Helal Et Kesimi Haberleri

Muharrem İnce'den Özgür Özel'e: O zamanlardan DEM'leneceğin belliydi! Cümle alem biliyor!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yüklendi. Partisinin Yalova'daki seçim çalışmalarına katılan İnce, burada yaptığı açıklamada CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e seslenerek, “Bak İzmir’i kaybeden CHP Genel Başkanı olursun, dikkat et” dedi. Özel için dikkat çeken ifadelerde bulunan İnce, "O zamanlardan ‘DEM’leneceğin belliydi. HDP’nin barajı aştığını görünce ayakların tavana vurarak sevinç çığlıkları attığını cümle alem biliyor." ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-28 07:04:59

Görüntüler ortaya çıktı! Etiler'deki Nusr-Et restoranına saldırı anı kamerada...

Beşiktaş Etiler'deki Nusr-Et restoranına saldırının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, motosikletle gelen iki şüphelinin, restorana doğru silahla ateş açtığı ve camların kırıldığı anlar yer aldı.

Haber 2024-03-27 17:06:05

İstanbul’da restorana düzenlenen silahlı saldırıda 5 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul Beşiktaş’taki ‘Nusr-Et’ isimli restorana yönelik silahlı saldırıya ilişkin düzenlenen ‘Mahzen 22’ operasyonu ile 5 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Yurthaber 2024-03-27 10:54:51

Son dakika | Nusr-et dükkanına motosikletli saldırının arkasından elebaşı çıktı: Talimat Barış Boyun'dan!

Son dakika haberi: Firari organize suç örgütü elebaşı Barış Boyun talimat verdi, çete üyeleri İstanbul'daki 'Nusr-et' dükkanına saldırdı! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Mahzen-22 operasyonuyla silahlı saldırıya ilişkin detayları ve gelişmeleri duyurdu.

Haber 2024-03-27 10:33:58

Nusret'in Etiler'deki et restoranına gece saatlerinde silahlı saldırı!

İstanbul Etiler'de sabaha karşı motosikletle gelen kasklı 2 kişi, Nusret isimli ünlü et restoranına silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerinde 11 adet kovan bulundu. Polisin saldırganları yakalaması için çalışmalar sürüyor.

Haber 21-03-24 18:53

Mal varlığı olay olmuştu! Turgut Altınok'un yanıtını duyunca verdiği tepki herkesi güldürdü... 'Torpil' açıklamasında ise Oğuzhan Uğur araya girdi: Öyle demeyelim de...

Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'un katıldığı programa 'torpil ve mal varlığı' iddiaları damga vurdu. Oğuzhan Uğur'un sunduğu programda Altınok'a yöneltilen sorular dikkat çekti. Altınok'un mal varlığıyla ilgili soruya verdiği yanıt sonrası bir gencin "Helal olsun! Türkiye'de böyle insanlar da varmış" tepkisi ise gündem oldu. Öte yandan "Zaten bütün Ankara'ya komşuymuşsunuz" yorumu da programa damga vururken, Altınok'un torpil yanıtı da çok konuşuldu.

Haber 21-03-24 09:00

Kan parası iddiası olay olmuştu! Acılı baba görüşmeyi doğruladı ama... Bir lokması benim boğazımdan geçmeyecek

Eylem Tok'un oğlunun sebep olduğu Türkiye'nin konuştuğu kaza sonrası ortaya atılan 'kan parası' iddiası gündem oldu. Oğuz Murat Aci'nin babası Özer Aci, Bülent Cihantimur ile dolaylı yoldan görüştüklerini söyledi. "Yanıma 5-6 kişi geldiler" diyen acılı baba "Kınadım, çok kısa bir görüşme oldu. Eski eşini ve çocuğunu getir adalete teslim et dedim." diye konuştu. Baba Aci " O insanın bir lokması benim boğazımdan geçmeyecektir" diyerek de noktayı koydu.

Haber 20-03-24 11:59

Sosyal medya onu konuşmuştu! Acun Ilıcalı'nın paylaşımına cevap verdi... Acımdan mı öleyim orada?

