Hossein Allah Karam Haberleri

'Bakanlık personeliyim' dedi, öfkelenip polisleri tehdit etti!

Kırıkkale'de gelin arabasının plakasını "Evleniyoruz" yazısıyla kapatan sürücü, kendisine kesilen para cezasının ardından öfkelendi. Bakanlık personeli olduğunu öne süren sürücü E.C., polis memurunu, "Allah, bir adli işlemde seni benle karşılaştırır" sözleriyle tehdit etti. "Memur memura böyle yapıyorsa ben de böyle yapacağım" da diyen E.C, polislere ceza fişini de atarak, cezanın e-devletine gönderilmesini istedi.

Haber 2024-04-14 15:37:39

Yer: Sivas! Yeni belediye başkanı BBP'li Adem Uzun, Ya allah, bismillah, allahuekber sloganını duyunca...

31 Mart'ta yapılan seçimlerde birçok sürpriz sonuç çıktı. Bu sürprizlerden birisi de Sivas'ta gerçekleşti. Büyük Birlik Partisi (BBP) Sivas adayı Adem Uzun seçimi %43,31'le kazandı. Galibiyet sonrası kutlama sırasında taraftarlarının attığı "Ya allah, bismillah, allahuekber" tezahüratı Uzun'u rahatsız etti. Bunun üzerine Uzun, "Ne tekbiri arkadaşlar, karşımızdakiler de müslüman" yanıtını verdi.

Haber 2024-04-02 11:33:43

Gözaltına alındığı iddiası gündem oldu! Banu Parlak'tan açıklama: 'Düşün yakamdan'

Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın Küçükçekmece Adliyesi'nde görevli müdüre hakaret ettiği için gözaltına alındığı iddia edilmişti. Sosyal medyadan açıklama yapan Parlak, iddiaları yalanlarken "Allah rızası için düşün yakamdan. Yakamdan düşün" dedi.

Magazin 2024-03-28 17:34:04

Bakan Özhaseki o ifadeyi duyunca çok sinirlendi! Yeter midem bulanıyor diyerek isyan etti: Onu yapanın Allah cezasını versin

Kocaeli’de TOKİ anahtar teslim törenine katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki 'rantsal dönüşüm' sözlerinden midesi bulandığını belirterek isyan etti. Meclis'teki konuşmaları hatırlatan Özhaseki, "Size rantsal dönüşüm yapın diyen mi var? Rantsal dönüşüm yapanın zaten Allah cezasını versin. Ne demek rantsal dönüşüm?" ifadelerini kullandı.

Haber 2024-03-18 15:55:32

Diğer Haber Etiketleri

Kırıkkale seçim sonuçları bbp Sivas ak parti CHP MHP ele sosyal medya Banu Parlak Mehmet Özhaseki Kentsel dönüşüm Ekrem İmamoğlu miting metro Kur'an-ı Kerim Beyoğlu yangın antalya Fatih Erbakan Yeniden Refah Partisi Seçim 2024 İsmail Saymaz turgut altinok Necip Hablemitoğlu suikast Nuri Gökhan Bozkır Murat Kurum seçim cinayet İstanbul Özgür Demirtaş saadet zinciri anne yaşında Müge Anlı Müge Anlı ile Tatlı Sert deprem Bursa alkollü sürücü dolar Türk lirası kur tahmin Wells Fargo Montajcı yapay zeka atan biler da, erden maçı maçın paylaşım Ziraat Türkiye Kupası gökhan zan Hatayspor Mersin emekli maaşı Zam ikinci el al sat araba piyasası ikinci el araba fiyatları eleme hakemi sarı kart süper li Süper Lig son dakika galatasaray Kerem Aktürkoğlu kırmızı kart Acun Ilıcalı doğru turabi Turabi Çamkıran Nureddin Nebati Esenler Belediyesi iddia Filistin saldırı aday sezon Merih Demiral süper kupa Suudi Arabistan ali erbil söyledi Mehmet Ali Erbil Eskişehir Merkez Bankası soğan fiyatları patates fiyatları ender saraç istismar İYİ Parti Meral Akşener OnlyFans Merve Taşkın Dilan Polat engin polat fatih portakal Namaz kitap silikon dövme Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli Mustafa Kemal Atatürk İmam Bolu 10 iyet verildi fenerbahçe penaltı Abdulkadir Bitigen Güntekin Onay ak dakika haberleri n dakika haberleri İsmail Kartal son dakika haberleri haberler Pendikspor İzmir Ordu palamut Yeliz Yeşilmen Oyuncu Esra Akkaya Bodrum trafik kazası Palu ailesi dava

