Hindistan Haberleri Ve Son Dakika Hindistan Haberleri

Hindistan Haberleri Ve Son Dakika Hindistan Haberleri

Hindistan Güney Asya'da yer alan dünyanın en kalabalık ikinci ülkesidir. Arazi yüzölçümüne göre dünyanın en büyük yedinci ülkesi konumundadır. Güneyde Hint Okyanusu, güneybatıda Umman Denizi ve güneydoğuda Bengal Körfezi ile çevrili olan bu bölge, batıda Pakistan, kuzeyde Çin, Nepal ve Butan ile kara sınırlarını paylaşmaktadır. Hindistan 1950'den beri demokratik parlamenter sistemle yönetilen laik bir Federal Cumhuriyettir. 28 tane eyalet ve birlik bölgesinden oluşur. Çoğulcu, çok dilli ve çok etnikli bir toplumdur. Hindistan hızla büyüyen bir büyük ekonomi ve genişleyen bir orta sınıfla bilgi teknolojisi hizmetleri için bir merkez haline gelmiştir. Hindistan'ın toprakları çeşitlilik açısından çok zengindir ve orman örtüsü, yüzölçümünün% 21,4'ünü oluşturmaktadır.

Hindistan Haberleri

Sevgilisinin onlarla birlikte yaşamasını istedi! Kocası teklifini reddedince elektrik direğine tırmanarak intihar etmeye çalıştı

Hindistan'ın Uttar Predesh eyaletinin Gorakhpur bölgesi ilginç bir olaya sahne oldu. Kocasını 7 yıldır yakınlardaki bir köyde yaşayan adamla aldattığı ortaya çıkan bir kadın elektrik direğine tırmanarak intihar etmeye çalıştı. Genç kadının intihar etmesinin nedenini ise kocasının sevgilisinin onlarla birlikte yaşama teklifini reddetmesi olarak gösterdi.

Trend 06-04-2024 09:49

Kabusa dönen tatil... Turistler yılbaşı partisi için Rusya'ya gittiler, orduya alındılar!

7 Hindistan vatandaşı yılbaşını geçirmek için Rusya'ya gitmek istediler. Rusya'da bir süre güzel vakit geçirdikten sonra bir seyahat acentesi kafileyi Ukrayna sınırında olan Belarus'u ziyaret etmeleri konusunda ikna etti. İşte her şey bu ziyarete gitmeye karar vermeleriyle başladı...

Trend 14-03-2024 14:59

Korku dolu anlar! 36 yaşındaki adam ailesinin gözü önünde dev bir timsah tarafından vahşice öldürüldü... Kimse yardım dahi edemedi

36 yaşındaki Nimai Mallik isimli bir adam Hindistan'da tarlasındaki sebzeleri sulamak için nehirden su almak isterken timsahın saldırısına uğradı. Nehrin başında dizlerinin üzerine çökerek eğilen adam ailesinin gözü önünde timsah saldırdı. O anlarda aile üyeleri hiçbir şey yapamazken Mallik timsah tarafından vahşice katledildi.

Trend 12-03-2024 13:58

Görüntülere infiale yol açtı: Hindistan'da polisten namaz kılan Müslümanlara tekmeli saldırı!

Hindistan'da bir polis, Cuma namazı kılan bir grubu tekmeledi. Sosyal medyada ve ülke çapında infiale yol açan görüntüler sonrası polis görevden uzaklaştırıldı.

Trend 09-03-2024 10:10

Mide bulandıran anlar! Hindistan'da bir dansçı bir grup erkek tarafından taciz edildi... Görüntüler sosyal medyanın tepkisini çekti

Sosyal medyada paylaşılan bir görüntü tepkilere neden oldu. Hindistan'da kaydedilen görüntülerde bir kadın dansçı bir grup erkek tarafından taciz edildi. Kadın dansçının yaşadığı zor anlar saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülere tepkiler gecikmedi.

Trend 08-03-2024 08:29

12 yaşındaki çocuk telefonla oynarken ofise leopar girdi! Çocuğun yaptığı hareketler alkış aldı

Hindistan’ın Maharashtra eyaletinde telefonla oynayan 12 yaşındaki Mohit Ahire akılalmaz bir olay yaşandı. Çocuğun telefonla oyun oynadığı sırada bulunduğu ofise leopar girdi. Çocuğun o anki soğuk kanlılığı ve leopardan kurtuluşu dikkat çekti.

