Hilary Clinton Haberleri

YIL 1999, YER YALOVA! Depremin ardından kaybolan çocuklar 25 sene sonra korkunç bir iddiayla gündemde

Çocukları kaçırdı, ünlülere siyasetçilere pazarladı, kayıtları sakladı! 1999 depreminin sonrası yaşananlar ve Jeffrey Epstein skandalındaki Bill Clinton ve Türkiye detayı çok konuşulacak. Dünyayı sarsan Epstein skandallarında yeni bir perde yaşanıyor. ABD başkanlarından şarkıcılara, oyunculardan, siyasetçilere kadar birçok ismi henüz çocuk sayılabilecek yaşlardaki kızlarla eşleştiren ve bu anları kayda alan Epstein'in en yakınındakilerden birisi Türkiye'den de çocuk kaçırıldığını itiraf etti.

Haber 2024-01-10 08:31:25

Jeffrey Epstein'in cinsel istismar, pedofili ve fuhuş sarmalında isimler ifşa oldu! Listede yok yok

ABD'de kız çocuklarına yönelik cinsel istismar, pedofili ve fuhuş ağı oluşturan milyarder Jeffrey Epstein, hapishanede ölü bulunmuştu. Wall Street Journal gazetesi, Epstein'le bağlantılı olan isimlere dair bir liste yayınladı. Listedeki dünyaca ünlü isimlerden bazıları şaşırtıcı. Epstein'in dava dosyasıyla bağlantılı ve aralarında eski ABD Başkanı Bill Clinton, Microsoft kurucusu Bill Gates'in de bulunduğu birçok kişinin isimleri ifşa edildi! İşte davaya konu listedeki isimler!

Trend 2024-01-04 13:34:32

Meksika ve ABD'yi vurdu! Hilary Fırtınası’nda can kaybı artıyor

Meksika ve ABD'yi etkisi altına alan Hilary Fırtınası’nda hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor. Hilary Fırtınası nedeniyle Meksika’nın Baja California eyaletinde 2 kişinin daha hayatını kaybetmesi ile toplam can kaybı 5’e yükseldi.

Haber 2023-08-23 01:10:47

ABD'de fırtına nedeniyle yolcu uçağı büyük tehlike atlattı! Yolcular tahliye edildi

ABD’de etkili olan Hilary Tropikal Fırtınası nedeniyle John Wayne Havaalanı’na sert iniş yapan yolcu uçağı ağır hasar aldı. Alaska Airlines'a ait Boeing B737-800 tipi yolcu uçağının motorunun iniş sırasında piste sürttüğü ve kıvılcımlar çıktığı bildirildi.

Haber 2023-08-22 00:03:35

Avustralya vatandaşı olup adını değiştirdi! Didem Erol, 10 milyon dolara Hilary Swank'in evini aldı

En son geçtiğimiz yıl 'Sürpriz Misafir' adlı filmde dünyaca ünlü yıldızlarla birlikte rol alan Didem Erol, uzun zaman önce Avustralya vatandaşı olmuş ve Serah Henesey ismini kullanmaya başlamıştı. Amerika'da yaşayan ve kariyerine burada devam eden Didem Erol kısa bir süre önce de anne olmuştu. Oscarlı oyuncu Hilary Swank'in Los Angeles'taki lüks malikanesini satın alan Serah Henesey yani Didem Erol ailesi ile burada yaşıyor. İşte değeri dudak uçuklatan Didem Erol'un muhteşem evi...

Magazin 15-01-23 07:54

İkiz bebek bekleyen Hilary Swank'ten Noel pozu

İki Oscar ödüllü 48 yaşındaki oyuncu Hilary Swank ilk kez annelik heyecanı yaşıyor. İkiz bebek bekleyen ünlü aktris, Noel pozunu paylaştı. Swank'in iyice büyüyen karnı, doğum için geri sayımın başladığını gösterdi.

Magazin 28-12-22 10:58

Kim der 3 çocuk annesi! Hilary Duff çırılçıplak pozunu paylaştı! Fiziğine bakan yeniden baktı

35 yaşındaki ünlü oyuncu Hilary Duff, bir kadın dergisinin çekimleri için kamera karşısına geçti. Önce mayolu poz veren Hilary Duff, sonra çıplak paylaşım yaptı. Duff'ın iddialı karelerine kısa sürede 1 milyona yakın beğeni geldi.

