Hediye Kilbas Haberleri

Beyin ameliyatı geçiren kızın küçük kızın peruğunu görünce yaşadığı mutluluk sosyal medyada gündem oldu! Milyonlarca izlenmeye ulaştı

Sosyal medyada 'meleklerin_abisi' kullanıcı adıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya çalışan Yasin Kiraz isimli fenomenin paylaşımı olay oldu. Geçirdiği beyin ameliyatı nedeniyle saçlarını kazıtmak zorunda kalan küçük Mira'ya bir peruk hediye eden Kiraz o anları sosyal medyadan paylaşınca herkesi duygulandırdı.

Trend 2024-04-19 11:04:35

Sadece iki malzeme yetiyor! Orkideleri iki yıldan daha fazla sürekli çiçek açtıran yöntem

Orkidelerin göz kamaştırıcı çiçekleri ve olağanüstü yapısı onları sahiplenmek veya özel birine hediye etmek için mükemmel bir ev bitkisi haline getirir. Ancak onların uzun süre çiçek açmasını sağlamak biraz bilgi gerektirir. Birçok yöntemi denemenize rağmen orkideleriniz uzun süre çiçek açmıyorsa bu etkili yöntemi mutlaka denemelisiniz.

Kadin 2024-04-13 14:35:32

Ne hediye alsam? diye düşünenler için kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünleri

Sevdiklerinizi şımartmak ve onlara özel hissettirmek için mükemmel bir hediye seçeneği mi arıyorsunuz? O zaman kişisel bakım kategorisinin en çok hediye edilen ürünlerini keşfetmeye hazır olun! Özenle seçilmiş ürünlerle dolu, sizin için hazırladığımız bu liste, sevdiklerinizin güzellik rutinlerini daha da özel hale getirecek. İşte detaylar!

Haber 2024-04-13 13:04:43

Real Madrid'den Arda Güler kararı! Milli oyuncuya adeta bayram hediye veriliyor...

Real Madrid'de Arda Güler'e gün doğdu... İspanyol devinin teknik direktörü Ancelotti, Arda Güler'i önümüzdeki maçta 11'de oynatacağını ifade etti.

Spor 2024-04-11 16:24:54

Diğer Haber Etiketleri

sosyal medya beyin ameliyatı peruk bitkiler Göz ilik orkide the purest solutions saç şekillendirici loreal paris dudak nemlendirici tıraş bıçağı powertec fön makinesi maybelline kapatıcı rexona clinical protection philips epilasyon da, haber son real madrid son karar Teknik Direktör Arda Güler ele Uşak Basketbolcu kanser Orhan Gencebay deniz köken Seçim 2024 Eyüpsultan Sevim Emre Bilecik Mark Zuckerberg eo müze iftar hediye dolandırıcılık telefon Tokat Yeşilyurt LEGO lego karakter lego marvel lego marvel avengers lego marvel super heroes lego setleri güzellik sevgi yaz çiçekleri çiçek çiçek çeşitleri ali erbil magazin Mehmet Ali Erbil sevgilisi yaşında parfüm parfüm erkek parfüm markaları en iyi erkek parfümleri erkek parfüm önerileri calvin klein parfüm erkek parfüm lego oyunu Cumhuriyet cumhurbaşkanı erdoğan külliye Kırıkkale Dilan Polat ayaklar Kalp‎ mon bombshell parfüm levis adidas ayakkabı kadın stanley termos mutfak tartısı mutfak terazisi buharlı ütü smoothie blender arzum blender moka pot sant vf tüy toplayıcı su ısıtıcı mi tartı xiaomi tartı arzum okka kahve makinesi jbl kulak içi kulaklık kablosuz süpürge Elektrikli süpürge homend çay makinesi Mersin saç dış görünüş Sevgililer Günü makyaj Altın Kuyumcu Peru Lima uyuşturucu tiktok canlı yayın karakteri Oyuncu tuna ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade Astrolog burçlar hangi burç burç burç analizi burç uyumları burç uyumu aşk burç uyumu 14 şubat sevgililer günü isimleri 14 şubat gül gül fiyatları çok eşlilik fenomen Kazakistan doğum günü gününde istedi sevgililer günü hediyesi erkek sevgililer gunu hediyeleri çırpma düğü siyah ekmek tarif philips airfryer mikser blender buharlı pişirici tava seti tefal tava seti lava döküm tencere ekmek yapma makinesi direnç bandı under armour adidas erkek ayakkabı dambıl seti yoga matı atlama ipi su şişesi kadın parfüm versace parfüm ysl libre Prada emporio armani burberry parfüm michael kors terre d hermes Lancôme 10 spor spor spikeri Arda Turan Eyüpspor son dakika Murat Kurum Muğla Samsun Grammy Ödülleri kart şifre KDV resmi gazete karar