Haber 07-03-2024 18:56

Hindistan'da 7 farklı adamın tecavüzüne uğramıştı... Gezgin çift tazminatı kabul etti!

Dünyayı motorla gezen İspanyol çift, Hindistan'da dehşeti yaşamıştı. Yol kenarında çadır kuran ve dinlenmek isteyen çifte 7 kişi saldırmıştı. Saldırıda 7 farklı adamın tecavüzüne uğrayan kadın feci şekilde darp edilmiş ve soyulmuştu. O çifte Hindistan hükümeti tarafından 1 milyon rupi yani 383 bin lira tazminat ödendi.

Trend 06-03-2024 16:38

Dünyayı sarsan iğrenç olayın yankıları sürüyor! 7 farklı adamın tecavüzüne uğramıştı: Urganla bağlanıp siyah çuvalla getirildiler

Dünyayı motorla gezen İspanyol gezgin çift, Pakistan ve Bangladeş seyahatinin sonrasında Güney Asya rotasını tamamlamak için soluğu Hindistan'da almıştı. Çadırlarını ana yoldan yaklaşık 2 km uzakta, yarı ormanlık bir alana kuran çift, yedi kişinin saldırısına uğradı. İspanyol turist çifte tecavüz eden 7 kişiden 3'ü gözaltına alınırken 4 saldırgan aranıyor. Yakalanan şüphelilerin bellerine urgan bağlayıp başlarına siyah çuval geçirilerek gözaltına alındığı anlar dünya basınında yankı uyandırdı.

Trend 05-03-2024 11:22

Hindistan'da İspanyol gezgin çifte iğrenç saldırı! 7 farklı adam tarafından tecavüze uğradı... O anları bu şekilde anlattı!

Ulusal suç kayıt bürosunun verilerine göre günde 90 kadının tecavüze uğradığı Hindistan'da bu sefer de İspanyol gezgin bir çift dehşeti yaşadı. Dünyayı motorla gezen çift dinlenmek için yol kenarında çadır kurdu. Bir süre sonra çadırına gelen 7 kişinin saldırısına uğrayan çift, yaşadıkları korkunç anları sosyal medya hesaplarından paylaştı. Videoda çiftin darp edildiği gözlerden kaçmazken, kadının 7 farklı kişinin tecavüzüne uğradığı ifade edildi...

Trend 03-03-2024 11:28

Dünyanın en pahalı düğünü olacak! Davetli listesinde kimler var kimler! Bill Gates, Mark Zuckerberg, Ivanka Trump ve Rihanna...

Hindistan'ın ve dünyanın en zengin ailelerinden biri olan Mukesh Ambani'nin oğlu üç gün sürecek düğününe hazırlanıyor. 2018'de kızınındüğünün için 100 milyon dolar harcayan Ambani'nin Rihanna ve illüzyonist David Blaine ile anlaştığı söyleniyor. Önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan düğünün davetli listesinde bakın kimler var...

Magazin 01-03-2024 08:31

Öldüğü zannedilen kadın yakılmak üzereyken bir anda canlandı! Cenazedekiler inanamadı...'Gözlerini açınca korktuk'

Hindistan'da yaşayn 52 yaşındaki Bujji Aama isimli bir kadın evinde çıkan yangın sonucunda vücudunun yarısının yanmasıyla hastaneye kaldırıldı. Kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği ifade edilen Aama için bir cenaze töreni düzenlendi. Öldüğü sanılan bir kadın, yakılmadan dakikalar önce cenaze salonunda uyandı. 52 yaşındaki kadının akrabaları yaşadıkları olay karşısına şaşkına döndüklerini ifade etti.

Trend 13-02-2024 15:17

Poonam Pandey'in öldüğü açıklanmıştı! Bir gün sonra 'dirildi' gündeme bomba gibi düştü

Hindistan'ın en ünlü oyuncularından biri olan Poonam Pandey'in rahim ağzı kanseri nedeniyle hayatını yitirdiği açıklandı. Ölümüyle hayranlarını yasa boğan Pandey meğer ölmemiş... Poonam Pandey 'dirilince' sosyal medyayı salladı.