Mitingde çok konuşulacak anlar! Elindeki Kuran-ı Kerim ile tepki gösterdi! İmamoğlu böyle cevap verdi: Allah ıslah etsin!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe-Sultanbeyli metro açılışına katıldı. Bir şahıs elindeki Kuran-ı Kerim'i göstererek açılışta konuşan İmamoğlu'nun sözlerini böldü. Miting alanındaki kalabalığın şüpheli şahsa artan tepkilerini İmamoğlu sakinleştirmeye çalıştı. İmamoğlu olayın akabinde, "Eline yüce Kuran-ı Kerim'i alıp onunla siyaset yapanı allah ıslah etsin." dedi.

Haber 16-03-24 14:08

İçişleri Bakanı Yerlikaya, Beyoğlu'nda esnaf ziyaretinde bulundu:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Cumhur İttifakı'nın hesabi değil hasbi bir ittifak olduğunu belirterek, "Allah nazardan saklasın. Liderlerimiz, 'Biz biriz, diriyiz, iriyiz, kardeşiz, hep beraber Türkiye'yiz.' diyor ve 85 milyonu biz kucaklıyoruz. Büyük ve güçlü Türkiye için Türkiye Yüzyılı için ne yapıyoruz? Gece gündüz demeden, Allah'ın izniyle canla başla çalışıyoruz." dedi.

Yurthaber 15-03-24 07:56

Yürek burkan görüntü! 'Allah rızası için' diye feryat edip, gözyaşlarına boğuldu

Antalya'da yaşayan Ayşe-Nevzat Seçmen (64) çiftinin evi, prizden kaynaklanan yangında kullanılamaz hale geldi. Ayşe Seçmen, yangına müdahale çalışmalarını izlerken, "Allah rızası için söndürün. Diğer evlere zarar vermesin. Ne olur söndürün" diye feryat etti. Alevler arasında kalan evini izlerken gözyaşlarına boğulan Ayşe Seçmen'i, eşi teselli etti. Yaşlı çiftin o görüntüleri yürekleri burktu.

Haber 14-03-24 16:45

Rakibi Murat Kurum'u taklit eden İmamoğlu: Tavuğun suyu içip yukarı bakması gibi, Allah muhafaza...

İBB'yi bir kez daha kazanmak için çalışmalarını sürdüren Ekrem İmamoğlu, rakibi Murat Kurum'u taklit etti. "Ankara'da Ekrem'e cevap verirken milletin eli titriyor" diyen İmamoğlu, son dönemde gündeme gelen eleştirilere yanıt vererek "Ekrem'in üstüne toz bile konmaz, işinize bakın" diye konuştu.

Haber 13-03-24 13:23

Fatih Erbakan o iddialara ateş püskürdü! 14 Mayıs'ı hatırlatarak yanıtladı: Akılla izah edilemez! Allah şifa versin

31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Cumhur İttifakı'ndan ayrılarak kendi adaylarıyla yarışacak olan Yeniden Refah Partisi'nde (YRP) Genel Başkan Fatih Erbakan, partisinden istifa eden milletvekili Suat Pamukçu'nun "FETÖ" çıkışına yanıt verdi. Açıklama karşısında çok şaşırdıklarını belirten Erbakan, "İki bakımdan Allah şifa versin diyoruz" dedi. Erbakan "Adnan Hocacılık" suçlamasını ise aldıkları ittifak kararını hatırlatarak cevapladı.

Haber 11-03-24 09:36

İstiklal Marşı'nı yanlış okuyan Turgut Altınok'un jest ve mimiklerini taklit etti: Allah'tan başka bir şey okumadı

İstiklal Marşı'nın 6. kıtasını canlı yayında yanlış okuyan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, gazeteci İsmail Saymaz'ı da şaşırttı. Altınok'un İstiklal Marşı'nı yanlış okurken sergilediği jest ve mimiklere dikkat çeken Saymaz, "Milliyetçilerin, ülkücülerin yarıştığı Ankara arenasında 'Ben İstiklal Marşı'nı okurum' diye başlayıp her dizesinde hata vermek nedir Allah aşkına?" dedi.

