Heidi Klum Haberleri Ve Son Dakika Heidi Klum Haberleri

Heidi Klum Haberleri Ve Son Dakika Heidi Klum Haberleri

Heidi Klum 1 Haziran 1973 yılında dünyaya gelmiştir. Almanyalı ünlü mankenlik, oyunculuk, sunuculuk, moda tasarımcılığı, yapımcı ve şarkıcılık kariyerlerine sahiptir. Kuaför ve kozmetik firması çalışanı ebeveynlerin çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. 18 yaşında bir arkadaşının ısrarı ile magazin kuponu doldurmuş ve Model 92 yarışmasına dahil olmuştur. Aynı dönem içinde okulunu bitirmiş ve modellik yapmaya başlamıştır. İlk olarak Florida ve Miami’de, ardından New York’ta adını duyurmaya başlamıştır. Yıllar içinde kendini geliştirerek Victoria Secret meleği seçilmiştir. Ayrıca Sex and the City, The Movie, Spin City, How I Met Your Mother gibi ünlü Tv dizi ve filmlerinde de rol almıştır. Heidi Klum Ric Pipino ve Seal ile evlilikler geçirmiştir. Şuan Tom Kaulitz ile evlidir.

Heidi Klum Haberleri

Heidi Klum genç modellere taş çıkardı! 50 yaşında 62,5 kilo nasıl kalıyor?

Heidi Klum, Glamour Almanya dergisinin kapağında verdiği pozda beyaz bikinisiyle yaşına meydan okuyan vücudunu sergiledi. Model 50 yaşında 62,5 kilo nasıl kaldığını açıklamıştı.

Magazin 05-03-2024 08:54

Heidi Klum yarı çıplak pozuyla tavsiyede bulundu! Sosyal medyayı salladı

Geçtiğimiz günlerde cinsel hayatına dair yaptığı itirafla adından söz ettiren Heidi Klum yeni şarkısı için kamera karşısına geçti. Kürkün içine hiçbir şey gitmeyen ve sere serpe uzanarak poz veren eski model yine adından söz ettirdi.

Magazin 11-02-2024 08:58

Eşiyle yatak odasında yaptıklarını açık açık anlatmıştı! Heidi Klum iddialı pozuyla olay oldu

Cesur paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan 50 yaşındaki eski Victoria's Secret modeli Heidi Klum son paylaşımıyla da adından söz ettirdi. Heidi, katıldığı bir partide giydiği derin göğüs dekolteli siyah elbisesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Magazin 02-02-2024 13:17

Heidi Klum kendisinden 17 yaş küçük eşiyle yatak odasında yaptıklarını açık açık anlattı! İtiraf geldi

Tokio Hotel grubundan Tom Kaulitz'le 2019'da evlenen Heidi Klum katıldığı bir programda özel hayatına dair çok rahattı. Kendisinden 17 yaş küçük eşiyle cinsellik olarak da mutlu olduğunu söyleyen modelin seks hayatına dair itirafları gündem oldu.Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli, son olarak üstsüz şekilde yatakta yatarken çektiği pozu kocasına mesaj olarak attı.

Magazin 01-02-2024 13:31

Heidi Klum

Heidi Klum Hakkındaki Haberler Mynet'te. Heidi Klum Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Heidi Klum kocasına üstsüz poz verdi! 2024'ün gelişini yine cesur bir gösteriyle kutladı

Geçtiğimiz hafta Noel tatilinde halk plajında üstsüz şekilde denize giren model Heidi Klum yine şaşırtmadı. Bu sefer kocasına üstsüz pozlar veren Heidi Klum 2024'ün gelişini yine cesur bir gösteriyle kutladı.

Magazin 03-01-2024 15:44

Heidi Klum kimseyi umursamadı! Denize üstsüz giyip plajda dolaştı

Heidi Klum St Barts'ta tatil yaparken beyaz tanga bikini altından başka bir şey giymeyerek fit vücudunu sergiledi. Model yıllara meydan okuyan görüntüsünü sergilerken üstsüz şekilde etraftaki kimseyi umursamadan plajda dolaştı.

Magazin 30-12-2023 08:47

Heidi Klum plajda üstsüz güneşlendiği anları paylaştı! Kocası başında bekledi

Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan model Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli Noel tatilinde plajda üstsüz güneşlendi o anları ise paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 29-12-2023 06:49

Heidi Klum ve kızı Leni kırmızı iç çamaşırlarıyla poz verince olay oldu

Dünyaca ünlü manken Heidi Klum ve 19 yaşındaki kızı Leni Klum'un birlikte yer aldığı iç çamaşırı kampanyasından pozlarını paylaşınca geçtiğimiz yıl büyük tepki almıştı. Anne-kız tepkileri umursamadı ve bu sefer Noel için kırmızı iç çamaşırlarını giydi.

