Hipnotize Haberleri

Canan Karatay dolandırıcıların ağına düşmüştü! O anları anlattı: Hipnotize oldum

Telefon dolandırıcıları 10 yıl önce Canan Karatay'ı da tuzaklarına düşürmüştü. Profesör Canan Karatay kendini hakim ve savcı diye tanıtanlara yüklü miktarda parasını kaptırmıştı. O dolandırıcılar yakalandı. Karatay'da düştüğü tuzağı Show TV'ye anlattı. Karatay, "Hiçbir emniyet müdürü, hiçbir savcı, hiçbir polis telefonla sizden para istemez inanmayın, güvenmeyin" diyerek vatandaşları bu konuda uyardı.

Haber 2024-01-18 22:37:03

Hastalarını hipnotize ederek cinsel saldırıda bulundu! Hipnoterapistin itirafı bir anda ülkeyi karıştırdı

82 yaşındaki Paul Stephen-Daly isimli bir hipnoterapist kadın hastalarından birine cinsel saldırıda bulunmak ve diğerine cinsel olarak dokunmaktan suçlu bulundu. İngiliz bir hipnoterapist, tedavi kisvesi altında kadın hastalarına cinsel saldırıda bulunarak onları travmatize etti ve sürekli korku içinde bıraktı.

Trend 2023-12-13 08:05:35

Mustafa Sarıgül'ün gömleği sosyal medyada gündem oldu! 'Hipnotize olduk' ve 'Başkanım gömlek link atar mısınız' yorumları...

CHP Erzincan milletvekili Mustafa Sarıgül, son dönemde sosyal medyadan paylaştığı videolarla gündemden düşmüyor. Sarıgül'ün son videosunda giydiği gömleğe sosyal medyadaki kullanıcılar tarafından çok sayıda yorum yapıldı.

Haber 2023-09-02 11:42:19

Sosyal medya fenomeni Apollonia Llewellyn yine çok özgüvenli! Bikinisini giydi meydan okudu... “Hipnotize ettim”

Sosyal medyada yarım milyonu aşkın takipçisi bulunan Apollonia Llewellyn yine özgüvenini zirvede yaşadığı bir paylaşıma imza attı. Sosyal medyada Barbi lakabıyla tanınan isim bikini üstü ve şortuyla yaptığı kombiniyle hayranlarını mest etmeyi başardı. Fenomen isim gönderisine iddialı da bir not eklemeyi ihmal etmedi.

Trend 2023-08-08 10:03:46

Hipnozun tehlikeleri nedir? Hipnoz zararlı mı, kimler hipnoz olamaz?

Yüz yıldan fazla zamandır kullanılan alternatif tıp yöntemlerinden biri de hipnoz yöntemidir. Hipnoz uygulaması uzman bir doktor tarafından hipnotize edilmeye uygun kişilere yapılabilen bir uygulamadır. Her tedavi yönteminde olduğu gibi hipnozun da bazı kişiler için yan etki olasılığı bulunmaktadır. Bu ihtimaller kişinin bünyesine ya da mevut hastalıklarına göre değişkenlik göstermektedir. Peki, hipnoz zararlı mı?

Haber 10-03-23 16:40

Tek bir kelime Çince bilmiyordu! Hipnotize edildi... Uyandığında Çince şarkı söylemeye başladı

İskoçya’da bir barda Steven Cairns isimli bir adam hiponoz gösteri gerçekleştirdi. Kalabalık arasında seçtiği ve daha önce tanışıklığı bulunmadığı adamları hipnotize eden Wright’in gösterinden bir kesit sosyal medyanın gündemine oturdu. Hipnotizmacının gösterisine katılmak için gönüllü olan Ben Wright hiç Çince bilmemesine rağmen uykudan uyandığında Çince bir şarkı söylemeye başladı

Trend 02-01-23 17:38

Hipnotize ne demek? Hipnotize kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Diller ilk ortaya çıktıkları günden bu yana değişmiş, gelişmiş, bölünmüş ve hatta bazıları ölmüştür. Türkçe, hala yaşayan dillerden biridir ve dünyada yaklaşık 250 milyon kişi tarafından konuşulmaktadır. Türkçe, lehçelere ayrılmaktadır. Bu lehçeler kendine has kelimelere sahip olmakla beraber bazı kelimeleri de paylaşmaktadır. Türkçede bulunan bazı kelimeler yaygın olarak bilinmeyebilir. Bilinmeyen kelimeler görüldüğü zaman anlamı araştırılır. Hipnotize kelimesi de anlamı merak edilen ve araştırılan kelimelerden biridir. Hipnotize kelimesi ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 20:07

Hipnotize olmak ne demek? Hipnotize olmak TDK sözlük anlamı nedir?