Magazin 04-02-2024 15:27

Kendisi 103 karısı 49 yaşında! Dünya bu evliliği konuşuyor... Kendimi yalnız hissediyordum

Hindistan'da yaşayan 103 yaşındaki Habib Nazar, kendisinin yarısı yaşından da küçük bir kadınla evlenerek viral oldu. Daha önceki evliliklerindeki eşlerinin vefat etmesi üzerine kendisini yalnız hissettiğini dile getirerek yeni bir aşka yelken açan Nazar ve 49 yaşındaki eşinin evliliği tüm dünyada konuşulmayı başardı.

Trend 31-01-2024 14:21

İki yaşındaki çocuğunu pitbull saldırısından böyle korudu! Resmen köpeğin ağzından çocuğunu aldı... Korku dolu anlar kamerada

Hindistan'da bir anne iki yaşındaki çocuğuyla sokakta yürüdüğü sırada pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansırken annenin küçük çocuğunu kurtarmak için verdiği mücadele ülkede kahraman ilan edilmesine neden oldu. Anne köpeğin ağzından aldığı oğlunun üzerine kapandı, yerde dönerek onu korumaya çalıştı.

Trend 27-01-2024 09:35

Resmen kopya çetesi oldular! Kız arkadaşının yerine sınava girmek için onun kılığına girdi... Sakallarını kesti, makyaj bile yaptı

Angrez Singh adlı 26 yaşındaki bir adam kız arkadaşının yerine devlet memurluğu sınavına girmek için kılık değiştirdiği tespit edildikten sonra tutuklandı. Singh, kız arkadaşının kimlik fotoğrafını ve bilgilerini de yeniden düzenlemişti. Singh'in sahte belgeleri nasıl hazırladığına dair soruşturma başlatıldı. Kız arkadaşı Paramjit Kaur da yardım ve yataklıktan tutuklandı.

Trend 24-01-2024 14:40

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, Babür Camisi'nin yerine inşa edilen tapınağı açtı! Törene on binler katıldı... Gözyaşları sel oldu

Hindistan Başbakanı Narendra Modi, yaklaşan genel seçimlerinin vaatlerinden biri olarak tarihi Babür Camisi'nin yerine inşa edilen Hindu tapınağının açılışını yaptı. Ayodhya kentinde Hindu tanrısı Ram için inşa edilen bir tapınağın açılış törenine on binlerce kişi katıldı. Törene katılanlar ise gözyaşları içinde o anları izledi.

Trend 23-01-2024 13:42

Afganistan'da düşen o uçaktan ilk fotoğraflar geldi! Ünlü iş adamı ve eşi öldü, 4 kişi kurtarıldı

İlk başta Hindistan'a ait olduğu iddia edilen ve Afganistan'ın kuzeyinde düşen yolcu uçağının Moskovo'ya gittiği belirlenmişti. Falcon 10 model uçakta 4 kişinin sağ kurtulduğu ifade edilmişti. Kazada hayatını kaybedenlerin kimliği Rus basınında açıklandı.

Trend 22-01-2024 15:00

SON DAKİKA | Afganistan'da yolcu uçağı düştü! Moskova'ya gidiyordu... Tophaneh Dağı'na mı çarptı?

Son dakika uçak kazası haberi: Afganistan'da yolcu uçağı düştü! Hindistan'a ait olduğu iddia edilen yolcu uçağıyla iletişimin kesildiği söz konusu uçağın Afganistan'ın kuzeyinde düştüğü öğrenildi. Hindistan ise uçağın Hindistan’a ait olduğuna ilişkin açıklamalarını reddederken Rusya’ya kayıtlı uçağın Fransız yapımı Falcon 10 tipi olduğu ve ilk belirlemelere göre uçakta 4’ü mürettebat 6 kişinin bulunduğu açıklandı.

Haber 21-01-2024 10:21

Çalışanlarının gözü önünde hayatını kaybetti! CEO'nun düşüş anı kamerada... Korkunç son!

Hindistan'daki Vistex isimli teknoloji şirketi korkunç bir olayla sarsıldı. Şirketin CEO'su Sanjah Shah, düzenlenen iki günlük kutlama etkinlikleri sırasında korkunç bir şekilde hayatını kaybetti. Çıktığı sahnede konuşma yapan Shah, 15 metreden bir anda yere çakıldı. Herkesin gözü önünde yaşanan olayda Shah hayatını kaybetti. O anlarda kameralar da kayıttaydı.