Erzurum'da iftardan sonra yapılan bir sokak röportajı sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri haline gelmişti. Erzurum'daki sokak röportajının sonrasında samimiyeti sayesinde gönüllerde taht kuran Nurten Abla bu kez kendisine yöneltilen tepkilere cevap verdi. Erzurumlu olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın kendisini paylaşmasına şaşırdığını dile getiren Nurten isimli kadın ünlü isme "Beni Survivor'a davet et" diyerek seslendi.

Trend 20-03-24 10:15

Bakan Bolat'tan kırmızı et açıklaması: 'Orada küçük bir sıkıntı oldu'

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, kırmızı et fiyatlarındaki artışa ilişkin yaptığı açıklamasında, "Kesime daha az hayvan gönderilince orada bir küçük sıkıntı oldu" dedi.

Finans 18-03-24 14:38

Fazla tüketimi kanser riskini yüzde 40 artırıyor! 70 bine yakın vaka incelendi

70 bine yakın vakanın incelendiği bir araştırmada bağırsak kanserine dair şaşırtan bir sonuç ortaya çıktı. Prof. Dr. Uğur Coşkun, ABD'de yapılan bu çalışmada, fazla miktarda kırmızı et tüketenlerde yüzde 30, yine aşırı miktarda salam, sosis gibi işlenmiş gıda tüketenlerde yüzde 40'tan daha fazla bağırsak kanseri riski tespit edildiğini söyledi.

Haber 16-03-24 13:55

Sosyal medyada gündem oldu: 84 yaşındaki kadının kahreden isyanı! Daha benim evime et girmedi

84 yaşında olduğunu belirten bir kişinin sokak röportajında ekonomik durumuna ilişkin açıklama sosyal medyanın gündemine oturdu. Kirasını ödeyebilmek için iş aradığını ve bulaşıkçı olarak iş baktığını belirten yaşlı kadının, "Bayram geldi giçti, daha benim evime et girmedi." sözleri duyanların yüreğini yaktı. O anlara ilişkin görüntüler sosyal medyada yüzlerce yorum ve beğeni aldı.

Haber 16-03-24 10:54

36 saatlik elektrik kesintisi isyan ettirdi! Esnaf kepengi kırdı: 500 bin liralık et ziyan oldu

İstanbul'un Esenyurt ilçesinde 36 saatlik elektrik kesintisi semt sakinlerini isyan ettirdi. Kesinti nedeniyle kepenk açamayan esnaf ürünlerinin bozulmasından dert yandı. Bir kasap 500 bin liralık et ürününün ziyan olduğunu, bir başka esnaf 10 bin lira mağdur olduğunu dile getirdi. Elektrik dağıtım şirketinden kesintiyle ilgili açıklama geldi.

Haber 15-03-24 16:55

Mide bulandıran olay, tam 700 kilogram yakalanmıştı: İfadesinde itiraf etti

Ramazan ayı öncesinde Adana ilinde kesimi yapılan 700 kilogram at ve eşek eti, sucuk yapılmak üzere İstanbul’a götürülmek istenildiği esnada jandarma ekiplerince Sakarya otoyolunda yakalanmıştı.

Yurthaber 15-03-24 11:10

Mide bulandıran olay! İftarda insanlara at ve eşek eti yedireceklerdi

Adana'da mide bulandıran bir olay yaşandı. Ramazan ayı öncesinde Adana’da kesimi yapılan 700 kilogram at ve eşek eti, Sakarya’nın Hendek ilçesinde jandarma ekiplerince yakalandı. Konuya ilişkin 3 şüpheli yakalanırken şüphelilerden birinin "evcil hayvanı kasten öldürme" suçundan kaydı bulunduğu öğrenildi.

Haber 15-03-24 00:45

Nohut tava tarifi: Nohut tava nasıl yapılır?

