Hazal Akyurek Haberleri

Berfu Yenenler'e konuk oldu! Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği gündem oldu! 'Altıncı ayda...'

Adını Sen Koy, Halka, Çukur, Kasaba Doktoru ve Dilek Taşı gibi birçok başarılı projede yer alan Hazal Subaşı rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Şimdilerde sosyal medya paylaşımlarla adından söz ettiren Subaşı Berfu Yenenler'in YouTube programına konuk oldu. Hazal Subaşı'nın ilişki taktiği ise herkesi şaşırttı.

Magazin 2024-04-20 15:10:11

CANLI SEÇİM SONUÇLARI | Ağrı seçim sonuçları? Ağrı'da yerel seçim sonuçları belli oldu mu? AK Parti mi CHP mi DEM Parti mi kazandı?

81 ilde seçim heyecanı sona erdi. 2024 Ağrı yerel seçim sonuçları belli oldu. Yaklaşık 61 milyonun sandık başına gittiği 2024 seçimlerinde en çok merak edilen illerden birisi de Ağrı. Peki Ağrı seçim sonuçlarında AK Parti adayı Mehmet Salih Aydın mı CHP adayı Erkan Bulut mu DEM Parti adayı Hazal Aras mı kazandı? İşte Ağrı yerel seçim sonuçlarına ilişkin tüm detaylar...

Finans 2024-03-31 15:43:19

Hazal Kaya saçlarını kısacık kestirdi! Yeni imajıyla şaşırttı

Ali Atay ile mutlu bir beraberlik sürdüren ve bir süredir ekranlardan uzak olan Hazal Kaya imajıyla gündemde. Saçlarını kısacık kestiren Hazal Kaya'nın son halini görenler şaşırdı.

Magazin 2024-03-31 07:16:42

Canlı Ağrı seçim sonuçları! Ağrı'da yerel seçimi Mehmet Salih Aydın mı Hazal Aras mı kazanacak?

31 Mart yerel seçimlerine artık saatler kaldı. Pazar günü Ağrı'da seçim heyecanı yaşanacak. Seçimlerde AK Parti'nin adayı Mehmet Salih Aydın mı yoksa DEM Parti'nin adayı Hazal Aras mı avantajlı? Pazar akşamı Ağrı'da seçim sonuçları yakından takip edilecek.

Haber 2024-03-29 15:21:00

Sessiz sedasız evlenmişlerdi! Selena'nın yıldızı Hazal Şenel eşiyle fotoğraflarını kaldırdı! 'Boşanıyorlar mı?'

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen Selena dizisinde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile hafızalara kazınan Hazal Şenel eşiyle fotoğraflarını kaldırdı. Kendisi gibi oyuncu Bertan Asllani ile 2020 yılında sessiz sedasız evlenen çift hakkında 'boşanıyorlar mı?' yorumları yapılmaya başlandı.

Magazin 21-03-24 10:43

Aşk-ı Memnu'nun Bihter ve Matmazel'i yıllar sonra buluştu! Son hallerine yorum yağdı

Halit Ziya Uşak Uşaklıgil'in ölümsüz eserinden televizyona uyarlanan Aşk- ı Memnu yayınlandığı dönemde damga vurmuştu. Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı dizi hâlâ popülerliğini koruyor. Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterleri Bihter ve Matmazel'i canlandıran Beren Saat ve Zerrin Tekindor yıllar sonra yeniden buluştu.

Magazin 21-03-24 09:36

Hazal Kaya'dan milyonluk anlaşma! Alacağı ücret ağızları açık bıraktı

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Hazal Kaya bu defa yaptığı bir anlaşma ile gündem oldu. Son dönemde reklam filmlerinin aranan isimlerinden biri olan Kaya şimdi de kozmetik markasının yüzü oldu. Hazal Kaya'nın alacağı ücret ise ağızları açık bıraktı.