Magazin 29-11-2023 13:43

Heidi Klum F1 izlemeye neredeyse üstsüz gitti! Göstermekten çekinmedi

Müzisyen Tom Kaulitz ile mutlu bir evliliği olan Heidi Klum, cesur paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Eski Victoria's Secret modeli bu sefer de F1 izlemeye giderken neredeyse giyinmedi.

Magazin 21-11-2023 13:39

Yatakta çıplak halde poz! Heidi Klum kocasıyla özel anını paylaştı

Tokio Hotel grubunun gitaristi ve solisti Tom Kaulitz ile mutlu bir evlilik sürdüren eski Victoria's Secret mankeni Heidi Klum cesur pozlarıyla dikkat çekiyor. Model son olarak çıplak şekilde yatakta yatarken çektiği pozu kocasına mesaj olarak attı ve bu en özel anını sosyal medyada da paylaştı.

Magazin 07-11-2023 14:22

Heidi Klum kocasının yanında üstsüz güneşlendi! O anlar olay oldu

Her yıl olduğu gibi bu yıl da Cadılar Bayramı'nda inanılmaz kostümüyle ve partisiyle adından söz ettiren model Heidi Klum şu sıralar tatilde. Yıllara meydan okuyan model kocasının yanında üstsüz güneşlendiği anları paylaştı.

Magazin 06-11-2023 08:46

Heidi Klum'un model kızı Leni annesinin partisine katıldı! Leni Klum iç çamaşırlı tarzıyla dikkat çekti

Dünyaca ünlü süper model Heidi Klum'un kendisi gibi modellik yapan kızı Leni, annesinin geleneksel Cadılar Bayramı partisine katıldı. Ünlülerin akın ettiği partide Leni iç çamaşırlı tarzıyla dikkat çekti. 'Çilek Kız' kostümü giyen Leni iddialı kostümüyle sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 02-11-2023 15:03

Heidi Klum model kızıyla iç çamaşırlı pozları eleştiriliyordu! Geri adım atmadı

Model Heidi Klum, model kızı Leni ile birlikte yaptığı tartışmalı iç çamaşırı çekimleriyle çok tepki almıştı. Yıllara meydan okuyan güzel model kim ne derse desin o çekimlerden gurur duyduğunu açıkladı.

Magazin 21-09-2023 11:44

Heidi Klum'un kızı Leni Klum New York Moda Haftası'nda fırtına gibi esti! İç çamaşırı itirafı sosyal medyanın gündemine oturdu

Alman televizyon sunucusu ve süper model Heidi Klum'un kendisi gibi model kızı Leni Klum New York Moda Haftası'nda fırtına gibi esti. Moda haftasında bir iç giyim markasının defilesine katılan Leni yaptığı itiraflarla bir kez daha gündem gelmeyi başardı.

Trend 13-09-2023 14:00

50 yaşındaki Heidi Klum yıllara meydan okuyor! Günde kaç kalori aldığını söyledi

Kendisinden 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz ile evli olan ve her paylaşımıyla adından söz ettiren Heidi Klum yıllara meydan okuyor. Güzel manken son olarak diyetini açıkladı.

Magazin 24-08-2023 08:26

Rahatlık da şıklık kadar önemli! Rihanna'dan Emrata'ya ünlülerin seyahat kombinlerini sizler için derledik

Tatile çıkmadan önce dolabını karıştırıp "Yolculukta ne giysem acaba?" diyenler buraya! Ünlüler, birbirinden renkli ve iddialı kombin seçimleriyle her yerde şıklığını sürdürüyor. Biz de Dua Lipa, Rihanna, Madonna gibi pek çok ünlünün tarzından ilham alarak seyahatlerde şıklık ve rahatlık sunacak ürünleri bir araya getirdik. Gelin, tatil yolculuğu sırasında dikkatleri üzerinize çekecek kombin önerilerine birlikte göz atalım.

Magazin 23-08-2023 14:38

Heidi Klum'un 19 yaşındaki kızı tatilde! Annesi kadar iddialı

Bir dönemin moda dünyasına damgasını vuran Heidi Klum'un 19 yaşındaki kızı Leni Klum şu sıralar podyumlarda dikkat çekmeye başladı. Annesiyle verdiği iç çamaşırlı pozlarla adından söz ettiren genç model tatil kareleriyle de gündem oldu.