Magazin 09-12-22 11:37

Oscar ödüllü oyuncu Hilary Swank ikiz bebek bekliyor

Milyonluk Bebek, Erkekler Ağlamaz ve Özgürlük Yazarları gibi başarılı yapımlarla tanınan Oscarlı oyuncu Hilary Swank, hamile olduğunu duyurdu.

Magazin 06-10-22 17:12

Kadın sokak tabelası olmayan uzak bir toplulukta yaşıyor ve yiyecek almak için 10 saat seyahat ediyor

Hilary Messer-Barrow isimli bir kadın 2019 yılının Ocak ayında Kanada’nın Vancouver kentinden eşiyle beraber Yukon topluluğunun bulunduğu alana taşındı. Medeniyetten bir hayli uzaktaki yaşam tarzına ilk başta alışma konusunda zorluk yaşadığını dile getiren Barrow’un hayatı sosyal medyanın ilgisini çekmeyi başardı.

Trend 28-09-22 17:52

Sivasspor, Kamerunlu kanat oyuncusu Clinton N'Jie'yi transfer etti

Sivasspor, Kamerunlu kanat oyuncusu Clinton N'Jie'yi transfer etti

Yurthaber 29-07-22 18:56

Donalp Trump, Hillary Clinton ve Demokratlara dava açtı! Rusya ile 'gizli anlaşma' yapmakla suçlamışlardı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, kendisini 2016 başkanlık seçimlerinde Rusya ile "gizli anlaşma" yapmakla suçlayan Demokratlara karşı harekete geçti. Trump, dönemin başkan adayı Hillary Clinton, Ulusal Demokrat Komitesi, Beyaz Saray Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ve bir dizi Demokrat isme dava açtı.

Haber 24-03-22 23:50

Donald Trump’tan Hillary Clinton’a Dava

Eski Başkan Donald Trump, 2016 ABD başkanlık seçimlerinde kampanyasını Rusya’la bağlantılı gibi gösterip hile yapmaya çalıştıkları iddiasıyla, Hillary Clinton ve bazı Demokrat siyasetçilere dava açtı

Haber 24-03-22 23:19

Bill Clinton Hastaneden Taburcu Edildi

Eski ABD Başkanı Bill Clinton geçen hafta ürolojik enfeksiyon nedeniyle kaldırıldığı Güney California’daki hastaneden taburcu edildi. Clinton’un tedavisine New York’taki evinde devam edileceği belirtildi

Haber 17-10-21 21:30

Eski ABD Başkanı Clinton 5 günün ardından hastaneden taburcu edildi

Eski ABD Başkanı Bill Clinton, enfeksiyon rahatsızlığı nedeniyle tedavi altına alındığı California Üniversitesi Irvine Tıp Merkezi’nden 5 günlük tedavisinin ardından taburcu edildi.

Haber 17-10-21 20:25

EKOTÜRK Stüdyo VOA 15 Ekim

Amerika tam doz aşılarını olmuş yabancı ziyaretçilere kapılarını açıyor. FDA danışma kurulu, Moderna’nın ardından Johnson and Johnson aşısının da takviye doz yapılmasını tavsiye etti. Amerika’nın Teksas eyaletindeki kürtaj yasağı tartışması sürerken, federal temyiz mahkemesi yasak lehinde karar verdi. ABD eski başkanı Bill Clinton enfeksiyon nedeniyle hastanede tedavi altında. Beyaz Saray’dan iklim değişikliğinin ekonomiye etkilerini derleyen bir rapor yayınladı. İngiltere’de son bir ay...

Haber 15-10-21 23:51

Eski Başkan Clinton Tedavi Altına Alındı

Eski ABD Başkanı Bill Clinton, yakalandığı bir enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Clinton’un yakalandığı rahatsızlığın COVID-19 olmadığı özellikle açıklandı

Haber 15-10-21 11:48

Bill Clinton: Eski ABD Başkanı hastaneye kaldırıldı

Bill Clinton'ın Salı günü California'da hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Clinton'ın sözcüsü Angel Ureña, eski başkanın Irvine Tıp Merkezi'nde, "koronavirüs bağlantılı olmayan bir enfeksiyon" nedeniyle tedavi gördüğünü duyurdu.