Trend 21-01-2024 08:39

Sosyal medyada gündem yaratan görüntüler! Eşinin ayağını yıkadığı suyu içti... Hindistan'daki düğün geleneği olay oldu

Hindistan'da kaydedildiği iddia edilen bir düğün geleneğine ait görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti. Görüntülerde bir kadının eşinin ayaklarını yıkadığı suyu içtiği anlar yer aldı. Sosyal medya kullanıcılarının büyük bir bölümü görüntülere tepki gösterdi.

Trend 20-01-2024 07:40

Saplantılı aşık sonu oldu! Onunla evlenebilmek için cinsiyet bile değiştirdi... Evlilik teklifini reddedince diri diri yakıp öldürdü

Hindistan'ın Chennai kentinde yaşayan 25 yaşındaki R. Nandhini kendisine saplantılı bir şekilde aşık olan çocukluk arkadaşı tarafından önce bıçaklandı ardından ise diri diri yakılarak öldürüldü. Sürpriz yapmak için gözlerini bağlayarak motosikletine bindirdiği arkadaşı Nandhini ile evlenebilmek için Sicko Vetrimaran cinsiyet değiştirme operasyonu geçirmişti. Genç kadının evlilik teklifini reddetmesi üzerine öfkelenen Sicko Vetrimaran korkunç cinayete imza attı.

Trend 09-01-2024 14:18

Doğum gününde bir aileyi yok etti! İki çocuğu ve eşini gözünü kırpmadan öldürdü... Cinayetleri adım adım planlamıştı

Hindistan'ın Thane şehrinde 29 yaşındaki Amit Bagdi oğlunun doğum gününde eşi ve çocuklarını öldürerek kayıplara karıştı. Cinayetleri adım adım planlayan Bagdi, olaydan 2 gün sonra Haryana'daki Hisar tren istasyonunda yakalandı. Katilin suçunu itiraf ettiği ifade edildi.

Trend 25-12-2023 08:44

Ülkede infial yaratan olay! Adam karısının çayını 5 dakika geç getirmesi üzerine kafasını kılıçla keserek öldürdü

Polis, adı Dharamveer olarak açıklanan bir adamın karısı Sundari'yi vahşi bir şekilde öldürdüğü cinayete ilişkin olarak detayları paylaştı. Raporlarda yer alan ifadelere göre ikili sabah kahvaltısı yapmak için hareketlenmişti. Ancak çayının gecikmesi üzerine sinirlenen koca dehşet saçtı. Karısının kafasını kılıçla keserek ölümüne neden oldu.

Trend 21-12-2023 08:26

Hayvanat bahçesinde dehşet olay! Gerçek, kaplanın ağzındaki ayakkabıyla ortaya çıktı!

Hindistan'ın Bahawalpur eyaletindeki bir hayvanat bahçesinde görevli olan temizlik personeli kaplanların kafesinin önünden geçerken bir kaplanın ağzında ayakkabı fark etti. Korkunç gerçek sonradan ortaya çıktı. İşte Hindistan'ı sarsan olayın tüm detayları!

Trend 08-12-2023 12:23

Karı koca arasındaki tartışma bir anda alevlendi! Kocasının kulağını ısırarak parçaladı... Kulağımın üst kısmı parçalandı

Hindistan'da bir çift arasında yaşanan tartışma karakolda bitti. Hindistan'ın Delhi şehrinde ismi açıklanmayan 45 yaşındaki adam hastanede karısının yaşadıkları bir tartışma sırasında kulağını ısırarak üst kısmını parçaladığını söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine adam durumu anlatarak şikayetçi oldu.

Trend 28-11-2023 14:56

Böyle meydan okuma ne görüldü ne de duyuldu! Yılana 'beni ısır' diye bağırdı... Dilini uzatıp ısırmasına izin verince hayatını kaybetti

Hindistan'da yaşayan 22 yaşındaki Rohit Jaiswal isimli bir adam yılanla bir meydan okuma yapmak isterken ölümle dans ettiğinin farkında bile değildi. Elinde tuttuğu bir yılana 'beni ısır' diye bağıran adam daha sonrasında dilini yılana doğru uzattı. Yılanın dilini ısırması sonucu zehirlenen 22 yaşındaki adam hayatını kaybetti.