Haber 05-03-24 15:05

Necip Hablemitoğlu suikastı davasında şoke eden sözler! 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler, bu devlet beni koruyamaz'

Ankara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesine ilişkin 10 sanığın yargılandığı davada dikkat çeken anlar yaşandı. Davada tanık olarak dinlenen Gazeteci Abdurrahman Şimşek, tutuklu sanık Nuri Gökhan Bozkır'ın kendisine, 'Gerçekleri anlatırsam beni öldürürler. Bu devlet beni koruyamaz' dediğini belirtti. Şimşek'in beyanları üzerine bağırmaya başlayan Bozkır, "Yalan söylüyor. Allah belanı versin" diyerek tepki gösterdi. İşte Hablemitoğlu davasında çarpıcı detaylar!

Haber 04-03-24 17:59

Murat Kurum TOKİ mağdurlarının protestosunu destek sanıp 'Allah Razı Olsun' deyince sosyal medyada gündem oldu

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum bugün Pendik'te vatandaşlarla bir araya geldi. Yaptığı konuşmada TOKİ mağdurları tarafından protesto edilen Kurum, protestoyu destek zannedip “Allah razı olsun” dedi.

Haber 04-03-24 08:03

İmamoğlu'ndan Murat Kurum'a çağrı! Gündem olacak sözler: Tarih ve saat verdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun hedefinde rakibi Cumhur İttifakı'nın adayı Murat Kurum vardı. “Esenyurt düşerse Mekke düşer" söylemine atıf yapan İmamoğlu "Allah sizi ıslah etsin. Mekke'yle Esenyurt ne alaka?" dedi. İmamoğlu, Kurum'a yönelik "5 Mart salı günü sabah 11.30’da seni Sultangazi'deki tesislerimize lojistik sahaya davet ediyorum. Gel orada beraber İstanbulluların yardımlarını hep beraber Gazze'ye yollayalım" dedi.

Haber 02-03-24 19:23

AK Parti seçim aracı müzik çalıp peş peşe geçince... Ekrem İmamoğlu böyle tepki gösterdi

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu Arnavutköy'de vatandaşlarla buluştu. İmamoğlu konuşması sırasında AK Parti seçim aracının müzik çalarak geçmesi üzerine "Saygı göstermeyi bilmiyorlar ama öğrenecekler" ifadelerini kullandı. Konuşurken AK Parti'nin seçim aracı ikinci kez geçince İmamoğlu, "Allah akıl versin" diye konuştu.

Haber 26-02-24 19:36

İstanbul'da ev arkadaşının kafasını baltayla kesip sokağa atmıştı! İfadesi ortaya çıktı: 'Allah beni görevlendirdi'

İstanbul'da yabancı uyruklu bir kişi, çıkan kavgada ev arkadaşını bıçakla öldürüp daha sonra baltayla kestiği kafasını sokağa atmıştı. İfadesi ortaya çıkan katil zanlısı, "İsrail ve Filistin olaylarında Muhammed İsrail’i tuttuğu için ve bana göre hainlik yaptığı için ona kızgındım. Filistin’e hainlik yapıyordu" diyerek yaşanan tartışmanın bundan çıktığını söyledi.

Haber 24-02-24 22:20

Prof. Dr. Özgür Demirtaş finansal yardım isteyen takipçisine bu nasihati verdi! Allah rıza için dedi ve...

Prof. Dr. Özgür Demirtaş son dönemde sıklıkla karşılaşılan saadet zinciri vakalarıyla ilgili bir takipçisinin kendisine gönderdiği mesajı paylaştı. Demirtaş'ın "allah rızası için" sözleriyle açıkladığı nasihati gündem oldu...