Haber 15-10-21 05:55

11 Eylül Anma Törenlerine Üç Başkanla Katılım

Başkan Joe Biden ve eski başkanlar, Barack Obama ve Bill Clinton, Dünya Ticaret Merkezi gökdelenlerinin yıkıldığı 11 Eylül terör saldırılarının 20’nci yıldönümünde New York’taki anma törenlerine katıldı. Biden daha sonra törenlerin yapıldığı Shanksville'e ve ardından Washington'a geçti

Haber 11-09-21 22:57

Bill Clinton'ın burnunu sıkmıştı! Depremin simge ismi üniversite hayali kuruyor

Bill Clinton'ın burnunu sıkan 'Erkan bebek' olarak tanınan Erkan Işık, depremin simgesi olmuştu. Marmara Depremi'nin ardından Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki çadır kenti ziyaret eden dönemin ABD Başkanı Bill Clinton, Erkan bebeği kucağını alıp sevmişti. Bu esnada Clinton'un burnunu sıkan Erkan Işık, dünyanın gündemine oturmuştu. Aradan geçen 22 yılın ardından üniversite okumak için sınava giren Işık, şimdilerde YKS tercihi yapmaya hazırlanıyor.

Haber 17-08-21 14:02

How I Met Your Father’ın oyuncu kadrosu belli oldu

Efsane dizi How I Met Your Mother’ın farklı bir versiyonu olan How I Met Your Father dizisinin oyuncu kadrosu belli oldu. Başrollerini Hilary Duff ve Chris Lowell'ın paylaşacağı dizinin geniş bir oyuncu kadrosu var.

Magazin 12-08-21 15:51

İngiltere'de 53 milletvekilinden mektup: 'Türkiye'deki insan hakları ihlallerine karşı daha aktif duruş sergilenmeli'

İngiltere'de Muhafazakar Parti milletvekili Crispin Blunt ve İşçi Partisi milletvekili Hilary Benn'in girişimiyle 53 milletvekili, Boris Johnson hükümetini "Türkiye'deki insan hakları ihlallerine karşı daha aktif bir pozisyon almaya" çağırdı.

Haber 14-05-21 18:58

How I Met Your Father dizisinde başrol belli oldu

Finaliyle hayal kırıklığı yaratan unutulmaz dizi How I Met Your Mother’ın, How I Met Your Father isimli spin-off dizisinin başrolünü Hilary Duff üstlenecek. Uzun zamandır merakla beklenen dizi, izleyiciyle Hulu’da buluşacak.

Magazin 25-04-21 12:04

Hilary Duff itirafıyla olay oldu: Oğlumun beni doğum yaparken görmesini istedim

Kısa bir süre önce üçüncü bebeğini dünyaya getiren ünlü şarkıcı Hilary Duff, çarpıcı bir açıklama yaptı. Ünlü şarkıcı henüz 9 yaşında olan oğlunun kendisini doğum yaparken izlemesini istediğini belirtti.

Magazin 18-04-21 15:43

Hilary Duff 3. hamileliğiyle ilgili ilginç bir itirafta bulundu! 'Cinsel ilişkiye...'

Amerikalı ünlü oyuncu ve şarkıcı Hilary Duff, üçüncü çocuğuna hamileyken cinsel ilişkiden soğuduğunu itiraf etti.

Magazin 16-04-21 09:57

Şok iddia: Epstein'da Donald Trump ve Bill Clinton'a ait gizli kasetler vardı

Seks ticareti ve insan kaçakçılığından tutuklanan milyarder Jeffrey Epstein, Ağustos 2019'da hücresinde intihar etmişti. ABD'li pedofil milyarder ve eski başkanlar Donald Trump ve Bill Clinton ile bağlarına ilişkin ABD'de şoke eden bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 22-02-21 17:34

Clinton Kobanili kadın savaşçılarla ilgili dizi çekecek

Eski Dışişleri Bakanı ve First Lady Hillary Clinton, IŞİD’e karşı savaşan Kürt kadın savaşçıların öyküsünü anlatan "Kobani’nin Kızları" kitabının dizi uyarlamasını çekmeye hazırlanıyor.

Haber 26-01-21 15:44

Clinton ailesi YPG/PKK'lı teröristleri anlatan dizi hazırlığında

Hillary Clinton ve kızı Chelsea Clinton’ın sahibi olduğu yapım şirketi teröristleri anlatan kitabın dizi haklarını satın aldı.

Trend 26-01-21 15:17

ABD'de Clintonlar, Kobani'deki YPG/PKK'lı kadın teröristleri anlatan kitabın TV haklarını aldı

Eski ABD Dışişleri Bakanı Hillary Clinton ile kızı Chelsea Clinton'ın prodüksiyon şirketinin, Suriye'nin Kobani şehrindeki YPG/PKK'lı kadın teröristleri anlatan bir kitabın televizyon dizisi haklarını satın aldığı bildirildi.