Magazin 21-08-2023 14:26

50 yaşındaki Heidi Klum tatilde! İddialı bikinisiyle fiziğini sergiledi

50 yaşındaki Heidi Klum genç kızlara taş çıkartan görünümüyle sık sık gündeme geliyor. Klum tatilden pozlarını paylaştı ve neredeyse yok gibi olan bikinisiyle vücudunu sergiledi.

Magazin 07-08-2023 09:22

Çıplak uyumak neden kilo vermenize yardımcı olabilir? Ünlü isimler de deniyor

Kilo vermenin yolları çoğu kişi tarafından sıklıkla araştırılıyor. Sağlıklı bir diyet sürdürmek ve bir egzersiz rutinini takip etmenin yanında farklı yollar da deneniyor. The Sun'da yer alan bir habere göre kilo vermeye yardımcı olan etkenlerden biri de çıplak uyumak... İşte çıplak uyumaya dair ortaya atılan iddia...

Haber 01-08-2023 14:46

Heidi Klum'un model kızı Leni fena yandı! Bikinisini çıkarınca...

Heidi Klum'un kendi gibi model kızı Leni güneş yanığının bir görüntüsünü hayranlarıyla paylaştı. Bikini üstünü çıkarıp poz veren Leni Klum'un halini görenler gözlerine inanamadı.

Magazin 27-07-2023 07:59

Heidi Klum'un kızı annesinin izinde! Pozlarıyla dikkat çekti

Geçtiğimiz aylarda Heidi Klum ve kızı Leni, ünlü bir iç giyim firmasının yeni koleksiyonunun tanıtımı için birlikte objektif karşısına geçmişti. Ünlü model kızını teşhir etmekle suçlanmıştı. Annesinin izinde olan Leni yeni pozlarıyla gündeme geldi.

Magazin 19-07-2023 15:02

Heidi Klum'a bikini üstü fazla geldi! Pozları olay oldu

Dünyaca ünlü Alman model ve oyuncu Heidi Klum, cesur pozlarıyla tanınıyor. Heidi Klum son olarak genç kocasıyla gittiği tatilden üstsüz pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 29-05-2023 07:25

Heidi Klum iddialı göğüs dekoltesiyle poz verirken frikik de verdi

Her zaman iddialı olmayı başaran model Heidi Klum yıllara meydan okuyan güzelliğini Cannes Film Festivali'nde de sergiledi. Model Klum sarı göğüs dekolteli elbisesiyle poz verirken frikik de verdi.

Magazin 25-05-2023 11:57

Heidi Klum kızıyla iç çamaşırlı pozlar verdi! Gelen eleştirilerden sonra...

Dünyaca ünlü Alman model Heidi Klum, kendi gibi model olan 18 yaşındaki kızı Leni ile ünlü iç çamaşırı markasında birlikte rol alıyor. İkilinin cesur iç çamaşırı pozları sosyal medyada gündem oldu. Model hayranlarından tepki alınca bakın ne yaptı.

Magazin 04-05-2023 12:06

Alman model Heidi Klum'un elbisesinin arkası olay oldu! Tangası açıkta kaldı

Sosyal medyadaki eğlenceli paylaşımlarıyla tanınan ünlü Alman model Heidi Klum son olarak iddialı elbisesiyle dikkat çekti. Yıllara meydan okuyan güzel modelin elbisesinin arkası ağızları açıkta bıraktı.

Magazin 25-04-2023 08:43

Güneşi görünce kendini çimlere attı! Heidi Klum sarı bikinisiyle şov yaptı

Yıllara meydan okuyan model Heidi Klum önce geçmişten çıplak bir pozunu paylaştı ardından da güneşi görünce sarı bikinisiyle çimlere koştu. Modelin sere serpe uzanıp poz vermesine beğeni yağdı.

Magazin 16-04-2023 08:08

Heidi Klum'dan Paskalya paylaşımı! Üstsüz poz verip göğüslerini elleriyle kapadı

Dünyaca ünlü Alman model Heidi Klum sosyal medya paylaşımlarıyla cesaretini sergiliyor. Yıllara meydan okuyan güzel model son olarak Paskalya Bayramı için bir poz verdi. Üstsüz poz veren modele beğeni yağdı.

Magazin 09-04-2023 09:27

Heidi Klum ödül gecesinde her yerden dekolteli elbisesiyle dikkat çekti

iheartradio Müzik Ödül Töreni’ne katılan model Heidi Klum yine dikkat çekmeyi başardı. Genç kocasıyla verdiği müstehcen pozlarla dikkat çeken Heidi Klum yıllara meydan okuyan güzelliğini dekoltelerle tamamladı.

