Hilal Abu H Haberleri

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade ünlü iş insanıyla yakalandı! Yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı

Şimdilerde başrollerini Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde rol alan Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiriyor. Zaman zaman özel hayatıyla da adından söz ettiren Cavadzade ünlü iş insanıyla görüntülendi. Güzel oyuncunun yeni sevgilisi eski TFF başkanının oğlu çıktı.

Magazin 2024-04-17 08:37:46

Suudi Arabistan Süper Kupa yarı finalinde Cristiano Ronaldo'nun olaylı gecesi! Rakibine dirsek attı, hakeme yumruk kaldırdı... Arabistan kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü

Suudi Arabistan Süper Kupası yarı finalinde Al Hilal, Al Nassr'ı 2-1 mağlup etti ve üst üst galibiyet rekorunu 33'e taşıdı. Karşılaşmanın son bölümü oldukça sert bir atmosferde oynanırken, Cristiano Ronaldo rakibine attığı dirsek sonrası kırmızı kart görürken, karşılaşmanın hakemine de yumruk gösterdi. İşte detaylar...

Spor 2024-04-09 08:05:04

Jorge Jesus, kırdığı rekorla dünyayı kasıp kavuruyor!

Suudi Arabistan Pro Lig ekiplerinden Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, üst üste elde ettiği 32 galibiyetle kendisine ait dünya rekorunu geliştirdi.

Spor 2024-04-06 13:45:19

Muhtar adayı olduğunu açıklamıştı! Sanatçı Hilal Özdemir muhtar oldu

Türkücü Hilal Özdemir, Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu duyurmuştu. Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nden muhtar seçildiğini duyurdu.

Magazin 01-04-24 16:50

Jorge Jesus Fenerbahçe'deyken listesine yazmış! Arap basını duyurdu: Icardi'nin yeni takımı Al-Hilal

Süper Lig'de şampiyonluğun en büyük adaylarından olan Galatasaray'da sezon sonu transfer çalışmaları da sürerken Sarı-Kırmızılı taraftarı üzecek bir haber geldi. Suudi Arabistan basınındaki habere göre, Arjantinli yıldızı Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemde gözüne kestiren Portekizli çalıştırıcı Jorge Jesus, şu anki takımı Al Hilal'e Galatasaray'ın golcüsünün alınması yönünde talimat verdi. İşte detaylar...

Spor 28-03-24 10:51

Araplar çıldırdı, Fenerbahçe'ye piyango! Dzeko'yu tarihe geçecek bir rakamla alıyorlar

Attığı gollerle geldiği günden bu yana Sarı-Lacivertli taraftarlarla çok özel bir bağ kurmayı başaran Edin Dzeko için Jorge Jesus'un çalıştırdığı Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal devreye girdi. İşte detaylar...

Spor 27-03-24 15:06

Şahane Hayatım'da tansiyon yine artacak! Usta oyuncu kadroda

Oyuncu kadrosunda; Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener,Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım'da tansiyon yine yükselecek. Usta oyuncu Şahane Hayatım ile el sıkıştı.

Magazin 21-03-24 16:50

Şahane Hayatım’ın Didem’i Gökçe Eyüboğlu imaj tazeledi! Yeni hali çok beğenildi

Şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrolünü paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği Didem karakteri ile beğeni toplayan Gökçe Eyüboğlu imaj tazeledi. Dizide saçlarını rastalı olarak kullanan ünlü ismin yeni hali çok beğenildi.

Magazin 20-03-24 11:01

Manisa Adliyesinde gerginlik

Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde kaçırmaya çalıştığı üniversite öğrencisi Hilal Sultan Kırgöz’ü sırtından vurarak ölümüne neden olduğu iddiasıyla yargılanan direksiyon eğitmeni tutuklu Önder Lafçı hakkında açılan davanın görülmesine devam edildi.

Yurthaber 19-03-24 13:47

Eşini cinsel içerikli videolarla tehdit edip fuhuş yaptırdı! İğrenç detay ortaya çıktı: 70 bine satıldım, hamileyim

Osmaniye'de yıllardır yaşanan ve yeni ortaya çıkan olay akıllara durgunluk verdi. Suriye uyruklu Luey H. eşi ve Suriye'den yasa dışı yollarla yanına sığınan akrabası A.A.'ya zorla fuhuş yaptırdı. Eşini cinsel videolarla tehdit eden Luey H.'nin akrabasını da 5 ay önce 55 yaşındaki bir adama 70 bin lira karşılığında sattığı ortaya çıktı. Satılan kadının 1 aylık hamile olduğu tespit edildi.