Magazin 20-03-24 13:19

Ünlü oyuncu Hazal Kaya’dan Üçüncü çocuk olacak mı? sorusuna şaşırtan cevap: “Hormonlarım zıplıyor”

Oyuncu Hazal Kaya, katıldığı programda üçüncü çocuğu isteyip istemediğiyle ilgili açıklama yaptı. Kaya’nın verdiği cevap hem şaşırttı hem de çok beğenildi.

Magazin 16-03-24 15:03

4 yıldır taciz, tecavüz tehditleri, saplantılı telefonlar... Üniversiteli Hazal'ın iddiaları sosyal medyayı sallamıştı! Polis arabasından paylaşım geldi

Sosyal medya 21 yaşındaki Adana'da üniversite öğrencisi Hazal Özçimenoğlu'nun 'saplantılı aşık' iddiasıyla adeta yıkılıyor. Genç kızın "4 yıldır beni ölüm ve tecavüzle tehdit ediyor" dediği Halil İbrahim Ç.'den akılalmaz bir 'gözaltı' fotoğrafı geldi. O genç ayrıca Çimenoğlu'nun iddialarına karşılık kamera kaydı paylaşarak kendini savundu.

Haber 12-03-24 11:01

21 yaşındaki genç kız 4 yıldır kabusu yaşıyor! 'Tecavüz ederim, öldürürüm'

Adana'da yaşayan 21 yaşındaki genç kız kabusu yaşıyor. Saplantılı aşık, Hazal Özçimenoğlu'na hayatı zindan etti. 4 yıldır tehditler aldığını ifade eden genç kız, "Sana tecavüz ederim, seni öldürürüm tehditleriyle yaşamak istemiyorum" dedi. O adam sosyal medyadan birtakım videolar paylaşarak geçmiş dönemde genç kızla sevgili olduklarını iddia etti. Genç kız ise o iddiaları yalanladı.

Haber 10-03-24 21:33

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen itiraf! Kocası hastalığını açıkladı

Oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile katıldığı YouTube programında, bayılma hastalığı olduğunu açıkladı. Oyuncu Aşk-ı Memnu dizisindeki Nihal karakterinin sürekli bayılmasına gönderme yaparak "Nihal'in laneti geldi bayılma hastası oldum" ifadelerini kullandı.

Magazin 05-03-24 11:20

Adını Feriha Koydum'un Hande'si Ceyda Ateş kızı Talia'yı paylaştı! Görenler aynı şeyi söyledi

Çağatay Ulusoy ve Hazal Kaya'nın başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği 'Hande' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ceyda Ateş uzun zamandır Miami'de yaşıyor. Buğra Toplusoy ile mutlu bir evliliği olan ünlü ismin kızı Talia büyüdü. Ceyda Ateş kızını gören herkes aynı şeyi söyledi.

Magazin 20-02-24 13:07

Selena'nın Kıvılcım'ı Hazal Şenel'in son halini gören tanıyamadı! Resmen bambaşka biri olmuş

Selena dizisinde Kıvılcım karakteriyle herkes tarafından sevilen güzel oyuncu Hazal Şenel değişimiyle görenleri şoke ediyor. Pis Yedili, Türk Malı, İki Yalancı, Bahtiyar Ölmez, İçimdeki Fırtına ve Elimi Bırakma gibi yapımlarda da rol alan ünlü ismin son hali sosyal medyada gündem oldu. Oyuncunun paylaşımına "Bambaşka biri olmuşsun" gibi yorumlar yapıldı.

Magazin 15-01-24 12:13

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ı bir de Instagram'da görün! Cesur pozlarına beğeni yağdı

TRT1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan Hazal Çağlar sosyal medyadaki iddialı ve cesur pozlarıyla olay oldu. Duru güzelliğiyle dikkat çeken Çağlar'ın pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 28-12-23 12:50

DİLEK TAŞI 15. BÖLÜM KESİNTİSİZ İZLE: Dilek Taşı son bölümde neler yaşandı? İşte yeni bölüm konusu ve 20 Aralık Kanal D yayın akışı!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 15. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 20-12-23 20:30

19 yaşındaki 3 aylık hamile Hazal'ı 97 yerinden bıçaklayarak katletmişti! Son sözü bu oldu: 'Niye benim karımı satmışlar?'

