Hollanda Haberleri Ve Son Dakika Hollanda Haberleri

Hollanda Haberleri Ve Son Dakika Hollanda Haberleri

Hollanda, Avrupa kıtasında yer alan; güneyde Belçika, doğuda ise Almanya ile komşudur. Kuzey Denizi’ne kıyısı vardır ve Hollanda'nın Rotterdam kenti, Avrupa'nın en büyük limanlarından biridir. Yönetim biçimi meşruti monarşi olan ülke Avrupa Birliği, NATO, OECD üyesidir. Belçika ve Lüksemburg ile birlikte Benelüks ülkelerini oluşturan 3 ülkeden biridir. Hollanda özellikle peynirler, yel değirmenleri, deniz seviyesinin altında oluşu ve laleleri ile ünlüdür. Yönetim biçimi meşruti monarşi olan Hollanda’nın başkenti ve en büyük şehri Amsterdam’dır. Resmi dili Hollandaca olan ülkenin 2019 tahmini nüfusu 17 milyondur. Avrupa Birliği üyesi olan Hollanda’nın para birimi eurodur. Telefon kodu 31 olan ülkenin internet alan adı .nl’dir.

Hollanda Haberleri

Hollanda bu iğrenç olayı konuşuyor! Türk vatandaşı ineğe defalarca tecavüz etti

Hollanda iğrenç bir olayı konuşuyor. M.A. isimli bir Türk vatandaşı, hayvanat bahçesinde bulunan Laura isimli ineğe defalarca tecavüz etti. Olayın ortaya çıkmasının ardından gözaltına alınan M.A. ülkeden sınır dışı edildi ve Türkiye'ye gönderildi.

Trend 27-03-2024 22:54

Amsterdam'da mesai saatleri trafiğinin görüntülerini paylaştı! 'Halkın işe yetişme telaşı' diyerek paylaştı... Sosyal medyadan yorum gecikmedi

Sosyal medyadan Hollanda'nın Amsterdam şehrinde sabah mesai başlangıcındaki trafiğin görüntüsünü paylaşan bir kullanıcı ilgi çekti. Trafiğin en yoğun olan saatlerin görüntüsü kullanıcılar aracılığıyla İstanbul trafiğiyle kıyaslandığında yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 28-02-2024 15:39

Hollanda'da hareketli gece! Cam kırıldı, polis araçları ateşe verildi

Hollanda son zamanların en hareketli gecesini yaşadı. Eritreli gruplar hem birbirleriyle çatıştı hem de önlerine ne geçerse ateşe verdi. Polisin fazladan mesai yaptığı gecede çok sayıda emniyet aracı da zarar gördü.

Haber 18-02-2024 08:22

Hollandalı yıldız futbolcuya hapis cezası! Uyuşturucu kaçakçılığından yargılandı

Rus ekiplerinden Spartak Moskova'da forma giyen Hollandalı futbolcu Quincy Promes, uyuşturucu kaçakçılığı yaptığı sebebiyle 7.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. İşte detaylar...

Spor 15-02-2024 17:35

MEB'den öğrencileri üzecek 'Hollanda' formülü! Okul 200 güne çıkıyor, tatil süresi kısalıyor! Ara tatil kaldırılacak mı? derken... Olan yaz tatiline oldu

MEB tatil süresini kısaltıyor, okul 200 güne çıkıyor. Milyonlarca öğrenci, öğretmen ve veliyi ilgilendiren haber bir anda gündem yarattı. Ara tatil kaldırılacak mı? sorusuna yanıt aranırken, öğrenciler için hem iyi hem kötü haber geldi. MEB kaynaklarından elde edilen bilgilere göre, Bakanlık Kasım ve Nisan aylarındaki ara tatil uygulamasına devam etme kararı alırken, yaz tatilinin ise kısaltılmasına yönelik çalışma başlattı. Hollanda detayı ise dikkat çekti.

