Heather Nauert Haberleri

Fiyatı 2859 TL'ye düştü! Columbia Heather Canyon Softshell Kapüşonlu Ceket'te fırsat

Soğuktan, rüzgardan, yağmurdan, kardan korunmanızı sağlayacak, üzerinizde ağırlık hissi yaratmayacak, hafif ve taşınabilir bir dış giyim ürünü arıyorsanız softshell ceketler tam da size göre! Spor etkinliklerde, günlük yaşamda rahatlıkla tercih edebileceğiniz softshell bir ceket arayışındaysanız Columbia indirimleri kapsamında fiyatı düşen ürüne bir göz atabilirsiniz.

Haber 2024-02-16 17:25:55

Dehşete düşüren detaylar! Buzdolabında kesik bir baş ve cansız beden parçaları çıktı... Kimliği henüz belirlenemedi

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinin Brooklyn bölgesinde yaşayan 45 yaşındaki Heather Stines'in evinde polisler korkunç bir keşfe imza attı. 45 yaşındaki kadının buzdolabında kimliği belirlenemeyen bir adama ait kesik bir baş ile cansız beden parçaları bulundu. Polis olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiğini söyledi.

Trend 2024-01-27 13:18:18

Herkes onu arıyordu! Kayıp kadının cansız bedeni erkek arkadaşının buzdolabında plastiğe sarılı halde bulundu

Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinde yaşayan 35 yaşındaki Heather Schwab yaklaşık 1 yıldır kayıptı. Ailesinin ulaşamadığını genç kadının cansız bedeni plastik ambalaja sarılmış halde erkek arkadaşının evindeki buzdolabında bulundu. Schwab'ın sevgilisinin eski eşinin sözleri korkunç olayı ortaya çıkarttı.

Trend 2023-11-15 14:06:42

Aralarında 16 yıllık yaş farkı var ama görenler kardeş zannediyor! “Hangisi anne hangisi kızı?”

TikTok’tan paylaşım yapan bir anne ve kızı aralarındaki 16 yıllık yaş farkına rağmen anne-kız olduklarına inanmadıklarını söyleyerek viral olmayı başardı. Heather isimli anne kızı Jordyn yan yana gördüklerinde kardeş olduklarının zannedildiğini dile getirdi. Sosyal medya kullanıcıları ikilinin TikTok paylaşımındaki “Hangisi anne hangisi kızı ben anlamadım” yorumunda adeta birleşti.

Trend 2023-07-26 10:59:04

Caniliğin bu kadarı! 10 yaşındaki oğlunu 5 gün boyunca işkence ederek öldüren anne ve erkek arkadaşı yakalandı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Los Angeles eyaletinde yaşanan bir olay ülke gündemine yerleşti. 33 yaşındaki Heather Barron ve 37 yaşındaki Kareem Leiva, 10 yaşındaki Anthony Avalos’a işkence yaparak öldürme suçundan birinci derece cinayetle suçlandı. Anne ve erkek arkadaşının şartlı tahliye imkanı olmaksızın müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Trend 26-04-23 09:07

Düğün fotoğraflarını görünce şaşkına döndü! Damatla yakın temas...

Heather Lynn adında bir kadın paylaştığı Tiktok gönderisiyle viral oldu. Yakın zamanda dünya evine giren genç kadın, düğünden bir süre sonra heyecanla beklediği düğün fotoğrafları eline geçince gördükleri karşısında şoke oldu. Nedimelerinden birinin eşiyle yakın temas halinde olduğu anların görüntüleri sosyal medyada viral olurken, Heather'ın bu durumu bu denli soğukkanlı bir tutumla karşılaması herkesin ağzını açık bıraktı.

Trend 17-12-22 11:25

Kliniği dava etti! Kız bebek beklerken…

Heather Wilhelm-Routenberg ve eşi Robin bir çocuk sahibi olmak istediler ve bir kızları olduğundan emin olmak için tüp bebek sürecinde cinsiyet seçimini yaptılar. Ancak bekledikleri olmadı ve bir erkek çocukları oldu. Olayın ardından zorlu bir süreçten geçen çift kliniğe dava açtılar. Genç anne, doğum sonrası depresyonla mücadele ediyor.