Finans 18-02-24 15:37

Herkes ondan şüphelendi ama... 36 gündür kayıp olan karısına ait öyle bir şeyle canlı yayına çıktı ki... Müge Anlı 'Allah akıl fikir versin' dedi

Atv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine gündeme bomba gibi düşen anlar yaşandı. 41 yaşındaki 3 çocuk annesi kızını aramaya gelen Gülseren Hanım damadından şüphelendiğini söyleyerek Müge Anlı'dan yardım istedi. Ramazan Bey ise canlı yayına katıldı ve eşini aradığını söyledi. 36 gündür kayıp olan karısına ait öyle bir şeyle yayına geldi ki Müge Anlı çok şaşırdı.

Magazin 09-02-24 07:44

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde Bakan Özhaseki'nin sözleri tepki çekti! 'Yıkıldığı iyi olmuş, bize mis gibi villa verdiniz diyorlar'

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin canlı yayında kullandığı ifadeler sosyal medyada tepki çekti. Deprem bölgesindeki çalışmaları aktaran Özhaseki, depremzedelerin evlerinin yıkılmasından memnun olduklarını vurgulayarak "Allah razı olsun, bak evimiz yıkıldı (Eğer ölüler de yoksa) valla yıkıldığı iyi olmuş, bize mis gibi villa verdiniz diyorlar" dedi. Gündem olan sözlerin ardından Bakan Özhaseki'den bir açıklama daha geldi.

Haber 06-02-24 23:24

Polisten kaçmaya çalıştı, savunması şaşkına çevirdi! 'Nasıl alkollü çıkarım?'

Bursa’da trafik terörüne geçit vermeyen polis, alkollü sürücülerin kabusu oldu. Uygulama noktasında durmayan bir sürücü arkasından gelen ekipten kaçamayınca, “Ben mi kaçtım? Allah Allah, nasıl alkollü çıkarım” diyerek kendini savundu. Alkolmetreye üfleyen sürücü 112 promil alkollü çıkınca hem araçtan, hem ehliyetinden oldu. İşte detaylar...

Haber 01-02-24 10:59

Dolar Türk Lirası karşısında 2 lira gerileyecek tahmini! Özgür Demirtaş'tan anında yanıt: 'Allah akıl fikir versin...'

Wells Fargo 2024 yılına ilişkin uluslararası ekonomik görünüm raporunda dolar / TL kurunun yılın ikinci çeyreğinde 2 liraya kadar gerileyeceği öngörüsünde bulundu. Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş Wells Fargo'nun tahminine ilişkin değerlendirmede bulundu. "Dediklerinin olması durumunda 2024 sonunda TL bugüne göre yüzde 45-50 daha değerli olur. Allah akıl fikir versin bu analiste" dedi.

Finans 23-01-24 11:33

İmamoğlu, montajlı videosuna sert tepki gösterdi: Allah akıl versin diyorum

Yaklaşmakta olan yerel seçimler nedeniyle adı gündemden düşmeyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, sesi değiştirilerek sosyal medyada yayılan montajlı klip ve kurgu olduğu iddia edilen 'arızalı otobüs' videoları hakkında konuştu. İmamoğlu söz konusu videoya tepki göstererek, "Olmayan böyle tutum ve tavırları ortaya koyan kişilere, siyasi partilere ben Allah akıl versin diyorum." dedi.

Haber 22-01-24 12:24

Sosyal medyayı ayağa kaldıran görüntüler! Hataylılara bu da söylendi: Allah size depremi bilerek verdi

Sosyal medyada yayılan görüntüler kısa sürede infiale yola açtı. Mersin tribün lideri Murat Tanış Hataysporlulara dönerek 'Allah size depremi bilerek verdi' dedi. Uzun yıllar unutulmayacak deprem yarasıyla ilgili böyle konuşulması kısa sürede tepki çekti. Konuyla ilgili paylaşım yapan Gökhan Zan'ın sözleri ise gündem oldu.

Spor 18-01-24 11:44

Emekli zammı sosyal medyada olay oldu, yorum yağdı! Özgür Demirtaş 'Aylarca yalvardım' diyerek paylaştı: 'Allah emeklilere sabır vesin'

Yüzde 5'lik emekli maaş zammı sosyal medyada olay oldu. Başta muhalefet liderleri olmak üzere pek çok vatandaş, yapılan zam oranıyla ilgili paylaşımda bulunurken, en dikkat çeken mesaj ise Prof. Dr. Özgür Demirtaş'tan geldi. Aylarca yalvardığını belirten Demirtaş "Allah emeklilere sabır versin" diye yazdı. Öte yandan Demirtaş'ın Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in mektubunu hatırlatması da dikkat çekti. İşte emekli zammı sonrası sosyal medyada yapılan paylaşımlardan bazıları...