Egitim 14-02-2024 14:47

Eski Hollanda Başbakanı Van Agt ötanaziyi seçti! Eşiyle el ele hayatına son verdi

Eski Hollanda Başbakanı Dries van Agt, eşiyle birlikte hayatlarına son verdi. Ötanaziyi tercih eden çift el ele öldüler.

Haber 11-02-2024 10:28

Sosyal medya bu iki videoyu konuşuyor! Biri mühendis diğeri bankacı iki kadın anlattı herkes aynı yorumu yaptı: 'Okuyanın amele olduğu tek ülkeyiz'

Türkiye'de endüstri mühendisi olarak kurumsal bir şirkette çalışırken işi bırakıp Hollanda'ya giderek kuryeliğe başlayan kadın ile yine Türkiye'de bankacı bir kadının aldığı maaşla diğer mesleklerin maaşlarını kıyasladığı video sosyal medyada gündem oldu.

Trend 26-01-2024 12:33

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik çirkin saldırı sonrası ortalık karıştı: 3 polis yaralı

Hollanda'nın aşırı sağcı ve ırkçı partisi Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketinin Kur'an-ı Kerim'i yakma eylemine karşı gelen grup ile polis arasında arbede çıktı. Arbedede 3 polisin yaralandığı bildirilirken, 3 kişi ise gözaltına alındı.

Haber 14-01-2024 14:05

Kırmızı bültenle aranan yabancı uyruklu kişi Alanya'da yakalandı

Antalya'nın Alanya ilçesinde Interpol tarafından kırmızı bültenle aranan yabancı uyruklu kişi yakalandı.

Yurthaber 03-01-2024 11:49

Hollanda Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Martin Wijnen 'Savaşa hazırlıklı olmalıyız' açıklaması! 'Tek anladıkları dil var, o da...'

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Hollanda'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Hollanda Kara Kuvvetleri Komutanı Korgeneral Martin Wijnen, "Rusya ile savaşa hazırlıklı olmalıyız." dedi. Açıklamasının devamında Wijnen, "Hollanda'nın, işler ters gittiğinde tüm toplumun hazır olması gerektiğini öğrenmesi gerekiyor." diye konuştu.

Haber 29-12-2023 06:51

Holldanda ekibi Ajax'tan görülmemiş hareket, kupada 4. lig takımına elenince taraftarın yol ve bilet parasını iade ettiler!

Hollanda'nın köklü kulüplerinden Ajax, kupada 4. Lig ekibi Hercules'e 3-2 mağlup olarak elenirken maçın ardından 45 km uzaklıktaki mücadeleyi izlemeye gelen 325 taraftarın yol ve bilet paralarını iade etti.

Spor 24-12-2023 11:01

Hollanda Ukrayna’ya 18 adet F-16 savaş uçağı verecek!

Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Rusya işgaline karşı mücadele eden Ukrayna’ya 18 adet F-16 savaş uçağının gönderileceğini açıkladı. Danimarka, Norveç ve Belçika da ABD’nin verdiği pilot eğitimi tamamlanır tamamlanmaz Ukrayna’ya F-16 savaş uçakları teslim edeceklerini açıklamışlardı.

Haber 22-12-2023 23:10

Hollanda'da erken genel seçimin ilk sonuçları belli oldu! PVV açık farkla birinci sıraya yerleşti, Geert Wilders: 'Ülkeyi biz yöneteceğiz'

Hollanda'da erken genel seçimin ilk sonuçlarına göre İslam karşıtı ve aşırı sağcı Özgürlük Partisi (PVV) açık farkla ilk sıraya yerleşti. Partinin lideri Geert Wilders yaptığı açıklamada "Ülkeyi biz yöneteceğiz" dedi. PVV'yi eski AB Komisyonu Başkan Yardımcısı Frans Timmermans liderliğindeki İşçi Partisi ve Yeşil Sol ittifakı 25 sandalyeyle takip etti.

