Hikaye Anlaticiligi Haberleri

Icardi'nin eşi Wanda Nara maça saatler kala paylaştı! Kimse neler olduğunu anlamadı

Galatasaraylı golcü futbolcu Icardi'nin eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkeste merak uyandırdı. Arjantinli ünlü isim önce hikaye atarken daha sonra bir gönderi paylaştı. Kritik Alanyaspor maçı öncesi gelen bu paylaşım taraftarları kaygılandırdı. İşte detaylar...

Spor 2024-04-15 18:29:04

Nesrin Cavadzade'nin Ali Koç'la pozu sosyal medyayı salladı!

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, son olarak Ali Koç'la verdiği pozla gündeme geldi. Sosyal medyada oyucunun paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 2024-04-09 11:33:27

Bir il onu konuşuyor! 6 yıl kasiyerlik yaptı: Önce kafaya koydu ardından 42 erkeği yendi

31 Mart yerel seçimleri arkasında birçok renkli hikaye bıraktı. Bir başarı örneği de Erzurum'da yaşandı. Bu başarıyı anlamlı kılan bir özelliği de başrolünde bir kadın olması. 6 yıldır kasiyerlik yapan Şeyda Ateş kadınların baskısıyla muhtar adayı oldu. Tam 42 erkek rakibi olan Ateş seçimden zaferle çıkarak kadınların yüzünü güldürdü.

Haber 2024-04-05 09:54:10

Tıpkı ağaçlar gibi... Yaşını böyle anlıyorlar! 1000 yıllık halının üzerindeki hikaye dikkat çekici

Sivas Atatürk Kongre Müzesi'nde oluşturulan bölümde, aralarında 1000 yıllık Selçuklu halısının bulunduğu tarihi halılar sergileniyor.

Haber 2024-03-15 13:58:33

Filmleri aratmayacak ilginç hikaye! En yakın arkadaşının aile tarafından kiralanan bir oyuncu olduğunu öğrendi... Bu resmen çılgınlık

Lawson Spolansky isimli bir TikTok kullanıcısı, teyzesinin 10 yıl boyunca 'en iyi arkadaşı' olması için bir oyuncuyu kiraladığını keşfettiğinde yaşadığı şaşkınlığı paylaştı. TikTok kullanıcılarının büyük bir bölümü yaşanan olaya anlam veremediğini ifade ederek durumun "Truman Show" filmine benzediğini söyledi.

Trend 15-03-24 09:45

Mia Khalifa'nın makyajsız halleri çok beğenildi! Sevenlerinin karşısına tamamen doğal bir şekilde çıktı

Sosyal medyada 27 milyona yaklaşan geniş bir takipçisi kitlesi bulunan Mia Khalifa bu kez hayranlarının karşısına tamamen doğal halleriyle çıkmak istedi. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında fenomen isim makyajsız hallerini sergiledi. Khalifa'nın vücut aksesuarı dışında çekim açısında herhangi bir kıyafetinin bulunmaması dikkatleri çekti.

Trend 22-02-24 14:22

Tüyler ürperten hikaye! 1979'da vefat etti, defnedildi, 3 yıl sonra tekrar köyde görüldü... 44 yıl daha yaşadı, 20 Şubat'ta bir kez daha öldü

Balıkesir'de 20 Şubat 1979'da bölgede çalışan ormancılar ile köylüler tarafından cenazesi teşhis edildikten sonra defnedilen Mustafa Yılmaz, iddiaya göre vefatından 3 yıl sonra tekrar köyde görüldü ve o tarihten sonra 44 yıl daha yaşadı. Dün, yine 20 Şubat günü ikinci kez vefat ettiği iddia edilen Mustafa Yılmaz'ın (71) hikayesi tüyleri ürpertiyor.

Haber 21-02-24 13:35

Mia Khalifa kendisiyle resmen aşk yaşadı! Dünyaca ünlü ismin özgüveni tavan halleri hayranlarından beğeni topladı

Dünyaca ünlü isim Mia Khalifa sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinden adından söz ettirmeye devam ediyor. Fenomen isim son olarak yaklaşık 27 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabının hikaye bölümünden kendisini sevdiği anları paylaştı. Fenomen ismin o anları beğeni topladı.