Finans 17-01-24 09:11

'Al-sat' yaptığı videolarla adını duyuran fenomene 700 bin liralık kötü haber: Allah yardım eder inşallah

Otomobilin karaborsaya düştüğü dönemde sosyal medyada çektiği al-sat videolarıyla ünlenen “6ilerimetehan” lakaplı Metehan Meşe’ye geçtiğimiz aylarda Ticaret Bakanlığı tarafından üst sınırdan 300 bin lira ceza kesilmişti. Meşe’ye bir kötü haber de Vergi Dairesi’nden geldi. Vergi Dairesi’nin 700 bin lira vergi cezası kestiği Metehan Meşe, “Al-sat yapmaya devam edeceğim” dedi.

Finans 13-01-24 09:38

Galatasaray'da maçın son dakikalarında kırmızı kartla oyundan atılan Kerem Aktürkoğlu maç sonu hakeme saldırdı: Allah belanızı versin!

Erteleme maçında 16. hafta mücadelesinde Galatasaray Sivasspor'a konuk olurken mücadele karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere sonuçlandı. Sarı-Kırmızılılar'da Kerem Aktürkoğlu gördüğü iki sarı kartla oyun dışında kalırken maçın 4. hakemine tepki gösterdi. İşte detaylar...

Spor 11-01-24 19:17

Survivor Turabi'nin sözleri sosyal medyada konuşuluyor! Erotik pozları hatırlatıldı: Porno yıldızıyla...

Survivor All Star'ın adından en çok bahsettiren isimlerinden olan Turbo Turabi yarışmadaki sözleriyle gündeme geldi. Turabi'nin "doğru yaptım deme Allah bana doğru yaptırdı de" sözleri sonrası yarışmacıya erotik pozları hatırlatıldı.

Magazin 07-01-24 13:38

Nureddin Nebati Ben bir bilim adamıyım diye yanıt verip ateş püskürdü! '200 bin TL' iddiasına beddualı tepki: Allah belanızı versin

Eski Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Esenler Belediyesi'ndeki 'bilim kurulu ve 200 bin TL aylık gelir' iddialarına adeta ateş püskürdü. İddianın öne sürüldüğü paylaşımı alıntılayan Nebati, "Allah cc belanızı versin. Yalanlarınızda boğulun" diyerek sert yanıt verdi.

Haber 07-01-24 11:23

Filistin mitingi sonrası saldırıya uğramıştı! İsmail Aydemir: 'Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım'

İstanbul'da 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' mitingi sonrası üzerinde Kelime-i Tevhid yazılı, yeşil renkli bayrak taşıyan ve yumruklu saldırıya uğrayan İsmail Aydemir konuya ilişkin basın açıklaması yaptı. Aydemir, "Allah o kardeşimize de, bana da, herkese de akıl fikir versin. Birbirimize girmeyelim, kardeş olalım, Birbirimizi sevelim" dedi.

Haber 03-01-24 18:35

Merih Demiral'dan 'Suudi Arabistan skandalına ses çıkartmadı!' diyenlere tepki: Allah belanızı versin

Sezon başında Atalanta'da Al-Ahli'ye transfer olan Merih Demiral kariyerine Suudi Arabistan'da devam ediyor. Süper Kupa maçı öncesi yaşanan skandalların ardından Fenerbahçe ve Galatasaray karşılaşmaya çıkmama kararı almıştı. Merih Demiral olayın ilk anında sessiz kalırken daha sonra yaptığı açıklamayla bu durumun nedenini açıkladı ve kendisine tepki gösterenlere sert bir yanıt verdi.

Spor 30-12-23 08:28

Mehmet Ali Erbil ve Acun Ilıcalı arasında soğuk savaş! Allah yürü ya kulum sadece Acun'a mı dedi! diyerek servetini açıkladı

Son dönemde genç kadınlarla yaşadığı aşklarla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil ve Acun Ilıcalı arasında yaşanan gerilim gündem oldu. Ilıcalı hakkındaki iddialara "Çarkıfelek'i ona sundurmadık diye sinirlendi" deyince Erbil'den yanıt gecikmedi. Komedyen açıklamasında sert ifadeler kullanırken servetine dair de ilginç ifadeler söyledi.

