ve mahallede satanist bir grubun olduğu öne sürüldü. Bursa'da da benzer bir vahşet olayı yaşandı. 'Zeytin' isimli yavru kedi patileri kesilmiş ve karnı parçalanmış halde bulundu. Kedinin sahibi Filiz Akın Karabulut, "Çok zalimce. Bunu bir hayvana yapan; yarın herkese, her şeyi yapar. Geleceğin ruh hastaları yetişiyor" dedi.

Haber 29-11-22 09:12

SON DAKİKA | Hayvanlara şiddet bitmiyor! Konya'dan sonra bu kez Mardin: Boğayı balyozla başına vurarak öldürdü

Son dakika haberi: Hayvanlara yönelik şiddetin adresi bu kez Mardin oldu. Konya'da barınaktaki köpeğe yapılan kürekli vahşetin ardından bu kez de Mardin'den gelen görüntüler gündem yarattı. Kızıltepe ilçesinde yaşayan M.Y.; gözlerini bağladığı boğanın başına defalarca balyozla vurup, öldürdü. Görüntülerin ortaya çıkmasıyla ekipler harekete geçerken, M.Y. ile 3 şüpheli gözaltına alındı.

Haber 28-11-22 13:03

Böyle anne olmaz olsun! 5 yaşındaki kız çocuğunu aç bırakıp, işkence yaptı; eve gelen baba şoke oldu

Son dakika: Türkiye Konya'daki barınakta hayvanlara yönelik şiddeti konuşurken Gaziantep'ten gelen korkunç haberle sarsıldı. Şehitkamil ilçesinde yaşayan anne F.Y. 5 yaşındaki kız çocuğunu işkence yapıp darp etti. Baba Cihan Y.'nin ihbarı üzerine eve gelen sağlık ekipleri küçük kızın günlerdir aç olduğunu tespit etti. Küçük kızın durumunun kötü olduğu belirtilirken baba Cihan Y.'nin birkaç gündür evde olmadığı, geldiğinde ise korkunç manzarayla karşılaştığı öğrenildi. Anne F.Y. gözaltına alındı.

Haber 27-11-22 14:58

Wednesday'in yıldızı Jenna Ortega çocukken küçük hayvanlara otopsi yaptığını anlattı

Wednesday yıldızı Jenna Ortega, çocukken "küçük" ölü hayvanlara otopsi yaptığını anlattı. Ortega, Tim Burton'ın Netflix dizisi Wednesday'de Christina Ricci'nin meşhur ettiği gotik genç kız karakteriyle ilk çıkışını yaptı.

Magazin 26-11-22 14:47

Koronavirüsten daha ölümcül! 'Deve gribi' alarmı: İnsandan insana bulaşıyor, Dünya Kupası'ndan yayılabilir

Dünya, koronavirüsle mücadelesini sürdürürken şimdi de yeni bir pandemi tehlikesinden korkuyor. 2022 FIFA Dünya Kupası'nın düzenlendiği Katar'da son 10 yılda onlarca insan, Orta Doğu Solunum Sendromu'na (MERS) yakalandı. İnsandan insana yayılan virüsün, Katar'a giden çok sayıda taraftar nedeniyle yayılmasından endişe ediliyor. Develerin hastalığın doğal kaynağı olduğu düşünülürken, turistlere memeli hayvanlara dokunulmaması çağrısı yapıldı.

Haber 25-11-22 14:57

Sevgilisini öldürüp parçalara ayırdı! Bir kısmını hayvanlara yem etti

Hindistan'da yaşanan bir kadın cinayetine ilişkin detaylar tüyler ürpertti. Shraddha Vikas Walkar isimli genç kadının ortadan kaybolmasının ardından erkek arkadaşı Aftab Amin Poonawalla cinayet suçundan tutuklandı. Poonawalla'nın kız arkadaşını öldürüp 35 parçaya ayırdıktan sonra cesedin bazı kısımlarını buzdolabında sakladığı, bazı kısımlarını ise vahşi hayvanların yemesi için şehrin dört bir yanına dağıttığı ortaya çıktı.