Haber 11-03-24 12:00

Jorge Jesus kazanarak futbol tarihine geçti! Dünya rekorunun ortağı olmayı başardı...

Jorge Jesus yönetimindeki Al-Hilal, Al-Riyadh'ı mağlup ederek The New Saints'in 27 maçlık dünya futbol tarihindeki en uzun galibiyet serisi rekorunu egale etti.

Spor 08-03-24 19:18

Teravih nasıl yazılır? Teravih mi teravi mi, TDK'ye göre doğru yazılışı nedir?

Ramazan ayında yatsı namazından sonra kılınan namazı temsil eden teravih kelimesinin yazılı dildeki kullanımı çoğu zaman karıştırılır. Bu sözcüğün doğru yazılışına yönelik sıklıkla yapılan hata ise h sesinin kullanımına ilişkindir. Dolayısıyla teravih sözcüğü yazılırken bu ifadenin sonunda h sesinin kullanılıp kullanılmadığı açıklanmalıdır. Ayrıca teravih kelimesinin geçtiği cümle örnekleri sıralanarak ilgili ifadenin yazılı dildeki kullanımının yakından incelenmesi mümkün hale getirilmelidir.

Egitim 03-03-24 10:04

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi ocakta arttı

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE), ocakta aylık bazda yüzde 15,25, yıllık bazda yüzde 80,68 artış gösterdi.

Finans 29-02-24 11:22

Emekli olup köye yerleşti 15 yaşını göremez demişlerdi! Kızları şimdi 28 yaşında, doğal ürünlerle besliyorlar 'Çok işe yaradı'

Gümüşhane’de yaşayan 25 yıllık öğretmen Yaşar Temel Başer, doktorların "15 yaşını göremez" dediği engelli kızı Nur Hilal Başer’in daha uzun bir hayat sürmesi için 2007 yılında emekli olarak köye yerleşti. Tamamen doğal besinlerle beslenen Nur Hilal Başer, 28 yaşına ulaştı.

Kadin 29-02-24 11:14

Annesiyle ilişkisi olduğunu öğrenince önce otomobili taşladı sonra ateşe verdi!

Beylikdüzü'nde 14 yaşındaki yabancı uyruklu H.J., annesiyle ilişkisi olduğu iddia edilen N.E.'nin otomobilini yaktı. Olayın ardından H. J. gözaltına alındı.

Haber 28-02-24 18:39

Al Hilal'in çalıştırıcısı Jorge Jesus Fenerbahçe'den hem Branco'yu hem Fred'i istiyor!

Fenerbahçe'nin eski çalıştırıcılarından Jorge Jesus, Al Hilal ile harikalar yaratırken Sarı-Lacivertliler'den iki ismi takımına katmak istiyor. İşte detaylar...

Spor 23-02-24 13:29

Türkiye’de bir örneği yok! Gözler önünde yok oluyor... Tam 200 yıllık! 'Garip ve köhne bir halde'

‘Hilal’ ve ‘Nal’a benzeyen Türkiye neredeyse bir örneği olmayan, Osmanlı döneminde kadın hapishanesi olarak kullanılan yaklaşık 200 yıllık Gemli Tabya, gözler önünde yok oluyor.

Kadin 23-02-24 07:22

Fenerbahçe'den UEFA Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!

UEFA Konferans Ligi’nde yoluna devam eden Fenerbahçe’de gözler muhtemel rakiplere çevrilmişti. H Grubunda; Ludogorets, Nordsjaelland ve Spartak Trnava'yı geride bırakarak lider çıkan sarı-lacivertlilerin Konferans Ligi son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Spor 23-02-24 01:11

Türkiye’de bir örneği yok

‘Hilal’ ve ‘Nal’a benzeyen Türkiye neredeyse bir örneği olmayan, Osmanlı döneminde kadın hapishanesi olarak kullanılan yaklaşık 200 yıllık Gemli Tabya, gözler önünde yok oluyor.

Yurthaber 22-02-24 15:43

Türkücü Hilal Özdemir muhtar adayı olduğunu açıkladı

Türkücü Hilal Özdemir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nden muhtar adayı olduğunu duyurdu. Özdemir, "Mahallemizin güvenilir, sakin ve huzurlu yaşama kavuşması için elimden gelenin en iyisini yapmaya söz vererek sizin de desteğiyle hizmete talibim" dedi.

