Hediyelik Eşya Haberleri

Çocuk ruhlulardan teknoloji severlere: Kadınlara alabileceğiniz en iyi hediyeler

Herkes hediye almaktan hoşlanır, özellikle de kadınlar. Kadınların kalbine giden yollardan biri de onlara anlamlı hediyeler alarak sizin gözünüzde ne kadar özel olduklarını hissettirmekten geçer. İster annenize ister kız kardeşinize isterseniz de sevgilinize, anlamlı bir hediye alarak onu mutlu etmek istemez misiniz? "Tabii ki isterim!" dediğinizi duyar gibiyiz. Öyleyse sizin için seçtiğimiz hediyelere bir göz atma zamanı!

Kadin 24-04-2023 16:09

Düzce'de otizmli öğrenciler, depremzede çocuklara ve annelerine özel hediyeler hazırlıyor

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep'ten geçen yıl Düzce'ye atanan özel eğitim öğretmeni Kezban Hıdıroğlu, otizmli öğrencileriyle hazırladıkları hediyelik eşyaları afet bölgesindeki çocuklara ve annelerine gönderiyor.

Yurthaber 18-04-2023 12:01

Klasik hediyelerden sıkılanlara: Sevdiklerinize doğum günü ya da özel günlerde alabileceğiniz hediye kutuları

Doğum günlerinde ya da özel günlerde sevdiklerimizi mutlu etmek isteriz. Bunun için aklımıza ilk olarak onlara hediye almak gelir. Hediye araştırmaları yaparken karşımıza genellikle kazak ve parfüm gibi klasik seçenekler çıkar. Fakat sevdiklerimizin kendilerini özel hissetmeleri için bu hediyeler yeterli olmayabilir. Siz de farklı bir seçim yaparak onlara verdiğiniz değeri göstermek mi istiyorsunuz? Öyleyse gelin, birbirinden güzel hediye kutularına beraber göz atalım!

Haber 07-03-2023 16:34

Neredeyse herkesin bayılacağı uygun fiyatlı yılbaşı hediye önerileri

Yılbaşında sevdiklerinize hediye alırken zorlanıyorsanız yapmanız gereken tek şey, hemen herkesin hoşuna gidebilecek kullanışlı ürünler tercih etmek! Bunun için gündelik işleri kolaylaştıran ya da bulunulan ortamı güzelleştiren ürünleri değerlendirebilirsiniz. Eğer hem bütçenizi yormayacak hem sevdiklerinizin yüzünde kocaman bir gülümseme oluşturacak önerilere ihtiyacınız varsa doğru yerdesiniz. İşte herkesin bayılacağı o hediyeler!

Haber 26-12-2022 12:26

Yeni yıl hediyesi arayanlar bu listeye kesinlikle göz atmalısınız!

Sürprizlerle dolu yepyeni bir yılı karşılamanın heyecanını yediden yetmişe herkes doyasıya yaşıyor. Yeni yılın en sevilen olayı da tartışmasız hediyeler. Büyük heyecanla beklenen yılbaşı gecesi, açılan paketlerle daha da eğlenceli bir hâl alıyor. Bu özel hediyeleri seçmek birçoğumuz için uğraştırıcı olabilir. Biz de sizin işinizi kolaylaştıracak, harika bir liste hazırladık. İşte birbirinden güzel yeni yıl hediyesi önerileri!

Haber 14-12-2022 08:17

Seralardaki atık muz kütükleri, kadınların elinde hediyelik eşyaya dönüşüyor

Mersin'in Akdeniz ilçesinde el sanatları eğitimi alan kadınlar, muz kütüğündeki liflerden yaptıkları çanta, şapka ve abajur gibi hediyelik eşya ile hem kazanç sağlıyor hem de Sıfır Atık Projesi'ne katkı sunuyor. - Akdeniz Renkli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Zehra Yılmaz: - "Kadınlarımıza maddi kazanç sağlamaları açısından çalışmalar yapıyoruz. Ürünlerin satışı için birçok alışveriş sitesiyle anlaşmamız var"

Yurthaber 14-11-2022 11:21

Aldığınız kişinin işine yarayıp asla üzmeyecek en iyi son dakika hediyeleri

Bazı durumlarda alelacele hediye almak ya da seçmek zorunda kalabilirsiniz. Son dakika planlanan ve katılmanızı gerektiren bir doğum günü organizasyonu ya da tebrik ziyaretleri için hediye arayışı kolay olmayabiliyor. Neyse ki herkese hitap edebilecek ürünler de yok değil! Söz konusu durumlar için hızlıca alabileceğiniz hediye önerileri derledik. Gelin, günü kurtarabilecek hediye fikirlerine birlikte göz atalım.

