Hizmetli Haberleri

Devlet kurumu müdürü, yanında çalışan 2 kadına cinsel saldırıdan yargılanıyor! Evliyim, çocuğum var iftira!

İzmir'in Urla ilçesinde müdür olarak görev yaptığı devlet kurumunda kadın hizmetli Ö.K.'ya (42) cinsel saldırıda bulunduğu iddia edilen E.D. (52), 'sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı' suçundan 7 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı davada suçlamaları reddetti. Kendisine iftira atıldığını öne süren E.D.'nin, aynı suçtan dolayı başka bir davadan da yargılamasının devam ettiği öğrenildi.

Haber 2023-12-19 20:19:32

Hayatının şokunu yaşadı! Az kalsın memurluktan oluyordu

Hastalığından dolayı aldığı sağlık raporu izne çevrilmeyen hizmetli, 10 gün mazeretsiz göreve gelmediği gerekçesiyle, memurluktan çıkarıldı. Raporlu olmasına rağmen bir anda memurluktan çıkarıldığını duyan hizmetli, hayatının şokunu yaşadı. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Danıştay, hizmetli olarak görev yapan davacının, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 94. maddesi uyarınca görevden çekilmiş sayılmasına ilişkin işlemi hukuka aykırı bulan mahkeme kararını onadı.

Finans 2023-11-05 13:34:48

Veli sınıfa dalıp öğretmeni yumrukladı! 'Eşine özelden mesaj atmasına çıldırmış'

Ankara'nın Mamak ilçesindeki Oruç Reis İlkokulu'nda dehşete düşüren bir olay meydana geldi. 53 yaşındaki sınıf öğretmeni Z.D. ders anlattığı sırada bir velinin saldırısına uğradı. Öğretmen, öğrencisinin annesi M.K.'ye çocuğunun alacağı kitapla alakalı mesaj attığı gerekçesiyle kocası E.K.'nın tekme ve yumruklu saldırısı karşısında şoka uğradı. E.K., jandarma tarafından gözaltına alınıp serbest bırakıldı. Olayın görgü tanıdığı hizmetli ise çocukların büyük korku yaşadığını söyledi.

Haber 2022-12-31 16:16:12

Kırşehir'de okul müdür yardımcısı ve hizmetli darbedildikleri iddiasıyla şikayetçi oldu

Kırşehir'de, market işletmecisi tarafından dövüldüklerini ileri süren bir okulun müdür yardımcısı ile hizmetlisi şikayetçi oldu.

Yurthaber 2022-12-21 15:35:23

Babası annesini öldürmüştü... 11 yaşındaki çocuktan mahkeme heyetine mektup! 'Bu adam bizi döverdi, bize küfürler ederdi...'

Ankara'nın Sincan ilçesinde Mehmet Kuyar (33), boşanma aşamasındaki eşi Gülsüm Kuyar'ı (23) hizmetli olarak çalıştığı ortaokulda bıçaklayarak öldürdü. Olayla ilgili davanın dosyasına, çiftin oğlu H.A.K.'nin (11) yazdığı iddia edilen bir mektup da girdi. Mektupta, "Bu adam bizi döverdi, bize küfürler ederdi. Anneme bir kere 'Aşkım' demedi. O, evde oturup oyun oynarken annem canını dişine takıp çalışıyordu. Eve ekmeği annem alırdı" ifadeleri yer aldı. İşte olayın detayları...

Haber 13-11-22 14:13

Elazığ'da lisede çalışan hizmetli, okuldaki odasında ölü bulundu

Elazığ'da lisede çalışan hizmetli, okuldaki odasında ölü bulundu

Yurthaber 07-10-22 19:11

Çürümüş halde! Osmaniye'de okul binasına gelen hizmetli ceset buldu

Osmaniye'de yıkım kararı bulunan boş okul binasını kontrol etmek için gelen hizmetli, kötü koku üzerine gittiği tuvalette erkek cesedi buldu. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı ilk incelemede şahsın 30 yaşlarında erkek olduğu belirlendi. Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından şahsın cesedi olay yerinde hazır bekletilen cenaze nakil aracı ile Osmaniye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Haber 26-07-22 16:09