Türk mutfağında pişen yemeklerin vazgeçilmez malzemelerinden biri olan nohut ile et yemeklerini aratmayacak bir lezzet hazırlayabilirsiniz. Nohut tava tarifini bir kez denerseniz hem pratik hem de lezzetli olan bu yemekten kolay kolay vazgeçemeyeceksiniz. Şimdiden afiyet olsun.

Yemek 13-03-24 23:41

Borani tarifi: Borani nasıl yapılır?

Boraniye ya da borani adı ile bilinen bu lezzet, hem Hatay mutfağına has olan yöresel bir yemek hem de bir tür meze olarak tüketilen bir yiyecektir. Kabak, et havuç gibi malzemeler ile de yapılabilen boraniyi ıspanak kullanarak da yapabilirsiniz. İşte son derece pratik ve lezzetli olan borani tarifimiz.

Yemek 13-03-24 22:21

Uzmanından Ramazan için aralıklı iftar önerisi! 15 dakika kuralına dikkat!

Ramazanda vücut sağlığını korumak oldukça önem taşıyor. Gastroenteroloji Uzmanı Doç. Dr. Gözde Derviş Hakim, ramazan ayında uzun süren açlığın ardından sofraya oturanların kan şekerinin yavaş yavaş yükselmesi için iftar menüsünü aralıklı tüketmeleri gerektiğini belirtip, "Oruç açıldıktan sonra bir kase çorba ya da hafif atıştırmalıkla devam etmeleri gerekir. 15-20 dakika dinlenmeden sonra ızgara et, tavuk, balık ya da haşlanmış gıdalar tüketebiliriz" dedi.

Haber 13-03-24 19:10

Esnaf anlaştı, fiyatlar yarı yarıya indi! Sıranın sonu görünmedi! 550 yerine 365 lira...

Ramazan önce peş peşe zamlarla artan et fiyatları için bu kez indirim haberi geldi. Bursa'da et toptancısı esnaflar ramazan ayı için anlaştı, fiyatlar yarı yarıya inince vatandaşlar et satan dükkanlarda uzun kuyruklar oluşturdu. Mahalle kasaplarında fiyatı 500-550 lira olan kıymayı 365 liradan, kuşbaşıyı 700 lira yerine 415 liradan satılıyor.

Finans 12-03-24 16:38

Bursa'da görülen Köfteci Yusuf davasında sanık Sedat Peker'in kırmızı bülten infazı bekleniyor

Afyonkarahisar'daki bir et entegre tesisinin, tehditle Bursa'da "Köfteci Yusuf" restoran zincirinin sahibine satılmaya çalışıldığı iddiasıyla, aralarında organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in de bulunduğu tutuksuz 19 sanığın yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 12-03-24 11:56

Kurban Bayramı'nda hisse yerine bozuk et ve salam dağıttıkları iddia edilen sanıklar yargılanıyor

Bursa'da kurban eti bekleyen yüzlerce vatandaşı şoka uğratan baba, oğlu ve kızı kendilerinin de mağdur olduğunu öne sürdü. Geçtiğimiz yıl meydana gelen olayda vatandaşlar hisseleri yerine bozuk kıyma, et ve salam dağıtıldığı gerekçesiyle isyan etmişti. 3 bin 660'ar yıla kadar hapsi istenen sanıklardan baba A.A. "20 milyon lira zarar ettik, 1 kuruş maddi menfaatim olmadı" diyerek tahliyesini istedi.

Haber 11-03-24 15:03

Kurban Bayramı'nda hisse yerine bozuk et ve salam dağıttıkları iddia edilen sanıklar yargılanıyor

Bursa'da, geçen yıl Kurban Bayramı'nda işlettikleri et restoranından büyükbaş kurban hissesi alanlara bozuk kıyma ve et ile salam dağıtıldığı iddiasıyla haklarında dava açılan 3 sanığın yargılandığı dava, müştekilerin dinlenmesiyle devam etti.