Trend 09-04-22 14:05

Aralarında kilometreler var! Düğünden önce sadece 4 kez görüştüler

Heather Perriam ve kocası Steve dünyanın âdeta iki ayrı ucunda oturuyorlar. Evlendiklerinden beri sadece 4 kez fiziksel olarak bir araya gelen çift, görüntülü sohbetler ile ilişkilerinin heyecanını koruyabildiklerini ifade etti.

Trend 16-12-21 10:22

Vücut ölçüleri nedeniyle yıllarca kendisini gizledi! Şimdi ise herkes onu takip ediyor

38 yaşındaki Heather Johnson, lipedema adı verilen bir hastalık nedeniyle yıllarca fazla kilolarıyla mücadele etti. Özellikle okulda yaşıtlarının fazla kilolarıyla dalga geçtiğini ifade eden Johnson, hastalığının teşhis konulmadan önce katı diyetler uyguladı ve kilolarını gizlemek için uğraştı. Şimdi ise vücut ölçüleri ve hastalığıyla barışan Heather Johnson, aranılan bir model haline geldi.

Trend 24-08-21 14:55

Ünlü isimlerin daha öce görülmemiş fotoğrafları müzayedeye çıkıyor

Sam Fox ve Heather Mills gibi 80’li yılların ünlü modellerinin daha önce görülmemiş portre fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflar müzayedede satışa çıkacak.

Kadin 25-09-20 14:40

Heather Chadwell ABD'deki gösterilere böyle katıldı

Amerikalı oyuncu Heather Chadwell, ABD'deki Floyd gösterilerine katıldı.

Magazin 02-06-20 10:00

Küçük kızın kardeşiyle tanışma anını 40 bine yakın kişi izledi

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde yaşanan bu sevimli anlar sosyal medyada 40 bine yakın görüntülenme aldı. Üç yaşındaki kızının yeni kardeşiyle tanışma anını videoya alan anne Heather Conley, kızının kardeşine olan sevgisiyle gurur duyduğunu, iki kız kardeşin bağını görünce mutlu olduğunu söylüyor.

Kadin 05-12-19 10:34

Hong Kong, protestoların başlamasının ardından ilk seçime hazırlanıyor

Protestoların başlamasından bu yana seçmenin sandığa gideceği ilk seçim olan belediye meclis üyeliği seçimi, özerk yapılı bölgedeki tek "tam demokratik" sandık pratiği özelliği taşıyor - Demokrasi yanlısı Sosyal Demokratlar Birliği Başkanı Avery Man: - "Gösterilerin başlamasından bu yana ilk kez seçmenin önüne sandık geliyor. Halkın, Hong Kong üzerindeki baskısını giderek artıran Çin Komünist Partisi ve yerel hükümete karşı tepkisini seçimde dile getireceğine inanıyorum" - Çin yanlısı Yeni Nesil Platformu üyesi Heather Lau: - "Seçimlerin huzur içerisinde geçmesini umuyoruz. Şiddet çözüm değil. Hong Kong'u nasıl daha iyi bir yer yapacağımıza odaklanmamız gerekiyor"

Haber 23-11-19 15:11

Açıklama geldi: Yayında çocuk emzirmek yasak değil!

Geçtiğimiz hafta Twitch üzerinde ilginç bir olay yaşandı. Bebeğini yayın sırasında emziren bir anne, büyük bir tepki gördü ve o anların bulunduğu görüntüler Twitch'ten kaldırıldı. Sonrasında Heather Kent ile irtibata geçen Twitch, yaptığı şeyin yanlış olmadığını belirtti.

Trend 04-08-19 04:43

İZLENİM - Hong Kong'da halk Çin'e rağmen iade tasarısına karşı

Pekin yönetimi, Hong Kong'u İngiltere'den geri almasından bu yana geçen 22 yıldaki en büyük politik sınavlarından birini veriyor - 2013'teki "Şemsiye Devrimi"ne rağmen Hong Kong'da seçimlere katılacak adayları kendi belirleyen Çin, iade tasarısı konusunda tekrar halkın hedefinde - Sosyal Demokratlar Birliği Başkanı Avery Man: - "(Hong Kong lideri) Carrie Lam taleplerimizi karşılamadığı sürece Hong Kong'da sürekli eylemler ve protestolar olacak" - "Tasarı karşıtı vatandaşlara şiddet uygulamak için hükümet yanlısı odaklar tarafından haydutların konuşlandırıldığına dair güçlü kanıtlar var" - Hükümet yanlısı Yeni Nesil Platformu üyesi Heather Lau: - "Hong Kong bizim evimiz. Onu yıkmak yerine nasıl daha iyi bir yer haline getirebileceğimize odaklanmalıyız. Şiddet kimse için çözüm değil"