Magazin 28-03-2023 10:51

Heidi Klum’un kızı Leni Klum annesini geçti! Üstsüz pozu olay yarattı... Sosyal medya onu konuşuyor

Dünyaca ünlü model Heidi Klum’un kızı Leni Klum sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yine gündem yaratmayı başardı. Annesinin izinden giderek modellik kariyerine adım atan Leni Klum, üstsüz pozuyla sosyal medyayı sallamayı başardı.

Trend 17-03-2023 08:50

3 kişi zar zor giydirdi! Heidi Klum'un soyunmasına kocası yardım etti

Billboard Women in Music 2023 gecesine katılan model Heidi Klum sarı elbisesinin içinde çok şık görünüyordu. Başarılı model 3 kişinin yardımıyla hazırlandı. Modele soyunurken ise genç kocası yardım etti.

Magazin 02-03-2023 15:00

Heidi Klum izinden giden model kızını paylaştı! Çok güzel

Dünyaca ünlü Alman model Heidi Klum, kendi gibi model olan kızı Leni'yi sosyal medyadan paylaştı. Annesinin izinde olan genç model annesi kadar da cesur. Leni Klum sosyal medya pozlarıyla beğeni topladı.

Magazin 27-02-2023 14:34

Müstehcen pozu gündemdeydi... Heidi Klum yarı çıplak poz verdi! Göğsünün yarısı açıkta kaldı

Model Heidi Klum, Germany's Next Top Model fotoğraf çekimi için yarı çıplak poz verdi. Alman reality show programında jüri de olan ünlü modelin göğsünün yarısı açıkta kaldı. Müstehcen pozlarını paylaşmaktan çekinmeyen Klum olay oldu.

Magazin 05-01-2023 15:51

Heidi Klum ve genç kocası havuzda aşka geldi! Kalçasını tutup...

Eski top model Heidi Klum ile kendisinden 17 yaş küçük Tom Kaulitz ile gizlice evlenmişti. Mutlu bir evliliği olan model sık sık sosyal medyada müstehcen pozlara imza atıyor. Bunlardan biri de yeni yılın ilk saatlerinde geldi.

Magazin 02-01-2023 08:48

Heidi Klum'un kızı Leni'den iddialı pozlar! Annesi kadar cesur

Heidi Klum'un 18 yaşındaki model kızı Leni Klum arkadaşlarıyla keyifli bir gece geçirdi. Model annesinin izinden giden ve güzelliğiyle dikkat çeken Leni'nin pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 09-12-2022 10:51

Heidi Klum ve kızından iç çamaşırı tanıtımı! Anne-kız çok iddialı

Daha önce 18 yaşındaki kızı ile beraber yarı çıplak poz verdiği için ağır eleştiriler alan 49 yaşındaki Heidi Klum, kızı Leni ile iç çamaşırlı objektif karşısına geçti. Heidi, kırmızı iç çamaşırı giyerken, Leni ise kısa gecelik ile poz verdi. 49 yaşındaki modelin kızından daha cesur olması dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 23-11-2022 15:40

Heidi Klum frikik vermeyi umursamadı! O haliyle paylaştı

Heidi Klum, beyaz bir body ile poz verirken frikik de verdi. Ancak güzel model frikik vermeyi pek de umursuyor değildi. Yıllara meydan okuyan model göğsünün yarısının görünmesine aldırış etmeden pozunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 18-11-2022 10:08

Cadılar Bayramı'nda solucan olmuştu! Heidi Klum kostümü üstünden çıkarınca yarı çıplak kaldı

'Cadılar Bayramı'nın Kraliçesi' ünvanına sahip Heidi Klum partisinde solucan olarak sosyal medyada viral olmayı başardı. Solucan kostümüyle adından söz ettiren güzel model soyununca da oldukça iddialıydı. Klum'ın kostümü çıkardığı anlar da sosyal medyada olay oldu.

Magazin 03-11-2022 14:40

Heidi Klum bunu hep yapıyor! Bu yıl da Cadılar Bayramı'nın en çok dikkat çekeni o oldu

Her yıl birbirinden ilginç görüntülere sahne olan Cadılar Bayramı bu yıl da geleneği bozmadı. Ünlü model Heidi Klum'un oltaya takılmış solucan kostümüyle katıldığı partide en dikkat çeken isim oldu.

Magazin 01-11-2022 15:53

Heidi Klum'dan 18 yaşındaki kızıyla dudak dudağa paylaşım!

