Hbo Haberleri

House of the Dragon 2. sezon ne zaman? House of the Dragon yeni sezon tarihi belli oldu mu?

House of the Dragon 2. sezon yayın tarihi dizinin sezon finali yapmasıyla gündeme geldi. İlk sezonuyla nefes kesek House of the Dragon 24 Ekim Pazartesi günü sezon finali yaptı. Bu gelişmenin ardından House of the Dragon dizisinin hayranları yeni sezona dair araştırmalar yapmaya başladı. Peki, House of the Dragon 2. sezon ne zaman? House of the Dragon yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte House of the Dragon 2. sezona dair merak edilen soruların yanıtları...

Magazin 01-11-2022 22:56

House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

House of the Dragon dizisinin fragmanı yayınlandı. Fenomen dizi Game of Thrones'un 300 yıl öncesini anlatacak olan HBO'nun yeni dizisine ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Dizinin ilk bölümünün 10 bölümden oluşacağı aktarıldı. Peki House of the Dragon konusu nedir? Game of Thrones dizisi House of the Dragon oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?

Magazin 19-08-2022 11:36

Peacemaker dizisinin sezon finali sosyal medyada gündem yarattı! O detaylar çok konuşuldu

HBO Max'in “Peacemaker” dizisinin ilk sezon finali, sosyal medyanın gündemine yerleşti. Finalin ardından dizinin hayranları Twitter’a hücum etti. 700 bin etkileşim alan dizi, Amerika'da geçen haftaki sıralamada dokuzuncu sıradan açılış yapmasına rağmen ilk sıraya yerleşmeyi başardı.

Trend 23-02-2022 12:30

Netflix yapımları geri planda kaldı! Ted Lasso dizisine ödül yağdı

2021 Televizyon Eleştirmenleri Birliği Ödülleri sahiplerini buldu. Ted Lasso kazandığı üç ödülle bu yıl ön plana çıkan yapım oldu.

Magazin 16-09-2021 17:16

Hbo

Hbo Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hbo Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Snapchat'ten dizi adımı!

Sosyal medya platformları televizyon dünyası ile genellikle bağlantılıdır. Ancak açık bir şekilde ortaklık kurdukları pek görülmüş bir durum değil. Snapchat bu konuda bir ilki başardı diyebiliriz.

Haber 23-07-2021 10:13

Lovecraft Country dizisi devam etmeyecek

HBO, Lovecraft Country dizisi için sürpriz bir karar vererek iptal etti. Geçtiğimiz yıl yayınlanan dizi izleyici tarafından çok beğenilmiş ve çok izlenmişti.

Magazin 04-07-2021 02:34

House of the Dragon ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu

GoT’un devamı niteliğinde olan House of the Dragon dizisinin ilk fotoğrafları yayınlandı. George R.R Martin’in Fire & Blood adlı romanından uyarlanan senaryosu ile izleyenler tarafından merakla beklenen House of the Dragon'ın oyuncu kadrosu ve ne zaman çıkacağı araştırılıyor. İşte, House of the Dragon'ın oyuncu kadrosunda yer alacak isimler...

Magazin 06-05-2021 18:52

Woody Allen'ın evlatlık kızına taciz iddiaları belgeselle tekrar gündeme geldi

Ünlü yönetmen Woody Allen'ın evlatlık kızı Dylan Farrow'u çocukken taciz ettiğine ilişkin iddia, dört bölümlük bir belgesel serisinde bir kez daha gündeme geldi.

Magazin 24-02-2021 09:22

Ortalığı yakmaya geliyorlar... Scenes from a Marriage dizisinden ilk görüntüler heyecanı arttırdı

Jessica Chastain ve Oscar Isaac’li Scenes from a Marriage dizisinden ilk görüntüler, HBO’nun gelecek yapımlarından oluşan tanıtım videosunda ortaya çıktı.

Magazin 23-02-2021 10:18

Eşcinsel olduğu açıklanmıştı! Scooby-Doo'dan Velma kendi dizisine kavuşuyor

Sevilen çizgi film Scooby-Doo'nun en akıllı üyesi olan Velma’nın eşcinsel olduğu açıklanmıştı. HBO, Velma’nın orijinal hikayesini konu alan bir dizi hazırlığında.

Magazin 12-02-2021 10:44

Nerede kalmıştık? True Detective 4. sezonu ile ekranlara dönüyor

HBO’nun başarılı polisiyesi True Detective 4. sezon ile ekranlara geleceği kesinleşti. Dizinin ilk üç sezonunun başındaki isim Nic Pizzolatto, dördüncü sezonda yer almayacak.

Magazin 12-02-2021 09:06