Trend 16-11-22 09:40

Diyarbakır’daki hayvan hastanesi, bölgede yabani ve evcil hayvanlara sağlık üssü oldu

Diyarbakır’da, Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi bünyesinde kurulan hayvan hastanesi, tıbbi imkanları ve başarılı akademik kadrosuyla kent ve çevre illerden getirilen binlerce hayvanın sağlığına kavuşmasına imkan tanıyarak bölgede sağlık üssü görevini üstleniyor.

Yurthaber 08-11-22 08:58

Şehrin göbeğinde, kanlar içinde, çırılçıplak... Vegan aktivistlerden çok konuşulan protesto!

Dünyanın en büyük hayvan hakları gruplarından biri olan PETA (Hayvanlara Etik Muamele İçin Mücadele Edenler) protestocuları, 1 Kasım Dünya Vegan günü kapsamında düzenledikleri protesto ile gündem oldu. İnsanları hayvansal ürün tüketiminden vazgeçmeye çağırdıkları tuhaf gösteride, Lonra'nın göbeğinde çırılçıplak soyunup etiketli paketlerin içine uzanan protestocular büyük dikkat çekti.

Trend 02-11-22 08:15

Elektronik malzemeleri kullanarak yaptığı tabloları görenler hayran kalıyor

Ressam Sare Ertaş Kural, bilinçsizce doğaya bırakılan atık ve elektronik malzemelerin, çevreye ve hayvanlara verdiği zararı sanatını kullanarak anlatmaya çalışıyor. Kablo, ekran kartları ve pil gibi elektronik malzemeleri kullanarak tablolar yapan Kural, yeteneğiyle büyülüyor.

Haber 24-10-22 17:31

Takas edilen esirlerden biriydi! 6 ay boyunca çektikleri işkenceyi anlattı: ''Hayvanlara bile böyle davranmazlar''

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş hala devam ederken, geçtiğimiz hafta iki ülke arasında bir esir takası gerçekleşti. Rus esaretinden kurtulan kadınlardan biri olan 26 yaşındaki Hanna O., 6 ay boyunca maruz kaldıkları işkenceyi ve çektikleri çileyi anlattı.

Trend 24-10-22 16:11

Patlamada hayatını kaybeden madenci emekli olup köyüne yerleşmek istiyormuş

Amasra'da maden ocağındaki patlamada hayatını kaybeden 42 yaşındaki Yusuf Özerkan'ın kardeşi Mustafa Özerkan: - "Emekli olunca hayvanlara bakacaktı, köyde duracaktı. Emekli olacağı için seviniyordu. 'Emekliliğim gelsin bir gün çalışmam' diyordu"

Yurthaber 20-10-22 11:07

Manda sütü, kadın çiftçinin elinde Afyon kaymağına dönüşüyor

Afyonkarahisar'da aldığı devlet desteğiyle manda sayısını artırarak besihanenin yanına mandıra kuran 53 yaşındaki Necla Eşmen, manda sütünden elde ettiği kaymak ve yoğurdun satışını yapıyor - Ailesinin desteğiyle işini daha da büyütmek isteyen Eşmen: - "Oğlum hayvanlara yemini, samanını veriyor. Ben de sağım yapıyorum. O olmadığı zaman onları da ben yapıyorum"

Yurthaber 14-10-22 13:56

Seçtiğin hayvan ilişki tarzını söylüyor!

Hayvanlarla olan ilişkilerimiz sadece bizim karakterimiz hakkında değil aynı zamanda yaşadığımız ya da tercih ettiğimiz ilişkiler hakkında da bilgi veriyor. İlişkilerinde nasıl bir karaktere sahip olduğun ve hangi ilişki tarzına yakın bir insan olduğunu, seçtiğin hayvanlara göre öğrenebilirsin.

Trend 06-10-22 22:57