Atasözleri ve deyimler, belirli durumları çarpıcı bir şekilde ifade eden kalıplaşmış sözlerdir. Birleşik fiiller de yeni bir anlam kazanarak kalıplaşmış bir ifade sunarlar. Ancak bu sözler geçmiş zamanlarda ortaya çıktığı için günümüzde bazılarını anlamak zordur. Bazıları ise ilk duyulduğu andan itibaren anlamını ortaya serer. Kalıplaşmış ifadelerden biri olan Hipnotize olmak ne demektir? Hipnotize olmak, TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 17-05-22 18:35

Hipnotize etmek ne demek? Hipnotize etmek TDK sözlük anlamı nedir?

Deyimler, cümle veya söz öbeği olarak bulunabilirler. Deyimler, tıpkı atasözleri ve birleşik fiiller gibi kalıplaşmış ifadelerdir. Eski zamanlardan günümüze kadar gelmişlerdir ve söyleyeni belli değildir. Atasözlerinin ve birleşik fiillerin de oluşma zamanı bilinmez. TDK; deyimler, atasözleri ve birleşik fiilleri sözlükler yardımıyla listeler. Böylelikle bilinmeyen sözleri bulmak kolaylaşır. Hipnotize etmek ifadesi de yaygın olarak kullanılan ve anlamı araştırılan sözlerden biridir. TDK sözlüğe göre Hipnotize etmek ne anlama gelir?

Egitim 17-05-22 18:35

Erkekleri hipnotize ederek aşık olmalarını sağlayan makyaj hilesi sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyada her gün yeni bir trend kendisini gösteriyor. Tüm dünyanın yakından takip ettiği sosyal medya platformlarındaki kullanıcılar her yeni akıma kolayca adapte olmayı başarıyor. Son olarak sosyal medyada bir güzellik hilesi ortaya çıktı. Kısa sürede akım haline dönüşen bu güzellik hilesi erkekleri aşık etmeyi vadediyor.

Trend 21-10-21 13:43

Mars'tan gelen görüntü şoke etti!

Çin'in Mars'ın yörüngesinde dönmekte olan Tianwen-1 keşif aracı dünyayı hayrete düşüren görüntüler paylaşıyor. Çekilen yüksek çözünürlüklü fotoğraflarda rahatlıkla görülen detaylar, dünyayı adeta hipnotize etti.

Haber 08-03-21 14:48

Türk televizyon tarihine damga vuran son 25 yılın unutulmaz 15 yarışma programı!

Türk televizyonları birbirinden değişik ve özel formata sahip birçok yarışma programına ev sahipliği yaptı. Reyting rekorları kıran yarışma programı sanat camiasına pek çok ismi de kazandırdı. İzleyicisini ekrana kilitlemeyi başaran adeta bir dönemi hipnotize eden yarışma programlarını sizler için hazırladık...

Trend 26-11-20 14:14

Modellerin mükemmel vücut uğruna bizden sakladığı 'sırlar'

Birçoğumuz sosyal medya hesaplarımızda modellere bakarken hipnotize oluyoruz. İster ister istemez, kendimizle karşılaştırıyor, çoğu zaman abur cubur yediğimiz için ya da spor salonuna daha az gittiğimiz için kendimizi suçlu hissediyoruz. Ancak instagram modellerinin 'mükemmel vücut' için kullandıkları bazı hileleri bilmekte fayda var. İşte ideal vücut olarak gördüğümüz modellerin arkalarına sakladıkları hileler.

Kadin 24-06-19 09:19

Horozu hipnotize ettiler

Horozun hipnotize edildiği öne sürülerek sosyal medyada yayılan ilginç görüntü ilgi gördü.

Trend 04-05-19 13:08

Fayans ustası izleyenleri hipnotize etti

Sosyal medyada yayılan bir fayans ustasının, işini yaptığı anlardaki görüntüsü ilgi gördü. Sonuna kadar kendini izleten video kısa sürede ilgi gördü.

