Hemşire Haberleri

Yaşlı bakımevi hemşiresi ölümü böyle anlattı! 'Defalarca gözümle gördüm' dedi: Vücut kapanmaya başlıyor

Yaşlı bakımevi hemşiresi Julie McFadden sosyal medyadan ölüm ve ölümün gizemine dair açıklamaları sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Ölüm esnasında insan vücudunda olanları açıklayan McFadden, 'Öldüğümüzde ne olacak?' sorusuna cevap verdi. Ölümden korkmadığını ve gözünün önünde defalarca hayatını kaybeden kişilere tanık olduğunu dile getiren Julie McFadden'in paylaşımı çok konuşuldu.

Trend 05-04-2024 08:25

Neredeyse herkesin ölmeden önce gördüğü tek şey diyerek paylaştı! Yaşlı bakımevi hemşiresinin paylaşımı sosyal medyada çok konuşuldu

Bir yaşlı bakımevi hemşiresi olan Julie McFadden'in sosyal medyadan yaptığı paylaşımı dikkatleri çekti. Hastalarının büyük bir bölümünün son günlerinde yanında olduğunu dile getiren McFadden, insanların ölmeden önce yaşadıklarını ve gördüklerini ayrıntılı olarak anlattı.

Trend 21-03-2024 14:43

İnternette gördüğü iş ilanına başvurdu, 350 bin liradan oldu! 'Kefen paramı aldılar'

Ankara'da emekli hemşire F.K. (62), internette gördüğü 'deneyimli hemşire aranıyor' ilanına başvurmak isteyince hayatının şokunu yaşadı. İlan üzerinden iletişime geçtiği kişiye, işe giriş işlemleri için kimlik, ehliyet ve kredi kartı bilgilerini gönderen F.K., 350 bin TL dolandırıldı. Suç duyurusunda bulunan F.K., "Benim kefen paramı aldılar, elimde 5 kuruş param kalmadı" dedi. İşte detaylar...

Haber 01-03-2024 15:59

Doktordan hemşireye cinsel saldırı! Feyza Altun karara isyan etti: 'Tecavüz et, taciz et...'

İstanbul'da asistan doktor S.E.'nin hemşire H.Z.'ye nitelikli cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla yargılandığı davada karar çıktı. Sanık S.E., yeterli delil bulunamadığı gerekçesiyle beraat etti. Karar sonrası H.Z. ağlama krizine girdi. H.Z.'nin avukatı Feyza Altun, "Başka hemşireler aynı doktorun tacizine uğradığını beyan etmesine rağmen hala delil yetersizliği deniyorsa bu Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinin erkeklere tecavüz et, taciz et, seni aklayacağım demesidir" dedi. İşte detaylar...

Haber 25-01-2024 16:30

Sahipsiz köpeklerin saldırdığı hemşire canını arabanın önüne atlayarak kurtardı

Başkentte yaşadığı apartmanın önünde sahipsiz 5 köpeğin saldırısına uğrayan hemşire Demet Akın, "Arkamdaki köpek sağ kalçamı iki yerden ısırdı, botumu, üzerimdeki elbisemi parçaladılar. Bir aracın önüne atlayarak kurtuldum. Evden çıkmaya korkuyorum, lütfen sahipsiz köpek sorununa bir çözüm bulunsun." dedi.

Yurthaber 04-01-2024 11:03

Evlilik teklifini reddeden hemşireyi öldüren sanığa verilen cezada vicdani kanaat vurgusu

Karaman'da evlilik teklifini reddeden hemşireyi silahla öldüren sanık hakkında verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasının gerekçesinde, "Kadına karşı tasarlayarak kasten öldürme" suçu işlendiği hususunda mahkemece tam bir vicdani kanaat oluştuğu belirtildi.

Yurthaber 25-12-2023 11:30

Doktor sevgilisinin evinde feci şekilde can vermişti! Genç hemşirenin ölümünde adli tıp raporu ortaya çıktı

Aksaray'da, doktor sevgilisi Halil İbrahim A.'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşüp, hayatını kaybeden hemşire Saliha Tuncel'in (25) ölümüyle ilgili adli tıp raporu çıktı. Ankara Adli Tıp Kurumu tarafından hazırlanan bilirkişi raporunda, Tuncel'in dengesini kaybedip düştüğü belirtildi. Raporda, "zorlamaya bağlı bir düşme bulgusunun olmadığı değerlendirilmektedir" denildi. İşte detaylar...