Mercek altına alınınca altın paylaşımları durmuştu! Nevra Bilem bayramda eşinden bakın ne hediye aldı

Sosyal medyada lüks hayatını paylaşan ve fenomen haline gelen Dilan Polat'tan sonra fenomen Nevra Bilem de mercek altına alınmıştı. Hakkında şikayet yağan Nevra Bilem bayramda eşinin elini öptü. Eşten Bilem'e altın hediyesi gelince yorumlar da gecikmedi.

Magazin 11-04-24 11:09

Trüf mantarı avcısı ‘Radar’ kayboldu

Samsunlu avcı Fatih Gören, trüf mantarı toplamak için geldiği Uşak’ta “Radar” isimli mantar avcısı köpeğinin kaybolduğunu, köpeğini bulana 10 kilo doğal bal hediye edeceğini söyledi.

Yurthaber 04-04-24 15:48

Ünlü basketbolculardan kanser hastalarına anlamlı ziyaret

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru Medicana, 1-7 Nisan Kanser Haftası’na dikkat çekmek için ünlü basketbolcuları onkoloji hastalarıyla bir araya getirdi. Bu kapsamda Darüşşafaka Lassa’dan Berk Demir, Fenerbahçe Beko’dan Emre Ekşioğlu ve Galatasaray Ekmas’tan Göksenin Köksal hastaları ziyaret ederek, forma hediye etti.

Haber 04-04-24 12:39

Uğur Dündar'dan Orhan Gencebay'a sert sözler! Kula kulluk edene yazıklar olsun!

Orhan Gencebay, Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum için şarkı yazarak hediye etmişti. Bu duruma tepki gösteren Uğur Dündar son olarak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi.

Magazin 03-04-24 15:26

'Makam odasından çıktı' denilerek paylaşılmıştı... Eyüpsultan'da seçimi kaybeden AK Partili Deniz Köken'den o görüntülere sert tepki

Yıllar sonra AK Parti'den CHP'ye geçen Eyüpsultan'da belediye başkanının makam odasında çekildiği iddia edilen görüntüler gündem yarattı. Söz konusu görüntülerde seçimi kaybeden AK Partili Deniz Köken'in makam odasında yüzlerce hediye paketi olduğu iddia edildi. Köken'den ise görüntülerin ardından çok sert bir açıklama geldi.

Haber 03-04-24 08:07

Eyüpsultan Belediye Başkanı Köken'den hediye kutularının görüntüleriyle ilgili açıklama:

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, sosyal medyada paylaşılan "hediye kutularının görüntüleriyle" ilgili, "Bu tür manipülatif içeriklerin toplumda yanlış algı ve kamu kurumlarına güvensizlik duygusu oluşturmasını şiddetle kınıyorum." ifadesini kullandı.

Yurthaber 03-04-24 07:07

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere sert çıktı! İstese Cumhurbaşkanı bile olurdu

Murat Kurum'un kampanyasında kullanılan 'Sadece İstanbul' sözünden ilham alan sanatçı Orhan Gencebay, Murat Kurum'a yeni bir seçim şarkısı yazarak hediye etmişti. Kurum'la birlikte sahneye çıkarak şarkı da söyleyen Gencebay'ın eşi Sevim Emre eleştirilere hakaretle karşılık verince gündem oldu.

Magazin 28-03-24 09:33

Kan bağışçılarına badem fidanı hediye edildi

Orman İşletme Müdürlüğü tarafından kan bağışçılarına badem fidanı hediye edildi.