Haber 24-07-19 11:11

ABD: Türkiye S-400'den vazgeçebilir

ABD Hava Kuvvetleri Genel Sekreteri Heather Wilson, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 almaktan vazgeçmesinin "mümkün" olduğunu söyledi.

Haber 17-05-19 09:08

ABD'den önemli açıklama: Türkiye vazgeçebilir!

ABD Hava Kuvvetleri Genel Sekreteri Heather Wilson, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 almaktan vazgeçmesinin "mümkün" olduğunu söyledi. Wilson, "S-400'ü bulunan bir ülkeye F-35 teslim edebileceğimizi sanmıyorum" diye ekledi.

Haber 17-05-19 08:41

ABD Dışişleri Bakanlığının yeni sözcüsü Ortagus oldu

ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, Bakanlığın yeni sözcüsünün Morgan Ortagus olduğunu açıkladı - Ortagus'un önceki Bakanlık Sözcüsü Heather Nauert gibi eski bir Fox News çalışanı olması dikkati çekti

Haber 04-04-19 03:02

ABD Hava Kuvvetleri Genel Sekreteri istifa edeceğini açıkladı

ABD Hava Kuvvetleri Genel Sekreteri Heather Wilson, görevinden istifa edeceğini açıkladı.

Haber 09-03-19 04:33

ABD Hava Kuvvetleri Genel Sekreteri istifa edecek

ABD Hava Kuvvetleri Genel Sekreteri Heather Wilson, Teksas Üniversitesinin Rektörü olmak üzere görevinden istifa edeceğini açıkladı

Haber 09-03-19 00:54

Trump'a bir darbe de Nauert'ten! Adaylıktan çekildi!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'in, ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği adaylığından çekildiği belirtildi.

Haber 17-02-19 06:21

Nauert, ABD'nin BM Daimi Temsilciliği adaylığından çekildi

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'in, ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilciliği adaylığından çekildiği belirtildi

Haber 17-02-19 05:58

Trump Nauert’i BM Temsilciliği’ne Aday Gösterdi

Başkan Donald Trump, Nikki Haley’den bu ay sonunda boşalacak BM Daimi Temsilciliği koltuğu için Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert’i, Adalet Bakanlığı için de eski Başkan George H.W. Bush döneminde görev yapan William Barr’ı aday gösterdi

Haber 07-12-18 18:35

Trump, ülkesinin BM Daimi Temsilcisi adayını açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump, BM Daimi Temsilciliğine Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'i aday göstereceğini duyurdu

Haber 07-12-18 18:14

ABD Dışişleri Sözcüsü Nauert BM Daimi Temsilcisi Mi Oluyor?

Amerika Başkanı Donald Trump’ın Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert’i Amerika’nın yeni Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi olarak atayacağı belirtiliyor

Haber 07-12-18 11:59

DÜZELTME - ABD, İsviçre'deki Yemen görüşmelerinden ümitli başlıklı haberimizde, haberin başlığında, birinci ve ikinci paragrafında geçen İsviçre ifadesi İsveç şeklinde düzeltilmiştir. Haberimizi düzelterek yeniden yayımlıyoruz. Saygılarımızla. AA

"ABD, İsveç'teki Yemen görüşmelerinden ümitli" - ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "ABD, tüm tarafları gerçekçi ve samimi olmaya ve devam eden düşmanlıklardan vazgeçmeye çağırıyor"

Haber 05-12-18 11:06

ABD, İsviçre'deki Yemen görüşmelerinden ümitli

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "ABD, tüm tarafları gerçekçi ve samimi olmaya ve devam eden düşmanlıklardan vazgeçmeye çağırıyor"