Erzurum'da Kur'an kursunda çocuklara şiddet iddiasına ilişkin yargılamaya başlandı

Mahkeme heyeti, sanıklar yurt yöneticisi N.K. ile hizmetli U.G'nin tutuklanmasına karar verdi

Yurthaber 05-07-22 17:21

Kur'an kursunda işkence ve cinsel istismar! Müdür ve hizmetli hakkında flaş karar

Erzurum'da, Hacı Bahattin Evgi Erkek Yatılı Kur'an Kursu'nda 8 çocuğa cinsel istismar ve 14 çocuğa işkence iddiaları Türkiye'nin gündemine oturdu. İğrenç olayla ilgili kurs müdürü ile hizmetlinin yargılanmasına başlandı. Haklarında her çocuk için 8 yıldan 15 yıla kadar hapis istenen müdür Nuhi Karababa ve hizmetli Uğur Güngör hakkında, ilk duruşmada tutuklama kararı verildi. İşte mide bulandıran olayın detayları!

Haber 05-07-22 16:16

Hizmetli ne demek? Hizmetli kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkiye Türkçesi oğuz dil koluna ait olan bir dildir. Aslında Oğuz kolunun Batı Oğuz alt kolunda yer almaktadır. Bu kategoride yer alan Osmanlıcanın bir devamıdır. Türkiye Türkçesi, bu uzantıların sahip olduğu tarihsel gelişim nedeniyle farklı diller ile kelime alışverişi yapmış ve zenginleşmiştir. Hizmetli kelimesi, Türkçenin zengin kelime hazinesinde bulunur. Hizmetli nedir, TDK sözlükte ne anlama gelir?

Egitim 18-05-22 16:16

Kur'an kursunda çocuklara cinsel istismar ve işkence skandalı! Anlattıkları dehşete düşürdü

Erzurum'daki Hacı Bahattin Evgi Diyanet Erkek Yatılı Kur'an Kursu'nda 13 çocuğa işkence ettikleri öne sürülen kurs müdürü ile hizmetli hakkında iddianame hazırlandı. İddianamede Kurs Müdürü N. K. ve hizmetli U. G. hakkında her bir çocuk için 8 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası istendi. Aynı kursta gönüllü belletmen Hakan Aslankafa (22), 8 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanmıştı. İşkence gören çocukların ifadeleri ise kan dondurdu. İşte dehşete düşüren olayın detayları!

Haber 23-03-22 20:01

Okulda 21 bıçak darbesiyle öldürmüştü... Cinayetin tanığı konuştu, mahkeme salonu buz kesti! 'Ağabey, beni kurtar'

Bursa'da Atalay Doğan (30), eşi Bircan Doğan’ı (29) temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda 21 bıçak darbesiyle öldürmüştü. Atalay Doğan’ın yargılandığı davada okulda hizmetli olan Yafes Ç. tanık olarak dinlendi. Cinayet anını anlatan Yasef Ç., olay sırasında Bircan Doğan’ın 'Ağabey, beni kurtar' diyerek bağırıp kaçmaya çalıştığını belirtti. Olay gününü anlatan Doğan, "Eşimi öldürmek istemiyordum. Kendi hayatıma son verecektim. Olayın ayrıntılarını hatırlayamıyorum" diyerek kendisini savundu.

Haber 08-03-22 14:35

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de

Hazine ve Maliye Bakanlığına 250 defterdarlık uzman yardımcısı ve 65'i avukat olmak üzere 386 personel alınacak - Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı 10 uzman yardımcısı istihdam edecek - İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanlığı 35 il göç uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek - Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü çeşitli branşlarda 70 mühendis alacak - Sağlık Bilimleri Üniversitesine 58 sözleşmeli personel alımı yapılacak - Danıştay Başkanlığı 5 hizmetli kadrosuna atama yapacak

Yurthaber 30-12-21 05:03

Mide bulandıran olay! 14 yaşındaki kıza tacizi arkadaşları gördü

Bilecik’te bir okulda 14 yaşındaki kız öğrenciye elle taciz iddiası iddiasıyla gözaltına alınan hizmetli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber 07-10-21 23:42

Okullara hizmetli alımı ne zaman 2021? İŞKUR TYP temizlik görevlisi başvurusu nasıl yapılır?