Haber 22-12-2023 14:36

'Hastayım' diye geldi, hemşireyi taciz etti!

Denizli'nin Babadağ ilçesinde Hüseyin G. (26), kırsal mahallelere gezici sağlık hizmeti veren ekibin içinde yer alan bir hemşireyi elle taciz etti. Jandarma tarafından gözaltına alınan Hüseyin G., sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Savcılığın itirazı üzerine tekrar gözaltına alınan Hüseyin G., tutuklandı. İşte detaylar...

Haber 20-12-2023 15:59

'Sus' pozuyla tanınan Dilek Tunca'nın son hali şaşırttı! Gören tanıyamadı

Bir dönem hastane ve sağlık kuruluşlarında sık sık rastlanan 'sus' işareti yapan hemşire pozuyla ünlenen Dilek Tunca'nın son hali ortaya çıktı. Eski model Dilek Tunca'nın o pozunun ardından geçen 47 yılın ardından görenler tanıyamadı.

Magazin 22-11-2023 20:39

Akıl hastanesinde tedavi gören hasta intihar ederken hemşirelerin hareketleri olay oldu! Görüntüler infial yarattı

İngiltere'nin Lancashire bölgesindeki Blackpool'da güvenlikli bir akıl hastanesinde tedavi altına alınan 20 yaşındaki Bren McFarlane isimli hasta intihar ederek hayatını kaybetti. Genç hastanın intihar ettiği sırada hastaları gözlemlemekle görevli olan hemşirelerin odadaki halleri güvenlik kamerasına yansıyınca infial yarattı.

Trend 07-11-2023 10:21

Hemşire ve hastası yasak aşk yaşadı! Karısına söylemekle tehdit edip şantaj yaptı... Deste deste para talep etti

İsmi Katya olarak açıklanan bir hemşire hastasıyla yaşadığı yasak aşkın her dakikasını fotoğraflayarak sevgilisini karısına ifşa etmekle tehdit edince ortalık bir anda karıştı. Hemşire sevgilisinden 84 bin sterlin (yaklaşık 2 milyon 868 bin TL) talep etti. Katya'nın şantaj dozunu arttırması üzerine sevgilisi ise durumu polise şikayet etti. Polis şimdi olayı araştırıyor.

Trend 18-10-2023 09:55

Hemşireden yoğun bakımdaki kanser hastasına cinsel saldırı! İğrenç detaylar ortaya çıktı: İlaç verdikten sonra...

İzmir Ege Üniversitesi Hastanesi'nde hemşire Emre Kale (29), yoğun bakımda tedavi gören 4'üncü evre akciğer kanseri hastası N.C. (63) adlı kadına cinsel saldırıda bulundu. Olayla ilgili hazırlanan iddianamede, iğrenç detaylar yer aldı. Kale'nin cinsel istismardan önce N.C.'ye, tedavisinde kullanılmayan hidromorfin içerikli bir ilaç verdikten sonra cinsel saldırıda bulunduğu ortaya çıktı. Sanığın savunmasında cinsel saldırıya teşebbüs ettiğini ve pişman olduğunu söylediği de belirtildi.

Haber 10-10-2023 10:59

Eşine erkek hemşire iğne yaptı diye hemşireyi darp etmişti! Bakan Koca o şüpheli için yeni kararı duyurdu

Şanlıurfa'da Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nin acil servisinde hasta eşine iğne yapan hemşire Mehmet Şah Bilge'ye saldırıp, burnunu kıran Kadir Fatih S., adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Tepki çeken olayla yeni bir gelişme yaşandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca şüpheliyle ilgili tutuklu yargılanma talebi çıkarıldığını ve her yerde arandığını açıkladı.

Haber 08-10-2023 20:51

Eşine iğne yapan erkek hemşireye kabusu yaşattı! 'Nasıl olur da benim karıma...'