Haber 23-11-2023 07:29

Hollanda'da kritik seçim! Sandık çıkış anketine aşırı sağcı Geert Wilders liderliğindeki Özgürlük Partisi açık ara önde

Hollanda'da düzenlenen erken genel seçimde, sandık çıkış anketine göre Geert Wilders liderliğindeki aşırı sağcı Özgürlük Partisi açık farkla ilk sıraya yerleşti. Göçmen karşıtı politikaları savunan Wilders, ülkenin Avrupa Birliği'nden ayrılması için referandum düzenlemek istiyor. Dilan Yeşilgöz-Zegerius liderliğindeki Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi (VVD) ise 24 sandalye ile üçüncü sıraya geriledi.

Haber 23-11-2023 00:09

Hollandalılar sandık başına gitti! Dilan Yeşilgöz ülkenin yeni başbakanı olabilir

Hollandalılar genel seçimler için sandık başına gitti. Ülkede yapılan seçim anketlerine göre 4 siyasi partinin seçimleri başa baş götürmesi ve haftalarca sürecek görüşmelerin ardından koalisyon hükümetinin kurulması bekleniyor. Mevcut Başbakan Mark Rutte'nin istifasının ardından Özgürlük ve Demokrasi için Halk Partisi'nin (VVD) genel başkanlığına seçilen Ankara doğumlu Dilan Yeşilgöz Zegerius ise ülkenin yeni başbakanı olabilir.

Haber 22-11-2023 21:28

Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman'dan Arda Kardeşler'e olay sözler! Sanki Cebelitarık için üzülüyor gibiydi!

EURO 2024 Elemeleri B Grubu son maçında Cebelitarık ile Hollanda karşı karşıya gelmişti. Algarve Stadyumu'nda oynanan müsabaka, Hollanda'nın 6-0'lık üstünlüğüyle sonuçlanmıştı. Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Arda Kardeşler yönetmişti. Hollanda Teknik Direktörü Ronald Koeman, mücadelenin ardından Kardeşler'in yönetimini eleştirdi. İşte detaylar...

Spor 22-11-2023 19:36

Dünyada merakla beklenen Hollanda-İrlanda maçı sonuçlandı! İrlanda yenildiği için EURO 2024 ihtimalini devam ettirdi

EURO 2024 Avrupa Elemeleri B Grubu'nda tarihi bir maç oynandı. Hollanda, Johan Cruyff Arena'da oynanan maçta İrlanda Cumhuriyeti'ni konuk etti. Bu mücadeleyi ilginç kılan olay, İrlanda Cumhuriyeti'nin gruptan çıkabilmesi için Hollanda'ya mağlup olması gerekmesiydi.

Spor 19-11-2023 15:21

Tarihte eşi benzeri olmayan olay! İrlanda'nın gruptan çıkması için Hollanda'ya yenilmesi gerekiyor

EURO 2024 Avrupa Elemeleri B Grubu'nda tarihi bir maç futbolseverleri bekliyor. Hollanda, Johan Cruyff Arena'da oynanacak maçta İrlanda Cumhuriyeti'ni konuk edecek. TSİ 22.45'te başlayacak maç öncesi eşi benzeri görülmemiş bir durum ortaya çıktı. İrlanda Cumhuriyeti'nin gruptan çıkması için Hollanda'ya mağlup olması gerekiyor. İşte detaylar...

Spor 18-11-2023 20:16

Hollanda Ligi'nde korkutan olay! Golünü attı, kalp krizi geçirdi... Maçın ertelendiği duyuruldu

Hollanda Ligi'nde oynanan AZ Alkmaar - Nec Nijmegen mücadelesinde yıldız oyuncu Bas Dost orta sahada aniden yere yığılırken kalp krizi geçirdiği anlaşıldı. İşte detaylar...

Spor 30-10-2023 07:57

Etrafı açık tuvaletler çok konuşuldu! Sokağın ortasındaki seyyar tuvaletler yorum yağmuruna tutuldu

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da bir sokakta çekilen görüntü sosyal medya kullanıcılarının ilgisini çekmeyi başardı. Söz konusu görüntülerde sokak ortasına yerleştirilen seyyar tuvaletler yer aldı. Etrafı açık olan tuvaletler sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Trend 28-10-2023 11:31

Futbol tarihinde görülmemiş olay! EURO 2024'e katılabilmeleri için Hollanda'ya yenilmeleri gerekiyor...

