Hollanda Disisleri Bakani Stef Blok Haberleri

Ukrayna Dışişleri Bakanı Kuleba, Gürcistanlı ve Hollandalı mevkidaşlarıyla Rus askeri hareketliliğini görüştü

Ukrayna Dışişleri Bakanı Dmitro Kuleba, Gürcistan Dışişleri Bakanı David Zalkaliani ve Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok ile yaptığı telefon görüşmesinde, Rusya'nın Ukrayna sınırındaki askeri hareketliliğini ele aldı.

Haber 2021-04-07 21:20:50

Hollanda'da hükümet ortakları AB'nin Türkiye'ye silah ambargosu koymasını istedi

Hollanda'da koalisyon hükümetini oluşturan dört siyasi parti, hükümetin Avrupa Birliği'ne (AB), Dağlık Karabağ, Libya ve Doğu Akdeniz'deki faaliyetleri nedeniyle Türkiye'ye silah ambargosu koyması çağrısı yapmasına yönelik bir önerge hazırladı. Koalisyon ortakları, Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok'tan, ambargo konusunda AB nezdinde diplomatik girişimlerde bulunmasını istiyor.

Haber 2020-11-11 15:22:10

Bakan Çavuşoğlu, Hollandalı mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok ile görüştü.

Haber 2020-08-21 12:35:27

Hollanda'dan Rusya'ya casusluk suçlaması

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Rusya, casusluk, istenmeyen dış müdahale, askeri yıldırma, siber saldırılar ve ekonomik kaynakların konuşlandırılması gibi kendi çıkarlarına yönelik araçlara sahiptir" - "Rusya'nın iddialı dış ve güvenlik politikası, (nükleer) kuvvetlerinin modernizasyonu ve güçlendirilmesi ile artan siber ve istihbarat tehdidi, Avrupa'da güvenliğin eskisine göre daha az öngörülebilir, daha az istikrarlı ve daha az güvenli hale gelmesine neden oldu"

Haber 2019-12-23 14:23:37

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun Japonya'daki temasları

Çavuşoğlu, Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok ve İngiltere'nin BM ve Güney Asya'dan Sorumlu Devlet Bakanı Tarık Ahmet ile bir araya geldi

Haber 23-11-19 14:05

Çavuşoğlu, Hollandalı mevkidaşı Blok ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, G20 Dışişleri Bakanları Toplantısı’na katılmak üzere geldiği Japonya’da Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok ile görüştü.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Japonya temaslarını sürdürüyor.

Haber 23-11-19 11:12

Hollanda: Türkiye DEAŞ'lıları yargılamak zorunda değil

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Türkiye ile yoğun görüşmeler yaptık ve yapıyoruz. Gönderildikleri zaman bunu bize bildirmelerini istedik ki, biz de burada onları havalimanında tutuklayıp yargılayabilelim"

Haber 10-11-19 15:54

Hollanda Dışişleri Bakanı Blok'tan Türkiye'ye terörizmle mücadele teşekkürü

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Özellikle, Terörizmle Mücadele Küresel Forumu'nun önceki eş başkanı Türkiye'ye Forum'daki sürekli aktif rolü ve devam eden desteği için teşekkür ederim. Sayın (Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu) Çavuşoğlu, Forum'a ve genel anlamda terörizmle mücadeleye sunduğunuz sürekli katkılarınızı takdirle karşılıyorum"

Haber 25-09-19 19:29

DHA DIŞ- Çavuşoğlu, Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok ile görüştü

BM Genel Kurulu için New York'ta bulunan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok ile görüştü.

Haber 23-09-19 17:54

Bakan Çavuşoğlu'nun New York temasları

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Etiyopya Dışişleri Bakanı Gedu Andargachew Alene, Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, Avusturya Dışişleri Bakanı Alexander Schallenberg ve Danimarka Dışişleri Bakanı Jeppe Kofod ile ayrı ayrı görüştü

Haber 23-09-19 17:17

Hollanda'da aşırı sağcı partiden Türkiye iddiası: IŞİD militanları Afrin'de Türkiye adına savaşıyor

Hollanda'da muhalefetteki aşırı sağcı Özgürlük Partisi, Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) kontrolündeki 40 eski IŞİD militanının, Suriye'nin kuzeyindeki Afrin kasabasında Türkiye adına savaştığını öne sürdü. Geert Wilders liderliğindeki parti, Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok'un yanıtlaması istemiyle hazırladığı yazılı soru önergesi ile bu iddiaları meclis gündemine taşıdı.

