Hız Haberleri

Otomobillerde yeni dönem: Kara kutu zorunluluğu geliyor, 27 ülkede geçerli olacak!

Avrupa Birliği ülkelerinde satılacak tüm yeni otomobillerde zorunlu “kara kutu” olacak. Kara kutu zorunluluğu 2024 Temmuz ayından itibaren geçerli olacak.

Finans 30-01-2024 12:22

Hız treni havada bozuldu! Metrelerce yükseğe çıkıp mahsur kalan hız trenini itmeye başladı... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Washington eyaletindeki bir fuarda hız treni arızalandı. Metrelerce yüksekte hız treninde mahsur kalanlar büyük bir panik yaşarken fuar çalışanları vagonunun yanına giderek onu manuel olarak itmeye başladı. Görüntüler sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 15-09-2023 08:32

O ülkede hız sınırını aşanların araçlarına devlet el koyacak

Avusturya Çevre, Enerji ve Ulaştırma Bakanı Leonore Gewessler, şehir içi hız sınırını saatte 80 kilometre, şehir dışı hız sınırını ise 90 kilometre aşan kişilerin araçlarına el konulacağını söyledi.

Haber 05-07-2023 21:35

160 kilometre hızla giden araç durduruldu! Sürücü 13 yaşında bir kız çocuğu çıktı

ABD'de yaşanan olay duyanları şaşkına çevirdi! 160 kilometre hızla giden bir aracı durdurmak isteyen polisler sürücünün 13 yaşında bir kız çocuğu olduğunu görünce gözlerine inanamadı. Nebraska eyaletinde gerçekleşen olayda şaşırtan bir diğer gelişme de kızın yanında 11 yaşında bir erkek çocuğu olmasıydı. Araçta tabanca ve hint keneviri de bulundu. Çocuklar, ekipler tarafından emniyete götürüldü. Yetkililer, çocuklarla ilgili herhangi bir detay vermedi.

Haber 19-01-2023 22:44

Hız

Hız Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hız Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

O ülkede devreye girdi! Trafikte hız yapanlar yandı: Araçlarına el konulup açık artırmada satılacak

Avusturya'da dikkat çeken bir uygulama devreye sokuldu. Ülkede, trafikte aşırı hız yapanlar artık bunu bir kez daha düşünecek. Yeni yasa tasarısına göre, şehir içi ve dışında belirlenen hız sınırlarını aşan kişilere yönelik polis, olay yerinde söz konusu kişinin aracını bağlayacak ve durumu mahkemeye taşıyacak. Öte yandan eğer hız sınırı çok aşırı oranda aşılmışsa, sürücünün aracına el konulup açık artırmada satılacak. İşte haberin detayları...

Haber 05-12-2022 21:49

Akıllara durgunluk verecek seks için yapmanız gerekenler basit! Orgazma ulaşmanızı sağlayacak 5 sır

Cinsellik hem erkekler hem de kadınlar için önemli ihtiyaçlar arasında bulunmaktadır. Ancak birçok kişi cinsellikte istediği seviyeye ulaşamıyor. Cinsel ilişki sırasında yapılacak olan ufak tüyolar daha etkili orgazmlar yaşamanızı sağlayabilir. Seksologlar muhteşem orgazma ulaşmanız için yapmanız gerekenleri belirtiyor.

Kadin 28-10-2022 08:43