Trend 16-02-24 10:09

Gelen misafirlerin Bunun tarifi ne? diye sormadan geçemeyeceği leziz tarifler

Lezzetli Sırlar: Misafirlerinizin Sormadan Geçemediği Tarifler! Gelen misafirlerinizi büyüleyen, her lokması bir hikaye anlatan bu tarifler, sofranızı adeta bir lezzet yolculuğuna çıkaracak. Sır dolu lezzetlerin keyfini yaşamak için daha fazla beklemeyin

Yemek 12-02-24 16:11

AK Partili isimden ilginç askerlik anısı: Tıraş olma yöntemi dikkat çekti... Gençler bilmez o günleri

Adana'daki aday tanıtım toplantısında AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş'ın anlattığı askerlik anısı dikkat çekti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında belediye başkanı olmasına değinen Elitaş, "1982 yılında İstanbul'da askerlik yaparken hani hikaye gibi anlatılır ama gazozla tıraş olurduk" dedi.

Haber 09-02-24 10:28

Sosyal medyada 'Ailecek altımıza yapma hikayemiz' diyerek anlattı! Aynı gün farklı şekillerde aile fertlerinin tuvaletini kaçırdığını söyledi

Sosyal medyada 'zegekoo' kullanıcı adıyla paylaşım yapan genç bir kız Amerika seyaheti sırasında anne, babası ve kendisinin aynı gün farklı şekillerde tuvaletlerini kaçırma hikayelerini anlatınca gündem oldu. Sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çeken videoda genç kızın detaylı bir şekilde anlattığı hikaye tepkilere neden oldu.

Trend 08-02-24 08:12

Golf fenomeni Paige Spiranac göğüsleri sorulunca öyle bir hareket yaptı ki... Hayranları dahi şaşkına döndü

Profesyonel golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya paylaşımlarının sayısını arttırarak fenomenliğe yönelen Paige Spiranac Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla hayranlarını şaşırtmayı başardı. Fenomen isim hayranlarından gelen soruları cevapladığı paylaşımında 'Göğüslerin mi büyümüş?' sorusuna ilginç bir şekilde cevap verdi.

Trend 31-01-24 11:41

Ortalamanın iki katından daha büyük! Dünyanın en büyük penislerinden birine sahibim dedi... Artılarını ve eksilerini anlattı

Matt Barr dünyadaki en büyük penislerden birine sahip olduğunu iddia ederk dünya basınında geniş bir yankı uyandırmayı başardı. 40 yaşındaki Barr, yeni kitabı "Uzun Bir Hikaye: Dünyanın En Büyük Penislerinden Biriyle Yaşam" kitabını çıkarttı. Kitabında büyük bir cinsel organla yaşamanın avantajlı ve dezavantajlı yönlerini samimi bir şekilde anlatınca yeniden gündeme geldi.

Trend 30-01-24 11:49

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot aşka geldi! Önce öpücüklere boğdu sonrasında gezintiye çıktı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımları sayesinde dünya geneline yayılan 5 milyonu aşkın takipçisi bulunan Pauline Tantot, Instagram hesabının hikaye bölümünden bu kez bir atı sevdiği anlarda çekilen karelerini paylaştı. Fenomen ismin sevgi dolu çok beğenildi.

Trend 26-01-24 11:34

Sosyal medya fenomeni Francia James ayna pozuyla sevenlerinin beğenisini kazandı! Yere diz çöküp poz verdi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede 11 milyonu aşan bir takipçi kitlesine ulaşan Francia James yine cesur pozlarına bir yenisini ekledi. Fenomen isim ayna karşına geçerek poz verdi. O anları Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşınca beğeni yağmuruna tutuldu.

Trend 24-01-24 11:50

Eşi Okan Kurt'un vücudunu paylaşan Demet Akalın Kocam demir gibi yazdı! Üstsüz hali gündem oldu

Yaptığı paylaşımlar ve açıklamalarıyla gündem olan Demet Akalın, son paylaşımıyla da çok konuşuldu. Akalın, bu kez Instagram'ının hikaye bölümünden eşi Okan Kurt'un kaslı vücudunu paylaştı. Paylaşımına "Kocam demir gibi" notunu paylaştı.