Yurthaber 11-03-24 14:44

Canan Karatay'dan çarpıcı balık uyarısı: Balığı unlayıp kızartmak bakın neye sebep oluyormuş! Karadenizliler bana kızmasın

Sağlıklı yaşam hakkında yapığı uyarılarıyla dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay balık hakkında çarpıcı bir uyarıda bulundu. Türk halkı genel olarak balığı unlayıp kızartmayı tercih ediyor. Canan Karatay'a göre balığı bu şekilde pişirmek büyük tehlikeye yol açıyor. Öte yandan kırmızı et konusuna da değinen Karatay, soslu kırmızı etlerin kanserojen madde içerdiğini ancak bizim halkımızın tükettiği kuzu eti, dana kıyma gibi ürünlerin zararsız olduğunu belirtti.

Haber 11-03-24 07:06

Ramazan boyunca indirimli satılacak! Başkent Marketlerde et, kıyma, sucuk düzenlemesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi et, kıyma ve sucuk için yeni bir karar aldı. Ürünler ramazan ayı boyunca Başkent Marketlerde indirimli satılacak. İndirimli satış yarın başlıyor.

Finans 10-03-24 12:11

'Kırmızı ve beyaz etin yükselmesine inat aynı fiyatlarla devam ediyoruz' Et fiyatları artınca ona yöneldiler

Kilis’te kırmızı et ve tavuk fiyatlarındaki artış vatandaşların tercihini balığa yöneltti. Esnaf Uğur İncirli, "Kırmızı ve beyaz etin yükselmesine inat, sezonun ortasıymış gibi vatandaşlarımız yesin diyerek aynı fiyatlarla devam ediyoruz." dedi.

Finans 09-03-24 15:41

Ramazan öncesi zam şampiyonları belli oldu! TZOB Başkanı açıkladı, 38 üründe...

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ramazan ayı öncesi geçtiğimiz yıla göre bu yılın fiyat değişimlerini ve et fiyatlarında yaşanan artışları değerlendirdi.

Finans 08-03-24 12:06

Et ve tavuğa 3 günde 2 zam! Vatandaşın cebini yakacak haber: Fiyatını duyunca Keşke 1 hafta önce alsaydım diyeceksiniz

Pirzola, but, kanat, göğüs... Et ve tavuk yemek için artık iyi hesap yapmak gerekiyor. Çünkü Ramazan ayı gelmeden 1 haftada iki kere zamlandılar. Pazartesi günü ete 20 tavuğa 10 lira zam gelmişti. 3 gün sonra etiketler bir kez daha değişti. Olan yine vatandaşın cebine oldu.

Finans 08-03-24 06:25

55 bin lira oldu! İstanbul'da yaşam maliyeti aldı başını gitti: En çarpıcı zam et ve kıymada

İstanbul’da dört kişilik bir ailenin ortalama yaşam maliyeti 55.321 lira olarak hesaplandı. Şubat ayında en çarpıcı fiyat artışlarından birinin yüzde 114,27 artış oranı ile et-kıyma ürün fiyatlarında yaşandığı görüldü.

Finans 06-03-24 08:48

84 yaşında, 12 bin lira maaşı var! Et kuyruğundaki sözleriyle gündem oldu: Sofradan aç kalkıyorum, torunlar doysun diye...

Emeklilerin maaş isyanı devam ediyor. Ucuz et kuyruklarında saatlerce bekleyen emeklilerin tek amaçları evlerine et götürebilmek. Kuyruklardaki sıranın her geçen gün artmasıyla şikayetler de artıyor. 84 yaşındaki bir adamın kuyrukta beklerken söylediği, "Sofradan aç kalkıyorum, torunlar doysun diye" sözleri ise yaşanan durumu bir kez daha gözler önüne serdi.

Finans 05-03-24 15:24

Peş peşe zamlar tepki çekmişti, bazı marketler fiyatı sabitledi! Liste belli oldu

Kırmızı ete gelen peş peşe zamlar tepki çekerken İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği'nden yeni hamle geldi. İstanbul Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere, Et ve Süt Kurumu ile protokol çerçevesinde ramazan ayı boyunca bazı marketlerde fiyatların sabitlendiğini söyledi.