Şanlıurfa’da Kadir Fatih S., evinde rahatsızlanan eşini Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne götürdü. Acil serviste görevli hemşire Mehmet Şah Bilge, hasta kadına iğne yaptı. Kadir Fatih S., 'Burada kadın hemşire varken benim karıma bir erkek nasıl iğne yapar’ diyerek hemşire Bilge'ye saldırdı. Kadir Fatih S., Bilge'yi darbederek burnunu kırarken, saldırı anı ise saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. İşte detaylar...

Haber 07-10-2023 17:59

Devlet hastanesinde sahte hemşire alarmı! Görüntüleri izleyince fark ettiler...

Ordu'nun Ünye Devlet Hastanesi'nde sahte hemşire olduğu iddiası üzerine Ordu İl Sağlık Müdürlüğü inceleme başlattı. İlk olarak hastane personelinin kadının hemşire kıyafeti giyip acil serviste dolaştığını ve bekleme salonunda oturduğunu gördüğü, bunun üzerine hastane yönetiminin güvenlik kameralarını incelemesiyle kadının farklı günlerde hastaneye gelip aynı şeyi tekrarladığı tespit edildi.

Haber 15-09-2023 15:34

İngiltere'de seri bebek katili hemşire dehşeti! Hava, insülin ve süt vererek öldürmüş

İngiltere'nin Chester kentinde yeni doğan 7 bebeği hava, insülin ve süt vererek öldüren hemşire Lucy Letby, yargılandığı davada jüri tarafından suçlu bulundu. Davaya bakan savcı, "Kendisini elindeki maddelerle zarar vermek, üzüntüye sebep olmak ve öldürmek için öğrenmeye adamıştı" açıklamasını yaptı. Öte yandan Letby'nin evindeki korkunç notlar da ortaya çıktı.

Haber 18-08-2023 21:02

MEMUR ZAMMI 2023 ÖĞRENME: Zamlı memur maaşı ne kadar, kaç TL? Doktor, öğretmen, polis, hemşire meslek grupları yeni maaş tutarları

Memur zammı ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Bilindiği üzere kamu kurumlarında çalışan memurların maaşlarına 17,55'lik enflasyon oranına ek olarak 8 bin 77 TL seyyanen zam verilmişti. Hem memur hem de emekliler için gerçekleştirilen ilave zam artışları Meclis Plan Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Şimdi gözler, TBMM Genel Kurulu'na çevrildi. Peki, Zamlı memur maaşı ne kadar, kaç TL? İşte doktor, öğretmen, polis, hemşire gibi meslek gruplarındaki zamlı memur maaşı tutarları...

Finans 12-07-2023 11:58

Denizin tadını çıkarttığı sırada bir anda kabusu yaşadı! Su kan gölüne döndü... “Ne olduğunu anlayamadım”

42 yaşındaki hemşire Delia Yriarte, Galapagos Adaları yakınlarında tatil yaptığı sırada kabus dolu anlar yaşadı. Şnorkelle yüzen hemşire köpek balığının saldırısına uğradı. Sahilde bulunanların yardımıyla hastaneye kaldırılan Yriarte’nin durumunun stabil olduğu belirtildi.

Trend 11-07-2023 07:42

Hastanenin otoparkında hemşire diyaliz hastasıyla cinsel ilişkiye girdi! Hastası kalp krizi geçirince yakalanmamak için ambulans çağırmadı

İngiltere’de Penelope Williams isimli bir hemşire çalıştığı hastanenin otoparkında diyaliz hastasıyla cinsel ilişkiye girdi. Yaklaşık 1 yıldır birlikte olan hemşire ve hastasının yakınlaştığı anlarda ismi açıklanmayan diyaliz hastası kalp krizi geçirdi. Hemşire ise ilişkilerinin ifşa edilmemesi için ambulans çağırmayı reddedince hasta feci şekilde hayatını kaybetti.