Magazin 22-01-24 13:38

Lana Rhoades kendisini o kadar çok beğendi ki çekmelere doyamadı! Yakınlaştırdıkça yakınlaştırdı

Sosyal medyada 16 milyonu aşkın takipçisi bulunan Lana Rhoades'in attığı her adım olay olmaya devam ediyor. Sosyal medya hesaplarını daha aktif bir şekilde kullanmaya başlayan isim geçtiğimiz aylarda imajını yenileyerek saçlarını kestirmişti. Yeni imajını çok beğenmiş olacak ki Rhoades, Instagram hesabının hikaye bölümün arka arkaya kendisini çektiği videolar yayınladı.

Trend 20-01-24 10:00

Twitch yayıncısı Nazar Toyoğlu'ndan şoke eden açıklama! Ekip arkadaşının cinsel saldırısına uğradığını söyledi... Dost sandığımız...

Twitch'te 'Counter-Strike' serisine ait oyunlar oynadığı sırada açtığı yayınlarla tanınan ve kısa sürede fenomene dönüşen Nazar Toyoğlu, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı cinsel saldırı itirafıyla gündem oldu. Twitch'te 'nanazort' kullanıcı adıyla tanınan Toyoğlu, ekip arkadaşlarından biri tarafından taciz edildiğini gözyaşları içinde anlattı.

Trend 19-01-24 12:11

Sosyal medya fenomeni Claudia Tihan Instagram'ın limitlerini zorlamaya devam ediyor! Yarı çıplak poz verince gündem yarattı

Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanarak 1 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Claudia Tihan yine hayranlarının kalp atışlarını hızlandırdı. Fenomen isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında üstsüz poz verdi. Tihan'ın pozu kısa sürede sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekti.

Trend 18-01-24 11:28

Her şey bu cümleyle başladı: Gel bana çocuk yap sana ev vereceğim... Sonrası dehşet! Çocuğunu satmak istedi, sonra da düşürüp klozete attı

İstanbul'da ortaya çıkan bir hikaye duyanları dehşete düşürdü. Özbekistan'da yaşayan Muxlısaxon Karımova Türkiye'den tanıştığı birinin, "Gel bana çocuk yap, sana karşılığında bir ev vereceğim" sözleri sonrası İstanbul'a geldi. Ancak hiçbir şey planladığı gibi gitmedi. Evden kaçan kadın yeni tanıştığı insanlar tarafından fuhuşa zorlandı, karnındaki bebeğin satılacağını duyunca da ilaç içip klozete attı. İşte kan donduran olayın detayları...

Haber 16-01-24 16:37

Pazarcının ürünlerine fiyatı nedeniyle el koydurdu! İsmail Saymaz'ın yorumu gündem oldu : Kestane imparatoruna ve portakal karteline operasyon

Yılbaşı öncesi pazarda denetim yapan Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'nun kestane satan bir esnafa gösterdiği sert tepki sosyal medyada gündem oldu. Tahmazoğlu "Sen hikaye okuyorsun" dedikten sonra pazarcının da mallarını el koyarak fahiş fiyattan işlem yapılmasını istedi. Gazeteci İsmail Saymaz de Tahmazoğlu'nun videosunu paylaşarak "Kestane imparatoruna ve portakal karteline operasyon. Göz açtırmayın bunlara" ifadeleriyle olaya tepki gösterdi.

Haber 31-12-23 18:00

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ceketinin önünü açıp poz verdi! İddialı pozları olay oldu

Yüzyıllık Mühür, Bizim Hikaye, Yasak Elma, Üç Kuruş gibi birçok başarılı projede yer alan ve oyunculuğuyla adından söz ettiren Nesrin Cavadzade şimdilerde Şahane Hayatım dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. İddialı tarzıyla da sık sık gündem olan Cavadzade bu defa kırmızı takımıyla olay oldu.

Magazin 28-12-23 09:49

Starfield sistem gereksinimleri (önerilen ve minumum) nedir? Starfield kaç GB?

Starfield uzun bir bekleyişin ardından Bethesda Game Studios tarafından geliştirilen bir bilim kurgu rol yapma oyunudur. Bu oyun, bazı oyunseverler için heyecan verici olmakla birlikte, oyunculara evrenin derinliklerinde keşif deneyimi sunar. Starfield sadece görsel olarak değil, aynı zamanda oyun içi hikaye ve görevlerle de dikkat çekmektedir. Peki, Starfield oynamak için sistem gereksinimleri nelerdir?

Haber 26-12-23 12:32

GTA 6 ne zaman çıkacak? GTA 6 kaç TL?