Trend 17-12-18 12:18

DEAŞ sanığının ilaç verdiği iddiası

Bayrampaşa'daki bir alışveriş merkezinde, bombalı eylem hazırlığındayken yakalanan 14 sanığın yargılandığı davada, eşi olan sanık Can Yenil'in salondan çıkarılması üzerine savunma yapan sanık Sezgen Pekdemir: - "DEAŞ'lıların içerisinde binlerce ajan bulunuyor. İnsanların fikirlerini değiştirmek için görüştüğü kişilere ilaç verdiğini düşünüyorum" - "(Sanık) Can'ın bir ara bir içecek hazırladığını görmüştüm. Ondan sonra kendisine bunun ne olduğunu sorduğumda 'Hiçbir şey değil.' dedi. 'İçerisine ne koyuyorsun?' diye sorduğumda, 'Bu sadece Hatice (diğer tutuklu sanık Hatice Yurdakul) için bir şey, sakinleşsin diye yapıyorum. Herhangi bir sıkıntı yapmaya gerek yok, bunlar sadece vitamin.' demişti. Bu içecek Hatice'ye verilmiş ve Hatice de içmiş. Can'ın hipnotize ile ilgili de bilgileri var ve onu tanıdıktan sonra bunu bana da uyguladığını fark ettim"

Haber 06-12-18 13:54

Modellerin mükemmel vücut uğruna bizden sakladığı 'sırlar'

Birçoğumuz sosyal medya hesaplarımızda modellere bakarken hipnotize oluyoruz. İster ister istemez, kendimizle karşılaştırıyor, çoğu zaman abur cubur yediğimiz için ya da spor salonuna daha az gittiğimiz için kendimizi suçlu hissediyoruz. Ancak instagram modellerinin 'mükemmel vücut' için kullandıkları bazı hileleri bilmekte fayda var. İşte ideal vücut olarak gördüğümüz modellerin arkalarına sakladıkları hileler.

Kadin 12-11-18 10:08

Kerimcan Durmaz: Allah tarafından verilmiş bir duyguyu yaşıyorum

'Çocuklara kötü örnek oluyor' eleştirilerine Kerimcan Durmaz’dan yanıt geldi. “Allah tarafından verilmiş bir duyguyu yaşıyorum" diyen Durmaz "Evlerinizde çocuklarınızın eline telefon vererek hipnotize edeceğinize..." ifadelerini kullandı.

Magazin 08-11-18 08:53

Limon sıkacağı tanıtarak insanları hipnoz eden işportacı

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerdeki işportacı adam, limon sıkacağını pazarlama yöntemiyle insanları adeta hipnotize etti.

Trend 16-10-18 17:13

Onlar Instagram'ın en iyileri! Aralarında Türk de var

Sosyal medyanın gizli cevherlerini ortaya çıkarmak için güzel bir organizasyona imza atan Photobox, Instagram Fotoğraf Ödülleri yarışması düzenledi. 180 binden fazla amatör ve profesyonel fotoğrafçının katıldığı yarışmada sona gelindi. Kazananların para ödülüyle taçlandırılacağı yarışmada bir araya gelen kareler görenleri adeta hipnotize etti.

Haber 27-09-18 11:16

İzleyenleri hipnotize eden seyyar satıcı

Sokaktan geçen insanlar üzerinde denediği tıraş aletini tanıtan seyyar satıcıyı izlerken hipnotize olacaksınız.

Trend 23-04-18 12:33

Hipnotize olmuş gibiydik

Konya’daki FETÖ/PDY çatı davasında, 161'i tutuklu 478 kişinin yargılanmasına, sanıkların son savunmalarıyla devam edildi - Tutuksuz sanık Ekrem P’nin esasa ilişkin savunmasından: "Örgüt içindeyken hepimiz hipnotize olmuş gibiydik. Kendimize verilen emir ve komutlara koşulsuz, şartsız, düşünmeden itaat ediyorduk. Dönüp o günlere bakınca hayret ediyorum"

Haber 27-03-18 18:53

Simle kaplanan vücutlar insanı adeta hipnotize ediyor

Simle kaplanan vücutlar insanı adeta hipnotize ediyor.

Trend 22-02-18 20:18
Kadin 30-11-17 14:25

Vali Ustaoğlu: “hipnotize Ederek Bu Milletin Üzerine Bombalar Yağdırdılar”

BİTLİS (İHA) – Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, FETÖ’nün bu memlekette adeta paralel devletin yanında tabiri...