Haber 13-11-2022 23:12

Çankırı'nın güzelliklerini yaptığı kartpostallarla anlatıyor

Çankırı'nın tarihi ve doğal güzelliklerini yansıtan kartpostallar yapan Ali Bülent Dereli: - "Türkiye'nin, Avrupa'nın, dünyanın çoğu yerine gidecek bunlar. Bununla birlikte küçük de olsa Çankırı'nın tanıtımına katkı sağlamış oluyoruz"

Yurthaber 26-09-2022 11:15

Sevdiklerinize alabileceğiniz kişiye özel yaratıcı hediye önerileri

Acıyı, üzüntüyü, sevinci paylaştığımız ailemiz, arkadaşlarımız ve tüm sevdiklerimizi mutlu görmek elbette bizi de mutlu eder. Sevdiklerimizi mutlu etmenin en güzel yollarından biri de hiç şüphesiz onlara hediye almak! Bu sebeple hayatınızı güzelleştiren sevdikleriniz için birbirinden güzel kişiye özel hediye fikirlerini araştırdık ve listeledik. En güzel hediye fikirlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 19-08-2022 15:46

Deniz kabuklarını süs eşyasına dönüştürüyor

Deniz kabuklarını süs eşyasına dönüştürüyor

Yurthaber 08-08-2022 10:38

Arkadaşlarına ya da sevgilisine hediye almakta zorlananlar için Amazon'dan fiyatına değecek hediye önerileri

En değer verdiğiniz insanlara, arkadaşlarınıza ya da sevgilinize hediye seçerken zorlanmanız oldukça normal. Sonuçta en sevdiğiniz insana en güzel ve uygun hediyeyi bulmak kolay bir iş değil. Bunun için sizlere birbirinden güzel ve fiyatını sonuna kadar hak eden ürünleri listeliyoruz. Ürünler arasından sevdiklerinize en uygun olanı seçerek onu hemen mutlu edebilirsiniz. İşte, karşınızda fiyatını sonuna kadar hak eden hediye önerileri!

Haber 29-06-2022 15:29

Babalar Günü hediyesi almayı unutanlara 200 TL altı harika öneriler

Finaller, iş yoğunluğu, yaz sıcakları ve çeşitli koşuşturmacalar derken Babalar Günü'nü unuttuysanız üzülmeyin. Babanıza geç de olsa sevimli bir sürpriz yaparak gönlünü alabileceğiniz birbirinden kaliteli ve kullanışlı hediye seçenekleri bulunuyor. Gelin, babanızın yaşantısını kolaylaştıracak ve her baktığında sizi anımsayacağı en iyi Babalar Günü hediye önerilerine beraber göz atalım!

Haber 29-06-2022 14:57

Lösemili ve diyabetli çocuklar hastanedeki palyaçolu kermeste moral depoladı

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zerrin Orbak: - "Çocuklar hastanede yattığı sürece el sanatlarıyla meşgul oluyor. Bu etkinliklerle çocuklar hem moral buluyor hem de tedavilerinin gelişimine olumlu katkı sağlanıyor"

Yurthaber 28-06-2022 12:07

ANNELER GÜNÜNÜN MUCİDİ ORTAYA ÇIKTI! Anneler Günü mayıs ayında kaçında? Anneler Günü bu pazar mı? Anneler Günü ne zaman kutlanır?

Anneler Günü giderek yaklaşmaya başlayınca araştırmalar hız kazandı. İş yoğunluğundan ya da başka sebeplerden dolayı Anneler Günü tarihini unutanlar Anneler Günü ne zaman, Anneler Günü bu pazar mı şeklinde araştırmalara başladı. En mükemmel varlıklarımız olan annelerimizin günü, Anneler Gününe dair merak edilenler!

Haber 06-05-2022 09:51

EN GÜZEL GÜN! 2022 Anneler Günü ne zaman? Anneler Günü hangi güne denk geliyor? Anneler Günü nasıl ortaya çıktı?