Rockstar Games'in Grand Theft Auto (GTA) serisi oyun dünyasında devrim yaratan bir fenomen oyunlar arasındadır. Şehirleri keşfetme imkânı, hikaye modu ve aksiyon içerikli atmosferi ile GTA, bazı oyunseverleri kendine çekmeyi başarmaktadır. GTA serisinin yeni oyunu GTA 6 ile bu serüvenin bir adım daha ileri taşınması beklenmektedir. Peki, GTA 6 ne zaman çıkacak, kaç TL olacak?

Haber 26-12-23 12:15

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot Noel tarzıyla yine büyüledi! Hayranlarının beğenisini topladı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Pauline Tantot Noel tarzıyla hayranlarının beğenisini kazandı. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda ayna karşısında çekilen bir selfiesini paylaşan Tantot'un tarzı tam not aldı.

Trend 25-12-23 14:35

Sosyal medya fenomeni Francia James, yoga yaptığı anları paylaştı! Amuda kalkan fenomen dengesini kaybedince bir anda düştü

Sosyal medyadan yaptığı her paylaşım olay yaratan fenomen isim Francia James bu kez hayranlarıyla yoga yaptığı anlarda çekilen görüntülerini paylaştı. Fenomen isim bahçe çitinin önünde g-string bodysiyle yoga yaparken bir anda dengesini kaybedince işler kontrolden çıktı. Fenomen ismin Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini kazandı.

Trend 22-12-23 14:08

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot sonunda bunu da yaptı! Sere serpe küvete uzandı... Banyo yaptığı anları paylaştı

Sosyal medyada 9 milyonu aşkın takipçisi bulunan Mathilde Tantot Instagram'ın topluluk kurallarına meydan okuyan paylaşımlarına devam ediyor. Fenomen isim son olarak Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında küvette keyif yaptığı anları gösterdi. Tantot'un paylaşımı kısa sürede hayranlarının beğenisini topladı.

Trend 22-12-23 13:47

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval'ın yatak pozu çok konuşuldu! Gözünü açar açmaz soluğu sosyal medyada aldı

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Julia Sandoval, Instagram hesabının hikaye bölümünden hayranlarıyla günaydınlaştığı bir anını paylaştı. Gözünü açar açmaz soluğu sosyal medyada alan fenomen ismin pijama seçimi de çok konuşuldu.

Trend 21-12-23 11:19

12 yıllık hikaye sezon sonunda sona erebilir! Galatasaray'da sözleşmesi sona eren Muslera'nın yeni adresini duyurdular bile...

Galatasaray'ın efsaneleri arasına adını yazdıran Fernando Muslera'nın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Uruguaylı yıldızın sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilirken yeni adresini duyurdular.

Spor 19-12-23 14:27

Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Kızıl Goncalar dizisinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar, 18 Aralık 2023 Pazartesi akşamı yayın hayatına başlayacak. Gold Film imzası taşıyan dizinin başrollerinde Özcan Deniz ve Özgü Namal yer alıyor. 10 yıl sonra setlere dönüş yapma kararı alan Özgü Namal, dizide bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’i canlandırıyor. Peki, Kızıl Goncalar uyarlama mı, gerçek hikaye mi? FOX TV Kızıl Goncalar dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 18-12-23 20:53

Mia Khalifa yine bildiğiniz gibi! Dantel tulumuyla vücut hatlarının belli olmasına aldırış etmedi... Sosyal medyada gelinliğe benzetildi

Sosyal medyada 27 milyonu aşkın takipçisi bulunan fenomen isim Mia Khalifa cesur pozlarıyla her daim adından söz ettirmeye devam ediyor. Fenomen isim son olarak hayranlarının karşısına tamamen dantelden oluşan beyaz bir tulumla çıktı. Khalifa'nın Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımı kısa sürede hayranlarının ilgisini çekti.

Trend 16-12-23 13:30

Eski yetişkin film yıldızı Lana Rhoades'in sırt dekoltesi olay oldu! Resmen kemikleri sayılıyor

Bir dönemin popüler yetişkin film yıldızı Lana Rhaodes sektörden kendi isteğiyle emekli olduğunu açıkladıktan cesur pozlarıyla hızlı bir şekilde geri döndü. Rhoades'in Instagram'ındaki son pozu da olay oldu. Dünyaca ünlü isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında sırt dekoltesiyle poz verdi. Rhoades'in adeta kemiklerinin sayıldığı pozu hayranlarının dikkatini çekti.