İrlanda Milli Takımı'nın EURO 2024'e gidebilmesi için gelecek ay oynanacak maçta Hollanda'ya kaybetmesi gerekiyor. Bu ilginç olay sosyal medyada gündem oldu ve UEFA'nın araştırma konusu haline geldi.

Spor 17-10-2023 19:10

Son dakika: RKC Waalwijk - Ajax maçında trajik pozisyon! Etienne Vaessen aldığı darbe sonrası hareketsiz şekilde yerde kaldı, yaşam savaşı verdi! Ambulansla hastaneye kaldırıldı...

Son dakika haberleri: Hollanda Ligi Eredivisie'nin 7. haftasında RKC Waalwijk ile Ajax karşı karşıya geldi. Karşılaşma; Ajax'ın 3-2'lik üstünlüğüyle devam ederken 84. dakikada yaşanan bir pozisyon sonrasında Waalwijk kalecisi Etienne Vaessen, aldığı darbenin ardından hareketsiz şekilde yerde kaldı. Sağlık görevlileri hemen sahaya girdi. Bazı oyuncular gözyaşlarına boğulurken, Hollandalı file bekçisi yaşam savaşı verdi. İşte detaylar...

Spor 01-10-2023 00:00

Hollanda'da kanlı saldırı! Ölü sayısı yükseliyor

Hollanda’da bir eve ve Erasmus Tıp Merkezi'ne düzenlenen silahlı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 3’e yükseldi.

Haber 28-09-2023 23:41

Hollanda'da görüp 'kendi memleketimde neden olmasın?' dedi! Şimdi taleplere yetişemiyor

Hollanda’da üretilip dünyaya pazarlanan şakayık çiçeği Sivas’ta üretildi. İlde şakayık üretmeyi başaran girişimci, “Hollanda'ya gittiğimde bu çiçeği gördüm. Ben de 'kendi memleketimde neden olmasın?' dedim ve 3 sene önce kendi memleketime ektim. Şimdi de ürünü pazarlamaya başladım. Şimdi ise talepleri yetiştirmekte güçlük çekiyorum" diye konuştu. Çiçekleri yerinde inceleyen İlçe Tarım ve Orman Müdürü de "Bundan sonra bizim memleketimizde şakayık bitkisini bol bol duymak nasip eder" dedi.

Finans 26-09-2023 17:22

Ajax - Feyenoord maçında taraftar çıldırdı! Takım 3-0 geriye düştü, maç kalıcı olarak tatil edildi..

Hollanda Eredivisie’in 6. haftasında Ajax ile Feyenoord arasında oynanan karşılaşma sahaya atılan meşaleler nedeniyle tatil edildi. Müsabaka; Feyenoord'un 3-0'lık üstünlüğüyle devam ederken, 55. dakikada Ajax kalesi tarafına atılan meşaleler ve tekrar tekrar atılan havai fişekler nedeniyle kalıcı olarak ertelendi.

Spor 24-09-2023 19:14

Milli futbolcu Orkun Kökçü'ye Hollanda'da büyük gurur! Yılın futbolcusu adayları arasında gösterildi

Hollanda'nın köklü kulüplerinden Feyenoord'da top koşturan milli yıldız Orkun Kökçü, Hollanda Eredivise Awards’da ‘yılın futbolcusu’ adayları arasında gösterildi. İşte detaylar...

Spor 03-09-2023 16:55

Türkiye'ye girmek isterken yakalandı! Tırdaki para dudak uçuklattı

Hollanda'dan gelen ve Bulgaristan'da x-ray aramasın giren bir tırda 200 bin euro para ele geçirildi. Türkiye'ye girecek olan tırdaki motor bölümüne saklanan paralara el konuldu.