Trend 04-07-2023 15:29

Rezidansta feci şekilde can vermişti! Şüpheli ölümü kan testi çözecek

Aksaray'da hemşire Saliha Tuncel (25), doktor sevgilisi H.İ.A.'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Şüpheli ölümle ilgili soruşturma kapsamında Tuncel'den alınan kan örneği, Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Buradaki testle Tuncel'in alkol, uyuşturucu ya da ilaç alıp, almadığı belirlenecek. Daha sonra kendi isteğiyle aldığı veya zorla verilen herhangi bir maddenin tesiri altında atladığı veya atıldığının belirlenmesi için uzmanlar değerlendirmede bulunacak.

Haber 09-06-2023 14:59

Aksaray'da hemşirenin düşerek ölmesiyle ilgili gözaltına alınan hastane sahibi serbest

Aksaray'da, rezidansın 7. katından düşerek hayatını kaybeden hemşirenin görev yaptığı özel hastanenin sahibi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yurthaber 02-06-2023 07:50

Genç hemşirenin ölümünde çok çarpıcı detaylar ortaya çıktı! Görüntülerini çekip...

Aksaray'da doktor sevgilisi H.İ.A.'nın (43) oturduğu rezidansın balkonundan düşen hemşire Saliha Tuncel (25) hayatını kaybetti. Tuncel'in şüpheli ölümüyle ilgili çarpıcı detaylar ortaya çıktı. Soruşturma kapsamında tutuklanan hastanenin mali işler uzmanı ve icra kurulu üyesi Ç.Ö.'nün, Tuncel'i, sevgilisi olduğu öne sürülen doktor T.C. ile eve girerken çekilen görüntülerle tehdit ettiği iddia edildi. Hastanenin sahibi ve başhekimi doktor T.C. de gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Haber 01-06-2023 16:58

Doktor, farklı partiye oy veren hemşireyi tehdit etti! Sağlık müdürlüğü devreye girdi

Şanlıurfa'da yaşanan olay akıllara durgunluk verdi. Bir aile hekimi ve eşi, aynı sağlık ocağında çalışan hemşirenin kendilerinden farklı bir partiye oy verdiğini öğrenince hemşireyi tehdit edip hakaret etti. Doktor tartışma sırasında hemşireye, "Bu sağlık ocağında seni çalıştırmayız, git bu sağlık ocağından." dedi. Hemşirenin şikayeti üzerine İl Sağlık Müdürlüğü soruşturma başlatıp doktoru ve eşini açığa aldı.

Haber 31-05-2023 21:57

Aksaray'da Saliha Tuncel rezidansın 7’nci katından düşerek ölmüştü! Olayda yeni gelişme: Tutuklandı

Aksaray'da özel bir hastanede görev yapan 25 yaşındaki hemşire Saliha Tuncel, bir rezidansın 7’nci katından 3’üncü katın balkonuna düşüp yaşamını yitirmişti. Olayla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Tuncel'in ölümüyle ilgili soruşturmada gözaltına alınan hastane müdürü tutuklandı, doktor adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Haber 27-05-2023 09:00

Genç hemşire feci şekilde can vermişti! Doktor sevgilisi hakkında yeni karar!

Aksaray'da kan donduran bir olay yaşandı. Hemşire Saliha Tuncel (25), doktor sevgilisi Halil İbrahim A. (43)'nın rezidansta bulunan 7’nci kattaki dairesinden 3’üncü katın balkonuna düşüp yaşamını yitirdi. İfadesinde ''O sırada ben içerdeydim, düştüğünü görmedim'' diyen doktor Halil İbrahim A., yeniden gözaltına alındı. Tuncel'in babası Salim Tuncel, kızının cinayete kurban gittiğini söyleyerek, ''Kızımın olayı kadın cinayeti. Sevgilisi dedikleri doktor İbrahim, benim kızımı katletti'' dedi.

Haber 26-05-2023 14:55

Hastanede mide bulandıran olay: Yoğun bakımdaki kanser hastası kadına cinsel istismarda bulundu!

İzmir Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde mide bulandıran bir olay gerçekleşti. Yoğun bakım ünitesinde kanser tedavisi gören 61 yaşındaki kadın hastaya, hastanede görevli bir erkek hemşire cinsel istismarda bulundu. Yoğun bakımda cinsel istismara uğradığı iddia edilen talihsiz kadın hastanede hayatını kaybederken hemşire ise tutuklandı. İşte dehşete düşüren haberin detayları...