2021-2022 eğitim öğretim döneminin yaklaşmasıyla okul bünyesinde hizmetli olarak çalışmak için nasıl başvuru yapılacağı araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Milli Eğitim Bakanlığı pansiyonlarına 5 bin 872 personelin alınacağını ifade etmişti. İşte ayrıntılar...

Haber 01-09-21 14:14

Seda Sayan'dan Mehmet Ali Erbil'e şoke eden tecavüz suçlaması!

Seda Sayan, bir dönem yakın dostu olan Mehmet Ali Erbil hakkında tecavüz suçlamasında bulundu. Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya hesabından kendisine yönelik sözlerine cevap veren Seda Sayan, ünlü şovmen hakkında çok ağır iddialar ortaya attı. Seda Sayan yaptığı paylaşımda, "Tuğba ile evli iken hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur" dedi. Mehmet Ali Erbil ise Seda Sayan'ın iddialarının ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 15-06-21 21:02

Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır ve ne zaman? Başvuru şartları belli oldu...

Adalet Bakanlığı tarafından yapılacak olan Adli Tıp Kurumu Başkanlığı personel alımı duyurusu yayınlandı. Kurumun resmi sitesinden yayınlanan ilanda laborant, hizmetli, kimyager, güvenlik görevlisi, teknisyen ve koruma alınacağı duyuruldu. Vatandaşlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığı personel alımı ne zaman, Adli Tıp Kurumu Başkanlığı başvurusu nasıl yapılır gibi soruların yanıtını araştırmaya başladı. Peki Adli Tıp Kurumu personel alımı başvurusu nasıl yapılır ve ne zaman? İşte başvuru şartları...

Haber 07-04-21 11:50

Seren Serengil: Harika Avcı kendinde değil ki...

Harika Avcı’nın evinde bulunan 1 milyon 568 bin lirasını çaldığı iddiasıyla yargılanan hizmetli, bu kez ünlü şarkıcıyı yaraladığı gerekçesiyle hakim karşısına çıkmasıyla gündemde. Seren Serengil Harika Avcı'nın bu zor günleriyle ilgili olay sözler söyledi.

Magazin 18-03-21 11:42

KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - Nefes almak o kadar güzelmiş ki o an anlıyorsunuz bunu

Hatay İl Sağlık Müdürlüğünde görevli hizmetli Ayşe Yıldırım: - "O kadar şiddetli nefes darlığı çektim ki hani her an ölüyorsun gibi geliyordu. Nefes almak o kadar güzelmiş ki o an anlıyorsunuz bunu. Rabbim düşmanıma bile böyle bir kötülük tattırmasın" - Göçmen Sağlığı Merkezinde sorumlu hekim Ali İhsan Güven: - "Ailemiz, sevdiklerimiz ve kendimiz için bu konuda tedbiri asla elden bırakmayacağız, aksi takdirde bir başkasının yaşamına sebep olmak bizi ömür boyu bir vicdan mahpushanesine atacaktır"

Yurthaber 19-02-21 11:03

KOVİD-19 HASTALARI YAŞADIKLARINI ANLATIYOR - Nefes almak o kadar güzelmiş ki o an anlıyorsunuz bunu

Hatay İl Sağlık Müdürlüğünde görevli hizmetli Ayşe Yıldırım: - "O kadar şiddetli nefes darlığı çektim ki hani her an ölüyorsun gibi geliyordu. Nefes almak o kadar güzelmiş ki o an anlıyorsunuz bunu. Rabbim düşmanıma bile böyle bir kötülük tattırmasın" - Göçmen Sağlığı Merkezinde sorumlu hekim Ali İhsan Güven: - "Ailemiz, sevdiklerimiz ve kendimiz için bu konuda tedbiri asla elden bırakmayacağız, aksi takdirde bir başkasının yaşamına sebep olmak bizi ömür boyu bir vicdan mahpushanesine atacaktır"