Dünyaca ünlü Alman manken Heidi Klum, 18 yaşındaki kızı Leni Klum ile kamera karşısına geçti. Güzelliğiyle büyüleyen anne-kız kamera karşısında öpüştü. Görüntüler, dünya basınında geniş yer buldu.

Magazin 12-10-2022 12:09

49 yaşındaki Heidi Klum 18 yaşındaki kızı Leni ile iç çamaşırlı poz verdi

Dünyaca ünlü Alman manken Heidi Klum’un 18 yaşındaki kızı Leni Klum ile objektif karşısına geçti. Anne- kızın pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 10-10-2022 09:47

Heidi Klum dantelli iç çamaşırlarıyla pencere kenarında dans etti

Dünyaca ünlü top model Heidi Klum sosyal medyada iddialı pozlarıyla dikkat çekiyor. 49 yaşında olan model zaman zaman genç kocasına verdiği erotik pozları da paylaşıyor. Klum bu sefer ise pencerenin kenarında minicik iç çamaşırlarıyla dans ettiği anları herkesle paylaştı.

Magazin 26-09-2022 08:35

Kocasına çıplak poz vermişti! Heidi Klum soyunmaya hevesli olduğunu itiraf etti

Son dönemde sık sık tatilde üstsüz pozlar veren ünlü model Heidi Klum soyunma konusunda istekli olduğunu ilginç sözlerle dile getirdi. Klum açıklamasında "Kıyafetlerimi çıkarmam ve iç çamaşırlarımı göstermem için benden iki kez istemene gerek yok" dedi.

Magazin 14-08-2022 15:13

49 yaşındaki Heidi Klum'un gençlik sırrı dehşete soktu! Kocamın genç kanını emiyorum

90’lı yılların ünlü modeli Heidi Klum, gençlik sırrını açıkladı. Klum, "Kocam Tom Kaulitz'in genç kanını emiyorum. Tıpkı bir vampir gibi!" diyerek, espri yaptı.

Magazin 12-08-2022 15:56

49 yaşındaki Heidi Klum üstsüz pozuyla olay oldu!

90'lı yılların ünlü modeli Heidi Klum bir süredir kendisinden 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz ile tatilde. 49 yaşındaki Heidi Klum yıllara meydan okuyan fiziğiyle yine iddialı pozlar verdi. Terasında tanga bikini altını giyip üstsüz poz veren Klum'u görenler "Yılların eskitemediği kadın" yorumlarında bulundu.

Magazin 08-08-2022 16:14

Heidi Klum kocasına soyundu! Yatağa geri dön bebeğim

Yıllara meydan okuyan modellerden biri olan Heidi Klum bir süredir 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz ile tatildeydi. 49 yaşındaki model son olarak kocasına soyunarak sere serpe uzandığı yataktan pozunu paylaştı. Fit görüntüsüyle dikkat çeken Heidi Klum paylaşımındaki notuyla da olay oldu.

Magazin 28-07-2022 13:24

Heidi Klum'un 18 yaşındaki kızı Leni annesinin izinde

Dünyaca ünlü Alman manken Heidi Klum’un 18 yaşındaki kızı Leni Klum, Instagram üzerinden paylaştığı fotoğraf ve yaptığı yorum ile büyük beğeni topladı.

Magazin 27-07-2022 10:33

Heidi Klum’un kızı Leni Klum annesini geçti! Bikinili pozu olay oldu

Yaptığı iddialı paylaşımlarla adından söz ettiren Heidi Klum'un kızı Leni Klum pozuyla gündemde. Annesi gibi modellik alanında kariyer yapmaya başlayan Leni Klum güneş yanığı olduğunu göstermek için bir paylaşım yaptı. İddialı bir bikini seçen Klum'u görenler "Annesini geçti" yorumları yaptı.

Magazin 24-07-2022 15:06

Heidi Klum genç kocasıyla tatilde! Plajda boy gösterdi

Alman süper model Heidi Klum kendisinden 17 yaş küçük eşi Tom Kaulitz ile Florida'da tatil yaparken görüntülendi. 49 yaşındaki model fit görüntüsüyle dikkat çekerken eşiyle de romantik anlar yaşadı.

Magazin 19-07-2022 15:31

49 yaşındaki Heidi Klum'dan üstsüz paylaşım! Bakın nasıl sansürledi

49 yaşındaki Heidi Klum Instagram'da sadece bikini altı giydiği üstsüz bir fotoğraf paylaştı. Ünlü model, göğüslerini saçları izle sansürledi.

Magazin 16-07-2022 09:07