Magazin 21-02-24 09:11

Voleybolcu Hilal Kocakara uzanarak poz verdi! Kız olay bu arada

Beşiktaş Ayos Voleybol Takımı forması giyen Hilal Kocakara başarılarının yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor. Ünlü ismin formayla yere uzanarak verdiği poz gündem oldu. Ünlü ismin hayranlarından yorum yağdı.

Magazin 16-02-24 12:58

Şahane Hayatım'ın yıldızı Nesrin Cavadzade tarzıyla geceye damga vurdu! Bir bakan bir daha baktı! 'Hediye paketi gibi'

Şimdilerde Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği 'Melisa' karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. İddialı ve cesur tarzıyla da zaman zaman gündeme gelen Cavadzade NOW gecesine katıldı. Tarzıyla geceye damga vuran ünlü isme adeta yorum yağdı...

Magazin 14-02-24 14:20

Şahane Hayatım'ın Şebnem'i Hilal Altınbilek iddialı elbisesiyle geceye damga vurdu!

Oyuncu Hilal Altınbilek, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde canlandırdığı Züleyha karakteri ile hafızalara kazındı. İddialı ve cesur tarzıyla da zaman zaman gündeme gelen Altınbilek NOW gecesine katıldı. Tarzıyla geceye damga vuran oyuncuya yorum yağdı.

Magazin 14-02-24 11:51

Cristiano Ronaldo'dan skandal hareket! Suudi Arabistan bu olayla çalkalanıyor

Suudi Arabistan'da derbi mücadelesinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Cristiano Ronaldo, kaybettikleri maç sonrası rakip takımın formasını kasıklarına sürüp taraftarlara geri fırlattı. O anlar sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 09-02-24 09:45

Irak'a hava saldırısı! Haşdi Şabi komutanı öldürüldü

Irak'ın başkenti Bağdat'ta Şii milis gücü Haşdi Şabi'nin komutanlarından Abu Bakır es-Saadi'nin hava saldırısında öldürüldüğü belirtildi. Olay yerinde toplanan bölge halkından bir grup, "Amerika'ya hayır" sloganları attı. Irak hükümetinden konuya ilişkin henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Haber 07-02-24 23:43

Genç yaşlarda ortaya çıkıyor 'Kadınlarda erkeklerden 2 kat fazla' Bu belirtilerin bir ya da birkaçını yaşıyorsanız dikkat

Psikiyatri Uzmanı Dr. Hilal Dost, anksiyete (kaygı) bozukluğunun genç yaşlarda ortaya çıktığını ve kadınlarda erkeklerden 2 katı daha fazla görüldüğünü söyledi.

Kadin 06-02-24 13:29

Herkes doğal güzel sanıyordu! Şahane Hayatım'ın Şebnem'i Hilal Altınbilek'in eski halini görenler tanıyamadı

Oyuncu kadrosunda Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimlerin yer aldığı Şahane Hayatım dizisinde hayat verdiği 'Şebnem' karakteriyle büyük beğeni toplayan Hilal Altınbilek başarılı oyunculuğunun yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çekiyor. Dizide estetikle değişen bir karaktere hayat veren Altınbilek'in eski hali sosyal medyada gündem oldu. Güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.

Magazin 01-02-24 14:48

Zonguldak'ta iğrenç olay! Kadın kuaföründen çırağına cinsel istismar

Zonguldak’ta kadın kuaförü H. E., yanında çırak olarak eğitim gören 14 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar suçlamasıyla tutuklandı. 45 yaşındaki H. E., ifadesinde kendisine iftira atıldığını öne sürdü.

Haber 31-01-24 21:45

Müzikholde kanlı gece: Eğlence mekanına girdiği gibi tetiğe basmış! Sarıyer'deki saldırının görüntüleri ortaya çıktı

İstanbul'un Sarıyer ilçesindeki bir müzikholde yaşanan silahlı saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Dün gece 02.40 sıralarında meydana gelen olayda yeni detaylara da ulaşıldı. Y. H., daha önce bir süre birlikte yaşadığı B.S.'yi olay günü başkasıyla görünce öfkelenip ateş ettiği belirlendi.

Haber 31-01-24 15:17

Hizmet ÜFE 6 yılın zirvesinde: Yıllık yüzde 81'i aştı

TÜİK verilerine göre hizmet üretici enflasyonu H-ÜFE 2023 yılı Aralık ayında yıllık yüzde 81,18, aylık yüzde 3,59 arttı. Veri son altı yılın en yüksek seviyesi olarak kaydedildi.