Yurthaber 19-02-21 11:03

WhatsApp yazışmalarında ‘rüşvet’ isteyen hastane müdürü görevden alındı

Edirne’de, Meriç Devlet Hastanesi’nde görevli hizmetlinin mazeretsiz işe gitmediği gerekçesiyle hakkında hazırlanan tutanağın işleme konulmaması için WhatsApp yazışmaları ile "rüşvet" isteyen hastane müdürü görevinden alındı.Meriç ilçesinde devlet hastanesinde görevli hizmetli memur H.B., mazeretsiz işe gitmediği gerekçesiyle hakkında hazırlanan tutanağın işleme konulmaması karşılığı kendisinden para istediğini iddia ettiği hastane müdürü H.D.’yi İl Sağlık Müdürlüğüne şikayet etti.WhatsApp yazışmaları sonrası görevden alındıWhatsApp yazışmalarını da delil olarak gösteren H.D.’nin yaptığı başvuru sonrası Edirne Sağlık Müdürlüğü iddia üzerine idari soruşturma başlattı ve hastane müdürünü görevden aldı.

Haber 09-02-21 11:45

Meriç'teki devlet hastanesinde rüşvet skandalı! Müdür görevden alındı

Edirne'nin Meriç İlçe Devlet Hastanesi'nde hizmetli memur Halil Bozkır'dan WhatsApp mesajıyla 10 bin lira rüşvet ile viski istediği iddia edilen hastane müdürü H.D., görevden alındı. Edirne İl Sağlık Müdürlüğü de söz konusu iddiaların araştırılması için Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Haber 08-02-21 14:35

PAÜ’de görev yapan hizmetli uyuşturucu taciri çıktı

Denizli Pamukkale Üniversitesine bağlı bir meslek yüksekokulunda görev yapan hizmetliye yönelik operasyon düzenleyen jandarma, şüphelinin üzerinde uyuşturucu madde ve kuru sıkı tabancada ele geçirdi.Denizli’nin Kale ilçesinde Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksekokulunda hizmetli olarak çalışan M.K., uyuşturucu tacirliği yaptığı bilgisi alan İl Jandarma Komutanlığına bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri harekete geçti.

Yurthaber 26-01-21 10:56

Edirne'de sağlık çalışanından rüşvet iddiasına soruşturma

Edirne Meriç'te Halil Bozkır'ın hizmetli olarak çalıştığı hastanenin müdürü H.D.'nin mazeretsiz işe gitmemesi üzerine tutulan tutanağın silinmesi için kendisinden 10 bin lira rüşvet istediği iddiaları üzerine İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı. Açıklamada, iddialarla ilgili 17 Aralık 2020 günü başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Haber 16-01-21 15:52

Cezayirli ve İspanyalı veteriner hekimlerden sokak hayvanlarına bakım ve tedavi

Cezayirli ve İspanyalı veteriner hekimler, sosyal medyadan haberdar olduğu proje kapsamında geldiği Sinop’ta haftanın beş günü gönüllü olarak sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapıyorlar.Cezayirli Veteriner Hekim Massinissa Zeghouani ve İspanyalı Veteriner Hekim Javier Canovas Martinez sosyal medyadan haberdar olduğu proje kapsamında geldiği Sinop’ta sokak hayvanlarıyla ilgileniyor.Massinissa Zeghouani ve Javier Canovas Martinez Sinop Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğince hayata geçirilen "Gönüllü Hizmetli" projesinden sosyal medya aracılığıyla haberdar olunca dernekle irtibata geçti.

Yurthaber 13-01-21 11:18

Isparta’da milli eğitime bağlı personeller filyasyon ekiplerinde görevlendirilebilecek

Isparta’da İl Hıfzıssıhha Kurulu, okulların uzaktan eğitime geçmesi nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı görev yapan personellerin, ihtiyaç duyulması halinde filyasyon ekiplerinde görevlendirilmesi kararını aldı.Isparta Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığının resmi/özel örgün ve yaygın tüm eğitim faaliyetlerine 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesi kararı gereği okulların kapalı olması nedeniyle, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı görev yapan memur, hizmetli, kadrolu işçi ve TYP (Toplum Yararına Programlar) kapsamında çalışan diğer personellerin ihtiyaç duyulması halinde geçici olarak filyasyon ve saha çalışmalarında sağlık personellerine yardımcı olmak üzere valilik ile kaymakamlıklar tarafından il ve ilçe sağlık müdürlükleri emrine görevlendirilmesine karar verilmiştir" denildi.Ayrıca açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda yüz yüze eğitime başlanması durumunda ilgili personel görevlendirmelerinin sonlandırılacağı bildirildi.