Balıkesir'de dini nikahla birlikte yaşadığı 3 aylık hamile Hazal Alpyörük'ü (19), 'kıskançlık' nedeniyle 97 bıçak darbesi ile öldüren Kadir Meşe (30), ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Son sözü sorulan Kadir Meşe, "Buraya namusum ve şerefim için geldim. Başkanım niye benim karımı satmışlar? Bir de bu rahmetli kadın, kim ile uyuşturucu içmiş, onu öğrenmek istiyorum. Niye satılıyor, niye uyuşturucu içiyor? Bunu öğrenmek istiyorum" dedi. İşte detaylar...

Haber 20-12-23 16:59

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'lı Dilek Taşı dizisine usta oyuncu! O isim kadroda

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünde yer aldığı Dilek Taşı dizisi büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran diziye usta bir oyuncu daha katıldı.

Magazin 19-12-23 13:16

DİLEK TAŞI 14. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölüm konusu nedir? İşte son bölümün özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 14. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 13-12-23 20:13

DİLEK TAŞI 13. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölümde neler yaşanacak, son bölümde neler oldu?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 13. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 06-12-23 20:43

Dilek Taşı dizisinde beklenmedik ayrılık! O isim projeye veda ediyor

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünü paylaştığı dizi her bölümüyle çok konuşuluyor. Çarşamba akşamlarına damga vuran dizide beklenmedik bir ayrılık yaşanacak.

Magazin 05-12-23 17:33

Tam 97 yerinden bıçaklayarak katletti, sözleri kan dondurdu! 'Şerefim ve namusum için öldürdüm'

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde Kadir Meşe (30), birlikte yaşadığı 3 aylık hamile Hazal Alpyörük’ü (19) 97 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Müebbet hapis istemiyle tutuklu yargılanan Kadir Meşe, bugün görülen duruşmada “Hazal Alpyörük’ü öldürdüğümü zaten kabul ediyorum. Hazal’ı şerefim ve namusum için öldürdüm. Cinayeti planlı olarak tasarladığımı kabul etmiyorum. Öyle olsa gider bir yere gömerdim, şu an bu mahkeme salonunda karşınızda olmazdım” dedi. İşte detaylar...

Haber 05-12-23 11:59

DİLEK TAŞI 12. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 12. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 29-11-23 20:52

Hazal Kaya Çağatay Ulusoy'dan ağlayarak yardım istediğini anlattı! Korkunç bir akşamdı

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Kaya hem oyunculuk performansı hem de özel hayatıyla magazin gündeminde yer alıyor. Hazal Kaya 9 aylık hamileyken evinde çıkan yangın sonrası ağlayarak komşusu Çağatay Ulusoy'dan yardım istediği anları "Korkunç bir akşamdı" diyerek anlattı.

Magazin 24-11-23 14:58

Aşk-ı Memnu'nun Nihal'i Hazal Kaya'dan şaşırtan itiraflar: Sirkeyle yıkanırım, astroloğa sormadan adım atmam

Yıllar geçse de popülaritesinden bir şey kaybetmeyen Aşk-ı Memnu dizisinin oyuncuları yeniden gündem oldu. İstanbul İçin son Çağrı filminde birlikte rol alan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un ardından Hazal Kaya da açıklamalarıyla adından söz ettiriyor.