Magazin 27-12-23 08:12

Annesini öldürüp, anneannesini ve komşularını yaralamıştı! 15 yaşındaki sanık ile babasına ceza yağdı! Kızım artık rahat uyuyacak

Eskişehir'de annesi Serap Bor'u (35) pompalı tüfekle öldürüp, anneannesi ile birlikte evde bulunan 3 komşusunu da yaralamaktan tutuklanan İ.A. (15) ile azmettirmek suçundan yargılanan baba Erkan A.'ya (42) ceza yağdı. Mahkemenin kararının ardından gözyaşlarına boğulan Serap Bor’un annesi Cennet Bor "Rahat uyuyacak, Allah hepinizden razı olsun. Yavrum rahatça yatacak mezarında" dedi.

Haber 26-12-23 22:31

Meşhur 'Sadık Abi' bulundu! Hafize Gaye Erkan'ın 'soğan - patates' diyaloğu ses getirmişti! '10 güne Allah kerim'

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın röportajı kısa sürede viral olmuştu! Gaye Erkan, İstanbul'da kiralık daire bulamadığını fiyatların Manhattan'dan pahalı olduğunu dile getirmiş ve annesinin yanında oturduğunu söylemişti. Enflasyonu apartman görevlisi Sadık Abi'ye sorduğunu ve patates, soğan fiyatlarıyla ilgili konuştuklarını dile getiren Hafize Gaye Erkan, bazı kesimler tarafından eleştirilmiş bazı kesimler tarafından da takdir edilmişti.

Finans 18-12-23 13:02

Meşhur 'Sadık Abi' bulundu! Hafize Gaye Erkan'ın 'soğan - patates' diyaloğu viral olmuştu '10 güne Allah kerim'

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın Ahmet Hakan'a verdiği röportaj kısa sürede viral olmuştu! Gaye Erkan, İstanbul'da kiralık daire bulamadığını fiyatların Mashattan'dan pahalı olduğunu dile getirmiş ve annesinin yanında oturduğunu söylemişti. Enflasyonu apartman görevlisi Sadık Abi'ye sorduğunu ve patates, soğan fiyatlarıyla ilgili konuştuklarını dile getiren Hafize Gaye Erkan, bazı kesimler tarafından eleştirilmiş bazı kesimler tarafından da takdir edilmişti.

Finans 18-12-23 13:00

'Allah kuru iftiradan saklasın' demişti! Bakanlık Ender Saraç'la ilgili iddialar için harekete geçti: Çocuk ve anne için destek süreci başladı

Geçtiğimiz gün sosyal medyada yayılan ve kısa sürede gündeme oturan iddialarla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Diyetisyen ve Beslenme Uzmanı Ender Saraç, oğlunu istismar etmekle suçlanmış hemen ardından bu iddiaları yalanlamıştı. Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı korkunç iddialar için devreye girdi ve Saraç'ın oğlu ile annesine destek sürecini başlattı.

Magazin 08-12-23 21:32

İYİ Parti'den istifa eden Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu için Akşener'den ilginç yorum! Benim gözümde en son ayrılacak arkadaşımdı

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamayla İYİ Parti'den istifa ettiğini duyuran Ayşe Sibel Yanıkömeroğlu için Meral Akşener'den ilginç bir yorum geldi. Partide son dönemde art arda gerçekleşen istifaları değerlendiren Akşener "Ayşe Sibel hanım, Allah şahittir, herhalde bizim partimizden benim gözümde en son ayrılacak arkadaşım diyebilirdim" diye konuştu.