Yurthaber 04-12-20 15:43

Isparta’da milli eğitime bağlı personeller filyasyon ekiplerinde görevlendirilebilecek

Isparta’da İl Hıfzıssıhha Kurulu, okulların uzaktan eğitime geçmesi nedeniyle İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı görev yapan personellerin, ihtiyaç duyulması halinde filyasyon ekiplerinde görevlendirilmesi kararını aldı.Isparta Valiliği’nden yapılan açıklamada, "Milli Eğitim Bakanlığının resmi/özel örgün ve yaygın tüm eğitim faaliyetlerine 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan eğitim yoluyla devam edilmesi kararı gereği okulların kapalı olması nedeniyle, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı görev yapan memur, hizmetli, kadrolu işçi ve TYP (Toplum Yararına Programlar) kapsamında çalışan diğer personellerin ihtiyaç duyulması halinde geçici olarak filyasyon ve saha çalışmalarında sağlık personellerine yardımcı olmak üzere valilik ile kaymakamlıklar tarafından il ve ilçe sağlık müdürlükleri emrine görevlendirilmesine karar verilmiştir" denildi.Ayrıca açıklamada, İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullarda yüz yüze eğitime başlanması durumunda ilgili personel görevlendirmelerinin sonlandırılacağı bildirildi.

Yurthaber 04-12-20 15:43

Cezayirli veteriner Sinop'ta sokak hayvanlarının bakımına yardım ediyor

Sinop Sahipsiz Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneğince hayata geçirilen "Gönüllü Hizmetli Projesi" kapsamında Cezayir'den kente gelen veteriner Massinissa Zegh, burada gönüllü olarak sokak hayvanlarını ameliyat ederek bakımlarını yapıyor - Massinissa Zegh: - "Türkiye'de gördüğüm kadarıyla sokak hayvanları ile yakından ilgileniliyor. Bizim ülkemizde maalesef bu kadar barınak yok. Ülkeme döndüğümde barınakların açılması için mücadele edeceğim"

Yurthaber 24-10-20 11:12

Gönüllü eğitim neferleri öğrencileri için okulu temizledi

Muş'un Korkut ilçesindeki Korkut Şehit Mehmet Akpolat Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin öğretmenleri, yüz yüze eğitime başlayan öğrencilerin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda ders görmelerini sağlamak amacıyla okulda baştan aşağı temizlik yaptı - Müdür Yardımcısı Fuat Tanrıkulu: - "Eğitim öğretim bir ekip işidir, biz de ekip olarak tüm öğretmen arkadaşlarımızla sıraları, panolarımızı ve camlarımızı sildik" - Matematik öğretmeni Ayşe Eroğlu: - "Öğretmenlerimiz, idareci ve hizmetli arkadaşlarla bu süreçte elimizi taşın altına koyarak üzerimize düşen görevleri yaptık"

Yurthaber 13-10-20 11:08

Bazı şehirlerde TYP alımları başladı... İŞKUR ve MEB, TYP kura sonuçları açıklandı mı 2020?

Koronavirüs salgınından sonra Milli Eğitim Bakanlığı okullara Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İŞKUR aracılığı ile güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı için düğmeye basmıştı.Diyarbakır'da İŞKUR tarafından belirtilen, 2 bin 208 kişi, bugün noter kurası ile TYP kadrosuna alınacak. Son olarak Diyarbakır'da yapılan kura çekilişi sonuçları açıklandı. Diğer illerde TYP kurası ne zaman çekilecek? TYP başvuru sonucu sorgulama ekranı ve TYP sonuçları nereden öğrenilir detaylar haberimizde..

Finans 12-10-20 08:20

Muş MEM’e alınacak hizmetli ve güvenlik görevlisi alımı kura çekimiyle belirlendi

Muş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullara İŞKUR Toplum Yararına Programlar (TYP) kapsamında alınacak olan 904 temizlik ve güvenlik personeli alımı, noter huzurunda kura çekimiyle gerçekleştirildi.Merkeze bağlı Yavuz Selim İlkokulu Bahçesinde korona virüs tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına göre düzenlenen kura çekimine; İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, İŞKUR personelleri, noter ve müracaatçılar katıldı.

