Hoparlör Haberleri

iPhone'dan AirPods'a, airfryerdan dikey süpürgeye çok satan teknolojik ürünler

Teknolojik ürünlere ilgi duyuyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz! Geçtiğimiz yıla damgasını vuran, kullanıcılardan takdir toplayan, en çok satan teknolojik ürünleri bir araya getirdik. Seçkimizde yer alan bu teknolojik ürünler yeni deneyimler ve unutulmaz anlar yaşamanıza katkı sağlarken hayatınıza pratiklik ve değer katacak.

Haber 29-12-2023 14:49

Bilgisayarınızın ses performansını arşa çıkaracak en kaliteli ve uzun ömürlü bilgisayar hoparlörleri

Bilgisayarınızda ses deneyimini bir üst seviyeye taşımak istiyorsanız ihtiyacınız olan şey, kaliteli ve iyi bir bilgisayar hoparlörü. Siz de oyun oynarken, müzik dinlerken ya da bir şeyler izlerken harika bir ses deneyimi yaşamak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Bilgisayarınızın ses performansını artıracak en iyi bilgisayar hoparlörü alternatiflerini derledik. Göz atmaya ne dersiniz?

Haber 28-09-2023 16:46

Kastamonu'da otomobilin hoparlöründe 5 bin 558 uyuşturucu hap ele geçirildi

Kastamonu'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, otomobilin hoparlörüne gizlenmiş 5 bin 558 uyuşturucu hap ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 23-08-2023 13:19

Fiyatı 710 TL'ye düştü! Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'de %25 indirim

Xiaomi Mi Taşınabilir Bluetooth Hoparlör'ün fiyatı düştü! Kaliteli bir ses deneyimi için tasarlanmış bambu gövdeli hoparlörü çok uygun bir fiyata satın alabilirsiniz. Xiaomi'nin yaratıcı mühendislik ekibi tarafından tasarlanan bu hoparlör, müzik severler tarafından oldukça seviliyor. Hem şık tasarımı hem de kaliteli sesi ile sizi büyüleyecek bu cihaza bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 05-06-2023 18:06

Hoparlör nasıl yazılır, hoparlör yazımı nasıl olmalıdır? Hoparlör mü hoperlor mü, TDK'ye gör doğru yazılışı nedir?

Türkçe, kelime sayısı olarak çok zengin bir dildir. Farklı kökenli dillerden geçen çok sayıda yabancı kökenli kelime dilimize yerleşmiştir. Kelime sayısı yönünden bu kadar zengin bir dilimiz olduğu için kelimelerin yazımı esnasında hatalarla karşılaşılabilir. Cümle içinde kullanılan kelimelerin doğru yazımı, yazım yanlışı yapmamak adına çok önemlidir. Özellikle farklı dillerden dilimize geçen kelimelerde yazım yanlışı ile karşılanabilir. Hoparlör yazımı nasıl olmalıdır?

Egitim 08-05-2023 09:59

Fiyatı 496 TL'ye düştü! JBL'in çok sevilen su geçirmez hoparlörü indirimde

"Müzik dinlemeden duramam!" diyenler buraya! Müzik keyfinizi artıracak harika bir hoparlör önerisiyle karşınızdayız: JBL Go Essential IPX7. Mini boyutu, yüksek ses kalitesi, uzun pil ömrü, su geçirmez özelliğiyle öne çıkan hoparlörde kısa süreliğine 100 TL'nin üzerinde indirim mevcut. Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz!

Haber 26-01-2023 12:08

Müzik dinlemeden duramayan müzik sevdalılarına bluetooth hoparlör tavsiyeleri

Bluetooth hoparlörler, müzik dinlemeyi sevenlerin son dönemlerde tercih ettiği aksesuarlar arasında yer alıyor. Pil ömrü, tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan bluetooth hoparlörlerle müzik dinleme keyfinizi farklı bir boyuta taşımak isterseniz yazımızı okumaya devam edebilirsiniz. İşte detaylar!

Haber 02-01-2023 16:58

Gülümseten Kasım Fırsatları'ndan alabileceğiniz en iyi 15 elektronik ürün

Modadan kişisel bakıma, elektronikten gıdaya birçok ürünü satın almak için indirimleri kovalıyorsanız çok şanslısınız. Çünkü Amazon'un Gülümseten Kasım Fırsatları başladı! Ay sonuna kadar sürecek indirim kampanyası dâhilindeki en işlevsel elektronik ürünleri sizin için seçtik. Öyleyse gelin, birbirinden güzel ürünleri inceleyelim!

Haber 09-11-2022 13:34

Müzik dinlemeyi sevenler ve müziksiz yapamayanlar için en iyi bluetooth hoparlör çeşitleri

Müzik dinlemeden bir gün bile geçiremeyen ve bu keyfi her an yanında taşımak isteyen müzik tutkunları için birbirinden başarılı bluetooth hoparlör modelleri bulunuyor. Dayanıklı malzemeye sahip, geniş çekim mesafeli ve etkileyici ses kalitesi sunan bluetooth hoparlör modelleri; eğlenceli partilere yeni bir soluk kazandırıyor. Gelin, en iyi bluetooth hoparlör çeşitlerini birlikte inceleyelim!

Haber 10-10-2022 16:15

Kaliteli bir hoparlör isteyenler için JBL marka en iyi hoparlör çeşitleri

Hayatın her anında müziğe ihtiyaç duyan ve her zaman eğlencenin tadını doyasıya yaşamayı sevenlere JBL marka hoparlör çeşitleri tavsiye ediliyor. Yüksek, canlı, kristalize ses deneyimi yaşatan JBL hoparlör modelleri; modern ve şık tasarımlarıyla da beğeni kazanmayı ihmal etmiyor. Gelin; ses ve malzeme kalitesiyle uzun yıllar kullanabileceğiniz, her bütçeye uygun en iyi JBL hoparlör çeşitlerini hep birlikte inceleyelim!

Haber 28-09-2022 15:39

LG'nin yeni XBOOM kablosuz hoparlörleri ile her yerde üstün dinleme keyfi

Modeller, tüketicilerin talep ettiği rahatlık, esneklik ve çevre dostu özellikleriyle güçlü, yüksek kaliteli ses sistemleri ve günün her anı için eğlenceli dinleme deneyimleri sunuyor

Yurthaber 27-09-2022 10:30

Alana kadar ihtiyacınız olduğunun farkına varamayacağınız TikTok ürünleri

Hayatınızı küçük dokunuşlarla daha kaliteli hâle getirmeye ne dersiniz? Alana kadar ihtiyacınız olduğunun farkına varmayacağınız ama kullanmaya başladıktan sonra vazgeçemeyeceğiniz popüler TikTok ürünlerini bir araya getirdik. Gelin, yaşamınızı kolaylaştıracak bu ürünleri birlikte inceleyelim.

Haber 22-09-2022 14:30

Antalya'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Antalya'da kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yurthaber 17-08-2022 13:11