Trend 18-11-2023 09:59

Hindistan'da facia! Yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı, çok sayıda ölü ve yaralı var

Hindistan’ın Cemmu Keşmir bölgesinde yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu 36 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi de yaralandı.

Haber 15-11-2023 23:41

Bir hafta içinde üçüncü maymun saldırısı! 10 yaşındaki çocuğun bağırsaklarını parçalayarak öldürdü... Bölgede endişe yaratan anlar

Bir hafta içinde aynı köyde üçüncü kez maymun saldırısı yaşandı. 10 yaşındaki çocuğun bağırsaklarını vücudundan dışarı çıkartarak parçalayan maymun çocuğun ölümüne neden oldu. Bölgede maymun saldırılarına ilişkin olarak yetkililerin bir önlem alması talep ediliyor.

Trend 15-11-2023 09:09

60 şişe yasadışı alkolü bitirdi! Sarhoş olan fare polis tarafından yakalanarak kafese kapatıldı... Tüm delilleri yok etti

Hindistan'ın Chhindwara bölgesindeki bir karakolda delil olarak toplanan yasadışı 60 alkol şişesi fare tarafından tüketildi. Susamış kemirgen, etrafı boş şişelerle çevrili bir kafesin etrafında zıplarken kameralara yakalandı. Fare polisler tarafından yakalanarak tutuklanırken tüm delilleri yok ettiği söylendi.

Trend 09-11-2023 08:42

Güvenlik kamerası saniye saniye kaydetti! Kapısı açıldı ama asansör gelmedi... Asansör boşluğuna adım atarak 4. kattan düştü

Hindistan'daki bir apartmanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüler şaşkınlık yarattı. İsmi Shailesh Kumar olarak açıklanan bir adam asansörün gelmesini beklediği sırada korkunç bir kaza yaşayarak hayatını kaybetti. Kapısı açıldığında asansörün gelmediğini fark etmeyen Kumar 4. kattan boşluğa düştü.

Trend 02-11-2023 08:47

Oğlunu pazarda satan anne cinayetle suçlanıyor! 6 yaşındaki çocuk bir yıldır kayıp... Diğer çocuklarını alıp ülkesine kaçtı

6 yaşındaki oğlunun gizemli bir şekilde ortadan kaybolmasından kısa bir süre sonra Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletinden kaçarak Hindistan'a giden anne 38 yaşındaki Cindy Rodriguez-Singh cinayetle suçlanıyor. Oğlunun en son canlı görülmesinden tam 1 yıl sonra başlatılan cinayet soruşturmasında anne baş şüpheli olarak kabul edildi.

Trend 02-11-2023 08:14

Zehirlenerek hayatını kaybeden yılanı ilk yardım yaparak kurtardı! Zehri emerek çıkarttı... Dakikalarca uğraştı

Atul Sharma isimli bir polis memuru Hindistan'ın Narmadapuram kentindeki bir evde böcek ilacıyla zehirlenen ve hareketsiz bir şekilde yatan yılan buldu. Polis memuru hareketsiz halde yatan yılana suni teneffüs yaparak onu hayata geri döndürdü.

Trend 27-10-2023 08:27

Pitonla fotoğraf çekilmek isteyen sarhoş adam hastanelik oldu! Boynuna doladığı yılan ölümüne neden oluyordu

Boynuna bir piton dolayarak fotoğraf çekilmek isteyen adam ölümle burun buruna geldi. Hayvanın boğazını sıkması üzerine nefessiz kalarak yere yığılan sarhoş adamın yardımına çevredekiler koştu. Yapılan müdahaleyle adamın boynundan piton alındı.

Trend 25-10-2023 07:51

Üç başlı doğan kız çocuğunun gizemli durumu doktorları bile şaşkına çevirdi! Herkes onu görmek için sıraya girdi

Hindistan'da doğan kız bebek üç başlı olarak dünyaya geldi. Anne hamilelik sürecinde korkunç ağrılar yaşamasına rağmen sağlık görevlileri ne olduğunu anlayamadı. Hindistan'da bilinmeyen bir sağlık sorunu nedeniyle 'üç başlı doğan' kız bebeğin gizemi henüz belirsizliğini koruyor.