Haber 25-05-2023 17:50

Rezidansta korkunç ölüm! Genç hemşire, doktor sevgilisinin evinde feci şekilde can verdi

Aksaray’da korkunç bir olay meydana geldi. Hemşire Saliha Tuncel (25), birlikte yaşadığı doktor sevgilisi H.İ.A.'nın (43) 7'nci kattaki dairesinin balkonundan 3'üncü kattaki terasa düşerek hayatını kaybetti. Şüphe üzerine gözaltına alınan doktor H.İ.A., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. İşte olayın detayları...

Haber 25-05-2023 09:50

Aynı hastanede çalışıyorlardı... Doktorun dairesinden atlayan hemşire hayatını kaybetti!

Aksaray'da korkunç bir olay yaşandı. İddiaya göre özel bir hastanede çalışan hemşire, aynı hastanede çalıştığı ve erkek arkadaşı olduğu iddia edilen doktorun yaşadığı daireden kendini aşağıya attı. 25 yaşındaki hemşire olay yerinde hayatını kaybederken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber 24-05-2023 19:15

Hastanede hemşirelere tekmeli, yumruklu saldırı! O anlar kamerada

Şanlıurfa'daki Ceylanpınar Devlet Hastanesi'nde dehşete düşüren anlar yaşandı. Hastanede görevli 2 hemşire, hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Tekmeli, yumruklu saldırı anları kameraya da yansıdı.

Haber 25-04-2023 10:55

Karaman'da silahla yaralanan hemşire 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Karaman'da 6 ay önce görev yaptığı sağlık merkezinde silahlı saldırıya uğrayan hemşire, Konya'da tedavi gördüğü hastanede öldü.

Yurthaber 13-04-2023 13:34

Kuzeninin evlilik teklifini reddedince vurulmuştu! Hemşire Emine Ay'dan 6 ay sonra kahreden haber

Karaman'da aile sağlık merkezinde görevli hemşire Emine Ay, evlilik teklifini reddettiği kuzeni Hüseyin Bağrıaçık tarafından silahla vurulmuştu. 3 kez duran kalbi duran ve 1 böbreğini kaybeden Emina Ay, yaklaşık 6 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bağrıaçık'ın ilk ifadesinde "Evlenme teklifi ettim. Kabul etmedi. Bunu da kendime yediremedim. Bir ona, bir kendime sıktım" demişti.

Haber 13-04-2023 13:30

Sakarya'da hemşirenin korkunç ölümü! Evinde boğazı kesik halde bulundu

Sakarya'daki Korucuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi psikiyatri bölümünde görev yapan hemşire Dicle Naz, evinde boğazı kesik halde ölü bulundu. 27 yaşındaki hemşirenin elinde kesici alet olduğu tespit edildi. Korkunç olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğu ise otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Haber 13-04-2023 02:17

Hastanede korkunç olay! Hemşire yanlışlıkla bebeğin parmağını kesti, soruşturma başlatıldı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesinde dehşete düşüren bir olay yaşandı. Rahatsızlanarak devlet hastanesine getirilen ve tedavisinin ardından açılan damar yolunu sabitlemek için kullanılan yapışkan bandı makas kullanarak çıkarmak isteyen hemşire, 6 aylık kız bebeğin başparmağının uç kısmını kesti. Çocuk ameliyata alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı. İşte olayın detayları...

Haber 06-04-2023 14:55

Depremde annesi ve ablasını yitirdi, acısına rağmen hastaları bırakmadı

Hatay'daki depremlerde aile üyelerini kaybeden başhemşire Nurten Asım, yaşadığı acıları bir kenara bırakıp, görev yaptığı yeni doğan biriminde bebekler ve anneler için mesaisini sürdürüyor.

Yurthaber 28-03-2023 14:46

Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri mezunları ne iş yapar, iş olanakları nelerdir? Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Bölümü mezunları iş imkânları nelerdir, nerelerde çalışır?