Finans 05-03-24 11:55

Düzce'de çöp konteynerinde at eti ve kemikleri bulundu

Bölgede et satışı yapan işletmelerde denetim başlatıldı

Yurthaber 04-03-24 14:55

İstanbul'da 3 ayrı tarife! Et ve Süt Kurumu'nda kilosu 380 lira olan pirzola kasapta 1100 liraya satılıyor!

Kırmızı et fiyatlarına gelen peş peşe zamlar sonrası farklı semtlerde farklı fiyat tarifeleri ortaya çıktı. Et ve Süt Kurumu'nda kilosu 380 lira olan pirzola markette 800, kasapta ise 1100 liraya satılıyor. Rekabet Kurumu, kırmızı et fiyatları hakkında çok sayıda şikayet aldıklarını ve harekete geçtiklerini açıklamıştı.

Finans 03-03-24 14:00

Fırsatçılar yine işbaşında! Ramazan öncesi kırmızı etten sonra tavukta da aynı taktik: O firmalar zam kararı almış

Önce kırmızı et, şimdi de beyaz ette aynı oyun! Ramazan öncesi bu kez de beyaz ete 2 haftada 2 kez zam geldi, piyasadaki fırsatçılık deşifre oldu. Kırmızı et üreticisi bazı firmaların izlediği taktiğin aynısı beyaz ette de uygulanınca fiyatlar arşa çıktı. Üstelik bugünden itibaren yeni bir zam olacağı da belirtiliyor. Bakın beyaz et üreticisi firmalar nasıl bir karar almış...

Finans 03-03-24 09:32

Zam üstüne zam isyan ettirdi! Kırmızı et fiyatları indirime o tarihte mi gidiyor? 3-5 firma tırmandırıyor

Ramazan yaklaşırken kırmızı et fiyatlarındaki artış gündemde. Son dönemde kuzu ve danaya üst üste gelen zamlar isyan ettirdi. Rekabet Kurumu konuyu gündemine alırken kırmızı et üreticileri birkaç büyük firmanın kırmızı et fiyatlarını özellikle bazı illerde tırmandırdığını söyledi. Peki kırmızı et fiyatlarında artış devam edecek mi? "Suni piyasa"yı işaret eden üreticiler tarih vererek indirim beklentisini açıkladı.

Finans 01-03-24 14:14

Gece yarısı kuyruğa girip saat 8'e kadar bekliyorlar! İstanbul'da tek, Türkiye'de 18 yerde mağazası var... Her şey ucuz et alabilmek için!

Ucuz et kuyruklarının sonu görünmüyor. Türkiye'de sadece 18 şehirde bulunan Et ve Süt Kurumu'nun mağazalarının önünde metrelerce kuyruk oluştu. İstanbul'da bir tek Beylikdüzü'nde olan mağazanın önü, gece yarısından itibaren dolmaya başlarken vatandaşlar neredeyse 8 saat boyunca sırada bekliyor. Daha çok emekli vatandaşların ucuza et almak için soğukta beklediği sırada, kuyruğun sonu ise görünmüyor.

Finans 01-03-24 09:29

Zamlar sonrası şikayet yağmıştı, bir açıklama da Bakan Yumaklı'dan geldi: Bunun adı fırsatçılıktır, göz açtırmayacağız!

Son 15 günde iki zam gelen ve Rekabet Kurumu'nun harekete geçtiği et fiyatlarıyla ilgili bir açıklama da Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan geldi. Bakan Yumaklı, "Bunun adı fırsatçılıktır" dedi.

Finans 01-03-24 07:37

Kırmızı et fiyatları cep yakıyor! 15 günde iki zam geldi, Rekabet Kurulu harekete geçti

Kırmızı et fiyatları cep yakmaya devam ediyor. Artış hız kesmezken kırmızı ete 15 günde iki zam geldi. Kasaplar arasında fiyatlar değişse de 500 TL'nin altında kıyma bulmak zorlaştı. Rekabet Kurulu da ramazan ayı öncesi kırmızı et sektörüne yönelik şikayetlerde artış görüldüğünü belirterek harekete geçti.