Finans 31-01-24 11:20

Gönül ilişkisi olan kadını pavyonda iki gencin masasında görünce silahına sarılıp cinayet işledi

Akılalmaz olayın adresi İstanbul, Sarıyer... Bir süredir pavyona gelen ve Burcu S. ile gönül ilişkisi yaşamaya başlayan Yusuf H. dün akşam dehşet saçtı. Mekana girdiğinde Burcu S.'nin iki gencin masasında oturduğunu gören cani silahına sarılarak ateş açtı. Kuzen oldukları öğrenilen iki gençten biri hayatını kaybederken diğeri de yaralandı.

Haber 30-01-24 15:29

ASELSAN BAE Ofisi’nin açılışı yapıldı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de ASELSAN BAE Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Finans 30-01-24 14:18

Al-Hilal, Messi'nin formasını giydiği Inter Miami'yi 4-3 yendi

Teknik direktörlüğünü Jorge Jesus'un yaptığı Suudi Arabistan temsilcisi Al-Hilal, Arjantinli yıldız golcü Lionel Messi'nin formasını giydiği ABD ekibi Inter Miami'yi Riyad Sezon Kupası hazırlık maçında 4-3 mağlup etti.

Spor 30-01-24 08:55

Nesrin Cavadzade ayna karşısına geçip poz verdi! Mini elbisesi dikkat çeken oyuncu kıvrımlarını sergiledi

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade son paylaşımıyla gündem oldu. Ayna karşısında mini şık bir elbiseyle poz veren oyuncunun paylaşımı kısa sürede gündem oldu.

Magazin 15-01-24 11:51

Şehit kızı Yalman'ın kahreden ölümü: Gece yarısı eve girildi, çekyatta zehirlenmiş halde bulundu!

Şehit kızı Nazlı Hilal Yalman Beşiktaş'taki evinde feci şekilde yaşamını yitirdi. Gece yarısı saatlerinde daireden çıkan dumanları gören komşuların ihbarı üzerine eve gelen ekipler Yalman'ın dumandan zehirlendiğini tespit etti. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Yalman kurtarılamadı.

Haber 15-01-24 10:08

Sözleri gündem oldu: Dilan Polat'ın astroloğu Yıldız Haritasına bakarak tahliye için tarih verdi!

Fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat kara para aklama suçlamasıyla gözaltına alınıp tutuklanmıştı. Gündemden düşmeyen Dilan ve Engin Polat çifti ile ilgili her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Dilan Polat'ın cezaevine çağırdığı iddia edilen astroloğu Hilal Saraç 'Aramızda Kalmasın' programına konuk oldu. Ünlü astrolog, Dilan Polat'ın Yıldız Haritasına bakarak tam tahliye gününü açıkladı.

Magazin 05-01-24 10:24

Depremin 90. saatinde enkazdan çıkarılmıştı... Derya Balta'nın yalnız bırakmadığı Hilal ayağa kalktı!

6 Şubat'ta meydana gelen depremler tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Hilal, depremin 90. saatinde enkaz altından çıkarılmıştı. Sosyal medya hesabından güzel haberi duyuran Derya Balta, Hilal'in ayağa kalktığını söyledi.

Magazin 02-01-24 18:11

Hizmet Üretici Fiyat Endeksi arttı

TÜİK'in verilerine göre, Hizmet Üretici Fiyat Endeksi (H-ÜFE) kasımda yıllık yüzde 77,36, aylık yüzde 0,46 arttı.

Finans 29-12-23 16:25

Dilan Polat astrologla Eylül Öztürk de falcıyla görüştü! Keyfim yerine nasıl geldi anlatamam

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklu bulunan Dilan Polat geçtiğimiz günlerde astroloğu Hilal Saraç'la görüşmüştü. Bu kez de ABD'de yaşayan Eylül Öztürk'ün falcıyla görüştüğü ortaya çıktı. Tarot falı baktıran fenomen, "Bir kaç aya tüm sıkıntılarım bitecek" dedi.

Magazin 29-12-23 09:48

YABANİ 16. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 26 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 16. bölümü 26 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 26-12-23 20:12

ŞAHANE HAYATIM 8. BÖLÜM TEK PARÇA İZLE: Şahane Hayatım son bölüm konusu nedir? İşte 20 Aralık 2023 FOX TV yayın akışı!