Haber 24-08-2023 20:28

Türkiye'den Kur'an-ı Kerim'e yapılan saldırılara karşı diplomatik hamle! Danimarka ve Hollanda'nın Ankara Büyükelçilik yetkilileri...

Özellikle İskandinav ülkelerinde son dönemde sıklıkla gerçekleşen Kur'an-ı Kerim'e yönelik provokatif eylemlere karşı Türkiye'den diplomatik hamle geldi.

Haber 21-08-2023 17:06

Piyasaları endişelendiren gelişme! AB ülkesinin ekonomisi resesyona girdi…

Avrupa Birliği piyasalarını yakından ilgilendiren bir son dakika gelişmesi yaşandı. Hollanda ekonomisi, yılın ilk çeyreğinin ardından ikinci çeyrekte de küçülerek resesyona girdi.

Finans 16-08-2023 13:34

Ekiplerin eli kolu bağlı: 3 binden fazla otomobil taşıyan gemideki yangın 10'uncu gününde de devam ediyor! Eğer müdahale edilirse...

Almanya'dan Mısır'a doğru seyir halinde olan Panama bandralı gemi Hollanda açıklarında alevlere teslim olmuştu. Mürettabatın bir kısmının canını kurtarmak için denize atladığı bilinen gemideki yangın için uzmanlar müdahalenin oldukça zor olduğunu bildirerek, "yangın haftalarca sürebilir" demişti. 3 binden fazla otomobil taşıyan dev gemi, onuncu gününde de yanmaya devam ediyor...

Haber 02-08-2023 15:02

Mürettebat canını kurtarmak için denize atladı! Binlerce aracı taşıyan gemideki yangın 4 gündür sürüyor: Yangın haftalarca sürebilir...

Almanya'dan çıkıp Mısır'a doğru seyreden gemi Hollanda açıklarında alevlere teslim oldu. İçerisinde 3700 tane aracın bulunduğu ifade edilen kargo gemisindeki yangın 4 gündür kontrol altına alınamadı. Yangının haftalarca devam edebileceği belirtiliyor. Mürettebat canlarını kurtarmak için denize atlamaya başladı. İşte bütün detaylar!

Haber 29-07-2023 14:31

Hollanda'dan Türkiye adımı! O kısıtlama kaldırıldı

Hollanda'da Dışişleri Bakanlığı, Savunma Bakanlığı ile Ekonomi ve İklim İşleri Bakanlığı'nın yayımlandığı ortak metinde Türkiye için geçerli olan savunma sanayi teçhizatlarının ihracatına ilişkin kısıtlamanın kaldırıldığı belirtildi. Söz konusu metinde Hollanda savunma sektörünün ekonomik canlılığının ihracata bağlı olduğu vurgulandı. Öte yandan Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ve Suudi Arabistan için geçerli olan kısıtlamaların da kaldırılmasına karar verildi.

Haber 18-07-2023 18:56

Son dakika: Hollanda Başbakanı Mark Rutte koalisyon hükümetinin istifa ettiğini açıkladı

Son dakika haberi: Hollanda Başbakanı Mark Rutte, dört partiden oluşan koalisyon hükümetinin göçmen politikalarına ilişkin müzakerelerde anlaşmaya varamaması nedeniyle istifa ettiğini açıkladı. Hükümetin düşmesinin hiçbir zaman iyi bir şey olmadığını ve süreci tamamlayamadıkları için üzgün olduğunu anlatan Rutte, "Bazen anlaşmaya ulaşmak Hollanda gibi koalisyon ülkelerinde imkansız oluyor." diye konuştu.

Haber 07-07-2023 23:49

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hollanda Başbakanı Rutte ile görüştü! İsveç vurgusu dikkat çekti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hollanda Başbakanı Mark Rutte ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede ikili ilişkiler, İsveç’in NATO üyeliği süreci, Avrupa’da Kur’an-ı Kerim’e yönelik provokatif eylemler ile bölgesel ve küresel meseleler ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İsveç için kullandığı ifadeler dikkat çekti.