Haber 14-09-19 15:00

Çavuşoğlu-Blok ortak basın toplantısı

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Türkiye ile ilişkilerin yönü konusunda olumlu düşünüyorum. Ayrımcılık Hollanda'da kesinlikle kabul edilemez. Biz bu ülkede ayrımcılık istemiyoruz"

Yurthaber 11-04-19 16:00

Çavuşoğlu-Blok ortak basın toplantısı

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Türkiye ile ilişkilerin yönü konusunda olumlu düşünüyorum. Ayrımcılık Hollanda'da kesinlikle kabul edilemez. Biz bu ülkede ayrımcılık istemiyoruz"

Haber 11-04-19 15:58

Çavuşoğlu:“Avrupa’da radikalleşen bir Türk bile yoktur”

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollandalı mevkidaşı Stef Blok ile düzenlediği basın toplantısında, farklı ülkelerde yaşayan Türklerin o ülkeye entegrasyonunun teşvik edildiğini ifade ederek, “Doğru İslam’ın öğretilmesi konusunda da birlikte çalışıyoruz.

Haber 11-04-19 15:45

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Hollanda'da

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "(Türkiye ile) Ticari ortaklıklar, Suriye'de daha barışçıl bir dünya için harcadığımız çabalar, terörizme karşı mücadele ve göç alanındaki iş birliklerimiz var"

Haber 11-04-19 13:16

Bakan Çavuşoğlu, Hollandalı mevkidaşı Blok ile heyetlerarası görüşme yaptı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Amsterdam temasları kapsamında Hollandalı mevkidaşı Stef Blok ile ikili ve heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da temaslarını sürdürüyor.

Haber 11-04-19 12:08

DHA DIŞ - Çavuşoğlu, Hollandalı mevkidaşı Blok ile ikili ve heyetlerarası görüşme yaptı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollandalı mevkidaşı Stef Blok ile ikili ve heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi.

Haber 11-04-19 11:50

DHA DIŞ - Çavuşoğlu, Türkiye - Hollanda 7. Konferansı'nda konuştu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollandalı mevkidaşı Stef Blok ile birlikte Türkiye-Hollanda  (Wittenburg) 7.

Haber 11-04-19 11:47

Bakan Çavuşoğlu, Hollandalı mevkidaşı ile bir araya geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollandalı mevkidaşı Stef Blok ile bir araya geldi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Wittenburg Konferansı’na ve Amsterdam Başkonsolosluğunun resmi açılışına katılmak için Hollanda’ya geldi.

Haber 10-04-19 22:55

Bakan Çavuşoğlu Hollanda’ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Türkiye-Hollanda (Wittenburg) Konferansı’nın yedinci toplantısına katılmak ve ikili temaslarda bulunmak üzere Hollanda’yı ziyaret edecek.Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok’un daveti üzerine 10-11 Nisan tarihlerinde Hollanda’ya ziyarette bulunacak.

Haber 10-04-19 10:07

Hollanda'dan Maduro'ya ada şoku!

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, Venezuela muhalefetinin ülkeye sokmaya çalıştığı insani yardımın bir kısmının, Hollanda'ya bağlı Curacao Adası'nda toplanacağını belirtti.