Sağlık sektörü, en önemli iş alanlarının bulunduğu bir sektördür. İnsan hayatı söz konusu olduğundan her zaman iş bulmak mümkündür. Bu nedenle pek çok öğrenci üniversite tercihini sağlık bölümlerinden yana yapar. Üniversitelerde sağlık alanında yer alan pek çok bölüm bulunur. Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri de bunlardan biridir ve öğrenciler tarafından araştırılır. Peki, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri Bölümünden mezun olan kişiler ne iş yapar?

Egitim 17-03-2023 16:49

Sağlık çalışanı Alman karı koca Hatay'da gönüllü hizmet veriyor

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenenlere destek vermek için Almanya'dan gelen sağlık çalışanı çift, Hatay'ın İskenderun ilçesinde kurulan sahra hastanesinde gönüllü olarak çalışıyor.

Yurthaber 17-03-2023 14:07

Doktordan hemşireye hastanede cinsel saldırı! İlk ifadesi ortaya çıktı: 'Biz 3 aydır sevgiliyiz'

İstanbul Yedikule Göğüs ve Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi'nde bir cinsel saldırı olayı yaşandı. İddiaya göre, hastanede görevli asistan doktor S.E., nöbetçi hemşire G.Y.'ye cinsel saldırıda bulundu. Gözaltına alınan doktor S.E.'nin emniyetteki ifadesinde, "Biz 3 aydır sevgiliyiz. G.Y. psikolojik sorunlar yaşıyor ve destek alıyor. Ben kendisine tacizde bulunmadım" dediği ortaya çıktı. İşte olayın detayları...

Haber 13-03-2023 17:47

Kurtarma çalışmasındaki hemşire anlattı: ‘Bana küfretmesinden mutlu oldum!’

Depremin ardından yapılan arama kurtarma çalışmaları sırasında yaşanan olaylar günler sonra ortaya çıkmaya başladı. Hatay’ın Defne ilçesindeki bir enkazda depremzede ile arasında geçen diyaloğu anlatan hemşirenin söyledikleri dikkat çekti. UMKE’de görevli hemşire Ebru Ağdak o anlar şu sözlerle anlattı: ‘Gelen sese biraz daha beklemesi gerektiğini söylüyorduk. O, bize küfrediyordu geciktiğimizde. Birinin bana küfretmesinden bu kadar mutlu olduğumu bilmiyorum!’

Haber 02-03-2023 10:58

Duygulandıran anlar! Deprem anında kaçmak yerine bakın ne yaptılar: Aklımızın ucundan geçmedi

Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremde Kayseri'deki bir hastanedeki hemşireler kaçmak yerine kuvözdeki bebekleri kucaklarına alarak masanın altında korumaya çalıştı. Hemşire Melike Pekşen, "Ben anne değilim ama 10 yıldır bir sürü çocuğum oldu. Zaten taburcu olan ailelerden de bu yanıtı alıyorum. Önceliğim bebeklerin canını kurtarmaktı" dedi. Hemşire Pınar Altıntaş ise sarsıntıda bebekleri bırakarak çıkmanın akıllarından geçmediğini ifade etti.

Haber 15-02-2023 16:42

Erzurum, Tunceli ve Ağrı'dan deprem bölgesine yardımlar sürüyor

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Erzurum, Tunceli ve Ağrı'da toplanan yardımlar deprem bölgesine gönderiliyor.

Yurthaber 08-02-2023 15:25

Hastaneyi birbirine kattı! Darp raporu almak için gelmişti... Hemşirelere saldırdılar

Olay, Ankara'daki bir devlet hastanesinde meydana geldi. 20 yaşındaki Melisa Ç., eşinden şiddet gördüğü gerekçesiyle darp raporu almak için hastaneye geldi. Melisa Ç., iddiaya göre annesi ve arkadaşı ile birlikte tartıştığı iki hemşireye saldırdı. Şikayet üzerine olayla ilgili üç şüpheli gözaltına alındı.

Haber 09-01-2023 17:46

Uzman doktor ve hemşire maaşları ne kadar oldu? Yüzde 30 zammın ardından uzman doktor ve hemşire güncel maaşları...