Haber 05-07-2023 20:28

Avrupa ülkesinden dikkat çeken karar! Ortaokul ve liselerde cep telefonunu yasaklayacaklar

Hollanda Eğitim, Kültür ve Bilim Bakanlığı dikkat çeken bir karara imza attı. Ülkede bulunan ortaokul ve liselerde bundan sonra cep telefonu kullanımı yasaklanacak. İşte haberin detayları...

Haber 04-07-2023 19:20

Gol düellosunda kazanan İtalya, UEFA Uluslar Ligi'nde 3. oldu! Nicolo Zaniolo...

Hollanda ile İtalya, Hollanda’nın Enschede kentindeki Twente Stadı’nda UEFA Uluslar Ligi 3’üncülük maçında karşı karşıya geldi. Galatasaraylı yıldız Zaniolo'nun da sonradan oyuna girdiği müsabakada İtalya, Hollanda’yı 3-2 mağlup ederek 3’üncü oldu.

Spor 18-06-2023 19:52

Hollanda’nın en ünlü dondurmacısı Musa Pekdemir, 67 yaşında hayatını kaybetti

Hollanda’da Binnenhof olarak bilinen siyasi yerleşkenin içinde tam 45 yıldır dondurma satan Türk dondurmacı Musa Pekdemir’in 3 Haziran’da hayatını kaybetmesinin ardından Hollanda Başbakanı Mark Rutte de dahil birçok siyasi başsağlığı mesajı yayınladı.

Haber 05-06-2023 21:07

Dünyaca ünlü futbolcu, takım arkadaşına ırkçılık yapan taraftarı yumrukla bayılttı!

Hollanda Ligi Eredivisie'nin 34. ve son haftasında Twente ile Ajax karşı karşıya geldi. De Grolsch Veste'de oynanan müsabaka, Twente'nin 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı. Bu skorla birlikte Ajax, sezonı 69 puanla 3. sırada tamamladı. Karşılaşmanın ardından yaşanan olay ise sosyal medyada geniş yer buldu. Ajax'ın genç futbolcusu Brian Brobbey'e ırkçı hareketlerde bulunan bir taraftar, hiç beklemediği bir reaksiyonla karşı karşıya kaldı. İşte detaylar...

Spor 29-05-2023 10:05

Havada korku dolu anlar! Kabin bagajındaki elektronik sigara patladı... Kabin bir anda dumanla kaplandı

İsviçre’den Hollanda’ya giden bir yolcu uçağında yaklaşık 7 bin fitteyken kabin bagajındaki elektronik sigaranın patlamasıyla korku dolu anlar yaşandı. Kabin dumanla kaplanırken uçakta acil durum ilan edildi. Birkaç yolcunun kahramanca müdahalesi faciayı engelledi.

Trend 25-05-2023 11:08

Hollanda’da depremzede olduğunu söyleyen 5 yaşındaki Türk çocuk gündem yarattı! “Annem ve babam depremde yaralandı”

Hollanda’da bulunan ve depremzede olduğunu dile getiren 5 yaşındaki Türk çocuk dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Sadece Türkçe konuşabildiği söylenen çocuğun kimliği gizli tutulurken Hollandalı yetkililer çocuğun ülkeye nasıl girdiğini araştırdıklarını dile getirdi.

Trend 24-05-2023 15:20

Bir mahalle bunu konuşuyor! Muhtar içeri girince gözlerine inanamadı! Hollandalı sahibi ölünce... 'Gözetleniyoruz'

Antalya’da Hollandalı sahibinin ölümünün ardından madde bağımlısı kişiler tarafından mesken edilen 3 katlı binada bulunan tüm eşyalar talan edildi. Hollandalı ev sahibinin hatıralarının yere saçıldığı binaya giren mahalle muhtarı ise gördüklerine inanmakta zorlandı. Yaşananlara isyan eden Muhtar Halil Ay, "O kadar kötü bir durumdaki içim acıdı, ben bu evin eski halini biliyorum. Evi tarumar etmişler, ev kimsesiz kaldı" sözleri ile gördüklerini anlattı.