Finans 29-02-24 12:39

Düzce'de sis görüş mesafesini azalttı

Anadolu Otoyolu'nun Düzce kesimi ile kent merkezinde etkili olan sis, görüş mesafesini düşürdü.

Yurthaber 28-02-24 10:48

Çukurova’da en düşük işçi ücreti 35 bin lira oldu

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, “Ne yapsam sizin hakkınızı ödeyemem. 35 bin lira maaş ile bir rekora imza attık. Ananızın ak sütü gibi helal olsun” dedi.

Yurthaber 20-02-24 13:52

Araştırma sonucu: Yüksek düzeyde alındığında kalp hastalığı riskini artırıyor! İltihaplanmayı tetikleyerek kan damarlarına zarar veriyor

Et, balık, kuruyemişler, zenginleştirilmiş tahıllar ve ekmeklerde bulunan aşırı miktardaki B3 vitamini iltihaplanmayı tetikleyebilir ve kan damarlarına zarar verebilir. Yeni araştırmalara göre, önemli bir B vitamini olan yüksek düzeydeki niasin, iltihaplanmayı tetikleyerek ve kan damarlarına zarar vererek kalp hastalığı riskini artırabilir.

Haber 20-02-24 10:38

Marmara Denizi'nde batan geminin son anları ortaya çıktı! Mürettebatın o sözleri yürekleri sızlattı: 'Allah'ım sen yardım et'

Marmara Denizi'nde batan kargo gemisindeki 6 kişilik mürettebatı arama çalışmaları sürerken, batma anına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. Hüseyin Tutuk'un çektiği ve ailesine gönderdiği görüntüde geminin su aldığı net bir şekilde görülüyor. Geminin dalgalarla mücadele ettiği anları kaydeden mürettebatın "Allah'ım sen yardım et. 6 saattir aynı yerdeyiz. Gemi batıyor. Ya Rabbim gemi batıyor" sözleri ise yürekleri sızlattı.

Haber 16-02-24 20:04

Emekli bayram ikramiyesi zammına ilk tepki! CHP lideri Özel: Bir kilo et olmuş 600 lira, yapa yapa bin lira zam yapıyor

Bayram ikramiyesindeki 1000 liralık artışı duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan'a CHP lideri Özgür Özel'den tepki gecikmedi. AK Partili ve MHP'li seçmene de seslenen Özel, "2 bin lirayı 5 bin bile yapmayan, bayram ikramiyesini 1000 lira artırmayı reva görene oy verilirse bunlar böyle devam eder" diye konuştu.

Haber 16-02-24 16:06

Sosyal medya fenomeni Francia James nehirde keyif yaptı! Yüzmeye çalıştığı anlar ti'ye alındı... 'Boğulma dikkat et'

Sosyal medya fenomeni Francia James hayranlarını şaşırtan birbirinden ilginç paylaşımlarına devam ediyor. Fenomen isim son olarak takipçilerinin karşısına bir nehirde yüzdüğü anlarla çıktı. James'in gönderisi kullanıcıların ilgisini çekerken fenomen ismin cesur mayo seçiminden ziyade nehirde yüzme şekli daha çok konuşuldu.

Trend 16-02-24 14:20

Ordu Büyükşehir'de belediye işçilerine yapılan zam büyük sevince yol açtı! Paramız var ki veriyoruz

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde işçilerin yüzünü güldüren bir olay yaşandı. Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi (TİS) işçilerin lehine sonuçlandı. Protokole göre Büyükşehir Belediyesi’nde çalışan işçilerin maaşlarına yüzde 120 zam yapıldı. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, "Paramız var ki veriyoruz. Sizlerle helal olsun. Parası olmayan veremez. Borçlu olan para veremez." ifadelerini kullandı.

Finans 13-02-24 18:15

Üvey kızına insan dışkısı yedirdi, duruşma salonundan gülerek çıktı! Sizin çocuklarınız et-balık yerken...