Haber 08-12-23 16:36

'Allah daha çok versin' tepkisi... OnlyFans yayıncısı Merve Taşkın'dan ortalığı karıştıran sözler: '100 bin dolar kazanıyorum ama yetmiyor hedefim 1 milyon dolar'

Sosyal medya fenomeni ve OnlyFans yayıncısı Gizem Bağdaçiçek'in ters kelepçeyle gözaltına alınması sonrasında gözler diğer yayıncı Merve Taşkın'a çevrilmişti. Merve Taşkın, Gizem Bağdaçiçek'in gözaltına alınması hakkında konuşurken aylık kazancına da vurgu yaptı. Aylık 100 bin dolar kazandığını söyleyen Merve Taşkın, bu paranın kendisine yetmediğini söyledi!

Magazin 08-12-23 15:27

'Engin Polat namaza başladı, Gogol okuyor, Dilan Polat da İnşirah Suresi'ni...' Fatih Portakal'dan avukatın sözlerine sert yorum Sen vergiyi kaçır, kara parayı akla, sonra 'Allah'ım affet'

Çıkan iddialarla gündeme bomba gibi düşen Dilan Polat ve Engin Polat çifti tutuklanmıştı. Polat çiftinin avukatından gelen 'Engin namaza başladı, Gogol'un Palto'sunu okuyor. Dilan İnşirah suresini Arapçasından okuyor." sözleri dikkat çekti. Gazeteci Fatih Portakal avukatın bu sözlerine sert yorum yaptı. Portakal "Hala böyle dini mesajlar veriyorlar. Namaza başlıyormuş onu Allah kabul etsin de kabul eder mi etmez mi bilmiyorum. Kandırmaya meraklılar, inanmayın bunlara çok fazla" dedi.

Magazin 07-12-23 10:51

Dehşet verici cinayet aydınlatıldı! Göğüs silikonu ve dövme detayı

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde dehşet verici bir cinayet aydınlatıldı. İranlı emlakçı Mohammad Hossein Zamani Alavijeh ve eşi Asieh Shariatpour'u öldürüp parçalara ayırarak gömdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Abbasali Mohebbi, 'kasten öldürme' suçundan 50 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Cinayetin detayları kan dondurdu.

Haber 30-11-23 18:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın '50+1' sorusuna verdiği tepki gündem oldu: 'Allah Allah! Lafa bak!'

Siyasette 50+1 tartışması devam ederken gözler bugünkü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP lideri Devlet Bahçeli arasındaki görüşmeye çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugünkü grup toplantısı sonrası gelen '50+1' sorusuna verdiği yanıt ise gündem oldu: "Allah Allah! Lafa bak!"

Haber 29-11-23 15:17

Ekrem İmamoğlu'ndan dikkat çeken sözler! 'Bir iddiayı daha ortaya koyuyorum' diyerek duyurdu

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yerel seçimlerle ilgili olarak "Bir iddiayı daha ortaya koyuyorum, yine Allah şahittir ki siyasi görüşü ne olursa olsun birini öbüründen ayırmadan 16 milyon insanımızın geçmişi, etnik kökeni, inancı ne olursa olsun her hususta duygularının karşılığını bulduğu, yaşamsal özgürlüklerinin onlara verildiği, hiçbirine sen şusun sen busun denilmediği bir kurum, bir şehir, bir kent yaşamı vadediyorum" dedi.

Haber 15-11-23 13:45

'Camide imam malum kişiye rahmet okudu! Biz çıktık' Sosyal medya bu videoya tepki gösteriyor... Atatürk'e büyük saygısızlık!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, ebediyete intikalinin 85. yılında sosyal medyada yayılan bir video olay yarattı. Videodaki şahıs camide imamın vaazı sırasında Atatürk'e rahmet okunmasına tepki gösterdiğini söyledi. "Bunların arkasında namaz kılınmaz" diyen şahıs, "Allah kafirleri, müşrikleri kahretsin. Bizleri bu kafirlerden beri etsin. Biz çıktık, başka cami var ileride" şeklinde konuştu.

Haber 10-11-23 16:12

Bolu'da korkunç olay! Annesini defalarca bıçakladı, iddianamedeki ifadeler kan dondurdu: 'Zevkle yaptım, buradan çıktığım ilk an annemi öldüreceğim'

Bolu'da 33 yaşındaki İ.A., annesini 8 yerinden bıçaklamıştı. Olayla ilgili görülen davanın iddianamesinde İ.A.'nın "Annemi bilerek ve isteyerek bıçakladım. Evde başka kimse yoktu. Allah rızası için annemi öldürmeye çalıştım. Öldürmeye teşebbüs ettiğim kişi annem değil şeytandı. Buradan çıktığım ilk an annemi öldüreceğim" ifadelerine yer verildi. Mahkemedeki savunmasında uyuşturucu krizine girdiğini ifade eden A.İ., tahliyesini istedi.