Haber 17-05-2023 11:06

Hollanda'da şampiyon Orkun Kökçü'lü Feyenoord!

Milli futbolcu Orkun Kökçü’nün formasını giydiği Hollanda Eredivisie ekiplerinden Feyenoord, ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Kırmızı-beyazlılar, bu sonuçla ligde 16. kez şampiyonluğa ulaştı. İşte detaylar...

Spor 15-05-2023 11:42

Ölen babasının cesedinin gömülmesine izin vermedi! Açıklaması herkesi şaşkına çevirdi: Onu çok özleyecektim

Hollanda’nın Limburg kentinde ismi açıklanmayan 101 yaşındaki bir adam hayatını kaybetti. Babasının vefat etmesi üzerine 82 yaşındaki oğlu ülke gündemine yerleşen bir olaya imza attı. Babasının gömülmesini istemeyen oğlu yaşlı adamın cansız bedenini evindeki derin dondurucuda sakladı. 82 yaşındaki adam eyleminin nedenini ise “Onu çok özleyecektim” sözleriyle açıkladı.

Trend 11-05-2023 07:49

Pusulada 'siyah nokta' tartışması! Erdoğan isminin altında yer alıyordu... İddialar sonrası açıklama geldi

14 Mayıs seçimlerine 4 gün kala yurt dışı temsilciliklerde oy verme işlemleri sona erdi. Oy kullanma işlemleri sırasında çekilen bir görüntü ise gündem yarattı. Hollanda'daki bir sandıkta açılan oy pusulalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın isminin yer aldığı kutucuğun üzerindeki siyah nokta tartışmalara neden oldu. Muhalefet söz konusu siyah noktanın diğer adaylara verilecek oyları geçersiz kılabileceğini iddia ederken, pusulalarla ilgili açıklama İletişim Başkanlığı'ndan geldi.

Haber 10-05-2023 08:04

Hollanda, Ukrayna'ya F-16 gönderecek mi? Seçenek dışı görmüyoruz

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Hollanda'nın Ukrayna'ya F-16 savaş uçağı gönderilmesini seçenek dışı görmemesinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

Haber 04-05-2023 21:12

En az 550 çocuğu var! Sperm donörü kara listeye alındığını söyledi... Menilerini imha etmesi istenildi

Hollanda’da yaşayan 41 yaşındaki Jonathan Jacob Meijer, sperm bağışçısı olarak kısa en az 550 çocuğun babası olduğunu tespit edilmesinden sonra ülkede kara listeye alındı. Sperm bağış sayısının ensest ilişki riskini arttırdığı ifade edilerek Meijer’in sperm bağışında bulunması mahkeme tarafından yasaklandı.

Trend 29-04-2023 09:07

Hollanda'da kan donduran olay: Yolcu uçağının iniş takımlarında ceset bulundu!

Hollanda'daki Amsterdam Schiphol Havalimanı'nda kan donduran bir olay yaşandı. Kanada'dan Amsterdam'a gelen yolcu uçağının iniş takımlarında ceset bulundu.

Haber 17-04-2023 20:58

Hollanda'da Kur'an-ı Kerim'e çirkin saldırı! Irkçı isim şaşırtmadı

Hollanda'da ırkçı Batı'nın İslamlaşmasına Karşı Vatansever Avrupalılar (PEGIDA) hareketi lideri Edwin Wagensveld, başkent Amsterdam'da tek başına yaptığı eylemde yine Kur'an-ı Kerim yırttı.

Haber 15-04-2023 23:21

SON DAKİKA | Hollanda’da bomba alarmı! Lahey kentinde parlamento binası boşaltıldı

Hollanda’nın Lahey kentinde bomba paniği yaşandı. Parlamento binasının boşaltıldığı belirtildi. Ekiplerin boşaltılan parlamento binasında incelemelerini yaptığı ifade edildi.

Haber 13-04-2023 14:31