Trend 16-12-23 11:46

SANDIK KOKUSU OYUNCULARI VE KONUSU! Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu konusu ve oyuncuları gibi detaylar merak ediliyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi her çarşamba akşamı Show TV'de yayınlanıyor. İlk bölümü ile izleyicilerden tam puan alan Sandık Kokusu dizisine dair detaylar araştırılmaya başladı. Peki, Sandık Kokusu konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi, nerede çekiliyor?

Magazin 13-12-23 19:09

13 yaşında nişanlandırılan kız ilk ifadesiyle hayrete düşürdü! Ablası da 16 yaşındayken kaçmış... Nişanlımı seviyordum

Konya'da 13 yaşındaki kızın 15 yaş büyük Ali G. ile nişanlandırılması skandalının yankısı sürerken devlet korumasına alınan kızın ilk ifadesi hayret ettirdi. Sosyal medyada yayılan nişan merasimi görüntülerinin perde arkasından başka bir hikaye de çıktı. Babası, diğer kızının 16 yaşındayken evden kaçtığını söyleyip niye nişan yaptıklarını açıkladı.

Haber 11-12-23 15:15

Sosyal medya fenomeni Francia James süper mini şortuyla spor yaptığı anları paylaştı! Fenomen ismin paylaşımı gündem yarattı

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede 11 milyonu aşkın takipçisi bulunan Francia James yine hayranlarının beğenisini toplayan bir paylaşımla karşılarına çıktı. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında James süper mini şortu ve spor sütyeniyle spor yaptığı anları paylaştı. Fenomen ismin paylaşımı kısa sürede hayranlarından tam not almayı başardı.

Trend 07-12-23 11:10

Sosyal medya fenomeni Gracie Bon sabahlığıyla kamera karşısına geçti! Kıvrımlarını sergilemekten çekinmedi

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gracie Bon yine hayranlarının beğenisini toplayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında pembe sabahlığıyla kamera karşısına geçince hayranlarından tam not aldı.

Trend 30-11-23 10:08

Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Sandık Kokusu dizinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. 6 Aralık 2023 Çarşamba akşamı yayın hayatına merhaba diyecek olan Sandık Kokusu dizisi Show TV ekranlarında yayınlanıyor. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger ve Necip Memili gibi isimlerin başrollerini paylaştığı diziyi izlemek isteyenler dizi hakkında merak edilenleri araştırıyor. Peki, Sandık Kokusu uyarlama mı, gerçek hikaye mi? Sandık Kokusu dizisi nerede çekiliyor?

Magazin 29-11-23 19:55

Sosyal medya fenomeni Veronika Rajek tanga bikini altına kendi kendisine sansür uyguladı! Paylaşımı gündem yaratmayı başardı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede hayranlarının beğenisini kazanarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Veronika Rajek bikini takımıyla nefesleri kesti. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında Rajek, tanga bikini altını şeftali emojisiyle kapatmayı tercih etti.

Trend 23-11-23 15:43

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval duştan çıkar çıkmaz paylaştı! Havlulu pozuyla yer yerinden oynadı

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Julia Sandoval geleneğini bozmadı ve hayranlarının karşısına yine son derece cesur bir pozla çıktı. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında Sandoval duştan çıktığı anları hayranlarına gösterdi.

Trend 23-11-23 10:02

Sosyal medya fenomeni Francia James kırmızı bikinisiyle manken yürüyüş yaptı! Hem bacak hem de göğüs dekoltesiyle mest etti

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde 11 milyonu aşkın geniş bir hayran kitlesine ulaşan Francia James limitleri zorlayan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında James görenleri kendisine hayran bıraktı.

Trend 21-11-23 13:18

Sosyal medya fenomeni Pauline Tantot hayranlarına cesur pozuyla seslendi! Üzerini çıkartıp kot pantolonuyla kaldı... Seni bekliyorum

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Pauline Tantot yine limitleri zorlayan bir paylaşımla sevenlerinin karşısına çıktı. Intagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımında Tantot, üzerini çıkartıp sadece kot pantolonla poz verdi.