Haber 05-12-18 03:58

ABD 27 yıl sonra Somali'de diplomatik temsilcilik açtı

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "Bu tarihi olay, Somali'nin son yıllarda gösterdiği ilerlemenin bir yansımasıdır"

Haber 05-12-18 03:26

ABD'den Astana görüşmeleri açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Astana görüşmelerinin başarısız olduğunu ileri sürerek, Rusya ve İran'ı Beşşar Esed rejiminin siyasal sürece katılmayı reddettiğini saklamakla suçladı - Nauert, Amerika'nın İdlib'deki ateşkesi sürdürmek ve Suriye'deki şiddeti azaltmak için BM ve diğer taraflarla iş birliği yapmaya devam edeceğini bildirdi

Haber 29-11-18 23:32

ABD Kabil'deki terör saldırısını kınadı

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "Afgan halkı Mevlit Kandili'ni barış içinde kutlamaya çalışırken yapılan bu hayasız hareket Afganistan'da şiddeti sürdürenlerin korkaklığını ve acımasızlığını da ortaya koyuyor"

Haber 21-11-18 03:34

ABD'den Kaşıkçı açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "ABD hükümeti Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden sorumlu herkesten hesap sorma konusunda kararlıdır. ABD hükümetinin nihai sonuca vardığını belirten son haberler doğru değildir" - "Kaşıkçı cinayetine ilişkin henüz cevaplanmayan çok sayıda soru var. Dışişleri Bakanlığı konuyla ilgili tüm gerçekleri aramaya devam edecektir" - "Cinayeti planlayan, cinayete öncülük eden ve cinayetle bağlantılı olanlardan hesap sormak üzere ek adımları araştırmaya devam edeceğiz"

Haber 18-11-18 00:06

ABD Dışişleri Bakanlığı: Akademisyen ve aktivistlerin gözaltına alınmasından büyük endişe duyuyoruz

Washington, Türkiye'ye Osman Kavala'nın başkanı olduğu Anadolu Kültür'e yönelik operasyonda 13 kişinin serbest bırakması çağrısında bulundu. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'in açıklamasında "Türkiye, ifade, dernek kurma ve toplantı özgürlüğü, adil yargılama teminatına saygı duymalı" ifadeleri yer aldı.

Haber 17-11-18 13:52

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert'ten Kerkük petrolü açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "Kerkük petrol ihracatının yeniden başlaması, İran'ın petrol ihracatını azaltma çabalarımız için olumlu bir gelişmedir"

Haber 17-11-18 12:36

ABD'den FETÖ elebaşı Gülen açıklaması

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "(ABD yönetiminin, Kaşıkçı'nın öldürülmesi olayı üzerine Türkiye'yi 'yatıştırmak' için FETÖ elebaşı Gülen'in iadesini değerlendirdiği iddiası) Size şunu söyleyebilirim ki bu iki konu birbiriyle ilgisiz konular. Ayrıca Beyaz Saray'da görevli arkadaşlarımızla konuştuk, bu konuyla ilgili bir tartışmanın orada yapılmadığını belirttiler" - "(Yaptırım kararı alınan 17 kişinin isminin nasıl belirlendiği) Biz bu isimleri kendi çalışma ve araştırmalarımız sonucunda belirledik"

Haber 16-11-18 01:05

ABD'den 'kayıtları dinlediniz mi?' sorusuna ilginç yanıt

Amerika Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert, Salı günkü basın toplantısında bir soru üzerine gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan konsolosluğunda öldürüldüğü ana ait olduğu belirtilen ses kaydını dinlemediğini söyledi.

Haber 14-11-18 09:24

‘Pompeo’nun Kaşıkçı Kaydını Dinlemesi Uygun Olmazdı’

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın İstanbul’daki Suudi Arabistan konsolosluğunda öldürüldüğü ana ilişkin ses kaydı gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Konu Amerika Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert’e soruldu. Sözcü, “Bakan Pompeo böyle bir kayıt dinlemedi, dinlemesi uygun olmazdı” dedi

Haber 14-11-18 00:33

ABD'den Suudi Arabistan'a Kaşıkçı uyarısı

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'in, Mike Pompeo ile Muhammed bin Selman arasındaki telefon görüşmesine ilişkin yazılı açıklamasından: - "Bakan Pompeo, ABD'nin, Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine karışanların tamamını sorumlu tutacağını ve Suudi Arabistan'ın da aynı şeyi yapması gerektiğini vurguladı"