Şahane Hayatım 8. bölüm izleme ekranı araştırılıyor. Başrollerinde ünlü oyuncular Hilal Altınbilek ve Onur Tuna'nın yer aldığı dizi FOX TV'de yayın hayatına başladı. Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayrak'ın oturduğu dizinin yapımcılığını Ay Yapım üstleniyor. İlk bölümleriyle izleyiciler tarafından beğeni alan Şahane Hayatım dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Peki, Şahane Hayatım son bölümünde neler oldu? İşte yeni bölüm konusu...

Magazin 20-12-23 19:31

Canlı yayında göğüs dekoltesi verip hediye istiyordu: Laz Kızı'na yeni bir şok daha

TikTok'tan yaptığı yayınlarla tüm Türkiye'ye adından söz ettirmeyi başaran 'Laz Kızı' gözaltına alınıp serbest bırakıldıktan sonra da yayınlarına devam ediyordu. Göğüs dekoltesi verip izleyenler hediye attıkça ilginç vaatlerde bulunan G. H. adlı kadın şimdi bir başka şokla karşı karşıya kaldı.

Magazin 20-12-23 10:22

YABANİ 15. BÖLÜM CANLI İZLE! Yabani konusu nedir, oyuncuları kimdir? İşte son bölüm özeti ve 19 Aralık FOX TV yayın akışı!

Yabani dizisi yeni bölümünü izlemek isteyen seyirciler izleme ekranını sorguluyorlar. FOX TV'nin yeni sezon dizilerinden Yabani'nin başrollerinde Halit Özgür Sarı, Simay Barlas ve Yurdaer Okur gibi isimler yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun otururken senaristliği ise Hilal Yıldız kaleme alıyor. Yabani dizisinin 15. bölümü 19 Aralık 2023 Salı akşamı yayınlanacak. Peki, Yabani dizisi son bölümde ne oldu? İşte konusu, oyuncuları ve isimleri...

Magazin 19-12-23 20:16

Transparan giyen Nesrin Cavadzade iddialı pozlarıyla mest etti! Bir bakan bir daha baktı

Şimdilerde Hilal Altınbilek, Onur Tuna ve Sumru Yavrucuk ile başrollerini paylaştığı Şahane Hayatım dizisinde 'Melisa' karakterine hayat veren Nesrin Cavadzade dün gece GQ 2023 "Men of The Year" Ödül Töreni'ne katıldı. Transparan bir elbise tercih eden ünlü oyuncu iddialı pozlarıyla adeta mest etti.

Magazin 19-12-23 15:43

Fenerbahçe'nin Avrupa Konferans Ligi'ndeki muhtemel rakipleri belli oldu!

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu'nu 12 puanla lider tamamlayan Fenerbahçe'nin son 16 turundaki muhtemel rakipleri belli oldu.

Spor 18-12-23 16:19

Martı Tag uygulaması hakkında önemli karar: Sürücü 'otostop' dedi, son sözü mahkeme söyledi! 'Hatır taşımacılığı' detayı...

İzmir'de mahkemeden 'Martı Tag' uygulaması hakkında önemli bir karar geldi. Uygulama üzerinden sürücü H. O.'ya ulaşan 4 kişinin de bulunduğu araç denetime takıldı. H.O. korsan taşımacılık suçlamasını reddedip araçtaki 4 kişinin otostop çektiğini söyledi. Son sözü ise mahkeme söyledi.

Haber 17-12-23 10:16

Jorge Jesus ile Neymar arasındaki gerilim tırmandı! Takımdan kovulmasını istiyor

Yaşadığı sakatlık sebebiyle sezonu kapatan Neymar, Al Hilal yönetimine skandal bir talepte bulundu. Takımın teknik direktörü Jorge Jesus'un gönderilmesini talep eden Brezilyalı oyuncu, Jorge Jesus'un adeta kuyusunu kazdı.

Spor 15-12-23 18:13

Kupaya sadece 4 adım.... Müjdeli haber! Fenerbahçe gruptan çıkar çıkmaz turladı

UEFA Konferans Ligi'nde mücadele eden temsilcilerimizden Fenerbahçe, H Grubu son maçında Spartak Trnava'yı 4-0 mağlup ederek grubunu lider tamamladı. Sarı-Lacivertliler bu başarısıyla son 32 turunu direkt geçerek adını son 16'ya yazdırdı. İşte detaylar...

Spor 15-12-23 08:27