Trend 15-11-23 10:12

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot ayna pozlarının seviyesini arttırdı! Kalıbı küçük üstüyle şov yaptı... Nokta kadar

Sosyal medyadan yaptığı cesur paylaşımları sayesinde adından söz ettirmeyi başararak 9 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mathilde Tantot yine limitleri zorlayan bir paylaşımla sevenlerinin karşısına çıktı. Instagram hesabının hikaye bölümünden ayna karşısında çekilen bir pozunu paylaşan Tantot kombin seçimiyle sınırları alt üst etti.

Trend 11-11-23 15:21

BİR DERDİM VAR KONUSU ne, OYUNCULARI kimler? Bir Derdim Var gerçek hikaye mi, uyarlama mı? İşte oyuncu kadrosu

Bir Derdim Var dizisi bu akşam ilk bölümüyle yayın hayatına merhaba diyecek. Uzun zamandır heyecanla beklenen dizi fragmanları ve afişleri ile büyük ses getirmişti. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat’ın yer aldığı dizi hikayesi ve konusu ile şimdiden çok beğenildi. Peki, Bir Derdim Var konusu ne, oyuncuları kimler? İşte Bir Derdim Var oyuncu kadosu ve karakterleri..

Magazin 09-11-23 19:48

Dilan ve Engin Polat'ı tutuklatan süreç nasıl başladı? Film senaryolarını aratmayacak hikaye: Dilan Polat savcıyı arayıp bakın ne demiş

Dilan ve Engin Polat çiftinin tutuklanması sonrasında yeni gelişmeler yaşandı. Polat çiftini tutuklanmaya götüren soruşturmanın nasıl başladığı ortaya çıktı. Komşularının park kavgası yüzünden şikayetçi olması sonrasında soruşturmayı yürüten savcının, Dilan Polat'ın günde 750 bin TL harcıyorum paylaşımını gördüğü ve çifti tutuklamaya götüren soruşturmayı başlattığı öğrenildi.

Haber 09-11-23 09:01

Ünlü rapçi Kolera hayranının isteğini kırmadı ve ayak fotoğrafı paylaştı! Feda olsun fetişimize

Kolera lakaplı rapçi Esen Güler bir hayranından gelen isteği kırmadan ayaklarının çıplak fotoğrafını paylaşarak dikkatleri üzerine çekti. Ünlü rapçi sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşıma, "Feda olsun fetişimize" notunu ekledi.

Magazin 08-11-23 15:35

Sosyal medya fenomeni Mathilde Tantot Instagram'ın limitlerini zorlamaya devam ediyor! Ayna karşısında verdiği poz beğeni topladı

Sosyal medyadan yaptığı birbirinden cesur paylaşımları sayesinde kısa sürede 9 milyonu aşkın takipçiye ulaşan Mathilde Tantot yine hayranlarının beğenisini toplayan bir paylaşıma imza attı. Fenomen isim Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda hayranlarıyla ayna karşısında çekilen bir pozunu yayınladı.

Trend 07-11-23 10:01

Golf fenomeni Paige Spiranac'ın itirafı sosyal medyada gündem yarattı! Çok büyüdüler diyerek göğüsleri için gelen soruları yanıtladı

Profesyonel golf kariyerine ara verdikten sonra sosyal medya fenomenliğine yönelen Paige Spiranac itirafıyla yine şaşkına çevirmeyi başardı. Fenomen isim sosyal medya hesabının hikaye bölümünden yaptığı soru cevapla göğüs ölçülerinin hayranlarının kafasını karıştırdığını söyleyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Trend 02-11-23 09:57

“Dünyanın en seksi bilim insanı” olarak anılıyor! Ayak fetişine önlem alarak çıplak ayaklarını sansürledi! Hareketi olay yarattı

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 26 yaşındaki Rosie Moore hem bir bilim insanı hem de bir model olarak sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı. Özellikle vahşi hayvanlarla çekilen fotoğraflarıyla gündem yaratan Moore, Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı sansürlü paylaşımla adından söz ettirmeyi başardı.

Trend 28-10-23 13:59

Sosyal medya fenomeni Julia Sandoval tişörtünü çizmeyle kombinledi! Eğlenceli anlarını paylaşarak bacaklarını yukarı kaldırdı

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Julia Sandoval Instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı son paylaşımıyla eğlenceli ev hallerini gösterdi. Fenomen isim aynanın karşısına geçerek tişört ve çizmeden oluşan kombinini paylaştı.

Trend 26-10-23 11:22