Hint Haberleri

Tonlarca para harcamaya son! Botoks etkisi yaratan mucizevi maske tarifi

Ciltte meydana gelen kırışıklıklar istenmeyen bir görüntüye sebep veriyor. Tonla para harcayıp botoks yaptırmak yerine evde doğal yöntemlerle cildinize güzellik katabilirsiniz. Kırışıklıkları azaltmak için kolajen içeren besinleri tüketmek, yüz yogası yapmak, bol su içmek, düzenli olarak nemlendirici kullanmak büyük önem taşıyor. Evde yapılan bu maske ile de kırışıklıklar, siyah noktalar ve cilt lekeleri konusunda başarılı sonuçlar alabilirsiniz.

Kadin 27-08-2023 15:18

Kırışık karşıtı kremlere para vermeye son! Bu baharat botoks etkisi yaratıyor

Ciltte ortaya çıkan yorgunluk ve yaşlılık görüntülerini gidermek için çeşitli bakım ürünleri kullanılıyor. Özellik yaşlılık kırışıklık karşıtı ürünlerin fiyatları oldukça pahalı olabiliyor. Ancak evde bulunan doğal bir baharat çok pahalı kremlerin etkisini yaratabiliyor. İşte kırışıklık karşıtı o mucizevi baharat...

Kadin 27-02-2023 11:47

28 yıl önce kainatın en güzel kadını seçilmişti! Son hali sosyal medyada gündem oldu

1994 yılında kainatın en güzel kadını seçilen Hintli model Aishwarya Rai, yıllara meydan okuyor. Şimdilerde 49 yaşında olan dünyaca ünlü yıldız, son haliyle hayrete düşürdü. Aishwarya Rai, seçildikten sonra yer sofrasında yemek yiyerek uzun yıllar adından söz ettirmişti.

Magazin 28-12-2022 13:44

Bölgelere göre penis boyları belirlendi: Penisi en küçük olan ülke şaşırttı!

Cinsellik hakkında konuşulan konular denilince ilk akla penis boyları geliyor. Penis boyu hakkında sürekli olarak araştırmalar yapılıyor. Penis boyunun sanıldığı kadar önemli olmadığı belirtilse de birçok erkek bu konuda sorun yaşadığını açıklıyor. Son yapılan araştırmada ülkelere göre penis boyları açıklandı.

Haber 05-10-2022 08:37

Hint

Hint Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hint Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kraliçe Elizabeth'in özel omlet tarifi! Sıra dışı olan bu tarif kraliçelere özel

Yakın zamanda hayatını kaybeden Kraliçe Elizabeth'in hayatıyla ilgili birçok konu araştırılıyor. Uzun yaşamasıyla bilinen Elizabeth'in yemek düzeni oldukça dikkat çekiyor. Bir beslenme uzmanı, Kraliçe II. Elizabeth'in çok sevdiği bildirilen bir çırpılmış yumurta tarifini paylaştı. İşte Kraliçe II. Elizabeth'in leziz omlet tarifi...

Yemek 21-09-2022 09:20