Yurthaber 09-10-20 16:39

O şehirde TYP hizmetli ve güvenlik görevlisi alımı yapıldı... İŞKUR ve MEB, TYP kura sonuçları açıklandı mı 2020?

Binlerce kişinin başvurduğu TYP kadrosu için alımlar bir şehirde yapıldı. Diyarbakır'da İŞKUR tarafından belirtilen, 2 bin 208 kişi, bugün noter kurası ile TYP kadrosuna alınacak. Son olarak Diyarbakır'da yapılan kura çekilişi sonuçları açıklandı. Diğer illerde TYP kurası ne zaman çekilecek? Ekim ayında TYP başvuru sonuçları açıklandıktan sonra iş başı yapılacaktı, sonuçlar hala açıklanmadı. TYP başvuru sonucu sorgulama ekranı ve TYP sonuçları nereden öğrenilir detaylar haberimizde..

Finans 09-10-20 07:30

TYP hizmetli ve güvenlik görevlisi alımları kurası başladı... İŞKUR ve MEB, TYP kura sonuçları açıklandı mı 2020?

Diyarbakır'da İŞKUR tarafından belirtilen , 2 bin 208 kişi, bugün noter kurası ile TYP kadrosuna alınacak. Dün yapılan kura çekilişi sonuçları açıklandı. Diğer illerde TYP kurası ne zaman çekilecek? Ekim ayında TYP başvuru sonuçları açıklandıktan sonra iş başı yapılacaktı, sonuçlar hala açıklanmadı. TYP başvuru sonucu sorgulama ekranı ve TYP sonuçları nereden öğrenilir detaylar haberimizde..

Finans 07-10-20 07:55

TYP'liler iş başı yapacaktı... İŞKUR TYP sonuçları açıklandı mı 2020? MEB, TYP kura sonuçları sorgulama ekranı!

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İŞKUR aracılığı ile güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı için başvuru yapanlar sonuçların bir an önce açıklanmasını bekliyor. Noter kurası ile yapılacak kura sonuçları, il veya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü sayfasında yer alacak. Ekim ayında TYP başvuru sonuçları açıklandıktan sonra iş başı yapılacaktı, sonuçlar hala açıklanmadı. TYP başvuru sonucu sorgulama ekranı ve TYP sonuçları nereden öğrenilir detaylar haberimizde..

Finans 05-10-20 08:13

TYP'liler Ekim'de iş başı yapacaktı... MEB, İŞKUR, TYP başvuru sonuçları (güvenlik görevlisi ve hizmetli) açıklanıyor mu?

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında İŞKUR aracılığı ile güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı için başvuru yapanlar sonuçların bir an önce açıklanmasını bekliyor. Ekim ayında TYP başvuru sonuçları açıklandıktan sonra iş başı yapılacaktı, sonuçlar hala açıklanmadı. TYP başvuru sonucu sorgulama ekranı ve TYP sonuçları nereden öğrenilir detaylar haberimizde.

Finans 02-10-20 10:44

TYP kura sonuçlarından sonra Ekim ayında işe başlanacak.. MEB 2020 İŞKUR TYP başvuru sonuçları!

22 Eylül'de sona eren İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman sonuçlanacak araştırılmaya başlandı. Ekim ayı itibari ile iş başı yapacağı düşünülen, Toplum Yararına Projesi ile okullarda görev alacak olan güvenlik görevlisi ve hizmetli başvuru sonuçları hala açıklanmadı. Eylül ayının son gününde olduğumuz için bugün ya da yarın açıklanması bekleniyor. Peki TYP alımları nasıl yapılıyor? TYP kura sonuçları nereden öğrenilir?

Finans 30-09-20 07:49

Son Dakika: 2020 İŞKUR TYP başvuru sonuçları açıklanıyor mu? MEB İŞKUR TYP kura sonuçları (güvenlik görevlisi ve hizmetli)sorgulama!