Haber 12-11-18 00:22

ABD ve Kanada Dışişleri Bakanları Kaşıkçı cinayetini görüştü

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "(Bakanlar) Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinin arkasındaki tüm gerçeklerin belirlenmesi ve cinayete karışanların cezalandırılması konusunda da mutabık kaldılar"

Haber 07-11-18 01:16

ABD'den Sergey Skripal hamlesi! Rusya'ya bir dizi yaptırım yolda

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert, ABD'nin Sergey Skripal olayı nedeniyle Rusya'ya yönelik yeni bir dizi yaptırım uygulama niyetinde olduğunu açıkladı.

Haber 06-11-18 23:32

Pompeo, Kuzey Kore Merkez Komitesi Başkan Yardımcısıyla buluşacak

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "Bakan Pompeo ve Kuzey Kore Merkez Komitesi Başkan Yardımcısı Kim, Kuzey Kore'nin nükleer silahlardan arındırılması konusu da dahil olmak üzere, Singapur Zirvesi'nin nihai ve anlaşılmış dört aşamasının ilerleme aşamalarını görüşecek"

Haber 06-11-18 08:42

Haley'nin yerine en ciddi aday Nauert

Trump, ABD'nin yeni BM Daimi Temsilcisi olacağı iddia edilen Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Nauert'in bu görev için "çok ciddi şekilde değerlendirildiğini" söyledi.

Haber 02-11-18 12:12

ABD bazı ülkeleri İran yaptırımlarından muaf tutmayı değerlendiriyor

ABD Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert, ülkenin amacının İran’ın petrol ihracatını tamamen kesmek olduğunu ancak bazı ülkelere, yaptırımlar dahilinde, İran’dan petrol satın alma izni verilebileceğini duyurdu.

Finans 02-11-18 10:38

Trump'ın BM Daimi Temsilcisi adayının Heather Nauert olduğu iddiası

ABD Başkanı Donald Trump'ın, Nikki Haley'nin istifa kararının ardından BM Daimi Temsilciliği görevine Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert'i aday göstereceği iddia edildi

Haber 01-11-18 21:30

ABD'den Endonezya'ya taziye mesajı

Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Heather Nauert, Endonezya'da uçak kazasında hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı

Haber 30-10-18 00:41

ABD'den Brezilya'da seçimleri kazanan Bolsonaro'ya tebrik

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "Brezilya'nın demokrasiye olan güçlü bağlılığını selamlıyor ve Brezilya halkını bu başarılı seçimde yer aldıkları için tebrik ediyoruz"

Haber 29-10-18 21:32

Pompeo, Irak'ın yeni Dışişleri Bakanı el-Hakim'i tebrik etti

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: -"Bakan, tüm Iraklılar için istikrar, güvenlik ve refahın sağlanması ve Irak'ın ABD ile olan ilişkilerini güçlendirmek adına yakın bir şekilde çalışmayı dört gözle beklediğini belirtti"

Haber 26-10-18 00:08

Pompeo'nun Kaşıkçı cinayetinin ses kaydını dinlediği iddiası

Ankara'da çarşamba günü temaslarda bulunan ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'ya, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğüne ilişkin ses kayıtlarının dinletildiği ve kaydın deşifresinin verildiği iddia edildi - Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "Bakan Pompeo, Kaşıkçı'nın ortadan kaybolmasına ilişkin ne bir ses kaydını dinledi ne de kaydın deşifresini gördü"

Haber 19-10-18 03:36

ABD'den Pompeo'nun Türkiye temaslarına ilişkin açıklama

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Heather Nauert: - "Mike Pompeo, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmelerde, Rahip Brunson'ın serbest kalmasından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasıyla ilgili soruşturmaya destek sözü verdi"

Haber 17-10-18 14:54

ABD'den Pompeo'nun Türkiye ziyaretine ilişkin açıklama

ABD Dışişleri Bakanı Sözcüsü Heather Nauert: - "(ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo) Bakan, kayıp Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı konusunu görüşecek ve ABD'nin Türkiye'ye yaptığı soruşturma konusunda yardım teklifini yineleyecek"

Haber 16-10-18 23:39