Haber 14-02-19 10:24

Hollanda'ya bağlı Curacao Adası, Venezuela muhalefetine hizmet edecek

Hollanda Dışişleri Bakanı Blok: "Venezuelalıların insani yardıma ihtiyacı var" - "Hollanda ve Curacao adası yönetimi, Guaido ve ABD ile yakın iş birliği içinde adanın insani yardım merkezi olması için anlaştı"

Haber 13-02-19 21:28

Hollanda’dan Venezuela’da güvenilir seçim çağrısı

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, Venezuela’da güvenilir seçim çağrısında bulunarak 8 gün içinde seçim kararı alınmazsa Hollanda hükümetinin Venezuela devlet başkanı olarak Juan Guaido’yu tanıyacağını açıkladı.İspanya, Fransa ve Almanya’dan sonra Hollanda da Venezuela’daki siyasi kargaşa için aynı kararı aldı.

Haber 29-01-19 04:01

Hollanda Venezuela'da erken seçim ilan edilmezse Guaido'yu tanımaya hazır

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Eğer 8 gün içerisinde özgür, şeffaf ve demokratik seçim ilan edilmezse, Hollanda da Juan Guaido’yu Venezuela'nın geçici başkanı olarak tanımaya hazır"

Haber 29-01-19 03:02

Hollanda Dışişleri Bakanı Blok Arnavutluk'ta

Hollanda Dışişleri Bakanı Blok Arnavutluk'ta

Haber 17-01-19 17:38

Hollanda düşürülen Malezya uçağıyla ilgili uluslararası mahkemeye gidebilir

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, hükümetin Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağının düşürülmesine ilişkin Rusya'yı uluslararası mahkemeye götürebileceklerini açıkladı

Haber 21-12-18 05:50

Hollanda, Peşmergeyi eğitmeye devam edecek

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Askeri danışmalarımız Peşmerge güçlerini eğitmeye devam edecek"

Haber 18-12-18 14:58

Hollanda BMGK'de Suudi Arabistan'a silah ambargosunu savunacak

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Meclisin kabul ettiği bir önerge olduğu için BMGK'de silah ambargosunu savunacağım" - "Fransa, ABD ve İngiltere gibi büyük silah ihracatı yapan bazı ülkeler silah ambargosu uygulamak istemiyorlar. Biz Yemen'de daha ileri adımlar atmak isteyebiliriz ama büyük ülkeler bunu istemiyor"

Haber 15-11-18 23:43

TRT World Forum

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Avrupalılar bazı zorlukla kabul edilmiş şeyleri cepte kabul ediyorlar, barış, ekonomik refah gibi. Siyasetçiler olarak, halka bunu açıklamak bizim vazifemiz. Bu unsurlar kaybedilebilir unsurlar. Eğer mücadele etmeyi istemezsek, bu unsurların AB'ye faydaları konusunda insanları ikna edemezsek bunları kaybedebiliriz. Hollandalılar hali hazırda AB'nin işbirliğini önemsiyorlar ve İngiliz dostlarımızın ayrılmasına da üzülüyorlar" - "AB konusunda adil ve katı katılım kurallarına dikkat etmek gerekiyor. Aynı mesele göç için geçerli. BM'nin kuralları ve prensipleri var ama aynı zamanda göçmenlerin geri kabulleri, iadeleriyle ilgili de prensipleri gözetmeliyiz" -"Suriye, Myanmar, Yemen gibi yerlerde soruşturmaların yapılması ve hesap verebilirliğin ortaya konması için BM kapsamında da çalışmalar yapılmalıdır" - "Uluslarası Ceza Mahkemesi'ne bir kez daha ben Türk meslektaşlarımı davet ediyorum. Suriye'deki yıkıntıya ve sarsıntıya bakın, bir gün gelecek Suriyeliler yeniden geleceğe umutla bakacaklar"

Haber 04-10-18 14:08

Çavuşoğlu: 'Hollanda Hükümeti ve Halkına Nazi Suçlaması Yapmadık'

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda Dışişleri Stef Blok’la ortak basın toplantısında yabancı medyayı eleştirerek, ne kendisi ne Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hollanda hükümeti ve halkına Nazi suçlaması yaptığını söyledi

Haber 03-10-18 23:30

Hollanda Dışişleri Bakanı Blok, TBMM'yi ziyaret etti

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde TBMM'de hasar gören bölümü gezdi