Magazin 23-11-23 23:09

DİLEK TAŞI 11. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 11. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 22-11-23 19:21

Gönül Dağı'nda beklenmedik ayrılık! Başrol oyuncusu diziye veda ediyor

TRT 1 ekranlarının sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu, Ali Düşenkalkar gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizide başrol oyuncusunun kadroya veda edeceği ortaya çıktı.

Magazin 22-11-23 12:53

Hazal Kaya'dan duygulandıran veda paylaşımı! Ağlıyorum sadece

Ekranların sevilen oyuncusu Hazal Kaya hem oyunculuk performansı hem de özel hayatıyla magazin gündeminde yer alıyor. 12 yıllık kedisi Leyla'yı kaybetmenin acısını yaşayan Hazal Kaya'nın kedisine veda paylaşımı duygulandırdı.

Magazin 21-11-23 00:00

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ın süper mini elbisesiyle verdiği pozlar olay oldu! Beğeni butonu çöktü

TRT1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Çağlar sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa süper mini elbisesiyle iddialı pozlar verdi. Çağlar'ın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 18-11-23 17:28

DİLEK TAŞI 10. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerden tam puan almayı başardı. Dilek Taşı'nın 10. bölümü bu akşam ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 15-11-23 20:35

Gönül Dağı'nın güzeller güzeli Asuman'ı doğum günü pozuyla sosyal medyayı salladı! Hazal Çağlar'a bakan bir daha baktı

Trt1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan Hazal Çağlar doğum günü pozuyla gündem oldu. Güzelliği ve sesiyle dikkat çeken ünlü isim bu defa iddialı tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 10-11-23 14:05

Balıkesir'de birlikte yaşadığı hamile kadını öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılanması sürdü

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde birlikte yaşadığı 3 aylık hamile Hazal Alpyörük'ü bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle tutuklanan sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 10-11-23 13:46

DİLEK TAŞI 9. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dilek Taşı'nın 9. bölümü bugün ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı son bölümde neler oldu, yeni bölümde neler yaşanacak?

Magazin 08-11-23 20:10

Musa Orhan'a hakaretten yargılanıyordu! Hazal Kaya hakkında karar çıktı

Ağustos 2020'de yaşamını yitiren İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle oyuncu Ezgi Mola para cezasına çarptırılmıştı. Meslektaşına destek veren Hazal Kaya hakkında ise 'hakaret' gerekçesiyle 2 yıl 4 aya kadar hapis cezası istenmişti. Ünlü oyuncunun davasında karar çıktı.

Magazin 31-10-23 15:57

Adını Feriha Koydum'un platonik aşığı Halil'in son hali şaşırttı! Gören aynı şeyi söyledi

Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Vahide Perçin, Ceyda Ateş gibi oyuncuların başrollerini paylaştığı Adını Feriha Koydum dizisinde hayat verdiği Halil karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Ufuk Tan Altunkaya'nın son hali görenleri şaşırttı. Başarılı oyuncu sosyal medyada yeniden gündem oldu.

Magazin 31-10-23 11:33

Cumhuriyetle yaşıt asırlık çınarın gözünden 100. yıl

Siirt’te yaşayan 100’den fazla torun sahibi 115 yaşındaki Hazal Sadak, Kurtuluş Savaşı ve Cumhuriyet’in ilanı dönemindeki zorlukları anlattı.

Yurthaber 27-10-23 09:59

DİLEK TAŞI 7. BÖLÜM İZLE! Kanal D Dilek Taşı bu akşam mı, yeni bölümde neler yaşanacak? Son bölüm özeti!

Dilek Taşı yeni bölüm izleme ekranı merak ediliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Dilek Taşı dizisinin başrollerinde Hazal Subaşı ve Salih Bademci yer alıyor. 80'li yılları anlatan Dilek Taşı dizisi heyecan dolu sahneleriyle izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Dilek Taşı'nın 7. bölümü yeni yayın gününce ekranlara gelecek. Peki, Dilek Taşı bu akşam mı, yeni bölümde neler yaşanacak? İşte son bölüm özeti.