Yurthaber 16-10-17 18:09

Japonların hipnotize edici boyama sanatı

Japonlar her işte olduğu gibi resimde de hipnotize ediyorlar! ????

Kadin 21-09-17 09:59

Bozdağ: Türk milletinin aklıyla alay edercesine inkar ediyorlar

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Cezaevindeki FETÖ mensuplarına, ‘Merak etmeyin 10 gün sonra bayramlıkları giyeceksiniz’ denilerek her gün tarih veriliyor. Beklentiler yüksek tutularak örgüt içindeki kişilerin itirafçı olması engellenmeye çalışılıyor. Hepsini rüya manyağı yaptılar. Bu rüyalar cezaevinde bulunanların ve ailelerin hipnotize edilmesi amacıyla FETÖ elebaşı Gülen tarafından uyduruluyor.” dedi.

Haber 03-06-17 05:10

Silikonun görüntüsü adeta hipnotize ediyor

Bir fabrikada iki silindir arasında ezilen renkli silikonun görüntüleri bazı izleyiciler için sakinleştirici, bağımlılık yapan bir şey olarak tanımlandı. Sosyal medyada yayınlanan video, beklenmedik şekilde bir etki yarattı.

Trend 16-05-17 14:46

İran Cami Tavanlarının Hipnotize Eden Güzelliği

Eğer kendi gözünüzle Ortadoğu mimarisininin güzelliğine tanıklık etme şansına henüz sahip olmadıysanız, fotoğrafçı sizi büyüleyici bir görsel yolculuğa çıkarıyor.

Trend 28-03-16 20:56

Bir Kişinin Canlı Bomba Olduğu Nasıl Fark Edilir

Hipnoz Uzmanı ve Klinik Psikolog Mehmet Başkak, canlı bomba olarak seçilen teröristlerin hipnotize edildiklerini ve...

Yurthaber 10-03-16 11:17

Dünyanın En Güzel Gözlü 10 Kadını

Ekranda ne zaman görsek bizi hipnotize eden en güzel gözlü oyuncuları bu galerimizde bir araya getirdik. Seçmesi zaten oldukça zorken bir de aralarında sıralama yapmaya kalktığımızda Sirkelimon.com ofisinde nasıl tartışmalar çıktığına inanamazsınız. İşte ekranların en güzel gözlü 10 kadını.

Trend 20-09-15 16:24

Bu Öğrenci İnanılmaz Bir Lavabo Tasarladı

İnsan bakarken hipnotize oluyor

Trend 07-03-15 15:10

Beyonce'nin Bacakları İnsanları Hipnotize Etti!

Bakın bakalım sizde de aynı etkiyi gösterecek mi

Trend 13-12-14 14:06

Portekiz'in hipnotize sesi

'Portekiz'in Enya'sı' olarak da nitelendirebileceğimiz kristal sesli şarkıcı Teresa Salgueiro, ekibiyle birlikte dağevine kapanarak kaydettiği son albümü 'O Mistério'nun duygu yüklü şarkılarıyla yarın akşam İş Sanat'a konuk oluyor.

Magazin 18-03-14 21:28

Tever’den ‘hayır’ Oyu Kullanan Meclis Üyelerine: ‘hipnotize Edilmişler’

Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi'nde Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Ali Tever, şubat...

Yurthaber 01-03-13 09:39

Tavuğu hipnotize ettiler!

İnternette dolaşan bu video izleyenleri hayli şaşırtıyor.

Trend 21-07-11 13:01

Halkın gerçek derdi sanki bu!

Faiz, döviz ve borsa sözcükleri milletin çoğunu hipnotize etti. Sanırsınız, yetmiş üç milyon insan döviz topluyor, borsada oynuyor, bol paraları var da faize yatırmışlar.

Finans 31-01-11 10:59

Böyle soygun görülmedi

Hipnotize edildiği öne sürülen kadın bankacı kasadaki tüm parayı 'büyücüye' verdi.

Haber 04-07-10 10:04

Hipnozla beş beden küçüldü

İngiltere'de bir okul müdiresi hipnotize edilerek 30 kilodan fazla verdi ve şeker hastalığını yendi.

Haber 08-04-10 08:51

Göğüsleriniz hipnozla büyütülür!

David Knight, hipnotize ettiği kadınların göğüslerini büyüttüğünü iddia ediyor. Evet, evet o ya bir uzman ya da tam bir şarlatan!

Haber 12-10-09 16:55