Kayseri'de akılalmaz olay! Üvey anne Fatma Y. 7 yaşındaki çocuğa insan dışkısı yedirdi. İğrenç olay babanın eve ses kayıt cihazı koymasıyla anlaşıldı. Üvey anne 5 yıl ceza aldı. Ancak ceza alan annenin duruşmadan gülerek çıkıp gitmesi babayı sinirlendirdi. Yetkililerden yardım isteyen baba, "Sizin evlatlarınız et-balık yerken; benim kızıma bu sanık tarafından dışkısı yedirilmiştir. Bu durum hak mıdır?" sözleriyle isyan etti.

Haber 13-02-24 11:38

AK Parti Ankara adayı Altınok 2 bin 500 liraya çıkartıyoruz diyerek duyurdu: İsteyen yaş pastasını alsın, isteyen çocuğuna ayakkabı alsın!

AK Parti'nin ABB başkan adayı Turgut Altınok, "400 lira et yardımını 2 bin 500 liraya çıkartıyoruz. İsteyen etini alsın, isteyen sütünü alsın, yaş günü ise gitsin yaş pastasını alsın, çocuğuna ayakkabı alsın" dedi.

Haber 11-02-24 15:57

Evde et döner yapımı: Evde et döner nasıl yapılır?

Türkiye’nin dört bir yanında dönerciler, dönere eşlik eden diğer yiyeceklerle sunulan tabakların yer aldığı lokantalar ve kafeler olsa da et döneri evde de kolayca yapabilmek mümkündür. Eğer siz de evde kendi yaptığınız yiyecekleri tüketmeyi sevenlerdenseniz aşağıdaki evde et döner tarifimizi mutlaka değerlendirmelisiniz.

Yemek 10-02-24 16:12

Lokman Hekim'in tüm hastalara içirdiği mucize karışım: Etten daha fazla demir içeriyor! Bir kaşığında şifa barındırıyor

Anemi yani kansızlık toplumda oldukça yaygın bir sağlık sorunudur. Baş dönmesi, aşırı yorgunluk, kalp çarpıntısı, baş ağrısı gibi belirtilere yol açabilir ve yaşam kalitesini ciddi şekilde etkileyebilir. Kansızlığın tedavisinde demir bakımından zengin gıdaların tüketimi büyük önem taşır. Kırmızı et, ıspanak gibi gıdaların demir kaynağı olduğu bilinmektedir, ancak Lokman Hekim'in yıllar önce geliştirdiği özel karışım, neredeyse demir madenine dönüşmüş gibi ve birçok hastaya şifa sağlamıştır.

Kadin 09-02-24 13:56

5 ayda 30 kilo verdi! Ata Demirer yeni imajıyla olay oldu! 'Filinta gibi'

Son dönemde verdiği kilolar ile adından sıkça söz ettiren ünlü komedyen Ata Demirer 5 ayda 30 kilo verdiğini açıklamış ve hakkında çıkan mide ameliyatı haberleri yalanlamıştı. 'Et, balık, protein' ile beslendiğini söyleyen Demirer şimdi de yeni imajıyla gündem oldu. Ünlü ismin son pozlarına yorum yağdı.

Magazin 06-02-24 16:16

Başını keserle ezerek katletmişti! Kan donduran vahşetin nedeni ortaya çıktı

Kayseri'de, Hasibe Soykuk’u (51) başına keserle vurarak öldüren İsmail Kocatürk, cinayeti itiraf etti. Kocatürk ifadesinde, "Hasibe Soykuk'un ailesi ile 4 gün için gübre taşıma için anlaştım. 1 günlük ücretimi verdiler ama 3 günlük ücretim olan 1500 TL'yi vermediler. Evlerine gittim, oğlu B.B.S.'yi sordum. 'esrar içmek yerine paramı versin' dedim. Hasibe bana 'sen oğlumu takip edeceğine önce karını takip et' dedi. Tartıştık. İtişme oldu. Koltuk üzerinde keseri gördüm, alıp vurdum" dedi.

Haber 04-02-24 11:59