Yurthaber 26-03-24 11:05

Dünyanın en zengin insanı Mark Zuckerberg 300 milyon dolarlık yat aldı! Lüks yatın içinde yok yok

Dünyanın en zengin insanlarından biri olan ve bünyesinde WhatsApp, Facebook, Instagram ve Messenger gibi sosyal medya platformlarını barındıran Meta'nın sahibi Mark Zuckerberg, 40'ıncı yaşına girmesine az zaman kala kendisine 300 milyon dolarlık süper lüks bir yat hediye etti. Lüks yatın içinde yok yok...

Magazin 23-03-24 11:11

Dünyadaki tek örnek Türkiye'de! 700 yıllık Memlük kandiline yoğun ilgi.... Akın akın ziyaretçi görmeye geliyor!

Dünyada tek örnek olan Memlük kandiline ziyaretçiler yoğun ilgi gösteriyor. Müzede yer alan kandiller hakkında bilgi veren Milli Saraylar Anadolu Yakası Saray, Köşk ve Kasırlar Daire Başkanı Akile Çelik, “Osmanlı Devleti’nin Batı'ya karşı kazandığı her zaferden sonra Memlük hükümdarları, Osmanlı hükümdarına hediye göndermeyi adet edinmiştir. Memlükler’e ait olan kadeh şeklindeki kandil, formu nedeniyle tek örnektir. Dünyada bunun gibi bir başka örnek bugüne kadar bulunmamıştır” dedi.

Kadin 22-03-24 08:49

Iftara giderken ne hediye alınır? İftara giderken ne götürülür?

Ramazan ayının icra edilmeye başlamasıyla birlikte manevi coşku tüm Müslümanları sarmalamaktadır. İftar saatinde ve misafirken edilen duaların kabul edileceğinin söylendiği bu mübarek ay ile ilgili Peygamberimiz “Kim bir Müslüman kardeşine iftar vakti yemek yedirirse, onun sevabı kadar da kendisine sevap yazılır. Yemek yedirdiği kimselerin sevabından da hiçbir şey eksilmez." buyurmuştur. Peki, iftar davetine giderken ne alınır?

Haber 21-03-24 23:42

Şehit babası Marketten hediye çeki kazandınız denilerek dolandırıldı

Tokat'ın Yeşilyurt ilçesinde şehit babası İsmail Fındık, "Marketten hediye çeki kazandınız" denilerek 18 bin 700 lira dolandırıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Yurthaber 21-03-24 15:36

Marvel tutkunlarına hediye edebileceğiniz koleksiyonluk sette kaçırılmayacak fırsat

İster kendiniz ister sevdikleriniz için boş zamanlarda eğlenceli ve yaratıcı aktivite deneyimi sunacak bir ürün arayışındaysanız doğru yerdesiniz. Bahar Fırsatları'na özel LEGO ürünlerinde kaçırılmayacak indirimler başladı. Marvel Nano Eldiven Yapım seti de günün fırsat ürünü oldu. Sizin için ürünü inceledik ve kullanıcı yorumlarını derledik. İşte detaylar!

Haber 18-03-24 11:50

Çiçeklerin anlamları: Popüler çiçek çeşitleri ve söyledikleri

Çiçekler, insanlık tarihinde derin anlamlar taşıyan doğal güzelliklerdir. Yüzyıllardır, çiçekler duyguları ifade etmenin, sevgiyi göstermenin ve iletişim kurmanın önemli bir yolu olmuştur. Tabii ki her çiçeğin kendine özgü bir anlamı da vardır. Bu makalemizde, Çiçeksepeti'nde hediye olarak sık tercih edilen çiçeklerden ve anlamlarından kısaca bahsettik.

Kadin 15-03-24 19:35

Mehmet Ali Erbil'in sevgilisi Gülseren Ceylan'a aldığı hediyenin fiyatı dudak uçuklattı!

26 yaşındaki Gülseren Ceylan ile aşk yaşayan Mehmet Ali Erbil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. Son olarak Gülseren Ceylan Instagram hesabından Mehmet Ali Erbil'in hediye ettiği saati paylaştı. Ünlü bir markaya ait saatin fiyatı dudak uçuklattı.