Trend 24-10-2023 11:23

Filmleri aratmayacak yöntem! İnsan yediğinden şüphelendikleri anakondayı başından iple bağlayarak yakaladılar

Hindistan'da çekildiği iddia edilen görüntüler kısa sürede gündem yaratmayı başardı. Bir çiftlikte insan yediğinden şüphelenilen anakonda başından iple bağlanarak yakalandı. Anakondanın ipten kurtulmak için gösterdiği yoğun çaba cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Trend 21-10-2023 13:14

Böyle vefa örneği görülmedi! Kendisini besleyen adamın cenazesine için 40 kilometre yol gitti... Tek bir an bile başından ayrılmadı

Hindistan'da kaydedilen bir görüntü kısa sürede yerel basının ilgisini çekerek dünya manşetlerindeki yerini aldı. İsmi açıklanmayan bir maymun kendisini aylarca besleyen adamın ölüm haberini duyduktan sonra 40 kilometrelik yolu tek başına giderek cenaze törenine katıldı. Cenazede adamın cansız bedeninin başından ayrılmayan maymun gözyaşlarına hakim olamadı.

Trend 14-10-2023 14:47

Her satırı korkunç! 8 yaşındaki kız çocuğu gözleri oyulurken toplu tecavüze uğradı... Taşla dövülerek öldürüldü

Hindistan'da yaşanan bir olay dünya basınında geniş yankı uyandırdı. İsmi açıklanmayan 8 yaşındaki kız çocuğu gözleri oyularak toplu tecavüze uğradı. Şüpheliler küçük kızı taşla döverek öldürdü. Olay ülkede infiale neden oldu.

Trend 13-10-2023 13:11

Ülkede tepkilere neden olan görüntüler! Tecavüze uğrayan 12 yaşındaki kız kapı kapı dolaşarak yardım istedi... Kimse yüzüne bile bakmadı

Hindistan'da tecavüze uğrayan 12 yaşındaki bir kız çocuğunun 2 saat boyunca kapı kapı dolaşarak yardım istediği anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Yarı çıplak ve üzeri kan içindeki kız kapısında görenler ise ona yardım etmeden uzaklaşmasını istedi. Görüntüler ülkede tepkilere neden oldu.

Trend 29-09-2023 14:24

Mide ağrısıyla hastaneye giden adamın midesinden 60 adet ev eşyası çıkarttılar! Doktorlar bile şaşkına döndü

Hindistan'ın Pencap bölgesinde yaşanan bir vaka herkesin dikkatini çekmeyi başardı. 35 yaşındaki Kuldeep Singh isimli bir adam yıllardır devam eden mide ağrısı ve yüksek ateş şikayetiyle doktora başvurdu. Sağlık görevlileri sorunlu bölgeyi taradı ve bunun üzerine endişe verici bir keşifte bulundular. Yıllardır karın ağrısı çeken hastanın kulaklıktan düğmelere kadar onlarca ev eşyasını yuttuğu keşfedildi.

Trend 29-09-2023 09:03

Hindistan'da skandal olay! Tapınaktan yemek çaldığı iddia edilen zihinsel engelli Müslüman genç dövülerek öldürüldü

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de tapınaktan yemek çaldığı iddiasıyla dövülen 26 yaşındaki zihinsel engelli Müslüman Isar Muhammed hayatını kaybetti. Olaya ilişkin yapılan açıklamada Muhammed'in bir grup genç tarafından bir direğe bağlanarak vahşice dövüldüğü ifade edildi. 26 yaşındaki adamın vücudunun her yerinde yaralanmalar olduğu bildirildi.

Trend 29-09-2023 08:17

Hindistan'ın Ay aracı yeniden uyanabilecek mi? Umutlar giderek azalıyor!

Hindistan'ın uzay aracı, ağustos ayında Ay'ın Güney Kutbuna iniş gerçekleştirip tarihe geçmişti. Ancak dondurucu Ay sıcaklıklarından korunmak için kapanma moduna giren araç ile iletişim kurulamıyor. Aracın yeniden uyanıp uyanmayacağı merak edilirken, gelen açıklamalar umutların giderek azaldığını gösteriyor.