Uzman doktor ve hemşire maaşları, emekli ve memur zam oranlarının güncellenmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Emekli ve memura 2023'ün ilk 6 ayında yapılacak zam oranı yüzde 25 olarak açıklanmıştı. Bugün ise bu oranın yüzde 30'a yükseltildiği belirtildi. Peki uzman doktor ve hemşire maaşları ne kadar oldu? İşte yüzde 30 zammın ardından uzman doktor ve hemşire güncel maaşları...

Finans 04-01-2023 15:43

Dişli doğan bebeği görenler gözlerine inanamadı! Hemşireler bile şok geçirdi

Yeni doğan bebeklerde görülen farklılıklar oldukça şaşırtıcı olabiliyor. Yeni doğum yapmış bir anne TikTok hesabında dişleriyle doğan bebeğini paylaştı. Kısa süre içerisinde milyonlarca izlenerek trend olan bu videoyu görenler gözlerine inanamıyor.

Kadin 03-01-2023 13:47

Her kadının başına gelebilir! Adet olurken yaşadığı korkunç deneyimi paylaştı

Adet olurken vücutta ve psikolojide çeşitli değişimler görülebiliyor. Bu değişimler kadınların ve çevresinin tedirgin olmasına yol açabiliyor. TikTok'ta regl döneminde yaşadığı korkutucu deneyimi paylaşan bir kadın kısa süre içerisinde milyonlarca kişi tarafından izlendi. Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcılarından bazıları bu korkunç deneyimi kendilerinin de yaşadığı açıkladı.

Kadin 28-12-2022 10:48

Sancaktepe'de hemşireyi darbeden zanlı tutuklandı

İstanbul Sancaktepe'de, acil serviste görevli hemşireyi darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 26-12-2022 12:06

Darülaceze hemşiresi ölümden birkaç saat önce yaşananları teker teker açıkladı! Her şey böyle başlıyor...

Ölüm en korkulan konular arasında yer alıyor. İnsanlar ölüm anında acı çekip çekilmediğini merak ediyor. Gizli kutu olarak bilinen ölüm hakkında çok çeşitli bilgiler bulunuyor. Darülaceze hemşiresi sosyal medya hesabından yayınladığı videoda ölen hastaların benzer durumları yaşadığını açıkladı. İşte ölümden önce yaşananlar...

Haber 23-12-2022 16:33

Hemşire tüm ebeveynleri uyardı! Bebek bantları büyük risk oluşturuyor: Sonucu ölümcül olabilir

Bebeklerin sağlıkları hakkında oldukça bilinçli olmak gerekiyor. Gözden kaçan ufacık bir hata geri dönülmez sonuçlara sebep olabiliyor. Kız bebeklere sık sık takılan bebek bantları da riskli durumlara yol açabiliyor. Pediatri hemşiresi Sarah karşılaştığı olay karşısında şok olarak bebek bantları hakkında herkesi uyardı.

Kadin 22-12-2022 15:57

Kıskançlık yüzünden hemşire eşini defalarca bıçaklayıp katletmişti! Şok detaylar ortaya çıktı: Babası ve ağabeyi...

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen ve dehşete düşüren kadın cinayeti ile ilgili şoke eden ayrıntılar ortaya çıktı. 38 yaşındaki Murat Tortop, hemşire eşi 35 yaşındaki Hülya Tortop’u bıçaklayarak öldürmüştü. Kendini ihbar eden Tortop polise teslim olmuştu. Murat Tortop’la alakalı ortaya çıkan yeni detaylara göre 23 yıl önce babasının, 11 yıl önce de ağabeyinin intihar ettiği öğrenildi. Tortop'un bu nedenle psikolojik sorunlarının olduğu da ortaya çıktı.

Haber 19-12-2022 08:05

Eşi başından tüfekle vurarak öldürmüştü! Vahşice katledilen Selver hemşire gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

Isparta'da, eşinin tüfekle öldürdüğü hemşire Selver Bulut (48), memleketi Antalya'da toprağa verildi. Cinayet şüphelisi eşi Mustafa Bulut (66) tutuklandı. Selver Bulut'un kız kardeşi Sümeyya Bulut, cenazede, "Korkma ablacığım ben buradayım" diyerek gözyaşı döktü.

Haber 12-12-2022 14:41