Haber 02-11-23 10:42

Pendikspor Fenerbahçe maçının ardından gündem Abdulkadir Bitigen! Güntekin Onay'dan büyük tepki: Allah aşkına diyorum!

Süper Lig'in 10. haftasında Pendikspor ile Fenerbahçe karşı karşıya gelirken mücadele Sarı-Lacivertliler'in 5-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Güntekin Onay maçın hakemi Abdulkadir Bitigen'e yönelik çok sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 30-10-23 08:12

Son dakika: İsmail Kartal, 5-0'lık galibiyetin ardından isyan etti! Allah aşkına diyorum!, Hayatımda ilk kez böyle bir şey görüyorum!

Son dakika haberleri: Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Siltaş Yapı Pendikspor'a konuk oldu. Sarı - lacivertliler, Pendik Stadyumu'nda oynanan müsabakadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı. Bu skorla liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, hakem yönetimi ve yaşanan sakatlıklara dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Kartal'ın sözlerinden öne çıkanlar...

Spor 29-10-23 21:40

Korku evinde ilginç anlar! Ateist olup Allah Allah diyerek korkup kaçanlar oldu

İzmir’in Konak ilçesinde bulunan korku evinde yaşanan ilginç anlar güvenlik kameralarına yansırken, oyuna gelen kimi vatandaşlar korkudan bayıldı, kimisi ise altına kaçırdı.

Haber 27-10-23 11:28

Son 15 yılda böylesi görülmedi! 170 TL'den satılıyor... 'Hiç olmadı desek yeridir'

Ordu'da kalkan av yasağı sonrası denize açılan balıkçılar, palamutta umduklarını bulamadı. Palamudun tanesi tezgahlarda 150 ile 170 liradan satılırken, balık satışı yapan Burçin Doğan, "Bu sene Allah nasip etmedi, az oldu. Hatta son 15 yıla bakıldığında, ilk defa bu kadar az palamut avcılığı oldu" dedi.

Finans 27-10-23 11:22

Yeliz Yeşilmen babasını kaybetti! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu

Şarkıcı Yeliz Yeşilmen'in 25 yıldır Parkinson hastalığıyla mücadele eden babası Cemal Yeşilmen vefat etti. Acı haberi sosyal medyadan duyuran Yeşilmen "Allah onu cennetine aldı, bu çok acı veriyor" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-10-23 12:52

Mahallenin Muhtarları dizisiyle bir döneme damga vurmuştu! Ünlü oyunca Esra Akkaya kaza geçirdi: Çocuk korkudan hala titriyor

Bir döneme damga vuran Mahallenin Muhtarları dizisindeki “Şirin” rolüyle hafızalara kazınan oyuncu Esra Akkaya Muğla'nın Bodrum ilçesinde trafik kazası geçirdi. Arabada 10 yaşındaki oğlu da bulunan Akkaya korku dolu dakikalar yaşadı. Maddi hasar oluşan kazanın ardından açıklamalarda bulunan Akkaya, "Allah korudu. Oğlum arabada, o yüzden çok önemliydi. Çok korktu ama canımıza bir şey gelmedi. Çocuk hala korkudan titriyor" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-10-23 19:19

'Allah hakimlerimizi, savcılarımızı başımızdan eksik etmesin' dedi, 2 kez müebbet yedi

Eskişehir'de, İsmail Akdemir (50) ile oğulları Beytocan Akdemir (20) ve Baran Akdemir (22), evlerini bastıkları akrabaları Volkan Şener (28) ile Polat Gezgin'i (21) pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Tutuklu sanıklardan Baran Akdemir, son savunmasında beraat talep ederken, "Allah hakimlerimizi, savcılarımızı başımızdan eksik etmesin" dedi. Mahkeme heyeti, sanıkları 2'şer kez müebbet ve 9'ar yıl hapis cezasına çarptırdı. İşte detaylar...

Haber 03-10-23 17:59