Magazin 25-10-23 20:03

Dilek Taşı dizisi hakkında flaş karar! Dilek Taşı ne zaman?

Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay'ın başrollerinde yer aldığı Dilek Taşı dizisi hakkında flaş karar verildi. Alınan kararın ardından seyirciler "Dilek Taşı ne zaman?" sorusunu araştırmaya başladı.

Magazin 24-10-23 07:38

DİLEK TAŞI 6. BÖLÜM tek parça izle! Dilek Taşı hangi gün? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı yeni bölümü için heyecanla bekleniyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde olduğu Kanal D'nin yeni dizisi bu akşam 6. bölümü ile ekrana gelecek. Son bölümde Mustafa, Figen'in bütün çabalarına rağmen Cemre'yle birlikte köşkten ayrılmıştı. Yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Peki, Dilek Taşı hangi gün, yeni bölümde neler olacak? İşte Dilek Taşı 6. bölüm tek parça izle ekranı ile son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 12-10-23 18:34

DİLEK TAŞI 5. BÖLÜM KANAL D CANLI İZLE! Dilek Taşı yeni bölümde neler olacak? Son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı yeni bölümü için heyecanla bekleniyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde olduğu Kanal D'nin yeni dizisi bu akşam 5. bölümü ile ekrana gelecek. Son bölümde Mustafa, Figen'in bütün çabalarına rağmen Cemre'yle birlikte köşkten ayrılmıştı. Yaşanacak yeni gelişmeler merakla bekleniyor. Peki, Dilek Taşı yeni bölümde neler olacak? İşte Dilek Taşı 5. bölüm izle ekranı ile son bölüm özeti ve Kanal D yayın akışı

Magazin 05-10-23 18:47

Ünlü oyuncu Hazal Kaya'nın doğum günü paylaşımı dikkat çekti: Vaziyet alın!

Hem oyunculuk performansı hem de özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Hazal Kaya 33. yaş gününü kutladı. Sosyal medya hesabında doğum gününe özel bir paylaşım yapan Kaya, paylaşımının altına yazdığı cümleler ile dikkat çekti.

Magazin 03-10-23 18:24

DİLEK TAŞI 4. BÖLÜM İZLE! Dilek Taşı hangi gün, bu akşam var mı? 28 Eylül Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı dizisi hangi gün ekranı, dizinin Kanal D yayın akışı listesinde yer almasıyla birlikte sorgulanıyor. Salih Bademci'nin Mustafa'yı, Hazal Subaşı'nın ise Figen'i canlandırdığı dizi. bölüm ile ekrana gelecek. Kullanıcılar Dilek Taşı yeni bölüm ne zaman merak ediyor. Peki, Dilek Taşı hangi gün, bu akşam var mı? İşte Dilek Taşı 4. bölüm izle ekranı ve 28 Eylül Kanal D yayın akışı

Magazin 28-09-23 19:09

Hazal Kaya ve Selena Gomez pişti oldu! Ünlü isimlerin tercih ettiği o kombini mercek altına aldık

Dünya devi markaların kıyafetlerini kombinlerinde kullanan ünlüler sık sık pişti olarak karşımıza çıkıyor. Bazen birbirlerinin kombinlerini bire bir kopyalarken bazen de benzer parçaları seçmenin kurbanı oluyorlar. Yakın zamanda Hazal Kaya ve Selena Gomez benzer bir kombinle Paris'te boy gösterdi. Kombin kimileri tarafından sevilirken kimileri tarafından da eleştirilere maruz kaldı. Siz de bu olay yaratan kombini merak ediyorsanız işte detaylar!

Magazin 28-09-23 16:35

Gönül Dağı'nda sürpriz gelişme! O isim yeniden kadroya dahil oldu

Başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı TRT1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda sürpriz bir gelişme yaşandı. Dördüncü sezonuyla ekrana gelen diziye eski oyuncusu yeniden dahil oldu.