Haber 26-01-21 02:33

Yemin törenindeki kıyafetlerle verilen siyasi mesaj neydi?

ABD'nin yeni başkanı Joe Biden'ın yemin törenine katılanların 'mor' rengi tercih etmesi siyasi bir mesaj olarak yorumlandı. Başta başkan yardımcısı Kamala Harris olmak üzere, Hillary Clinton ve Michelle Obama gibi isimler mor tercih eden isimler arasındaydı. Peki 'mor' rengin tercih edilmesinin altında yatan mesaj ne?

Haber 21-01-21 11:45

Hilary Swank’lı Fatale filminden çarpıcı fragman

Oscar ödüllü Hilary Swank’in başrolünü üstlendiği Fatale filminden ilk fragman yayınlandı. Hilary Swank, evli bir adamı gizli planına dahil etmek isteyen dedektif rolüyle merak uyandırıyor.

Trend 04-12-20 09:58

Obama-Bush-Clinton'dan Aşı Kampanyası

Barack Obama, George W. Bush ve Bill Clinton, yeni aşıların güvenliğiyle ilgili olası şüpheleri gidermek için kameralar önünde Corona virüsü aşısı olabileceklerini açıkladı

Haber 03-12-20 22:52

Hillary Clinton'dan Trump ve Biden yorumu: Bu tarihi bir başarı

2016 başkanlık seçimlerini ABD Başkanı Donald Trump'a karşı kaybeden Hillary Clinton, 59. başkanlık seçimlerinde Trump'ı yenen Demokrat Joe Biden'ı tebrik etti. Clinton, seçim sonuçlarına ilişkin "Bu tarihi bir başarı, Trump'ın defedilmesi ve Amerika için yeni bir sayfa oldu." ifadelerini kullandı.

Haber 07-11-20 21:22

Kamala Harris Cam Tavanı Kırabilecek mi?

Daha önce bu yarışta yer alan üç kadın - iki başkan yardımcısı adayı ve 2016'da Demokrat Parti başkan adayı adayı Hillary Clinton - hepsi kaybetti. Biden-Harris ikilisi kazanırsa Harris, başkan yardımcısı olarak ülkenin 244 yıllık tarihindeki en üst düzey kadın yetkili olacak

Haber 27-10-20 21:46

Hilary Duff hamile! 'Biz büyüyoruz'

Hilary Duff ile eşi Matthew Koma'nın bebek heyecanı... Ünlü çift üçüncü çocukları olacağının haberini sosyal medyadan verdi.

Magazin 26-10-20 10:48

ABD Yüksek Mahkemesi Yargıcı Ginsburg, kanserden öldü

Dönemin ABD Başkanı Bill Clinton tarafından 1993 yılında yüksek mahkeme yargıcı olarak atanan Ruth Bader Ginsburg’un pankreas kanseri sebebiyle 87 yaşında hayatını kaybettiği açıklandı.ABD Yüksek Mahkemesi yazılı bir açıklama yaparak, Yargıç Ruth Bader Ginsburg’un Washington DC’deki evinde metastatik pankreas kanserinden öldüğünü duyurdu.

Haber 19-09-20 09:38

Anayasa Mahkemesi Yargıcı Ginsburg Yaşamını Yitirdi

1993 yılında zamanın başkanı Bill Clinton tarafından Anayasa Mahkemesi'ne atanan Ruth Bader Ginsburg, Amerikalı liberaller ve kadın hakları savunucuları için bir simgeydi

Haber 19-09-20 03:20

Hilary Swank oyuncu sendikasına sigorta davası açtı

Oscar'lı oyuncu Hilary Swank, uzun bir süredir gördüğü yumurtalık kisti tedavisini gerekli bulmayarak sigortasını iptal eden oyuncu sendikasına dava açtı.

Magazin 11-09-20 17:28

Demokrat Partililerden Oy Kullanın Çağrısı

Sanal ortamda düzenlenen Demokrat Parti Kurultayı’nın üçüncü gecesinde eski Başkan Barack Obama eski First Lady Hillary Clinton ve Demokrat Parti Başkan Yardımcısı Adayı Kamala Harris halka oy kullanın çağrısında bulundu

Haber 20-08-20 10:51

Ezan sesinden etkilenen turist konuştu

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde duyduğu ezan sesinden etkilenip imza kampanyası başlatan İrlanda vatandaşı, Kaymakamlığa giderek dilekçesini ve topladığı imzaları teslim etti.Kuşadası’nda 15 yıldır yaşayan İrlanda Vatandaşı Hilary Demdsey (49), bir gün oturduğu kafede Hatice Hanım Cami’sinden duyduğu ezan sesinden etkilenerek cep telefonuna kaydetti.