Magazin 15-03-24 17:41

Calvin Klein, Hermes, Guess... Marka parfümlerde Bahar Fırsatları'na özel indirimler

Dünyaca ünlü markaların övgü toplayan parfümleri Bahar Fırsatları kapsamında indirime girdi. %30'a varan indirimlerle satışa sunulan Calvin Klein, Hermes, Abercrombie ve daha birçok markanın parfümlerine bir şans vermeye ne dersiniz? İster kendinize alın ister sevdiklerinize hediye edin. İşte detaylar!

Haber 15-03-24 15:43

LEGO New York City Yapım Seti'nin fiyatı 1496 TL'ye düştü

Onlarca markada indirim rüzgarları estiren Bahar Fırsatları tam hızıyla devam ediyor. LEGO yapım setleri de Bahar Fırsatları kapsamında çok cazip fiyatlarla satışa sunuluyor. Siz de çocuğunuza, kendinize ya da sevdiklerinize LEGO yapım seti hediye etmek isterseniz, Architecture New York City Yapım Seti'ndeki indirimi kaçırmamanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar!

Haber 12-03-24 17:02

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 tonluk hediye: Külliye'ye vinçle getirildi! 81 ilden toplanmış...

Cumhuriyet'in 100. yılı vesilesiyle hazırlanan "Cumhuriyet'e Yolculuk, Asırlık Portre" isimli Türkiye Haritası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hediye edildi. 3 ton ağırlığında olan eser, Külliye'ye vinçle yardımıyla getirildi. Haritanın oluşumunda Türkiye'nin 81 ilinden toprak getirildiği öğrenildi.

Haber 10-03-24 16:22

Kadın polise meslektaşlarından radar şakası

Kırıkkale’de meslektaşları tarafından uygulama noktasında durdurulan kadın polis memuruna yapılan "radar" şakası sonrası çiçek hediye edildi.

Yurthaber 08-03-24 13:33

Dilan Polat cezaevinde boş durmuyor... Kendisine yeni hobi buldu!

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklu bulunan Dilan Polat, hapishanede boncuklardan süs eşyaları yapmaya başladı. Polat, Sevim Alan'a da özel bir süs eşyası yaparak hediye etti. Alan, adının yazılı olduğu süsü sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 08-03-24 11:16

Kadınlar Günü'nde sevdiklerinizin kalbine dokunacak hediye önerileri

Kadınlar Günü; sevgi, saygı ve takdiri en güzel şekilde ifade etmemizi sağlayan özel bir fırsat. Kadınların hayatımızdaki değerini hatırlatan, onların gücünü ve zarafetini kutlamamızı sağlayan bu özel günde sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Kadınlar Günü'nde, sevdiklerinizin kalbine dokunacak harika hediye önerilerini sizin için seçtik. Her beğeniye hitap edecek listemize gelin, birlikte göz atalım.

Kadin 04-03-24 22:16

Kadınlar Günü için annenize, eşinize, kardeşinize, arkadaşlarınıza alabileceğiniz yaşam kolaylaştırıcı pratik hediyeler

Kadınlar Günü; annelerimize, eşlerimize, kardeşlerimize ve sevdiklerimize minnettarlığımızı ifade etmenin bir yolunu sunan önemli özel günler arasında yer alıyor. Bu günü kutlarken sevdiklerinizin yaşamlarını güzelleştirecek hediyeler seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. İster annenize, eşinize, kardeşinize ister yakın arkadaşlarınıza hediye arayışındaysanız işte yaşam kolaylaştıran 10 hediye önerisi!

Kadin 04-03-24 19:53

Mersin'de 10 yaşındaki Azra, saçlarını kanser tedavisi gören çocuğa hediye etti

Mersin'de yaşayan 10 yaşındaki Azra Özbek, kadın kuaförü babasının desteğiyle kestirdiği saçlarını, kanser tedavisi gören çocuğa hediye etti.

Yurthaber 29-02-24 13:49

Sevgililer günü makyajı: Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır? Sevgililer Günü için makyaj fikirleri

Sevgililer Günü zamanı binlerce insan hediye, saç ve makyaj önerileri gibi konularda araştırmalar yapmaktadır. Bu özel günü evde ya da dışarda geçirecek olanların yapması gereken çeşitli hazırlıklar vardır. Bu romantik akşamda sevgilisinin gözleri kendinden ayrılmasın isteyenler için görünüş önemli bir detaydır. Etkili ve güzel bir görünüm sağlamanın en önemli adımı makyajdır. Peki, Sevgililer Günü makyajı nasıl yapılır?