2020 İŞKUR TYP başvuru sonuçları açıklanıyor mu merak ediliyor. İŞKUR'un MEB için verdiği güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı ilanları çok ilgi gördü. 22 Eylül'de sona eren İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman sonuçlanacak araştırılmaya başlandı. Toplum Yararına Projesi ile okullarda görev almak isteyenler kura sonuçlarını bekliyor. Peki TYP alımları nasıl yapılıyor? TYP kura sonuçları nereden öğrenilir?

Finans 28-09-20 07:21

2020 İŞKUR TYP başvuru sonuçları açıklanmaya başladı! MEB İŞKUR TYP kura sonuçları (güvenlik görevlisi ve hizmetli)sorgulama!

İŞKUR'un MEB için verdiği güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı ilanları çok ilgi gördü. 22 Eylül'de sona eren İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman sonuçlanacak araştırılmaya başlandı. Toplum Yararına Projesi ile okullarda görev almak isteyenler kura sonuçlarını bekliyor. Peki TYP alımları nasıl yapılıyor? TYP kura sonuçları nereden öğrenilir?

Finans 24-09-20 07:22

2020 İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? MEB İŞKUR TYP başvuru sonuçları (güvenlik görevlisi ve hizmetli)sorgulama!

İŞKUR'un MEB için verdiği güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı ilanları çok ilgi gördü. 22 Eylül'de sona eren İŞKUR TYP başvuru sonuçları ne zaman sonuçlanacak araştırılmaya başlandı. Peki TYP alımları nasıl yapılıyor? TYP sonuçları nereden öğrenilir?

Finans 22-09-20 08:12

Son gün! 2020 İŞKUR TYP başvuru formu! İŞKUR okullara güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı şartları! İŞKUR okullara hizmetli alımı hangi illerde var?

İŞKUR TYP ilanları kapsamında MEB'in ilanıyla okullara güvenlik görevlisi ve hizmetli (temizlikçi) alımı yapılıyor. İŞKUR TYP ilanı kapsamıyla verilen ilanlar şimdiden ilgi görmeye başladı. İŞKUR TYP başvuru formuna ulaşmak isteyen vatandaşlar, okullara hizmetli başvuru şartları ve formunu araştırıyor. Okullara güvenlik görevlisi alım şartları ve başvuru detayları İŞKUR üzerinden paylaşılıyor.. İşte İŞKUR TYP hangi illerde var ve alım şartları...

Finans 22-09-20 07:49

111 hizmetli ve 19 güvenlik görevlisi için mülakat yapıldı

Toplum Yararına Program kapsamında, Muğla’nın Milas ilçesi genelindeki okullarda 9 ay boyunca temizlik ve güvenlik görevlisi olarak çalıştırılmak üzere 130 kişi alınması için çalışma başlatıldı.

Yurthaber 21-09-20 14:40

İŞKUR MEB okullara 18 bin sağlık görevlisi alımı açıklaması! İŞKUR okullara sağlıkçı başvuru formu! ve alım şartları neler?

Okulların açılacak olmasıyla birlikte MEB İŞKUR aracılığı ile okullara sağlıkçı alımı yapılacak mı araştırılıyor. İŞKUR TYP aracılığı ile okullara görevli almaya başlamıştı. Güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı yapılmaya başlandı. Peki okullara sağlık görevlisi alımı yapılacak mı?

Finans 17-09-20 14:48

2020 İŞKUR TYP başvuru formu! İŞKUR okullara güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı şartları! İŞKUR okullara hizmetli alımı hangi illerde var?

İŞKUR TYP ilanları kapsamında MEB'in ilanıyla okullara güvenlik görevlisi ve hizmetli (temizlikçi) alımı yapılıyor. İŞKUR TYP ilanı kapsamıyla verilen ilanlar şimdiden ilgi görmeye başladı. İŞKUR TYP başvuru formuna ulaşmak isteyen vatandaşlar, okullara hizmetli başvuru şartları ve formunu araştırıyor. Okullara güvenlik görevlisi alım şartları ve başvuru detayları İŞKUR üzerinden paylaşılıyor.. İşte İŞKUR TYP hangi illerde var ve alım şartları...