Anneler günü yaklaşıyor. Anneler, sevginin, fedakarlığın, sıcaklığın ve sonsuz hoşgörünün sembolüdür. Aslında onların günü bir gün değil, her gündür. Ama Anneler Günü ile hakları ödenmeyecek olan biricik varlıklarımızın yüzlerini güldürmeye onları sevindirme şansı yakalarız. Güler yüzlerini hiç soldurmayan annelerin, anneler gününün bu yıl hangi güne denk geldiği merakla araştırılıyor. İşte Anneler Günü'ne dair detaylar!

Haber 26-04-2022 08:57

Yöneticilik kariyerinin ardından hediyelik eşya tasarımcısı oldu

Yöneticilik kariyerinin ardından hediyelik eşya tasarımcısı oldu

Yurthaber 20-03-2022 11:10

2022 Sevgililer Günü ne zaman? Sevgililer Günü için alınacak en güzel hediyeler!

Sevgililer Günü her sene 14 Şubat tarihinde pek çok ülkede kutlanıyor. Her sene olduğu gibi bu sene de sevgi ve aşkın ifade edildiği gün olarak 14 Şubat'ta Sevgililer Günü kutlanacak. Sevgilisi olan vatandaşlar bugüne özel sevdiklerine alınabilecek hediyeleri araştırmaya koyuldu. İşte 2022 Sevgililer Günü için alınacak en güzel hediyeler!

Haber 13-02-2022 01:28

Favorim Grup EXPO, yarın Antalya'da açılacak

Favorim Grup EXPO, yarın Antalya'da açılacak

Yurthaber 01-02-2022 11:20

Edirne'de hurda malzemelerden hediyelik eşya üretiliyor

Edirne'de hurda malzemelerden hediyelik eşya üretiliyor

Yurthaber 12-01-2022 13:55

Öğretmenler Günü hediye fikirleri! Erkek ve kadın öğretmene alınacak Öğretmenler Günü hediyeleri

24 Kasım Çarşamba Öğretmenler Günü kutlanıyor. Öğretmenler Günü her yıl kutlanıyor. Milyonlarca öğrenci, öğretmenlerine alacak hediyeleri araştırıyor. İşte erkek ve kadın öğretmene alınacak en güzel 2021 Öğretmenler Günü hediyeleri...

Haber 23-11-2021 11:36

Oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları için 3 bin TL hibe desteği başvurusu nereden ve nasıl yapılır? 3 bin TL hibe desteği şartları neler?

Dün düzenlenen Kabine Toplantısı'nın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa beklenen müjdeyi verdi ve 5 bin TL ile 3 bin TL hibe desteği verileceğini açıkladı. Peki oyuncak, kozmetik ve hediyelik eşya satıcıları için 3 bin TL hibe desteği başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Oyuncak, hediyelik eşya ve kozmetik eşya satıcıları için 3 bin TL hibe desteği şartları neler? İşte yanıtı...

Finans 18-05-2021 13:14

2021 Anneler günü için hediye önerileri neler? İşte en güzel anneler günü hediye fikirleri...

Vatandaşlar 2021 Anneler Günü için hediye önerilerini araştırmaya başladı. Önemli gün ve haftalar arasında bulunan Anneler Günü her yıl Mayıs ayında kutlanıyor. Annelere, eşlere hediyeler alınan bu özel günde çeşitli mesajlar da yollanıyor. Peki Anneler günü için hediye önerileri neler? 2021 Anneler Günü ne zaman kutlanacak? İşte 2021 yılı için en güzel anneler günü hediye fikirleri...

Haber 01-05-2021 15:32

Kadınlar gününde ne hediye alınır? 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediye önerileri

Dünya Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? 8 Mart'ta yakınlarını mutlu etmek isteyen kişiler tarafından arama motorları üzerinden detaylı bir şekilde araştırılıyor. Dünyada çeşitli etkinlikler ile kutlanan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün anlamı yıllar geçtikçe çok daha iyi anlaşılıyor. Peki, Kadınlar Günü'nde ne hediye alınır? İşte, Dünya Kadınlar Günü hediye önerileri!

Haber 06-03-2021 21:30

Dünyada en çok hangi hediyelik eşyalar satılıyor?

Tatillerde satın alınan hediyelik eşyalar, herhangi bir yerde geçirdiğiniz zamanın hatıralarını canlandırmak için en çok tercih edilen ürünlerin başında geliyor.

Haber 17-02-2021 11:20