Haber 03-10-18 17:31

Çavuşoğlu-Blok ortak basın toplantısı

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Türkiye zor zamanlardan geçti. 2016 Temmuz ayında demokrasi tam anlamıyla saldırıya uğradı" - "Ülkelerimiz arasındaki çok çeşitli ve güçlü bağlar var" - "Türkiye İdlib'teki duruma ilişkin de olumlu bir rol oynadı ve ateşkesin korunmasına yönelik mutabakat sağlandı" - "Türkiye ve Hollanda arasındaki iş birliğini daha da güçlendirmeyi ve karşılıklı çıkar ve endişelerimiz hakkında yürüttüğümüz istişarelere devam etmeyi umuyorum"

Haber 03-10-18 16:21

Hollanda Dışişleri Bakanı bugün Türkiye'de

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, iki ülkenin ilişkilerini normalleştirme kararı alması sonrası ilk kez Türkiye'ye gidiyor.

Haber 03-10-18 07:16

Suriye'de siyasi çözüm için adım atma zamanı geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu: (2) - "İdlib anlaşmasıyla (Soçi mutabakatı) birlikte siyasi süreç için yeni bir umut doğdu. Bunda zaten Türkiye'nin rolünü herkes kabul ediyor" - "Türkiye'nin Suriye sorunundaki yapıcı rolünün çok iyi değerlendirilmesi gerekiyor. Artık siyasi çözüm için somut adım atma zamanı gelmiştir" - "(Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok'un Türkiye ziyareti) Umarım bu ziyaret ilişkilerimizin düzelmesi için yeni bir sayfa daha açar"

Haber 02-10-18 15:26

Hollanda'dan Türkiye'ye iş birliği mesajları

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, ilişkilerin normalleşme sürecine girmesinden sonra yapacağı Türkiye ziyareti öncesinde AA'ya verdiği röportajda iş birliği mesajları iletti - Hollanda Dışişleri Bakanı Blok: - "Ziyaretimin amacı Türkiye ile Hollanda arasındaki ilişkilerin düzeldiğine işaret etmek" - "Türkiye’ye ziyaretim iki ülke için de önemli konulara eğilmek amacıyla iletişim kanallarını ardına kadar açık tutmak istediğimizin belirgin bir işaretidir" - "Ekonomi alanında büyük potansiyel görüyorum. Türkiye, AB’ye yakın konumdaki büyük bir pazar ve burada Hollandalı şirketlerin ticaret ve yatırım yapması için birçok imkan var" - "Türkiye'nin DEAŞ ve PKK gibi örgütlerden gelen gerçek terör tehdidiyle karşı karşıya olduğunun çok iyi farkındayım. Terörle mücadele alanında Türkiye ile Hollanda arasında iyi bir iş birliği bulunuyor"

Haber 02-10-18 11:05

Hollanda'dan YPG/PKK açıklaması

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "YPG tarafından yapılan insan hakları ihlalleri hakkında çeşitli raporlar yayımlandı. Buna ek olarak YPG'nin AB'nin terör örgütleri listesinde bulunan PKK ile bağlantısı var" - "İnsan hakları ihlalleri raporu, SDG'de dominant rolü üstlenen YPG'nin rejimle temasta olması ve YPG'nin PKK ile bağlantısı gerçeği, Hollanda hükümetinin SDG'ye destek vermemesi için bir sebeptir"

Haber 28-09-18 12:11

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok Türkiye'ye geliyor

HOLLANDA'DA yaşayan işadamı Turgut Turunoğulları ülkenin yeni Dışişleri Bakanı Stef Blok’u makamında ziyaret etti.

Haber 20-09-18 15:54

Türkiye ve Hollanda diplomatik bağlarını onarıyor (2)

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, Türkiye ve Hollanda’nın diplomatik bağları onarmakta olduğunu söyledi ve iki ülkenin Büyükelçilerinin tekrar Den Haag ve Ankara’da görev yapmaya başlayacağını açıkladı.

Finans 20-07-18 15:20

Türkiye ve Hollanda diplomatik bağlarını onarıyor

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, Türkiye ve Hollanda’nın diplomatik bağları onarmakta olduğunu söyledi ve iki ülkenin Büyükelçilerinin tekrar Den Haag ve Ankara’da görev yapmaya başlayacağını açıkladı.