Kadin 22-02-24 18:55

Sevdiklerinize çiçek almanız için 5 sebep

Çiçekler, dünyanın her köşesinde, her türlü duyguyu ifade etmek için kullanılan evrensel bir hediye seçeneğidir. Capcanlı renkleri ve mis kokularıyla çiçekler, sözlerle ifade edilemeyen pek çok duyguyu aktarma konusunda birebirdir. Dolayısıyla sevdiklerinize çiçek hediye etmek, sadece özel günlerde değil, her anı özel kılabilecek bir jesttir. İşte sevdiklerinize çiçek hediye etmeniz için 5 önemli sebep:

Haber 22-02-24 16:51

Böyle hediye görülmedi! Evini satıp eşine altından buket yaptırdı.... 'Aman Dilan görmesin kıskanır'

Bir kuyumcunun sosyal medyadan paylaştığı görüntüler görenleri şaşkına çevirdi. Görüntülerde evini satarak eşine 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi olarak altında buket yaptıran adam çok konuşuldu. Sosyal medya kullanıcıları hediye karşısında şaşkına dönerken, "Aman Dilan görmesin kıskanır" yorumları yapıldı.

Trend 16-02-24 07:48

Peru'da ilginç uyuşturucu baskını! Gizli polis bu kılıkta satıcıyı gafil avladı

Güney Amerika ülkesi Peru'nun başkenti Lima'da polis ekipleri bir uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyona Sevgililer Günü için ayı kostümü giymiş bir polis damga vurdu. Elinde kalp şeklinde balon ve ayı kostümüyle hediye geldiğini söyleyerek uyuşturucu satıcısını kıskıvrak yakaladı. İşte o ilginç baskından kareler!

Haber 15-02-24 12:12

TikTok'ta tepki çeken canlı yayın! Bacaklarının arasındaki oyuncak ayıyı çekmek için para istedi... 'Ayının inine bakacağız'

TikTok'ta yapılan bir canlı yayında bir kadın ve erkeğin arasında geçen 'oyuncak ayı' diyaloğu tepkilere neden oldu. Kadının bacaklarının arasına koyduğu peluş ayıyı çekmek için canlı yayına katılanlardan hediye istedi. O anlarda canlı yayında bulunan erkek ise hediye yapmalarını teşvik etmek için, "Ayının inine bakacağız" dedi.

Trend 14-02-24 15:21

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade tarzıyla geceye damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı! 'Hediye paketi gibi'

Şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği 'Melisa' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. İddialı ve cesur tarzıyla da zaman zaman gündeme gelen Cavadzade NOW gecesine katıldı. Tarzıyla geceye damga vuran ünlü isme adeta yorum yağdı...

Magazin 14-02-24 14:20

'Onlar için bir gül, bir mesaj kurtarır' Hangi burca hangi hediye alınmalı? Evlilik, aldatılma... İlişkilerde en iyi anlaşan burçlar hangileri? Astrolog Dolunay Karaca anlattı

14 Şubat Sevgililer Günü'nde astrolog Dolunay Karaca, ilişkilerde en iyi anlaşan burçları tek tek sıraladı. Aynı zamanda hangi burçların hangi hediyeleri daha çok sevdiğini de anlatan Karaca, bazı burçlar için daha çok para harcanmış hediyelerin, bazıları için de duygusal temalı hediyelerin daha makbul olduğunu söyledi. İşte koç, boğa, ikizler, yengeç ve diğer tüm burçların en güzel anlaştığı burçlar ve alınabilecek hediyeler...

Kadin 14-02-24 11:36

Sevgililer Günü nedir? 14 Şubat Sevgililer Günü nasıl ve ne zaman ortaya çıktı?

Sevgililer Günü'ne ait detaylar her şubat ayına az bir zaman kala sorgulanmaya başlar. Her sene şubat ayında heyecanla kutlanan bu özel günde, sevgililerini ve eşlerini mutlu etmek isteyen kişiler, hediye ve sürpriz araştırmalarına başlar. Bunun yanı sıra bu özel günün tarihi de en çok merak edilen konulardan biridir. Peki, Sevgililer Günü ne zaman, nasıl ortaya çıktı?