Haber 26-09-2023 12:29

Korku dolu anlar! Saçı dönme dolaba sıkıştı... Metrelerce yükseklikte nefes kesen kurtarma operasyonu böyle kaydedildi

Hindistan'daki Shireshwar Karnavalı sırasında korkunç bir olay meydana geldi. İsmi açıklanmayan bir kadının saçı metrelerce yükseklikteki dönme dolaba sıkıştı. Acı içinde çığlık atarak yardım isteyen kadın için dönme dolap durduruldu ve metrelerce yükseklikte nefes kesen bir kurtarma operasyonu başlatıldı. Kurtarma ekipleri kadını kurtarmak için saçını kesmek zorunda kaldı.

Trend 26-09-2023 08:34

Hindistan'da iPhone çılgınlığı! Müşteriler mağaza çalışanlarına saldırdı... Görüntüler anbean kameralara yansıdı

Hindistan'ın Delhi kentindeki bir teknoloji mağazasında iPhone 15 satın almak için gelen müşteriler ve personel arasında kavga çıktı. Apple'ın en yeni telefonunu satın almak isteyen müşteriler birbiriyle tartışırken yeterli stokların bulunmaması gerginliğe neden oldu. Müşteriler mağaza personeline saldırdı.

Trend 26-09-2023 07:56

Diplomatik kriz tavan yaptı: Vize işlemleri durduruldu!

Hindistan ile Kanada arasındaki tansiyon giderek tırmanmaya devam ediyor. Sih bir liderin Kanada'da öldürülmesi sonrası artmaya başlayan gerilim Hindistan yönetiminin vize işlemlerini durdurmasıyla iyice tırmandı.

Haber 21-09-2023 15:21

26 parmakla dünyaya geldi! Yerel halk onu görmek için adeta birbirleriyle yarıştı... Tanrıça olarak kabul ediliyor

Hindistan'ın Bharatpur şehrinde doğan bir bebek genetik sorundan kaynaklı olarak 26 parmakla dünyaya geldi. Ailesi ve yerel halk çok parmaklı bir tanrıça olan Dholagarh Devi'nin yeniden doğmuş hali olarak yorumladıkları bebeği görebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Trend 20-09-2023 08:35

İki ülke arasında yeni kriz! Diplomatlar sınır dışı edildi...

Kanada ile Hindistan arasında diplomatik kriz patlak verdi. Hindistan ve Kanada, Hindistan'daki ayrılıkçı Sih örgütü Halistan Kurtuluş Gücü'nün (KLF) yöneticisi Hardeep Singh Nijjar'ın öldürülmesinin ardından karşılıklı olarak üst düzey diplomatlarını sınır dışı etme kararı aldı.

Haber 19-09-2023 10:32

Mucize kurtuluş! İnşaat işçisi metrelerce yüksekten demir çubukların üzerine düştü... Santimlerle hayatta kaldı

Hindistan'da bir inşaat işçisi metrelerce yüksekten demir çubukların üzerine düştü. Göğsüne saplanan demir çubuklarla hastaneye kaldırılan inşaat işçisi mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı. Doktorlar 21 yaşındaki işçinin demir çubukların kalp gibi hayati organlarının yalnızca santimetre farkla vücuduna saplanmasından sonra hayatta kalmasını mucize olarak yorumladı.

Trend 19-09-2023 08:24

Mucizevi kurtuluş! Toprağın altından gelen çığlık seslerini duydular... Diri diri gömülen yeni doğan bebeği kurtardılar

Hindistan'ın Pulandar köyünde yaşayan Rajesh Kumar ve eşi Neelam işten evine dönerken toprağın altından çığlık sesleri geldiğini fark etti. Kumar seslerin olduğu bölüme yaklaşınca küçük bir eli gördü ve eşiyle birlikte kazmaya başladı. Çift toprağın altına diri diri gömülen yeni doğan bebeği kurtarmayı başardı.

Trend 14-09-2023 08:35

Tüm dünyanın gözü Hindistan’da! G20 Liderler Zirvesi başladı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe kritik temaslar

Tüm dünyanın gözü Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G-20 zirvesinde… Kritik zirve Hindistan Başbakanı Narendra Modi'nin liderleri karşıladığı resmi törenle bugün başladı. Bharat Mandapam Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde ‘Tek Yeryüzü, Tek Aile, Tek Gelecek’ ana temasıyla gerçekleşen zirvede, liderlerin kapsamlı küresel ekonomik reformları ele alması bekleniyor. Zirvede Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da önemli mesajlar vermesi bekleniyor…

Haber 09-09-2023 08:46