Magazin 27-09-23 16:22

Salih Bademci ve Hazal Subaşı'yı buluşturan Dilek Taşı dizisinde flaş değişiklik! O isim veda ediyor

Yayınlandığı ilk günden bu yana reyting listesini alt üst eden Dilek Taşı dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolünü paylaştığı dizi her bölümüyle çok konuşuluyor. Perşembe akşamlarına damga vuran dizide flaş bir değişiklik yaşanacak.

Magazin 27-09-23 12:54

Hazal Kaya ve Selena Gomez pişti oldu, sosyal medya yıkıldı! Pozlarına beğeni yağdı

Güzelliği ve oyunculuğuyla ilgi odağı olan Hazal Kaya elçisi olduğu bir markanın davetine katılmak için Paris’e gitti. Tarzıyla beğeni toplayan Kaya, dünyaca ünlü ünlü isim Selena Gomez ile pişti oldu. Sosyal medyada adeta yorum yağdı.

Magazin 27-09-23 09:53

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı! Aşk dolu karelerine yorum yağdı

2000'li yılların unutulmaz yapımlarından biri olan Aşk-ı Memnu hala özet bölümleriyle gündeme geliyor. Beren Saat, Hazal Kaya, Kıvanç Tatlıtuğ ve Selçuk Yöntem'in başrollerinde yer aldığı Aşk-ı Memnu dizisinde hayat verdiği Cemile karakteriyle hafızalarımıza kazınan Pelin Ermiş yıllar içindeki değişimiyle çok konuşuluyor. Ünlü oyuncu bu defa sevgilisi ile pozlarıyla gündeme geldi. Ermiş'in sevgilisi bakın kim çıktı.

Magazin 26-09-23 14:38

DİLEK TAŞI 3. BÖLÜM İZLE! Dilek Taşı oyuncuları kimler, konusu ne? Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı dizisi hangi gün ekranı kullanıcılar tarafından sorgulanıyor. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrollerde olduğu dizi, bu akşam 3. bölümü ile ekrana gelecek. 80'li yıların anlatıldığı dizide Salih Bademci'nin performansı büyük beğeni toplamıştı. Peki, Dilek Taşı oyuncuları kimler, konusu ne? İşte Dilek Taşı 3. bölüm canlı izle ekranı ve Kanal D yayın akışı

Magazin 21-09-23 19:43

Dilek Taşı dizisi hangi gün, bu akşam var mı? Dilek Taşı konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kanal D yayın akışı

Dilek Taşı dizisi 7 Eylül Perşembe akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi. Salih Bademci ve Hazal Subaşı'nın başrolde oldu dönem dizisinde 80'li yıllar anlatıyor. Heyecanla beklenen yeni yapımın günü, saati ve kanalı kullanıcılar tarafından araştırılıyor. Dizi her hafta perşembe akşamları yayınlanacak. Peki, Dilek Taşı dizisi hangi gün, bu akşam var mı? Dilek Taşı konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Kanal D yayın akışı

Magazin 14-09-23 18:44

DİLEK TAŞI DİZİSİ KONUSU VE OYUNCULARI! Dilek Taşı dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte isimleri ve rolleri

Dilek Taşı dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Yeni dizi Dilek Taşı dün akşam Kanal D'de yayın hayatına merhaba dedi. Heyecanla beklenen Dilek Taşı, bir dönem dizisi olma özelliğine sahip. Dizide 80'li yıllar konu ediniyor. En son Terzi dizisinde rol alan ve oyunculuğuyla büyük beğeni toplayan Salih Bademci dizide Mustafa karakterine hayat veriyor. Bademci'ye ise başrolde sevilen isim Hazal Subaşı eşlik ediyor. İşte Dilek Taşı konusu ve oyuncuları hakkında tüm merak edilenler...

Magazin 08-09-23 12:36