Kadin 12-02-24 18:55

Sevgilisine hediye alacaklar kara kara düşünüyor! Sevgililer Günü gelinceye kadar zam yağdı: En ucuz gül fiyatı dudak uçuklatıyor

7'den 70'e sevgilisi olan hemen herkesin sürpriz yapmak için elini cebine attığı 14 Şubat Sevgililer Günü'ne 2 gün kaldı. Sevgililer Günü hediyesi dendiğinde akla ilk gelen gül fiyatları ise dudak uçuklattı. İstanbul'da son iki haftada gelen zamlardan sonra gülün en ucuzu bile cep yakacak düzeyde. Yine de talep artıyor, gül almayı düşünenlerin 4'te 3'ü ise aynı yolu izliyor. Fiyatın inmesi için toplu alım yapılması gerekiyor.

Finans 12-02-24 14:48

Aynı anda 5 kadınla evli olan fenomen Sevgililer Günü faturasından dert yandı! Kimse dışlanmış hissedemez

Arthur O Urso isimli fenomen 'Özgür Aşk' olarak isimlendirdiği çok eşli evliliği sayesinde sosyal medyanın gündemine yerleşti. Sık sık özel hayatına dair kesitler sunarak dünya basınındaki manşetlerde yerini alan Urso, bu kez Sevgililer Günü'nden dert yandı. Eşlerinin her biri için hediye aldığını söyleyen Urso, yılın en romantik ayında hediyelere 110 bin sterlinden (yaklaşık 4 milyon 260 bin TL) fazla harcıyor.

Trend 10-02-24 11:14

Kazakistan'da bir kadın doğum gününde kocasına 'ikinci eş' hediye etti! Böyle hediye ne görüldü ne de duyuldu

Kazakistan'da bir doğum günü kutlamasında çekilen görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratamayı başardı. Söz konusu görüntülerde doğum günü sahibi olan adamın karısı onun için herkesi şaşkına çeviren bir hediye hazırladı. Genç kadın kocasına doğum gününde 'ikinci eş' hediye edince sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Trend 08-02-24 13:16

'Ev almadığı için ayrıldı' iddiası vardı! Mehmet Ali Erbil'e genç aşkı bakın ne hediye aldı

Mehmet Ali Erbil’in evlenme hazırlığı yaptığı, kendisinden 40 yaş küçük nişanlısı Gülseren Ceylan’dan ayrılması gündeme bomba gibi düşmüştü. Erbil'den ev almadığı için ayrıldığı söylenen Gülseren Ceylan'ın pahalı hediyeler istediği söyleniyordu. Bakın Erbil'e genç sevgilisi ne hediye aldı.

Magazin 08-02-24 07:37

Sevdiğinizin kalbini ısıtacak Sevgililer Günü hediyeleri

Sevgililer Günü yaklaşırken sevdiğinizi sıcacık bir kucaklama kadar mutlu edecek, onun kalbini ısıtacak hediyeler mi arıyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Sevgilinizle aranızdaki bağı güçlendirecek, ona olan sevginizi en özel şekilde ifade etmenizi sağlayacak birbirinden anlamlı hediyeleri sizin için seçtik. İşte Sevgililer Günü için size özel hediye önerilerimiz!

Haber 07-02-24 15:38

Sevgilinizin mutfakta harikalar yaratmasına yardımcı olacak hediye önerileri

Sevgililer gününde en çok düşündüğümüz konulardan birisi de hediye seçmek ama endişelenmeyin, sizi sevindirecek bir seçkiyle karşınızdayız. Sevgiliniz yeni tarifler denemeyi ve lezzetli yemekler hazırlamayı seviyorsa ona mutfakta keyifle vakit geçirebileceği ve hobisini geliştirmesine yardımcı olacak bir hediye alabilirsiniz. Sizin için seçtiğimiz pek çok ürün alternatifini içeren listemize birlikte göz atalım.