Finans 17-09-20 08:49

2020 İŞKUR TYP başvuru formu! İŞKUR okullara güvenlik görevlisi ve hizmetli alımı şartları! İŞKUR okullara hizmetli alımı hangi illerde var?

İŞKUR TYP ilanları kapsamında MEB'in ilanıyla okullara güvenlik görevlisi ve hizmetli (temizlikçi) alımı yapılıyor. İŞKUR TYP ilanı kapsamıyla verilen ilanlar şimdiden ilgi görmeye başladı. İŞKUR TYP başvuru formuna ulaşmak isteyen vatandaşlar, okullara hizmetli başvuru şartları ve formunu araştırıyor. Okullara güvenlik görevlisi alım şartları ve başvuru detayları İŞKUR üzerinden paylaşılıyor.. İşte İŞKUR TYP hangi illerde var ve alım şartları...

Finans 10-09-20 14:59

Okul çalışanından örnek davranış

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Çok Programlı Anadolu Lisesinde görev yapan bayan hizmetli okul bahçesindebulduğu para dolu cüzdanı Okul Müdürüne teslim etti.Çok Programlı Anadolu Lisesinde geçici sürekli işçi kadrosunda çalışan ismi açıklanmayan 2 çocuk annesi bayan personel, sabah saatlerinde okul önünde temizlik yaptığı esnada oturma bankının altında bulduğu para dolu cüzdanı Okul Müdürü Selim Özyurt’a teslim etti.Müdür Özyurt, içerisinde 2 bin TL’yi aşkın nakit para, kimlik ve kredi kartları bulunan cüzdanın sahibinin Sadettin Özkan olduğunu belirleyerek cüzdanı şahsın babası Şehitler Mahallesi Muhtarı Mehmet Özkan’a teslim etti.

Yurthaber 03-09-20 13:06

'70 KPSS puanı' koşulu, Meclis'te yönetmelik değişikliğine neden oldu

Meclis'in idari teşkilatı kadrolarına aşçı, bahçıvan, bulaşıkçı, çay ocak çalışanı, garson, hizmetli ve pastacı olmak üzere alınacak 197 kişilik personel için KPSS'den 70 ve üzeri puan alınması koşulu nedeniyle sözlü sınav ve uygulama sınavına 591 kişinin katılması beklenirken, bu sayı 359'da kaldı. Bunun üzerine Meclis'e 118 kişi alınabilirken, TBMM Başkanlık Divanı'nda tüm parti temsilcilerinin oy birliğiyle KPSS’den 70 alma olma koşulu, 60'a düşürüldü.

Haber 11-08-20 16:42

Büyükşehir’den kamu kurumlarına salgın ve hijyen eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hizmetli personele Covid-19 salgını tedbirlerine yönelik eğitim veriyor.Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgını tedbirleri kapsamında hijyen eğitimi veriyor.

Yurthaber 24-07-20 12:40

Mesai arkadaşlarına şarkılı destek

İzmir İl Sağlık Müdürlüğünde hizmetli olarak görev yapan Erbay Ulupınar'ın sağlık çalışanlarına destek vermek için besteleyip seslendirdiği türkü beğeni topladı - Erbay Ulupınar: - "Sağlık çalışanları, bu süreçte çocuklarını ve ailelerini göremiyor, çoğu virüsü sevdiklerine bulaştırmamak için öğrenci yurtlarında kalıyor. Sazımla onlara manevi destek verebilmek için içimden gelenleri yazdım"

Yurthaber 14-05-20 11:04

Meclis'e aşçı, garson, hizmetli ve memur alınacak! İşte başvuru şartları

Meclis idari teşkilatı kadrolarında çalışmak üzere aşçı, bahçıvan, bulaşıkçı, çay ocakçı, garson, hizmetli, pastacı, memur ve görsel tasarımcı kadrolarında çalışmak üzere 197 personel alınacak. Başvuruda bulunacak adayın, Devlet Memurları Kanunu'nda yer alan genel şartları ve sınav için açılan kadrolar için aranan şartları taşıması ve KPSS'den en az 70 puan alması gerekecek. Bugün başlayan başvurular, 7 Şubat'ta sona erecek

Finans 29-01-20 11:37