Finans 20-07-18 15:14

Türkiye Ve Hollanda Arasındaki Diplomatik İlişkiler Normalleştirilecek

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollandalı mevkidaşı Stef Blok’u telefonla aradı. İki bakan, görüşmede Ankara ve...

Yurthaber 20-07-18 15:06

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Ve Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, Ankara Ve Lahey Büyükelçilerinin Kısa Sürede Görevlerine Başlamaları Konusunda Uzlaştı.

IHAAW145157-SIY/20-07-2018 - Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok, Ankara ve...

Yurthaber 20-07-18 14:51
Yurthaber 20-07-18 14:51

Torunoğulları’ndan Hollandalı Bakana Tepki

Edelstaal Yönetim Kurulu Başkanı Turgut Torunoğulları, ‘Irkçılık insanların genlerinde’ ifadesiyle eleştirilen Hollanda Dışişleri Bakanı Stef...

Yurthaber 20-07-18 12:44

Hollandalı Bakan'dan ırkçılıkla ilgili skandal sözler

Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok skandal açıklamalarda bulundu. Ülkede Türklerin yoğun olduğu bir bölge üzerinden ırkçı siyaset yapmaya çalışan ve "Irkçılık insanların genlerinde" ifadesini kullanan Blok büyük tepki çekti.

Haber 19-07-18 08:30

Hollanda Dışişleri Bakanı'ndan ırkçı açıklamalar

Uluslararası kurumlarda çalışan Hollandalılarla bir araya gelen Bakan Stef Blok, ırkçılığın insanların genlerinde bulunduğunu, göçmenlerin barışçıl bir şekilde yaşamadığını ve bu yüzden Surinam'ın başarısız bir ülke olduğunu öne sürdü - Hollanda Dışişleri Bakanı Stef Blok: - "Bana, farklı etnik grupların yerli toplulukla bir arada barış içinde yaşadığı bir örnek gösterin. Ben bilmiyorum" - "Benoordenhout'ta (Hollandalıların çoğunlukta oturduğu yer) yaşayıp bir pazar günü Türk fırınından ekmek almak çok güzel ve etraftaki yaşananlardan da rahatsız olmuyorsun fakat orada (ülkedeki göçmenlerin yoğun olduğu bölgeler) yaşıyorsan aşırı derecede rahatsız oluyorsun"

Haber 19-07-18 02:13

ABD'nin İran nükleer anlaşmasından çekilme kararı

İranlı mevkidaşı Ruhani ile görüşen Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Fransa'nın nükleer anlaşmayı tüm boyutlarıyla sürdürmeyi istediğini ve İran'ın da bu yönde hareket etmesini beklediğini söyledi - Hollanda Dışişleri Bakanı Blok da durumu "Hollanda ve Avrupa'nın güvenliği için kötü bir haber" olarak değerlendirdi

Haber 09-05-18 19:39

Hollanda'dan Doğu Guta açıklaması

Hollanda Dışişleri Bakanı Blok: - "(Duma ilçesindeki kimyasal silah saldırısı) Yapılan saldırıda muhtemelen klor gazı kullanıldığını ve bunun muhtemelen Suriye rejimi tarafından yapıldığını düşünüyoruz"

Haber 11-04-18 17:16

Hollanda, Türkiye ile ilişkileri normalleştirmek istiyor

Hollanda Dışişleri Bakanı Blok: - "Türkiye, Hollanda için çok önemli bir ülke ve NATO üyesi. Hollanda'da büyük bir Türk topluluğu da var. Türkiye ile çalışmak istiyorum" - "Türkiye ile normal ilişkileri sabırsızlıkla bekliyorum ve her iki tarafın da mazeretleri olacağı bir durum öngörmüyorum"

Haber 27-03-18 17:31

Hollanda'nın yeni Dışişleri Bakanı Stef Blok olacak

Hollanda'nın yeni Dışişleri Bakanı Stef Blok olacak

Haber 05-03-18 20:58