Yemek 06-02-24 15:07

Spor tutkunu sevgiliniz için uygun fiyatlı hediye önerileri

Sevgililer günü yaklaşıyorken sevgilinizin spor tutkusunu paylaşmak ve onu motive etmek için özel ve anlamlı bir hediye seçmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. Sevgiliniz ister spor salonunda ağırlıklara meydan okuyan bir fitness tutkunu ister doğada koşu yapmaktan keyif alan bir outdoor sever olsun, onu mutlu edecek birbirinden harika hediye alternatiflerini sizler için derledik. Gelin, keşfedelim.

Haber 06-02-24 13:11

Sevgilinize vereceğiniz en anlamlı hediye! Kokusuyla büyüleyen parfümleri sizin için seçtik

Hoş kokulu bir parfüm, hayatınızdaki o değerli kişiye verebileceğiniz en anlamlı armağanlardan biri olabilir. Bu Sevgililer Gününde ona duyduğunuz aşkı özel bir şekilde ifade etmenin bir yolunu arıyorsanız sizin için seçtiğimiz eşsiz parfümlere göz atabilirsiniz. İşte, farklı nota ve koku profilleriyle büyüleyen parfümler!

Haber 05-02-24 18:00

Akreditasyon kartı cezasıyla başı dertte olan Arda Turan aldığı hediye karşısında kahkahaya boğuldu!

Eyüpspor'u çalıştıran Arda Turan, sıklıkla akreditasyon kartını unuttuğu için PFDK'dan ceza alırken, aldığı 107 bin 250 TL'lik akreditasyon cezalarıyla Türk spor tarihine geçti. Bu durum sonrasında Turan'a esprili bir hediye geldi.

Spor 04-02-24 18:03

Orhan Gencebay, Murat Kurum için seçim şarkısı besteledi

Usta sanatçı Orhan Gencebay AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum’a özel şarkı besteledi. Gencebay seçim kampanyası için hazırladığı şarkıyı Kurum’a hediye etti.

Haber 03-02-24 11:03

Üniversite öğrencileri, Çocuklar Mutlu Olsun diye oyuncak yapıyor

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Şahidi Kız Öğrenci Yurdu’nda yürütülen proje çerçevesinde yapılan ürünler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi çocuk polikliniğinde tedavi görmekte olan çocuklara hediye edilecek.

Yurthaber 31-01-24 13:16

Lahey’in hediye ettiği ’bozkurt’ heykeli Samsun’da sergileniyor

Lahey Sürekli Adalet Divanı bugünkü ismiyle Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi tarafından 7 Eylül 1927’de Mustafa Kemal Atatürk’e hediye edilen ’bozkurt’ heykeli Samsun Gazi Müzesi’nde sergileniyor.

Yurthaber 29-01-24 12:34

Değeri 1 milyon TL’nin üzerinde... Grammy Ödülleri hediye çantası göz dolduruyor! İçinde yok yok

Müzik dünyasının en prestijli ödülleri olan Grammy'de sahne alacak bazı isimler açıklandı. Ödüller, 4 Şubat 2024'te yapılacak törenle sahiplerini bulacak. Adaylara her yıl dağıtılan hediye çantaları ise içeriğiyle ve maddi değeriyle şimdiden merak uyandırıyor. Ödül töreni öncesindeki üç tam gün süren provalar boyunca, katılımcılar alana giderek hediyelerini seçebilir ve toplamda 1 milyon TL’yi (35.369 $) aşan tutardaki çantalarını alabilirler.

Magazin 26-01-24 17:50

Kendisini 'profesyonel metres' olarak tanımlıyor! En zenginlere hizmet ediyor... Hediye listesindeki maddeler duyanları şaşkına çevirdi

Sosyal meydada kendisini 'profesyonel metres' olarak tanımlayan 54 yaşındaki Gweneth Lee isimli bir kadın abartılı lüks yaşamı sayesinde kullanıcıların dikkatini çekmeyi başardı. Zengin erkekleri bulma konusunda uzman olduğunu dile getiren Lee, sık sık lüks tatillere çıkıyor ve sevgilisi olduğu erkeklerden pahalı hediyeler alıyor. Lee'nin aylık kazancı ise duyanları şaşkına çevirmeye yetti.

Trend 19-01-24 10:22