Yurthaber 16-07-20 11:57

Hillary Clinton Biden’a Desteğini Açıkladı 

Clinton eski Başkan Yardımcısı Biden’la birlikte internet üzerinden düzenlenen bir etkinlikte yaptığı açıklamada, ‘’Joe Biden gibi bir lidere, bir başkana ihtiyacımız olan bir zamandayız’’ ifadesini kullandı

Haber 28-04-20 23:47

Hillary Clinton'dan 2020 seçimleri için Joe Biden'a destek

ABD'nin eski Dışişleri Bakanı ve 2016'daki seçimlerde Demokrat Başkan Adayı olan Hillary Clinton, bu yılki başkanlık seçimlerinde tek Demokrat Aday Adayı Joe Biden'ı destekleyeceğini duyurdu.

Haber 28-04-20 22:50

Eski CIA ajanından 18 yıl sonra 11 Eylül itirafı geldi

ABD'de yaklaşık 3 bin kişinin ölümüne neden olan ve ülkedeki en büyük terör saldırıları olarak tarihe geçen 11 Eylül saldırısına ilişkin ABD'nin Merkezi İstihbarat Teşkilatı (CIA) eski ajanı Bob Grenier'den itiraf geldi. Grenier, ''El Kaide lideri Usame bin Ladin'i öldürecektik ama ABD eski Başkanı Bill Clinton engel oldu.Onu öldürseydik 11 Eylül olmazdı" dedi.

Haber 22-04-20 12:20

Meltem Miraloğlu: Partick iyi bir eş değil ama iyi bir baba

ABD’deki The Clinton Herald gazetesi, Meltem Miraloğlu’nu manşetine taşıdı. 33 yaşındaki oyuncu, kendisinden 48 yaş büyük eşi Patrick Grady için, "Kendisi iyi bir eş değil ama iyi bir baba" ifadelerini kullandı.

Magazin 27-03-20 14:25

Bill Clinton: Monica ile seks, kaygılarımla başa çıkmanın bir yoluydu

90’lı yıllarda Beyaz Saray’ı sarsan skandalın 'kahramanı' Bill Clinton, Monica Lewinsky ile ilişkisini 'baskı, hayal kırıklıkları ve korkuyla baş etmenin yoluydu’ diye açıkladı.

Haber 06-03-20 11:40

Hillary Clinton: Putin beni yenmek istiyordu

ABD eski Dışişleri Bakanı ve Başkan adayı Hillary Clinton, kendisi hakkında çekilmiş 252 dakikalık bir belgeseli tanıtmak için 70.

Haber 25-02-20 23:24

Clinton soruşturmasını yürüten Ken Star, Trump'ın savunma ekibinde yer alacak

Clinton soruşturmasını yürüten Ken Star, Trump'ın savunma ekibinde yer alacak

Haber 18-01-20 03:58

Bill Clinton’ın Azlinde Özel Savcı Olan Ken Starr Trump’ın Ekibinde 

Başkan Donald Trump’ı Senato’daki azil yargılamasında savunacak ekibe eski Başkan Bill Clinton soruşturmasının özel savcısı Ken Starr ve Harvard Üniversitesi’nde hukuk profesörü Alan Dershowitz de dahil oldu

Haber 17-01-20 23:20

Hillary Clinton, Kuzey İrlanda üniversitesine fahri rektör oldu

Hillary Clinton, Kuzey İrlanda üniversitesine fahri rektör oldu

Haber 02-01-20 15:27

Vladimir Putin: 20 fotoğrafla 20 yıl

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin iki hafta sonra, göreve başlamasının 20. yılını kutlayacak. 20 yıldır devlet başkanı ve başbakan olarak Rusya'yı yöneten Putin, çok sayıda jeopolitik krizi atlatmayı başardı. Eski bir KGB ajanı olan Putin 31 Aralık 1999'da göreve başladığında ABD'yi Bill Clinton, Türkiye'yi ise o yıl başbakanlığı Mesut Yılmaz'dan devralan Bülent Ecevit yönetiyordu.

Haber 14-12-19 14:16